Google Translate

miercuri, 6 noiembrie 2013

Un SENATOR acuza! In plin Senatul Romaniei, au fost aduse ACUZE DEOSEBIT DE GRAVE Presedintelui Romaniei. Macar in numele bunului simt, daca de Lege nu-i pasa nimanui, vrem sa stim ADEVARUL! Romani treziţi-vă!

 
Sorin Roşca Stănescu îi aduce noi acuzaţii grave preşedintelui:
"Corporaţii i-au livrat bani lui Băsescu care au ajuns în conturi în Seychelles"
 
Senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu îi "atrage atenţia" preşedintelui Traian Băsescu, să fie atent la conturile pe care le-ar avea în Seychelles, după ce acesta din urmă l-a dat în judecată.
 
"Celui care ieri m-a dat în judecată pentru că am spus, în calitate de senator PNL, câteva adevăruri scandaloase vizând legăturile frauduloase pe care le are cu Gold Corporation în afacerea Roşia Montană, îi atrag astăzi atenţia asupra propriilor sale conturi. Din străinătate. Depozite de bani în sucursale bancare situate în Seychelles. Banii din aceste depozite provin de la o serie de corporaţii. Cum ar fi: Asia Invest, Newmont Mining Corporation, Grupul Tester, Westport Communications, Upetrom Trading, Astalvi, Technostrate şi, fără doar şi poate, RCS-RDS" , a susţinut Sorin Roşca Stănescu într-o declaraţie politică făcută în plenul Senatului.
 
Stănescu a precizat că, atunci când se referă la depozitele bancare care ar fi deţinute de Traian Băsescu, se gândeşte nu doar la milioanele de euro din Mauritius Commercial Bank, dar şi la depozitele care ar fi deţinute de Elena Udrea în aceeaşi sucursală şi chiar de Marius Daniel Morar.
"Una din plăţile importante făcute anul trecut, în valoare de zeci de milioane de dolari - echivalent euro - au provenit de la Newmont Mining Group, iar beneficiar a fost domnul Traian Băsescu" , a susţinut acesta.
 
Sorin Roşca Stănescu a spus că îi aduce lui Traian Băsescu nu numai "acuzaţii de complicitate la acte şi fapte de o gravitate exceptională legate de afacerea Roşia Montană" şi că "în calitate de principal beneficiar al activităţii comunităţilor serviciilor secrete desfăşurate cu mari eforturi şi pe bani publici, a ştiut, a tolerat şi a protejat toate faptele ilegale care, până în prezent, au fost devoalate Comisiei Roşia Montană", dar şi acuzaţia că "el însuşi se află în spatele unora dintre operaţiunile ilegale".
"Iată (...) unul dintre traseele acestor fonduri: banii lichizi ai firmelor din România, reprezentând în ultimă instanţă evaziune fiscală, ajung în nord-estul Italiei, în localităţile Madonna del Capiglio, Malle sau Dimaro, de obicei, prin intermediul unui autoturism Audi negru, cu număr de înmatriculare BC - 69 - FGC. Aici, o persoană, fost membru al unui serviciu secret, preia transportul de bani şi îl transmite unui reprezentant Eurotrend Investment S.A., societate elveţiană. Din Elveţia, banii ajung în băncile din Seychelles. Aproape fiecare firmă care a livrat bani în beneficiul lui Traian Băsescu ori a acoliţilor acestuia are trasee asemănătoare şi doar intermediarii sunt diferiţi", a mai afirmat Stănescu.
 
Traian Băsescu l-a dat în judecată pe Sorin Roşca Stănescu, după ce senatorul PNL a declarat că preşedintele ar fi primit mită pentru susţinerea proiectului minier de la Roşia Montană.
 
 
Declaraţia integrală făcută marţi de Sorin Roşca Stănescu în Senat:
 
"Celui care ieri m-a dat in judecata pentru ca am spus, in calitate de senator PNL, cateva adevaruri scandaloase vizand legaturile frauduloase pe care le are cu Gold Corporation in afacerea Rosia Montana, ii atrag astazi atentia asupra propriilor sale conturi. Din strainatate. Depozite de bani. In sucursale bancare situate in Seychelles.
 
Banii din aceste depozite provin de la o serie de corporatii. Cum ar fi:  Asia Invest, Newmont Mining Corporation, Grupul Tester, Westport Communcations, Upetrom Trading, Astalvi, Technostrate si, fara doar si poate, RCS-RDS.
 
Cand ma refer la depozitele bancare detinute de Traian Basescu, ma gandesc nu numai la milioanele de euro din Mauritius Commercial Bank, dar si la depozitele detinute de Elena Udrea in aceeasi sucursala si chiar de Marius Daniel Morar. Ca sa nu mai vorbesc si de alti cativa corifei ai Directiei Nationale Anticoruptie. Una din platile importante facute anul trecut, in valoare de zeci de milioane de dolari – echivalent euro – au provenit de la Newmont Mining Group, iar beneficiar a fost domnul Traian Basescu.
 
Pentru ca domnul Traian Basescu sa inteleaga nu numai ca ii aduc acuzatii de complicitate la acte si fapte de o gravitate exceptionala legate de afacerea Rosia Montana, ca el sa priceapa nu numai ca-l acuz de faptul ca, in calitate de principal beneficiar al activitatii comunitatilor serviciilor secrete desfasurate cu mari eforturi si pe bani publici, a stiut, a tolerat si a protejat toate faptele ilegale care, pana in prezent, au fost devoalate Comisiei Rosia Montana, dar ca el insusi se afla in spatele unora dintre operatiunile ilegale, ii voi oferi mai jos cateva exemple asupra modului in care a operat. Iata, in cele ce urmeaza, cu titlu de exemplu, unul dintre traseele acestor fonduri: banii lichizi ai firmelor din Romania, reprezentand in ultima instanta evaziune fiscala, ajung in nord-estul Italiei, in localitatile Madonna del Capiglio, Malle sau Dimaro, de obicei, prin intermediul unui autorurism Audi negru, cu numar de inmatriculare BC – 69 – FGC. Aici, o persoana, fost membru al unui serviciu secret, preia transportul de bani si il transmite unui reprezentant Eurotrend Investment S.A., societate elvetiana. Din Elvetia, banii ajung in bancile din Seychelles. Aproape fiecare firma care a livrat bani in beneficiul lui Traian Basescu ori a acolitilor acestuia are trasee asemanatoare si doar intermediarii sunt diferiti. 
 
Daca presedintele Traian Basescu tot a decis ca este bine sa ma dea in judecata, ma voi stradui si in viitor, asa cum fac si astazi, sa-i ofer motive cat mai consistente. Sunt tare curios sa vad ce se va intampla in justitie atunci cand,  vor fi facute publice probele. Cu subiect si predicat. Si, dupa caz, cu fotografii, inregistrari audio si copii dupa documente oficiale".
 
Sursa:
================================
===============================================
===============================================================
 
Octavian Paler - Ierarhia primejdiilor care amenință România
 
 
VIDEO//Click here:
 
 
Octavian Paler - Ierarhia primejdiilor care amenință România
==================================================
============================================================
=================================================================

48 de comentarii:

  1. E futere de vant (basina) toate chestiile astea... Corb la corb nu-si scoate ochii asa ca e teatru pentru prosti.
    Numai plutonul si zidul ar mai face ordine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa-i buey ! Praf in ochi pentru pulime. Ce ploton, bre, ca n-ajunge nicio divizie, la ce-i in tara iasta !

      Ștergere
    2. Pese: ce saracie lucie am putut sa vad, pe unde am fost...doamne feri !
      Au ajuns taranii sa-si vanda produsele pe mai nimic, ca sa adune cativa lei pentru plata impozitelor !
      Butelia de aragaz a devenit un obiect de lux ! Cine-si permite sa dea fro 70 de lei pe-o butelie plina, e boier !

      Ștergere
  2. Uai, pace voua supt casketa !
    Vine vajgaraia, dinspre vest !

    Uai, habar n-am si nici nu ma mai tereseaza de circaraia iasta, cu esenta si iz politic, intre nush ce redistribuit la alegeri si Nemuritorul Bisuspendatus Beseskovici, insa nu pot sa cred cacap belit ala de Paler, mare ziaristu lu peste si ce dreaq de scriitor o mai hi fost, o stalcit gramaticul limbei rromanes intr-un asea hal !

    Uai, pai cum vine asta "Daca VA exista (...) constiinte" ? Eo cred ca tecstu-i o facatura, de-a frunui ziaristic de asta aptsolvent de Spiritul Haret, la foarte mare distanta, ca sa-i puna vigilenta lu'Curdileu la incercare !

    In rest, cu ierarhia aia a primejdiilor...e cam zero aptsolut ! Asea se vedea de la el din biroul de lucru, din vila dintre brazi, de dupa perdea, cand se trezea si-si cauta in disperare chilotii, ori papucii de casa si halatul !
    Si atunci, inainte de a sufla el in veioza, ca si acum, primejdiile cele mai mari pentru Romanistan sunt aceleasi:
    1. Iredentismul revansard, sustinut de o politica agresiva de epurare etnica si bozgorizare fortata.
    2. Colapsul sistemului de sanatate si cangrenarea intregii colonii.
    3. Baronizarea pe criterii de rapt teritorial.

    In rest, povesti. Televiziuni ce transmit si promoveaza toate nenorocirile pamantului au fost, sunt si vor fi cat ii lumea. Banditism politic de tip balcanic am avut inca de pe vremea cand s-a infiintat primul partid pe meleagurile astea, asa ca nu-i bai.

    Iar chestia cu adeneul nostru de popor bascalios, este cea mai falsa ! Chiar acest aspect, caracteristic mamaligarilor de la nord de Dunare, face sa ne inclinam mai mult spre veselie si shtokareala, decat sa ne crapam toata ziua capatanile, ori sa ne puscam prin razboaie civile, de-a lungul crestelor carpatine !

    Lasa uai, cacu bascalia si hazul de necaz, o trecut romanake prin cele mai grele momente ale istoriei.

    Acolea cu superficialul, cam are dreptate...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ca-l puscara neo-cripto-bolsevicii pe Ceasca, la lovitura de stat din 89, pentru subminarea economiei nationale si genocid !
      Pai, mai genocid decat e acuma nici nu se egzista !
      Ca de subminare nu mai putem vorbi, din motiv ca nu mai avem economie nationala, cam de multisor ! Asea ca nu poti submina ceva ce nu mai ai !

      Traiasca si infloreasca noile TAXE si IMPOZITE, anuntate pe toate canalilii !

      Ștergere
    2. Pese: sireacu Tavi Paler, acusica vazui si eo ca a uskit-o spre lumea celor drepti, pe 7 mai ! Zi ce avea sa devina istorica, cam egzagt cu fro 5 ani dupe, atunci cand, la 7 mai 2012, guvernul Dottore Plagiatore Unu avea sa elibereze patria de sub jugul capitalismului feroce portocaliu !
      Uraaaa ! Uraaaa !

      Stima noastra si mandria
      Ponta, Dragnea, Puscaria !

      Vom munci si vom lupta
      Pe Ho prea-l vom lauda !

      Ștergere
    3. ,,Traiasca si infloreasca noile TAXE si IMPOZITE, anuntate pe toate canalilii !''

      Recti(ficare): de toate ,,canaliili''.

      Ștergere
  3. Uai, da unde pula de cal in varf de deal plecarati cu totii ?
    Se dau ajotoare, or v-or chemat la mobilizare, ceva ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Uai, am plecat la fics de la hoscaita aia batrana, ca de ma prindeau temperiile p-acolea, pulea mai vedeam eo capitala azi !
    Cica ploua nashpa. Ce-mi mai place mie vremea iasta la tara, mai ales cand te duci la cacastoarea eco si ti se umplu gumarii de glod, de mergi cracanat !

    RăspundețiȘtergere
  5. Jiaga-Jiagaaaaa....

    Uai, care va intereseaza noul numar din Obositorul Militarilor !
    Acva chiorenzis !

    In esenta:
    -Liceul de Militari Misiu Babanu a implinit 94 de anisiori

    - Diusa : "Am adoptat doua programe, unul pe termen mediu, pâna în 2016, altul pe termen lung, pâna în 2022, privind înzestrarea armatei [i aducerea nivelului tehnicii din dotare la nivelul standardelor NATO." !
    Texte de adormit puletii ! Inca de pe vremea cand mai ieream si eo apevistu pulei activu, se tot adoptau, saptamanal, lunar, trimestrial si anual, programe multianuale !
    Sa mearga cineva la semeghe sa caute prin sertare si sifonere: tone de planuri si programe, colorate fromos si cu zeci de avize si stampile !
    Ce s-a facut ? O pula s-a facut ! Se vede pe teren ! Sunt structuri intregi de planificare integrata, divizii in toata regula care se ocupa de planuri si planulete, regimente si batalioane intregi care fac hartoage si viseaza la falnica armata, inzestrata a la Rembo !
    Nu-s bani, deci nu se face nika ! Numai hartii se fac, ca sa se justifice existenta unor departamente mamut, care o freaca la rece !
    Banii trebo la altceva, stiti voi ! Sifonare, bla-bla, foloase, paraindarat, denea, penea, Jilava...
    Chestii de astea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si mai aflam ca nush ce Baza de Chiloti-Izmene de la Roman, are un nou comandant, tip OTAN. Insa numa sefu-i de tip OTAN, ca tehnica e de pe timpul lu Paucar si poporu rus-libertatea ne-or adus !
      Adica, in deplina consonanta cu planurilii de care vb mai sus !

      Ștergere
  6. Pese: si mai aflam ca Frecata Regina Mery s-a intors din misiune, de la dracu in praznic !
    In loc sa apere apele teritoriale de terorismul braconierilor, ce ne fura la vedere sturionii, ei se dau cu ligheanul pe marile si oceanurile lumei, ca sa apere democratia mondiala !
    No, no, poate or scapa, asea dintr-o regretabila greseala, vecinii nostri rusolani o basina, de zboara Frecata asta de conzerva, egsagt pana la Capatul Bunei Sperante, unde a inceput sa se vada si luminita de la capatul tonelului !

    RăspundețiȘtergere
  7. ..o vinit Nebunul ..wai , cari di fapt nici nu a plicat ..!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Uai, liber malu ! Plec cu poti, stiti voi, caca-pipi !
    Ca indata ploua si nu-i place sa se ude la...putza ! Ca koaie nu mai are, sireacu !

    RăspundețiȘtergere
  9. Mandatul României la Consiliul European(CoE) revine ca temă de atac între premier şi preşedinte. Victor Ponta a susţinut astăzi că Traian Băsescu "a vândut interesele României", atacul său venind în contextul în care Curtea Constituţională(CCR) a respins sesizarea lui preşedintelui referitoare la rolul parlamentului în stabilirea poziţiei ţării noastre la CoE, atunci când premierul este delegat să participe la această reuniune. Şeful statului susţinuse că preşedinte ar trebui să fie instanţa care stabileşte acest mandat.

    Zurza: Zgandu.
    =======================
    De fapt si la urma urmei astea sunt prioritatile care ne fut la grija pe noi, in zpecial pe astia de se fac ca ne conduc si ca ne guverneaza !

    Gata, plec, ca se tot maraie potaia pe la curul hoastei, iar aia stie ca trag de timp !

    RăspundețiȘtergere
  10. Premierul Victor Ponta a afirmat, în debutul ședinței de Guvern, că săptămâna viitoare va fi adoptat proiectul descentralizării și bugetului de stat pe 2014. Șeful Guvernului a atacat în termeni duri, guvernarea PDL, spunând că în perioada 2010-2011 au comis un genocid împotriva românilor.

    "În bugetul pe 2014, vom prevedea măsuri care vor fi în folosul marii majorităţi a populaţiei României. Vom continua - şi acest lucru este garantat de către partenerii noştri internaţionali; am văzut, de altfel - şi mulţumesc foarte mult pentru solidaritate şi profesionalism - şi poziţia Băncii Naţionale a României.

    Se garantează continuarea creşterii economice, se garantează măsuri de absorbţie a fondurilor europene, de declanşare a unor proiecte de investiţii şi alocarea unor sume importante pentru investiţii şi, mai ales, vom continua să facem dreptate celor care au suferit în urma dezastrului economic şi social din 2010-2011", a spus șeful Executivului.

    "Evident că autorii dezastrului, ai genocidului împotriva românilor, sunt cei care şi astăzi ne dau sfaturi. Dar să nu îi ascultăm. Să ne uităm la faptul că de indexarea pensiilor cu o rată dublă faţă de inflaţie - inflaţia e undeva spre 2%, indexarea e aproape 4% - vor beneficia peste 5 milioane de pensionari, adică cei care au avut cel mai mult de suferit în urma genocidului economico-social din 2010-2011.

    Victor Ponta a mai promis și că la anul TVA-ul va fi redus și la produsele bio, dar a promis și reducerea CAS de la 1 iulie cu 5%.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asea o zis Dottore ? Uaiii...

      Ștergere
    2. Da, da !
      La anu se face dreptate pana la cap !
      Bucurie mare pe capul lui mamica soacra, cand o aflat ca-i mareste penzia, de la 1 ianuarie ! Sa dea in delirum !
      Da, dupe ce i-am facut eo un calcol, asea empiric, si i-am aratat ca la brutul ei de fro 1250, cresterea de 3,76 e de fro 45 de lei, brut, asea prin rotunjeala, din care, dupe cas si impozit, mai ramane cu fro 30-35 de lei net, i-a cam cazut biuza !
      Sa vezi scumpiri la alimente, fraticule, dupa acciza asta noua cu carborantii !
      Sireacu Don Curdileu, o belit pufoaica, cu scumpirile la mitilic si tigari !

      Da lasa, bre, ca macar da ceva si nu ia si taie, la nesfarsit, ca idiotul ala de boc (boc=cacat in limba turca).

      Ștergere
    3. Pese: macar are de-o tuica, duminica, dupe ce iese de la beserica !
      Chiar de-o tuica ca lumea, cu babele. Lichior de ala de cacao, ca la domnii mari !

      Ștergere
  11. MPT cu O|O bleaga6 noiembrie 2013 la 17:13

    Uai, daci ploo, de ierea sa ma ude tot la oo !

    RăspundețiȘtergere
  12. MPT cu O|O bleaga6 noiembrie 2013 la 17:55

    Motivarea deciziei de neconstitutionalitate a unor dispozitii din OUG 1/2013 privind pensiile: Curtea Constitutionala constata ca dispozitiile respective au efecte retroactive evidente, contrare prevederilor Constitutiei

    de I.C. HotNews.ro

    Miercuri, 6 noiembrie 2013, 16:55


    CCR: Decizia nr.437 din 29 octombrie 2013
    (06 Nov 2013) PDF, 169KB
    Curtea Constitutionala a publicat miercuri motivarea deciziei din data de 29 octombrie prin care a constatat ca dispozitiile art. III alin.(2) si (3) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 1/2013 pentru modificarea si completarea Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice sunt neconstitutionale. CCR arata ca dispozitiile respective sunt aplicabile drepturilor la pensie deschise anterior intrarii lor in vigoare si ca ele au efecte retroactive evidente, contrare prevederilor art.15 alin.(2) din Constitutie
    ===========================


    Textul semi-intreg pe Hot Niuz

    Aista-i sobect pentru Nenea Mos Alicu si Pulano iCS de la blogu lu LUPULA lush !
    Ori Cucu Rez, ori Huhu Cret, ori Ciuciu Rez, cum ii zice acusica !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: meseriasii istia, daca prind sobectul, il molfaie cel putin 3 zile !
      Bineinteles, fiecare cu ceatza ma-sii, ca fiecare e cu capul in ceatza lui !
      Si da-i, si da-i....

      Ștergere
    2. Pese: intri prost si iesi bou, de pe bloaga aia, cand se apuca onorabilii sa molfaie la penzii, ori procese, ori grupele de munca !
      Ai di pula me !
      Si, cel mai straniu, este ca egsagt asea se intampla in intreg spatiul public din Romanistan ! Asea e toti zpecialistii din Tara lu Dorele !
      D-aia ne facem la muie, zi lumina !

      Ștergere
  13. S-a umplut colonia de carne de ciken cu Salmo !
    Creapa mosnegii de prin azile la Salmo in ei, pe viata si pe moarte si nu au nici pe dreaq !

    RăspundețiȘtergere
  14. MPT cu O|O bleaga6 noiembrie 2013 la 18:38

    Gataaaa....de la anul s-a dus pe pula si laptele palmasilor, din batatura ! Nu mai au voie sa comercializeze laptele, daca nu indeplinesc jde conditii mUE!
    O sa manance taranul romanesc la lapte de vaca, pana i-o iesi pe cur branza maturata !
    Las ca noi, istea orasenii, o sa bagam in noi lapte praf, importat din mUE, ca-i mai bun !
    Ne-am bagat sluga la boier, acusica ciocu mic !
    Zice grofu ca nu mai poate fi contractat laptele, fara nush ce tancuri frigorifice, far nush ce mijloace speciale de transport si far nush ce pula mea, gata, s-a zis cu bruma de banisori a puletilor !
    Exact asta nu poate intelege tzatza Leusteanca, cum de o viata intreaga a dus lapte la contract, ca toti din sat, si o fo foarte bun, de nu s-a imbolnavit nimenea, iar acusica nu mai este bun, insa juma de popolatie e bolnava si obeza de la mecuri, big cikene, hot doage si cola fara zahar !
    Las ca-i mai bun ala de-l primesc mucosii la scoala, de-l beau cu paiul in pauza mare, iar in urmatoarea pauza se cufuresc pe ei in cor, care pe unde apuca !

    RăspundețiȘtergere
  15. ,,Traiasca si infloreasca noile TAXE si IMPOZITE, anuntate pe toate canalilii !''

    Recti(ficare): de toate ,,canaliili''.

    RăspundețiȘtergere
  16. ,,Aista-i sobect pentru Nenea Mos Alicu si Pulano iCS de la blogu lu LUPULA lush !
    Ori Cucu Rez, ori Huhu Cret, ori Ciuciu Rez, cum ii zice acusica !''




    Anonim6 noiembrie 2013, 18:51

    CUCU ROZ(I) ?!

    RăspundețiȘtergere
  17. Uai, de la Sindicatul Cadrelor Militare Dezorientate aflu, cu mandrie patriotica si netarmurita recunostinta ca, cei mai importanti sindicalisti militari ai momentului au belit luleaua pe la Guvern, prilej cu care, in numele a zeci de mii de apevistii pulei, au adus o multitudine de pupincururi lu Nea Izmana-Polonic !
    Eote, bre:
    =======================
    "In ceea ce priveste argumentatia din punctul de vedere al angajatorului, s-au adus multumiri pentru sprijin dlui Prim-viceprim-ministru Gl.(r) Gabriel Oprea si primarului Sectorului 2 al Capitalei.
    " !
    ========================
    Deci, asea cum se zice si in reclama de la cutitele Miracl Bleid: DAR STAI ASEA, CA ASTA NU ESTE TOTUL !
    Dupe cum se vede, curinpupismul s-a extins si la primarul cocalar, de la nush ce sector !

    Uai acestia, care mai sunteti intregi la mansarda, ca eo s-ar potea sa sufar de atroficus cerebelum, pai nu ii injurau astia, numa nici acusica un an, pe astia doi instelatii de la unepere, de se auzea pana-n Giurgiu ?

    Doamne feri ! Acusica s-or dus sa le dea limbi, drept in gaoz !
    Mare curva e gena poporului ista, facut ca din laba de tradator !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MPT cu O|O bleaga6 noiembrie 2013 la 19:03

      Pese: am oitat sa dau zurza !
      Revista Arici Pogonici, pagina centrista.

      Horror et Paria, Hae Sictiris !

      Si sa nu uit sa-l intreb pe Ciuciu Rozi, ori Curu Rez, ori Huhu Cret, ori cum ii zice, ca nu le nimeresc niciodata, daca-i bine cum promovez imaginea Sindicatului Cadrelor Dezorganizate !

      Ștergere
    2. Muei M/3, oIo ala de primare nu-i tot jeneral(r)?!

      Ștergere
    3. Jeneral, jeneral ! De ala oleaca mai scolit decat jeneralul de la intrarea in Marriot !
      Niste oportunisti nesimtiti, care-or facut ce-or vrut cu gradele militare, ca pe mosiile lu ma-sile !

      Ștergere
    4. ,,Ia mai toarn-un paharel,
      Sa ne veselim nitel.
      Hai noroc si la mai mare''...?

      Ștergere
    5. MPT cu O|O bleaga6 noiembrie 2013 la 20:18

      Uai, ce-as baga si eo la matz un paharel de tuica !
      Da inche n-am voie ! Si, chiar de m-as piti, ca sa nu ma gabuiasca baba, daca scot astupusu de la sticla pute ca dreaq ! Si tot ma prinde ! Asea ca stau cumincior. Cred ca pe la Sf. Vasea cel Mare, am si eo voie sa beau o tuica si-o jiuma de pahar de vin, rosiu !
      Poate dau oleaca si la buci !
      Numa sa nu suflu dreaq in veioza, pana atunci, ca vine apocalipticu, nu ?
      Parca asea ne-o anuntat Baba Vanga din Trompeta !

      Ștergere
    6. Ha, ha, ha! Si asta a terminat dreptul. Norocu-i ca n-a facut doi de stingu' 1

      Ștergere
    7. Muei, invita-ma la tine si miros ieou pentru amandoi. Nu te-ncurca cu buci de franc, ca-ti bea si zama de curatat geamuri! Superoferta. Si-ti scot si poti la kk/pi pe durata tratamentului. Aaa?

      Ștergere
  18. Tot din Revista Luminita aflam si:
    =================================
    Va prezentam ultimul tabel postat pe site-ul MApN cu situatia pensiilor militare
    http://www.scribd.com/fullscreen/77652161?access_key=key-2docc9sbpc1wqa3430gl

    ================================
    Iar la pagina 1478 gasim mandatul cu numarul 05553349, apartinand lu Curdileu Muci in Birtolomeu, cu o crestere exploziva pe contributivitate !

    RăspundețiȘtergere
  19. MPT cu O|O bleaga6 noiembrie 2013 la 19:51

    Uai, daci medalion si-o tras Neica Burcubista ante Portas, mai jios !
    De zici ca-i cresc din dibla asea ca neste coarne !
    Samana oleaca cu un ren lopatar, de ala cu 4 coarne, ca a lu Mos Cracila ! Rudolf parca-i zice !

    RăspundețiȘtergere
  20. MPT cu O|O bleaga6 noiembrie 2013 la 20:44

    Uai, fug la coibar. Urla hoasca ca cica imi ajunge pe ziua de azi !
    Uai, si ce ploo, si mi-e cam frig la oo !

    RăspundețiȘtergere
  21. Curat ,,Recent Comments''
    MPT commented on un senator acuza in plin senatul: “Jeneral, jeneral ! De ala oleaca mai scolit decat jeneralul de la intrarea in Marriot !Niste…”

    MPT cu O|O bleaga commented on un senator acuza in plin senatul: “Uai, daci medalion si-o tras Neica Burcubista ante Portas, mai jios !De zici ca-i cresc din dibla…”

    Anonymous commented on un senator acuza in plin senatul: “A drac asta! O are aproape cit a mea.”

    RăspundețiȘtergere
  22. MPT cu O|O bleaga6 noiembrie 2013 la 21:09

    Uai, da nu ma pot abtine sa nu mai dau o muie, inainte de pijamareala !
    Vad si eo, acusica, pe la bloagele astea de la subsol, ca se discuta deja pe docomente oficiale despre starea jalnica a Ministerului Dezbinarii Nationale, in speta si in mod deosebit a Armatii Militare !
    Cica 60 la suta e varza !
    Mare noutate, trebo sa se screama astia sa elaboreze o CARTA Alba, ca sa vedem ca armata-i zdrente !
    Vorba unui ziarist senior editor de la cotidianul "In cuiul cacarii" , care ne tot atrage de atentie pe un blog care te adoarme instant, ca CARTEA Alba e cam neagra !
    Deh, de unde sa stie astia de la chiloti-izmene, deveniti ziaristici la frecventa intensiva, ca CARTA nu-i totuna cu CARTEA !
    Cartea e aia de la septic, uai ! Si-i tot da omul cu CARTEA....
    Las ca merge si asea, le-a stalcit el conu Paler Tavi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: gata, acusica chiar fug la coibar.
      NB la ZOO ! Ca NOO s-a dus in pula, cu tot cu stocul de ALUPIGUS !
      Pace sub casketa !

      Ștergere
  23. MPT cu O|O bleaga6 noiembrie 2013 la 21:22

    Uai, ia-n uitati-va si voi, ca eo nu am ochelarii de aproape si nu disting prea bine.
    Oare nu cumva hala din bucata aia de film, o hi Nenea Bozile al nost, inainte de a-si lasa barba ?
    Eo parca asa disting.
    Eote si voi:
    ==============================
    http://www.gandul.info/stiri/noi-probe-in-dosarul-visinescu-inca-sapte-victime-ale-tortionarului-identificate-11631646

    RăspundețiȘtergere
  24. GUVERNUL IMPOZITEAZĂ TOT: ordonanţa de urgenţă care pune TAXA pe semne de circulaţie, alei, trotuare, iazuri, heleştee, sonde, antene, stâlpi şi ţevi de gaze !
    ===================
    E clar, nu mai sunt parai de jumulit. Iar cererea e mare frate, vorba aia, numai Sparlamentul Romanistanului s-a dublat ! Iar in companiile de stat nu au loc toti, la salarii de 12-16 mii de ieuro pe-o luna !
    Ci dreaq, bre !
    ================================
    Detalii pe Zgandul.

    RăspundețiȘtergere
  25. Las ca-i bine !
    ===============
    Guvernul permite primariilor sa majoreze suplimentar taxele pentru persoane fizice cu peste 20% - proiect de ordonanta de urgenta
    de R.M. HotNews.ro
    Miercuri, 6 noiembrie 2013, 20:15 Economie | Finanţe

    Impozitele si taxele locale vor putea fi majorate suplimentar pentru persoanele fizice cu mai mult de 20%, aceasta limita-maxima la care primarii sunt obligati in prezent sa se raporteze urmand sa fie eliminata de Guvern pentru proprietarii persoane fizice si mentinuta doar pentru firme, relateaza agentia Mediafax, care citeaza un proiect de ordonanta de urgenta.
    ============================

    Pai de unde dreaq sa se mai adune bani, in colonia asta, care si-a vandut pana si pavilionul national ?
    Din industrie ? Care industrie ?
    Din agricultura spraterana ? Ca pe aia subterana n-o scoate nici dreaq din canale !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dac sufli-n tava, ca-n sperimentu' cu fizicu' , bulbucii iesE deasupra. Da' tre sa sufle careva. Crezi c(ov)a sufla careva?!

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri