Google Translate

joi, 21 noiembrie 2013

News! Zeci de perchezitii au loc, joi dimineata, in judetul Mehedinti... Actiunea este coordonata de DIICOT Mehedinti in colaborare cu Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Mehedinti, participand aproximativ 300 de forte de interventie.


Zeci de perchezitii au loc, joi dimineata, in judetul Mehedinti, intr-un caz de evaziune fiscala in care ar fi implicata familia sefului Politiei Locale din Drobeta Turnu Severin si mai multi oameni de afaceri, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 10 de milioane de euro.


 Seful Politiei Locale Drobeta Turnu Severin, Nicolae Micsoniu, si sotia acestuia au fost ridicati de oamenii legii de la locuinta lor din Drobeta Turnu Severin.

La iesirea din casa, Nicolae Micsoniu a salutat jurnalistii, refuzand sa faca declaratii.

El si sotia lui au fost dusi la audieri.

Oamenii legii au descins si la sediul firmei de paza detinute de familia sefului Politiei Locale Drobeta Turnu Severin - Vigilent Security.

Vigilent Security, cu sediul in Drobeta Turnu Severin, are contracte de prestari servicii cu institutii publice, intre care Spitalul Judetean din municipiu si Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare.


 
Procurorii DIICOT si ofiterii de la Crima Organizata fac, joi dimineata, 85 de perchezitii in judetele Mehedinti, Gorj, Dolj, Timis, Dambovita si municipiul Bucuresti, fiind vizata o retea specializata in evaziune fiscala.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, reteaua, in acest caz ar fi implicata si familia sefului Politiei Locale Drobeta Turnu Severin, Nicolae Micsoniu, precum si mai multi oameni de afaceri, inregistra facturi fictive la firmele pe care le aveau in calitate de actionari majoritari sau asociati.

"In cauza exista suspiciunea rezonabila ca membrii gruparii au identificat mai multi agenti economici interesati sa-si diminueze ilegal baza impozabila prin inregistrarea in evidentele contabile a unor documente aferente unor operatiuni comerciale nereale, dupa care, prin mai multe firme controlate de catre ei au emis facturi ce nu reflecta operatiuni economice reale catre acestea", se arata intr-un comunicat DIICOT.

Potrivit comunicatului, grupul infractional organizat a furnizat aceste facturi fiscale in schimbul unor comisioane cuprinse intre 4-10% din valoarea inscrisa pe acestea, iar contravaloarea lor era achitata prin transferuri bancare in conturile firmelor emitente.

"Ulterior, sumele erau retrase in numerar in aceleasi zile in care erau incasate, iar dupa retragerea in numerar a sumelor respective si dupa retinerea comisioanelor stabilite, liderii gruparii inapoiau banii partenerilor de afaceri, care ii reintroduceau in patrimoniul firmelor detinute", se precizeaza in comunicat.

Conform DIICOT, sstfel, in cursul anilor 2009-2013, firmele controlate de liderii gruparii au efectuat livrari nereale de marfuri catre mai multe firme, care in acest fel si-au redus artificial profiturile prin diminuarea masei impozabile, situatie care a dus la prejudicierea bugetului consolidat al statului cu suma de aproximativ 28.900.000 de lei, constand in TVA si impozit pe profit deduse in mod nelegal.


 "S-a retinut faptul ca in perioada 2009-2013, prin mai multe conturi deschise la diferite unitati bancare, au fost incasati aproximativ 85.129.000 lei de la 29 de firme beneficiare de facturi fictive, sume care au fost ridicate integral in numerar din conturi, nefiind platit niciun furnizor de catre firmele controlate de grupul infractional. Retragerile de numerar s-au facut in baza unor documente false, respectiv ,borderouri achizitii fier vechi, cu sprijinul nemijlocit al unor functionarilor bancari", mai precizeaza DIICOT.
Prejudiciul in acest caz este estimat la aproximativ 10 de milioane de euro.

Printre firmele vizate se numara si o firma de paza detinuta de sotia sefului Politiei Locale Drobeta Turnu Severin.

Procurorii ar urma sa puna in aplicare 38 de mandate de aducere, intre persoanele care vor fi audiate numarandu-se oamenii de afaceri Constantin Badescu, Constantin Izvoranu, sotia sefului Politiei Locale Drobeta Turnu Severin, dar si avocatul omului de afaceri Constantin Badescu, Sorin Crudiu, au precizat sursele citate.

Actiunea este coordonata de DIICOT Mehedinti in colaborare cu Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Mehedinti, participand aproximativ 300 de forte de interventie.
 
Sursa:
=======================================================
==============================================================
======================================================================

UPDATE
===========================


Şeful Poliţiei Locale Turnu Severin ridicat, pentru audieri într-un dosar de evaziune fiscală

Nicolae Micşoniu a fost ridicat în această dimineaţă de procurorii DIICOT Mehedinţi într-un dosar de evaziune fiscală. Au mai avut loc percheziţii în alte 37 de locaţii.

Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Mehedinţi  împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi şi Brigăzilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, Bucureşti, Ploieşti şi Timişoara au  efectuat joi  un număr de 85 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Mehedinţi, Gorj, Dolj, Dâmboviţa, Hunedoara şi Timiş în cadrul unei acţiuni vizând destructurare unei grupări infracţionale organizate specializată în săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Oamenii legii au ridicat pentru audieri mai mulţi oameni de afaceri din judeţul Mehedinţi, administratori ai unor firme de constructii, pe soţia şefului Poliţiei Locale, dar şi un avocat. Din rechizitoriul procurorilor se pare că aceştia, constituiţi într-un grup infracţional, i-au oferit o limuzină de lux primarului Severinului, Constantin Gherghe.

Şeful Poliţiei Locale Turnu Severin, Nicolae Micşoniu, este un apropiat al primarului muncipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe. La iniţiativa primarului Constantin Gherghe, Poliţia Locală din Drobeta Turnu Severin are la dispoziţie lunar 6100 litri de carburanţi pentru autoturismele aparţinând instituţiei, o cantitate enorm de mare achitată din bani publici.. Primarul Constantin Gherghe a propus ca cele 17 autoturisme aparţinând acestei instituţii să aibă fiecare la dispoziţie lunar câte 350 de litri de carburanţi. În plus, Touaregul cu care circulă şeful Poliţiei Locale, Nicolae Micşoniu, are la dispoziţie o jumătate de tonă în fiecare lună. Şi asta în timp ce un poliţist local primeşte un salariu de mizerie, un salariu umilitor pentru un funcţionar care trebuie să aplice legea în oraş.

Dintr-un simplu sergent angajat la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, de unde a fost dat afară după comiterea unei infracţiuni la regimul circulaţiei, acesta a devenit patronul celei mai importante firme de pază din Turnu Severin. După ce a plecat din Jandarmerie, Micşoniu a fost asociat într-o firmă de pază, după care s-a despărţit de asociatul său şi a înfiinţat firma de pază “Vigilent Security”. Ulterior a devenit şeful Poliţiei Locale şi între timp a absolvit şi Colegiul Naţional de Apărare.

Firma de pază, administrată de soţia acestuia, a câştigat ani de-a rândul cele mai importante contracte cu statul. Numai din contractul cu Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare, firma familiei Micşoniu câştiga anual 1 milion de euro.
   
În cauză există suspiciunea rezonabilă că membrii grupării au identificat  mai mulţi agenţi economici interesaţi să-şi diminueze ilegal baza impozabilă prin înregistrarea în evidenţele contabile a unor documente aferente unor operaţiuni comerciale nereale, după care, prin mai multe firme controlate de către ei au emis  facturi ce nu reflectă operaţiuni economice reale către acestea. Pentru a da o aparenţă de realitate a tranzacţiilor comerciale, grupul infracţional organizat a furnizat  aceste facturi fiscale în schimbul unor comisioane cuprinse între 4-10% din valoarea înscrisă pe acestea, iar contravaloarea lor este achitată prin transferuri bancare în conturile firmelor emitente.

Ulterior, sumele erau retrase  în numerar în aceleaşi zile în care erau încasate  iar după retragerea în numerar a sumelor respective şi după reţinerea comisioanelor stabilite, liderii grupării înapoiau  banii partenerilor de afaceri, care îi reintroduceau  în patrimoniul firmelor deţinute.
Astfel, în cursul anilor 2009-2013, firmele controlate de liderii grupării au  efectuat livrări nereale de  mărfuri către  mai multe firme,  care în acest fel şi-au redus artificial profiturile prin diminuarea masei impozabile, situaţie  care a condus la prejudicierea bugetului consolidat al statului cu suma de aproximativ  28.900.000 lei, constând în TVA şi impozit pe profit deduse în mod nelegal.
  
S-a reţinut faptul că în perioada 2009-2013, prin mai multe conturi deschise la diferite unităţi bancare, au fost încasaţi aproximativ 85.129.000 lei de la un număr de  29 de firme beneficiare de facturi fictive, sume care au fost ridicate integral în numerar din conturi, nefiind plătit nici un furnizor de către firmele controlate de grupul infracţional. Retragerile de numerar s-au făcut în baza unor documente false, respectiv ,,borderouri achiziţii fier vechi”, cu sprijinul nemijlocit al unor funcţionarilor bancari.
   
La sediul D.I.I.C.O.T  - Biroul  Teritorial Mehedinţi vor fi  a duse în vederea audierii 38 persoane.  Suportul de specialitate a fost asigurat de Serviciul Român de Informaţii. Acţiunea a fost realizată cu sprijinul Inspectoratelor Judeţene de Jandarmi Dolj, Mehedinţi şi Grupării Mobile de Jandarmi „ Fraţii Buzeşti” Craiova.

Sursa:
http://adevarul.ro/locale/turnu-severin/perchezitii-palatele-tiganilor-strehaia-1_528da542c7b855ff561d69d6/index.html
=========================================
========================================================
============================================================


Au început audierile în dosarul de evaziune fiscală de 10 milioane de euro

Avocatul Sorin Crudiu a fost adus primul la audieri la sediul DIICOT Mehedinţi în dosarul de evaziune fiscală în valoare de 10 milioane de euro în care joi dimineaţa s-au desfăşurat 80 de percheziţii.

La ieşirea de la audieri, Sorin Crudiu, cel care deţine un cabinet de avocatură în Drobeta Turnu Severin, s-a declarat nevinovat, adăugând că anchetatorii au verificat actele contabile ale Biroului de Avocatură din perioada 2009-2012.

“S-a efectuat o percheziţie la sediul firmei mele de avocatură, s-au ridicat documente şi înscrisuri din perioada 2009-2012, se fac verificări de rutină, după părerea mea. Am achiziţionat două sau trei maşini AUDI din Germania şi acuzaţia celor care instrumentează acest dosar este că am achiziţionat aceste maşini de la firme din Strehaia. N-am nicio legătură cu grupul respective decât că îi reprezint de peste 10 ani în toate dosarele penale pe care le au, atât la nivelul judeţului Mehedinţi cât şi la celelalte instanţe şi probabil nu s-a dorit ca eu să nu-i pot reprezenta în acesta dosar”, a declarat Sorin Crudiu la ieşirea de la audieri, de la DIICOT Mehedinţi.

Sorin Crudiu este şi avocatul omului de afaceri Constantin Bădescu, cel care l-a reprezentat pe acesta în dosarul de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 12 de milioane de euro, deschis de anchetatori în noiembrie 2012. În data de 3 noiembrie 2012, Constantin Bădescu a fost arestat preventiv şi eliberat în data de 30 decembrie 2012. De asemenea, şi Constantin Bădescu umează să fi audiat în acest dosar, precum şi şeful Poliţiei Locale Drobeta Turnu Severin, dar şi soţia sa, cea care deţine firma de pază Vigilent Security. Ambii au fost ridicaţi joi dimineaţa de la locuinţa din Drobeta Turnu Severin.
De asemenea alţi oameni de afaceri din Mehedinţi sunt implicaţi în gruparea acuzată de procurori de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Sursa:
http://adevarul.ro/locale/turnu-severin/au-inceput-audierile-dosarul-evaziune-fiscala-10-milioane-euro-1_528e1330c7b855ff562000e9/index.html#
==========================================
===============================================
============================================================

MATERIALE VIDEO

DEZMINTIRI - ACUZATII
=================================================

=====================================
=========================

=======================================
========================

======================================
========================

=======================

=======================================
======================================================


============================
===============================================

==================================================================

111 comentarii:

  1. Nu prea suna bine astea "300 de forte de interventie".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa..., e macel in Mehedinti...
      Cara dubele la astia... evazionistii... fara numar, fara numar...
      Bravo DIICOT MH ! Bravo CRIMA ORGANIZATA MH ! Bravo baieti!

      Ștergere
    2. Cezare, mare huhurez poti sa fii! Auzi la "4 clase": "Bravo CRIMA ORGANIZATA MH !" De cind ti-o tragi la booci cu homalaul ala de RH, parca te-ai timpit si mai mult.

      Ștergere
  2. Bravo LOR, celor de la DIICOT si Crima! Munca de Sisif!

    RăspundețiȘtergere
  3. Texte de adormit putzacii de la clasa zero pregatitoare !
    Am mai vazut eo filme d-astea, cu descinderi, cu elicoptere, cu mascati si cai la poarta, cu organe, cu otobuze, cu toata presa de scandal !
    Numa acusica ceva in urma, cand or fost luati astia de la vame si alte puncte de frontiera, pe sus !
    De-or destructurat intreg inspectoratul de graniceri, iar serviciile in vami iereau asigurate de femeile de serviciu de la centru !
    Apoi, alte filme, de-a Rembo si banditii, prin Portul Constantia, apoi filme cu Svartenegar pe la Strehaia, cand isi ridicau tigancile fustanelele si le aratau pizdoacele otoritatilor, apoi pe la dreaq in praznic !
    Ca tot Romanistanul a fost dat cu curul in sus ! Mii de arestati, de anchetati, de incatusati !

    Si ? Si, si ? Toti sunt bine-mersi inapoi, cu exceptia a fro 2-3 tablagii mai idioti, de-or picat ca proasta-n pula !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar inca e proaspete in amintirea poporului progromul celor din vami ! Nu ?
      Si acuma or sa cada de papagali fro 2 militieni mai pampalai (scuzati pleonasmul) si gata !
      Sa mai zica lumea ca nu se justifica bugetele astora de la SPIR, PITICOT, SERELE, Sepepe, Setese, Directia a 5-a, Orele si Fesene !

      Ștergere
    2. Hal dreak ..prostovan ...vorba lu RH+ ...iluminatul ...iar o nimerii ..mai ales cu pleonasmele....

      Ștergere
  4. MPT ridicatu
    Dute in pula mea de tigan prost....iei muie in curand,

    RăspundețiȘtergere
  5. De ce nu vor unii sa scrie corect "pogrom" in loc de 'progrom" sau condescenta nu "condescendenta" habar n-am ,dar le tot repeta si le tot repeta la infinit de luni si luni de zile.....chiar vor sa ne convinga cat sunt de ....
    Uaiiii ca zgarie la ureche aia cu "progromu' "
    ca ie proaspete intelegem toti ca e zisa la shto....dar in rest e de-ampulea!!!V-o spun cu "condescendenta"...hac!!

    PS Ahaaa m-am prins!!! o hi ceva de pro!!(protv,proactiv,proempatie,propula mea:):)??)

    RăspundețiȘtergere
  6. D-abia ma intorsei de la birtolomache si iar dadui de maciupichiu......noooo ma duc sa ma-mbat iarasi din nou
    PS vospuncuconde(n)scendenta:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Buey MPT,
    Vezi ca urmezi tu !Or sa te ia astia la intrebari de unde o avut hoasca ista a ta bani de facut pomeni si imparteli prin bloc!Atunci sa vezi hai!Vezi tu cand te-or lua mascatii si-oi da cu subsemnatu'....Da,da

    RăspundețiȘtergere
  8. No, no ! C-a ramas Besescu fara casa din Dante !
    I-or bagat derbedeul asta mic de la guvern, la oftica, pe amerloci, acolea !
    Zicea unul pe teve ca nu-i bai, ca-i da la schimb locuinta corespunzatoare, la Jilava !
    Tot la first clas !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: acusica, la drept vorbind, cine ar mai accepta o casa, in care tu ai investit atatia bani publici, iar altul ti-o ocupa si-ti impute camara cu ceapa uscata, carnati uscati de porc si varza murata !

      Ștergere
  9. @ Coreolone
    A sosit si violatorul de vaduve moarte si de cadavre de sobolani decedati ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Shtokareala la nivel inalt !
    ======================
    Ponta, despre ideea PNL de a da comisia antiBăsescu pe mâna lui Sârbu: Glumele lui Antonescu sunt bune, dar nu toate
    ======================

    E clar ca noaptea ca singura solutie, in Tara lu Dorele, este ciomagul !
    Sau, cum tot zghiara unii si altii, singura solutie- inc-o rascolutie !
    De jde zile, acelasi circ.

    RăspundețiȘtergere
  11. A sosit si sugatorul de coaie Coreolone ....
    poraves mo car .....in traducere ....sa-mi belesti pula !

    RăspundețiȘtergere
  12. A sosit si Coreolone cu alifie de paduchi pe pula.....

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce înseamnă un coreolon fără mâini?
    O persoană de încredere.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ave RH+ ...lumina si temperaturi inalte ! Chiar si de la bomba cu nutrii!
    Bai , ce tare esti !....

    RăspundețiȘtergere
  15. Din "TABEL CU VENITURILE SALARIALE NETE AFERENTE LUNII OCTOMBRIE 2013, ACHITATE PERSONALULUI DIN APARATUL CENTRAL AL MINISTERULUI APĂRĂRII NAŢIONALE ÎN LUNA NOIEMBRIE 2013", publicat pe saitul oficial al Ministerului Dezbinarii Nationale, condus cu mandrie patriotica de ministrul Izmanar, aflam ca in "Structurile CENTRALE" au fost in plata 2857 de persoane !
    Adica fro 4 batalioane de infanterie, cu tot cu structurile de sprijin, ori de stat major si deservire, cum le mai zice acusica, dupa modelul OTAN !

    Daca mai adaugam si cele cateva mii de doctori, prifesori, lectori si alti instructori, de prin Universitatea Mondiala de Aparare, Colegiul International de Aparare, institutele, liceele, centrele, scolile si academiile de invatamant militar, inclusiv Directia Nationala Militara de Formare Continua a Personalului prin Filiera Indirecta si Indecenta la Apelul Bocancilor, vom constata, fara surprindere, ca am sarit de 5 mii.
    Mai scoateti din efectivele totale, de fro 68.547 de suflete, doctorii militari, asistentii, fratii si surorile medicale, brancardistii, soferistii ambulantieri si tarcagiii, care nu se pune la numaratoare, cu apevistii puley, la un loc.
    Si, fara sa va scremeti prea mult, o sa optservati ca, la o armata de 3 lulele-3 surcele, avem ditamai aparatul central, inclusiv la scoli si scolite, de s-ar putea instrui, simultan, intregul Pentagon !

    Eote bre:
    ===================
    http://www.mapn.ro/administrare_deschisa/doc/venituri_18_11_2013.pdf

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acusica, ca sa nu hiu nedrept, totusi, vreo 800 din aia 3000, au totusi nenorocul vietii lor, de a avea preocupari militare zilnice: instructie, doctrine si logistica. In speta, cei din semeghe !
      Restul " Centralistilor"...gargara ! Politici de aparare, politici de planificare, politici de inzestrare, cresterea calitatii vietii pe hartie, politici de securitate a stikurilor, politici UE si mUE, bla, bla !

      Si nu mai pun la socoteala si capusarii din structurile de baza: purtatorii de cuvinte, sfatuitorii comandantilor pe probleme de subofiteri-de parca comandantii s-au tampit si nu se mai descurca de unii singuri cu tablagiii de prin regimente si batalioane, hoardele de psihologi, de relatii cu publicul, de pochi, de securisti si alti bagatori de seama, care-o falfaie, in frunte cu micro si macro structurile de marcheting si achizitii publice, de pe urma carora sefii si sefutii intra din prima la parnaie !

      Ștergere
    2. Pese: iar primul salariu din tabel mi se pare destul de ochei ! Cred ca-i al sefului semegheului. Chiar foarte ochei mi se pare ca, un sef de armata sa aiba, ad-labam, fro 2300 de ieuro lunar !
      Dupa parerea mea, cred ca poate face un credit bancar, la CEC Benc, ca sa-si cumpere fro juma de 291 de ha de teren agrar, cu o rata lunara de fro 30.000 de lei lunar, in functie de evolutia DAE si a scorului de tara !

      Cred doar, nu sunt sigur !

      Ștergere
    3. De al doilea " ofiter" din tabel, nu mai zic nika ! Cel putin are oleaca mai mult decat soferul unui sef de departament supraveghere invartire turbina, de la Hidroelectrica !
      La fel si Soldatii-Gradatii Profesionali, care asigura interfata dintre muia ministrului si talpa armatii !
      E si normal sa castige mai bine decat un medic rezident, cu o carca de ani de scoala si sute de examene !
      Cum sa nu !

      Ștergere
    4. Da, cel mai fain e sa fii ministru !
      In primul rand ca te trezesti la nr.crt.114, din tabel ! Vorba aia, asea se lucreaza in icsel !
      Da voi sa nu credeti ca are numa 4 mii de marafeti pe luna ! Omul o fo in septembrie in CO fro 22 de zile, n-o loat nici radiatiile, nici sporul de confidentialitate si mai are si-o poprire pe salariu, urmarita prin Administratia Financiara Turda, pentru nejustificarea unei carute de lemne, de pe timpul cand inca mai ierea prefect p-acolea. Sau ce-o fo el !

      Ștergere
    5. Pese: in rest, mi se pare ca totul este in regula prin minister. In ansamblul sau, mai putin Degheia, unde nu ma bag ! Astia de la ORL e periculosi si nu vreau sa ma trezesc cu mascatii la use !
      C-am mai vorbit eo odata, dupe vro 10 halbe, niste bancuri si ierea cat pe ce sa mi-o fur ! Noroc cu beobeul, care m-o aparat si m-o pus sa-mi iau angajamentul ca nu mai fac !

      Ștergere
    6. Pese: si, stai sa vezi nineaca cand om avea si Departamentul de Inzestrare cu Armamente si Chiloti Izmene, cu functie militara de conducere, prevazuta cu 8 stele si cu rang de secretar de stat, incadrata cu generalul Spusu Stefanica fara Frica !
      Iar DGIA se va transforma, si ea, in Departament National de Observari-Ascultari ! Chiar e nevoie, in indisciplina asta generalizata, de cate un ceist la 4-5 militari si max. 2 civili !

      Ștergere
  16. ,,Petrisor Petre Analizati numai : Venea o moara pe Siret !
    acum 36 minute · Îmi place..

    Oana Cornea "este" multi intelectuali care nu stiu sa foloseasca virgila...
    acum 34 minute · Îmi place

    Grigore Rotaru Exista persoane care pun virgula in mijlocul cuvantului despartind-ul in doua .
    acum 29 minute · Îmi place

    Petrisor Petre ...da matale ? Nu pusesi nicaieri...oare nu trebuia ??
    acum 28 minute · Îmi place''

    MUIE Petrica muci cu fasolica, nici n-ai observat ca ,,despartind-ul '' se scrie la GAZ . Cu sau fara virgula.

    RăspundețiȘtergere
  17. AVE CEZAR! Ce au astia cu tine scobi-mi-ai din cur masline?

    RăspundețiȘtergere
  18. Uai, gata, plec sa-mi ocsigenez mansarda, ca mi-au luat-o razna piticii !
    Dau o tura cu poty, la caca-pisu !
    Da, ma bag inapoi !

    Liber malu !
    Uai, ce-mi place comanda iasta ! Pe la geniu se da, cand au instructie la apa ! Sau, asa cred...insa prin apeveu am auzit-o !

    RăspundețiȘtergere
  19. Cezar si virgula! Maimutoiul face analize, pe text.
    Muei Flocusor, Floculet cret, muei ,,pretinul lu'' er has ce paste pe imas, muei, ia-ti un concediu si viziteaza-l pe sogorul batut de securisti. La Tokyo, ca, asa, poate scapa bozgorul necaftit de fortele ,,ceausiste'' din ASS

    RăspundețiȘtergere
  20. nenea Cezar , presedinte..nenea er has ..primpremier !

    RăspundețiȘtergere
  21. Petrisor Petre ...de aia nu-i limba romana , limba internationala ! ...si nici la comp. nu se foloseste !!
    2 hours ago · Like · 1

    Petrisor Petre Analizati numai : Venea o moara pe Siret !
    2 hours ago · Like

    Oana Cornea "este" multi intelectuali care nu stiu sa foloseasca virgila...
    2 hours ago · Like · 1

    Grigore Rotaru Exista persoane care pun virgula in mijlocul cuvantului despartind-ul in doua .
    2 hours ago · Like · 1

    Petrisor Petre ...da matale ? Nu pusesi nicaieri...oare nu trebuia ??
    2 hours ago · Like

    Petrisor Petre ,,despartind-ul in doua "....zic niste,,ltalhari ""....ca si p-aciulea ar fi ...ceva probleme ! Ia mai vezi nea Grigore ..!!!
    14 minutes ago · Like

    Grigore Rotaru Exista persoane , care pun virgula in mijlocul cuvantului despartindu-l in doua .( Aveti dreptate ; imi pare bine ca m-ati facut atent ! Ceea ce este sfant , nu trebuie atis cu greseli . Va invit la adresa :
    6 minutes ago · Unlike · 1

    Grigore Rotaru http://rozetaalbastra.blogspot.ro/search...

    Rozeta albastra
    rozetaalbastra.blogspot.com
    4 minutes ago · Like

    Petrisor Petre ..Cu tot respectul ..!!
    3 minutes ago · Like · 1
    Petrisor Petre

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa domn cezar datile lecti de limbi ca ei nu cunoaste nici barem cea feminina adica cea materna..

      Ștergere
  22. Parca a fi cornete cu inghetata. Va dati limbi...

    RăspundețiȘtergere
  23. ,,Oamenii de ştiinţă americani au reuşit să prelungească de şase ori durata de viaţă a limbricilor, după ce le-au modificat o genă, şi spun că procedeul ar putea fi aplicat şi în cazul oamenilor.

    Dacă te mănâncă în cur, poţi să încerci.''

    RăspundețiȘtergere
  24. vai domnu x ca spurcat mai vorbiti de parca a-ti fii invatat limbile de la domnu colonel cel cu muierea cu vibrator

    RăspundețiȘtergere
  25. Cezarel limbricel, pupa-ne-ai in cilti nitel, povesteste-ne despre minunatul ;. Pe facebook, pula de eunuc!

    RăspundețiȘtergere
  26. ,,Când te-ai născut şi ai crescut la o fermă, judeci lucrurile altfel decât copiii de la oraş de aceeaşi vârstă.

    Iată o întâmplare care dovedeşte pe deplin acest adevăr.

    Un fermier din Queensland/Australia, bate la uşa casei vecinului său. Îi deschide un băiat de vreo nouă ani. Fermierul îl întreabă:
    - Tatăl tău este acasă?
    Puştiul răspunde:
    - Nu, tata şi mama sunt în oraş!
    - Dar fratele tău Howard, e acasă?
    - Nu, e în oraş cu mama şi tata!
    Fermierul se leagănă stingherit de pe un picior pe altul.
    Puştiul încearcă să îl ajute:
    - Dacă aveţi nevoie să împrumutaţi vreo unealtă, pot să vă dau, eu ştiu unde sunt toate. Sau poate doriţi să îi dau tatei un telefon...
    Fermierul e vădit jenat:
    - Ştii... e vorba de faptul că fratele tău, Howard, a lăsat-o însărcinată pe fiica mea Susie.
    Băiatul stă un moment pe gânduri, apoi spune:
    - Da, cred că e mai bine să vorbiţi cu tata. Ştiu că încasează 550 de dolari australieni pentru taur şi 150 pentru vier, dar nu ştiu cât o să vă taxeze pentru Howard!!!''

    Maimucia, cit il costa pe er. has. sa ti-o traga pe imas?

    RăspundețiȘtergere
  27. vai domnu x ca spurcat mai vorbiti de parca a-ti fii invatat limbile de la domnu colonel cel cu muierea hoasca cu vibrator

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suji melu! Regular.

      Ștergere
    2. Nu cred ca MPT a fost colonel. Cu lipsa lui de inteligena si simt al masurii la pula

      A avut un grad mult mai superior. Probabil sef de stat major. Cu lipsa lui de curaj si patriotism merita mult mai mult.

      Ștergere
  28. Contrarevolutie . O INVERSARE A VALORILOR,
    Valorile ca Robert si Cezar sus. Jagardele si lumpeni jos/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu, salata de peste ce esti!

      Ștergere
    2. da,da...domnu cezar o ia numa sus..ave-ti dreptate domnu er has ca mata-le o luati si sus si jos

      Ștergere
  29. CEZAR, NUMELE-TI PRESCHIMBI
    SI ESTI ER HAS CAND DAI LIMBI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CEZARE, CA EXPERT IN METALIMBI
      ITI ORDON CA SA ..TE PLIMBI!

      Ștergere
  30. Uitati aici Cezar cimpanzeul si bozgorul RH cum se intovarasesc:

    https://www.youtube.com/watch?v=qVE60zwXx1k

    RăspundețiȘtergere
  31. DOMNU CEZAR SA TRAIASCA
    SULA EL SA NE-O BELEASCA!

    UITATI ACIULEA CE FACE MAIMUCA:

    http://www.youtube.com/watch?v=YYVwVvCn2Zs

    RăspundețiȘtergere
  32. Audieri maraton la DIICOT Mehedinţi în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani.
    ===================
    Până la această oră au fost audiate mai multe persoane, implicate într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani în valoare de 10 milioane de euro.

    Şase persoane au fost reţinute, trei dintre acestea fiind administratorii unor firme de construcţii din Turnu Severin.

    La această oră sunt audiaţi alţi doi oameni de afaceri din Turnu Severin, Constantin Bădescu şi Costi Isvoranu, ale căror firme de construcţii au fost abonate în ultimii ani la contractele cu bani publici.

    Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Mehedinţi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Mehedinţi şi Brigăzilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, Bucureşti, Ploieşti şi Timişoara au efectuat joi un număr de 85 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Mehedinţi, Gorj, Dolj, Dâmboviţa, Hunedoara şi Timiş în cadrul unei acţiuni vizând destructurare unei grupări infracţionale organizate specializată în săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani.
    http://adevarul.ro/locale/turnu-severin/audieri-maraton-diicot-mehedinti-dosarul-evaziune-fiscala-spalare-bani-1_528e5474c7b855ff56218a9a/index.html

    RăspundețiȘtergere
  33. Ave Cezar >|Super muritorul Robertus te saluta
    Am reusit printr-un efort comun sa umplem gura lui MPT cu rahat. A fost o masura cu continut uman,
    la fel si cu Coreolone puradelul blond iesit la pensie. La fel vom umple muianul anonimilor ramasi.
    La fel a procedat celalalt Cezar cu triburile barbare la granita Imperiului .
    Dela Roma spre Mehedinti !

    RăspundețiȘtergere
  34. Erata
    A se citi
    Dela Roma la Mehedinti.....o dam printre dinti !

    RăspundețiȘtergere
  35. Salve RH si te salut footu-te-as in coor sa te foot!

    RăspundețiȘtergere
  36. Nu cred ca MPT este colonel. Cu lipsa sa de profesionalism si curaj civic trebuie sa
    aiba un grad mult superior. Sef de stat major sau asa ceva......

    RăspundețiȘtergere
  37. COMUNICATE DIICOT.
    Comunicat de presa 21.11.2013
    ========================

    Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Mehedinţi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi şi Brigăzilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, Bucureşti, Ploieşti şi Timişoara au efectuat la data de 21.11.2013 un număr de 85 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Mehedinţi, Gorj, Dolj, Dâmboviţa, Hunedoara şi Timiş în cadrul unei acţiuni vizând destructurare unei grupări infracţionale organizate specializată în săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani.

    În cauză există suspiciunea rezonabilă că membrii grupării au identificat mai mulţi agenţi economici interesaţi să-şi diminueze ilegal baza impozabilă prin înregistrarea în evidenţele contabile a unor documente aferente unor operaţiuni comerciale nereale, după care, prin mai multe firme controlate de către ei au emis facturi ce nu reflectă operaţiuni economice reale către acestea.

    Pentru a da o aparenţă de realitate a tranzacţiilor comerciale, grupul infracţional organizat a furnizat aceste facturi fiscale în schimbul unor comisioane cuprinse între 4-10% din valoarea înscrisă pe acestea, iar contravaloarea lor este achitată prin transferuri bancare în conturile firmelor emitente.

    Ulterior, sumele erau retrase în numerar în aceleaşi zile în care erau încasate iar după retragerea în numerar a sumelor respective şi după reţinerea comisioanelor stabilite, liderii grupării înapoiau banii partenerilor de afaceri, care îi reintroduceau în patrimoniul firmelor deţinute.

    Astfel, în cursul anilor 2009-2013, firmele controlate de liderii grupării au efectuat livrări nereale de mărfuri către mai multe firme, care în acest fel şi-au redus artificial profiturile prin diminuarea masei impozabile, situaţie care a condus la prejudicierea bugetului consolidat al statului cu suma de aproximativ 28.900.000 lei, constând în TVA şi impozit pe profit deduse în mod nelegal.

    S-a reţinut faptul că în perioada 2009-2013, prin mai multe conturi deschise la diferite unităţi bancare, au fost încasaţi aproximativ 85.129.000 lei de la un număr de 29 de firme beneficiare de facturi fictive, sume care au fost ridicate integral în numerar din conturi, nefiind plătit nici un furnizor de către firmele controlate de grupul infracţional. Retragerile de numerar s-au făcut în baza unor documente false, respectiv ,,borderouri achiziţii fier vechi”, cu sprijinul nemijlocit al unor funcţionarilor bancari.

    La sediul D.I.I.C.O.T - Biroul Teritorial Mehedinţi vor fi a duse în vederea audierii 38 persoane.

    Suportul de specialitate a fost asigurat de Serviciul Român de Informaţii.

    Acţiunea a fost realizată cu sprijinul Inspectoratelor Judeţene de Jandarmi Dolj, Mehedinţi şi Grupării Mobile de Jandarmi „ Fraţii Buzeşti” Craiova.

    Menţionăm că învinuiţii din prezenta cauză beneficiază de garanţia legală şi constituţională a prezumţiei de nevinovăţie.

    Sursa:
    http://www.diicot.ro/index.php/arhiva/984-comunicat-de-presa-21-11-2013

    RăspundețiȘtergere
  38. Cand ca beneficia Romania de presedinte si prim ministru roman ?

    Iliescu tigan .....agent rus
    Nastase..... rom sau tigan hot
    Basescu -tatar
    Ungureanu ....evreu...agent israelian
    Ponta ...evreu si agent dublu
    Crin Antonescu ....tigan sadea
    Cezar....roman si patriot

    RăspundețiȘtergere
  39. Pentru @ anonimii care nu cunosc nici limba romana cateva traduceri din engleza

    Sugi pula si cu curu si cu gura -Suck my dick with your asshole and your mouth

    Lingea-mi-ai branza de pe rafturile pulii!-Lick the cheese from my dick's shelves!

    Pisa-mas in gura ta-I piss in your mouth

    Sa-mi lingi curu ba pula prajita -Lick my ass, you fried dick

    Pentru @MPT Baga limba in curu meu-Put your tongue in my ass

    RăspundețiȘtergere
  40. prada-te Corleon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    http://www.curentul.ro/2013/index.php/2013112293731/Actualitate/Dubla-crima-in-SUA-comisa-de-un-roman-si-a-macelarit-familia-si-a-fugit-in-Brasov.html


    Dublă crimă în SUA comisă de un român: și-a măcelărit familia și a fugit în Brașov

    RăspundețiȘtergere
  41. NU DORESC SA INTRODUC IN IMJURATURILE MELE CUVANTUL "MAMA " Parintii
    si mamele nu sunt de vina pentru creiarea unor personaje infecte care nu au nici nume nici
    morala si nu au nici nume.
    Exista si o exceptie. MPT. ACESTA NU TREBUIA LASAT SA IASA DIN PIZDA . El trebuia lasat acolo sau trebuia avortat...la timpul potrvit. Sunt pentru libertatea de expresie dar nu peste acest
    neom care nu are nici creier nici pula.
    Sigura solutie pragmatica este inpinsul unei pule doua ingura acestui nulitati .

    RăspundețiȘtergere
  42. GAZAREA LUI MPT
    Nu in sensul lagarelor naziste. Ci gazare prin mijlocul "basinei" Propun o garnizoana de basinosi
    specializata in gazare patriotica. Va fi o victorie a tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  43. Aceast nulitate este rupta ca si Crausescu de realitate. El imagineaza ca ceilalti sunt interesati
    de pisare si de mirosul parturilor personale. Faptul ca nimeni nu are curajul sa-l bage inapoi catre
    mama ingrijoreaza. El scrie si el citeste . Apoi sub titulatura de @ Anonim posteaza impotriva
    lui Cezar. Pe pariu majoritatea postarilir @ Anonim sunt scrise de acelasi personaj.... MPT

    RăspundețiȘtergere
  44. Mneata-greata !
    Iar e vineri, sai jiaga-jiagaaaa !
    Cum zice unul, p-aciulea, sa-nceapa uichendu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupe cate am auzit, cred ca aciulea, in sectorul care este, o-nceput deja Blec Fraidei !
      De pe la ora 3 ma tot freaca hoasca la freza, la fiecare zgomot de pe scara: ba ca-i vecinul care pleaca cu noaptea-n cap, sa prinda rand la tigai, ba ca-i familia nush care, care pleaca toti dupa tigai, ba ca numa noi stam ca idiotii si nu ne orientam...

      Ștergere
    2. Pese: parca vad ca, dupa ce vin cu poty, de la caca-pisu, o iau la picior, pe post de Duce, prin oras, dupa tigai, oale, castroane si alte capacuri, scoase de marile magazine la vanzare, de Blec Fraideiul asta !
      Ca sa fie acolea !
      Pe post de Duce sacosele, Duce pungile...

      Ștergere
  45. Serios. In ce limba vorbeste acest imbecil ?
    Trimiteti dictionarul
    Tigan-rom si invers

    RăspundețiȘtergere
  46. Ia-n sa vedem ce mai zic stirile de la prima ora !
    Nu ca n-as mirosi ce noutati s-or mai produs de cateva ore incoace...
    Sigur niscaiva impuscati, arestati, linsati, incatusati, spanzurati...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu apasai bine, ca si dadui cu muia-n stirea stirilor: Ford concediaza !
      Extraordinar !

      Ștergere
    2. Pese: numa ca, acusica, in democratia asta adusa de Marea Rascolutie din Decembrie, nu se mai spune somerizare, ori dat afara, ci DISPONIBILIZARE !

      Ștergere
  47. Am in spate doua facultati de arta terminate cu diploma si o scoala de corectie fara....
    Inteleg diferite medii sociale .
    Inteleg argoul..... el este un mod de exprimare nonliterar, specific anumitor grupuri sociale „certate cu legea“ – grupuri alcătuite din vagabonzi, delincvenți,
    Dar nu inteleg limbajul acestui MPT
    "dupa ce vin cu poty, de la caca-pisu," .
    Pana cand ?
    Pana cand ?

    RăspundețiȘtergere


  48. Libertatea de exprimare nu înseamnă să înjuri sub anonimat pe blog.
    Acest fenomen nu se
    gaseste in alte tari.
    Mentalitate de "ciorditori" care devin pe internat "vomitatori".
    Rusine si nimic mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  49. Propun redactiei un concurs de injuraturi cu premii
    Diferite categorii.
    1 PULA PIZDA
    2 INJURATURI DE MAMA
    3 BLASFEMII
    4 MASTURBATIE
    4 MUISM

    RăspundețiȘtergere
  50. Vizita premierului chinez in Romania pare a fi o strategie de divizare a UE - diplomat european
    de V.M. HotNews.ro
    Joi, 21 noiembrie 2013, 19:17 Economie | Finanţe

    "Aceasta decizie are in mod cert aparenta unei strategii "divide si cucereste", care pare calculata pentru a pune presiune pe Bruxelles intr-o perioada in care sunt in desfasurare mai multe dispute comerciale", a declarat un diplomat european, sub protectia anonimatului, pentru Financial Times.

    Deplasarea lui Li in Romania pentru intalniri cu liderii statelor din Europa Centrala si de Est a cauzat ingrijorare printre diplomatii de la Bruxelles, potrivit FT.
    =================================

    Foarte bine, foarte bineeee !
    Decat cu poponarii aia de homalai olandeji, mai bine cu galbejitii !
    Inseamna ca nu degeaba, prin mai toate orasele mai mari ale Romanistanului, s-au deeschis zeci de centre de invatare a limbei chineze !

    Ioi !
    Cred ca si rusa mai este de actualitate, nu ? Ia-n sa vad daca mai am manualul ala celebru, de limba rusa, pe care l-am achizitionat, obligatoriu si contra-cost, de la biblioteca regimentului, exact in prima zi de prezentare la program, cu cizme, diagonala si manusi de chele !

    RăspundețiȘtergere
  51. Palma de stanga a tovarasului.....
    Este evident dorinta de a juca cazacioc si a da cu limba pe la lindicul unor colhoznice .
    Nu se va opri aicea. Va spune codificat ca doreste sa suga pula lui Vladimir Ilici

    RăspundețiȘtergere
  52. Se preface ca invata limba rusa. O stie mai bine decat Lenin si Stalin.
    Primul evreu si al doilea Georgian

    RăspundețiȘtergere
  53. Azi se implinesc 50 de ani de la puscarea democratica a lu' Gion Fițgherald Chenedi, tatal Visului American, un fel de Dreptate pana la capat, de-al nostru, autohton !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: din fericire, avem si noi Visul rromanesc original, debutat cu Marea Rascolutie de la Targul Mures, cu Regele afara-Iliescu-n tara si continuat cu Mineriadele, Universiadele, Razboiul de 33 de zile de la Costesti, cu Suspendarile, cu Iesi afara-Javra ordinara si pana in zilele noastre, cu Marele Vis Suprem- Dreptate pana la un capat !

      Ștergere
  54. Precum Lenin, Stalin, Mao Zedong, Ho Chi Min sau Kim Ir-Sen, trupul lui MPT va fi imbalsamat pentru eternitate

    Inaintea defunctului colonel rosu, mai multi lideri ai secolului XX, intre care marii revolutionari Lenin si Mao Zedong, au fost imbalsamati, noteaza AFP, reluata de Agerpres.

    RăspundețiȘtergere
  55. MPT COLONEL BASINOS
    Numărul de generali cu patru stele din România a ajuns, la 55. În perioada comunista ţara noastră avea doar cinci!
    In timpul monarhiei, România a avut şase generali, înaintaţi în grad în vremea războiului.
    Ai impresia că România a fost în permanenţă în război, ori că e una dintre marile puteri
    De colonei sa nu mai vorbim. Sunt cu miile.....Ex MPT

    RăspundețiȘtergere
  56. Din ciclul JOIENEL si VISUL ROMANESC !
    ==================
    Băsescu RETRIMITE ÎN PARLAMENT ORDONANŢA prin care salariile în companiile de stat pot creşte şi de 25 de ori

    Gândul a arătat recent, cu exemple concrete, că în AGA, ca şi în CA-urile companiilor de stat, sunt numiţi fie apropiaţi ai liderilor de partid, fie marionete ale acestora, de cele mai multe ori secretare sau consilieri de miniştri indiferent de experienţă, sponsori ai partidelor şi, rareori, specialişti. Aceştia îşi vor putea fixa, în noile condiţii, indemnizaţii de şedinţă şi de 3.000-4.000 de euro, mai exact de până la 25% din salariile directorilor generali care ajung şi în unele cazuri depăşesc10.000 de euro lunar.
    ===============================

    Pai da ? Nici nu cred ca au apucat sa toace secretarele de prin Secretariatul G al G, tonele de hartie printata, ce au stat la baza analizelor pertinente, in sedintele de guvern, in care s-au analizat, cu maxima responsabilitate, situatiile total neconforme din companiile de stat unde, spre exemplu, soferul sefului de Serviciu Supraveghere Rotire Morisca de Apa, de la Hidroelectrica, avea, net in mana, 9856 de lei, fara diurne si stimulente !

    Parca Dottore Plagiattore-Privatizattore urla, ca un scapete, ca situatiile mostenite de la guvernoiul de trista amintire vor imediat remediate !

    RăspundețiȘtergere
  57. Procurorul general Laura Codruţa Kovesi este colonel în Armata Română, printr-un ordin, din 2010, al fostului ministru Gabriel Oprea. Contactată de gândul, Laura Codruţa Kovesi a declarat că nu are cunoştinţă să de vreun grad militar pe care l-ar fi primit şi nici de vreun fel de avansare militară.

    Oare MTP a fost anuntat de cineva de vreu grad militar ?

    RăspundețiȘtergere
  58. De exemplu, un militar cu grad inferior din Armata Turcă are un salariu de 3 mii – 3,5 mii de dolari, iar un militar român, iar un ofiter superior roman dacă merge acolo, primeşte în jur de 1 mie – 1,5 mii de dolari. La ieşirea la pensie, un militar din orice armată NATO ia nişte plăţi compensatorii care într-adevăr se ridică la 35-50 de mii de dolari, iar la noi ....ia o PULA.

    RăspundețiȘtergere
  59. S-a deschis targul de carte GaudeANUS !
    Asea ca o las pe baba sa mearga la Blec Fraidei, sa-si cumpere cratite si capacuri, iar eo merg in locuri cu cultura !
    Tot caut sa cumpar cartea aia a lu Cartarescu, "Orbitor"parca se intituleaza !
    S-o simtesc personal in manuri si sa rasfoiesc eo, pagina cu pagina si sa-ma desfat ochiul cu capodopere gen:

    - “Îmi bag pula în regina Angliei” (pag. 241).

    -“Mă fut în ea de Casa Albă?” (pag. 241).

    - “CIA ce căcat e” (pag. 242).

    - “Îi placea să-şi pună degetul pe fund şi să-l miroase apoi” (pag. 84).

    - “Uite cum e cu ţara: cică limbricul iese cu fi-su dintr-un cur plin de căcat, ca să-i arate cum e afară (…). Limbricu-ăla mic se gîndeşte ce se gîndeşte şi dup-aia zice: “Păi, tăticule, dac-aici e atît de frumos, de ce trebuie să trăim noi în gaura aia păroasă?, în duhoarea aia de căcat, în bezna aia groaznică?” Da’ taica-su-i zise răstit: “Fiule, să nu mai vorbeşti aşa! Aia-i Patria!”” (pag. 58).

    - “Îi plăcea să-şi pună degetul pe fund şi să-l miroase apoi” (pag. 84).

    - “Dragule… dă-mi-o… te rog, te implor, dă-mi-o şi-n popou…aaaaah! aaaaah!” (pag. 185).

    - “Căci sfînt era să lingi cu devoţiune scrotul iubitului tău” (pag. 339).

    - “La rîndul ei, femeia primea-n gura caldă, rujată, tumefiată de dorinţă, capul umed al penisului, pe care-l sugea amintindu-şi sfircul matern, din care supsese odată certitudine şi ocrotire” (pag. 339).

    - “Vrei să ne futem în cur? Mi-am amintit, fulgerător, din bancuri şi din pălăvrageala copiilor. Homosexualii. Poponarii. Curiştii (…). Unii oameni nu şi-o băgau în gaura femeilor, ci în fundul altor bărbaţi. Erau cei mai răi dintre toţi, căci oamenii mari făceau prostii cu nevestele lor ca să aibă copii, dar poponarii şi-o băgau acolo, în caca, pe unde trăgeai pîrţuri, de unde-ţi ieşeau, cîteodată, cînd te mîncă, viermişorii” (pag. 381).

    - “Fesele barbatului izbeau acum ritmic, neiertator. Ouale, vizibile prin punga lor de piele, loveau anusul si fesele femeii, care-ncepu sa scoata strigate aspre si indemnuri obscene, spuse brutal” (pag. 341).

    - “Am avut milioane de tirfe, in masa lor colcaitoare de tite, cururi si vulve” (pag. 519).

    “Am exersat sodomia” (pag. 519).

    ====================
    Ioi, abea astept sa fiu posesorul acestei capodopere monumentale mondiale, pe care poate obtin si-un otograf de-al kiorului, marele admirator al Cacarescului !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, eu cred caca rtarescu, cand o scris chestia cu "- “cică limbricul iese cu fi-su dintr-un cur plin de căcat, ca să-i arate cum e afară (…). Limbricu-ăla mic se gîndeşte ce se gîndeşte şi dup-aia zice: “Păi, tăticule, dac-aici e atît de frumos, de ce trebuie să trăim noi în gaura aia păroasă?, în duhoarea aia de căcat, în bezna aia groaznică?” Da’ taica-su-i zise răstit: “Fiule, să nu mai vorbeşti aşa! Aia-i Patria!”” (pag. 58).", i-a avut ca exemple sociale pe idiotul de Petrica Mucica si pe tac-su Robort pozitiv, emigrat in cur, din frageda pruncie !

      Ștergere
  60. @PMT
    uaiii ce ma bucur pentru faptul ca nu raspunzi unui cacat de bozgor(bozgor=om fara de tara)
    PS. exista RH+??......desigur intrebati medicii(popular se numesc"cruciulite in sange")
    vai de el si de mama lui.....
    PS2 Faina si adevarata caracterizarea facuta de catavencu.ro securistului RH+

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, unde zda tot te Pitesti ?
      Bine che, macar, nu-i frig pe-afara si stau mai linistit, ca n-ai crepat dreaq de frig prin rigola de la Birtolomeu !

      Ștergere
  61. Aut Caesar, aut nihil !
    Sau Cezar, sau nimic!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  62. Don Coreolone
    Cersitul in randurile militarilor trebuie oprit prin lege .
    A cersi in uniforma militara este rusinos chiar daca in regulamentul
    militar nu se face vre-o precizare.

    RăspundețiȘtergere
  63. Iote na!!! Cautati comenturi semnate RH+.....el este fondatorul lui 9 si urmeaza zoo
    sireacu' bozgor(bozgor=om fara de tara)in limba bozgoreasca



    http://www.sroscas.ro/site/2009/09/16/catavencu-foc-cu-foc/comment-page-1/

    RăspundețiȘtergere
  64. Draga Core
    Sa-ti ia Dumnezeu mainile si picioarele ca sa mergi in limba si eu sa ma cac in drumul tau de tanchst !

    RăspundețiȘtergere
  65. HOP, HOP, HOP
    ROBERT H S-O IA LA CIOK!

    RăspundețiȘtergere
  66. Stiti de ce Corleone este negru si urat ca dracul
    Pentru ca atunci cand s-a nascut ei, barza era in concediu si a fost adus de cioara!

    RăspundețiȘtergere

  67. Nici o natie de oameni nu e creeata doar cu personaje pozitive..
    La fel cum si printre romanii sunt unii mai buni , altii mai puniti buni , nici tiganii nu sunt toti hoti si escroci ca Coreolone

    RăspundețiȘtergere
  68. Coreolone
    Ce adresa ai ? Intreaba politistul francez
    Nu stiu casa mea este in continua miscare

    RăspundețiȘtergere
  69. Uai, gata ! Iau oleaca de pauza, ca mi s-a incalzit instalatia si-mi cam bat tachetii !
    Stiti voi, poty, caca-pisu...amanunte de astea !
    Poate o mai pun de frun brec niuz, ceva, pe-afara, cu apevistii puley !

    Liber malu si pace supt casketa !

    RăspundețiȘtergere
  70. The rroms (also known as tigani, cygans, gypsyies, gitanos, zigeuner, ceaules, zmardoi, ursari and coreoleni...)

    RăspundețiȘtergere
  71. Tanchistul de Coreolone nu poate fi degradat. Motivul ? Nu are sau avut vreun grad !

    RăspundețiȘtergere
  72. Cioritul Corleon
    Futute-as in gura prin cur !

    RăspundețiȘtergere
  73. @rh bozgor
    Bai pula cu urechi! Tu n-ai somn? diliule!!

    RăspundețiȘtergere
  74. MPT cu O|O bleaga19 noiembrie 2013, 13:51
    Dar cu astea, cum ramane ?
    Tot de peste ocean, vin ?

    CEZAR2 august 2012, 16:41
    RH+ APATRIDULEW- esti un BOU!!

    CEZAR2 august 2012, 18:41
    Robert Horvath - baga-ti unghia in gat ca pitigoiul -Apatridule!!

    CEZAR19 iulie 2012, 11:24
    RH+- Esti PROST - ca sa nu spun mai mult!!

    CEZAR4 iulie 2012, 14:13
    @ RH+ CINE_I PROST ? TU SAU CIA ?

    CEZAR9 august 2012, 12:50
    Recomand sa va purtati cu grija cu RH+ ! II luat in suturi peste tot ! Sa nu faca ,,eroul"o depresie si sa nu se arunce in Atlantic ! Impute apa oceanului!!

    CEZAR8 august 2012, 20:14
    Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

    CEZAR2 august 2012, 09:03
    SHOBOLANE ESTI PROST ! De ce nu vrei si in Ro ca in USA!!

    CEZAR2 august 2012, 11:37
    ..si de ce ti-ai ascuns profilul SHOBOLANE???!!!


    MPT cu O|O bleaga19 noiembrie 2013, 13:54
    Dar cu astea ?
    Tot de peste ocean vine luminita ?
    Ia-n lamureste-ne !

    Robert Horvath1 august 2012, 10:35
    Cei nebuni schimba lucrurile si lumea. Cei normali voteaza comunismul si vor sa scoata Romania din lumea civilizzata.
    Un exemplu de mediocritate este acest Cezar. Normal nu ?
    Răspundeţi

    Robert Horvath2 august 2012, 23:30
    @ SCURSURA
    Mamuca citeste blogul tau ? Dar tatu ? Ceausescu a scos taranii si i-a transformat in lumpeni proletari....altii au luat calea calea armatei creind lumpenul militar. Niste scursori .........
    Răspundeţi

    Robert Horvath3 august 2012, 03:07
    Cezar este un simbol al manelismului militar care face de rusine o meserie
    onorabila plina de demnitate. El trebuie lasat de camarazi in fund de curte
    fara hartie higienica. Oricum nu stie cum sa o intrebuinteze.......
    Răspundeţi

    Robert Horvath19 iulie 2012, 22:46
    Drept la replica
    Cezar e prost. Chiar si Basescu a citit o carte la viata lui.
    Codul Penal. Tu nimc..........
    Răspundeţi

    Robert Horvath27 iulie 2012, 16:17
    CEZAR DANSATOR DE CAZACIOC !

    Robert Horvath24 iulie 2012, 03:51
    @ CEZAR : EU NU SUNT MEMBREU DE PARTID. DAR AI FOST.....SCOATE CARNETUL PCR ASCUNS IN PERNA SI
    SI VOTEAZA URSS !
    Răspundeţi
    Răspunsuri

    CEZAR24 iulie 2012, 09:03
    NU MERITI UN RASPUNS!!! VEZI DE COAJA TA DE PAINE, PE CARE TI_O DA >>STRAINATATEA PENTRU MERITE >>>DEOSEBITE!!!
    ===================================
    Chiar asa-i cu cititul cartilor ?

    RăspundețiȘtergere
  75. COREOLONE
    :bulangiu, fundaş, poponar, găozar, puţoi:
    labagiu, muist militar


    SUGI MOTUL PULEI ROBERTIENE

    RăspundețiȘtergere
  76. UNA FINALA CU DEDICATIE !

    Da-mi-ai limbi in cur să-mi ciufuleşti căcătul !

    RăspundețiȘtergere
  77. După moartea sa, Augustus a fost trecut în rândul zeilor romani de către Senat, pentru a fi adorat în mod oficial de către toţi locuitorii Imperiului roman. Numele sale, Augustus şi Caesar, au fost adoptate de către toţi împăraţii ce i-au succedat incluzand si Cezar
    prieten cu Robertus..........

    RăspundețiȘtergere
  78. Robert Horvath Bozgorfilm22 noiembrie 2013 la 10:47

    Robert Horvath2 august 2012, 23:30
    @ SCURSURA
    Mamuca citeste blogul tau ? Dar tatu ? Ceausescu a scos taranii si i-a transformat in lumpeni proletari....altii au luat calea calea armatei creind lumpenul militar. Niste scursori .........
    Răspundeţi

    Robert Horvath3 august 2012, 03:07
    Cezar este un simbol al manelismului militar care face de rusine o meserie
    onorabila plina de demnitate. El trebuie lasat de camarazi in fund de curte
    fara hartie higienica. Oricum nu stie cum sa o intrebuinteze.......
    Răspundeţi

    Robert Horvath19 iulie 2012, 22:46
    Drept la replica
    Cezar e prost. Chiar si Basescu a citit o carte la viata lui.
    Codul Penal. Tu nimc..........
    Răspundeţi

    RăspundețiȘtergere
  79. ca cam asa zic si io ca hartia higiena ie buna pentru ce-i trei R, adica so refoloseasca si domnu er has si domnu cezar dupe ce so sters pataia lui domn colonel la cur că ei este oameni culti si scot voarbe cele bre pe guiță.

    RăspundețiȘtergere
  80. adica bozgoru' s-o foloseaca caca servetel dupa ce spala budele amerlocilor cu limba
    (bozgor=om fara de tara)

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri