Google Translate

miercuri, 20 noiembrie 2013

Moment istoric, marţi, în Parlament. Ponta şi-a asumat DESCENTRALIZAREA. PDL nu a participat la şedinţă


Moment important, marţi, în Parlament. Premierul Victor Ponta s-a prezentat în faţa celor două camere pentru a-şi asuma răspunderea pe legea privind descentralizarea. La şedinţă au participat 451 parlamnetari şi au absentat 159. Marţi dimineaţă, Executivul s-a reunit pentru a analiza cele peste 2.000 de amendamente depuse de parlamentari. PDL a anunţat, deja, că va ataca legea la Curtea Constituţională.

 
Camera Deputaţilor şi Senatul s-au reunit, marţi, în şedinţă comună, în care Guvernul şi-a angajat răspunderea asupra proiectul legii descentralizării. La şedinţă au participat 451 parlamentari şi sunt absenţi 159, fiind prezenţi primul-ministru Victor Ponta şi membri ai Guvernului.
"Au fost foarte multe probleme tehnice. Există o uriaşă rezistenţă în aparatul tehnic al ministerelor. Funcţionarii nu vor să descentralizăm pentru că-şi pierd pâinea", a spus premierul, după discursul din Parlament.
 
Guvernul a aprobat 568 de amendamente la proiectul descentralizării, dintr-un total de 2.040 amendamente depuse de către parlamentari, majoritatea legate de forma proiectului, proceduri de tehnică legislativă şi erori materiale din anexe, a afirmat Mirel Palada, consilier al premierului pe comunicare.
 
El a susţinut că un singur amendament din totalul celor aprobate a intervenit pe fondul de lege, în ceea ce priveşte intabularea unor imobile, pentru ca ulterior să afirme că şi acesta este tot o "corectură pe formă".
 
"A fost, din discuţie, un singur amendament pe fond, pe fondul de lege. Este vorba despre un amendament ce făcea vorbire despre intabularea acestor imobile şi bunurilor care trebuiau trecute din proprietatea publică statului în proprietatea... a componentei centrale înspre administraţia locală. Erau nişte componente de procedură legislativă ce au trebuit să fie reglementate şi limpezite, pentru că era o forumulare aproximativă în cadrul acestui amendament. Deci, tot o corectură pe formă", a spus Palada, citat de MEDIAFAX.
 
Potrivit proiectului, descentralizarea va afecta sănătatea, agricultura, mediul, cultura, sportul, autorizarea şi clasificarea în turism, cluburile şi bazele sportive, taberele şcolare.
Vor rămâne în subordinea autorităţilor centrale poliţia, agenţii de plăţi şi inspecţia socială, unele porturi fluviale, cinematografele şi grădinile de spectacol.
 
Democrat-liberalii vor ataca Legea descentralizării la Curtea Constituţională. "Vom încerca să depunem şi o moţiune de cenzură. PDL va solicita colaborarea PPDD, UDMR şi chiar a PNL", a spus purtătorul de cuvânt al PDL, Adriana Săftoiu.
 
Liberalii au respins iniţiativa PDL privind moţiunea de cenzură, astfel că legea are mari şanse să treacă fără emoţii de Parlament.
 
Conform Constituţiei, Guvernul îşi poate angaja răspunderea în faţa Camerei Deputaţilor şi a Senatului, în şedinţă comună, asupra unui program, a unei declaraţii de politică generală sau a unui proiect de lege.
 
Guvernul este demis dacă o moţiune de cenzură, depusă în termen de 3 zile de la prezentarea programului, a declaraţiei de politică generală sau a proiectului de lege, a fost adoptată, în şedinţă comună, prin votul majorităţii senatorilor şi deputaţilor.
 
Dacă Guvernul nu a fost demis, proiectul de lege prezentat, modificat sau completat, după caz, cu amendamente acceptate de Guvern, se consideră adoptat.
======================================
=======================================================
===================================================================

95 de comentarii:

  1. Mneata-greata !
    Iar e miercuri, iar merge Romanistanul la mondialul de fotbal !
    Cu derbedeul asta analfabetic de Piturca, nu-i asa, specializat doar la aruncatul babaroazelor si septic, nu-i asa, o sa ne calificam, la fel de repede, si la europene, nu-i asa ?

    Ar fi fost chiar culmea-culmilor ca sa mearga, in sfarsit, ceva ca lumea, in tara lu Dorele !

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, intr-adevar, moment istoric in Sparlamentul Romaniei ! Pedelacii au chiulit de la sedinta pesedistilor, precum odinioara invers.
    Pai, traditia-i traditie si trebo respectata, n-asa ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Astia terminasera de rezolvat toate problemele tarii si nu le mai ramasesera decit asta cu descentralizarea...Vai de putza noastra!

    PS. Neatza buna la bobor!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da ! Ierea problema-problemelor ! Si, sa nu-si inchipuie cineva ca, odata trecute, spre exemplu, directiile de sanatate la judet, treaba o sa mearga mai bine !
      N-ai sa vezi. Ministerele de resort vor ramane la fel de umflate cu neamuri si politruci, iar sanatatea va merge la fel de prost !
      Chestia este ca nu mai stiau baronii astia centrali cum dreaq sa mai scape de niste structuri, care-i cam incurca prin ministere !
      O alta mare realizare socialista, dupa privatizarile de succesuri, crearea de mii de locuri de munca, relansarea economiei si dreptate pana la capat !

      Ștergere
  4. Alt moment istoric: energia electrica se scumpeste CU CEL PUTIN doua procente, de la 1 ianuarie !
    Deja s-a dus pe pula marea realizare socialista cu ieftinitul franzelei si a gaurii de la covrig, cu 10 bani !
    Sa vedem ce urmari benefice va aduce in nivelul de trai al pulimii, cresterea pretului la gaze ! Apoi, explozia preturilor la carburanti !

    RăspundețiȘtergere
  5. Vezi de-ti ia un magnetou pentru vibrattoreul babei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca o sa i-l cuplez la dinamul de la bicicleta boracilor si o sa-i furnizez energie contra cost ! 100 de lei, sfertul de ora de dat la pedale, in gol, pe pinionul ala mare. Iar daca vrea curent profund, obtinut pe pinionul mic, dublu pret !
      Radem noi, radem ! Hai, hai.

      Ștergere
  6. Pentru cei interesati de Obositorul Militarilor, a iesit un nou numar.
    O perioada, ziarul o fo bun, la seviciu, ca "fata de masa", pentru taiat branza, rosiile si slana, ca sa nu se murdareasca biroul pe care luam crapelnita, in grup. Iar acasa, ierea bun pentru curatat pe el barabulilii, ceapa si alte legume, ori ca "camesa" pentru galeata de gunoi, cand inca nu se inventasera in Romanistan sacii de plastic !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: de sesizat, totusi, inclinatia unor neo-ziaristi de astia post-decembristi smekeristi, spre o gramatica de asta mai la shto, de mare artist al condeiului !
      Cacum ar hi "am gasit câteva echipe care au grija de aeronave ce zboara aici."! Ca merge si asea, nu ? Da-o'n pula de articulare a pluralului substantivului ce zboara acolo ! Si numai acolo. Las ca merge, la gramada nu se baga de seama, normele morfo permit, iar cati mai reusesc sa mai aiba si cate oleaca de bac...

      Ștergere
  7. UN NOU PRESEDINTE PENTRU O TARA SARACITA
    UNDE OPERATIUNEA DIN LAC IN PUT SAU PUTA CONTINUA
    CAM DEMULT. DELA REVOLUTIE INCOACE !
    Am avut in cursul zilei de ieri o ducutie cu seful Romanian Desk dela departamentul de stat si cu seful sectiei Est Europa. Nici unul nu stie romaneste si sunt pafaristi.Nu au nici vaga ideie de ce
    se petrece......Am avut grija sa-i informez. Stie acum ca Ponta este criminalul care l-a aruncat pe procurorul Panait depe balcon. Tinand seama ca acesta a depasit varsta gradinitei nu avea cum sa cada. Matusa spunea rautacioasa ca inainte de a muri a spus M-A URMARIT CAINELE PONTA.
    Am avut grija sa dau din spital un telefon la Consulatul Francez. Am fost asigurat ca se redeschide
    dosarul crimei din portul Rouen. 40 de vase incendiate.
    Lasind gluma la o parte.....fac aceste eforturi muzicale ( cantari ) sa-i pregates presedentia lui
    Cezar. Un om in care am incredere. si eroul meu preferat....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ave RH+.....tot neamul ..mai putin jagardelele care sug pixul pe Mh ,vor fi cu noi ! Vom exploda o bomba atomica si in urma ..catarxisului vom da drumul la o noua era !.....traiasca lumina si....temperaturile inalte !! RH +...Prim -primmistru ....pe viata ! Ave !

      Ștergere
    2. ca cam asa zic si io domnu cezar

      Ștergere
  8. Erata se citi
    MA UCIS CAINELE PONTA,
    Scuze aici peste iaz este cam 2 AM.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ca fusei cu poty la caca-pisu, eote ce niuz am mai aflat de la coltul blocului, asea in sumar:
    -Pula noua lege a penziilor. Tendinta actuala este s-o frece cu abureli gen "pachet legislativ", "dezbatere la ministere", "comisii de specialitate", "avizare la ministerul muncii", pana la pulivara !
    -Cei mai vehementi impotriva unei noi legi ar fi mosnegii uneperizati de la Anecemerere, cu penzii astronomice, obtinute pe principiul contributivitatii de partid, inventat de izmanar ! Ceea ce este de inteles, pentru ca, spre exemplu, o indexare cu 4 % la fro 76 de meleoane penzie, ar hi cam 3 meleoane beneficiu, in timp ce, pe principiul ala cu actualizarea dupa cum or crescut si ajutoarele de somaj la activi, abia de-ar aduna cativa marafeti !
    Iar altii, mai idioti, chiar se gandesc ca, in urma frounei recalculari, sa nu intre si ei sub incidenta unor prevederi ca ale Legii 241 si sa ramana cu ele inghetate, pe veci ! Inclusiv multi ani si dupa ce le-or canta prohodul la capatani !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: mai zice radio-santul asta cu breching niuzul si ca, spre disperarea unor activi, mosnegii astia uneperizati fortat, chiar au succesuri de necontestat in atingerea obiectivelor proprii ! In timp ce adormitii astia de prin minister isi pazesc scaunele, 24 din 24, asteptand fro vointa politica milostiva, dracii astia de la Directia a 5-a a Anecemerere, toata ziua-s cu ventuzele la gaozul izmanarului de la Ministerul Dezbinarii Nationale !
      Plus prin casa poporului, misuna ca sobolanii ! Si sa nu va ganditi ca pentru a le fi mai bine puletilor, ci pentru a nu-si pierde ei drepturile astronomice, de nici macar talonul de penzie nu poate prelua atatea cifre si numere intregi, ori cu zecimale !

      Na, zice lumea, da eo nu cred asa ceva !
      Din cate stiu eo, ei e altruisti, la fel ca si Dogyy Hoffa !

      Ștergere
    2. Pese: deci stati linistiti. Toti.
      Din experientele anterioare, anul asta s-a cam gatat. Urmeaza vacantele parlamentare, guvernamentale, ministeriale si locale prelungite. Alea oficiale, bineinteles, pentru ca alea reale au si inceput deja ! Si, iaca asa, am ajuns undeva prin februarie, cu capatanile imbibate de revelioane si o gramada de sfinti si boboteze !
      Mai urmeaza oleaca de agitatie cu alegerile, ca asa-i la noi si, eote asa iar serbam Ziua Armatei !
      Intre timp, pula pachet legislativ ! Cea mai buna gaselnita e asta cu legile militare la pachet coletizat ! Adica o noua lege a penziilor, insa musai la colet si cu un nou statut si cu un nou ghid al carierei, si cu o noua lege a salarizari, si cu un nou Reteai, si cu un nou Redeme !

      Noroc cu responzabilul cu brec niuzul, ca altfel nu ma linisteam. De aia ieream agitat. Ma temeam ca de la 1 ianuarie se aplica noua lege a salarizarii pentru militari, pe model OTAN !

      Ștergere
  10. MPT Citesc cu atentie ce scrii. Tu nu esti prost.......Tu esti foarte prost.
    Dar deseori o nimeresti. Probabil cand te odihnesti din labareala continus.
    R.H

    RăspundețiȘtergere
  11. Stimata redactie
    Editorialele sunt interesante. Jos palaria. Totusi uneori exagerezi
    Cum poate o adunatura de hoti si de pungasi ( parlamentul ) sa
    creieze " Un moment istoric "
    Probabil ca este o greseala de tipar. Ai vrut sa scrii Un moment isteric.

    RăspundețiȘtergere
  12. MPT din nou anunti ca te-ai pisat. Se pare ca este o victorie a varstei.
    Nu poti dormi din cauza pensiei. In cazul in care castig procesul cu statul
    roman. 3 milioane de cotoronti american o sa-ti dau o mana de ajutor.
    Bani de tigari, chiloti curati si daca stii sa folosesti ....hartie higenica.
    Si bineinteles prezervative pentru un an de laba.

    RăspundețiȘtergere
  13. Noi am invins pe toate fronturile. Anonimi sunt lichidati. Ei nici nu stiu acest detaliu.
    Ave Cezar. Muritorul Robert te saluta !

    RăspundețiȘtergere
  14. Ia-n sa plec sa-mi aduc masina inapoi, in parcare. Ca, din cauza istora de la 6, n-am avut corajul s-o mai las prin preajma !
    V-am mai spus eo, ca zburau dozele de la bere pe geam, ca Volhoavele lu Domnu Don Cur de Leu Muci in Birtolomeu, cand mergea la tragere la Midia !

    Bine ca s-a terminat dreaq cu fotbalul asta !

    RăspundețiȘtergere
  15. Gata am obosit. Aice se facu de vreo 4 am. Ma duc sa ma culc.....cu vreun
    Supra Model ! Buna dimineata si noapte buna tuturor.....cu exceptia MPT

    RăspundețiȘtergere
  16. domnu cezar presedinte domnu er has primpremier

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu inteleg ce limba intrebuinteaza MPT. Pare o limba latina cu puternice influente indiene.
    Recunosc ceva injuraturi tiganesti.....In rest nimic. Un fel de manele in proza.
    O limba pe care el o intelege precis. Trimeteti de urgenta un dictionar roman-rom sau unul
    rom-rom macar.

    RăspundețiȘtergere
  18. Revenind la limba intrebuintata de MPT poate este un cod militar care trebuie descifrat.
    Teoretic poate nimeni nu poate sa-l descifreze. Poate nici macar un specialist. Poate
    nici dansul... Atunci dece scrie ? Poate din prostie sau lipsa de inteligenta,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ca mata-le nu scri nimeni domnu er has ca poate sa te inteleaga oricine ca colonelul scrie numai pentru anumiti indivizi la fel ca dinsu ca pregatire educatie si cultura, ca cand mataale scri pentru orice prost. bravo domnu er has sa fi primpremierul rominiei

      Ștergere
  19. Daca MPT a ajuns la gradul de colonel este foarte nasol.Eu am crezut ca este un parlit fara grad
    fara sapte ani de scoala sau de acasa. Se pare ca stie sa citeasca ....mai slabut cu scrisul.

    RăspundețiȘtergere
  20. domnu cezar presedinte domnu er has primpremier

    RăspundețiȘtergere
  21. @ Anonim
    Scrii "colonelul scrie numai pentru anumiti indivizi la fel ca dinsu ca pregatire educatie si cultura "
    poate ai vrut sa spui sau sa scrii " indivizi ca dansul ca pregatire, fara educatie si fara cultura ''. O usoara diferenta.....colonelul are o incultura enciclopedica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Kaka pishu cu catelul ,
      Hasta este ..viata mea !
      Vivat Armata populara .
      Ce mi-a marit de-amoca ..penziaaaaa !!

      Ștergere
    2. domnu er has io am facut scoala la oale si ulcele hi hihi adica intedenta nu ca domnu cezar la sosoni umblatori adica pifanterie.io stiu sigur ca aici pe muiendinti multi sor tras de sireturi da io is sobofiter si i-mi cunosc locul si nu indrajnesc sal i-au la misto pe domnu colonel care e ofiter cu grade superioare chiar daca vorbeste bolonsaguri cu vorbe prostituate.

      Ștergere
  22. A-nceput marea cosmetizare, de Craciun ! Sau, afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul !
    Capitala duhneste de rahat si de gunoaie, inclusiv din sfera politicului, iar edilii care este agata becuri prin copaci !
    Alte milioane cheltuite de-a'mpulea, din banul public !
    De sarbatori or sa se incalzeasca sarantocii stand cu dintii beliti la becurile de prin copaci !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: vorba aia, trebo sa faca si firma lu'nepotu din partea lu' varu' oleaca de profit ! Macar acum la sfarsit de an, n-asa ? C-acusica-i buluceala mare, lumea alearga dupe carnati si zaibar si nu se observa ca dam banii, cu gramada, pe becuri, mosi gerili, ornamente si alte pampoane ! Chiar de mai avem in stoc, din anii trecuti. Ce dreaq, marfa de aia0i facuta, ca sa circule in natura !
      Iar ca sa circule. avem nevoie si de firme specializate, care sa le agate prin pomi si pe la stresini ! Contra-cost, ca cine mai face asta gratuit, ca pe vremea comunistilor !
      Pe vremuri, omul de serviciu de la primarie primea ordinul de dislocare, lua in primire cutia cu ornamente si alte sculamente, iar intr-o zi treboia sa-i faca si rodajul !
      De trecea premarele p-acolea, cu sareta, asa intamplator, si nu-i placea ceva, jar halea !
      Acusica avem firme specializate, pline de Dorei, care lucreaza pe principiul: unul tine becul, iar patru rotesc masa, pe care sta Dorel, ca sa-l insurubeze !
      Pe bani grei, nu asea !
      Nu va vine sa credeti ? Eote aciulea, pe 13 Septembrie, cum unu-i sus pe scara, iar patru dai indicatii, de jos !

      Ștergere
  23. MPT
    Un labagiu incult spune lucrurilor pe nume. Copii si inbecilii spun adevarul !
    R.H

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asea ie domn er has..ca io am cetit pe armuyia despre inbecili

      Ștergere
  24. Muei eM/III, nu numai aia ,,care este''! ,,Sugiucul'' este generalizat. Din Casa Poporului pina in troaca porcului.
    Oare putem obtine ottorizatie de contructie a unei pooscarii pe inSULA Sarpelui?

    RăspundețiȘtergere
  25. Tara fierbe, iar George Laurentiu Crin si cu Viorel Victoras o freaca de-a comisiile !
    Iar harharii de prin jur, se scuipa reciproc, printre uluci: ba pe-a ma-tii, ba pe-a ma-tii !
    Asta inseamna ca Romanistanul are majoritate confortabila si, intr-adevar, s-a aplecat cu responsabilitate spre problemele pulimii !
    ==================================
    Frictiuni in USL pe tema comisiei parlamentare anti-Basescu. Sedinta conducerii coalitiei s-a terminat fara a se ajunge la un consens, Victor Ponta si Liviu Dragnea au plecat fara declaratii - surse
    de Luminita Pirvu HotNews.ro
    =========================

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am deschis oleaca geamul, sa vad cum e afara, insa l-am incioturat repede inapoi, ca venea un miros urat dinspre sediul Pecere, din Kiseleff nr.10 !
      Ioi, oare ce dreaq or fi facut copresedintii istia ai useleului, acolea, de s-a imputit toata atmosfera ?

      Ștergere
    2. Pese: pe la voi nu pute a iz de ceva actiune, cu depuneri de noi juraminte, la sefia unor ministere ?
      Vezi cum se-ntorc ele, blestemele lu' Coana Baseasca, soacra mica, pentru ca i-or huiduit istia copchilul, in ziua nuntii ?
      Nimic nu e intamplator !
      Am cetit eo, pe Romania Smegalitika...ori pe O noua altitudine...ori pe Hronicu Semnalelor, ca nu mai stiu egsagt !

      Ștergere
  26. Laszszlosz Teokesz Ciobosz Barnos: muie da, decoratie ba !
    Numa ca Besescu nu are timp de Decrete de retragere acum, intrucat are de administrat terenul de la Nana Muscuru ! Trebo sa-i vina iobagii la sapatul de toamna si la imprastiat gunoiul !

    RăspundețiȘtergere
  27. Securistii=buget mai mare decat Ministerul Sanatatii !
    Nimic nou sub soare. Astia desfasoara activitati importante pentru alesii neamului, nu ca parlitii astia de doctori, care au un singur tel: cum sa execute roiul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: tara are nevoie de cat mai multi sereisti, sepepisti, setesisti, ceisti, degeisti, si alti protectionisti, care sa lupte permanent cu elementele destabilizatoare ! La ce dreaq ne mai trebo prifesori si invatatori, daca tot nu mai merge lumea la scoala, din cauza saraciei, iar bacul a devenit un fel de Fata Morgana ?
      La ce pula calului ne mai trebo doctori si asistente, ca sa cheltuim banii cu ei prin spitale, cand serviciile de ingropaciune sunt mai ieftine ? Inca !

      Ștergere
  28. Comisia Europeana investigheaza Romania privind restrictiile la acordarea licentelor pentru jocuri de noroc online
    Mai concret oficialii europeni vor sa inteleaga natura restrictiilor impuse de Romania in cazul firmelor care presteaza servicii de jocuri de noroc pe internet, dar care au sediul in alta tara.
    de Claudiu Zamfir HotNews.ro
    ========================

    Numai la barbut si septica onlain n-am mai fost scarmanati, de mUE !
    Las ca-i bine. Maine-poimaine o sa ma trezesc cu frun inalt comisar european la usa, ca sa ma verifice daca am tras apa la cacastoare, dupa cacarea de dimineata !
    Nu-i rau, la romanake, pana nu-i dai la cap, in mod programat si fara intrerupere, nu-l dresezi nici cu biblia sub brat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: crepam dreaq prost gramada, fara sa stiu ca si in domeniul barbutului onlain trebo sa existe o politica nationala, in domeniu !
      Doamne feri !
      Nu ca acusica, daca ar hi, as muri destept, insa parca prea-i de tot !
      Si asta, in timp ce taranii ne umbla desculti si cu burtile tot goale ! Cum zicea si labasarul ala, "Sa nu uiti Darie"!
      Da, da...vezi sa nu !

      Ștergere
  29. Celor 2 prostalani, Cezar + RH (se) COORISTU- MOOIUSTU-TRISTU-să se ducă-n zgura mamii lor de aurolaci puturoşi, unde-a dus mutu iapa şi surdu roata!!! La muncă paraziţilor, da-v-aş mooie cu kko!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  30. Ministrul de externe al Israelului: Legaturile cu SUA se deterioreaza, avem nevoie de alti aliati
    de I.R. HotNews.ro
    =====================
    Pai, aliati-va cu arabii ! Mutati-va rapid capitala la Nazaret, care si-asa fro 70% este arabizat, rezolvati-va problema cu Platoul Golan, bateti laba cu Siria si veti trai fericiti, in pace, urmatorii 2000 de ani !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: ori, sa bata laba cu noi ! Acusica avem si scut, la Deveselu-n sat, asea ca pot merge pe mana noastra ! Chestia cu Antonescu, genocidul, deportarile, progromul de la Iasi, ori de la Dorohoi, nu se mai pun !

      Ștergere
  31. Precum se vede si la teve, in direct, pe ghiavolul ala de popa prostu, cum s-ar zice, il cam doare in pula de de cocoratia aia, daca i-o lasa, ori i-o ia !
    Sarsaila chiar asta asteapta, sa i-o ia ! Sa vezi nenicule, aftar, ce-o sa mai borasca asta, pe la toate parlamentele mondiale, impotriva a tot ce-i romanesc !
    Nu ca acusica n-ar varsa numai venin...

    RăspundețiȘtergere
  32. Uai, gata, mai vorghiti si voi, ca prea am loat veteza !
    Merg sa-i dau un tilifon lu Domnu Don Curdileu Muci Mereu, sa vad daca are suba la el ! Ca s-a anuntat frig al dreaq in gara la Birtolomeu, in noaptea iasta si parca vad ca iar doarme dezbracat, in sant !
    Liber malu !
    Urla baba ca se freaca potaia, a caca-pisu !
    O seara k lumea !

    RăspundețiȘtergere
  33. RH+...de la apus ..lumina si intelepciune ne-a adus !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HUOP, HUOP, HUOP
      CEZARELULUI SI RH- PUIULUI DE D(R)AK SA LE DAU MOOIE PE LOK!
      CA RH E (SE)KURIST-LABAGIST, IAR CEZAR E MOOIST TRIST!!!

      Ștergere
  34. MPT ...Jagardea de blog.....
    Nu se mai ia de noi.
    In curand vom linisti la cur si la gura pe ceilalti dusmani,
    ai civilizatiei. Lumpenismul militar si paramilitar vor primi lovitura decisiva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la koiul meu drept, RH hai sa-ti dau un flok pentru bidinea
      Şi-apoi "marş" zugrav analfabet in poola mea.

      Ștergere
  35. MA DOARE IN CUR DE MPT SI CEILALTI ! ONANISMIL DIN CADRUL FORTELOR MILITARE
    TREBUIE COMBATUT. EL A DEVENIT UN PERICOL PENTRU SECURITATEA NATIONALA SI
    SI A ALIATILOR NOSTRII !
    GRANITA ESTICA NATO, NU POATE FII APARATA DE ONANISTI !

    RăspundețiȘtergere
  36. Minciunile anonimilor merg atat de departe incat in curand voi citi....ca RH a batut 4 bestii securiste cat muntele
    si i-a bagat in spitalul de urgenta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PENTRU RH ALA MIKU CU CREIERE CIT AL LUI CEZAR LINDIKU:

      HOP, HOP, HOP MAI MAMA
      ROBERT LABA TRISTA SA-MI DEA LIMBI IN CUR PRIN BLANA

      Ștergere
  37. Raportul meu catre Interarnal Affair al politiei incepe cam asa ....El se refera la cumpararea cu jumate milion de dolari a unei sectii de politie de catre securitatea lui Ceausescu....cu numele schimbat in SIE
    NYPD

    INTERNAL AFFAIR


    to
      Chief Charles V. Campisi,
    head of the the Internal Affairs Bureau of the New York City Police Department,
     

    ONE OF THE BIGGEST CORUPTION CASE IN NYPD HISTORY
    I bring to your attention a case of unprecedented corruption , cover up , conspiracy and possible criminal offense. Seven police officers and two detectives of 17 th Precinct trying to cover up, an assault on my person.
    Case under consideration at NYPD INTERNAL AFFAIR. Number :
    Detective of Internal Affair vizited my home two times.



    My name is Robert Horvath Deva , well known filmmaker and journalist and visual artist
      
    President
    Devartes Film International
    336 west 17 street # 2 A
    New York NY. 100011

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-n sulele noastre, mincinosule!!! Esti un lăbar pupa-ne-ai in cur iar şi iar. Nu vrei tu să-ţi muţi şatra la Huhurez balaoacheşule din Punjab-pupa-m-ai tu şi Cezar maimuca în prohab?

      Ștergere
    2. Da-l dreaq de RH nebun, pe biuze poola sa-i pun.

      Ștergere
  38. Răspunsuri
    1. AVE LABARE SI TE SALUT, FUTU-TE-AS IN RIT RIMATORULE SA TE FOOT!

      Ștergere
  39. Va rog sa ma scuzati, dar am in curcat pastelele. In loc de Distonocalm am luat anticonceptionalele lui Cezar. Asa e Cezar, precaut fute-l-as in gaozul ala strimt sa-l fut. Ia mereu cite-un pumn de anticonceptionale, ca sa nu aiba dureri de amigdale si sale.

    RăspundețiȘtergere
  40. Unde e minciuna copii ai ostirii creiati din laba si comunism ?

    RăspundețiȘtergere
  41. Un anonim posteaza in locul meu. Probabil la ordin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. GOOZARE, TU NU ESTI PROST CI FF PROSTANAC!!!
      PS. CA GIOANA-SCARPINA-M-AI LA BLANA!

      Ștergere
  42. RH-ule, zugrav negru din Ferntari, futu-te-n gura sa te fut, ca Ileana masina de cusut! De asta imi esti? Sa-ti daua prazul sa mi-l mozolesti!

    RăspundețiȘtergere
  43. Na, că se liniştiră apele şi se poate respira. Dispăru duhoarea lui RH + Cezar, cei 2 aurolaci. Hai NB la Zoo + 9, iar pe la 2, cei doi limbrici de mai sus, să mă zugă la oauă!
    ------------------------------
    Că tot ne suportă toate bazaconiile pe care le postăm şi pentru că n-am făcut-o niciodată pînă acu, de-atîţia ani, îi zic şi lui Nea Vasile un:

    "NB şi să-l viziteze Moş Ene pe la gena, da" să nu-l prindă în izmene"!!!!
    Vă pup pe toţi (mai puţin pe cei 2 gugumani de mai sus care se pupă-ntre ei)!!!!

    RăspundețiȘtergere
  44. Scoală Cezar că e 3, de muştiuk să mă iei!

    RăspundețiȘtergere
  45. SEFUL CIA SOSESTE LA BUCURESTI

    Atacul impotriva persoanei si personalitatii mele a fost cordonat
    din cladirea de 16 etaje a spionajului securist,de ministrul de externe Titus care
    a tinut legatur cu premierul Viorel. Seful CIA va sosi la Bucales sa prezinte inregistrarile.

    RăspundețiȘtergere
  46. BOMBA ! BOMBELOR !
    In afara de pensie unii pensionari militari vor primi pamant.
    http://www.cotidianul.ro/propunere-pentru-ameliorarea-situatiei-romilor-improprietarirea-cu-teren-arabil-226820/


    Propunere pentru ameliorarea situaţiei romilor: împroprietărirea cu teren arabil

    RăspundețiȘtergere
  47. We shall defend Cezar whatever the cost may be, we shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills;
    we shall never surrender.

    Winston Churchill and Robert Horvath


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, sa va bateti la cur cu sulele sculate, tu si cu Cezar maimuca.

      Ștergere
  48. Mneata-greata-ceata !
    Uai, i-o ceata p-aciulea, la mitici, de nici leptopul nu mi-l gasii !
    Ceata mare, bre !
    Da nu mai mare ca la copresedintii usele=pedele, tot un cacat romanesc e !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: in rest...nicio noutate remarcabila. Totul e-n normalitate in Romanistan: perchezitii la prima ora, spalare de bani, jafuri cu pistoale de jucarie, spitale in colaps, scoli care stau sa se darame, evaziune, sef de politie pe mana diicot-barbacot, descinderi in forta, primar luat la stanga...arest preventiv, inculpati cu zecile, fraude de milioane de euro...
      Exact in spiritul preocuparilor normale ale acestui popor, greu incercat de-a lungul si de-a latul multii milenarei sale existente !

      Ștergere
  49. Ioi, ca nici nu terminai bine de molfait !
    Seful politiei locale de la Trompeta- cercetat pentru smekerii !

    Nenea Vasea, ia-n zile taluta, ce-a mai facut domnu comisar, ca eo n-am incredere in televiziunile astea !

    RăspundețiȘtergere
  50. Toate furaciunile de prin colonia iasta or fo rezolvate, iar hotii pusi la adapost, si numa mosia lu kiorete o ramas nerezolvata !
    Pe ei, cu toate sfortele si mijloacilii ! Sa-l demascam pe marele hot national si sa-l dam ca exemplu negativ, in stil proletar, intregului popor !
    Cu derbedeii de-or devalizat industrii intregi, de-or vandut totul pe nimic, de-or pus pe chituci intreaga economie, de-si fac de cap prin companiile de stat ca pe propriile mosii, n-avem noi treaba !
    Acolea lasam justitia sa-si spuna cuvantul, nu ne bagam, ca pierdem voturi la partid. Plus sponsorizari substantiale ! Pe derbedeii care devalizeaza banul public, facandu-se ca toarna asfalt, nu-i deranjam ! Le dam contracte grase !
    Insa, hai sa-i luam gatzii lu Ioana Besescu, sa vada poporenii cine-i la putere ! Imediat, comisii de cercetare, comisii de ancheta, comisii de verificare, comisii sociale !
    Gata, l-or gasit pe dusmanul de clasa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: is tare curios ce le spun dascalii mucosilor astora de prin scoli, la orele de istorie, despre Marea Rascolutie din Decembrie, si despre maretele ei relizari. Probabil ca despre crize interminabile, bogati si calici, baroni si iobagi, droguri, crime, jafuri armate, somaj, exod, prostitutie, legea junglei, etnobotanice, mascarada politica, legea bunului plac, saracie, abandonuri scolare, Vocea Romaniei, Cireasa de pe-un tort, armata de cacat cu izmenele rupte-n cur si generali din carton presat, pornografie...

      Parca or mai fo Rascolutii in istoria Romanistanului, insa parca au avut cu totul alte urmari. Eu imi aduc aminte, doar asea, cate ceva, despre Republica Populara, cand aveam, pe bune, si stema aia cu sonde, lanuri si paduri cu ape frumos curgatoare ! Iar una mai veche avea si-un boldozer, parca !

      Ștergere
  51. O zi buna. Stiti voi: poty, caca-pisu, baba isterizata...
    Nu mai dezvolt sobectul !
    Liber malul !

    RăspundețiȘtergere
  52. RH+...de la apus ..lumina si intelepciune ne-a adus !!!
    PeSe ...securitatea lu ,,Caca pishu ..cu catelul ".....ne-a clonat si publica magarii !!
    Iti propun RH+....sa le-o tragi ca un veritabil ..cowboy..American!
    Ave RH+......victoria e aproape !!@!

    RăspundețiȘtergere
  53. ,,Seful politiei locale de la Trompeta- cercetat pentru smekerii !

    Nenea Vasea, ia-n zile taluta, ce-a mai facut domnu comisar, ca eo n-am incredere in televiziunile astea !"
    ==============STAI linisti Demi URGUL....nu da cu piatra in ...confrati !!!!

    RăspundețiȘtergere
  54. Şeful Poliţiei Locale Drobeta Turnu Severin, Nicolae Micşoniu, şi soţia acestuia au fost ridicaţi de oamenii legii de la locuinţa lor din Drobeta Turnu Severin. La ieşirea din casă, Nicolae Micşoniu a salutat jurnaliştii, refuzând să facă declaraţii. El şi soţia lui au fost duşi la audieri. Oamenii legii au descins şi la sediul firmei de pază deţinute de familia şefului Poliţiei Locale Drobeta Turnu Severin – Vigilent Security. Vigilent Security, cu sediul în Drobeta Turnu Severin, are contracte de prestări servicii cu instituţii publice, între care Spitalul Judeţean din municipiu şi Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Politia Locala este o structura cu atributiuni nu prea bine definite si legiferate.Se subordoneaza Consiliilor locale si sunt platiti din bugetul local.Majoritatea celor limitati confunda Politia Locala cu Politia Romana, precum , vorba unui ,, cugetator ,, in viata, ai confunda pe Garcea cu Garcia.

      Ștergere
    2. Scuza-ma amice ca ma bag in discutie, ca musca-n curul calului !
      Nu este nicio confuzie. Ca-i locala, ca-i statala, ori cum s-o mai chema, e acelasi cacat pur romanesc !
      Singura diferenta vizibila te pocneste, suav, peste muie in HarCov ! Acolea, ca simplu cetatean in tranzit, nu-ti poti da seama, din prima, daca te-a tras pe dreapta militia din Romania, ori frun echipaj de la Compania de drumuri ! Ca si aia are girofare si kaskete !

      In rest, toti o apa .

      Ștergere
    3. bravo domn colonel potae, ca sa gandeste si domnu cezar fiei numele sfintit. ca asa e aici la mueindinti pe blogul lui tov. militian unde democratia e lege
      domnu cezar presedinte domnu er has primpremier si domnul caca pisu in locul lui somnorila. AMIN

      Ștergere
  55. Uai, vorghiti frumos si fiti piosi in cuget si simteli, ca azi e sarbatoare mare ! Cu cruciulita rosie !
    Cand zisei si eo c-o pun de-o navigare, da capul meu, pe net, m-o gabuit baba iasta a me si m-o dus cu sforta la biserica, ca sa-i car nush ce cosuri cu nush ce pomeni si mai nush ce pachete, de le-o'mpartit pe la toti zdrentarosii de pe-acolea !
    Acusica-i cu pomenile pe la vecinii de pe scara, umbla ca zaluda, cu tava cu crapelnita pe la casile oamenilor !

    Asea ca, ciocu mic. Bagati colea o rugaciune si-o cruce, ca sa ne agiute sefuál mare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: ne-o explicat hoscaita, ceva de intrarea in biserica, de post, de Vovidenia, ori ase ceva !
      Cica cum e azi, ase o sa hie toata iarna !
      Plus ca azi se deschid cerurile si intelegem graiul animalelor !
      Intelegem o pula, ca ma tot uit la potaia asta a me si nu inteleg deloc, de ce se freaca cu curul de parchet !
      O avea limbrici...

      Ștergere
  56. Băi PMT, băi frăţioare, de "azi vom înţelege glasuri de-animale"
    Fi-vom în stare să-l înţelegem şi Cezar muci pe faţă oare?

    RăspundețiȘtergere
  57. Uai, vin chinejii !
    Iar astia cand vin, nu se incurca !
    Eote, bre:
    ======================================
    Cum pregateste Guvernul intalnirea cu delegatia chineza care va ajunge la Bucuresti: Lista marilor proiecte comune
    de CP HotNews.ro

    Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri 9 memorandumuri legate de mai multe proiecte pe care Romania ar urma sa le deruleze impreuna cu Republica Populara China. Aceste memorandumuri au fost semnate in contextul in care saptamana viitoare vor avea loc la Bucuresti intalnirea prim-ministrilor din China-Europa Centrala si de Est si Forumul Economic China-Europa Centrala si de Est.

    "Aş vrea să dau câteva detalii legate de evenimentul politic şi economic care va începe luni, 25 noiembrie, la Bucureşti, vizita oficială a primului-ministru al Chinei împreună cu o delegaţie de miniştri şi oameni de afaceri. Este vorba, sper să nu greşesc, de circa 300 de oameni de afaceri din China.
    =========================
    300, bre ! Numai de afaceristi, plus logistica...cred ca depaseste Batalionul de Scorpioni, care pleaca in Afganistan !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: da cred ca nu trebo sa mire pe nimenea ! La fro 3000 de deputati, cat au istia in parlamentul ala al lor, ori Adunare Populara, cum s-o numi, cred ca-i ceva normal !

      Am aozit ca-i cazeaza la Dragonul Rosu, in Colentina !

      Ștergere
    2. Pese: sper sa nu vina si cu geamantanele dupe ei si sa le lase p-aciulea, pe la galbejitii din Bucuresti, ca sa le dea cine stie ce idei...

      Ștergere
  58. „ și tot ce-i ne-nțeles se schimbă-n ne-nțelesuri si mai mari...”

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri