Google Translate

luni, 25 noiembrie 2013

Vizita Premierului chinez Li Keqiang la Bucureşti, un succes pentru Romania! Cârtitorii de serviciu, platiti ori neplatiti, ar fi bine sa taca, sau sa bombăneasca... la alte mese!


Premierul chinez Li Keqiang a fost întrebat de jurnalişti, într-o conferinţă de presă susţinută cu premierul Victor Ponta, ce contracte vor fi semnate cu ocazia vizitei sale la Bucureşti şi care va fi valoarea acestor investiţii.


Oficialul chinez a spus că, pe lângă memorandumurile semnate la Palatul Victoria, vor fi multe alte contracte.

"Guvernul Chinei acordă o importanţă deosebită relaţiilor chino-române. România, şi din punct de vedere al populaţiei şi din punct de vedere al suprafeței, este a doua ţară ca mărime din Europa Centrală şi de Est şi în ultimii ani România a cunoscut o creştere economică foarte rapidă şi această dezvoltare a României este în favoarea nivelului de trai al populaţiei din România, este în favoarea dezvoltării Europei Centrale şi de Est, precum şi în favoarea Uniunii Europene, aducând încrederea şi speranţa pentru România şi pentru Europa Centrală şi de Est şi pentru Uniunea Europeană.

Sunt încântat, ca prieten venit din îndepărtare, sunt extrem de încântat de asta. Fiindcă România are o influenţă deosebită în spaţiul central şi est-european şi considerăm că România este un pilon important pentru relaţiile dintre China şi Europa Centrală şi de Est, precum şi pentru relaţiile China-UE. Pentru reuniunea liderilor de guvern din data aceasta, noi considerăm că România este un fanion de colaborare dintre China şi Europa Centrală şi de Est.

Salutăm prezenţa firmelor româneşti pe piaţa chineză, precum şi partea chineză încurajează firmele chinezeşti să-și desfăşoare activitatea pe piaţa românească precum şi să colaboreze, prin România, pe terțe pieţe. În această vizită, au fost semnate o serie de documente şi contracte şi pe lângă aceasta, o să fie semnate și alte contracte cu ocazia acestei vizite. În ceea ce priveşte suma, vreau să vă asigur că suma este uriaşă, fiindcă acuma, diseară, grupul de lucru dintre cele două părţi va discuta şi proiectele privind calea ferată rapidă şi în domeniul infrastructurii şi toate aceste colaborări şi proiecte vor depăşi valoarea şi suma care este iniţial stabilită pe contracte. Nu vreau să spun un plafon pentru sumă, pentru că aş dori să aduc şi surprize pentru colaborare, pentru suma de colaborare", a declarat premierul Chinei la Palatul Victoria.

Sumele vehiculate neoficial ca reprezentând valoarea contractelor semnate cu ocazia vizitei la Bucureşti a premierului chinez oscilează între 5 şi 8 miliarde euro, scrie Mediafax.


România şi China au semnat, luni, acorduri de colaborare pentru înfiinţarea în comun a unui parc tehnologic şi reluarea exportului de bovine pentru reproducţie şi carne de porc către China, dar şi mai multe documente de colaborare în energie, inclusiv în domeniul nuclear şi termoelectric.

Sursa:
A dat "norocul" peste noi?
Premierul Chinei: Suma contractelor semnate cu România va fi uriaşă, va depăşi estimarea
http://www.cotidianul.ro/premierul-chinei-suma-contractelor-semnate-cu-romania-va-fi-uriasa-va-depasi-estimarea-227112/
=============================
================================================
=================================================================
 
Click here:
 
In ATENTIA unor cretinoizi din Romania si "iuropa"! Premierul chinez la Bucureşti – summit economic cu investitori chinezi, săptămâna viitoare. Bravo Ponta! Cinste Guvernului Romaniei! CHINA, un exemplu. China, superputere globala. China, superstar!

===========================
======================================================
=================================================================

136 de comentarii:

  1. Las că-i bine că vin chinejii cu bani, că amerlocii zugravului căcanarului de RH şi ai lu" Cezar maimuţa au venit cu deştu"n cur; scutu "antiatomic" de la Deveselu -băga-şi-l-ar în cur toţi dobitocii care chipurile conduc această ţara de căcat şi cu avioane reşapate la mîna a 3-a. Cît de de prost poţi să fii ca pe teritoriul ţării tale să duci o potenţială ţintă în cazul unui conflict militar. Nu mai vorbesc de Băşinescu&Co, nişte golani care au girat tranzactia pe bani grei pentru achiziţia unor fiare vechi. Nici Dobriţoiu nu-i străin de mîrlănia asta. Să le dau muie jegoşilor.
    În altă ordine de idei, să nu uităm că în 1968, în faţa potenţialei invazii a sovieticilor, China a luat o poziţie fermă în favoarea României.
    Respect pentru chinezi, care s-au adaptat cerinţelor economiei globaliste şi demonstrează că sunt o forţă în domeniu, pentru tradiţiile culturale, precum şi pentru istoria lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De accord cu tine anonimule.Vad ca esti informat .Presupun ca nu esti prea tinar ca
      altfel n-ai stii de evenimentele din 1968.Tinara generatie n-are habar de vremurile de atunci.Singurul lucru deranjant este limbajul folosit de tine .Explicatia poate fi insa ca
      doresti sa-ti exprimi "naduful" pe unii politicieni actuali.Totusi mi-au placut remarcile tale.

      Ștergere
  2. Buei, ete ce comenteaza un baiat de-al nost' din popor pe tema vizitei chinejilor la noi in tribul romanakis:

    "ROMANIA TREZESTE-TE
    18:37:01, 25 Nov 2013 1
    Suntem satui sa ne desconsidere occidentul după ce i-am primit cu bratele deschise si le-am pus toate bunatatile pe masa. Suntem satui sa fim priviti ca niste leprosi in Europa dupa ce ei ne sunt noua datori si nu invers. Suntem satui sa fim asasinati economic de imperiul financiar ovreiesc dupa ce i-am salvat in al doilea razboi mondial. Suntem satui sa cersim vize la americani dupa ce am fost spoliati de miliarde de euro pentru autostrazi pe hartie si soldatii nostri au murit in Afganistan. Suntem satui sa facem cadou resursele noastre naturale. Avem o tara! Avem o limba! Avem eroii nostri! Capul sus romani! CHINA a fost dintotdeauna corecta cu noi. Este ceea ce trebuia sa facem de mult! Sa privim spre rasarit, de acolo rasare soarele si o data cu el si sperantele noastre. "
    Brava tinere de acord cu tine !!!!
    PS. Comentariul este luat de pe
    http://www.cotidianul.ro/premierul-chinei-suma-contractelor-semnate-cu-romania-va-fi-uriasa-va-depasi-estimarea-227112/

    RăspundețiȘtergere
  3. Redactie
    Am apreciat pe blogul tau libertatea de exprimare. Acum daca nu esti pentru comunistii chinezi
    trebuie sa pleci. In loc sa inviti la o dicutie interesanta te inconjori de adulatori anonimi.
    Astai viata. Democratia se deprinde greu. Scuze pentru sinceritate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce marjă de manevră ne lasă UE și SUA?
    A început desantul economic chinez în România.
    ======================
    Prim-ministrul chinez, Li Keqiang, a ajuns luni la Bucureşti, fiind prima vizită în România a unui premier al Chinei după 19 ani. Oficialul chinez a fost aşteptat la aeroport de către premierul Victor Ponta.

    Ponta l-a întâmpinat la scara avionului pe prim-ministrul chinez. Li Keqiang a fost primit cu pâine şi sare de doi tineri îmbrăcaţi în costume naţionale româneşti, apoi, garda de onoare a intonat imnurile de stat.

    Cei doi şefi de guvern vor merge împreună la Palatul Victoria, unde vor avea o discuţie legată de stadiul relaţiilor politice şi economice dintre cele două state şi vor asista la semnarea mai multor documente de cooperare bilaterală în domeniile energiei, sanitar-veterinar, industrial, societăţii informaţionale şi culturii.

    Va fi adoptată şi o Declaraţie comună a Guvernului României şi Guvernului Republicii Populare Chineze privind aprofundarea cooperării bilaterale.
    Marţi, România organizează a doua reuniune la nivel de prim-miniştri din Europa Centrală şi de Est şi China, la care vor participa 16 şefi de guvern. Cu acest prilej, va fi organizată şi a treia ediţie a Forumului economic şi comercial China-Europa Centrală şi de Est, la care 1.000 de reprezentanţi ai unor companii private şi de stat. Forumul de la Bucureşti are cinci teme majore: energie, agricultură, turism, IT&C şi infrastructură.

    Miercuri, premierul Li Keqiang va fi primit de preşedintele Traian Băsescu, va avea întrevederi cu preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului şi va susţine un discurs în Parlament.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. China, statul cu cele mai mari rezerve valutare din lume, vrea să investească şi în ţara noastră, reinnodand o relatie in permanenta degradare dupa finalul mandatului prezidential al lui Jiang Zemin, liderul chinez pasionat de limba romana. Jiang Zemin a vizitat Romania in 1996.

      Unul dintre cele mai importante domenii în care statul român vrea să atragă investiţii chineze este cel energetic: este nevoie de bani pentru dezvoltarea reactoarelor 3 şi 4 de la Cernavodă, dar şi pentru construirea hidrocentralei Tarniţa-Lăpuşteşti. Alte proiecte care ar putea fi dezvoltate cu parteneri chinezi sunt câteva tronsoane din Autostrada Transilvania, dar şi linia de metrou Bragadiru-Voluntari.

      Deficitul comercial al Romaniei in relatia cu China este uriaş. În 2007 am exportat în valoare de 150 de milioane de euro, dar am importat mărfuri în valoare de 1,5 miliarde de euro. Şi anul trecut diferenţa dintre export şi import a fost uriaşă. Am exportat de aproape 400 de milioane de euro şi am importat de puţin peste 2 miliarde de euro.

      Summitul de la Bucuresti vine intr-un moment delicat pentru Bruxcelles, care a inceput negocierile pentru eliminarea restrictiilor pentrui investitiile chineze in UE si pentru impunerea unor reguli clare privind afacerile chineze in Europa. Negocierile, incepute la summitul de la Beijing de pe 21 noiembrie, vin dupa o disputa comerciala privind panourile solare made in China, vandute la pret de dumping de catre companiile chineze. Imediat, Beijingul a impus restrictii exporturilor europene de vin.

      Acordul pentru investitii intre UE si China nu este asteptat mai devreme de doi ani-doi ani si jumatate si tocmai de aceea desantul economic chinez in zona de sud-est a UE, vaduvita de investitii occidentale in anii crizei economice, poate fi perceputa la Bruxelles ca o masura a Beijingului de a forta mana Comisiei Europene in timpul negocierilor. Companiile europene se plang de tratamentul la care sunt supuse in China, iar Comisia doreste o mai buna reprezentare a bancilor din marile state europene in China, precum si inlaturarea actualei reguli ca acestea sa lucreze intr-un joint venture cu un partener chinez (in acest moment, China primeste doar 2% din totalul investitiilor straine facute de UE). Este motivul penytru care discuţiile premierul roman si cel chinez, ca şi cele de marti cu toţi premierii vor fi atent monitorizate de Comisia Europeană. Tuturor cancelariilor europene li s-a transmis ca discuţiile şi orice act convenit cu partea chineză sa fie clar făcute respectându-se normele europene.

      Nu mai putin, si Washingtonul poate privi cu ochi nu tocmai buni intrarea in forta a Chinei pe pietele din aceasta regiune, unde interesele strategice americane sunt mari.

      Asadar, premierul Victor Ponta nu are o marja foarte larga de miscare in negocierile cu China, limitele fiind stabilite de legislatia europeana si de parteneriatul strategic cu SUA.

      Intentiile Chinei sunt unsa clare. In saptamana ce a trecut, companiile chieneze au semnat acorduri energetice de circa 800 de milioane de dolari in Serbia. China va finanta si construirea unui ”Pod al prieteniei” peste Dunare, la Belgrad. Investitiile chineze cresc si in Albania, Bosnia si Macedonia, state care, vazandu-si reduse sansele de a deveni membre UE, se orioenteaza catre investitiile Beijingului. Insa si Ungaria a ales varianta chineza pentru imbunatatirea infrastructurii, cum ar fi centura feroviara a Budapestei. Alta tinta a Beijingului este Bulgaria. In 2012, Great Wall Motors a anuntat ca va dschide prima uzina de asamblare a automobilelor in Bulgaria.

      http://www.cotidianul.ro/a-inceput-desantul-economic-chinez-in-romania-227088/

      Ștergere
  5. Romanii sunt ascutiti la minte , inteligenti si creativi.
    Aceste calitati devin negative cand sunt intrebuintate intr-un context
    social politic negativ. Pana la urma se fenteaza pe ei insasi.
    Ei cred ca spre deosebire de occidentali chinejii pot fi pacaliti mai usor.
    Chineji cumpara lumea bucata cu bucats, Romania va disparea in curand si
    repede. Va avertizez desi nu am vreo sansa. Isteria pro chineza continua.
    Cu alte cuvinte chinezii ai vor pacali pe Romani.
    Robert Horvath Tokyo

    RăspundețiȘtergere
  6. Japonezii ( sunt cetatean nipon ) sunt recunoscatori inamicului american.
    Plin planul Marshal economiile americane au fost puse pe picioare.
    Germanii si japonezii au folosit ajutorul si umbrela politica americana.
    Oricune ar sosi aici .....chineji, americani, japonezi, rusi ,extratorestii lucrurile nu
    se vor schimba. Dimpotrivs. cu parere de rau.

    RăspundețiȘtergere
  7. Planul Ponta este iesirea din zona de influenta americana si introducerea in zona
    rusa sau chineza. Se urmareste iesirea din europa si din civilizatis europeana.
    Va anunt cu parere de rau.....nu va reisi. Convine sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Toate textele care apar scrise de anonimi sunt texte oficiale.
    Ele sunt trimise de servicii prin anonimi.
    Penibil.
    Coppy- paste
    Macar vedem cine sunt acesti anonimi....acoperiti.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cand Romania va fi sutata din EU va veni trezirea.. Cu parere de rau va fi
    prea tarziu.
    RH

    RăspundețiȘtergere
  10. Da este Adevarat Antonescu si omenia romanilor i-a salvat pe evrei.
    Si ce legatura are acest lucru......
    Israelul a fost creiat de evreii romani.
    Si ce legatura are aceasta ....
    Jumate din Wall Street este format din evrei romani. Romania este singura
    tara unde evreii au supravietuit.
    Acest lucru putea fi intrebuintat dar.....

    RăspundețiȘtergere
  11. Administratie
    Cer dreptul sa va contrazic.
    Chinezii sunt o natie extraordinara . Vor fi viitorul lumii. O mare putere putere.
    Dar dumneata nu-i cunoateti. Eu ai cunosc. Studioul meu a fost in Soho la
    granita cu China Town. De la ei am invatat acupunctura si a-mi tratez familia.
    Chinezii sunt cunoscuti ca "evreii asiei ". Sunt negustori si si-ai intins diaspora
    in jurul lumii. Sa nu uitam ca premierul statului Peru a fost Fujimori.
    Planul chinez e clar. Cucerirea lumii.
    Se intind in Africa si acum a venit randul EU. Au incercat sa cumpere Ucraina sperand
    sa se infiltrarea odata cu aderarea. Planul nu a reusit. Acum podul este Romania.
    Nu cred ca esti lipsit de patriotism . Naivitatea e de vina sau lipsa de informare.
    Dar daca tot ai fixatia unui guvern mondial te anunt ca va fi....... chinezesc.
    Respecte,
    Robert Horvath Deva.

    RăspundețiȘtergere
  12. - Fujimori a fost japonez dat s-a bazat pe diaspora asiatica. Chinezi , japonezi etc

    RăspundețiȘtergere
  13. În 2012, BBC titra: China cumpără lumea bucată cu bucată
    Africa este colonie chineză deja. China a "cumpărat" Africa unde deţine peste 60 de milioane de hectare de teren. China cumpăra peste o treime din necesarul de petrol din Africa (Angola, Sudan şi Nigeria), deţine mine

    RăspundețiȘtergere
  14. China super star ! Bravo Ponta? Cinste guvenului roman ?
    China este renumită pentru faptul că îşi comercializează la propriu cetăţenii vii sau morţi, existând numeroase dovezi că în închisorile de stat se practică recoltarea ilegală de organe de la prizonieri de conştiinţă (Falun Gong, tibetani, uiguri, creştini) iar parte dintre trupuri, aşa cum au documentat jurnalişti americani de la ABC sunt vândute pentru suma modică de 200 USD fabricilor de plastinare care le transformă în exponate de muzeu şi le închiriază cu peste 500 de mii de dolari lotul de 200 de bucăţi pe an.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey RH,
      Si despre Ceausescu unii ca tine spuneau aberatii la fel de mari!
      Iti mai aduci aminte? Vampirul care sugea sange de copii?
      Ori se imbaia in sange de fecioare? Buey, propaganda asta a tinut la prosti!
      Acum insa, dupa ce ne-am prajit cu povestile din filmele de groaza, se pare ca nu suntem dispusi sa va mai credem! Asa ca... lasa propaganda asta ieftina, de 2 bani, pentru altii!

      Ștergere
  15. Tu intai sa ne povestesti unde-s ,,indienii''.

    RăspundețiȘtergere
  16. Deja chineJii au schimbat programul parlamentului. Nu au mai venit romanistanii asa devreme la parlament de pe vremea lui Ilici.

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca nu erau americanii stateati la coada pentru unt zahar si hartie igenica.....pentru cei care stiu sa o intrebuinteze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bovina, cozile exista.Pentru macaroane cu fluturi, conserve de legume expirate, faina cu gargarite si ulei ranced. Unt, zahar si hartie ,,higienica'' nu se distribuie.

      Ștergere
  18. Sunteti DUSI !
    Pasul lui Ponta (de salutat desigur !) spre China este cu APROBAREA SUA !
    Romania datoreaza multe CHINEI - cu totul special sprijinul din 1968 !
    SUA doreste un aliat puternic la flancul NATO ..mai ales de cand Ucraina a inceput sa faca pasi inapoi ! SUA colaboreaza din plin cu CHINA ! Romania sprijinita si in colaborare cu CHINA ..va deveni PUTERNICA !
    TRAIASCA ..CHINA + SUA ! Romania redevine STAT pe harta lumii !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia pupa-l in tu in cur nitzel pe RH si ala, dupa aia sa ti-o suga. Asa ca intre voi bulangiii...

      Ștergere
  19. RH+ ....lumina si cultura ne-a adus !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La tine, cultura se margineste la a striga "URA!!!" la boscheti, analfabetule.

      Ștergere
  20. Eliminati Jigodiile de pe net ! .....nu au cultura ...nu au bun simt....sunt o cangrena....
    6/6

    RăspundețiȘtergere
  21. Fain titlu,fain de tot!
    ori urli Traiasca Ponta!! ori iti bagi pula.
    iomiobag

    PS Baaa pulelor: investitiile alea facute de galbejiti nu trebo sa aduca profit tot pentru galbejiti?
    ne-au futut rusii la bani si la bogatii,apoi amerlocii,acum luam Mue si iata ca venira si chinezii sa mai spolieze ce-a mai ramas.sau va inchipuiti ca tot cacatul asta e fo' institutie de binefacere

    Cum zisei mai sus.....titlul e fix ca la BOB partid

    RăspundețiȘtergere
  22. Da'n poza daca va uitati cu atentie care ie chinezul buey?? Ca-s la fel....in pula mea!!

    RăspundețiȘtergere
  23. deocamdata vizita abia se desfasoara si contractele urmeaza sa fie semnate.
    Da blogu asta deja scrie...UN MARE SUCCES.(probabil pt galbejiti desigur)
    ...fix ca la BOB partid:):)

    RăspundețiȘtergere
  24. ..SA MOARA PEDELACII RATATI !
    2/1

    RăspundețiȘtergere
  25. Don Coreolone cu toate accidentele suferite ( aruncari in spatele tancului ) are intuitie politica.
    Intelege ce se intampla in afara satrei. Astia condunda pe Mao cu Mos Niculae sau chiar cu Mos
    Craciun.

    R.H

    RăspundețiȘtergere
  26. Plecati pana nu se construiesc centralele nucleare. Romania amenintate de cutremure numai
    de asta are nevoie. Dumnezeule. Treziti-va tovarasi prieteni si dusmani.
    RH,

    RăspundețiȘtergere
  27. In sfirsit ne-a pus Dumnezeu mina in cap. Au venit chinezii. O sa dea cu sacii de dolari in noi iar noi trebuie doar sa zicem ce vrem si totul se rezolva. Chinezii nu sunt ca zgircitii aia de americani sau ca ingimfatii aia de la Bruxxeles care stiu doar munca si iar munca iar apoi taieri de salarii si pensii. Chinezii nu ne cer nimic. Ei doar ne dau tot ce vrem. Trai neneaca pe banii chinezilor. "Un succes pentru Romania."

    RăspundețiȘtergere
  28. Terminind parcurile din paduri poate facem si noi ceva adevarat. Si sunt curios cum vor negocia spaga cu mafiotii din romanistan.

    RăspundețiȘtergere
  29. Repet. Suptul la piticii chinezi va fi dificil.Sunt mai mici decat cei americani.
    1000 de oameni de afaceri acoperiti au aterizat deja. Vor pleca vreo o suta.

    RăspundețiȘtergere
  30. TONTI PEDELACII RATATI + RH- (invitat special )..SUNT CONVOCATI LA SEDINTA CSAT !
    PREZIDEAZA CHIORETELE - MATRAFOXAT !!
    SUBIECTUL E..GROS......INVAZIA CHINEZOILOR IN ROMANIA (de care Chiorete nu a aflat pana ieri cand circulatia in Bucale a fost restictionata )
    6/6

    RăspundețiȘtergere
  31. Chinezii au mai multe dialecte. In SUA vorbesc intre ei engleza invatata
    la centrul de spionaj.

    RăspundețiȘtergere
  32. Paradoxal Basescu devine puternic. Ponta agent galben....fata mongoloida.
    R.H
    Ave Cezar.
    Oricum incepe in curand razboiul chinez japonez. Apoi vom mai discuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai ratusca, tu esti afectat de radiatii. La capatina. Razboi vrei? De cuc sa ne ei!

      Ștergere
    2. Japan..nu mai are nevoie de razboi ....FUKUSHIMA ii lichideaza sigur !!

      Ștergere
  33. Urasc violenta. Totusi estetic discutand .....
    Un comunist mort este un comunist frumos.
    Chiar daca este chinez

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nuuu....
      E dobitoc... Un bou tampit... din nascare!
      {Buey... daca ma prinde Admin ca-i "imprumut" stilul... sa vezi ce-o mai fur!}

      Ștergere
  34. Inscrieti-va in Partidul Comunist Chinez.
    Vorba lui Lenin. Folositi .....inbecilii necesari.
    Tovarasi de drum si apoi un glont la dantura.
    RH

    RăspundețiȘtergere
  35. Doriti centre nucleare chinezesti. Le veti avea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ,, centre nucleare ''? Centre pentru ingrijirea zmintitilor nu te intereseaza?

      Ștergere
  36. Vor sosi miliarde si milioane de anonimi chineji in civil.
    Ei ne vor elibera de americani si de slugile lor.
    Maoismul si Muismul vor triumfa.

    RăspundețiȘtergere
  37. Produsele chinezesti sunt de cacat.
    Made in China
    Eu prefer
    Made in Japan sau Germany

    RăspundețiȘtergere
  38. Aveti nevoie de putina reducare. Gulaguri pentru anonimi .

    RăspundețiȘtergere
  39. Prieteni dragi, n-aveti cumva din intimplare la voi vreo pastea cu cacat? Cine-mi aduce una, ai sug putza imediat.

    RăspundețiȘtergere
  40. Daca nu veneau astia era mare bucurie la basisti: nu il baga in seama pe Prostanacul de ponta!
    Daca au venit, ALARMA: inseamna ca au venit ca rusii, "pe tancuri" si o sa futa la romani pana li se lungesc ochii!!!
    Pana la urma care-i adevarul: chinezii au achiesat la "lista lui basinescu" (se lauda ca a plimbat-o si el pe la nasul lor, mai demult...) sau ne cotropesc si isi baga coloana a V-a in Eurpoa prin curul romanilor?
    ... iar pe teme "specifice": parca chinezii au aviatie proprie, "copy-paste" dupa ce au mai bun unii si altii si poate isi fac mana cu noi pentru 40-50 de avioane noi, "cadou" cu armamentul complet si fara echipaje mici si galbene...
    Mai ganditi tovarasi... cred ca ar da asa ceva contra mancare si nu pe taieri de salarii, curbe de sacrificiu sau subordonare de tipul "suge la pula mea" (metoda prezidentiala, omologata si practicata).
    Chestia cu comunismul, scalvia galbena, si alte povesti merg la RH si altii ca ei... In epoca asta conteaza interesul economic si apoi restul...
    Daca tot nu suntem egali cu europenii (vezi rahatul cu Schengen) macar sa o ducem bine si sa nu depindem ba de rusi ba de americani ba de unguri sau evrei (de fapt ne fut olandezii si cei din curul lor)...
    La muie tovarasi si la galbenare!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate achizitia unor avioane din state care nu-s in OTAN sau UE, nu e posibila. S-ar impotrivi amerlocii.

      Ștergere
  41. Oare ce munitie folosesc astia pe stadioane? Ca se pare ca nu-i ,,standard'' OTAN.

    RăspundețiȘtergere
  42. Lasa buei, ca daca merge totul bine, le facem noi intr-o noapte.

    RăspundețiȘtergere
  43. TONTI PEDELACII RATATI + RH- (invitat special )..SUNT CONVOCATI LA SEDINTA CSAT !
    PREZIDEAZA CHIORETELE - MATRAFOXAT !!
    SUBIECTUL E..GROS......INVAZIA CHINEZOILOR IN ROMANIA (de care Chiorete nu a aflat pana ieri cand circulatia in Bucale a fost restictionata )
    6/6

    RăspundețiȘtergere
  44. ..ULTIMMAAAA STRIGARE ..-TU-VA iN GURA DE DISTRUSI SI TRADATORI ! IL LASATI PE CHIORETE SINGUR LA GREU >>>>

    RăspundețiȘtergere
  45. Adoratorii comunismului de factura nord coreana s-au adunat pe acest blog.
    Ei sug pula din mausoleu a lui Kim, Mao, Lenin, Castrio etc

    RăspundețiȘtergere
  46. Răspunsuri
    1. Czar ..a transmis prin biroul de presa ..ca distrusii astia ..nu pot accede la ...o scula imperiala ! Le ofera totusi ..calul ....prima-i militianca in courul gol !

      Ștergere
  47. Chioretele ...a decretat mobilizare generala si pula.... s-a prezentat doar PMT si Cour de leu !
    A ordonat aviatiei sa intercepteze tat ..da tat..ce misca in spatiu...pula.... 2 MIG..care mai erau functionale erau la service sa-si schimbe caucioacele ...sa puna de iarna !
    2x1

    RăspundețiȘtergere
  48. CEZARIKA, HOP, HOP, HOP
    SA TI-O DEA MAMA LA CIOK
    CA-N VIATZA SA AI NOROC!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anda Mo ..Iubirea mea...
      ................................

      Ștergere
  49. Marea sedinta CSAT, de fff mare inportanta, si care musai trebuia sa aiba loc azi la amiaza, a durat fix 15 minute! Cat sa-i mustruluiasca si sa le dea indicatii pretioase matrozul "ministrilor lui".
    Beutura nu s-a servit... A baut numai UNUL...

    RăspundețiȘtergere
  50. Buew ! Jale mare :
    O zas chinezoiul ca ,,Ro va fi ,,Tigrii Europei "..sa speram ca nu Tigrii de Hurzicati ...
    O mai zis ca toti ..,da tati porcii din Ro pleaca in China ...si noi cu cini pula mea mai ramanem pi blog ? Doar cu Czar si ..calul lui ??...grav..foarte grav....CSAT s-a aude la tine in ..fund??
    6x6

    RăspundețiȘtergere
  51. Uai ce ninje si Cezar kukul mi-l linje!

    RăspundețiȘtergere
  52. S-a decis. Se suge pula la chineji.
    Deschide gura si- o sa vezi.
    Robert

    RăspundețiȘtergere
  53. Un nou succes pentru Romania ! Probabil ultimul. Foarte nasol .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat de NEMERNIC poti sa fi!
      Iti urasti tara, poporul, parintii, bunicii... Bai boule, ia mai rumega!

      Ștergere
  54. Ia auziţi aciulea uăi:
    "Arma unuia dintre angajaţii noii firme care asigură paza Aeroportului, Napoca Security, s-a descărcat în timp ce agentul asigura paza perimetrului Aeroportului. Explicaţia este halucinantă: agentul, care s-a împuşcat în umăr, SPĂRGEA NUCI CU PISTOLUL DIN DOTARE CARE AVEA ŞI GLONŢ PE ŢEAVĂ."
    Uăi, ăsta era sigur Cezărel puţă de purcel, iar nuca, mai mult ca sigur că era a lui RH, că numai ăla-i aşa tare de cap.

    RăspundețiȘtergere
  55. Hou, hou, hou! Maimucul nu maninca nuci, caci se satura cu... dulceata!

    RăspundețiȘtergere
  56. Mai aveau romanistanii ceva bani, din vinzari anterioare, dar or venit otii cu Black Friday si fraierii s-au lasat in curul gol in pragul viscolului. Si nici macar n-au cumparat de la Dragonul Ros(u).

    RăspundețiȘtergere
  57. http://www.universulargesean.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=1860:gheorghe-smeoreanu-a-scris-un-manual-pentru-ponta&catid=37:politica&Itemid=30

    RăspundețiȘtergere
  58. PORCII PLEACA IN CHINA SE INCEPE CU ANONIMII , APOI CEI CE VAND ROMANIA !
    PONTA, PARLAMENTUL , ETC

    RăspundețiȘtergere
  59. Anonim basinos deocamdata eu reprezint prin filmele mele si arta mea Romania.
    Tu reprezinti gaura din curte. WC din gradina sau coltul de strada. La toate expozitile
    arborez drapelul tricolor romanesc....si nu unguresc. Nu neg faptul ca sunt ungur.
    Sunt impotriva comunistilor si securistilor de orice natie.

    RăspundețiȘtergere
  60. MAMALIGA VA EXPLODA IN CURAND.
    DECE ? CUTITUL A AJUNS LA OS !
    ASA NU SE MAI POATE !
    Pentru ca cetatenii Romaniei au inteles ca dupa ce s-a devalizat o mare parte a industriei si a restului de avutie nationala, dupa ce s-a furat ca din codru din spitale, din scoli, dupa ce au fost invitati si alti romani (medici, de pilda) sa plece din tara pe urmele celor 3 milioane plecati deja, dupa ce padurile au fost secerate ……… asa chiar nu se mai poate. Rosia Montana a fost picatura de cianura care a umplut paharul.
    Sunt impotriva violentei dar asa nu se poate. Asa nu se mai poate. Asa nu se mai poate. Asa nu se mai poate . Asa nu se mai poate.

    RăspundețiȘtergere
  61. Stimata administratie.
    Multumesc pentru sansa de a posta pe acest blog.
    Sunteti un patriot si un om al binelui . De accea indrasnesc sa va dau
    un sfat. Ridicand in slavi clasa politica actuala riscati sa va pierdeti credibilitatea
    castigata. Toti s-au saturat. Gata ajunge.
    Dar altceva vreau sa intreb si sa va pun in mare incurcatura.
    Sa admitem de dragul discutiei ca investitorul peincipal la Rosia Montana ar fi
    chinez ....cum a-ti reactiona ? Vorba lui Coreolone chinezii nu investesc pentru profit ?
    Se planuiesc centrale atomice intr-o tara amenintata cu cutremure.
    Se spune ca Israelul a cumparat Romania. Dar dece este mai patriotic daca chinejii cumpara
    Romania ? Poate veti raspunde.
    Toata lumea stie in afara de dumneavoastra ca chinejii cumpara lumea Cum? Bucata cu bucata.

    RăspundețiȘtergere
  62. Incredibil dar adevarat. Ceausescu a facut jocul americanilor. Iliescu a facut jocul rusilor.

    Cele relatate sunt arhicunoscute. Un lucru mai putin cunoscut este torturarea cuplului
    pentru a se da de conturile secrete. Un alt lucru putin cunoscut este incercarea de ultima ora a
    serviciului american de a-l salva pe Ceausescu. Am discutat cu un fost agent care era in avionul
    militar pe Otopeni. Dece ? Ceausescu a vandut ultima tehnologie ruseasca americanilor….
    In contractul secret romano american era o clauza in aceasta privinta…..
    Cu ingaduinta administratiei voi reveni.

    RăspundețiȘtergere
  63. DREPT LA REPLICA
    Am tot respectul pentru dumneavoastra. Sper sa-mi acordati sansa sa va contrazic.
    Actiunea statului chinez are un caracter politic. Nu este nici un secret ca imperialismul
    chinez vea sa cucereasca lumea. Una din obiectivele principale este intrarea in EU,
    Sperand intrarea Ucrainei in EU atentiunea s-a indreptat spre Ucraina. S-a incercat cumpararea
    mai pe nimic a terenurilor agricole. Planul a esuat. Speranta ramane acum Romania.
    Eu traiesc printre asiatici. Sotia mea este japoneza. Am prieteni chineji si colegi din Taiwan.
    Sunt uimiti si inmarmuriti de naivitatea si lipsa de informatii despre strategia economica si politica
    a acestui stat care a creiat din Africa o colonie chineza . Acum vine randul Romaniei.
    De la sosirea crizei in 2008, China si companiile sale, fie private, fie de stat, achizitioneaza de zor societati straine sau incheie parteneriate strategice, profitand de scaderea preturilor pe burse si folosind imensa rezerva valutara care a ajuns la 3.000 miliarde de dolari.
    Chinezii sunt atrasi in tara noastra si de realizarea reactoarelor nucleare 3 si 4 de la Cernavoda, dupa ce cateva grupuri energetice de anvergura. Energia nucleara este un experiment sinucigas pentru o tara amenintata de cutremure.
    Dece inchideti ochii stimate domn. Maine va fi prea tarziu.
    Partidul Comunist din China s-a intalnit nu de mult pentru a discuta despre schimbarile pe care liderii asiatici le vor pune in aplicare in urmatorii 10 ani. Guvernele de pretutindeni ar trebui sa acorde mai multa atentie Chinei, tara care reuseste sa cumpere incet-incet intreg mapamondul, arata o analiza BBC.
    Sper cu tot respectul sa va informati nu numai in comunicatele oficiale romane si chineze. Si dece nu sa fiti primii care incepeti o discutie deschisa chiar pe acest excelent blog.
    Multumesc pentru eventuala atentie.
    Cu aceeasi consideratie
    Robert Horvath
    New York- Tokyo

    RăspundețiȘtergere
  64. BRAVO PONTA ! CINSTE GUVERNULUI ROMANIEI !
    Celebră în toată Europa, stațiunea balneo-climaterică Băile Felix are șanse foarte mari ca, în viitorul apropiat, să dispară definitiv din ghidurile turistice. Iar asta nu se va întâmpla din cauza cine știe cărei catastrofe locale ci, pentru că însuși Guvernul Ponta i-a semnat condamnarea la moarte. Iar cei care vor pune în practică această sentință capitală sunt nimeni alții decât rușii de la Gazprom, cărora Premierul României le-au aprobat să înceapă explorarea și apoi exploatarea gazelor de șist exact în inima acestui paradis balneo-terapeutic.

    RăspundețiȘtergere
  65. RH+....inca nu te-ai imbarcat ...in auta pp sa in carcasa la tren frigo ....spre SOARE RASARE ???

    RăspundețiȘtergere
  66. Dragi tovarasi si prieteni, dati-mi iute pasteaua cu cacat si va sug poolili imediat, iar ca bonus sta-voi capra neincetat.

    RăspundețiȘtergere
  67. Vaiiii nebunaticule ..astea erau dorintele tale ..ascunse !!
    6;6

    RăspundețiȘtergere
  68. Va rog sa cititi cu atentie si sa retineti ESENTIALUL
    PS valabil si pt "d-nul" admin

    "Viata dubla a postacilor"

    http://ro.stiri.yahoo.com/via%C5%A3a-dubl%C4%83-postacilor-rom%C3%A2ni-060020915.ht

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai aici este esenta frumusetii vietii pe pamant. Si, pana la urma, chiar si rostul ei, in acest univers !
      Ca-i dubla, ca-i tripla, nu conteaza. Obiceiul asta, de-a "Ia o muie, na o muie", tinde sa se globalizeze.

      Ștergere
  69. Nu i-au pastile medicale si nici politice. Am invatat in Japonis acupuntura si luptele
    martiale. Baza consta in strategie si pregatire a mintii. Partida este castigata sau pierduta inainte
    de a incepe lupta. Sunt de neinvins. Chiar daca am fost internat in spital am dat o proba celor 6
    agenti SRi .Am reusit sa dau cateva suturi intre picioare unot agenti mari cs muntele.
    6 impotrivs unui om care aves numai o mana libera. In cealalata tineam aparatul video.
    Sunt voci care afirma ca ei am batut 6 agenti unul dupa altul. Minciuna ordinars.
    Nu stiu daca facultatile de arta cu diploma ,m-au ajutat .....dar cea de corectie precis.

    RăspundețiȘtergere
  70. [roarmy230] ,,Mars Rezervistului Armatei Romane!" (9)

    Vocile coristilor par a fi ale unor pusti la pubertate. Parca e corul unui liceu militar dar, trecand peste asta, in cadrul genului muzica de masa, piesa ca valoare creativa este un fel de manea, la nivelul unor melodii celebre precum "Taie-ma lele cu bomfaierul", "Cine a-nfipt zambila-n branza", "Cine-a pus c***t pe clanta" sau "Lelea cu cireasa-n nas".
    Daca tot e marsul nostru, vrem sa stim si noi autorul, dirijorul si corul...

    Stie tilica ce spune, are expertiza!

    RăspundețiȘtergere
  71. Daca vreti sa stiti ,,cine-a-nfipt zambila-n brinza''
    Autorul muzicii este colonel Ionel Croitoru, fost sef al muzicii Regimentului 1 Mecanizat, din Bucuresti, dar si Inspector-sef al Muzicii Militare, dirijor al Fanfarei Reprezentative a Armatei, membru al Uniunii Compozitorilor.




    Mutumesc, domnule colonel ! Dar faptul ca dl.Croitoru este un bun dirijor si realizeaza aranjamente valoroase cu Reprezentativa, nu il face automat si un bun compozitor (eu particip la evenimente muzicale cu fosti subordonati de-ai dansului), la fel cum activitatea literara a d-lui Zanfirescu nu e o garantie pentru exegeti.
    Uniunea Compozitorilor are vreo 6 mii de membri, foarte multi manelisti. Chiar si eu sunt membru UCMR din anul 2002. Nu vreau sa supar pe cineva, dar nu-mi place marsul asta al nostru. Personal, am intalnit foarte multi creatori cu VOINTA, dar fara talent. Fericire !

    RăspundețiȘtergere
  72. Se pare inafara de anoniimii servicilor speciale tot anonime. Militarii sunt sceptici de venires
    celor 200 de oameni de afaceri acoperiti . Chiar Blondel a punctat tare. I-m propus de multe ori
    o alianta a minoritarilor. El a refuzat fiind multumit de radaciniile rome si de posesea paltonului
    Rosu.




    RăspundețiȘtergere
  73. Uoai, PMT-ul ii la schimbat pleosca? Si-o pune de iarna?!

    RăspundețiȘtergere
  74. Daca in armata nationals mai toti sunt coloneli si generali. Cine poseda grade inferioare ¿
    Cu exceptia lui Corcodelului.

    RăspundețiȘtergere
  75. Se pare ca romii nu sunt iubitori de chineji. Foarte rar vezi un tigan futand chinezoaice,
    Rasa trebuie sa ramana......Pula. Pardon : Pura.

    RăspundețiȘtergere
  76. RH+ ...carcasa ..si spre SOARE RASARE ..asta-i directia cea buna pentru tini bai ..

    RăspundețiȘtergere
  77. PMT...ii printre primii care a trecut la ...carcasa si valea spre ...SOARE RASAREEE!!
    1;2

    RăspundețiȘtergere
  78. PMT a decedat . A murit ca un erou pe campul de lupta incercand sa se pise.
    Reaparitia dupa inaltarea pe cer poate fi considerata ca o minune biblica.
    Viata merge inainte.

    RăspundețiȘtergere
  79. Ultima lui postare va fi imscrisa in piatra si laser pe teritoriul ceresc.
    Multi vor plange iar altii vor suspina doar spunand. Mai da-l in pizda .masii.

    RăspundețiȘtergere
  80. I se vor ierts pacatele. Acum el este cer si suge puls la ingeri.

    RăspundețiȘtergere
  81. Erata
    El suge pula la ingeri.

    RăspundețiȘtergere
  82. Uai, care pula me cobesti, p-aciulea ?
    Dea dreaq, iar e joi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eote, uai, cum ar zice Sarmalele0s Reci:
      ================
      Pai viata mea
      i-un sprit de vara
      pe timp de iarna
      fara sifon
      Ce l-as mai bea
      ultima oara
      inc-o seara
      sa nu mai mor !
      ===================
      Uia ce fain !

      Ștergere
    2. Pese:
      Numa cica s-a dus si "Lalele-lalele"...o crepat si Temistocle-a Popii !
      La 92 de anisiori, intr-un glas, amandoi, ce frumoasa-i dreagostea !

      Ștergere
  83. Scriu aceste randuri la misto din Osaka de Jos.

    RăspundețiȘtergere
  84. Uai, numa sa ma incalzesc oleaca la boricu destelor, dupe care citesc arhiva !
    Sa vad ce muie ati facut !
    Bag sama ca dadurati, dreaq, contoarilii peste cap !

    Doar nu s-or bagat galbejitii p-aciulea, doamne feri !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: uai, decat bozgori di aia rai, de ne-or pus matilii in pari la Ip, Traznea , Moisei, Nusfalau, Campeni, si etc, mai bine galbejiti ! Baremi astia nu vrea sa-mi fure Transilvania !

      Ștergere
  85. Toarasiul PMT, de ce-mi dai toarse emoturi? Pe viitor sa anunti si pina cind esti ,,plecat''. Clar?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am intarziat dreaq, ca mi-o pus primaria in atentie sa fac bine si sa-mi refac gardul de la mosie. Cica ala de la "strada", e musai si obligatoriu, pentru ca, fara gard, cica le stric urbanismul pe ulita !
      Le-am spus sa-l refaca cine mi l-a furat, bucata cu bucata si l-or pus pe foc, iar ei mi-or zis ca-mi fut o amenda, si inca una, si tot ase !
      Mi-asi piula in ea mosie, ca m-o mancat supt coaie sa-mi cumpar pomant, iar acusica maq fut toti ! Iar de vandut, nici daca-l dau degeaba, nu ma scapa nimenea de el !

      Ștergere
    2. Pese: cu ocazia iasta mai aflai una, de sa derapez cracanat ! Imi trebo si autorizatie de la "Otoritatilii locali", daca vrau sa-mi fac altfel de gard fata de cum o fo !
      Doamne feri ! Imi trebo un proiect de la un arhitect si mai nush ce planuri, ca sa-mi iau otorizatia !

      Ioi !

      Ștergere
    3. Pai ia legatura cu conu' chiorete, iel are consiler si stie tot, ...l ...c

      Ștergere
    4. Pai ia legatura cu conu' chiorete, iel are consiler si stie tot, ...L ...T

      Ștergere
  86. Inca un idiot pontist, ce se tine de shtoace publice:
    ========================
    Cum răspunde ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, la întrebarea când începe campania de vaccinare antigripală: „Dacă aş fi ghicitor în stele, v-aş spune, dar nu ştiu”
    ========================

    Cheam-o, in pizda lu muma-ta care te-o avortat viu, pe tata Frozineta, femeia de serviciu de la Statia de Metrou Izvor, ca ea stie !

    RăspundețiȘtergere
  87. ,, DE acolo de unde zice Cour de Leut !!
    Studii numeroase legate de psihologia comentariilor online s-au realizat pe măsură ce internetul a pătruns în obiceiurile sociale. Astfel s-a aflat că 53% din comentariile postate anonim sunt necivilizate, agresive, spre deosebire de 29% aparţinând utilizatorilor cu nume real. Concluzia: anonimatul încurajează lipsa de politeţe şi de bună cuviinţă.
    Pe de altă parte, s-a demonstrat că anonimatul creează contextul ideal în care creativitatea atinge cote maxime. Prin promovarea unui simţ al identităţii unei comunităţi, fie ea şi online, utilizatorii nu-şi
    mai fac griji că sunt pe cont propriu. S-a demonstrat şi că forumurile în care se discută sub anonimat au tendinţa să se autoregleze. O cercetare realizată pe anonimatul în interacţiunile virtuale a arătat că, deşi comentariile anonime erau agresive şi contrau subiectul, nu schimbau părerea celorlalţi participanţi.
    1;2

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da muei, se vedea si dupa cum derapeaza MH-ul. Nu tre sa fii om de stiinta.

      Ștergere
    2. Pe de altă parte, s-a demonstrat că anonimatul creează contextul ideal în care creativitatea atinge cote maxime. Prin promovarea unui simţ al identităţii unei comunităţi, fie ea şi online, utilizatorii nu-şi
      mai fac griji că sunt pe cont propriu. S-a demonstrat şi că forumurile în care se discută sub anonimat au tendinţa să se autoregleze.
      6;5

      Ștergere
  88. Muei PMT, fa gardul asa cum au facut unia parazapezile, din crengi, rugi, vrejuri, coceni si alte alea. Eftin, eco, biodegradabil... Poate ai si noroc, si nu-i da nimeni foc.

    RăspundețiȘtergere
  89. Uai, daci linje afara ! Zici ca-i la canadeni, asa-i de frumos !
    Doar colindaretii mai lipseste din peisagiu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum dadura fuljii de nea, cum aparura si echipele de Dorei, cu utilajilii, si sparg astia de zor !
      Cicaca sa modernizeze nush ce coloana de apa !
      Ioi, da tata vara ce pula me or facut ?

      Doamne feri, doar n-or hi chinejii, care dejea or inceput fro constructie de otostrada suspendata, ori de frun tren de viteza, de ala bengos, de nici n-ai timp sa-ti dai seama, cat ai palosul de gros !

      Ștergere
  90. Uai, care nu mai poteti de cur iozitate, o aparut inca un numar din Obositorul Militar !
    Nika nou !
    Pleaca iar Scarpinatorii Rosii, in Afganistan, ca sa apere democratia mondiala, cu greu cucerita de cea mai brava natiune a lumii !

    Ca tot zicea unul p-aciulea: da, cu indienii ce-ati avut ? Da, pe Kunta kinte, de ce l-ati omorat ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si, mi-a mai atras atentia un titlu si o poza !
      Titlul zice ca:
      De curand, ofiterii de la un curs de belit pula la urs, ce se desfasoara la Unap au participat la o activitate de studii de stat major, informare si documentare in diferite obiective militare
      si civile din Capitala si împrejurimi.

      Ceea ce nu-i rau.

      In dreapta vedem si-o poza. Insa nu vedem OFITERII ! Niciunul !
      Exact cum ziceam acusica cateva zile ! Am ajuns sa ne fie rusine sa mai umblam imbracati tobosari pe strada !
      Ori frica ! Sa nu ne fure magraonii casketele si sa ne vanda emblemele, laurii si arcurilii de la calota, la fier vechi !

      Da, da, lasa ca stiu motivarea, insa eo vorbeam asea, ca sa ma aflu-n treaba !

      Ștergere
  91. Si nu zice in oBORsitor daca au terminat de montat schiurile la MIG-uri si senile la scafandri, ca iar a venit zapada peste noi . Prin surprindere.

    RăspundețiȘtergere
  92. Uai, daci pute !
    Iar s-o spart Mos Calicu pe blogu lu Caca Rez, ori Huhu Cret, ori Ciuciu Rozi, ca nu mai stiu egsagt cum ii zice !
    Tat o umplut de cacat p-acolea !
    N-ai sa vezi altceva, decat PENZIE si iar PENZIE !
    Baremi la Pulano intercraci, pe vremuri, o mai puneau si ei de-o greatza, Plus ca, din cand in cand, mai mergeau si voinicii de aciulea, de trageau cate o pisare p-acolea !

    Brrrr...sinistru !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri