Google Translate

sâmbătă, 16 noiembrie 2013

3 MILIARDE de dolari. Pretul tau... ar fi... OK? Al Lui... NU. A ştiut să meargă mai departe! A castigat! Valoreaza... cu mult mai mult!


Numele său este Evan Spiegel. Are 23 de ani, a crezut cu tărie în visurile sale şi a fost foarte sigur pe ceea ce poate crea. Aşa a luat naştere Snapchat, o aplicaţie pe care Facebook a vrut să o cumpere cu fabuloasa sumă de 3 MILIARDE de dolari.

Spre surprinderea lui Mark Zuckerberg, Evan a refuzat propunerea fiind 100% sigur că aplicaţia lui - una din cele mai downloadate în AppStore - va valora mult mai mult de atât.

În anul 2012, Evan a renunţat la şcoală  - era student la Stanford - şi a creat această aplicaţie. "Ideea mi-a venit în urma discuţiei cu un coleg care mi-a spus că regretă unele mesaje pe care le-a trimis de pe telefonul său mobil. Atunci m-am gândit cum ar fi să fac un sistem de chat în care mesajele să se şteargă automat la puţin timp de la trimitere", povesteşte Spiegel.

Aplicaţia este un mega succes, fiind trimise sute de milioane de astfel de mesaje, iar numele lui Evan este pe buzele tuturor marilor companii de IT din lume, scrie policymic.com.

Totul s-ar fi putut termina pentru el dacă ar fi acceptat oferta tentantă a celor de la Facebook, dar a ştiut să meargă mai departe!

Sursa:
Acest tânăr de 23 de ani s-a trezit în cont cu 3 MILIARDE de dolari. Ce a făcut după aceea este incredibil.
http://www.antena3.ro/high-tech/acest-tanar-de-23-de-ani-s-a-trezit-in-cont-cu-3-miliarde-de-dolari-ce-a-facut-dupa-aceea-este-incredibil-234813.html
====================================
===================================================
===================================================================
Snapchat CEO Evan Spiegel's $3 Billion Rejection Letter to Facebook's Mark Zuckerberg - PolicyMic
============================================
=================================
=======================

113 comentarii:

  1. Document. Ioana Băsescu a dat publicităţii contractul cu CEC.
    ------------------------------------
    Ioana Băsescu, fiica preşedintelui României, încearcă să acrediteze ideea că a obţinut legal creditul. Contractul cu CEC este perfect legal. Altele sunt problemele legate de afacerea familiei Băsescu şi care reprezintă scandalul zilei.

    2,8 milioane lei este creditul maxim pentru persoane fizice la CEC

    Pentru a stinge scandalul, fiica preşedintelui, Ioana Băsescu, a dat publicităţii contractul cu CEC prin care a obţinut creditul de 4,6 milioane lei pentru achiziţionarea a 290 ha de teren agricol în comuna Nana, judeţul Călăraşi. Ioana Băsescu vrea să arate că a acţionat legal. Nimeni însă nu a contestat faptul că respectivul contract nu ar fi încheiat în condiţii legale sau că ar conţine clauze favorizante pentru fiica preşedintelui.

    Marea problemă legată de achiziţia terenului din zona comunei Nana este alta şi ţine mai puţin de CEC – în ceea ce priveşte această bancă de stat, semnele de întrebare se referă la încălcarea propriilor reglementări, care prevăd pentru persoane fizice un credit de maxim 2.800.000 lei rambursabil în 30 de ani pentru achiziţionare de terenuri agricole –, ci de alte aspecte colaterale pe care le vom dezvălui sâmbătă în cotidianul.ro.

    Viteză cosmică pentru familia Băsescu

    Te cheamă Băsescu şi eşti şi rudă cu preşedintele, beneficiezi de servicii rezolvate cu o viteză cosmică. Priviţi „calendarul” legat de obţinerea creditului: pe 30 august se depune cererea pentru obţinerea creditului; pe 2 septembrie CL Nana emite o adresă din care rezultă că terenul ce urma să fie cumpărat de Ioana Băsescu nu este grevat de probleme fiscale; pe 5 septembrie oficiul de casastru Călăraşi emite extrasele de carte funciară; în sfârşit, pe 6 septembrie se aprobă creditul. Firesc, pe 9 septembrie au loc transferurile bancare. Nu este nimic ilegal în acest calendar. Dar se impune o întrebare: ce orice alt simplu cetăţean ELIGIBIL pentru un astfel de credit reuşea să parcurgă drumul de la depunerea cererii până la transferurile bancare în ddoar 10 zile?. Credem că suntem în faţa unui record de viteză în România!.

    Documentele date publicităţii de Ioana Băsescu pot fi consultate AICI.
    http://www.cotidianul.ro/ioana-basescu-a-dat-publicitatii-contractul-cu-cec-226532/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-o tara de pupincuroi, numa cand ai ragait "Base", autoritatile ti-au si pus ventuzele de la biuze in jiurul gaozului, cu viteza luminii !
      Da nu asta-i baiul, ca s-au miscat astia de la banca, ori de la cadastru, cu viteza, ci faptul ca Beseasca asta mica trebo sa dea lunar, rata, fro 30 de mii de RON lei noi romanesti ! Adica cat fro 37 de salarii nete de medic rezident !
      Inseamna ca castiga bine si n-are treaba cu restructurarile, cu disponibilizarile, cu somajul, cu bestjobs...
      Mai taie oleaca de la cheltuielile zilnice si-i ajung marafetii si de rata ! N-o sa mai bage zilnic in ea cate un big cichen si 2-3 peturi de cola, o sa renunte la ob si o sa-si puna vata la pizda cand o buseste zatul si o sa mai circule si cu reatebeul, ca nu i-o pica curul, n-asa ?

      Ștergere
    2. Pese: deja am auzit ca astia de la televiziunea nationala au si plecat la Nana, ca sa faca cel mai tare film pentru emisiunea Viata Satului, cu succesurilii in agricultura ale Tzatzei Ioana !
      Las ca-i trimite tat-su, in primavara, o juma de sepepe ca sa-i sape hectarele la cazma !
      Baieti vanjosi, bine coordonati prin talchi-ualchi, intr-o zi dau gata cu sapatul, alea 300 de hectare !
      Asta, pana-i mai aproba vreo banca inca un imprumut, ca sa-si ia si 10 tractoare, 2 combine si un siloz confort 1, decomandat, cu imbunatatiri !

      Sireacu poporu puley, sta si priveste cu foamea-n gat cum isi fac unii de cap in tara asta a nimanui !

      Ștergere
    3. Pese: poate are cineva coriozitatea sa se intrebe cat din tara iasta o fo vanduta, parcela cu parcela, la straini !
      Auzi, o cumparat cele 300 de hectare de la un mafiot italian, care-si face veacul prin Monaco-n port !
      De nu s-or trezi usilistii ca nici regionalizare n-or sa mai poata face, din cauza ca toata tara-i vanduta, pe parcele, la straini...

      Ștergere
  2. Criză, criză, dar nu pentru oricine...
    Parlamentarii au peste 2.200 de angajaţi.
    ------------------------------------------------------
    Cei 586 de deputaţi şi senatori din actuala legislatură şi-au angajat 2.265 de persoane la birourile parlamentare, recordul fiind de 16 angajaţi la un parlamentar, iar suma pe care aleşii o decontează, lunar, de la Cameră şi Senat, pentru remunerarea acestora depăşeşte trei milioane de lei, conform datelor obţinute de agenţia MEDIAFAX.

    Astfel, potrivit informaţiilor remise de Camera Deputaţilor, la solicitarea MEDIAFAX, cei 412 deputaţi au decontat, în luna august, cheltuieli de personal pentru 1.554 angajaţi care figurează pe statele de plată aferente lunii august, în cuantum de 2.127.975 de lei.

    În acelaşi timp, potrivit informaţiilor remise de Senat, la solicitarea agenţiei citate, pe statele de plată aferente lunii septembrie figurau 711 angajaţi, care deservesc birourile parlamentare ale celor 174 de senatori. Cheltuielile de personal decontate de senatori în luna iulie au fost în cuantum de 956.315 lei.

    Suma totală, decontată de deputaţi şi senatori, pentru cheltuielile cu personalul angajat la cabinetele parlamentare, pentru luna august (Camera) şi luna iulie (Senatul) este în cuantum de 3.084.290 de lei noi.
    http://www.cotidianul.ro/parlamentarii-au-peste-2200-de-angajati-226519/

    RăspundețiȘtergere
  3. Neatza Buna la ZOO + 9! Azi, Cezar + Kiorpecul national sa ma-nbeleasca la oaua.

    RăspundețiȘtergere
  4. "Ce a făcut după aceea este incredibil." !
    Ce pula mea a facut acest tanar, dupa aceea, de este asea de incredibil ?
    S-a dat cu ligheanul pe scari ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si eo, la 23 de ani, faceam lucruri incredibile, ca de exemplo: ploton, pregatiti masca ! Gazeeee ! Si, dupe ce li se abureau de tot lentilele si li se lipea caociucul de muian, bagam si oleaca de "aviatie inamica la jioasa inaltime"!
      Moooaaaamaaaa, ce lucruri incredibile se aozeau, pe infundatelea, din dosul cartuselor de MCG !

      Ștergere
    2. Baaaa.... Capu la gheata....Ce dreak ai de nu vezi????
      Pai a refuzat sa primeasca 3MILIARDE dolari, berbecule!
      Tu ai refuza asta???
      Sau cine ar refuza?

      Ștergere
    3. Uai pulea-barabulea, din moment ce pulika asta de Ivan erea 100% sigur că aplicaţia lui valoreaza mult mai mult, nu vad ce este incredibil !
      Incredibil ar hi fost sa-i stearga unul datoriile lu Curdileu din Birtolomeu, adunate lunar pe condica de credit, la consumul de "Adio mama", iar el sa refuze !

      Putzake asta micu stie el ce stie, nu-si vinde el ditamai bunaciunea pe cateva miliarde rapanoase !

      Asa ca, incredibil, e numai in capatzana aia plina de cacat a lu ziaristicul ala facut prin filiera indirecta !

      Ciocu mic, ca inche mai stiu sa citesc !

      Ștergere
    4. Pese: cam asta-i limita in gandire p-aciulea, prin Romanistan. Incredibil, domle, i-a dat fraierului 3 miliarde, iar prostul a refuzat !
      Dache ieream eo, ii loam cu ochii inchisi, nu ?
      Mentalitatea romaneasca, plamadita din laba daco-romana, cu apucaturi de repezeala, ca rata la flegma !
      Se pare ca putzake ala vede altfel problema si nu s-a aruncat ca broasca in bordura, la prima oferta !

      Aaaaa...dache ieream eo...ii si cheltuiam pana acum, la mol !

      Ștergere
  5. Mneata-greata !
    Iaca-sea ne trece veata !

    RăspundețiȘtergere
  6. Uai, da ci dreaq fuse pe la teve azi-noapte, de aruncara gospodarii istea ai mei, de la 6, fro 30 de cutii de bere, pe geam ?
    Zborau dozele goale, ca raketele lu Curdeleu, cand mergea la trageri in uresese !
    Doamne feri, cand urlau, cand injurau....
    Doar nu s-or dat, cumva, rezultatele finale de la alegerile prezidentiale, cand o castigat "Mihaela, dragostea mea !".
    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
  7. ierea oricum ceva cu "saiuz savetzchii satzialisticetzchii respublichii"
    deci corect iaste cececepe......

    RăspundețiȘtergere
  8. CEZAREL DE PE STATUIE,IA CONTINUU MUIE,MUIE...IAR AICI PE MEHEDINTI O MAI SI INTRE DINTI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Czar sta sus..pe statuie
      Cu calul Ducipal
      Lu Anda ..el da muie !!

      Ștergere
  9. O crepat si jurnalisticul Ilie Serbanescu.
    Pleaca lumea, pleaca...
    Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: s-a dus si actorul Geo Costiniu.
      Pleaca lumea, pleaca....
      Amin.

      Ștergere
    2. A murit ZIARISTUL din Constanta ! NU Analistul economic Ilie Şerbănescu !

      Ștergere
  10. INVIT TOTI ANONIMII CARE A-L MUSCA DE CUR PE MARELE CEZAR SA FACA O LABA IN CINSTEA SA.
    AVE CEZAR !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RH+ ..Se aproba !
      Ducipal ..le va da si o ..MUIE!!

      Ștergere
    2. DA ROBORT, VOM FACE O LABĂ ŞI-N CINSTEA SA ŞI-N CINSTEA TA, IAR SLOBOZUL DIN MĂTĂRÎNGILE NOASTRE, PE FEŢELE VOASTRE ÎL VOM ARUNCA.

      Ștergere
  11. CEZARA SUS PE CREASTA, STA CU MUIA LA FEREASTRA SI CU GURA LARG CASCATA. PULA CA SA NE-O BELEASCA.

    RăspundețiȘtergere
  12. im-i este rusine cu voi...locul vostru ar fiii la spitalul de dilii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai jos analfabetule! Nota 3-de kuk sa ma iei- la gramatica. Cred ca esti Cezar, ca numai el a facut liceul la f.f. si invata cind pastea caprele GAZ-ului.

      Ștergere
    2. nuintelegdeceTencuRciintotfeluldenimicuriscrIsitucumititroznestentredegete

      Ștergere
    3. Ai nimerit-o vere ! Aici ii spitalul 9 si o anexa de la ZOO! Singurul care stie carte ii CEZAR si RH+ !

      Ștergere
  13. mei..io sint taur in zodiac si bou in realitate da voii sinteti dusii cu capu rau sii locu vost e la sapoca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu muei-de kuk sa ma iei fix la ora 3-la Nifon sufla-mi-ai in trombon.

      Ștergere
    2. PAI ACOLO ESTE SEDIUL CENTRAL ...da de unde stii??

      Ștergere
  14. Multumesc pentru cenzurare. Va multumeste si Varanul ......deasemenea Ponta.
    Cei doi criminali notorii. Primul vare i-a pus streangul lui Marin Ceauscu ....iar al
    doilea l-a aruncat pe balcon pe tanarul procuror Panait. Bravo lor ! Cenzura ne face liberi.
    Amanunte pe blogul personal.

    RăspundețiȘtergere
  15. domnu cu cucu da daca cucu e cuca de unde sa te apuc?

    RăspundețiȘtergere
  16. Ave Cezar ! Superi rau. Fiecare carte citita este o palma inculturii . Nici macar o injuratura
    ca lumea nu stiu. Incultura enciclopedica generalizata. Rusinea neamului si a ostirii.

    RăspundețiȘtergere
  17. Bravo Cezar.
    Astia au citit mai putin ca Basescu. Care a citit si rasfoit o singura carte.
    Codul penal.

    RăspundețiȘtergere
  18. numa domnu re has e normal intre voi restu la balamuc..

    RăspundețiȘtergere
  19. Poiezii de copilasi dati afara dela grupa mica......pentru ca se jucau cu putulica si incercau
    sa si-o bage in gurita singuri.

    RăspundețiȘtergere
  20. CEZAR CU AL LUI BOZGOR SA NE PUPE DREPT IN COOR!

    RăspundețiȘtergere
  21. Băi RH-ule, băi şniţel vienez, ia taie-o la tine acolea la Neviork. Vezi că-ţi puseră ăştia din diasporă din nou gînd rău. Cică or să te fazendeze şi apoi o să te marineze.
    PS. Ai mai scos şi tu acolea vreun desen animat în "studioul" tău? Vezi, poate anul ăsta iei şi tu măcar "Zmeura de Aur".
    Cît despre Cezar...ultima carte pe care a citit-o a fost aia de "şeptic". Vai de voi...Tusea-RH-ul şi cu Junghiul-Cezar goriloiu.

    RăspundețiȘtergere
  22. CEZARE PUI DE DAC,SA MA SUGI DE STREMELEAG!

    RăspundețiȘtergere
  23. domnu re has e romin authentik...voii sinteti urmasi romei?

    RăspundețiȘtergere
  24. Kennedy spunea ca este important ce faci TU pentru tara ci nu ce tara face pentru Tine.
    Cu alte cuvinte eu reprezint Romania iar voi reprezentati cel mult .....gaura.....din fund de curte.
    La toate expozitiile si premiere de film arborez drapelul tricolor romanesc....si nu cel unguresc.
    Dovada : http://www.devagallery.com/.....la Exhibition ....veti vede drapelul stilizat in mijlocul
    expozitiei DELA DALI LA DEVA. Sunt convins ca de Deva a-ti auzit dar de Salvador Dali...nu prea.

    RăspundețiȘtergere
  25. Cezar are doua clase peste voi....chiar trei. Voi 7 ( sapte ) clase la fara frecventa.

    RăspundețiȘtergere
  26. P.S. CEZAR ARE DEASEMENEA 7 ANI DE ACASA.....ADICA BUN SIMT
    VOI UN AN SAU CEL MULT O SAPTAMANA ....DOUA. SCUZE PENTRU SINCERITATE !

    RăspundețiȘtergere
  27. SCURSORILE DRACULUI!TU-VA-N GURA DE GUNOAIE.DOIAVORTONI..RH SI CEZAR.

    RăspundețiȘtergere
  28. Scrisoare catre lindicarii anonimi.
    SPERANTA NU MOARE NICIODATA !....SA-MI SUGETI PULANUL !

    RăspundețiȘtergere
  29. @ Anonimi
    Sa va injur in limba voastra extrem de materna ?
    Dau bule tu cull de mui( sa va fut in gura)
    Has mo car(mancami-ai pula)


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai zugrave, uai artiste, corect se dice Te has mo kar ! Daca vrai sa se plieze pe "manca-mi-ai" pula ! Ca nu le ai p-astea cu lemba romana, care o fo opttionala pentru tine, pe timpul studiilor in limba bozgoreana, e de inteles ! Insa, sa nu-ti cunosti nici limba materna, iasta-i grav !
      Intelegi ?

      Ștergere
  30. Stimata redactie
    Sper sa nu cenzurati injuraturile rome. Ar fi o dovada de discriminare si de
    incalcare a libertatii de expresie.

    RăspundețiȘtergere
  31. Auzi la tilicarul ăsta de RH: se compară cu Salvador Dali. Păi băi maţe fripte coate goale, tu eşti un pîrlit de fotograf amator, nu un pictor de talia lui Dali. Cel mult eşti un zugrav, care şi l-a luat ajutor pe Cezar goriloiu...
    Apropo...Nu vrei o bidinea cu păr de la puţa mea?

    RăspundețiȘtergere
  32. Tu nu ai par nici puta. Esti mandru cat te mai poti pisa.....

    RăspundețiȘtergere
  33. dau bule mule cea daca – fututi mortii matii ....de pensionar milog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RH-ule am si io de varuit un cotetz de gaini. Te prinzi sa-i dai o bidinea? Iar ca plata iti dau sa mi-o sugi toata.

      Ștergere
  34. Jeg pensionar vei avea parte de sex anal ( in cur ).

    RăspundețiȘtergere

  35. Cand tiganii au fost dezrobiti si asezati prin sate, cu ocazia improprietaririi lui Cuza, molipsirea s-a intins mai departe.....ajungand si pe acest blog
    Ce mai poti astepta de la omul ajuns pensionar militar care, de dimineata pana seara, nu mai conteneste cu blestemele ori cu sudalmile, si caruia nimic nu i-a ramas neinjurat de la "Dumnezeirea, Dumnezeului Dumnezeilor... pana la cruce, arhanghel, nafura, icoana, botez, parastas, grijanie"... si tot ce poate avea fiinta, intre cele vazute si nevazute? Nu cumva
    naravurile astea atat de gretoase ale 2@ Anonimilor..... sunt si ele de vina pentru urgia care a cazut asupra pensionarilor care se ridica impotriva mea si a prea bunului si cultului Cezar....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai Robortule, da ce dreaq t-or facutarea derbedeii aia de amerloci, la reanimare ?
      Ia-n pipaiaza-te prin zona cerebelului mic-mic, unde-ti pastrezi neuroana, nu cumva t-or implantat un cip-cirip ?
      Ca cica la potaile fara stapan microciparea-i obligatorie pana la 1 martie 2014 !
      Dupe care, aftar, urmeaza castrarea !
      Doamne feri, uai artiste, uai Spilbergule, uai Hicicocule, uai Polanscule, uai Rodenberule, uai zugrave, sigur nu t-or mozolit identitatea, banditii istia de peste ocean ?

      Ștergere
    2. Laba obosita si fără de speranta

      Ștergere
  36. Neatza Buna la ZOO + 9! Cezare merci ca m-ai inbelit la oaua.

    RăspundețiȘtergere
  37. Mneata-greatza !
    Cum mai trece veata !
    Iar o fo "De straja patriei", cu apevistii puley !
    Faina emiziune, captivoasa ! Mai tare ca " Öra Kingului"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nika nou supt soare !
      Pe toate posturilii numa stiri emotionante, alde: dupa ce s-au imbatat si-a transat tatal, cu toporul; a ucis-o cu 30 de lovituri de cutit, dupa care a plecat sa bea, la birtul din sat; si-a impuscat intreaga familie, dupa care s-a sinucis; dupa ce a ramas fara serviciu a dat foc casei, dupa care s-a aruncat in urma trenului; samd !
      Nimic nou in Romanistan.

      Ștergere
  38. Cezar este un patrician al blogulu.....MPT o blenoragie netratata la timp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mare dreptate ai ...stimate domnule RH+
      De la distanta lucrurile se vad ..mai clar !!!

      Ștergere
    2. Wai ..sa-mi trag o vulpita ..pi ..ula ! Ci tari este astia ..doi !!!

      Ștergere
    3. Bai nene da se vede si din America -ca RH+si CEZAR au doua facultati peste ramatorii astia ..analfabeti sau obsedati ...(MPT)

      Ștergere
  39. M PT. ....
    Se spune Sub .....nu Supt.

    RăspundețiȘtergere
  40. CEZARIKĂ ŞI RH
    SĂ MI-L SUGĂ MINTENAŞ
    CEZAR SĂ-MI SUGĂ LINDIKU, IAR RH
    SA-MI PUPE LIMBRIKU.

    RăspundețiȘtergere
  41. Poiezia are o atractie sculativa pentru partarii si basinosii anonimatului . Se pare ca un nou
    Luceafar va iesi din pizda chiar pe acest blog.

    RăspundețiȘtergere
  42. Cunosc si cateva exemplare de tigani linistiti, curati, care muncesc.
    Dar …cu o randunica nu se face primavara !
    Nici cu un anonim...............

    RăspundețiȘtergere
  43. Uai, numa ce-am venit de la mol, de fusei sa cumpar baterii pentru vibrator !
    Plin, nineaca, plin ! Si la market, si la Mec, si la Spring, si peste tot !
    Se vede ca au loat apevistii puley salariile si penziile !
    Plus ca m-am futat fro 15 minute cu masina, dupa un loc de parcare !
    Cica n-are romanasii malai ! Are bre. Romanasii, sa stie ca creapa de foame si umbla fara chiloti in cur, dar tot isi trag limuzine la peste 12 mii da ieuro si se hraneste numa la Big Cichen, ca domnii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: ca sa nu mai zic ca mecurile astea suprapline gem de copchilasi ! Baga in ei la maioneze si la tocaturi, ca la malaxor !
      Au niste falcute de-ti vine sa-i musti din ele ! Zici ca-s porcusiori de lapte, pocnesc de sanatate !

      Ștergere
    2. Pese: hoasca iasta a me zice ca mai bine crapi in tine un big cichen, ca iesi mai ieftin decat daca te apuci sa-ti faci ceva de crapelnita, pe-acasa ! Ca cica din cauza saraciei s-a ajuns sa se hraneasca pulimea la mec, cu fel de fel de resturi si vechituri !
      Asea o fi, ca n-am calculat !

      Ștergere
  44. Stivan Sigal o venit tooocmai in Sectorul 2, ca sa-si adopte un maidanez !
    Si-o constatat domnul asta "Sechestrat in larg" ca adapoastele din Bucuresti nu ofera TOATE conditiile la potai !

    Uai pulea, te-n pizda ma-ti intr-un spital orasenesc, sa vezi ce conditii ofera capitalismul asta multilateral defectat, importat cu succesuri rasunatoare, tocmai din SU ale A ale lu matale !
    S-au dute-n pula mea la scoala generala din Dalga Deal, sa vezi ca si in secolul 21 inca mai au veceul la 200 de m de scoala, dupa magazia de lemne, in balarii !
    Lasa dreaq potaile ! Ia cate poti cara cu ciartarul si valea

    RăspundețiȘtergere
  45. Zice in Gandul ca „Psihologia militară realmente a pierdut contactul cu realitatea” !
    Care psihologie militara, bre ?
    Aia facuta pe filiera indirecta, din nepoate si alte neamuri, absolvente la fara nicio frecventa, la celebra Universitate Mondiala Biosfera ?
    Bine ca, pe vremea cand armata gemea de sute de mii de tilicari, gaseai psihologi, de aia adevarati, numai prin spitalele militare ! Acuma, cand armata mai are doar o mana de sarantoci stresati, gasesti structuri de psiho-coco de astia prin mai toate umeurile !
    Toaca frunze la capre si impacheteaza fumul de zori prin unitati, cu nush ce teste, pe care musai trebo sa le completezi periodic, ca sa aiba evidenta clara cand vine esalonul in control !
    Ai di capul nostru !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: eote ce mult eobeste societatea tivila armata, in special alde astia de-or facut doar act de prezenta pe la BAC, in ultimii ani !
      Iaca:
      ==================
      #6 teila
      17.11.2013 15:31

      Sunt psihologi care au terminat la fara frecventa si activeaza in mari unitati.niste specialisti domle'!

      #7 Romanu
      17.11.2013 15:47

      Ar trebui inchisi toti nebuni care s-au inrolat in armata si s-au dus de buna voie in alte tari cu care nu avem nimic de impartit!
      ================================
      Cum aud astia de armata, cum ne lauda !

      Ștergere
  46. domnu er has va traso si domnu cezar juiseaza de placere,are dreptate domni acestia cu voi ca sintetii niste mule...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt si anonimi care au clasa si nu rusineaza casta militarilor.
      Atentia mi-a fost atrasa de acest blog militar. Armata ramane ultima
      sansa si speranta. Va veni in curand vremea ei. Mamaliga va exploda in curamd.

      Ștergere
  47. Sunt multi care al apreciaza pe Cezar dar sunt timorati de lumpenii militari, fara mama, fara
    tata,fara tara si ceva intre picioare. Ave Cezar !

    RăspundețiȘtergere
  48. Dezastru in sistemul sanitar de la sate !
    Ca peste tot, dealtfel !
    Ma uit la Romania te eobesc-Romania te halesc si ma minunez in ce secol or ramas puletii satelor !
    Pula dispensare, pula doctori, cucu medicamente ! Jaf in sistem, fiecare face ce-l taie capul !
    Vai de ei, vai de noi.
    Traiasca lovitura de stat din decembrie 89, in frunte cu tovarasul Ion Iliescu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: de cand ruleaza emisiunea iasta, numa mosnegi si babe am vazut prin satele Romanistanului ! Saraci, carpiti in cur, uscati de foame, prafuiti si fara dinti ! Au ramas la mila bisericii si la mana ghiavolilor astora de pochi, cu burtile cat lubenita !

      Ștergere
  49. ocserv ca bleogul acesta sa transformat din blogul diliilor si animalurilor de la zo in bleogul homalailor si domni er has si cezar conduc dicstractia.io ma alatur lor ca avem acelasi nivel de cultura si educatie si bunsimt nu ca carcotasi ce sinteti voi care injurati si vorbiti prostituat ca colonelul potaie care ia pus crotal pe limba la muiere

    RăspundețiȘtergere
  50. AVE CEZAR, AVE CEZAR!
    NIPONUL TE SALUTEAZA
    SUGE-I PULA SI DANSEAZA
    CEARDASUL PE LOC, PE LOC
    IARA NOI V-O DAM LA CIOK, LA CIOK, LA CIOK...

    RăspundețiȘtergere
  51. " -Cum te cheamă pui de dac?
    - RoBort Horzaţ, sunt zugrav şi sug sulele grozav."

    RăspundețiȘtergere
  52. Tiganii au sosit in Campia Romana odata cu pecenegii si cumanii, prin secolele al XI-lea - al XII-lea, iar pe bloguri sub nume anonimi la sfarsitul secolului trecut. Unii semneaza MPT iar alti ca Coreolone sunt vestiti prin aruncari succesine in spatele tancului. Din secolul al XVI-lea apar tot mai multe marturii ale calatorilor straini prezenti in spatiul romanesc. tiganii le atrag atentia, prin statutul lor social, prin infatisare, comportament, indeletniciri, traditii ca ciordeala, si futut la copile.
    Ei urasc in zilele noastre pe cei ca Cezar iubitori de carte si invataturi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bei frac-miu, ce bine semanam! Ia zi: mai fumezi lulea în sula mea? Hai că ţi-am găsit o bidinea cu păr de la puţa mea.

      Ștergere
  53. Ce bine le mai zici,,draga domnule RH+ si cata dreptate ai !
    ...mai putin cu futut ..copilele (scuzati cuvantul copile )! N-au astia cu CE !!!?? Isi mai trag cate un mozol reciproc ...fara pretentii de act sexual ...sau futut mai pe romaneste zis !!!

    RăspundețiȘtergere
  54. Urmariti prezentarea ultimului meu film "Messias"
    https://vimeo.com/59523190
    Urmeaza de Craciun " Averea Diavolului " in rolul principal Dan Voiculescu.
    Si un film extrem de violent care documenteaza atacul bestial la adresa persoanei
    mele si care va rezulta in aruncarea clasei politice mioritice la lada de gunoi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tare filmul ! Demolatorul, ori Al cincilea element sunt niste biete matinee de duminica dimineata, pe langa capodopera ta !
      Sa-l inscrii la Ursul de Aur, ori la Cireasa de pe tort, ca sigur castigi !

      Ștergere
    2. ZMEURA DE MUSAMA
      SUGE-MI-AR SI SCULA MEA

      Ștergere
  55. domnu cezar presedinte si domnu er has sa fi-e primpremier

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnului presedinte sa i-o tragem drept la dinte.

      Ștergere
    2. Doresc doar ministru a culturii numit de Asociatia Femeilor Libere !

      Ștergere
    3. UITE UNUL CARE STIE CE VREA ! FELICITARI !

      Ștergere
  56. domnu cezar ca ce bine leo ziceti mata-le că ca si mata-le vorveste si domnu er has si vorbiti frumos fara a spune lucruri prostituate ca colonei de aici care zic ca sunt putin sariti de pe fics si care se duc la cacapisu in fiecare zi la aceia-si ora

    RăspundețiȘtergere
  57. CEZAR, SUS DE PE STATUIE
    ISI DA SINGUR MUIE, MUIE!

    RăspundețiȘtergere
  58. Robert, băi Nichipercea "operele de artă" ce le ai tu postate pe kkt-ul ăla de-i zici blog, seamănă cu nişte zoaie-pupa-m-aţi tu şi Cezar la koaie aruncate pe-un perete, c-o găleată- beli-mi-aţi voi sula toată.
    Robert, în ce cur-ent te înscrii? Că nu eşti nici impresionist, nici dadaist, nici neorealist, eşti probabil mooist trist + labagist.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mata-le nu pricepi arta ca si domnu cezar care admira frumos ce ieste frumos

      Ștergere
    2. Ăla atît ştie..să caşte gura laaarg.

      Ștergere
  59. o sa discut cu sotia mea personala in seara asta despre propunerea lu domnu er has ca sa fi-e ministru inculturi propus de asociatia femeilor libertine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MAI BINE L-AI PUNE MINISTRUL AGRICULTURII
      SPECIALIST IN MULSUL SULII.

      Ștergere
    2. SPECIALIST IN AGRICULTURA
      CEZAR SA I-O IA IN GURA!

      Ștergere
  60. Măi Robert, mi-ai zis cumva s-o sug piticilor sovietici? Muei omule, atunci tu suge-o negrilor din Harlem, intre 2 felii de paine unse cu gem.

    RăspundețiȘtergere
  61. CU GEM DE MERISOARE
    CA SA-I FIE LIMBA TARE.

    RăspundețiȘtergere
  62. CEZAR CU AL LUI BOZGOR
    SA NE PUPE IAR IN COOR.

    RăspundețiȘtergere
  63. Costul mediu cu deszăpezirea unui kilometru de autostradă sau drum naţional a crescut în ultimii patru ani de peste patru ori, de la un preţ de 1.180 euro per kilometru în 2009, la 5.370 euro în 2013.

    România - 5.370 euro pe km

    Norvegia (Troms) - 4.000 euro pe km

    Suedia (Norr) - 1.400 euro pe km

    Islanda - 1.200 euro pe km

    Finlanda (Lapland) - 1.200 euro pe km.

    Curăţarea de zăpadă a autostrăzilor din România a ajuns astfel să fie de aproape cinci ori mai scumpă decât în Finlanda.
    ============================
    Zurza: Gandul.

    In Romanistan totul costa de fro 4-5 ori mai mult, indeosebi la otostrazi ! Iar termenul de executie este pe principiul cand e gata, atunci e gata !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri