Google Translate

joi, 24 octombrie 2013

Ghici, ghicitoarea mea... » Sã mai şi zâmbim…

 
Fotografia a fost realizata la Costinesti, in 1971.
O recunoasteti pe nudista din stanga?
Atunci era o turista din RDG.
Azi...
====================
=====================================
========================================================

34 de comentarii:

  1. E Cezariana Merquel, femeia cu barba!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bai, muine, de ziua Armasii, il invit pe babuinele de Cezar la o fasole cu ciolan. Fasuia, sub forma gazoasa, Euro 6, i-o donez io. Ciolanul cica i-l doneaza aia de la tzenterimul din Tm.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cea din stanga este madam Merkel,cancelarul Germaniei.Fotografia a fost publicata de curand intr-un ziar din Germania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa mustata, lasata numa pe dreapta, eo zic ca-i Heil Hitler !
      Sigur !

      Ștergere
  4. Si ce zici tu Czar??? Buey, pe cine vreai tu sa faciu "AIURITI"? Buey baieti, ia bagati voi zama, ce vrea aista a zpune si cui?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viteza de reactzie a armetzii, e de kk-at! Buey,dujmanu va ia-n stremeleag, si voi dormitzi!

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  5. Rasa ariana pur sange: coapse puternice, ca de iapa, buric proeminent, par tuns prin metoda a la castron, fofoloanca epilata la fifti fifti, gambe de a la Spartacus...ce mai, numa buna de pus de-a capra !

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta sufera de sindromul membruli amputat.

    Don Corleone24 octombrie 2013, 22:21
    ,,si la primavara de Paste iar(din nou??) merem la Nea Bazilos ca sigur ne invita cu trompeta la severin la un miel si-un vin ca sa ne revedem la fel ca anu asta cand ne-am si cunoscut.Si ce fain o fost maaa!''!
    PS io ii aduc lu nea bazilos melu' meu propriu si personal

    RăspundețiȘtergere
  7. A din spate seamana cu ,,vaca merinos''. Oare sa-i dau sa numere, de proba?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar ala din stanga, de n-ar avea mamele, zici ca-i Beni Hil la recrutare !

      Ștergere
  8. Uai, tot holbandu-ma la poza cu alea in pizdele goale, am simtit ca mi-o miscat ceva in izmene !
    Parca ar merge de-o laba ! Numa sa nu ma suprinda hoasca, ca dupe aia vrea si ea . Tot fro laba, ca altceva n-am !
    Uai, ce om si Nenea Vasileos, auzi bre, sa ne cheme el la Trompeta, ca sa ne dea cupele...

    RăspundețiȘtergere
  9. LA MULTI ANI, apevistii pulei, de Ziua Armatii !
    Sau, ma rog, ce-a mai ramas din ea, dupa MAREA DESTRUCTURARE NATIONALA: umeuri desfiintate de-a’mpulea, ani la rand, numa din orgoliul unora de a demonstra cu orice pret ca ne putem ‘’onora angajamentele’’ ; cazarmi si poligoane instrainate mocca; structuri intregi ticsite de filiere indirecte si indecente, facute cu zecile intre doua apeluri de seara si-o inspectie de dimineata; zeci de generali condamnati la parnaie si altii care asteapta cuminti la rand; tilicari rupti in cur de saracie si ingropati in datorii pe la banci; tineri crapati aiurea, prin cele deserturi ale lumii, pentru un pumn de bani; tehnica si armament imbatranite, bune de muzeu; o rezerva rupta in bucati, inraita si scarbita de sistemul pe care l-a deservit si care, in momentele de mare cumpana, s-a sters la cur cu ea, pe toate posturile de televiziune; stafuri politizate pana in maduva, coruptie si nepotism la drumul mare; specialitati militare, alde pilotii de supersonice, pe cale de disparitie, in tara lui Vlaicu, Vuia, Coanda si Prunariu; neputinta si dezinteres in obtinerea si mentinerea unor drepturi specifice militarilor, la nivelul altor armati, asa-zise NATO; haos general, bataie de joc institutionalizata si dezinteres general in sistemul de pensii militare, ori cum pula mea s-or mai numi penziile; categorii intregi de militari asmutite una impotriva alteia, in stare sa-si crape capatanile, la reciprocitate, ca in sistemul Erasmus; mii de apevisti care umplu caminele de garnizoana, hotelurile militare ori spatiile degajate de prin cazarmi, cu fomelia, purcelul, catelul si o nepoata din partea mamei, bla-bla !
    Lasa, nu ma aburiti voi cu chestii de genul ca apevistii de azi sunt totusi foarte apreciati pentru profesionalism prin teatrele de operatiuni, ca se vorbeste engleza aproape peste tot, ca sunt cu miile care si-au completat studiile peste hotare, ca pilotii nostri dau clasa oricui se pune cu muskii lor, ca structurile sunt mai flexibile, ca mesterii militari fac din cacat bici, ca salariile sunt acceptabile, in comparatie cu multe alte meserii, ca inca se mai poate vorbi de demnitate, de onoare si alte cacaturi de astea, specifice tarii lu Dorele !
    Ciocu mic !
    Oricum, LA MULTI ANI, sireaca Armata Romana !
    La multi ani, apevisti, actuali si fosti ! Iar cei actuali, lasa ca veniti si voi in rezerva, aciulea langa noi si o sa vedeti ce cul este cand iei muie de la societatea civila, dimineata, pranz si seara ! Iar cel mai cul e cand iei muie chiar de la ai tai, gen ministrul izmenar, generalul cu coc ori contratorpilorul erga omnes, care urla pe la toate televiziunile impotriva penzionarilor ! Ori cand ti-o trage-o casa de penzii, la shto, cu cate 4-5 revizuiri pe an, ori frun centru militar, care nu mai da doi bani pe tine !
    KASAY viata, de cand lumea la romani !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si la multi ani si lu kingu Misu Balbaitu Intaiul, de ziua lui ! Poate ne spune de ce s-a tirat din tara, cand or venit rusii si n-o crepat, ca un adevarat king cavaler al mesei rotunde, in fruntea regatului !
      Si poate ne spune si de ce l-o tradat si pe Maresal in 44 si l-o dat pe mana bolsevicilor, ca sa-l puste !

      Ștergere
    2. Pese: iar spiritul pozei de mai sus, cu alea in cururile goale, se potriveste de minune cu starea reala de fapt a sarbatoritei de azi: armata romana, structura de baza a unui stat profund democratic, membru OTAN !

      Ștergere
    3. Pese: parca si anul trecut, exact de Ziua Armatei, am mancat o oboroaca de fekale...
      Uai, ce-o mai trecut timpul !
      Parca acusica ieri-alaltaieri se facea ca vecinul Costica imi dadea muie, pe tema cuantumului...
      Eote bre, iar azi, la ceas aniversar, ma simt si amnistiat, si resapat, si reintregit !
      Pfai de mine, iar daca mai adaug si beneficiile uriase obtinute de pe urma ieftinirii painii, chiar ca ma simtesc implinit !

      Ștergere
  10. Uai, gata, fug la cuibar !
    NB la ZOO ! Ca de 9 s-a ales praful !

    RăspundețiȘtergere
  11. Stai sa ma mai uit oleaca la fotografie, ca poate-mi vine cheful de-o aroganta, cu baba, taman de Ziua Armatii !

    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
  12. ''Mneata !
    Greata !

    Ioi, ce bine si fromos am visat, dupa o zi plina de randunici si alte pizdulici !
    Ca sa nu mai zic ca am si dormit ca un prunc, fara zvarcoliri, bolboroseli si alte miscari somnanbulice, asea cum mi se intampla, invariabil, cand navighez pe teme alde Muica Macovei, bozgorii care fura Ardealul, pochii cu sfintele boase si derivatele lor !

    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: se auzea poncanind, p-aciulea pe Panduri, de-am zis ca defileaza Ministerul Dezbinarii Nationale, de Ziua Armatii , cu noaptea in cap ! Ma si asteptam sa-i vad pe scorpioni, ori pe lupi, ca apar cu niste torte, ceva, d-aciulea de dupa statuia 'La curva de arama'!
      Cand colea...ciuciu ! Iereau astia de la REBU, de ridica gonoailii si pocnesc capacele de la pubele, de zici ca-i pas de defilare rusesc !

      Ștergere
    2. Pese: am uitat ca ministrulm izmenaro-polonicar a dat zi libera apevistilor puley !
      Cu exceptia personalului de serviciu, a celui operativ, a celui care asigura continuitatea conducerii trupelor pe timp de pace si a celui stabilit de fiecare sef, cate unul de fiecare compartiment, birou, sectie, serviciu si directie, de a fi pe faza, daca cere frun alt sef vro situatie urgenta, egsact de ziua lu Kingu Misu Tradatoru !
      Ioi !

      Ștergere
  13. Pula dimineata si LA MULTI ANI apevistilor!!
    PMT-ule imi dai voie sa trimit unor prieteni (apevistii pulei) excelenta ta cugetare de la ora oooo:sizer0sinsi?.O s-o asez in text cu liniuta si alineat numerotata cu litere,cifre,puncte , subpuncte si ce pula de idei imi mai vin, de poti sa juri ca ie fo lege din Romanistan
    Sa te fup!
    PS poate te publica governoiu in monitoru' oficios,si-i mai fute si niste norme metodologice de aplicare,Ar fi shto nu-i ase?
    ...fup!
    PS2 Sigur il bag si sub forma de tabel cu rubrica nrcrt si ultima rubrica bineinteles 8servatii
    O sa primesti aplauseeeee la scena dashchisa tomnai azi bre

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti s-o afisezi si pe dosul usii de la Birtolomeu Gara !
      Din pacate asa este. Se vede cu ochiul liber, fara sa faci alte analize, bilanturi, ori conferinte !

      Ștergere
  14. PS3 ti-l trimit mai intai tie ca sa mazgalesti acolo in colt un "aprob,in pula mea"....hac.!
    Azi de Ziua Armatii as vrea sa sarbatoresc asea mai deosebit si sa ma trezesc,ca de imbatat nu mai pot...hac!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hop, hop, hop,
      Cand imi sufli in cin poi
      Sa-mi dai pelea inapoi !

      Ștergere
  15. Dupa doua privatizari de mare succesuri, Guvernul Dragnea se pregateste de-o majorare substantiala.
    A taxelor, bineinteles, ca doar nu a penziilor si salariilor !
    Urla acusica, ca disperatii, ca incasarile la buget is nashpa rau de tot !
    Da cine pula me urla, acu aproape 2 ani, ca numa ei stie si e tari la guvernat ? Ca din prima zi de guverneala vor scoate la suprafata toata economia subterana ?
    Si ca sunt bani cacalau, insa nu stie boc (boc =cacat in limba turca) sa-i adune ! Si ca numa ei e competenti si are solutii !

    Ti-ai gasit-o. Statul asta impotent, iresponsabil si haotic risipeste toti banii pe plata unor despagubiri colosale, stabilite prin fel de fel de instante, ca urmare a prostiei fara margini a unor angajati de se cred un fel de koi ot Hercules, pe intretinerea Casii Poporului si a miilor de chiriasi ai ei, pe studii de fezabilitate privind efectul razelor de luna asupra galosilor de guma si pe alte prostii, iar acum urla ca n-are bani !
    Si, de unde sa ia, ca sa poata trai ? Pai tot de la pulime, prin majorarea cotei unice . Simplu si eficient. Baga oleaca de text, de ala ca sa-ti ia muia, cu femei, cu banca mondiala, cu negocierile, cu scrisorile, ca stand- bi, cu cresterea economica de mari succesuri in ultimele 9 luni, de peste 0,01 la 100, cu viitorul luminos de la capatul tunelului si...jiap, te-a facut la lingurica !
    Ti-a ieftinit painea, cica, cu 10 bani, adica cu fro 3 lei pe luna, daca crapi in tine cate o pita pe zi, insa te linisteste el imediat, prin alte metode !

    RăspundețiȘtergere
  16. Neatza Buna la Zoo + 9!!!
    La Multi Ani Armasii, iar Cezar MuciCiacios sa ne-o inbeleasca noua!!!

    PS. Buei Cezarica, buei Petreush, buei de ce koaili noastre nu stai tu aciulea la nea Bazile pe blog si te tot foiesti ca musca-n kurul calului? Rid aia de pe "roarmy230" si cu kurul. Mare prostovan poti sa fii...

    RăspundețiȘtergere
  17. Ete ca-i mai dadura si astia de pe roarmy, o mooie lui Cezarel gogonel:

    "Stimati colegi,
    in urma a numeroase cereri, dl. Padina a fost exclus din grupul nostru.
    La Multi Ani tuturor!
    Cu stima,
    Dan N. Poinar"
    -----------------------------------
    Hi, hi, hi, acu ID-otul net-ului si spune "Petre Padina"! Mare ti-e gradina Doamne.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne feri ! Una e sa te dai cu ligheanul pe scari, cand nu e mama acasa, si alta e sa iei institutionalizat, inregistrat legal, prin birou notarial !
      Ioi !

      Ștergere
    2. Pese: no, no, apoi fiecare cu placerile lui. Eo, ca sa-mi fur o muie, nu trebo sa insist de loc !

      Ștergere
    3. Pese: cred ca ma'nbetai, dreaq, de nu mai shtiu nici a lega 3 cuvinte, ca lumea !

      Ștergere
    4. Korekt se zice : I-am anesteziat din doua ,trei postari ...la ei in balta !

      Ștergere
    5. PS ....si sa va fie rusine labagiilor...nu ati stiut sa va purtati cu o Doamna super draguta si supersensibila ! Va mai inmuia inimile de ,,cotarle batrane "....voi repede inainte cu ce stiati mai bine ! Prostii drek credeti ca toti si toate ,,inghit " cultura voastra bazata pe excremente si supt ..pula ! O inteleg pe,,militianka in curul gol si cu pulanul in mana"...cand a vazut o asa fata de femeie si-a dat seama instant ca ea nu valoreaza nici cat o ceapa ..degerata !
      Multe felicitari si lu Adminu...care dupa ce i-a pus in rama ,..vrute si nevrute..inclusiv chipul ei de ,,zeita antica " a lasat toate dejectiile unor retardati.........bravos ! De ziua Armasii ati fost facuti de KKo de...o militianca ...un director de puscarii ....un obsedat de muie si fecale si cand ii atarna fortonasile ..si de un... apevist care de la Waitspirtul de curatat rachete,nu-si mai revine ! Bravos.......

      Ștergere
  18. Uai, maine e ziua Miticilor din toata tara ! Nu numa a miticilor de Bucuresti !

    LA MULTI ANI, de pe acum tutulor celor ce se intituleaza

    Dumitru
    Dumitra
    Dima
    Dimitri
    Dimitrica
    Dimitrina
    Dimitrie
    Dumitrache
    Dumitrana
    Dumitrica
    Dumitrita
    Mitache
    Mitel
    Mitica
    Mitrea
    Mitrel
    Mitrica
    Mitru
    Mitrus
    Mitrut
    Mitu
    Mitus
    Don Corleone Izvorator de Mitilic

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri