Google Translate

vineri, 22 noiembrie 2013

In ATENTIA unor cretinoizi din Romania si "iuropa"! Premierul chinez la Bucureşti – summit economic cu investitori chinezi, săptămâna viitoare. Bravo Ponta! Cinste Guvernului Romaniei! CHINA, un exemplu. China, superputere globala. China, superstar!


Citesc consternat cum se vântură prin presă ideea că Guvernul face jocurile comuniştilor din China, invitându-l pe premierul Chinei la Bucureşti şi organizând un summit economic cu investitori chinezi, săptămâna viitoare.

Teză e următoarea: UE nu este de acord cu această abordare, în care China tratează direct cu state membre UE şi ar vrea o relaţie prin Bruxelles.
 
 

Prin urmare, dacă Guvernul României îl primeşte pe premierul chinez la Bucureşti, trădează Europa şi creează o problemă imensă întregului continent. Tare, nu? Altfel spus, această vizită nu doar că nu e utilă, dar face rău României! E bine că n-a fost niciodată invitat în România un premier chinez în ultimii 10 ani? Eu cred că nu.   Dincolo de propagandă, iată care sunt pe scurt reperele vizitei de săptămâna viitoare:

1.   Este prima vizită în România a unui premier chinez după 19 ani, şi una din cele mai importante vizite în Europa. Va veni la Bucureşti cea mai mare delegaţie oficială care vizitează Europa Centrală şi de Est. 

   
2.   La Bucureşti, se vor semna acorduri care, conform surselor, vor concretiza marile proiecte discutate în vară, în vizita făcută la Beijing de premierul român. Asta ar putea aduce investiţii de câteva miliarde în anii următori.  

  
3.   În afara premierului chinez, la Bucureşti vor fi prezenţi câteva sute de oameni de afaceri din China, şi alte câteva sute de oameni de afaceri din toată Europa Centrală şi de Est, într-un summit economic care reuneşte peste 1000 de invitaţi.

   
4.   Reuniunea este una de amploare, la Bucureşti venind vreo 16 premieri din toată regiunea, ceea ce înseamnă că acţiunea nu este una doar românească.

  
5.   Forumul economic nu este o invenţie românească. El s-a mai organizat anii trecuţi în Polonia, de exemplu, iar atunci nu s-a isterizat nimeni pe ideea că polonezii divizează Europa.    


6.   Imaginea României în lume va avea de câştigat, câtă vreme vor există ştiri care ajung peste tot despre aceste acţiuni. Vor fi la Bucureşti, de altfel, câteva sute de ziarişti străini cu această ocazie.

 

Şi nu cred că vor vorbi despre temerile unor talibani din presă noastră, ci despre relaţiile economice dintre această parte a lumii şi China. Să admitem, pentru o clipă, că teoria criticilor ar fi corectă şi că UE ar fi uşor geloasă pe România, pe organizarea acestui eveniment. De ce ar fi acest lucru ceva rău? De când întărirea regională a României şi asumarea unui rol activ în UE (până la urmă, un obiectiv dorit de toată lumea) ar fi ceva rău?
 
Anul acesta, pentru prima data în istorie, România a fost un beneficiar net al banilor europeni (a absorbit mai mulţi decât a dat către Bruxelles), a întărit relaţiile cu partenerul strategic SUA, a deschis canale de discuţie şi colaborare cu parteneri ignoraţi în trecut, precum Franţa, a reparat blocajul din relaţia cu Germania şi a început consolidări regionale importante, cu ţări precum Polonia sau Turcia.   Toate acestea ar putea însemna, în viitor, bani mai mulţi pentru România, influenţă mai mare, interes mai solid pentru investitori. Este rău? Eu cred că nu... 


Sursa:
Premierul chinez la Bucureşti – victorie sau dezastru?
http://adevarul.ro/economie/stiri-economice/premierul-chinez-bucuresti-victorie-dezastrut-1_528f729bc7b855ff562711d9/index.print

========================================
==================================================

 
Chinezii i-au ingrozit pe americani cu tehnologiile lor militare
 ================================
Armata chineză a efectuat primul zbor cu un avion fără pilot invizibil pe radar, un adevarat salt tehnologic care confirmă că Beijingul prinde din urmă Washingtonul în domeniul tehnologiei militare, scria presa oficială vineri.
 
Dupa un zbor de 20 de minute, avionul a aterizat aparent fără probleme, undeva in sud-vestul Chinei, precizeaza presa, citand martori oculari. Semănând cu drona americana X-47B, de la  Northrop Grumman si avand aripa în formă triunghiulară, aparatul chinez a primit numele de "Lijian", ceea ce in traducere inseamna "Sabie lungă şi subţire". El va putea efectua misiuni de supraveghere şi de atac la distanţă.
 
Asa cum se intampla, de regula, in China, si acest botez al aerului a devenit cunoscut mai întâi prin fotografii şi înregistrări video postate online de "amatori" pe bloguri de specialitate, o asemenea dezvăluire obţinând categoric o undă verde cel puţin în mod tacit din partea autorităţilor.
După aceea, presa oficială - agenţia China Nouă, televiziunea CCTV, Cotidianul Poporului - au preluat ştirea, insistând pe ideea ca noile capacităţi militare chineze se apropie de cele ale marilor puteri occidentale.
 
Beijingul a dezvăluit prototipului avionului de vânătoare bombardier invizibil pe radar la începutul lui 2011, mai devreme decât se aşteptau unii experţi, confirmând astfel modernizarea forţelor sale armate.
 
China, care deţine cea mai mare armată din lume (Armata Populară de Eliberare) şi un arsenal nuclear, are al doilea cel mai mare buget alocat Apărării la nivel mondial, după Statele Unite, un lucru care provoacă temeri atât vecinilor săi din regiune, cât şi Washingtonului.

====================================================================
==========================================================
=========================================

 
 
=========================
=======================================
===============================================================
 
Si totusi, azi mai avem un semn de intrebare: in lumea noastra nu incap doua sabii intr-o teaca... mai devreme sau mai tirziu, China va ramine singurul stapin. De ce ? Pai sa vedem care sint atuurile si punctele slabe ale celor doua tari:
Atuurile Germaniei:
- Mentalitatea, disciplina, ordinea, seriozitatea, organizarea

Atuurile Chinei:
- Populatia... un sfert din populatia planetei - 5 -
- Accesul la resurse
- Un teritoriu imens
- Pozitionarea strategica
- Ambitia unui popor ce are in spate un trecut glorios, o istorie si o civilzatie de 5000 de ani
- Spiritul de sacrificiu
- Conducerea autoritara si concentrarea puterii in mainile unui grup restrins
- Legi draconice care pastreaza ordinea si disciplina
- Cea mai evoluata tara in domeniul resurselor energetice alternative
- Un sistem politic mai bine adaptat acestor "vremuri de razboi"

Punctele slabe ale Germaniei:
- Un popor relativ mic... mult mai mic decit cel chinez
- Restringerea „spatiului vital”
- Sistem politic corupt, perimat, inflexibil, birocratic
- Pierderea autoritatii legii, scaderea permanenta a nivelului de ordine si disciplina datorita legilor proaste care de cele mai multe ori incurajeaza faradelegea, protejeaza infractorul
- Lipsa totala a resurselor de materii prime
- Nationalismul care uneori actioneaza ca o frina de mina

Punctele slabe ale Chinei:
- O relativa raminere in urma din punct de vedere economic
- Dependenta de resurse minerale externe

China este azi in topul dezvoltarii tehnologiei resurselor de energie regenerabila, a rezolvat problema materiilor prime luind in stapinire aproape in intregime Africa, au toata economia americana la picioare prin datoria imensa pe care statul american o are fata de statul chinez. Din punct de vedere tehnologic, China este un miracol... adesea orice inventie de pe lumea asta ajunge sa fie pusa in aplicare mai repede in China decit reuseste insasi inventatorul. Chinezii copiaza, fura, reproduc mai repede decit reuseste inventatorul sa gindeasca... Fara sa inventeze nimic, ei au acces la toate marile descoperiri tehnologice ale lumii. Si furtul poate fi o arta, iar ei sint cei mai mari artisti in acest domeniu !

O alta calitate fantastica a acestui popor este ambitia de a fi primul. Fiecare chinez in parte vrea sa fie in mod particular primul - oriunde l-ai pune pe chinez, el vrea sa ia locul intai, sa fie cel mai apreciat, sa-i ia locul colegului, sa cistige cel mai mult, sa fie number one. Si pentru a-si atinge scopul, nu are scrupule ! Asta e educatia pe care o primeste, asta e traditia pe care o mosteneste.

Conducerea centralizata a tarii este un factor foarte important... puterea e concentrata in mainile citorva oameni, deciziile se iau repede, fara ezitari, fara tergiversari. Ordinea si disciplina sint cuvinte de ordine – pedeapsa cu moartea se aplica, omul corect si cinstit e protejat de lege, infractorul, nemernicul, ticalosul n-au niciun drept spre deosebire de Europa unde infractorul e protejat, iar pagubitul, omul cinstit e discriminat si intimidat.
 
Continuati... AICI:
Click here:
 
 
====================================================================
================================================
 

Cititi si AICI:
Click here:
 
 
=============================
================================================
=======================================================================
 
 
Citi si AICI:
Click hare:
 
 
===================================================================
===================================================================
===================================================
=====================================

224 de comentarii:

  1. CEZAR SI CU ROBORT UR
    SA NE PUPE DREPT IN KUR.

    RăspundețiȘtergere
  2. mpt suge PULA la pitici chinezi, vietnamezi si...........

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa ce Romania ajunge la nivelul industrial 89 mai discutam. China nu are nevoie de
    mana de lucru ieftina , Din nou se vand iluzii.
    O miscare propagandistica a unei noi puteri mondiale. Nimic mai mult

    PLANUL B
    Planul de iesire din orbita americana prinde "contur".
    Nu va reusi.
    Va primi un sut in...."cur "

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo Ponta ? Cinste guverului Romaniei ?
    Unde si cand am auzit aceste vorbe pline entuziasm si avant patriotic
    Lipseste doar "Multumim din inima Partidului"
    PSD ! PSD ! Aplauze ....Urale prelungite.

    RăspundețiȘtergere
  5. CEZAR CU AI LUI VITEJI
    SUGE PULA LA CHINEZI.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna seara! Scuze, ca tot pierd legatura " la casca". Din cauza ca amerlocii mi-au lucrat "ORL-ul"...Cu ocazia comemorarii a 50 ani de la asasinarea lui JF Kenedy vreau sa urez acestei natiuni "democrate": Sa primeasca inapoi insutit suferintele pe care le-au adus altora!
    PS. Si sa se pushte reciproc pina n-or mai raminea deloc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Chinezii vin puşi pe fapte la Bucureşti: În ţările est-europene există cerere pentru modernizarea infrastructurii, iar noi avem avantaj în domeniu.
    ===================
    Delegaţia condusă de premierul chinez, care se va afla în Bucureşti săptămâna viitoare, vine cu gânduri mari în România. Agenţia de presă oficială a Beijingului transmite că ţările est-europene sunt în căutare de investiţii şi vor dezvoltarea infrastructurii, capitole la care China deţine „avantaje”. Totodată, chinezii pun accent pe importanţa cooperării cu România pentru a-şi îmbunătăţi relaţiile cu UE.

    Călătoria în România şi Uzbekistan a premierului Li Keqiang va explora noi arii în care China poate coopera cu ţări relevante şi va promova dezvoltarea comună, transmite agenţia chineză de stat. Li se va afla la Bucureşti între 25 şi 28 noiembrie, unde va participa şi la a treia ediţie a Summitului de Cooperare China–Europa Centrală şi de Est. Ulterior, Li va vizita pentru o zi şi Uzbekistanul.

    „Similaritatea şi complementaritatea dintre economia chineză şi cele din Europa Centrală şi de Est (CEE) a creat condiţii favorabile pentru operaţiuni bilaterale benefice pentru toată lumea. Precum China, cele mai multe ţări din Europa Centrală şi de Est se află în faza transformării către economie de piaţă”, notează jurnaliştii agenţiei de presă controlate de Beijing, Xinhua.

    „În plus, în aceste ţări există cereri puternice pentru restructurare economică şi modernizare a infrastructurii, iar China are avantaje în producţia de echipament şi construcţie şi dezvoltare de infrastructură”, continuă Xinhua.

    „În prezent, ţările CEE au nevoie de majorarea investiţiilor pentru a impulsiona creşterea economică, iar China are avantaje în ceea ce priveşte capitalul şi tehnologia. Acesta a devenit un punct crucial pentru cooperare bilaterală”, spune Ruan Zongze, vicepreşedintele Institutului pentru Studii Internaţionale din China.

    Jurnaliştii amintesc apoi că Beijingul se află în curs de a implementa o linie specială de credit în valoare de 10 miliarde de euro, cu o pondere importantă care va merge spre proiecte „de cooperare bilaterală în special în infrastructură, tehnologie de vârf şi energie verde”.

    „În timpul vizitei în România, Li se va întâlni cu lideri de top ai ţării şi va susţine un discurs în faţa Parlamentului. Analiştii consideră că vizita, prima din partea unui premier chinez în aproape 20 de ani, va injecta un impuls nou prieteniei tradiţionale şi cooperării practice dintre cele două ţări”, continuă jurnaliştii.

    „România a adoptat o poziţie echilibrată în dezvoltarea relaţiilor externe - dând importanţă atât relaţiilor cu ţările vestice, cât şi celor cu China”, explică Feng Zhongping, vicepreşedinte al Institutului pentru Relaţii Internaţionale Contemporane al Chinei.

    „România este dornică să intensifice cooperarea economică alături de alte ţări, în special China”, a mai spus Feng. „Relaţiile politice sănătoase dintre cele două ţări au pus baze solide pentru cooperare practică”, notează apoi jurnaliştii Xinhua.

    „La începutul acestui an, premierul român Victor Ponta a declarat că dezvoltarea Chinei va aduce beneficii întregii lumi, iar ţara sa este dispusă să fie cel mai bun partener european al Chinei şi să joace un rol pozitiv în promovarea cooperării dintre China şi CEE precum şi a relaţiilor China-UE”, continuă agenţia de ştiri.

    „Aflată în nord-estul Peninsulei Balcanice, România este poarta estică a UE. Cooperarea practică dintre China şi România ajută la promovarea relaţiilor dintre China şi Europa. Feng spune că dezvoltarea relaţiilor China-România va ajuta la suplimentarea relaţiilor China-Europa şi China-CEE şi cu siguranţă va promova dezvoltarea CEE şi a Europei ca întreg”, au conchis jurnaliştii chinezi.

    http://adevarul.ro/economie/stiri-economice/chinezii-vin-pusi-fapte-bucuresti-In-tarile-est-europene-exista-cerere-modernizarea-infrastructurii-avantaj-domeniu-1_528f81d6c7b855ff56276c26/index.html#

    RăspundețiȘtergere
  8. o mica observatie;
    tot ce s-a scris despre chinezi e perfect adevarat....si chiar mai mult de atat si se stie de mult,foarte mult timp.
    Pe de alta parte e doar propaganda pentru tonta pe superblogu'va-n dinti.Eheeee militianu' tot militian ramane cand e vorba de spekerii propagandistice.
    Cum dicteaza partidu' se iecsecuta; pai nu-i asa toarashi??
    PS da ca cand intra in vigoare tacsa pe stalpi si alte alea ca ustura rau la bozunar??

    RăspundețiȘtergere
  9. iote na: ghici la cine vine FACTURA!! hi,hi

    Ponta confirmă taxa pe stâlpi, parcări şi Vidraru. Chiţoiu: E.ON, Transelectrica, Transgaz, Romgaz vor fi impozitate


    ECONOMIC
    Companiile din portofoliul FP ar putea plăti 900 milioane de lei pentru taxa pe construcţii speciale
    Ponta confirmă taxa pe stâlpi, parcări şi Vidraru; Chiţoiu: E.ON, Transelectrica, Transgaz, Romgaz
    Chiţoiu a adăugat că pentru piscină cu destinaţie comercială va fi plătit de asemenea un impozit.

    Întrebat de presă dacă impozitul va fi aplicat şi pe parcări şi piscine, ministrul a răspuns: "Dacă au personele juridice, da".

    Măsura a fost anunţată încă de săptămâna trecută de agenţia MEDIAFAX.

    La acel moment, atât ministrul-delegat pentru Buget, Liviu Voinea, cât şi consilierul premierului pe probleme de comunicare, Mirel Palada, au afirmat categoric că "nu se pune problema" unui astfel de impozit.

    "Toate companiile care deţin construcţii speciale vor fi impozitate, deci inclusiv E.ON, Enel, Transelectrica, Transgaz, Romgaz... Nu numai companiile de stat, dar şi companiile private (...) Stabilim în perioada imediat următoare (nivelul taxării - n.r.) , noi stabilim ca măsură de principiu, măsură ce vom impozita ca şi construcţie specială, depinde de categoria de construcţie specială, va avea o cotă diferenţiată", a arătat Chiţoiu, luni seara, după discuţiile cu FMI.
    Construcţiile speciale sunt acele construcţii care nu sunt realizate sub forma de incintă sau care sunt realizate sub forma de incintă, dar nu sunt destinate desfăşurării unei activităţi.

    Sunt considerate constructii speciale sonde de ţiţei, gaze, sare, platforme de foraj marin, centrale hidroelectrice, termoelectrice, nuclearoelectrice, staţii de transformare şi de conexiuni, precum şi clădirile şi construcţiile speciale anexe ale acestora, posturi de transformare, reţele aeriene de transport şi distribuţie a energiei electrice şi stâlpii aferenţi acestora, cabluri subterane de transport, instalaţii electrice.
    Tot în această categori intră şi canalizări şi reţele de telecomunicaţii subterane şi aeriene, căi de rulare, de incintă sau exterioare, galerii subterane, planuri înclinate subterane şi rampe de puţ, puţuri de mină, coşuri de fum, turnuri de racire, baraje şi construcţii accesorii, diguri, construcţii-anexe, de imbunatatiri funciare, porturi, canale navigabile cu ecluzele şi staţiile de pompare aferente canalelor, poduri, viaducte, apeducte şi tuneluri, reţele şi conducte pentru transportul sau distribuţia apei, produselor petroliere, gazelor şi lichidelor industriale, reţele şi conducte de termoficare şi reţele de canalizare, terasamente, platforme betonate, împrejmuiri, instalaţii tehnologice, rezervoare şi bazine pentru depozitare.

    RăspundețiȘtergere
  10. Daniel Chiţoiu a arătat că taxarea nu se extinde pentru construcţii altele decât clădiri care se află în proprietatea persoanelor fizice şi sunt utilizate în scop propriu. El a arătat însă că pentru piscină cu destinaţie comericală va fi plătit impozit.

    "Aici este vorba de construcţiile speciale deţinute de persoanele juridice, nu de persoane fizice, cum ar fi reţelele de transport, stâlpi, depozite, magazii, care în prezent sunt scutite sau nu sunt supuse impozitării, nu intră în baza de impozitare", a explicat Chiţoiu.
    Ministrul Bugetului, Liviu Voinea, declara anul trecut că trebuie extinsă impozitarea proprietăţii, inclusiv în ceea ce priveşte populaţie, dând ca exemplu atunci piscinele individuale.

    Sursele au mai afirmat că FMI a discutat cu autorităţile române mai multe măsuri de compensare a deficitului de venituri calculat pentru 2014, de peste 5 miliarde lei, rezultat din cheltuielile pe care statul intenţionează să le realizeze şi proiecţia pe acest an, printre care majorarea accizelor, care acum sunt calculate după un curs ce nu avantajează încasările la buget, şi impozitarea construcţiilor speciale, în afara construcţiilor auxiliare, precum parcări şi rampe de încărcare, impozitul pe proiprietate vizând construcţiile speciale din aria producţiei de energie electrică (stâlpi, reţele şi transformatoare), construcţiile hidroenergetice (principalul vizat fiind compania Hidroelectrica) sau construcţiile eoliene
    DECI CINE PLATESTE FACTURA FINALA??

    RăspundețiȘtergere
  11. CurLeoane, stai jos! Eşti prost ca de obicei şi, fir-ar a dracului de treabă, nu reuşeşti în ultima vreme să scoţi pe ANUSUL ală al tău care-ţi ţine loc de gură decît prostii. Băi PULĂ, aici se postează nişte subiecte. Că îţi plac ori nu, asta e altă chestie. Fă-ţi blog ca tembelul ăla de Cezar căcărează, ori zugravul de 2 parale RH -sulă brează. Că eşti PDL-ist, PSD-ist, PNL-ist muist, pe noi nu ne interesează. Eşti un labagiu trist precum Petrică Petrişor alias Cezar -mare trîntor, care a dat kix cu afacerea cu Lame şi kiloţi de dame, găinăria de la Codlea şi alte alea. V-aţi kăkat atîta pe voi, tu şi sugePulă ăla de Cezar cu contributivitatea pensiilor militare, deşi n-aveaţi vechime, că mi-e silă băga-v-aş sula pe goarnă! Dar aşa sunt cei ca voi: Făcuţi în palmă şi-aruncţi pe gard". Sunteţi nişte lăbari! Mai bine că nu ne-am întîlnit atunci cînd propusese V. Burcu la Mehedinţi, că v-aş fi spart dinţii putorilor!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. vai de pula ta OFTICATULE vai de viata ta cu SM+IC luate la apelul bocancilor pe filiera pupincurista
    PS....esti doar un cacat in plus,doar un cacat,fara (k)
    semnat=anonim

    RăspundețiȘtergere
  13. PS2 cat despre "spart dintii" ai grija ce-ti doresti burduhanosule.S-ar putea sa ti se indeplineasca dorinta.Daca nu stii cu cine stai de vorba....ciocu' mic ca ti-o iei la bot pitecantropule.
    vrei dinti sparti?? asta vei primi.....olescule

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bai pula!
      se scrie"ve-i"

      Ștergere
    2. Să-mi suuuuuuugi duda!!!! Prostalăule, nu toţi sunt sunt plămădiţi şi umpluţi cu căcat ca tine!!! Pe moment, boule terminăm aici "duelul verbal"! Nu este cazul să mă spurc aciulea cu un ratat ca tine! Şerbănică las" că poate ne întîlnim...Sigur vei avea mari surprize ratatule. Nu sunt Olescu. Nici nu-l ştiu, dar ştiu că tu eşti un căcat!

      Ștergere
    3. PS. Ia uită-te pe hartă şi-o să vezi cine-o să te footă pekinezule!!!
      Din respect pt. Admin. nu mai ripostez, dar nu înainte de aţi da muie puţin!!!

      Ștergere
  14. http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/37/Marines_of_the_People's_Liberation_Army_(Navy).jpg&imgrefurl=http://en.wikipedia.org/wiki/People's_Liberation_Army&h=1500&w=2250&sz=407&tbnid=7pDvk58Zg3YcbM:&tbnh=90&tbnw=135&zoom=1&usg=__Fwedi_R0jWxlgOgCvowFLzhLLCM=&docid=SyNB345rqPctYM&sa=X&ei=ML2PUtZBhNa1BqaogIgP&ved=0CD0Q9QEwAQ

    RăspundețiȘtergere
  15. iote na!

    http://www.youtube.com/watch?v=IteJNatOV8E

    RăspundețiȘtergere
  16. Coreolone are dreptate. Propaganda pentru cei multi. Daca si un fost tanchist si actual
    ciorditor realizeaza rahatul. Asa este.
    RH

    RăspundețiȘtergere
  17. Se pare ca chinezu este confundat cu Mos Craciun.
    A nu avea sosele reprezinta un avantaj ?
    RH

    RăspundețiȘtergere
  18. Paltonasul rosu vede rosu si simte miscarea. Este patriot. In cur sa-l f....

    RăspundețiȘtergere
  19. Stimata redactie. Acest blog este extraordinar. Sper ca acceptati pareri opuse.
    Cu ce vin chinejii ? Vreun plan Marshal pentru Europa ? Preluati propaganda chimeza
    necritic. La nivelul dumneavoastra nu asteptam ....naivitate. Sa auzim de bine ...cu
    cat mai putini chineji si rusi.

    RăspundețiȘtergere
  20. Don Corleone22 noiembrie 2013, 22:10

    bai pula!
    se scrie"ve-i"

    Nu mai inghiti mitilic, ca-ti deshidrateaza uscaciunea din creiere!

    RăspundețiȘtergere
  21. Vreau sa fac o precizare. Lumea este impartita in zone de influenta. Romania este importanta
    din cauza pozitiei geografice . Ea face parte ...convine sau nu...din zona de influenta americana.
    Nu am vreo farama de simpatie pentru Basescu dar este perceput ca pro american.
    Cu parere de rau. Nu va faceti iluzii desarte. Chinezii rosii nu vor lasati sa patrunda in Europa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-n pizda ma-ti!
      Esti un bou boulean ce sufla in burlan. Ce noutate ai borit din mintea aia zaharisita! Si copiii stiu ca am fost iar vinduti, dar nu aduce anul ce aduce ceasul...

      Ștergere
    2. vrei la colnoz / Pisa-mas in gura ta ?

      Ștergere
  22. ROMANIA TREZESTE-TE ....DUPA ROSIA MONTANA SI GAZE URMEAZA TEHNOLOGIE NUCLEARA ! VANZAREA CONTINUA !
    S.O.S
    Guvernul încearcă de aproape doi ani să-i convingă pe chinezi să construiască reactoarele 3 şi 4 ale centralei de la Cernavodă. Pentru că nu au bani să le facă pe cont propriu, autorităţile de la București sunt dispuse să ofere investitorilor pachetul majoritar de acțiuni la acest proiect.

    RăspundețiȘtergere
  23. Băi RH-ule, EŞTI BOU DE CÎND AI IEŞIT DIN OU!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. S,O.S Vor urma alte proiecte nucleare.
    La Bruxelles, summitul nu este văzut d cu ochi buni. Prezenţa premierului chinez la reuniunea de la Bucuresti are ca scop divizarea Europei, a avertizat un important diplomat european, pentru Financial Times.
    Vizita premierului chinez la București a fost pregătită în luna iulie, când Victor Ponta s-a întâlnit cu şeful Executivului chinez la Beijing. În cadrul aceleaşi vizite, premierul român a avut şi o întrevedere cu preşedintele chinez Xi JinPing. „Mi-a spus că şi una din fetele preşedintele preşedintelui Obama învaţă chineză.....
    Deci tovarasi si prietini si mult stimata redactie.
    Invatati limba chineza !!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RH, zugravule dă-te-n căcat!
      Hai, marş la Vadim, ori la Fiica pupa-ne-ai moţul sulii puţin!

      Ștergere
  25. Bravo Ponta!
    Să moară de ciudă extremiștii europeni care cred ca ne țin izolați dacă nu ne primesc în Schengen din cauza țiganilor!
    Investițiile chineze în România sunt necesare. Nu au culoare politică.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băi "echidistantule", tu de unde PL-ul meu ai apărut tu-te- aş în nări să te foot? Numai hahalere pe lumea asta, N-aveţi pic de obraz. Jucaţi cum vă ghiorţăie maţele şi cum sunteţi plătiţi jegoşilor. Ori tu, ori Curdeleu, tot o pulă sunteţi maidanezule! Las" că în curînd o să vă ia lumea cu parul nenorociţilor! Rahaţilor din PSD, PNL, PNŢ, PLD!!!
      Tu-v-aş în gură să vă foot, ca Singer maşina de cusut!
      Băi koiţă-aşa ne zicea madama Lupu- cea de care tot scriai, da" de care habar n-aveai de ceea ce facea acea broasca rîioasă, vino cu ceva de "succesuri"1

      Ștergere
    2. PS. Băi rabiotule, de la voi, de la PSD acu 24 de primăveri a început "lumina"!!!!! Mai veţi şi tupeu nespălaţilor!!!

      Ștergere
  26. Lupus ai fost mancat de Lupus ? Am intrebat de blogul tau dar nu am primit
    raspuns. Am fost convins ca ai primit o noua misiune.
    Investitiile trebuie platite inapoi . Chiar si cele din SUA au culoare politica.
    Cine are bani conduce jocul. Ponta si-a dat arama pe fata mai devreme decat era planificat
    si va primii ce merita. Un sut american in cur. Bulangiul dracului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băi PULIKĂ, ia mai vezi-ţi de treabă şi cară-te de-aciulea limbrikule!
      S-ar putea iar s-o iei la mansardă, doar aşa că te afli într-un loc nepotrivit, la momentul nepotrivit...

      Ștergere
  27. China este un stat comunist . Unde curisti ca Ponta sunt reeducati cu o matura in cur.
    Ce poate avea de castigat Romania prin alianta cu un stat totalitarist? Ce se intampla de zeci de ani in Tibet este echivalentul holocaustului, gulagurilor, a inchisorilor politice. Ce se intampla acum in China este echivalentul comunismului romanesc . Sper ca lingatorii de lindic chinez sa o i-a in gura de sus si dela spate. Se vor infinta lagare de concentrare . "Idiotii necesari" fac parte din doctrina comunista.
    De ce nu recunoaste nimeni ca aceasta China face un genocid in Tibet? In fapt, ne aliam cu raul si devenim prieteni cu Hitler, Stalin si Ceausescu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "China este un stat comunist ", iar Robet Horvath un muist trist si sekurist.

      Ștergere
    2. Aloo...
      Ba handicapatule,tu le zici din capatana ta, sau te-au platit altii? Moamm... ce prost mai poti fi, mai nenicule,mai... Baa...auzi ce zic astia... Vine gerul de crapa pietrele... Uauu... eu vad ca pietrele mai crapa si sub efectul prostiei tale!

      Ștergere
  28. Daca eu sunt securist tu ai cacatul intre buze pe care al mananci regulat.

    RăspundețiȘtergere
  29. De unde ai aparut Lupus ? Blogul este mort sau decedat ?
    Urmaresti Mehedinti ?

    RăspundețiȘtergere
  30. Toti iubitorii de comunism maoist dorm si trag basini ? Noapte buna si cacat galben in gura !

    RăspundețiȘtergere
  31. Răspunsuri
    1. Buei, tu esti chiar un prostănac! Kku-m-aş în creierele tău de muscă verde să mă kk!
      RH-ule, limbrikă mikă pupa-m-ai în păsărikă + găurikă! Băi pulache, faţă de alte bloguri, aciulea facem şi schimbul 3, de servici-pupa-ne-ai în krici!!! 24 cu 24 să suji moţu lu" băiatu!

      Ștergere
  32. Ponta inaugurează o nouă oficină a spionajului chinez – la Bucureşti
    Victor Ponta, alături de Ambasadoarea Chinei, Huo Yuzhen, la inaugurarea Institutului Confucius Bucureşti, 22 noiembrie 2013


    Vineri, cu câteva zile înaintea sosirii delegaţiei chineze, în fruntea căreia se va afla noul premier chinez Li Keqiang, Victor Ponta participă la inaugurarea unui Institut Confucius la Bucureşti.

    RăspundețiȘtergere
  33. @ anonimi
    Uscavi-s-ar cacatu meu pe fata voastra de ombilici taiati si ratati nascuti prematur !
    Sa va fut in cur !

    RăspundețiȘtergere
  34. Who the fuck is Ponta? Ma pis in gura lui !

    Cine este acest avorton, chefliu notoriu, consumator de manele licentioase si dansator din buric pe mesele tovarasesti, din tara si din strainatate care a imprumutat de la mentorul sau, Nastase, aroganta si neam-prostia, ajungand sa exprime tot poate fi mai rau, mai respingator, dezgustator si daunator la un asa zis reprezentant al unui tineret pesedist oricum cretinizat?

    RăspundețiȘtergere
  35. Who the fuck is Ponta? Ma pis in gura lui !
    PSD-ul lui Naumovici (Ponta) cuibusor al KGB

    RăspundețiȘtergere
  36. ULTIMA ORA
    PONTA ESTE CIRCUMSCRIS
    LUPUS SUGE CURUL SI PULA TAIATA PREIPREJUR A PRIMULUI MINISTRU EVREU
    NAUMOVICI !

    RăspundețiȘtergere
  37. Mneata-greata !

    Iar e sambata.
    Uai, da cine dreaq o fo OS, de v-o lasat dupa stingere, sa va faceti de cap ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. No, no !
      Pai nu v-am zis eo ca aciulea e centrul universului virtual si Taj Mahalul culturii universale ?
      Ca numai aciulea poti afla, simultan, si cele mai interesante lucruri despre popoare si civilizatii, ori despre tehnologiile ce sunt gata gata sa se inventeze, dar si despre modul de veata si de trai al diferitelor categorii socio-profesionale, in timp real ?
      Eote, spre exemplu, ca sa aflu ca Domnul Don Curdeleu Muci mereu a luat-o, din nou, langa prin cucuruz si nu-si gaseste Steaua Polara, nu trebo sa ma informez pe la fortele de munca, ori pe la Penitenciarul Codlea ! Simplu: dau un clic aciulea si vad, din prima, ca iar a terminat mitilicu, din pufoaica si electrozi !

      Ștergere
  38. Uai, cu galbejitii astia !
    Problema nu-i ca vin chinejii, ci, doamne feri, daca nu mai pleaca ?
    Ca, astia, din doua persoane mature, ti-au si facut un Ceaina Taun, intr-un singur an ! Cu scoala lor, cu primarul lor, cu parlamentul lor...
    Deci, eo zic ca toritatile astea ale noastre de la vama trebo sa hie tare atente la numarat: cati intra, tot atatia sa si iasa. Ca, de altfel, in loc de Dragaica o s-o dam pe sarbatoarea Dragonului !

    RăspundețiȘtergere
  39. Las ca-i bine cu galbejitii. Comunistii cand promite, face bre !
    Am aozit ca la chineji constructia unei otostrazi, de fro mie de kilometri, e un fel de mizilic, cacum as face eo o carare prin zapada, la intrarea in bloc ! La ei se pune oleaca problema daca ai vrea s-o faci pe toata suspendata, din cauza ca inca nu au atatia muncitori autorizati sa lucreze la inaltimi mai mari de 15 metri !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Problema mai mare o sa hie la partea romana, deoarece investitorul chinez o sa lucreze asea de repede, incat specialistii romani nu vor avea timpul real sa fure fondurile !
      Cica comunisrtii are experenta mare. Si, ca sa se mentina in forma, construiesc mii de km de otostrazi, care nu duc nicaieri ! Insa le construiesc, ca sa fie acolo, ca nu se stie cand trebo !

      Ștergere
    2. Pese: asea ca, si eo sunt pentru !
      Sa vina galbejitii, cacu yancheii m-am lamurit de ce sunt in stare.
      Sa moara Kioru de necaz, ca el n-o fo in stare sa aduca, in zece ani, aptsolut nimic ! Decat scandal, hahaiala, vrajba si saracie !
      Si, bineinteles, Marele Scut de la Deveselu, mandria poporului roman !

      Ștergere
  40. Stau sa ma gandesc daca n-ar hi bine sa ne imprumute, pentru doua, trei sezoane, ca la fotbal, si niscaiva parlamentari, ceva ministrii si autoritati locale, ca si asa au cu milioanele, ca sa puna oleaca de ordine si disciplina prin colonia asta !
    Zau ca ne-ar prinde bine un pic de chinezarii in spatiul politic ! Ca istea nu glumesc, te-or prins cu fofarlica, pac-pac, ca la vanatoare ! Te pusca pe loc. Ai furat, pac ! Ai indraznit doar sa te gandesti la droguri, pac ! Ai tradat, pac-pac-pac, strecuratoare te fac !
    Acusica, nici cu prea mult pac-pac nu-s de-acord, pentru ca s-ar depopula 3 sferturi din Romanistan, la ce mafie e aciulea !

    RăspundețiȘtergere
  41. Ioi !
    ==================
    Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, labe 1, că va trimite înapoi bugetul de stat pe 2014, dacă se păstrează creşterea accizei la benzină cu 7 cenţi şi se menţine creşterea cu o mie de miliarde la ministerul Dezvoltării, condus de Liviu Dragnea.

    "Dacă nu vor renunţa la creşterea cu 7 cenţi a accizei la benzină şi vor menţine aceşti bani care pot fi uşor substituiţi cu bani europeni, le trimit bugetul înapoi, pentru că sunt bani furaţi din banii tuturor, pentru ca să asigure bani de campanie, cu licitaţii, cu atribuiri directe", a mai spus Băsescu."
    ===============================
    Uai, asta-i nebun ? Cu cine dreaq ne confunda ? Sa ne dea macar un singur exemplu cand, in tara asta, s-a furat frun leu, din banul public !
    Asta-i blasfemeala, impotriva propriului popor !
    Auzi domle ce-ar vrea presedintele, adica cei 7 centi de la benzina sa se regaseasca materializati in boget !
    Hai domle, fugi de te caca ! Pai, dupa saracia lasata de curinpupistii pedelici, uslasii ce dreaq sa mai fure ?

    RăspundețiȘtergere
  42. Uai, s-a facut ziua afara !
    Merg sa ma pregatesc de raportul si inspectia de dimineata, sa nu ma prinda hoasca asta nepregatit !
    Dupe care, pe sectoare. La frecat veceul si ghiveta !
    Uai, ce vremuri bre !

    Imi aduc aminte cum si-a furat-o, odata, "colegu" de avea sector la cacastoare si l-or gabuit bagabontii ca dadea poe goarna la ceist, toate cacaturile pe care le molfaiam prin ploton ! Stiti voi, mai un banc, mai o parere naspa despre lectorul ics, mai o parere despre profa de rusa, pe care o foloseam ca material de laba...
    Fro 8 bagabonti nu s-or cacat in dimineata ceea, iar dupe ce s-or gatat sectoarele si-am plecat la masa, haiducii s-or intors ata in companie si or cufurit cu simt de raspundere toate cele o veceuri, de ziceai ca s-o spart o vidanja p-acolea !
    Uai, sa faca infract miocardanic micii comandanti cand or vizitat sectoarele ! Ca asea ierea regula, inainte de raport, faceau inspectia la sectoare, ca sa vada de-am fo cuminciori !

    Ioi, numa ce vazuram ca veneau, comandantul de ploton, rosu de furie, iar al de companie, galben de greata, de parca avea galbeaza !

    Ce futai am mancat in ziua aia...ioi ! Da si gornistul nost o frecat la cacat uscat, de nu i-o mai treboit sa ciripeasca, veci !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PMT....cand tratezi probleme....realist fantastice din scolile care ne-au facut OAMENI..esti TARE !
      Ai un 10...de la Czar ...care - cunosti bine , ca cand ii vorba de kk pishu cu catelu ..nu te prea ...inghite !

      Ștergere
    2. mpt, unde esti iubire?! vino! iar se ineaca astia cu numele tau pe aici, salveaza-i!

      Ștergere
  43. MPT Incep sa te sipatizez. Fara pula si cap se pare ca te descurci.
    Se pare ca ai probleme cu pisatul. Caci daca nu ai nimic intre piciare
    este dificil sa te pisi.Fa o incercare. Gaseste o tinta. Concentrarea este
    Importanta. Gandestete ca vrei sa te pisi pe Lupus sau pe Corcodel.
    A-ti doresc succes si un jet puternic.

    RăspundețiȘtergere
  44. Un alt sfat. Gandeste ca nimeni nu-ti citeste imbecilitatile postate. Apoi in fiecare zi posteaza
    mai putin pana......nu mai postezi deloc. Te vei simti usurat. Ca o pisare reusita si la timp.
    La varsta si experienta canalul urinar se atrofiaza si dispare. Ramane totusi o sansa gura si curul.
    Fa o repetitie sau mai multe. Apoi nu uita sa arunci cartea de invatat limba rusa si treci pe un
    dialect chinezesc. Se pare ca va apare o carte de conversatie Chinez - Rom sau Chinez- Chinez la inceputul anului nou chinezesc.
    RH

    RăspundețiȘtergere
  45. Un alt sfat. Dupa ce postezi incearca sa recitesti capodopera. Daca intelegi si postarea
    face sens o lasi. In cazul in care nici tu nu intelegi renunta. Toate postarile care nu le pricepi
    pastreaza-le intr-un borcan sau un geamantan......pentru generatile viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  46. Atentie cand sugi pula la pitici. Piticul chinez este mai scund decat piticul rus sau
    sovietic. La inceput va fi greu dar apoi te obisnuiesti. Sunt multi si mici de tot.
    R.h.

    RăspundețiȘtergere
  47. Un ultim sfat. Se facu de 3 am
    Mai dute in pula mea !

    RăspundețiȘtergere
  48. Rh, nici sa te fete ma-ta de nspe ori de aci inainte, n-o sa ai talentul lui MP/3.... crapati de ciuda, voi, doua nulitati, ca acest talent si-a gasit lacas pe Mh blog.Nici cu bomba atomica nu o sa reusiti sa-l mutati de aici, el face din orice rahat o opera de arta pe cand voi faceti din orice opera un rahat ( ca voi).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi io zic că cei 2 ra(h)taţi ar trebui măturaţi.

      Ștergere
    2. SUjeti pula lu domnu CEZAR si lu RH+..!

      Ștergere
  49. Probabil ca anonimul ce-l lauda pe MPT este chiar MPT
    Talentul lui MPT ?
    Probabil talent la pisat .....sau talentul de a manca cacat la propriu cat si la
    figurat.

    RăspundețiȘtergere
  50. CONCURS DE PISAT PE MPT....... PE YOU TUBE

    Propun cu toata seriozitatea adinistratiei un concurs de pisat pe colonel. Acesta sta cu gura intre deschisa
    si concurentii incearca ca plaseze jetul in gura urat mirositoare a acestuia.
    Fiecare concurent are dreptul la trei jeturi de urina, pe o fotografie a acestuia in uniforma
    de parada .....cu manusi de piele

    RăspundețiȘtergere
  51. MPT SUGE PULA DE PITIC CHINEZ ......MAI INALT DECAT PITICUL SOVIETIC

    RăspundețiȘtergere
  52. MPT NU ESTE O GRESEALA A NATURII.....CI A PULII..... NASCUT DIN PARINTI
    PARASUTISTI !

    RăspundețiȘtergere
  53. Uai, pierdui startul la Blec Fraidei, asea ca fusei la Blec Sabathdei !
    Zici ca-s drogati miticii istia, colcaie de la un marchet la altul ca gandacii de bocatarie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: vrusai sa-mi iau si eo o tableta, da ni-o spus zgripturoaica iasta a me ca-mi da cu ea in cap, pana-mi trece cheful de navigat. Ca si asea am ajiuns aproape dependent, ca ma paraste la boraci, ca o sa chiorasc de tot si tot asa !
      Cica numa tableta imi mai trebo, de nici la cacastor sa nu ma mai dezlipesc de net !

      Ștergere
    2. Pese: Bine ca am gasit orez. Un sac am loat, de ala de 25 de kile, ca cica va deveni marfa de contrabanda, dupa ce vin chinejii ! Dupe ce termina astia vizita politico-economica prin Romanistan, nici miros de orez n-om mai prinde !
      Baremi sa am acolea, de-o oala de galuste, de Craciun si una de sf Vasile !
      Galuste de alea k lumea, in foi de varza, de pe balconul proprietate personala. Sper sa hie oleaca de ger cand deschid botoiul, ca sa nu imput tot cartierul de curechi !

      Ioi !

      Ștergere
  54. Concursul de pisare in gura si gatul MPT este deschis tuturoror ostasilor si pensionatilor militari.
    Doritorii civili ca mine pot fi acceptati cu acordul administratiei.

    RăspundețiȘtergere
  55. In cazul unui succes putem sa organizam concursuri de jet urinar la tinta dedicat
    altor eroi militari sau paramilitari. Imaginez urina in gura lui Cordeolone sau Lupus.

    RăspundețiȘtergere
  56. Atentie la ce, cat si cum mancati zilele astea !
    =======================
    VIDEO Greva de avertisment in sistemul sanitar luni, intre orele 8:00 - 10:00. Policlinicile vor fi inchise, spitalele vor asigura o treime din activitate
    de Alina Neagu HotNews.ro
    ================================

    Ma gandesc numa la Domnu Don Cur de Leu din Birtolomeu, sireacu ! Sa nu bage in el mitilic ca la suparare si sa dea dreaq intr-o coma !

    RăspundețiȘtergere
  57. inchei cu un blestem trimis lui MPT
    Sa-ti de Dumnezeu mani scurte si limba lunga cand te va manca in cur !

    RăspundețiȘtergere
  58. Uai, incredere si devotiune sa aveti, ca ma bag inapoi ! Numai oleaca la caca-pisu cu poty, trebo sa merg. De pranz ! Ca, de altfel, nu mai scap de mestecatoarea hoscaitei ! Ma clantane urata, ca picatura chinezeasca !

    O zi buna si liber malu !

    RăspundețiȘtergere
  59. Ma duc sa-mi iau pasteaua cu cacat, ca sa pot sa va sug cariciu la toti. I-am dat si lui Cezar un pumn de pilule de astea si vad ca si-a mai revenit.

    RăspundețiȘtergere
  60. domnu cezar ma lamuriti si pe mine cine e domnu cela cesi spune pufi ca numele asta de ambigen nu sti daca e de gen femela sau de gen mascolin sau ie bixesual ca am auzit ce deja eczista o tara in ue care trece in boletin „ gen nedefinit”. ca io ma gandii ca poate esti dumneavoastra cela cesi supne pufi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Anonim, va aduc la cunostinta ca sunt o "ea" si imi pare nespus de rau daca v-am creat o oarecare ambiguitate asupra "genului". Ieri am descoperit acest blog si am fost cucerita atat de articole cat si de comentariile dedicate lor si nu numai. In mod special mi-au atras atentia cele apartin lui "mpt"(motiv pt care as dori sa-l cunosc, virtual daca pot spune asa), lucru ce sper ca nu va deranjeaza. In speranta ca vom putea pastra un limbaj decent in eventuale referiri, va doresc o seara minunata!

      Ștergere
    2. Uai femeie, noi ne chinuim aciulea de ani de zile, ca sa ne descifram cenepeurile, unii altora, iar taluta, nici dupe o zi, vrai sa te dai la mine !
      Daca inca n-ai realizat unde te afli, mai ai timp sa scormonesti, in liniste, prin arhiva si sa vezi daca profilul tau se pliaza pe cerintele acestui blog, deosebit de pretentios.
      Daca inca n-ai citit Mottotoul bloagei, din capul listei, in special indemnul cu "ATENTIE! Blogul acesta, creeaza dependenta! Nu este pentru minori si nici pentru mironosite! Sa nu zici, ca nu ti-am zis! Admin" si n-ai realizat despre ce vorbim noi aciulea, atunci stai cumincioara !
      Dupa cum bine se vede, ca sa poti face fata la dozele zilnice de ALUPIGUS FORTE, trebo sa ai mult sange in pula ! Iar cum tu nu prea ai asea ceva, e mai greu. Dar nu imposibil ! Si, nu ca eo as mai avea, insa de la atata ALUPIGUS, luat in toate formele- si pipetabil, si injectabil, si tablete, am devenit imun ! Iar aceasta doctorie speciala nu se elibereaza fara prescriptie medicala !

      Ioi, ma si minunez cum de inca nu te-or gabuit haiducii, ca sa-ti umble oleaca la rujul de biuze, pentru indemnurile astea cu "pastrarea unui limbaj decent" !

      Tine aproape, ca nu te plictisesti aciulea !

      Ștergere
    3. wow...cucoana pufi! ce mati dat peste cap...feelengul ca io credeam ca esti dumneavoastra domnu cezar.da nu stiu de ce mi senazare ca tot de genul mascolin esti,iar de esti muiere precum ziceti inseamna ca sunteti tare in cele moi.

      Ștergere
    4. pi.si. trebue sa va avertizez cucoana ca nu care cumva sa te iei de domn cezar si sai faci declaratii precum cele ce iai facut lui domnu colonel potae ca domnu cezar ie om serios si muierea lui nare vibrator ca are vecini buni .

      Ștergere
    5. ..s-o futeti santosi ..ca-i fomeie cu pula si tine la toti amarati ..de p-acilua !!

      Ștergere
  61. Observez oarecare ciclicitate in aparitia simptomelor atit la pacienti, cit si la animale. Despre dobitoace(dobitoci) inca nu pot trage concluzii, ciclul acoperind probabil intreaga perioada a vietii lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai Sogicrate, tu ai auzit de bioritm? Uite eu, care mi-s mai natarau daca nu-mi iau pilule devin nervos, iar cind sunt nervos fac ce-a facut tata. Nu mai spun de Cezar cind e pe ciclu...Foloseste Tampax, buci de cinepa si frunze de la cocenii de porumb

      Ștergere
  62. Băi frate, ce mi-e dor de Nea Caşu el Bubico ot Craiova! Oare ce-o mai face? S-o mai fi duelînd oare cu Rînciog şi Dogaru?

    RăspundețiȘtergere
  63. Uoai puletilor, cine mama dracului guita cintece de astea in armata? Uoai, chiar toti is nebuni in armata ,,care este''?

    http://xa.yimg.com/kq/groups/23653800/815405896/name/marsul%20rezervistului.wma

    Uoai, daca pune PMT-ul ductul pe voi ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oameni nebuni. O hi fost compus special pentru generalul Onteanu si aia fro 700 de coloneli, facuti de Generalul Izmanar, pentru cea mai mare Parada Militara de dupa Rascolutia din 89, ce va avea loc in anul acesta, de Ziua Nationala a Coloniei !

      Ștergere
  64. Trasei o fugă pe blogu lu Cufurez. com. Zlab, nu mişcă nica. Pînă şi Moş Alicu Calicu şi-o luat catrafusele şi-o taiat-o săracu, tocmai la mama dracu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine dreaq mai citeste, bre, cacanarelile alea despre penzii si mai nush ce procese !
      Ma si mira cum de mai tine Caca Rez calculatorul in priza, pe praful asta, cand pretul la corent a crescut conziderabil !
      Io cred ca-i insolventa ! Nici suptventii nu mai primeste !
      Poate o sa-i dea ceva Secemede Craiova, prin programul ala lansat de curand pe pagina filialei, "Si eu vreau sa ajut" !
      Da, decat sa dea bani anapoda pentru o cauza pierduta, mai bine ar vira ceva donatii in contul de la crasma din Birtolomeu Gara, sa-i mai reduca amaratului astuia de Don Curdeleu din datoriile de pe condica !

      Chiar, ia-n sa-i dau un telefon lu pretinu Nea Cashu, ca asta-i conoaste bine pe aia a lu Neaon, care or lansat programul asta de milogeala !

      Ștergere
  65. Ca sa vezi !
    ===================
    HARTA ALCOOLULUI în lume. Câte tone de vin şi tărie vor bea românii de la Crăciun până la Sfântul Ion
    Românii vor bea cu ocazia sărbătorilor de iarnă, de la Crăciun până la Sfântul Ion, între 30 şi 40 de milioane de litri de vin(40.000 de tone) şi circa 3,5 milioane de litri de tărie(3500 de tone), consumul de băuturi alcoolice crescând în această perioadă cu 50% faţă de medie, potrivit calculelor gândul, realizate pe baza informaţiilor furnizate de către specialiştii în domeniu.

    Continuarea, cu detalii, pe http://www.gandul.info/financiar/harta-alcoolului-in-lume-cate-tone-de-vin-si-tarie-vor-bea-romanii-de-la-craciun-pana-la-sfantul-ion-11704062
    ==============================

    De remarcat ca ziaristul opereaza doar cu niste valori medii in statisticile prezentate !
    Daca ar hi sa luam, spre exemplu, pe zone, am vedea ca in top este harta Iasiului, unde nivelul de alcoolemie de 6,6 -7,2 la mie, este ceva normal.
    Ori, daca am lua pe criterii ocupationale, s-ar distinge din fundul salii ca, fostii apevisti ai puley si actuali rezervisti, in special cei formati la scoala inaltei maiestrii, pe santiere, ori prin poligoane, detin suprematia la consumul de mitilic, pe tot parcursul anului si nu numai intre niste amarate de sarbatori !
    Aciulea var putea sa ne dea niste detalii Domnul Don Cur de Leu Muci Mereu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre amicul nostru Dănilă, cel cu țapul Stelică, știe cineva ceva? O fi emigrat dreacu si ăsta cu oi cu tot.

      Ștergere
    2. No, ii dupa sura, lui er has i-o trege-n ureche!

      Ștergere
  66. Uoai PMT, aste-s pentru castrati! Cam cum ii si chestia aia cu scularea romanului. Uaoi, un slagare tre sa fie behaibil de tat ragusitul, si sa se auda bine.Io-te coile model:

    http://www.youtube.com/watch?v=8Wng9Sc0S8E&list=RD1x67fVqQMw4

    RăspundețiȘtergere
  67. Io cre' ca astia care se cred ca canta marsul rezervei,cred io ca ie scopiti,adica n-are coaie bre,n-are!!
    si mai cred io ca nea adminu' ni se adreseaza fromos cand ne scrieste cam asa:" In ATENTIA unor cretinoizi din Romania si "iuropa"!"
    Ca e cacum ar fi o scrisoare.Adminu ne scrie si noi cetim.....Pai nu e asa?
    Oaiiii ce sete mi se facu.N-am mai beut apa de la pasti!!

    RăspundețiȘtergere
  68. Trei persoane, ÎMPUŞCATE în cartierul Militari !
    =====================
    S-a dat drumul la vanatoare, aciulea la mitici, ca de altfel nu-mi explic cum de se tot pusca istia, de fro 2 zile, ca la potarnichi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-s persoanele care treb

      Ștergere
    2. E vremea imperecherii la ciute.Poate respectivii sunt țapi. Da` Stelica pi undi o hi?

      Ștergere
  69. Lasa,bre, nu te agita! Morti sunt doar cei impuscati cu gloante din caucioace, cei impuscati cu gloante de-adevaratealea, nu-s morti.

    RăspundețiȘtergere
  70. erata: adica nici nu vreau sa beau(apa)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muie, ciocoflendere, vezi ca vine gerul de crapa pietrele din Gara Birtolomeu-intre-Craci-pe-Cezar-pe-nas-sa-l-caci.Ia pufoaica pe tine si baga antigel de 52 de grade in instalatie.

      Ștergere
  71. http://www.youtube.com/watch?v=Z1eX1vEgiRQ&list=RD1x67fVqQMw4'

    Asia se poate cinta, dar cum viseaza zdrelitii aia la creiere se cacinta doar la opera!

    RăspundețiȘtergere
  72. Bai il mai ascultai odata.Astia ie sigur un fel de scapeti d'aia de le zice gai,un fel de metrosexuali tocmai buni de luat la "maciuci"
    Mai bine cantau in fanfara eunucilor 'tu'i n noroc de scapeti

    auzi: rezervistii puley!!! sa ma scuze doamna puf da' daca va vede pmt-ul declaratia dvs(de dragoste) precis sunteti ca si fututa
    sincerely
    best regards
    Con molto respetta
    rispettosamente

    hac,hac!!

    RăspundețiȘtergere
  73. wow, domnilor, cu ce sa incep, ca nici nu stiu?! din cate imi dau seama sunteti fosti militari, sau unii dintre voi, sper ca nu chiar veterani de razboi...:))) nu am cunostinta daca mai exista un alt blog de acest gen, personal nu am intalnit, dar cu certitudine a-ti reusit sa ma informati, uimiti si binedispuneti. doresc sa precizez un lucru, iubirea mea declarata vis-a-vis de mpt nu e nicidecum una gretos-libidinoasa, ci una profund admirativa, asa cum port tuturor celor care scriu aici (implicit cezar), sotiile nu au dece sa-si faca griji! :))) evident este faptul ca toti sunteti "atinsi" la creier, ceea ce nu e rau, ba chiar recomandat, dat fiind vremurile ce le traim. asadar nu voi declara razboi niciunuia dintre voi, insa va voi savura comentariile, permitandu-mi arareori sa-mi bag..."coada". mai doresc sa cer scuze public adminului, ca spre rusinea mea si in ciuda faptului ca suntem prieteni pe facebook de ceva timp, pana ieri nu am vizitat acest blog. merita cu prisosinta.va pup si va stimez pe toti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da. Suntem o grămadă de veterani de război, unii chiar mari mutilaţi. Iote, spre egzemplu, Cezar Maimuţa cu muci pe faţă ce-i haleşte cu dulceaţă, are lipsă o juma de cerebel de la un şrapnel. De aia săracu e şi chel ca o puţă de căţel şi face laba după uşa de la baie şi-şi dă cu pumnii în koaie .

      Ștergere
  74. ..s-o futeti santosi ..ca-i fomeie cu pula si tine la toti amarati ..de p-acilua !!

    RăspundețiȘtergere
  75. Uai, Nenea Burcubista, vezi ca ai un sobect interesant pentru Romanika Smegalitica aciulea:
    "Particule cosmice ultraenergetice, captate de fizicieni sub gheturile din Antarctica
    de I.C. HotNews.ro"!
    Repede-repede, pana nu uit, ca vad ca se scapara toti pe ei, in seara iasta, de nu mai pot tine ritmul cu comentariile postate !

    Hoooo, bre, mai domol, ca nici n-apuc sa cetesc un coment, ca si apar alte 5-6 !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum bine zicea un mucalit, ca sa stie tot mapamondul, ca si romanasii contribuie din plin la stiintele astea mondiale, cu constructia Catedralei Neamurilor !

      Ștergere
    2. Băi, MUCalitu e Cezar, ce-şi haleşte mucii cu muştar!

      Ștergere
  76. Sar'mana doamna....hac!
    Daaaa noi ne putem baga coada? aia care o mai au ca la mine s-a uscat si a cazut de nici urma n-a ramas.
    Acu' va rog sa ma scuzati daaaa stiti cum iaste cu betivanii.Nu trebo bagati in seama ca e pe baza de d'ala....tremens parca-i zice
    sincerely....hac!

    PS doua babe se confesau;
    -Tu draga ce indragostita eram de un neamt acu fo 60 de ani.Da nu mai stiu cum il cheama
    -Alzhaimer draga,Alzhaimer

    RăspundețiȘtergere
  77. vb frumos cu doamnele, necioplitilor, ca de nu, vai si amar de "cozile" voastre!!! dar chiar sunt singura lady de pe aici?! mmmmmmmm incepe sa-mi placa!!! incolonaaaaaaaaaaaarea!!!

    RăspundețiȘtergere
  78. MP/3 ia-n meri de pregateste o camesoaie cu tatze si cur pentru doamna Puf.Ceilalti, pregatiti-i doza de Alupigus - soc, ca sa nu intre in fibrilatie.Se poate administra in orice orificiu.

    RăspundețiȘtergere
  79. Doamna Puf, ai dinti natureli au placa?

    RăspundețiȘtergere
  80. domnu cezar presedinte, domnu er has primpremier!

    RăspundețiȘtergere
  81. ..s-o futeti santosi ..ca-i fomeie cu pula si tine la toti amarati ..de p-acilua !!

    RăspundețiȘtergere
  82. ha,ha decat atat?! mai cu talent baieti, aveti potential! in ceea ce priveste dentitia mea,,, ii am amestecati, oricum ati muri de inima jumate daca ati stii cati ani am. hai, gata, pe maine, sa aveti o noapte linistita! bye!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stai prost cu gramatica, puf!

      Ștergere
    2. eh, mici sincope sunt si pe la case mai mari, am remarcat tarziu...oricum puteai face abstractie!

      Ștergere
    3. si mai sus , tot sincopa?

      Ștergere
    4. ia-ma acasa si...iubeste-ma!

      Ștergere
  83. @ Blondel cu briantina
    Eu RH nu sunt veteran si lupt continuu cu minoritarii care vor ajunge majoritari.
    Din Coreolone merita sa fie presedintele lor. A fost calcat de tanc de mai multe ori.
    si totusi traieste si respira cacat .....si la propriu si la figurat.
    @ Anonimi
    Daca prostia ar durea 3 ,sferturi dintre cei care au postat ar fi la reanimare acum

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze, iar am uitat sa-mi iau pastila cu cacat! Ma intorc imediat si v-o sug neincetat.

      Ștergere
  84. @Lupus
    Sa ma cac pe mormantu tau sa aiba mata unde sa infinga lumanarea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ca am termitat cu luatul pastelei cu cacat. Ce dulce si gustoasa este...
      Cine vrea sa inceapa? Cui i-o sug primul? Sa stiti ca-mi dau jos si proteza dentara. Nu va introduc aer in instalatie, iar daca vreti va fac si o felatie.

      Ștergere
  85. Puf draguta, n-ai tu puta de stancuta,
    Si de n-ai inca o suta poti sa fii putin si sluta,
    Caci voinicii este chiori,
    Si te-or umple. De fiori...

    RăspundețiȘtergere
  86. UNU1 DOI?
    Va rog, o abulace cu camesoi pentru erhasoi!

    RăspundețiȘtergere
  87. Exista un singur Robert Horvath ,
    .......nu i-au pastile si nu sug pula la chineji !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi nu este ,,chineji'', asia ca treci la absorbtie!
      Si sa n-o musti, ca-ti umplem capatina de pumni!!

      Ștergere
  88. Clonul lui Robert Horvath
    Uscami-as chilotii pe crucea lu ma-ta.

    RăspundețiȘtergere
  89. Am zis ca nu sug sula la chineji, dar o sug la japoneji. Mai dau limbi la o geisha pina-n gura mea se pisha.

    RăspundețiȘtergere
  90. domnu cezar presedinte, domnu er has primpremier!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezar presedinte de colhoz, iar RH cu muia plina de sloboz!

      Ștergere
    2. CEZAR CEL PLIN DE SLOBOZ
      SA NE IA PULA LA ROS

      Ștergere
  91. CEZARIKA GOGONEAUA
    SUGE-NE TU PULA NOUA

    RăspundețiȘtergere
  92. Cezărel şi cu RH-ul să-mi belească iepuraşul.

    RăspundețiȘtergere
  93. vine iarna....una de sezon pentru lumpenii cazarmelor
    Da-ma-ş cu sicriul mă-tii pe derdeluş.

    RăspundețiȘtergere
  94. Şi sula să ne-o iei la frecuş. Să ne-o freci cu-albuş de ou, că mă-ta te-a făcut bou. De la 1 ianuarie şi pîn" la Anul Nou. Că văz că te tragi din vacă, toţi în rîtul tău de cacă...

    RăspundețiȘtergere
  95. @ Cezar Sunt disperati si cu pantalonii rusinati. MTP nu mai exista.
    De pisat nici vorba. Incearca varianta pula in gura.
    Corcodelul scandinav bate in retragere, Lupus suge pula lui Mao etc.
    Mai ramane sa lichidam ceva muisti anonimi..........

    RăspundețiȘtergere
  96. Prevad urmarea. Se vor plange administratiei cu mainile in sus.
    Am spus si repet. Corcodelii nu au ce cauta in armata. Talentul lor e muzical .
    Nu militar. Se poate forma o orchestra de basini si parturi reprezentativa.
    Uniforma de parada cu gaurica in spate. Succes si miros asigurat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dati-mi iute pasteaua cu cacat ca inca nu m-am saturat si dupa aia va sug organul tot anul. Mai vreau si bidineaua precum Kikaso voi zugravi haznaua. Si va rog sa nu uitati, muie tot timpul voi sa-mi dati.

      Ștergere
  97. O veste buna. Coreolone s-a accidentat grav cand s-a aruncat in spatele tancului.
    Sa-i dorim o insanatosire lenta si multe fracturi grave.

    RăspundețiȘtergere
  98. Defectors say China running 1,000 spies in Romania.
    Unii din ei este Lupus. Bun cunoscator al limbii chineze si ruse.
    Penetrarea acestui spion ingrijoreaza pe Robert Horvath.

    RăspundețiȘtergere
  99. UN SPION CHINEZ IN ROMANIA: VICTOR PONTA
    Corespondena speciala pentru Nipon Press fragment
    Huawei este considerată una dintre companiile cu cel mai mare succes în telecomunicaţii, fiind acuzată în numeroase rânduri de spionaj în favoarea Chinei. Guvernul Ponta a aprobat miercuri un memorandum care prevede acordarea suportului activităţilor acestei companii . Conform informatiilor americane Primul Ministru a primit " sub masa " un comision de jumate milion dolari.
    Huawei este cea mai mare producătoare de echipamente de telecomunicaţii din China şi a fost fondată în 1988 de către un fost ofiţer de armată pe nume Ren Zhengfei. Prezentata ca o compania
    privata ea apartine departamenrului tehnologic al serviciului de spionaj extern chinez.
    Un fost director al CIA şi NSA, a reiterat şi detaliat într-un interviu acordat Australian Financial Review că firma chineză Huawei reprezintă un risc pentru securitatea naţională a SUA, deoarece spionează pentru China. In acest moment activitatea companiei in Romania ingrijoreaza serviciile
    N.A.T.O.
    Robert Horvath Deva Corespondenta din Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  100. Ultima ora
    PMT a reusit dupa eforturi supraomenesti sa traga insfarsit o pisare.
    Este victoria unui hodorog batran aplaudat de pensionarii militari si paramilitari.

    RăspundețiȘtergere
  101. De la călăi, la lăutari si acum militari - istoria ţiganilor din Ţările Române
    Pentru a defini etnonimul "tigan hot " apelam la prestigiosul "Oxford Dictionary" si aflam ca "gipsy" (termenul folosit de englezi) este "member of a wandering race (called by themselves Rommany) of Hindu origin with dark skin and hair, living by basket-making, horse-dealing, fortune telling etc

    RăspundețiȘtergere
  102. The United States said Saturday it was "deeply concerned" and committed to defending Japan after China announced an air zone in the East China Sea that includes disputed islands.
    JOS COMUNISTII CHINEZI, AI VOM FUTE IN CUR SI IN GURA !

    RăspundețiȘtergere
  103. Mneata-greata !
    Uai, iar e duminica !
    Cum mai trece veata !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: vad ca dadurati contorul peste cap !
      Ai dreaq galbejitii astia de chineji !

      Ștergere
    2. Pese: de pe surse sigure, am aflat ca in activitatea asta a galbejitilor din Ro, intra si o vizita la Deveselu, ca un fel de schimb de experenta, ca sa vada scutul !
      Cica-s inebuniti astia de la Departamentul pentru Armamente, ca inca n-or trimis amerlocii scutul si nu au ce le arata vizitatorilor. Noroc cu un cercetator de la Agentia de Cercetare, care-o venit cu ideea sa se monteze pe-o bucata de cornier fro 4-5 ovale de aluminiu, d-alea cu care caram fasolea la sala de mese, cand ieream sesebe !
      Cica seamana egsact !

      Ștergere
    3. Pese: si, bineinteles, vor sa vada si partea aia din spatiul national aerian, identificata de ministrul Dusea, care este zilnic penetrata de ozeneuri !

      Ștergere
  104. Stimate redactie
    Acesta este un unic. Un blog unde militari si civil pot sa se exprime liber.
    Editorialele sunt interesante si atractive.
    Sper sa nu supere opinii care sunt diametral opuse.
    Anti americanismul dumneavoastra se opune opinilor mele pro americane.
    Toate reformele din Romania se datoreaza presiunilor extene si integrarii in Europa.
    Destinul tarii este integrare in civilizatia vestului.
    Usurinta cu care priviti o tara comunista se pare ca nu prinde nici la anonimii depe acest blog.
    Chinezii sunt marele pericol pentru intreaga lume.
    Ponta este cel mai periculos prim ministru din istorie. In prima declaratie fostul Ministru de Externe
    Marga a spus lucrurilor pe nume. Admiratie pentru Putin reintegrarea in perimetrul rus si chinez.
    Atat cat mi se permite voi expune idei anticomuniste si nationaliste de tip ceausist.
    Dupa parerea mea Romania trebuie sa ramana in spatiul de influenta america. Convine sau nu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti sa-ti exprimi orice idee, dar mai intai si intai sa-ti iei doza de Alupigus de la toti membrii Zoo/Noo, un camesoi si o branula in caz de indundare a cailor respiratorii din cauza abuzului de Sloboz.Hai, pace tie!

      Ștergere
  105. Repet Mao nu este Mos Cracuun.
    Are in sac spioni mici si galbeni. Ei vor sa puna primul pas in
    Europa. Urmand in curand si alti pasi.
    Au gasit lantul cel mai slab. Vor veni multi si galbeni.

    RăspundețiȘtergere
  106. Ia, ia ! Incep marile proiecte !
    ===============================
    Şoferii românii vor plăti o taxă pe autostradă de 3 euro pentru fiecare sută de kilometri, începând din 2017. Anunţul a fost făcut de Dan Şova, ministrul delegat pentru Departamentul Proiectelor de Infrastructură şi Investiţii Străine


    Primele taxe pe care şoferii vor trebui să le plătească vor fi pe autostrada care va lega Piteştiul de Constanţa, precum şi pe autostrada Comarnic-Braşov. Ambele autostrăzi au ca termen de finalizare anul 2017.
    ===============================

    Conform sursei de pe moyo.ro, trebuie completat ca anul 2017 reprezinta termenul de finalizare al proiectelor, pe hartie si in format Pauar Point, pentru care s-au alocat 1,3 miliarde. Nu mai mult !

    http://www.gandul.info/financiar/dan-sova-la-dupa-20-de-ani-de-cand-vor-plati-romanii-taxa-pe-autostrazi-plus-cum-explica-ministrul-noua-taxa-pe-benzina-11717413

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot ce au construit idiotii astia pana acusica, cu sprijinul neconditionat al regilor si printilor asfaltului, este o bascalie !
      Centura Clujului s-a surpat ! Pe A2 iti clantane dintii in gura, de la gauricile si rosturile dintre placile de beton, neastupate ! Ploiesti-Bucuresti te scoate drept in balarii, undeva prin Voluntari, iar ca sa ajungi in Bucuresti, mai faci o ora ! Podul de la Agigea l-au pus pe chituci ! Lindicul din centura capitalei, de zic astia ca-i otostrada, nu face decat sa constipe circulatia !
      Ai di capul nost !

      Poate-or veni galbejitii astia, ca sa ia problema in maini !

      Ștergere
  107. Bravo MPT . Se pare ca jetul de pisat ti-a destupat fostul creier.
    Se pare ca nu-ti plac galbejitii nici tie. Bravo

    RăspundețiȘtergere
  108. Zvonea:
    "Trebuie să dăm sentimentul că suntem o ţară stabilă, că discursul xenofob şi rasist nu există"
    ==========================

    Trebuie, dar nu se poate.
    ==================================
    "Apare un current xenofob şi rasist dublat de un naţionalism extremist ieşit din comun. "
    =================================

    Foarte bine, inseamna ca exista cauze reale pentru aparitia acestui nationalism accentuat !
    Lumea nu sta cu mainile-n san !
    ==============================

    "Dacă nu le spunem oamenilor despre ce este vorba, acest curent poate apărea şi la noi."
    ===============================

    Abia astept. Sunt primul care ma inregimentez la Sumanele Negre ! Cu tot cu plosca !
    ===============================
    http://www.cotidianul.ro/trebuie-sa-dam-sentimentul-ca-suntem-o-tara-stabila-ca-discursul-xenofob-si-rasist-nu-exista-227008/

    ==================================
    Bravo Zgonea ! Mana pe par si la cap, repejor, pana nu ne-o trag boanghenii !

    RăspundețiȘtergere
  109. CEZAR, CAND O IA LA CIOK
    URLA CA PARLIT DE FOK.

    RăspundețiȘtergere
  110. Preluare de la SCMD Timisoara
    ==============================
    „Analizând criza corpului ofiţeresc, Gh. Tătărescu ajungea la concluzia că salariile necorespunzătoare şi desconsiderarea faţă de cariera militară fac din aceasta o- carieră de al doilea ordin-. Situaţa materială a tinerilor sublocotenenţi era destul de dificilă, de vreme ce primeau-un salariu mai redus decât acela al unui zidar- ..., datoriile contractate fiind –o molimă care bântuie cu furie; percepţia corpului de ofiţeri în societate nu era tocmai măgulitoare, căci, spune Tătărescu, ei sunt – nişte brute pentru intelectuali, nişte târâie-sabie pentru burghezi şi nişte inutilităţi necesare pentru restul societăţii. La toate acestea, se adăuga ceea ce omul politic liberal aprecia a fi-procesul de descompunere sufletească- întâlnit la aceia care, deşi porneau cu entuziasm în cariera militară, constatau că –uneori se reuşeşte şi altfel decât graţie muncii şi jertfelor şi că, în societate, se pricopseşte lumea fără osteneală şi fără ideal-. De ce ne-ar mira atunci că însuşi liderul Partidului Naţional Liberal, Dimitrie A. Sturdza, obişnuia să spună că –armata nu rentează-?”
    =================================
    Noroc ca Tatarascu asta a mierlit-o de mult, ca, de altfel, esti tentat sa crezi ca descrie armata moderna OTAN, de azi !

    Pai mai e armata o cariera de prima mana ? E o pula. Ti-e si rusine sa mai mergi tobosar pe strada, sa nu te ia la shto frun bosketar, ori sa-ti fure casketa frun rrom, pentru emblema si arcul de la calota, ca sa le vanda la fier vechi !

    Iar sireacii sublocotenenti sunt un fel de epiderma de pe puta ! Traiesc din indemnizatiile lunare pentru chirie, din banii de echipament si din ce mai ciupesc de la babaci ! Noroc cu Tanti Geta de la popota, care le mai da, din mila, cate-un blid de fasui mocca !

    De perceptia armatii in societate nu mai zic nika. Or ajuns apevistii puley mai rau ca taraie sabie, de pe vremuri. Iar punctul maximus l-or atins pe timpul dinastiei Hoprea Intaiul Reevaluatul, de-o facut zdrente sistemul ! In direct, la toate teveurile !

    Pai, chiar, mai renteaza armata, cand un sofer de la Hidroelectrica are 9000 lei net, ad labam, lunar ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate se vede si pe la Departamentul ala de Crestere a Calitatii Vietii Personalului si cum dreaq i-o mai zice, care colcaie de slujbasi ai statului, ce se ocupa cu impinsul aerului cu cheptul pe holurile lu em o 100 !
      Ar fi bine sa mai aflam si noi cati puleti de astia tineri traiesc prin cazarmi, de si-au facut apartamente din fostele cancelarii ori magazii de chiloti-izmene, de pe vremea cand armata gemea de tilicari, cati infunda caminele militare cu nevasta, boracii, catelul si butoiul de varza, cati sunt inglodati in datorii pe la banci, cati dau spagi consistente ca sa prinda un loc la selectia pentru teatrele de operatiuni, cati se tireaza, prin demisie, la aviatia civila, unde salariile sunt de zeci de ori mai mari si tot asa !

      Ștergere
  111. Stimate redactie
    Am respect pentru dumneavoastra. Sunteti un om de talent. Un om al
    Binelui. Dar analizand editoriul dumnevoatra.....ramai inlemnit.
    Dumneavoastra comparati China , o mare putere cu Germanis.
    China trebuie comparata cu SUA. Cum se explica aceasta ......
    Cu parere de rau dar ma asteptam mai mult dela dv.
    Robert Horvath

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai jos! Maninci cacat ca de obicei si mirosi urit.

      Ștergere
  112. Am o noutate importanta. Mai spre iarna cand se face de frig si se lasa cu foame.
    MAMALIGA VA EXPLODA ! Va fi ca la 1907 sau ca la Budapesta in 56.
    Pun pariu Ponta va aparea din nou la TV ......in costum cu dungi.

    RăspundețiȘtergere
  113. Uai, oleaca de pauza, ca-mi ajunge, de la ora 6 !
    Poty, caca-pisu...
    Poate mai aflu cate ceva si de la colt, de la niuz men, de le stie pe toate !

    Liber malul si muie de 5 stele !

    Poate scap si de hoscaita. Vad ca se tot freaca prin casa, a biserica...
    Deie Domnul !

    RăspundețiȘtergere
  114. MPT
    Am citit pe undeva ca 99 la suta din inzestrarea armatei trebuie inlocuita.
    Din nou se minimalizeaza situatia.

    RăspundețiȘtergere
  115. Inchei cu aceasi urare. Se facu de 3am. Ma duc sa ma culc cu ceva modele.
    Mancamia-ti pula !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Culcă-te şi cu modelele sulii noastre, zugrav zdenţăros ce eşti!

      Ștergere
  116. Ordinul se executa nu se disctuta.
    Mancamea-ti pula !

    R.H.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băi cretinule, să-mi mînci tu brînza de pe coaie că acu venii prin ploaie!

      Ștergere
  117. Trateaza-ti sculamentul cu cacat de maidanez......inainte de a posta .
    De unde ai aparut limbistule de cur de mort ..?

    RăspundețiȘtergere
  118. ..unde-i Puff sa ne vada ..sa-i dam osul sa ni-l roada !!
    6/6

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt unde nu te astepti... la toti? aaaaaaaaaaaaaa, treaba grea, nu cred ca am atata potential! sunteti multi? vreti toti?

      Ștergere
  119. O sa -ti dau o ploaie de pisat de catea in gatul ......
    Stii la cine ma refer.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toti dulaii pe catea !
      Sa nu ramana nefututa
      Nici vreo gaura neumpluta !

      Ștergere
  120. domnu cezar presedinte, domnu er has primpremier!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Io votez cu vreo 2653 de buletine bagate sub nasul pedelacilor ..drept in urna !!

      Ștergere
  121. Faptul ca ai fost conceput in sala de cacare a unei cazarmi ni-ti da dreptul de a posta pe un blog militar.
    R.H.

    RăspundețiȘtergere
  122. Propun sa fie alungati toti violatorii de vaduve de ofiteri sau de eroi depe acest blog

    RăspundețiȘtergere
  123. Muie cu cacat sa-i dam lui RH neaparat!
    Ia vezi ce parere au unii despre tine, golanule:

    "BĂI ROBERT HORVATH, NEBUN CU ACTE-N REGULĂ DIN DEVA, MAI DU-TE-N MĂTĂRÂNGA POPII CU PATRIOTISMUL TĂU ŞI CU DACIA TA ETERNĂ!
    Ai uitat regula-te-ar câini Bucureştiului cum stăteai cu colonelu’ Prichici şi cu ţicnita aia de jurnalizdă (care nici mai mult nici mai puţin se vroia contracandidata lu’ Blaga şi lu’ Udrea) în faţă la Modrogan 22 şi o pândeaţi pe blondă?
    Ca să-i cerşiţi un leu-doi de-un mic şi-o bere?
    Auzi bă?
    Cu toa’şu ofiţer Bădin te mai dai prieten?
    Horvath, fii atent la ce-ţi spun:
    Ştii bancul cu sânii?
    SÂ NI PUPI ÎN DOS MĂ! ŞI TU! ŞI AMERICANII!
    ‘ŢI-AI DRACU’ DE GĂOZARI!
    Hihihi, ia spune mă de ce te-au dat afară americanii din ţară?
    Hai povesteşte aici ca să râdem şi noi!
    Hihihi ………
    Horvath, du-te-n ppppppptiu-ptiu-ptiu ppppppotcoava calului cu capu-nainte de satanist bezmetic, că mă unul mare, maro şi cu moţ în mişcarea ta naţional-bezmetico-horvathistă.
    Ai priceput beiiiii animal brebanian?
    Hihihi ………"

    RăspundețiȘtergere
  124. Multumesc pentru atentie. Te tog traduce textul in limba romana sau engleza.

    RăspundețiȘtergere
  125. Acest hi hi apartine blondelului. Se pare ca sufera post traumatic dupa ce a fost
    calcat de tancuri.. Sper sa aiba un deces linistit.



    RăspundețiȘtergere
  126. Va rog trimeteti un dictionar frazaologic. Tigan- Rom sau invers.

    RăspundețiȘtergere
  127. Se zvoneste ca la inmormantarea sa vor participa cativa regi romi.
    Va fi impaiat si apoi imbracat cu paltonasul rosu. Se va canta de catre corurilereunite
    Imnul ciorditorilor apoi ceva manele triste. Si ceva Motart.

    RăspundețiȘtergere
  128. Cine suge pula si se da cu sania
    Noaptea pe la trei?
    Ati ghicit ..ghicit..
    Este Puff Tanya !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri