Google Translate

luni, 11 noiembrie 2013

Extrem de IMPORTANT: "Pe mandatul meu, nu va tăia nimeni pensii şi salarii. TVA nu va creşte."

 
Ponta: Am vrut să facem dreptate.
Pe mandatul meu, nu va tăia nimeni pensii şi salarii. TVA nu va creşte

 Premierul Victor Ponta a fost invitatul lui Radu Tudor, duminică seară, la emisiunea "Punctul de Întâlnire". Premierul a explicat care sunt priorităţile guvernului, ce s-a făcut şi ce se va mai face în continuare:

"Priorităţile guvernării. Dreptate pensionarilor. Am reuşit acest lucru. Nu numai că le dăm înapoi, dar le şi mărim. Bugetari. Nu doar că nu tăiem salarii, dar chiar le mărim la câteva categorii ţintite, cum sunt medicii rezidenţi. Aici e vorba despre nişte burse, nu direct a salariilor. Sper să reuşim circa 150 de euro, adică exact cât au salariu în acest moment. Banii aceştia sunt, în primul rând, în semn de respect. 15.000 de medici rezidenţi care vor primi o bursă de 150 de euro."

"Ce bani mai avem vreau să sprijinim mărirea veniturilor. Oricum se măresc pentru TOŢI cei cu salariu minim. Profesori debutanţi. De ce? Pentru că trebuie să îi convingi pe tineri să meargă pe o carieră specială. Pentru ceilalţi - o să plătim 2 miliarde hotărâri judecătoreşti de pe vremea lui Boc. Încercăm să aducem pe toată lumea la nivel de venit cât mai apropiat."

"Avem nişte mari proiecte de infrastructură de care România se sufocă. Comarnic - Braşov. Vreau să continuăm Autostrada Transilvania. Sibiu - Braşov este prevăzut în următorul exerciţiu financiar. Se va lega când va fi Comarnic - Braşov. Ideea este să ai semnat Comarnic - Braşiv şi atunci are sens să continui de la Sibiu spre Braşov."

"Chiar am vrut să facem dreptate. Oamenilor li s-au făcut nedreptăţi. Pe mandatul meu, NU VA TĂIA NIMENI PENSII ŞI SALARII. TVA nu va creşte, nici cota unică."
Sursa:
http://www.antena3.ro/politica/ponta-am-vrut-sa-facem-dreptate-pe-mandatul-meu-nu-va-taia-nimeni-pensii-si-salarii-tva-nu-va-creste-234290.html
========================================
==================================================
===================================================================

27 de comentarii:

  1. ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
    ▒▒▒▒▓▒▒▓▒▒▒▒
    ▒▒▒▒▓▒▒▓▒▒▒▒
    ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
    ▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▓▒
    ▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒
    ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ★Feliz Semana★
    ❥B E S I T O S

    RăspundețiȘtergere
  2. Si cine il mai crede pe mincinosul asta?
    Acu vine spasit si zice ca FMI-ul il obliga sa aia, aia, aia...
    O basina fasaita ca si al din capul statului...

    RăspundețiȘtergere
  3. "Mneatza-greatza !

    Asea, de la prima ora a saptamanii, pe stomacul gol si fara doza de alupigus luata, inca: sa-si bage mandatu-n cur, pana-i da pe-o nara fum !
    Putoiul asta nici la ora actuala nu vrea sa realizeze ca mandatul lui e un fel de vax, asea ca o diploma de participare, plastifiata, pe care n-o baga nimeni in seama ! Ii doare in pule pe grofii, baronii si neo-cripto-comunistii bolsevici, care guverneaza cu adevarat colonia, de mandatul lu Dottore-Privatizattore !
    La "umbra " maretelor impliniri socialiste, cu penziile si salariile bugetiste, pe care le tot baga in fata, neo-cripto-comunismul bolsevic se pregateste de-o baronizare generala a Romanistanului !
    La fel ca si ceilalti banditi si derbedei nationali, cu izmenele portocalii, care-or pus colonia pe chituci, precum Dacia 1300 din fata blocului, ramasa fara roate, si acesti banditi mondiali si interplanetari vor rade tot !
    Numa ca-s ceva mai spekeri decat idiotul ala de boc (boc=cacat in limba turca), care umbla cu coasa dupe el si barbierea tot ce intalnea: pensii, salarii, indemnizatiile ma-sii, tichete, prime si stimulente, locuri de munca cu zecile de mii, etc !

    Mare CACAT a putut sa scoata pe muie, ca pe mandatul lui n-o sa se taie penzii si salarii !
    Extraordinar ce realizare mareata ! Gata, pot sa dorm linistit de-acuma ! O perioada, cel putin, sigur am scapat de idiotul care umbla cu securea la cingatoare, ca sa mai taie cate ceva !

    Acusica, daca stau sa ma gandesc, totusi, cu neuronul ista al meu puternic afectat, baremi asta tot a facut ceva. Sau, mai bine zis, n-a facut, pana acum, atatea tampenii ca piticania aia, manevrata de la cotroceni, dupa cum se scula pula guvernatorului general !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, n-o sa taie nica!!! O sa puna biruri ca pe vremea lui Duca Voda. Pe stilpii de lumina, pe telefoane, pe fumarit, vacarit si belit...Asta, ultimul bir o sa-l plateasca Cezar-belit sula la urs.

      Ștergere
  4. Sa sujeti PULA basisti - nenorociti ! Dupa ce ca v-a umplut BUZUNARUL pe de-amoca ,dati din clanta ca niste babe ! Jegosilor !

    RăspundețiȘtergere
  5. @08:55
    Cezare/Petriche, nu fi obraznic, suje-mi-ai muciu ce-mi curje din kriciu!

    RăspundețiȘtergere
  6. (Urale prelungite, se scandeaza Ponta si poporu) Bun, nu o sa taie pensii si salarii dar cu preturile, taxele, impozitele cum ramine ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba PULA de unde vrei sa faca bani ..ca sa-ti dea tie pensie reparata de multe milioane ....jegule !

      Ștergere
  7. Apevisti cu care ne mindrim:

    1. NICULAE MIRCOVICI - (membru la Organizatiei minoritatilor nationala "Uniunea Bulgara din Banat" si secretar al Biroului Permanent) a incalcat regimul juridic privind conflictul de interese in materie administrativa, intrucat, in calitate de deputat, a propus angajarea si a avizat contractul individual de munca in baza caruia sotia sa a fost angajata in perioada 05 ianuarie 2009 - 15 iunie 2010 in functia de referent in cadrul Biroului Parlamentar detinut in Circumscriptia electorala nr. 35, Timis.

    De asemenea, au rezultat indicii privind posibila incalcare a dispozitiilor art. 2531 din Codul Penal al Romaniei, intrucat, acesta a avizat contractul individual de munca incheiat de sotia sa cu Camera Deputatilor, decizie in urma careia sotia acesteia a realizat un venit net in suma totala de 20.387 lei.

    RăspundețiȘtergere
  8. "Fapta functionarului public care, in exercitiul atributiilor de serviciu, indeplineste un act ori participa la luarea unei decizii prin care s-a realizat, direct sau indirect, un folos material pentru sine, sotul sau, o ruda ori un afin pana la gradul II inclusiv, sau pentru o alta persoana cu care s-a aflat in raporturi comerciale ori de munca in ultimii 5 ani sau din partea careia a beneficiat ori beneficiaza de servicii sau foloase de orice natura, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani si interzicerea dreptului de a ocupa o functie publica pe durata maxima".
    art. 2531 din Codul Penal al Romaniei

    RăspundețiȘtergere
  9. L-a lasat pe Muciulica Cezarica fara loc de munca. Si era competent rau.

    RăspundețiȘtergere
  10. "Extrem de IMPORTANT: "Pe mandatul meu, nu va tăia nimeni pensii şi salarii."
    Dar nici nu o sa creasca. Traiasca Boc ca mare dreptate a avut.

    GUVERNUL ÎNGHEAŢĂ SALARIILE BUGETARILOR prin Ordonanţă
    Cuantumul brut al salariilor de bază şi sporurilor acordate bugetarilor va fi menţinut anul viitor la acelaşi nivel cu luna decembrie 2013, fără să fie aplicată valoarea de referinţă din Legea salarizării unitare, o creştere salarială de până 10% fiind prevăzută doar pentru profesori debutanţi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Partea nasoala e ca pensiile apevistilor o sa fie actualizate la pensia lui Dogaru ca solde crescute din parti.

      Ștergere
  11. Tot pentru apevisti:

    În anul 2014 dispoziţiile legale privind acordarea ajutoarelor sau, după caz, indemnizaţiilor la ieşirea la pensie, retragere, încetarea raporturilor de serviciu ori la trecerea în rezervă nu se aplică.

    RăspundețiȘtergere
  12. Hadi buoai, nu iasa alupulesi la benzii?! Coorat moordar...

    RăspundețiȘtergere
  13. Alte vesti bune pentru votantii USL:

    "Guvernul va amâna până la finalul anului 2014, alocarea de cupoane sociale pentru educaţie, destinate preşcolarilor din familii cu venituri mici, şi nu va acorda 500 euro pentru educaţia permanentă a fiecărui nou-născut."

    RăspundețiȘtergere
  14. PANA ACUM S-AU ACORDAT???

    RăspundețiȘtergere
  15. Uoai, pi dini ti mininca-n-tre booci?!! Ori poati-ti cresc dintii?

    RăspundețiȘtergere
  16. BAAA...PROSTUL DE PONTA ......pana acum a tot DAT ! Mai ales la apevisti + functionarii publici cu fusta in cour ! ASTA DA PROSTIE ..EL CREDEA CA_I SATURA!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. păi tu te-ai ssăturat de cîtă pulă ai înghițit?? nuu... așea că ia d-aci...muie la greu!

      Ștergere
  17. Deputatul Nicolae Mircovici a declarat luni pentru MEDIAFAX, în legătură cu sesizarea ANI pentru că s-ar fi aflat în conflict de interese, că soţia sa a lucrat în 2009 timp de un an la biroul său parlamentar, pentru că era în şomaj şi mai avea un an până la pensionare anticipată.

    "Soţia mea a lucrat în armată şi, în urma restructurărilor din 2009, postul respectiv la financiar a fost desfiinţat şi ea a intrat în şomaj. Mai avea un an de zile până la pensie şi a fost angajată la cabinetul meu parlamentar de către Camera Deputaţilor, după ce am înţeles că nu exista niciun impediment la această problemă", a precizat Mircovici.

    Familia este celula de baza a societatii SI EA TREBUIE PROTEJATA. Bine a zis Dogaru cind a vrut sa desfiinteze parazitii aia de la ANI. In plus angajarea a facut-o Camera Deputatilor deci Mircovici e nevinovat.

    RăspundețiȘtergere
  18. Cezărikă, uăi ci ploauă,
    Vin de-mi dă o limbâ pi oauâ!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PE LA OAUA, PE LA CUR CU SLOBOZ SA TE SATURI!!!
      PUPA-NE-AI IN CUR CEZAREL-GOGONEL SI TEMBEL-NITZEL.

      Ștergere
  19. CEZĂREL, ÎN SEARA ASTA
    TE ROG CA SĂ-ŢI LAŞI NEVASTA
    ŞI SĂ VII DRAGĂ LA MINE
    PROMIT C-O SĂ-ŢI FIE BINE.
    MÎNCĂM, BEM ŞI UN VIN
    ŞI TE ARD LA BOOCI PUŢIN.
    TE DAU MAMĂ CU RUL2
    ÎN KUR SĂ NU FACI VR-UN BUBOI.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri