Google Translate

miercuri, 2 octombrie 2013

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, face declaratii socante! "Urmează despărțirea în USL. Nu există soluție de compromis. Nu se poate continua așa."


Ilie Sârbu: Urmează despărţirea în USL. Nu există soluţie de compromis.

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a declarat, marți seară, că nu mai există soluție de compromis și că urmează ruperea USL.

“Urmează despărţirea în USL. Nu există soluţie de compromis. Dacă nu înţelegem deloc, nu se poate continua aşa. E un lucru simplu. Am discutat şi cu domnul Crin Antonescu şi cu ceilalţi colegi din PNL, care nu sunt fericiţi că se întâmpla lucrurile astea. Nu sunt fericiţi că ei ar trebui să găsească… (…) Ori compromis şi să mergem mai departe aşa, ori tranşăm lucrurile bărbăteşte şi fiecare merge pe drumul lui. Nu există decât două variante pornind de la ideea pe care cu toţii am agreat-o că nu ne facem bine. Şi sigur opoziţia se bucură, dl. Băsescu se bucură, dar le dăm ocazii să se bucure (…). De când au început declaraţiile belicoase între noi, întotdeauna noi (n.r. PSD) am fost întotdeauna cei care am răspuns, câteodată mai direct, câteodată mai diplomatic. (…) Dar tot timpul am răspuns, nu am venit noi să facem o declaraţie”, a spus Ilie Sârbu, la postul B1 TV, potrivit Agerpres.

http://www.dcnews.ro/2013/10/ilie-sarbu-urmeaza-despartirea-in-usl-nu-exista-solutie-de-compromis/
===========================================


Ilie Sârbu (PSD): Urmează despărțirea în USL. Nu există soluție de compromis (VIDEO)


Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a declarat marți seara, în exclusivitate la emisiunea „Bună seara, România” de pe B1 TV, că urmează despărțirea
în USL, întrucât nu există o soluție de compromis.

Urmează despărțirea în USL. Nu există soluție de compromis. Nu se poate continua așa.  E un lucru simplu. Am discutat și cu domnul Antonescu și cu ceilalți colegi din PNL, care nu sunt fericiți că se întâmplă lucrurile astea. Ori compromis și să mergem mai departe așa, ori fiecare merge pe drumul lui, a spus Ilie Sârbu, în emisiunea realizată de Mădălina Puşcalău.



  Acesta a precizat că cei din PNL sunt cei care fac de fiecare dată declarații critice la adresa PSD.

„De când au început declarațiile belicoase între noi, noi am fost întodeauna cei care am răspuns. Nu am venit noi să facem o declarație”, a continuat Ilie Sârbu.

Sursa:
http://www.b1.ro/stiri/politica/ilie-sarbu-psd-urmeaza-despar-irea-in-usl-nu-exista-solu-ie-de-compromis-video-66537.html
==========================
=====================================
=========================================================

40 de comentarii:

  1. 'Mneatza!
    Greatza !

    Done moa, sil vu ple, mesie !
    Cine dreaq a mai pomenit comunisti, la un loc cu liberali !
    Ma rog, niste neo-cripto-comunisti vopsiti, cu niste liberali inchipuiti !
    Ca-s istia socialisti, ori liberali, ori taranisti, cum sunt eo maoist !
    Romanistanul are o singura tagma de politicieni: ciolanisti- oportunisti !

    RăspundețiȘtergere
  2. Da sa-i rupa dracu si sa-i arunce pe pustii ca n-au facut nimic bun pentru tara si popor,acuma nu s-au inteles la impartirea ciolanului[de pe care s-a cam dus carnitza] si incep sa maraie si sa latre unul la altul.Da-i in pula mea de talhari ca vine tineretul din urma si acest tineret nu se uita la tembelizor si nu inghite hotia si partidele pulii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Uai, da oari cine-i doamna aia din mijloc, care are un botticeli de zici ca a suflat toata noaptea in tzuk-trombon ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, aia din mijloc ie ham anta lui Cezar Muci pe Fatza ce-i maninca cu dulceatza!

      Ștergere
  4. Neatza Buna la Zoo + 9! Cezare, MuciCiacios merci ca m-ai inbelit la oaua!
    Ce figura are omul cu 1 koy, raspopitu', socru' lu' Tonta...Sa-i dam o mooie mica si lui si astora de-au condus Romanika timp de 23 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  6. Gogonica- n saramura, ne-ai acoperit pe... oIo?

    RăspundețiȘtergere
  7. CEZARIKA HOP, HOP, HOP
    CASCA GURA MARE SA TI-O DAU LA CIOK!
    DA SA FII SPALAT PE DINTI
    CA STRICI AERUL ACIULEA PE MEHEDINTI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANDA Mo ...iubirea mea!!!
      Sa fac kk in ..pizda ta !
      Sa torn zmoala ,
      Sa torn benzina ,
      Sa dau foc ..sa fac friptura !

      Ștergere
    2. Cezarica gogonica:
      "...
      Sa dau foc ..sa fac friptura !"
      Si sa ne apuci de S_LA!

      Ștergere
  8. Ne mai miram ca pute in usele a dezbinare, cand nici in sanul partidului neo-cripto-comunistilor bolsevici aerul nu-i prea curat !
    =================
    Dragnea, şah la Ponta. "Voi vota proiectul Roşia Montană. Eu nu am personalitate dublă"
    =================

    Daca Dottore-Plagiattore ar avea oleaca de sanga in putza, ar trebui sa dea si el un martz la Dragnea ! Si-un sut in cur !
    Asta, daca ar fi un sef adevarat ! Insa, inalt si fudul cum este...ciocu' mic !

    In spiritul traditiei pure din Tara lu' Dorele, fiecare apucat vorbeste ce vrea muschii lui, pe unde vrea muschii lui si cand vrea muschii lui !

    Sova zice una, Stroe vomita alta, Dragnea ragaie aiurea....fain a dreaq ! Iar Plagiattore se multumeste doar cu "reactii" de astea infantile, alde "ca s-a uitat prea mult pe goagal" !

    De parca au luat tiparul guvernelor boc 1-5,5 (boc=cacat in limba turca) !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: asta, doar ca sa fie in ton cu tema postata, si nu ca m-ar fute grija prea mult de ce cacat halesc labasarii astia, care-s cu ochii numa dupa ciolane !

      Ștergere
  9. Aparu si noul numar din Obositorul Militarilor !
    E atat de rasuflat, incat nici n-am de ce sa ma leg !

    As face o arogantza- doua despre EXPOMIL, insa nu se merita !

    Aceeasi cacanareala, ca pe vremea cand ieream capitan cu 4 stelute rusesti ! Numa ca, atunci, ne ducea organizat, cu tobuzul RD-111 ! Tot umeul vedea expozitia, oblij, dupa care se dadea o nota telefonica, la esalon, ca n-aveam FAX, si nici mes, ca sarcina de partid si de stat o fo indeplinita 100 la suta !
    Iar personalul de serviciu, din ziua respectiva, mergea la expo aftăr, pe barba fiecaruia, insa supt comanda celui mai mare in grad, din haita !

    Ce dreaq sa vezi ? Cariciopterul SO CACAT, vechi ca tabla de pe casa ? Nush ce macheta de TAB, pe care-l tot proiecteaza rumanii, de pe vremea lui Bodnaras ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Vicepremierul Rusiei Dmitri Rogozin afirma, pe contul lui de Twitter, ca presedintele Romaniei, Traian Basescu, pe care il numeste "Calul Traian", a pregatit anexarea Republicii Moldova in doua etape, scrie Jurnal.md. In replica, Traian Basescu a afirmat ca "Rogozin, cum se trezeste, intai face o declaratie la adresa Romaniei, dupa care banuiesc ca-si bea ceaiul sau, ma rog, ceva"
    ===============
    Acusica il fute grija ce bea bolsevicul ala, la prima ora !
    Poate trag ceolovecii astia o basina, de disparem cu tot cu tiganii si bozgorii nostri, drept in pula !

    Cum ne place noua sa ne bagam in seama ! Cu izmenele rupte-n cur, insa cu pretentii de mari poporeni !

    Avea dreptate conu Patapievici cand gandea din putza gandirii ca „Toată istoria, mereu, peste noi a urinat cine a vrut. Cînd i-au lăsat romanii pe daci în forma hibridă strămoșească, ne-au luat în urină slavii: se cheamă că ne-am plămădit din această clisă, daco-romano-slavă, mă rog. Apoi ne-au luat la urinat la gard turcii: era să ne înecăm, așa temeinic au făcut-o. Demnitatea noastră consta în a ridica mereu gura zvîntată, iar ei reîncepeau: ne zvîntam gura la Călugăreni, ne-o umpleau iar la Războieni și așa mai departe, la nesfîrșit. Apoi ne-au luat la urină rușii, care timp de un secol și-au încrucișat jetul cu turcii, pe care, în cele din urmă, avînd o bășică a udului mai mare (de, bețiile...) i-au dovedit.” !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: acusica, lu' kiorila iar i s-a zvantat gura, ca de altceva nu poate hi vorba !

      Ștergere
  11. Ăştia trebuiesc heutananasiaţi cu paru"!!!! De puliticieni vorbesc...Avea şi Motănelul kkcios dreptate cîn" le spunea "polihoţi"...

    RăspundețiȘtergere
  12. ”Datele economice arată bine. Au intrat bani de la Uniunea Europeană, cât nu au intrat în şase ani. Cu cheltuielile v-aţi ţinut foarte bine. Am constatat, trebuie să facem un top cu cât se multiplică minciunile. Am aflat de la o doamnă că am cheltuit 500 de milioane de euro pentru birotică şi papetărie. Minciuna este doar de 200 de ori. Adică am cheltuit 2,5 milioane (de euro – n.r.) nu 500 de milioane (de euro – n.r.). Deci s-a ajuns cu minciuna în spaţiul public de 200 de ori. Ceea ce este de apreciat acest record”, a precizat Victor Ponta, potrivit Agerpres.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tabelele de la intretinerea lunara, de la parteru' bloculu', "arata bine" !
      Si stai, ca inca nu a dat drumu' RADETu la agent !

      Foarte bine arata datele economice, in Romanistan ! Cum scoate menul de serviciu tulumbele cu gunoi afara, pana vine REBU, au si sarit "scormonitorii" pe ele !
      Nimic nu scapa: peturi, vechituri, paine mucegaita, doze goale de la bere, cartoane...
      Astea-s datele economice adevarate, nu cacaturile facute din condei, de niste labagisti !

      Ștergere
    2. Pese: restu-i poezie, de adormit fraierestenii ! In afara de a se fura si jefui totul, alceva nu s-a facut nimica in colonia asta !
      Furt, jaf la scara nationala, instrainari si vanzari in folosul unor gasti, dezastru si tot ce vreti !
      Chestia cu "fondurile europene" a devenit un fel de cutia milei !

      Ștergere
    3. ERA MAI BINE PE VREMEA CAND AVEAI ,,CIMENT PE CAP DE LOCUITOR"?

      Ștergere
    4. Bai ,,tarane'', cimentul ala-i in baraje, canale, locuinte si sosele. Daca nu era nici cimentul ala acum ne jucam cu olo prin tarina. Cu atit am ramas, dar si astea au inceput sa se degradeze, ca cine PL-ul MU sa le repare!

      Ștergere
    5. Daa si de mancat mancai OIO !!

      Ștergere
  13. . Au intrat bani de la Uniunea Europeană, cât nu au intrat în şase ani. Cu cheltuielile v-aţi ţinut foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  14. PENTRU PROSTOVANU' DE CEZAR: BUEI MUCI PE FATZA, IDIOTUL NETULUI; AI TU CORAJ SA VORBESTI DE CIMENTURI?
    BUEI LABA TRISTA, SA NE SUJI SEXZUL LA TOTZI!!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Citez de pe Universetoday.com:

    “În timp ce NASA şi Agenţia Spaţială Europeană îşi pregătesc “fotojurnaliştii” îndepărtaţi (Mars Express, Mars Reconnaissance Orbiter şi roboţii Curiosity şi Opportunity) pentru a capta fotografii cu trecerea cometei ISON în apropierea planetei Marte, astronomii amatori continuă să monitorizeze şi să fotografieze cometa din observatoarele de pe Pământ. Dar, câteva fotografii recente au relevat faptul că ISON are un cap sau nucleu strălucitor, dar coada cometei s-a colorat în verde. Culoarea verde, însă, este un semn bun, un semn că această cometă devine din ce în ce mai activă, odată ce intră în sistemul nostru solar.
    De ce se transformă în verde? Oamenii de ştiinţă cred că au o explicaţie. Printre materialele eliberate de căldura solară se numără cianogenul (gaz compus din carbon şi azot) şi carbonul diatomic. Ambele sunt gaze incolore, dar care capătă o culoare verzuie atunci când sunt sensibilizate de lumina ultravioletă a Soarelui.”

    Gogonica, ai dat de dracu muei. Ia baga tu la cap cum trebuieste sa produci in timp ce te murezi ,,carbon diatomic'', nu codoi!

    RăspundețiȘtergere
  16. Neatza Buna la ZOO + 9!
    Cezare hai sa traiesti, oauale sa le-mbelesti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa sujeti PULA la PITICI..tonti taranoii cu baligar supt unghii si militianca in curu gol si cu pulanul in ..mana!! Eu merg pe F-Labuci.....

      Ștergere
    2. buey...ce gajicute finute ,spalate si parfumate...cse lumi culta ....pe F-Labuci !

      Ștergere
  17. 'Mneatza !
    Greatza !

    Ce f@in: oIo, daca-i sculata, ori oJo daca-i si stramba, ori OIO daca ai si koae di koaie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru TZARANOII comunistoizi..,,
      România apare într-un top în care se situează peste Franța, Italia și Spania, doar Germania clasându-se mai sus.
      Topul în care România este peste Franța, Italia și SpaniaAproape jumătate din economia ţării este susţinută de românii care lucrează mai mult cu mintea, decât cu spatele. Procentul este mai mare decât media Uniunii Europene, scrie antena3.

      Doi din zece români sunt plătiţi pentru produsele şi serviciile pe care le creează, le inventează sau le promovează. Vorbim în principal despre industria auto, sectorul farmaceutic, companiile IT sau angajaţii din construcţii.

      Aşa se face că, aproape 45 % din Produsul Intern Brut al României vine din industriile care utilizează intensiv proprietatea intelectuală. Adică brevete, mărci, produse cu design nou sau drepturi de autor.
      Este un procent care ne plasează pe locul 4 în Uniunea Europeană. Ne depăşesc în top doar Irlanda, Germania şi Ungaria. La nivelul întregii comunităţi, peste o treime din economie este susţinută de aceste industrii, industrii care generează şi un sfert din totalul locurilor de muncă.

      Ștergere
    2. Iar restul de procente din PIB provine de la capsunari, spalatorii de cururi flescaite prin Italia, muncitorii la negru din constructii si celelalte doua milioane de rataciti prin lume, care vin acasa de craciun si de pasti, ca sa se dea bengosi cat sunt de luxosi !

      Ma gandesc ce fain o sa hie in Romanistan can o anunta Antena 3 ca fro 85 la suta din economie va hi sustinuta de astia cu capul !

      Uai !

      Ștergere
    3. Pese: sireaca Romanica, cu atat a mai ramas sa produca: brevete, marci, design si drepturi de autor !

      Ștergere
    4. Pese: da aia o duce bine romanii, pen ca ei gandeste, nu munceste !
      Da aia fro tri sferturi is la pragul saraciei ! Da aia jumate din scoli sunt de pe timpul lu Frantz Josef, cu cacastori eco in livada din spate, da aia avem milioane de analfabeti, da aia avem autostrazi numa pe hartie !
      Pentru ca romanake e speker, el vrea numa sa gandeste, nu sa si munceste !

      Da, di fapt, unde dreaq sa mai munceste ! Ca la Carfur, lidl si Metro s-or ocupat toate posturile, iar paznici nu se mai angajeaza, ca vine iarna !

      Ștergere
  18. Uai, si ce bine merge uniunea iasta social-lăbăreală !
    Spirt !
    Iar sparlamentu' zbarnaie, bre uăi !

    Uăi, cand dreaq e ziua blogulu', ca am uitat si vrau sa-i pregatesc o urare speciala, de 4 anisiori !
    Doamne feri, cum mai trece timpul ! Parca mai ieri ieream pufarez p-aciulea, de caram ALUPIGUS cu seacosile de la Carfur !
    Cine-mi da un lindiciu ?
    Auzi, tocma mie sa mi se intample sa uit. A dreaq batranetile istea, bre uăi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: acusica vazui si eo cata coi erenta in gandire am !
      Doamne feri, de aia o urlat hoasca la mine ca mai bine dormeam dreaq, decat sa debitez numa idiotenii, cu noaptea-n cap !
      Daci dreaq sa fac si eo !

      Ștergere
    2. Lasa pe altii sa vorbeasca ! Tu plimba ..plosca si taci !....si multumeste prostovanilor astora ca-ti platesc pensie babana !....boracii tai e jmecheri ...contribuie pentru altii!!! Bleah

      Ștergere
  19. Cezare ai plecat pe feisbuci? Muey, pe koko al meu de creasta sa-l apuci. Io iti propun sa stai aici nitzel, ca sa il scarpini pe kelie si sa-l saruti pe Viurel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viourel si Viourea..
      Sa ti trag pi pula mea !!

      Ștergere
    2. "Economia României nici nu bubuie, nici nu duduie. Sunt niște date care ne arată că pentru anul 2013 ne-am îndeplinit cam toate obiectivele mari. Am reușit fără niciun fel de sincopă, și reușim până la finele anului, nu doar să dăm înapoi salariile și pensiile, ci să le și plătim pe toate. Am reușit să indexăm pensiile cu rata inflației și pentru viitor avem prevăzută indexarea salariilor cel puțin cu rata inflației", a spus Ponta.

      Acesta a adăugat că inflația va fi mai mică decât cea prognozată, aproximativ 2%.

      "Inflația o să fie, se pare, la finele anului la 2%. Noi, oricum, avem prevăzut 3,85%", a mai spus premierul, explicând că atenția Executivului se va orienta cu precădere asupra salariilor mici și a categoriilor sociale defavorizate.

      "Cum împărțim această creștere... Ideea este să ne uităm în special spre salariile mici și pentru anumite categorii, pentru că avem niște restanțe la rezidenți, la profesorii debutanți, deci cei care au într-adevăr salarii inacceptabil de mici. Salariile mari nu vor crește deloc în anul 2014. Asta este sigur. Ce avem, acea mică osânză de împărțit, o dăm și noi la cei mai slabi și la cei mai amărâți", a spus acesta. AGERPRES


      A zis Viorel Ponta - cel mai bun prim-.din ultimii 25 de ani!

      Ștergere
    3. ..Stiu GUSATIII si IMBUIBATII vor fi foarte OFTICATI ! Vedeti si situatia cu pensiile militare...!!

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri