Google Translate

duminică, 8 decembrie 2013

Creșterea Pensiilor si salariilor în 2014, la mana Presedintelui Basescu. Acesta insa, tributar unor "aduceri aminte" din Guvernarile PDL, refuza promulgarea Legii Bugetului! Aloo... Dom'Presedinte...gata... s-a terminat cu "ascunderea banilor prin buget"... alea, alea ... de care mai stiai si matale...


Liviu Voinea: Pensiile vor crește în 2014;
momentul depinde de când vor intra în vigoare cele două legi  
• duminică, 8 Dec 2013 •
 
Pensiile vor crește în 2014, a declarat ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, într-o emisiune difuzată duminică de Pro TV, însă momentul depinde de când vor intra în vigoare Legea bugetului de stat și Legea bugetului asigurărilor sociale.

 
"Pensiile vor crește în 2014, însă momentul în care se dă creșterea depinde de momentul intrării în vigoare a celor două legi și eu sper că înainte de 1 ianuarie. De exemplu, în 2012 a fost an electoral și nu s-a aprobat bugetul. S-a făcut în 2013, aprobat în Parlament și promulgat în 21 februarie. S-au dat pensiile, inclusiv mărirea pe ianuarie, în februarie chiar și în martie", a spus Voinea.
 
Întrebat ce sa va întâmpla dacă președintele Traian Băsescu va promulga doar Legea bugetului asigurărilor sociale, fără Legea bugetului de stat, Voinea a subliniat că va fi "o situație fără precedent".
 
"Este o situație fără precedent, iar juriștii trebuie să își exprime o opinie pentru că este o situație fără precedent. Există un risc în ceea ce privește acordarea sau neacordarea pensiilor mărite. Trebuie să vedem ce se întâmplă, dar pensiile vor crește. Eu sper ca în luna ianuarie, ambele legi vor fi în vigoare și totul se va desfășura așa cum a fost agreat cu partenerii internaționali", a explicat ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea.
 
 
Președintele Traian Băsescu a declarat joi că va promulga bugetul asigurărilor sociale în aceeași zi în care îl va primi, pentru că nu are ce să-i reproșeze, adăugând că, din acest punct de vedere, premierul "poate să stea liniștit", dar că bugetul de stat îl poate "consulta" până pe 29 decembrie.
 
"Ce vă pot spune însă cu certitudine: voi promulga imediat bugetul asigurărilor sociale, pentru că n-am de reproșat nimic acelui buget. Obiecțiunile mele sunt pe efectele introducerii accizei pe carburanți. Probabil că în aceeași zi în care bugetul asigurărilor sociale va sosi, îl voi și promulga, pentru că n-am motive să-l țin. L-am urmărit în derulare, nu are decât rezerve rezonabile — că și liberalii trebuie să aibă un ban de alegeri, dar ele sunt rezonabile, nu sunt exagerate, ca la Ministerul Dezvoltării Regionale. Deci, din acest punct de vedere, domnul prim-ministru poate să stea liniștit", a spus Traian Băsescu, într-o conferință de presă la Palatul Cotroceni.
 
În privința bugetului de stat, președintele a afirmat că nu l-a primit, după ce a fost votat miercuri de Parlament, dar că poate consulta proiectul Legii bugetului de stat până pe 29 decembrie, pentru a-și formula un punct de vedere.
 
Proiectul legii bugetului de stat și proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2014 au fost aprobate miercuri, 4 decembrie, de plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului.
 
Președintele Traian Băsescu a avertizat în repetate rânduri că, dacă Executivul nu va găsi soluții pentru a renunța la creșterea accizei pe combustibil, nu va accepta bugetul de stat pe anul 2014 în forma actuală, existând posibilitatea de a-l ataca la Curtea Constituțională.
AGERPRES (AS — editor: Mariana Nica)
 
Sursa:
=====================================================
==============================================================

68 de comentarii:

  1. Na că Nea Bazileus ne strică voia bună cu subiectul ăsta, cu încrucişătorul naţiunii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. Lua-l-ar benga de derbedeu, tîlhar şi golan!

      Ștergere
    2. Nu fu suficient că mă enervă şi "deont ologul" ăla de Lupulus, Lupula, ori cum dreq şi-o mai zice. Ete, cînd e nevoie de RH "să facă" un duel cu sus-numitul, baragladina din Osakaka nu-i prezentă.

      Ștergere
    3. Să-ți fie rușine, Burcule! Esti si laș.Te ascunzi sub anonimat ca să spui că te-am enervat.
      Esti cel mai injurat cînd robert injură anonimii.

      Ștergere
  2. Stimate domnule Burcu
    Trimit acest editorial depe blogul meu personal.
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG
    In cazul in care a-l considerati meritoriu va rog sa-l postati ca editorial
    Titlul
    APEL CATRE SECURITATE SI ARMATA PENTRU SALVAREA ROMANIEI !
    Cu multumiri anticipate.

    RăspundețiȘtergere
  3. IN CAZ DE CENZURARE DESCHIDETI BLOGUL LIBERTATII DE EXPRESIE .....CEZAR !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai tataie, aici nu te cenzureaza nimeni, numai ca unele-nu toate ce le scoti pe trompa sunt baliverne. Ia tu initiativa, du-te la Obama in audienta si spune-i chestiile astea. Poate ne ajuta el cu Chevron-ul.

      Ștergere
  4. Mai ciuperca, daca nu-ti place in salon poti merge sa te culci la celalalt ,,raion''. Oricum, nu uita sa-ti ei tratamentul !

    RăspundețiȘtergere
  5. " Cenzura ne face liberi si mai bine informati "
    Din cugerarule robertiene

    Domnule Burcu
    Multumesc . In fond este blogul dumneavoastra.
    PENTRU CEI INTERESATI
    DESCHIDETI
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG

    RăspundețiȘtergere
  6. Cezare.....erou printre eroi.....mai schimba editorialul .
    Vreau sa postez ceva..........

    RăspundețiȘtergere
  7. În jurul proiectului domnului Băsescu se strânge lațul.
    Traian Băsescu trece prin momente grele şi că şi-a pierdut susţinerea unui partid, susţinere care i-a conferit întotdeauna o aură de “personaj popular” în diverse situaţii, a declarat Bogdan Teodorescu la Antena 3.

    În jurul proiectului domnului Băsescu se strânge lațul. Vezi cine spune“Criza domnului Băsescu în legătură cu PDL a început la perdeluţă, cum spunea un coleg de-al dvs. La acel moment, domnul Băsescu a încercat să mai facă un partid şi nu prea i-a ieşit. A reuşit să atragă un cunoscut politician, domnul Tomac, şi alţi câţiva politicieni de un anumit profil. Pe de altă parte, se mai întâmplă alte două lucruri. PDL creşte, sigur, nu e la 20%, cum speră domnul Blaga, dar de urcat, urcă. În al doilea rând, cu aceea competiţie internă, l-a făcut pe domnul Cătălin Predoiu să fie clar candidatul dreptei la alegerile prezidenţiale, singurul legitim. Pentru că, spre deosebire de celelalte nume rostite pentru candidatul dreptei, domnia sa este votat de propriul partid. Împotriva dorinţei lui Traian Băsescu şi împotriva finului domnului Băsescu, domnul Falcă. Deci domnul Cătălin Predoiu îi dă de câteva luni bune şah după şah domnului Băsescu. Domnul Traian Băsescu este enervat de acest lucru pentru că, totuşi, un lider politic fără un partid este un personaj complicat” a spus profesorul Teodorescu.

    “Domnul Traian Băsescu este foarte izolat pe scena politică şi cu mici ipoteze de a îşi construi o nouă structură politică pe care să se bazeze În acest moment, domnul Traian Băsescu a început să scadă în sondaje, la nivelul încrederii şi este încolţit din mai multe părţi, pe lângă afacerea Nana, are şi problema cu terenurile Brătienilor.”

    ”Astfel, în acest moment, domnul Băsescu are aşa: Nu are niciun partid care să îl susţină, pentru că Mişcarea Populară nu poate fi numit partid, este într-un colaps de imagine extrem de periculos, are în faţă nişte comisii parlamentare care ar putea să scoată în faţă rezultate neaşteptate, are o procuratură care s-a autosesizat într-unul din cazuri şi iată că această imagine este a unui laţ care se strânge în jurul proiectului pe care vrea să îl construiască, nu numai a domniei sale”, a conchis Teodorescu.

    RăspundețiȘtergere
  8. INCREDIBIL, pe ce se duc banii nostri... Au înnebunit pe banii europenilor:
    CE face comisie despre cum să tragem apa la WC !!!
    ==========================================
    Comisia Europeană va adopta, săptămâna viitoare, criteriile de furnizare a etichetei ecologice pentru toalete și pisoare. Decizia este un câștig pentru experții de la Direcția de Mediu a Comisiei Europene, care din luna octombrie a anului 2011 fac eforturi în acest sens. Problema experțiilor este reprezentată de volumul de apă tras la toaletă și pisoar. Mai mult, experții au făcut și câteva constatări cu privire la capacele de toaletă.

    Joe Hennon, purtătorul de cuvânt al comisarului pentru mediu, Janez Potočnik, a declarat, pentru EurActiv, că scopul principal este stabilirea criteriilor pentru toalete, astfel încât să crească eficiența utilizării apei.

    Potrivit informațiilor publicate pe pagina online, Comisia Europeană s-a angajat, într-un efort de lungă durată, să stabilească criteriile cu privire la eticheta ecologică pentru toalete. Demersul a început în anul 2011, potrivit documentelor Centrului Comun de Cercetare al Comisiei Europene. Prima reuniune ad-hoc, care a dezbătut această “problemă”, a fost la Bruxelles, în anul 2011. A doua reuniune a fost în Sevilia, în anul 2012. Experții, care au susținut această propunere timp de doi ani, au realizat și un raport tehnic de 60 de pagini, în care arată care sunt sarcinile îndeplinite de grupurile de lucru.

    Olanda și Franța vs. Marea Britanie

    Experții au raportat că în Olanda și în Franța nu pot fi instalate toatele care au o capacitate mai mică de 6 litri. Și Portugalia s-ar putea confrunta cu aceleași limitări. În schimb, în Marea Britanie, toaletele care au o capacitate mai mare de 6 litri sunt interzise, iar cele care au sub această capacitate sunt încurajate. Astfel, totul depinde de când și unde a fost construită o proprietate și de sistemul de canalizare, arată experții.

    Cât să fie volumul de apă tras la toaletă

    Potrivit documentelor de ajustare a legii promovate de Comisie, se propune ca volumul de apă tras în cazul pisoarelor să fie de maximum un litru și în cazul toaletelor să fie de 5 litri. A existat o propunere prin care apa de la pisoar să fie de 0,5 litri și de la WC să fie de 3 litri, însă în acest caz ar putea fi redusă posibilitatea să fie aplicate etichetele ecologice ale UE.

    Experții au mai descoperit că nu există o legătură între capacele de la toaletă și funcția produsului, că sunt adesea vândute separat, dar și că există o variabilitatea mare în alegerea capacelor de toaletă în funcție de preferințe.
    ==============================
    Astia isi bat joc de MILIOANELE de oameni saraci ai UE !!!
    Oamenii nu au bani de paine, de medicamente...

    RăspundețiȘtergere
  9. BNR va ține secret raportul privind creditul de la CEC luat de Băsescu.
    ================================
    Raportul ce cuprinde concluziile anchetei BNR în legătură cu creditul de aproximativ un milion de euro acordat Ioanei Băsescu de către CEC Bank nu va fi făcut public, a declarat consilierul guvernatorului Băncii Naționale a României, Adrian Vasilescu, sâmbătă, într-o intervenție telefonică la Antena 3. Totodată, conducerea BNR nu va purta răspunderea rezultatelor acestui raport, pentru aceasta nu va contrasemna documentul, conform spuselor lui Vasilescu.

    Consilierul guvernatorului BNR afirmă că inspectorii și-au terminat cercetarea, iar acum lucrează la redactarea raportului. “Echipa de control nu mai este la CEC. Inspecția s-a încheiat, dar se lucrează la raport, care va purta semnăturile inspectorilor numiți de vice-guvernatorul Florin Georgescu. Este procedura obișnuită”, a spus consilierul lui Mugur Isărescu.

    Vasilescu a precizat că raportul nu va fi contrasemnat de nimeni din conducere, ci va purta doar iscălitura inspectorilor.

    Juristul a anunțat că luni, la prânz, șeful Direcţiei Supraveghere din BNR, Nicolae Cinteză, va organiza o conferință de presă pentru a răspunde întrebărilor referitoare la acest raport, fără să aibă un mandat special.

    Adrian Vasilescu a mai spus că BNR nu are prerogative în ceea ce privește aspectele infracționale, precum abuz sau neglijență în serviciu, de acestea ocupându-se instituțiile Justiției.

    “BNR are o singură acțiune pe care o poate întreprinde – pentru că nerespectarea unui angajament de credit nu este ifracțiune – poate stabili” ca o sumă, care să nu depășească cuantumul sumei împrumutate, să fie scoasă din circuit. În speța creditului luat de familia Băsescu, “BNR ar obliga CEC să scoată din circuitul tranzacțional un milion de euro și să-l pună deoparte pentru că ar putea interveni o neperformanță în desfășurarea acestui credit”.

    O subcomisie a Senatului care investighează împrumutul își va începe activitatea săptămâna viitoare. Raportul BNR va ajunge la parlamentarii care compun comisia, dar nu va fi făcut public, pentru că astfel s-ar încălca “cel puțin două legi”, a explicat Adrian Vasilescu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dece este citat Bogdan Teodorescu ca Vladimir Ilici Lenin ? Are fata plina de negi pe pula.
    Este uns cu toate alifiile din cur. Un trogolit politic care a-si vine ideile in schimbul unei sticle .....

    RăspundețiȘtergere
  11. Trebuie sa recunosc ca dupa venirea lui
    Ponta viata populatiei s-a inbunatatit simtitor si pensiile au crescut ingrijorator,

    RăspundețiȘtergere
  12. Toaleta mea din japonia seamana cu o carlinga de avion militar. 21 una de butoane,
    Cel al blondelului ....nici un buton. Doar o gaura mare care pute ca clasa politica romaneasca.
    Scuzati comparatia.

    RăspundețiȘtergere
  13. Propun un concurs de flegmat in gura a lui Lupus. Toti concurentii vor fi declarati castigatori.

    RăspundețiȘtergere
  14. Stimata administratie
    Va deranjez cu o intrebare personala. Nu va costa nimic. Cu cat vor creste salariile si pensiile
    in 2014. Pareti ingrijorat de soarta bugetarilor care nu produc nimic si o freaca .......

    RăspundețiȘtergere
  15. AJUNGE ! GATA AJUNGE !
    Un raport al Bancii Mondiale arata ca, in Romania, bugetarii primesc spor pentru orice: confidentialitate, izolare, mobilitate, fidelitate sau interventie, iar sumele acestea depasesc cu mult salariul de baza.Pe primul loc la cele mai mari sporuri le au angajatii din Armata, in venitul lunar, sporurile avand pondere de 58%
    Politistii primesc 22 de sporuri, fiind rasplatiti pentru combaterea coruptiei, pentru pericole si pentru ca sunt loiali. Politistii, impreuna cu familiile lor, primesc bonusuri de mutare.
    Acestia sunt urmati de politistii, jandarmii cu 55% din salariu pentru a bate oameni nevinovati copii
    si batrani

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce parere aveti vorbe mari si pula mica?
    STAREA DE NECESITATE :"Este situația declarată în care existența statului, sau ordinea publică sunt periclitate de anumiți factori care impun măsuri excepționale, pentru salvarea statului sau a ordinii publice. "STATUL CHEVRON impotriva romanilor.ROMANI SUB ASEDIUL CHEVRON

    RăspundețiȘtergere
  17. SUGETI PULA LUI ROBERT !

    Futu-va muma-n cur de anonomi jegosi mancatori de pula de cineast.
    Se pare ca istoria se repeta. Ilescu in 89 a bagat tancurile rusesti in Bucuresti si la Timisoara si ne-a dat lovitura de stat numita revolutie. Ponta baga jandarmeria sub pretex ca Romania nu mai depinde economic de Europa. Se vede clar ca acum ne conduc urmasii fostilor cumunisti veniti pe tancurile rusesti in 45. ,Trebuie iesit labagiilor puturosi in strada daca si cei care sunt fideli Romanei de maine, care Romania va mai exista si maine, daca vreti sa existe.
    Romanul acum practic asista la propria vindere, nu o sa mai aiba nici dupa ce bea apa ci doar pisat Degiaba o sa va trezizi lasi si anonimi atunci, cind e prea tirziu...

    RăspundețiȘtergere
  18. MULTI LENESI, BASINOSI SI PROSTI !
    In 1989 Statul functiona cu circa 800.000 de bugetari basinosi cu tot cu cei din Comitetul Central. Dupa 20 de ani avem 1,2 milioane..........,, Avem partidul si guvernul bugetarilor si a asistentilor sociali numit USL.Cei care produc sau se fac sa muncesc cam pe un sfert.
    Da-ti afara cu suturi in cur, ca sa salvati patria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai "cineastule", n-ai vrea matahaluta sa ne onorezi cu absenta? Suntem satui de injuraturile noastre, nu vrem sa le mai auzim si pe ale tale. Te lauzi ca esti om destept? Pai, citeste ce ai scris, un limbaj de "coada vacii", nicidecum conform pretentiilor tale. Vai de tine, mosneag cu mintea-n traista.

      Ștergere
  19. Ai di pula me, iar e luni !
    Parca mai eri ieream ofiter activ, mandria ministerului !
    Cum mai comandam eo trupilii si ma pregateam pentru apararea tarii, chiar cu pretul vetii !

    Ioi, cum trece timpul !

    RăspundețiȘtergere
  20. Gata, mi-am facut rugaciunea de dimineata, impreuna cu tatucul meu spiritual !
    Acusica sunt incarcat de pozitronice !
    ================================

    http://www.youtube.com/watch?v=TF61sc_7KN8
    ======================
    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
  21. Traiasca si infloreasca Răscolutia din '89, de inlaturare a regimului odios, carele nu ne dadea caldura pe timp de iarna si ne furniza numai takimuri si saliam cu soia !
    Traiasca si inflorăreasca clasilii politice actuale care, in loc de takimuri, ne ofera, din belsug, boase sfinte ! Cacu atata o mai ramas sireaca tarisioara: cu boasele sfintilor, numa bune de mozolit !
    In rest, precum se vede: scoli neincalzite si cu cacastorile tot in capatul curtii. In timp ce, macarale, rad in soare si ridica, pan'la cer, cartiere intregi de biserici, capele si alte catedrale gigant !
    Traiasca si infloreasca capitalismul multilateral dezvoltat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate ai dreptate...

      Ștergere
    2. Pese: ioi, da ci mi-e dor de "discutiile recapitulative"de la IPI ! Ieream bun la clantanit, bagam acolea 2-3 teze, doua citate rasunatoare din tovarasul, ii ameteam cu 5-6 fraze sii,,,jiap, "FB"!

      Ștergere
    3. Pese: iar secretarul beobe se prindea, din prima, ca-s textier si un habarnist convins, insa ma lasa sa bag materie, pentru ca acaparam atentia colegilor si ieream ca un fel de exemplu pozitiv !
      Ca, de-l punea dreaq sa-mi puna fro intrebare, imi strica muzicuta !

      Ștergere
  22. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale !

    RăspundețiȘtergere
  23. Netza Buna la ZOO + 9! Pe la 10, Cezar + RH sula sa imi frece!

    RăspundețiȘtergere
  24. Sireaca Romanie !
    Din exportator de specialisti si utilaje de scos titei si gaze, in intreaga lume, am ajuns in halul sa ne uitam cum toti veneticii mapamondului vin sa ne scurme acusica pamantul !
    Inginerii petrolisti romanesti erau recunoscuti si cautati in intreaga lume, iar scoala de Petrol si Gaze de la Ploiesti ierea, de departe, cea mai tare din Europa si Asia !

    Bine ca ne-a adus Marea Răscolutie de la '89 posibilitatea, de neconceput in alte vremuri, de a ne-o trage la cap, unii altora.
    In cazul de fata este vorba despre tabara de iobagi de la Pungesti, care si-o fura sistematic de la conationalii institutionalizati, organizati pe criterii de partid.

    De-acum ma simt fericit si implinit. Pot crepa in liniste !

    RăspundețiȘtergere
  25. Transportatorii urla de durerea ce sta sa vina, odata cu biata acciza de numai 7 heurocenti !
    Pungestii urla de bataia de joc, dar vsi de bataia la propriu, ce si-o fura zilnic, careia i-au picat in laba !
    Rosia Mortala urla pe strazi si-n piete si nu se mai opreste !
    Doctorii urla prin spitale, iar spitalele urla de saracie !

    Si ce daca ! Noi avem o majoritate confortabila si ne doare la basketi !
    Numai ca, fata de idiotul ala de boc (=cacat in limba turca), noi mai aruncam si cate o ciozvarta, ca sa ametim de cap pulimea !

    RăspundețiȘtergere
  26. Pungesti ...prprietatea privata a fost incalcata ...legea trebuie sa functioneze !
    Rosia Montana!.... Sunt cele mai avantajoase conditii din lume (Suedia redev. 2%..Ro.6%...cele mai mari fonduri pentru garantarea mediului ...Ungaria spera sa ia Transilvania cu ..aur cu tot ..normal )
    Sanatatea ..a avut pe 2013 un buget de trei ori mai mare ca in 2011.....Furturile in sistem sunt apocaliptice
    Voi chiar sunteti ...TAMPITI ? 6;6

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu uoai, noi nu. Poate tu ?!

    RăspundețiȘtergere
  28. Se pare dupa autopisare in gura MPT a inceput sa se uite in jur . Analize corecta. Insfarsit a aparut
    cuvsntul Pungesti......Puls sa-mi belesti. Greva soferilor......va ingropa pe Ponta.
    Cititi cu nesat Robert Horvath Deva blog.pentru amanunte.

    RăspundețiȘtergere
  29. Cezar un erou al natiei latine refuza sa posteze comentariile mele.
    Tradare si din nou tradare.
    Cititi despre un general de jandarmi care a refuzat sa bata tarani, copii, femei si babe.
    Pe deacum celebru blog personal. Vizitat ieri doar de 7000 de interesati. Bravo RH .

    RăspundețiȘtergere
  30. Cel mai tare blog in limba romana se cheama Starea Natiunii blog politic ......care ma decorat pentru
    62 de postari terminale. Veti afla noutati despre Pungesti.
    Robert Horvath sa traiesti ....si pe Cezar sa-l belesti.

    RăspundețiȘtergere
  31. Daca ls Pungesti .....moare cinevs.....probabil un copil ....va incepe un razboi civil.
    Eu ma indrept incognito spre localitate cu un pasaport japonez.
    Voi transmite pentru Nipon Press dela fata locului. Nu glumesc....si numai e de gluma.

    RăspundețiȘtergere
  32. Pres buna gazda a pierdut o sansa unica prin cenzurares scrisorii mele.
    Adresata armatei si securitatii. Ar fi putut sa atraga multi interesati inclusiv departamentul
    special al servicilor dedicat persoanei si personalitatii mele.

    RăspundețiȘtergere
  33. Greu ii cu nebunii in casa!

    RăspundețiȘtergere
  34. Voi darama statuia lui Cezar. A tradat prietenia noasta pentru un pumn de ....spermatozoizi
    Daca stiam ca e Brutus ai dadeam sa-mi manance puls mult mai devreme.....cu sperma cu tot
    clabucii.

    RăspundețiȘtergere
  35. Prostis si incultura lui Cezar este enciclopedica!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  36. Nebunii schimba lumea si istoria. Cei normali uneori sotele si izmenele care put a cur nesters.

    RăspundețiȘtergere
  37. Gata ......Ma duc sa ma culc cu vreo actrits sau un super model
    La New York e Cinci
    In Cur sa ma Lingi.

    RăspundețiȘtergere
  38. ..Rh+ ...in cimitir baaaaa...gasesti una si unu..!!

    RăspundețiȘtergere
  39. Ghețea, audiat în legătură cu creditul acordat de CEC Ioanei Băsescu.
    --------------------------------------------------
    Președintele CEC Radu Grațian Ghețea este audiat la această oră de Subcomisia senatorială care analizează felul în care instituția bancară a acordat Ioanei Băsescu un credit de un milion de euro. Ghețea nu a făcut declarații la intrare. Ședința nu se desfășoară în prezența reprezentanților presei, care au putut asista doar la începutul lucrărilor. După audierea lui Ghețea, ar urma să fie audiați directorul Direcției de Supraveghere din cadrul BNR, Nicolae Cinteză și ministrul de Finanțe, Daniel Chițoiu. Reprezentanții PDL și PPDD nu s-au prezentat la ședință.
    S. Antim, A.M.PRESS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O Lichea care isi bate joc de noi!
      Ghețea, declarație laconică la ieșirea de la audieri. El a invocat SECRETUL BANCAR în legătură cu creditul Ioanei Băsescu
      ==========================
      Președintele CEC Bank Radu Grațian Ghețea a dat o declarație laconică la ieșirea de la audierile în Subcomisia constituită la nivelul Senatului pentru a analiza felul în care instituția bancară a acordat creditul de un milion de euro pentru Ioana Băsescu. „S-au făcut câteva solicitări cu privire la furnizarea de către bancă în zilele următoare a unor date cu caracter statistic”, s-a limitat să spună Ghețea. Acesta ar uma să fie audiat din nou miercuri. Aceasta pentru că în fața Subcomisiei, Ghețea a refuzat să dea detalii cu privire la contractul Ioanei Băsescu, el invocând secretul bancar. În atari condiții, parlamentarii au hotărât să adreseze lămuriri Ministerului de Finanțe și Băncii Naționale, care să precizeze dacă într-adevăr Ghețea este ținut de la a da detalii de secretul bancar.
      S. Antim, A.M.PRESS

      Ștergere
  40. Cezar tradator de neam si de legiune a-ti voi baga falusul roman in cur si in gura.
    Om fara onoare si fara pula.

    RăspundețiȘtergere
  41. Sunt de acord cu anonimii care a-ti umplu gura de maimutoi la ceas de noapte

    RăspundețiȘtergere
  42. Nascut prin Cesariana in luna treia din pizda mamei romane.
    Sau mai precis a mamei rromel

    RăspundețiȘtergere
  43. ..Si cand ma screm la ..BUDA......sunt mai frumos ca tine ! Am un aer asa de intelectual ..rasat..blond .ochi albastriii....tu parca esti o pula flescaita care nu mai fute !!!
    6;6

    RăspundețiȘtergere
  44. /..mai esti si neam prost ...mergi la futut ..si ..nu te gandesti si la mine!
    Ma multumesc cu M.M. si Jakeline K..!

    RăspundețiȘtergere
  45. Ca sa fi mai frumos ca Cezar nu este mare lucru. Ca si cum a-i fi mai putin mirositor decat un pisat
    cacat. Nu face sens doar consens.

    RăspundețiȘtergere
  46. Florin Popescu, exclus din PDL. Influența Elenei Udrea în partid, tot mai șubredă
    Crişan Andreescu / 09 Dec 2013 15:28 Salveaza PDFPrintEmail6 comentarii365 accesari
    Conducerea PDL a aprobat, luni, excluderea din partid a deputatului Florin Popescu, fostul președinte al organizației județene și fost președinte al CJ Dâmbovița în Guvernul Boc. Decizia finală urmează să fie luată de Consiliul Naţional de Coordonare al partidului. Excluderea lui Popescu reduce influența Elenei Udrea în PDL.

    Florin Popescu, exclus din PDL. Influența Elenei Udrea în partid, tot mai șubredăSurse din BPN al PDL au declarat pentru Mediafax că excluderea lui Florin Popescu a fost aprobată cu 32 de voturi “pentru” şi un vot “împotrivă”, în timp ce două voturi au fost nule, votul fiind secret.

    Prin excluderea lui Florin Popescu, Elena Udrea pierde unul dintre oamenii de încredere din partid, influența acesteia devenind tot mai șubredă în PDL.

    Înaintea votului, Florin Popescu a declarat ziariştilor că în şedinţa BPN al PDL un coleg a spus despre el că este “trădător”, iar altul i-a reproşat că este prea apropiat de Traian Băsescu.
    6;6

    RăspundețiȘtergere
  47. Băsescu a promulgat bugetul asigurărilor sociale. Pensiile CRESC cu 3,76 la sută.
    =====================================
    Președintele Traian Băsescu a anunțat luni seară că a promulgat bugetul asigurărilor sociale, astfel încât pensiile vor putea crește cu procentul anunțat, de 3,76 la sută. Totodată, președintele a apreciat că măsura anunțată de Victor Ponta, de a amâna introducerea accizei suplimentare de șapte eurocenți pentru motorină, este un pas înainte spre dialog. „Nu este un lucru care să mă satisfacă, dar asta arată că putem să construim un dialog în continuare, eu fiind deschis să arăt Guvernului că pot să construiască bugetul fără această acciză, nici pentru o lună, nici pentru trei luni, nici pentru întregul an”, a spus Băsescu. „Aștept revenirea premierului (din Africa de Sud, unde participă la funeraliile lui Nelson Mandela, n.r.) și voi fi oricând gata să continuăm această discuție, eu menținându-mi în acest moment poziția că nu trebuie introdusă acciza nici la motorină, nici la benzină”, a mai declarat președintele. În altă ordine de idei, Băsescu a anunțat că a retrimis la Parlament legea de aprobare a ordonanței de urgență care viza reorganizarea Camerelor agricole. În legătură cu acest subiect, Băsescu a acuzat „încercarea de a politiza Camerele agricole prin această ordonanță”. „Acest lucru mi se pare nefiresc. Agricultorii trebuie să respire și ei”, a încheiat Băsescu.
    Sergiu Bidilă, A.M.PRESS

    RăspundețiȘtergere
  48. Parlamentul votează, marţi, crearea comisiei de verificare a achiziţiei de terenuri în Călăraşi.
    =============================
    Camera Deputaţilor şi Senatul se vor reuni marţi, într-o şedinţă comună, pentru a vota constituirea Comisiei parlamentare de anchetă care să verifice achiziţia terenurilor din comuna Nana, judeţul Călăraşi.

    'Înfiinţarea acestei comisii de anchetă va fi supusă votului plenului Camerelor reunite, marţi, la 14,30. Se va supune votului plenului o hotărâre care stabileşte care sunt membrii comisiei.

    Această comisie, conform Regulamentului Camerelor reunite, este constituită pe baza algoritmului reieşit din alegeri.

    Au existat diverse dezbateri, discuţii, în legătură cu participarea sau neparticiparea la comisie. De exemplu, grupul PDL a considerat că nu va participa, dar nominalizările se pot face inclusiv marţi, în plen, pentru membrii comisiei.

    În afară de PDL, toate celelalte grupuri parlamentare au făcut nominalizări pentru comisie', a declarat vicepreşedintele Senatului Cristian Dumitrescu, luni, la finalul şedinţei Birourilor permanente reunite .Senatorii Mihai Fifor, Şerban Nicolae, Gabriela Firea şi deputaţii Ioan Adam, Adrian Solomon şi Eugen Nicolicea sunt propunerile PSD pentru Comisia de anchetă pentru terenurile de la Călăraşi, a declarat săptămâna trecută deputatul social-democrat Marian Neacşu.

    El a adăugat că pentru preşedinţia acestei comisii vor fi propuşi Eugen Nicolicea şi Gabriela Firea.Comisia va fi formată din şase membri PSD, patru membri PNL, iar PDL, UDMR, PC şi PP-DD vor avea câte doi membri, informează Mediafax.

    CONTEXT

    Fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu, Ioana, a achiziţionat un teren în judeţul Călăraşi, cu un credit făcut la CEC Bank.Plenul Senatului a aprobat, la mijlocul lunii noiembrie, iniţierea unei anchete parlamentare privind activitatea CEC - Bank S.A de către Comisia pentru buget-finanţe.

    Membrii Comisiei de buget din Senat, care anchetează activitatea managerială a CEC Bank, au decis, ulterior, să solicite băncii transmiterea, până în data de 9 decembrie, a listei tuturor creditelor acordate în condiţii speciale, începând cu anul 2011.

    Preşedintele Traian Băsescu a declarat public, de mai multe ori, în ultimele săptămâni, că terenul din Călăraşi a fost achiziţionat cinstit, fiind vorba despre o afacere de familie, preşedintele menţionând că nu şi-ar fi permis ilegalităţi.

    - See more at: http://stiri.tvr.ro/parlamentul-voteaza-marti-crearea-comisiei-de-verificare-a-achizitiei-de-terenuri-in-calarasi_38090.html#sthash.iwSeF3j6.dpuf

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plenul Parlamentului a adoptat marți cu 241 de voturi pentru și 10 voturi împotrivă înființarea comisiei parlamentare de anchetă care să verifice achiziția terenurilor din comuna Nana, județul Călărași.
      =============================
      Grupul parlamentar al minorităților naționale și parlamentarii PDL nu și-au desemnat reprezentanți în comisia pentru anchetă. Președintele Camerei Deputaților Valeriu Zgonea a prezentat componența nominală a comisiei: de la PSD vor fi membri senatorii Gabriela Firea, Mihai Fifor, Nicolae Șerban și deputații Ioan Adam, Eugen Nicolicea, Adrian Solomon. De la PNL vor face parte din comisie senatorii Mircea Dobra și Iulian Dumitrescu și deputații Ioan Cupșa, Costel Alexe și Mircea Irimia. Din partea UDMR a fost nominalizat senatorul Tanczos Barna iar de la PP-DD senatorul Teiu Păunescu. AGERPRES/(AS-autor: Dana Piciu, editor: Cristina Tatu)

      Ștergere
  49. SĂ DEA DUMNEZEU CEL BUN
    SĂ KRAPE KIORUL CEL NEBUN,
    IAR RH SI CEZAREL, CEI 2 TOLOMACI
    SĂ-MI ZUGĂ PUTZA NITZEL.
    HOP, HOP, URAAAAAAAAAA
    SI SA IMI BELEASCA------ULA
    ---ULA, ULA SI LINDIKUL
    SI SA-MI LINGA SI LINDIKUL!

    RăspundețiȘtergere
  50. Dragi [prieteni, eu va propun sa-i dam un mare IGNORE lui RH. Vad ca s-a aciuit pe blogu asta si-l spurca. Poate dl. Burcu ii interzice accesul pe blog - prea o face "de oaie"

    RăspundețiȘtergere
  51. Băi fraţilor, politica lui Nea Vasile Burcu este aceea de a nu cenzura. De fapt, chestia asta a fost şi supusă la vot cu cîţiva ani în urmă. Însă, Cezar, alias Stănescu ori cum dracu-şi mai spune, a reuşit să ni-l aducă aciulea pe zugravul "cine ast". Să le dăm clanţă la amîmdoi şi să ne dea pielea de pe prepuţă-napoi!

    RăspundețiȘtergere
  52. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri