Google Translate

vineri, 6 decembrie 2013

Autostrada care duce la ... DNA. Dobre, Vladescu, Macovei, Berceanu, sesizati de Guvern la DNA si SRI pentru contractul cu Bechtel


Dobre, Vlădescu, Berceanu, Macovei, reclamaţi de Guvern la DNA şi SRI pentru contractul cu Bechtel
 
Guvernul va sesiza DNA şi SRI pentru nereguli în derularea contractului încheiat cu Bechtel la construcţia Autostrăzii Transilvania, acuzând posibile fapte de natură penală comise de foştii miniştri Gheorghe Dobre, Sebastian Vlădescu, Monica Macovei, Radu Berceanu şi fostul şef CNADNR Cristian Duică.
 
Inspectorii guvernamentali arată în raportul încheiat la 27 noiembrie şi transmis vineri de Guvern, printre altele, că înţelegerea cu Bechtel a fost modificată fără respectarea dispoziţiilor legale, ceea ce a condus la prejudicii pentru stat.
 
Conform raportului, renegocierea contractului, stabilit iniţial la "valoarea corectă" şi certificată ca atare de 2,2 miliarde euro, a fost iniţiată, în 2005, fără un mandat din partea Guvernului, fiind doar un mandat acordat de fostul ministru al Transporturilor Gheorghe Dobre (PDL), iar lucrările fiind întârziate. Negocierile au fost coordonate de Gheorghe Dobre şi fostul ministru al Finanţelor Sebastian Vlădescu.
 
Prin încheierea unui acord de modificare la contract, în baza unei hotărîri de guvern iniţiată de Dobre şi avizată de Vlădescu şi fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei, statul a fost păgubit cu 40 milioane euro, prin reclasificarea acestei sume, acordate iniţial cu titlu de avans, drept cheltuieli de mobilizare, cu încălcarea dispoziţiilor legale. Inspectorii arată că miniştrii ştiau, conform notei de fundamentare a hotărîrii de guvern, că aveau obligaţia recuperării acestei sume.
 
Pentru crearea unei "aparenţe de legalitate", a fost însă acceptată creşterea cheltuielilor de mobilizare de la 30 milioane euro la 70 milioane euro, cu toate că acestea se refereau la activităţi anterioare înceerii construcţiei, iar construcţiile erau deja începute din 2004.
 
Inspectorii îi acuză astfel pe miniştrii Dobre, Vlădescu şi Macovei că au creat un artificiu pentru a justifica faptul că Bechtel a păstrat 40 milioane euro.
 
Inspectorii mai arată că în acrdul de modificare a fost extinsă cu un an perioada lucrărilor, ceea ce a majorat costul total cu cel puţin 12 milioane euro, ca rezultat al aplicării costurilor indirecte de capital cu un milion euro pe lună.
 
În raport se mai arată că, în 2009, contractul a fost din nou modificat de către fostul ministru al Transporturilor Radu Berceanu (PDL) şi directorul CNADNR Cristian Duică, doar printr-un protocol deşi era necesară măcar o hotărâre de guvern, ceea ce a avut drepr consecinţe plata către Bechtel a 29,4 milioane euro, sumă necertificată de către reprezentantul beneficiarului, respectiv al dirigintelui de şantier. Suma includea şi contravaloarea lucrărilor care includeau vicii de calitate.
Ulterior, în 2011, printr-un memorandum al Guvernului care indica un cost total de 9,9 miliarde euro şi o economie, neargumentată însă, de 6 miliarde euro, Bechtel a mai primit încă 115 milioane euro pentru "soluţionarea pretenţiilor".
 
În raport este prezentată şi o sinteză a majorării costurilor în perioada 2006-2011, arătându-se că suma de plată a fost ridicată de la 343,1 milioane euro la 695,7 milioane euro, pentru secţiunea 2B a autostrăzii şi de la 214,7 milioane euro la 509,6 milioane euro pentru secţiunea 3C. Cheltuielile indirecte de capital pentru cele două secţiuni au fost majorate de la 28,8 milioane euro la 84 milioane euro.
 
Costurile de proiectare la secţiunea 2B au urcat de la 4,5 milioane euro la 5,6 milioane euro.
Valoarea totală efectiv plătită către Bechtel, calculată iniţial la 2,2 miliarde euro pentru întreaga autostradă, a fost de 1,2 miliarde euro pentru doar 52 kilometri realizaţi, reprezentând 12,5% din lungimea totală a autostrăzii. Pe o distanţă de 60,5 kilometri, 15,7% din lungimea totală, lucrărle au fost doar începute, nu şi finalizate.
 
În raport se mai arată că reprezentanţii Companiei Naţionale pentru Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) nu au pus la dispoziţia Corpului de Control originalul contractului, iar acesta nici nu a fost găsit în pofida căutărilor la mai multe instituţii, fiind obţinute doar copii certificate. În final, la CNADNR a fost identificat un exemplat marcat "conform cu originalul", în limba engleză, care ar fi originalul documentului aflat în posesia statului.
 
Inspectorii guvernamentali arată că, în urma controlului, au rezultat acte şi operaţiuni care pot întruni elementele constitutive ale unor fapte de natură penală săvârşite de foştii miniştri Gheorghe Dobre, Sebastian Vlădescu, Monica Macovei şi Radu Berceanu şi fostul şef CNADNR Cristian Duică, fiind sesizată astfel Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).
 
Raportul de control va fi trimis şi Serviciului Român de Informaţii (SRI), CNADNR, ministerelor Transporturilor, Finanţelor, Justiţiei, Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Departamentului pentru Proiecte de Investiţii, Secretariatului General al Guvernului, Cancelariei premierului şi Curţii de Conturi.
Sursa:
==================================
=============================================
============================================================
 
 
VIDEO
 
 
=============================================================
==============================================
===================================

69 de comentarii:

  1. Statul trebuie sa faca eforturi speciale pentru creiarea de noi puscarii. Lagare de concentrare a clasei politice.Procesele si executiile trebuiesc televizate.

    RăspundețiȘtergere
  2. JOS MONARHIA ! JOS REGELE MIHAI !
    Lectie pentru Ponta: Regele Mihai condamna abuzurile in cazurile Pungesti si Rosia Montana


    Regele Mihai condamna, intr-un comunicat dat publicitatii de Casa Regala a Romaniei, actiunile violente ale jandarmilor de la Pungesti si considera ca independenta energetica a statului este importanta, dar nu se poate realiza prin metode care sunt impotriva vointei populare,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eşti prostan tare de tot măi balaoacheşule! Regi ai României au fost Carol I şi Ferdinand, nu nea Mişu care face pe tine pişu. Şi dacă ar fi să judecăm moralitatea şi deschiderea spre nou a celor 2 regi de mai sus, rege cu adevărat modern, cu gîndire liberală a fost Ferdinand. Aşa ca niuiorchezule, marş potaie şi ne dă o limbă-n koaie!

      Ștergere
  3. Ardeleanul la Biroul de Imigrări:
    - Sex?
    - De trei ori pe saptamană.
    - Nu, vreau sa spun bărbat sau femeie?
    - Nu contează.

    RăspundețiȘtergere
  4. MPT a decedat din nou, Speranta nu moare niciodata.
    Deschideti Robert Horvath Deva Blog pentru amanunte .

    RăspundețiȘtergere
  5. Am trimes o scrisore lui Basescu . Scrisoarea va schimba multe.....merita sa o cititi . Ea incepe
    terminal Merita sa o cititi Robert Horvath Deva blog.
    Este trimeasa din OSAKA DE SUS

    MEMORIU OFICIAL
    Domnule Traian Basescu

    Nu sunt un admirator de al dumneavoastra. Dimpotriva. Sunt convins
    ca dupa terminarea mandatului veti ajunge la puscarie. Poate sa fie romaneasca,franceza sau americana, la alegere. Sunteti chintesenta clasei
    de comunisti si securisti care a preluat puterea dupa revolutie........

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt doua funeralii la concurenta MTP SI Mandela. Primul este un personaj nemuritor.......
    .........legendele nu mor niciodata

    RăspundețiȘtergere
  7. Balada lui Coreolone

    In satre colorate trec tiganii
    BALADA LUI COREOLON
    Si-o tiganca-n parul ei si-aduna banii
    Dupa ce au futut-o toti golani
    Alta sade intr-un colt, da cu ghiocul
    Sa-i futa unei fete mari ciocul
    Un tigan borat canta cu foc dintr-o vioara
    De cu zori si pana cand se lasa seara
    S-aude o vioara, s-aude un arcusi
    S-aude glasul dulce al unui tiganusi
    Sa-l fut cur, acusi, acusi.

    Refren
    Trec tiganii, trec
    Ce pula mea, Ce pula mea





    RăspundețiȘtergere
  8. Sa imi spal pula in gura voastra de anonimi spurcati !

    RăspundețiȘtergere
  9. Auziti ma anonimi jegosi,
    stiti cum e la noi la tigani,noi ne violam mamele in pizda si le tragem la muie
    da?

    RăspundețiȘtergere
  10. Fute-m-as pe mortii ma-tii cu ma-ta peste mine,esti tare-n pula ? Futu-ti mortii ma-tii de copil facut din laba de caine flamand,rupe-mi-ai pula cu ma-ta lipita de pula mea.Sa-ti iau rasa-n pula in rasa ma-tii de coreolon fara prezervativ...Caca-m-as pe mancarea ma-tii s-o simti mai bine,futu-va-n gura de anonimi infecti.
    Va violati de caini in fata casei voastre...
    (14) Anonymous

    RăspundețiȘtergere
  11. Ia-ţi pasteaua, fii cuminte că îţi foot un cap la dinte, zugravule!

    RăspundețiȘtergere
  12. O sa zugravesc curul cel bronzat ........tale cu neam cu tot.....
    ..............."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vrei să-ţi reglez avansul? O dată ţi-o înfig la bumbăreaţă, ca s-o ai mai strîmtă şi mai creaţă.

      Ștergere
  13. Cand te prind ca te futi cu caini bagabonzi la marginea canalului .....voi chema hingheri sa-te steilizuze in gatul matii de anonim borat.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna-i ziua stimati pacienti si dragi... animale !

    RăspundețiȘtergere
  15. Cainii latra, ursul trece!

    RăspundețiȘtergere
  16. Ultimul deces al lui MTP umple inimele de bucurie si speranta.

    RăspundețiȘtergere
  17. Uai, greata !
    Ce ma-mbetai ieri, ca porcu !
    Am bagat in mine ca spartu, cred ca mai mult de o jiuma de cotie de bere, fara mitilic !
    Ioi, ce chef am tras, la tanti Niculina !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: dezmat mare, uai !
      Plus ca ni l-o pus la casetofon si pe unu de-i zice Ionut Fulea-Pulea ! Sa dea hoasca me in icter galban, de iemotie !
      Ioi ! Memorabil !

      Ștergere
  18. Uai, s-o tuns si s-o bargherit adminu nost ?
    Ori nu-i iel in poza din avataru de mai sus, ca nu vad prea bine fara ochelari....

    RăspundețiȘtergere
  19. Bag sama ca nicio noutate, in tara lu Dorele ! In afara de cotidianicul "In drum spre puscarie, noi marsaluim de zor", nica nou !
    Aciulea, in Romanistan, toata lumea da in gatzi pe toata lumea !
    Acelasi algoritm: vin alti fomisti, fura totul si ei in draci, concomitent cu datu-n gat a celor ce-or fo !
    Dupe care or sa vina altii, si mai fomisti, si dupa ce-or gabui puterea, ii aresteaza pe-alde Dottore Privatizattore si La Piovra Liviu !

    RăspundețiȘtergere
  20. Cour di Leut ...unde hesy..halcooliculiculkie hanonim...sari baaa..ca-ti trag astia pi pula ...partiduletu...cu L in coada !
    Moama can o ajunge la nuti Cour di Fer ..ce ma bag si io ..macar o muie pentru Gala Butii..si o mouie pentru terenul di fotbal in PANTA di la mine din comuna si inca o mouie pentru salile de FINES..di la tara undi ..trag babili la fiare sa faca ..pectorali ..pentru sapa si innnca o muie pentru patinoarele fara gheata si bazinele fara apa si inca o mouie....ba asta ma futi rau di tat !!
    6;6

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezarica, tacei muei ca-ndata iti scot cu capu' proteza dentara!

      Ștergere
  21. Cea mai mare campanie de șpăguire a României
    Clasamentul cianurii

    Facem un clasament al beneficiarilor de la Roșia Montană pentru a genera o imagine pozitivă pentru un proiect periculos.
    România TV a încasat de la RMGC, în acest an, 1,5 milioane de lei, adică aproximativ 350.000 de euro.
    Glar Construct, o altă firmă legată de Sebastian Ghiță, a încasat în acest an echivalentul a 585.000 de euro
    Camelia și Corina Voiculescu a încasat 105.000 euro de la RMGC, prin firma Global Media Solutions
    Tot în 2013, Antena 3 a încasat 110.000 de euro de la RMGC. La acești bani se adaugă alți 130.000 de euro primiți de Antena 1.
    Firma lui Dan Andronic, patronul EVZ, a luat de la RMGC și a dat către B1. În 2013, agenția D.A. Communication & Media, patronată de Andronic, a facturat către RMGC servicii în valoare de 95.000 de euro. Ulterior, o parte din acesti bani (60.000 de euro) au plecat din contul firmei lui Andronic în cel al postului B1 TV – controlat, în acte, de mai multe companii ale familiei Păunescu în asociere cu Sorin Oancea, managerul televiziunii.
    Tot agenția lui Andronic a mai trimis aproape 30.000 de euro din banii încasați de la RMGC, către Tipogrup Press, controlată de ziariștii Mircea Pufu și Ion Cristoiu.
    În top este postul România TV, deținut de Sebastian Ghiță, dar toate televiziunile importante au încasat bani de la RMGC.
    Alți bani s-au dus la o altă firmă apropiată de Sebastian Ghiță, care a a construit case pentru strămutații din Roșia Montană.
    Pro TV apare cu aproape 220.000 euro plătiți de către RMGC, iar agenția Mediafax, cu 3.000 de euro.
    Romania TV / 350.000 euro
    Pro TV / 217.000 euro
    B1 TV / 139.000 euro
    Antena 1 / 130.000 euro
    Antena 3/ 110.000 euro
    Kanal D / 49.000 euro
    Prima TV / 39.500 euro
    TVR / 23.000 euro
    Realitatea TV / 17.000 euro
    Etno TV / 2.900 euro
    Alba TV / 5.100 euro
    Clasamentul a fost realizat pe baza unor documente publicate de Rise Project despre plățile pe care le-au făcut cei de la Roșia Montană Gold Corporation (RMGC), compania care deține licența de exploatare a aurului la Roșia Montană, către persoane publice din România și către instituții de media
    -----------------------------------
    zurza: http://www.cotidianul.ro/clasamentul-cianurii-227885/

    -------------------------------------
    Toti o apa si-un pamint! Niste banditi!

    RăspundețiȘtergere
  22. Ia, ia, los banditos! Da, i9a zi-ne matale de spre chiorila, cacat(in limba turca...), vaca merinos, vaca de kobe si alti cacati, ce-au primit cu ani in urma de au inchis ochii la toata golania cu transferul exploatarii catre gasca ascunsa sub RMGC.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sa-ti spun? Ce le-as face? Apai..." Pac, Pac!!!"

      Ștergere
    2. Pirr, pirrr parca ar fi mai aproape de necesar.

      Ștergere
  23. Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu nu s-a învățat minte după „scandalul vitei de Kobe” care i-a adus grave prejudicii de imagine și în care era vorba despre cheltuielile „de protocol” extravagante făcute în scurta perioadă cât a condus Guvernul. Acum senator, Ungureanu pare învățat cu deconturile din bani publici, așa încât a solicitat Biroului Permanent al Senatului să aprobe decontarea deplasărilor făcute în 30 septembrie și 15 octombrie, cu avionul, la Iași (orașul său natal, dar nu și cel pe care-l reprezintă în Parlament – fostul premier a fost ales la Arad).

    RăspundețiȘtergere
  24. Din surse serioase declasificate .......nu e gluma...armata americana are un servici special care
    actioneaza in Romania. Nervozitate si nemultumire in randurille armatei. Un grup de generali a trimis
    o scrisoare a

    RăspundețiȘtergere
  25. Prin Ambasada SUA catre Presedintele 0bama. Cu alte cuvinte armata nu este de acord cu vanzarea Romaniei. Si deci.....mamaliga va exploda in curand.
    Mai lasati laba .......

    RăspundețiȘtergere
  26. Neacsu A Marin Taie si el ce poate, taia-l-ar căcarea in mijlocul unei conferinţe de presă.
    acum 5 ore ·( imi mai place · 3)

    RăspundețiȘtergere
  27. Uai, care mergi la mormantare ?
    Ca poate mergem impreuna, cu ciartarul, direct Africa de S !
    Cica se da de pomana ca lumea, colaci, camesi, batiste, pufuleti si se arunca cu eurocenti !
    Haidi uai, poate prindem si-un loc la praznic, ca sa molfaim niste sarmale cu carne de porc si cate o zupa de pui !
    Uai, Cur di Leu, haidi bre, ca-ti dau tie si portea mea de tuica !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: uai, cica daca ne strangem mai multi, inchiream un ciartar de ala numai cu biznis clas, cu reducere 50 la 100 !
      Haidi uai !
      Ori voi deja sunteti la Trompeta, la Ziua Blogului, care se serbeaza maine !

      Ștergere
  28. Jandarmeria este condusa de cei care au tras in 89. Taranul roman , bunici si copii sunt batuti
    la sange. Va doare in cur. Mancatori de basini si visatori de lindic. Rusine anonimi fara nume sau tara.

    RăspundețiȘtergere
  29. MPT voi veni si eu la inmormantarea ts definitiva.
    Sper sa fie tot de craciun. Gloante in loc de parturi.

    RăspundețiȘtergere
  30. Alta mormintare astept eu !

    RăspundețiȘtergere
  31. Jiaga - jia gaaa !
    Mortii cu mortii, vii cu vii. Toate au vremea lor...

    RăspundețiȘtergere
  32. Muei, da aciulea n-ar fi buna o mormintare? Sa verdem ce coliva se face la 4coceni !

    RăspundețiȘtergere
  33. Uai, cum mai trece timpul !
    Exact acusica un an, intr-o sambata:
    ====================================

    sâmbătă, 8 decembrie 2012
    Mehedinti Blog online. Aniversam 3 ani de existenta! La Multi Ani, tuturor! Prieteni si neprieteni!
    NOTA SPECIALA:
    ===========

    1. PMT /// 7 decembrie 2012, 21:30

    Eu prepun sa va pregatiti cele mai "frumoase" urari de "LA MULTI ANI",
    pentru ca, peste nici 3 ore, blogul implineste 3 ani !

    S-a nascut intr-o zi de marti, 8 decembrie, la ora 1:06!

    2. CEZAR /// 8 decembrie 2012, 12:21

    http://youtu.be/PXIQt3GKKEo - INCEPE PETRECEREA IN CINSTE MH BLOG!!

    Publicat de Admin, Romania Megalitica la 01:10
    =====================================
    Se duse dreaq si anul ista !
    Parca mai ieri im pregateam crivata si-mi dadeam gumarii cu crema, ca sa merg la vot !
    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu mai tin minte bine...parca la Trompeta Severin am sarbatorit anul trecut, cu totii, nu ?
      Ori de Pasti ne-a adunat Nenea Vasile...ca nu mai stiu egsagt ! Parca de Pasti, da, cand am crepat in noi melu-chelu si botoiu de vin, de s-o mbetat ca un porc Domnu Don Cur di Leu si-o vrut sa treaca Dunarea, la sarbi, in stilul fluture !

      Ștergere
  34. Băi frate, iar pute a zugrav căcăcios pe-aciulea! Bai Horvaţ, tu vrai să-ţi umplu cariile cu bucăţi de sulă cît mîneca cojocului? Zgura mă-ti de limbrik bolşevik!

    RăspundețiȘtergere
  35. Eote bre, remembere !
    ===========================
    PMT fost TPM7 decembrie 2012, 23:59
    LA MULTI ANI, MEHEDINTI !
    Tu-te'n dinti !
    Azi, la 3 anisori, sa ti-o trag la dintisori !
    Iar in anul ce urmeaza, sa te sparg drept in GaOaza !

    LA MULTI ANI, blogutza mea, ia si-o muie, ca nu-i rea !

    Asta a fost urarea mea si a babei, asijderea !

    Sa curga sampania !!! (Care are ! Care n-are sa o ia dintre picioare !)

    RăspundețiȘtergere
  36. Eote bre !
    ==================
    Anonim8 decembrie 2012, 05:36
    La multi ani, Mehedinti Blog online!

    La multi ani stimati pacienti si dragi... animale!

    Răspundeţi

    Anonim8 decembrie 2012, 06:39
    La multi ani tuturor nebunaticilor care iubesc acest blog.Sa va dea Dumnezeu sanatate, inspiratie,umor, timp liber si muuuuuulta pasiune!
    La multi ani Mehedinti Blog, La multi ani Zoo si Noo,multe zile frumoase, haioase si fericite sa avem cu totii!

    Răspundeţi

    Anonim8 decembrie 2012, 07:29
    Buey, PMT, apropos de postarea ta de ieri de la ora 21,30.
    Că bine știi ora nașterii „copilului”!!!
    Se spune că acum e permisă prezența la naștere nu numai a soțului ci și a tatălui plodului!
    Hai,noroc și La mulți ani!

    RăspundețiȘtergere
  37. Eote bre, ce faini iereati ai dreaq !
    ====================
    Anonim8 decembrie 2012, 07:46
    LA MULTI ANI!
    Să curgă șampania in toată ograda!Câte un strop la fiecare lighioană,maimuță,măgar si iapă!Celor de la 9, distribui-ți-o prin branulă cu măsură.Pentru cei tari de înger, câte o palincă din pruna curată a babei lui PMT.Dixtracție faină, chef la max vă urez la toată poPULIMEA!Totuși, fără excese , SMURD-ul se pregătește pentru ziua de mâine.
    P.S. Cei de la „ochiul și timpanul”- atenție la MaiMukles, Tigris si Curdeleu.

    Răspundeţ

    SCMD Beius8 decembrie 2012, 08:49
    La Multi Ani, Mhblogonline! Admin, multa sanatate si La Multi Ani! La Multi Ani si cititorilor blogului!

    Răspundeţi

    Anonim8 decembrie 2012, 09:02
    Neatza Buna la ZOO + 9 si La Multi Ani, sanatate si multi bani!
    Buey, chiar se facura 3 ani de cind ne intilniram prima data? Ca sa vezi ce trece timpul...
    PS. Czare nu uita de oaule lui BuciFalus!!!

    RăspundețiȘtergere
  38. Iaca
    ==================
    Ică Şt. O. Victor8 decembrie 2012, 11:24
    Să-ţi trăiască, şi mulţi ani înainte Blogului tău, "Mehedinţi", Vasile!
    Chiar dacă intru mai rar, este în vizorul meu. LA MULŢI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  39. Ia, bre !
    ==============
    ELENA8 decembrie 2012, 13:41
    La multi ani, "Mehedinti blog on line"! La multi ani, Admin! Sa fiti sanatos si sa va dea Dumnezeu tot ce doriti!

    RăspundețiȘtergere
  40. Iaca, iaca !
    Sireacu, nu stia ce-l asteapta si ce o sa ajunga !
    ==================================
    plano108 decembrie 2012, 15:30
    La multi ani blogului, asa cum a fost in urma cu trei ani, o alternativa la bagatul pumnului in gura pe celelalte bloguri ale SCMD.
    Din pacate, adminul si-a pierdut simtul masurii in comunicarea neconventionala in virtual.
    Mh este singurul blog care este moderat de admin prin anonimi sau alte nicknamme. Sunt atatea posturi in care adminul nu apare oficial ca moderator al comentariilor. In schimb ii simti "darele" in comentariile anonimilor sau, mai nou, ale PMT-ului.
    Cand intri pe acest blog te umpli de purici ca intr-un cotet de gaini nederatizat.
    Sa vedeti cati purici sar pe mine!
    Uuuuf....!!!

    ==========================

    Ai di capul lui !

    RăspundețiȘtergere
  41. Eote uai !
    =================
    nabuco8 decembrie 2012, 20:36
    Respect Dl. Burcu. Mergeti inainte !!! LA MULTI ANI !

    Răspundeţi

    Anonim8 decembrie 2012, 21:03
    LA MULTI ANI !
    Felicitari ! Sunteti buni si NEBUNI !
    La multi ani si tie, Burcule !

    RăspundețiȘtergere
  42. Eote uai bre !
    =====================
    karadeniz8 decembrie 2012, 21:59
    La mulți ani, blogului Mehedinți și celorlalte mai tinerele, România Megalitică, Călător pe net, O nouă atitudine, 2012 Hronicul semnelor !
    La mulți ani, domnule comisar Vasile Burcu și felicitări pentru munca depusă.
    La mulți ani cititorilor și comentatorilor acestor bloguri!

    RăspundețiȘtergere
  43. Neacsu8 decembrie 2012, 22:07
    La multi ani nea Vasile! Sanatate si satisfactii pe toate planurile ! Chiar daca nu prea mai intru pe aici, ramai pentru mine acelasi prieten si stii bine asta. Oricand gata sa te ajut in orice problema, oricand aproape de tine la bine si la rau. Nu te supara insa daca nu mai dau pe aici, motivele le stii, asta e situatia.
    Cu aceeasi prietenie,
    Neacsum

    RăspundețiȘtergere
  44. Ia, ia !
    ===============
    Puiac8 decembrie 2012, 22:07
    La multi ani, MH online! Multa sanatate gazdei, sanatate tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  45. popouVICIU8 decembrie 2012, 22:25
    Bine v-am regasit sanatosi!

    La multi ani cu sanatate, dom' comisar,la multi ani bloagei!

    RăspundețiȘtergere
  46. Si gata !
    Eote:
    =======================
    PMT9 decembrie 2012, 15:05
    Buey , LA MULTI ANI la toti labarii !
    Na, ca am facut suta ! Cat de inteligent sunT ! Nu degeaba sunt leader aciulea la NOO ! Nebunul sef !
    =====================
    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
  47. Fiţ pe fază, că de ziua blogului, Nenea Vasile pentru noi pune-n proţap un mistreţ de 2 kile, iar lui Stănescu-Petrică-Cezărel, o să-i dăm să zugă koaili de la purcel!!!

    RăspundețiȘtergere
  48. Nu ne mai baga in seama domnu cu adminu !
    Are treburi culte pe feis !

    RăspundețiȘtergere
  49. La multi anii ! Felicitari domnului Burcu un adevarat patriot.
    Un blog de oameni liberi. In frunte cu un om cu nume de imparat roman.
    A inceput !
    Trupele de securitate ( jandarmarie ) futute de romani dela tara. Bravo lor !
    http://stareanatiunii.com/filmul-rascoalei-de-la-pungesti.html
    Azi Re..volta maine Re ...volutie
    Rusine anonimilor lingatori de pizda de catele moarte ! Va doare in pula fara pula !

    RăspundețiȘtergere
  50. ATENTIUNE ! IN CURAND UN NOU PRIM MINISTRU !
    Dosarul nr. 177/P/2002, al Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie, Sectia de urmarire penala si criminalistica. Obiectul acestuia este „Moartea violenta a procurorului Cristian Panait. Inculpat: Ponta Viorel Victor”.

    RăspundețiȘtergere
  51. Uai, fug la cuibar.
    Maine tre sa hiu fresh. De la prima ora ma imbrac aligant, cu crivata ! Cum trag cloapitilii la biserica, cum is tzapan in picioare !
    Ca doar e zi de mare sarbatoare !
    Chit ca Donaris Cernea se face ca ploua, iar vantul ii bate poternic la rafala !
    NB la ZOO si NOO, ori ce dreaq o mai fi p-aciulea !

    RăspundețiȘtergere
  52. REMIS SERVICIULUI INTERPOL
    INTERPOL Washington
    U.S. Department of Justice
    Washington, DC 20530-0001
    Dosarul nr. 177/P/2002, al Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie, Sectia de urmarire penala si criminalistica. Obiectul acestuia este „Moartea violenta a procurorului Cristian Panait. Inculpat: Ponta Viorel Victor”. Dosarul a fost tinut timp de noua ani “la secret”.Mai departe, in rechizitoriul procurorului care cerceta moartea violenta a lui Panait .se spune ca “varianta sinuciderii ori a accidentarii nu se sustin de catre probele coroborate cu declaratiile martorilor, in concluzie stabilirea formei judiciare a mortii ramane ca stabilita omuciderea”.Pe lista suspectilor din dosarul cauzei exista un singur nume: “Viorel Victor Ponta, de profesie procuror, coleg cu victima”. La dosar mai exista, de asemenea, ca punct deosebit de important in desfasurarea anchetei penale si stabilirea autorului crimei, declaratia matusii lui Cristian Panait: Femeia mai declara si ca “am fost alertata de ceilalti vecini ca nepotul meu a cazut de la etaj. Ultimele cuvinte pe care le-am auzit de la el au fost: cainele asta de Ponta m-a omorat! Apoi a mai spus ceva dar nu am mai putut auzi, a intrat in coma”.

    RăspundețiȘtergere
  53. In cazul cenzurarii acestui document deschideti blogul Cezar. Un blog al libertatii de expresie.
    " Cenzura ne face liberi "

    RăspundețiȘtergere
  54. Stiri ultima ora : La Pungesti a inceput vanatoarea de oameni .
    ULTIMA ORA 3.30 PM NEW YORK
    Ziaristul Von Karl-Peter Schwarz dela “Frankfurter Allgemeine Zeitung” a preluat cazul crimei Ponta . Ziaristul german s-a intalnit la New York cu cineastul
    american Robert Horvath si sotia sa Kiypko un cunoscut fotograf japonez.

    PRESA GERMANA SI FRANCEZA PREIAU CAZUL CRIMINAL PONTA !
    MPT a reusit sa se pise.....pe el !

    RăspundețiȘtergere
  55. Stimate domnule Burcu
    Sunt un admirator . Editoriale de exceptie. Totusi sunt intrigat de faptul ca nu acordati
    un rand evenimentelor de la Pungesti. Nu gasesc nici o explicatie plauzibila. Tara arde......

    PS E nasol omba! Monica Macovei cere REDESCHIDEREA dosarului SINUCIDERII procurorului Cristian Panait!

    RăspundețiȘtergere
  56. @ MPT Ma cac pe cravata ta luata de la morti si raniti.

    SA-TI DAU LA MUIE LU MATA PANA FACE CLABUCI LA GURA
    Scuzati limbajul erotic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să-ţi plombez proteza mooistule! Hai cască gura să te gîdil niţel pe la amigdale slinosule!

      Ștergere
  57. Chevron a cazut in capcana instalarii unei sonde pe un teren dobindit ilegal de catre primarul din Pungesti!,
    Drama nu e a americanilor. Ei stiu ca daca ilegalitatea se intimpla in Texas, americanii de acolo i-ar fi impuscat! Dreptul la proprietate in SUA este sfint! Intri pe proprietatea mea te impusc fara mila!

    PS Daca Blondelu intra pe proprietatea mea al impusc in cur. Pe MPT il impusc in pula sa se pise pe gura.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri