Google Translate

luni, 2 decembrie 2013

Grav, deosebit de grav! Ponta: Băsescu - lipsit de discernământ. Avem un preşedinte care e dispus să arunce ţara în aer


Premierul Victor Ponta consideră că preşedintele Traian Băsescu este lipsit de discernământ şi afirmă că gestul acestuia de a nu aproba memorandumul cu Fondul Monetar Internaţional este o dovadă foarte clară de iresponsabilitate.


"Încerc să iau lucrurile cu multă atenţie şi maturitate pe care mi-aş fi dorit să o dovedească şi preşedintele, dar nu este cazul. Neavând în acest moment memorandumul aprobat şi de preşedinte, practic, relaţia noastră cu instituţiile internaţionale este suspendată",
a spus Victor Ponta, luni seară, la Antena 3.

"Nu avem un efect direct, apropo de acordul cu FMI-ul, pentru că noi nu luăm bani de la FMI, ci doar plătim bani împrumutaţi tocmai de preşedintele Traian Băsescu. Dacă cineva a uitat ... domnia sa a împrumutat 20 de miliarde de dolari pe care îi plătim cu toţii acum, iar atunci nu mai era aşa anti-FMI (...). Pentru relaţia cu FMI-ul, dincolo de o pierdere de credibilitate, nu este o problemă directă, dar poate apărea o problemă directă în relaţia noastră cu Comisia Europeană",
a menţionat premierul.

Potrivit acestuia, "nu sunt nişte efecte imediate foarte grave, dincolo de un mesaj că avem un preşedinte care e dispus să arunce ţara în aer, doar ca să îşi ducă războiul cu Guvernul".




"De la 1 ianuarie nu puteam să acordăm pensiile mărite, nu putem să creştem salariul minim, nu putem să plătim subvenţiile la agricultură, nu putem lua o mulţime de măsuri care sunt trecute în proiectul de buget. Fiecare român va resimţi efectul unei măsuri lipsite de discernământ din partea preşedintelui",
a mai spus Victor Ponta, luni, la "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

Premierul precizat că ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, a început discuţii cu reprezentanţii Fondului Monetar Internaţional (FMI) şi ai Comisiei Europene (CE), dar că Guvernul încearcă să nu inflameze lucrurile.

Liviu Voinea, ministrul Bugetului, despre acordul cu FMI: În acest moment nu e oficial suspendat, dar nu îşi mai produce efectele

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, luni seară, că a decis să nu aprobe memorandumul cu FMI, din cauza accizei de 7 eurocenţi la carburanţi.
  
"Am decis să nu aprob acest memorandum, pentru că pe pagina a treia este făcută menţiunea, la obligaţiile pe care le asumă Guvernul, majorarea accizei la carburanţi",
 a afirmat Traian Băsescu.
Urmăreşte AICI înregistrarea integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".                                                              
Sursa:
===============================================
=============================================================
====================================================================

145 de comentarii:

  1. De Ziua Naţională a dispărut stema României. Cum jonglează Băsescu cu simbolurile Administraţiei Prezidenţiale.
    =====================
    Traian Băsescu schimbă simbolurile Administraţiei Prezidenţiale după bunul plac.
    =======================================
    Chiar ieri, de 1 decembrie, în discursul susţinut la recepţia dedicată Zilei Naţionale a României, pupitrul de la care a vorbit a fost modificat radical. Pentru prima oară, stema României nu s-a mai regăsit printre simbolurile folosite.

    Asta după ce, acum aproximativ un an, înscrisul de pe pupitru a fost schimbat, din Administraţia Prezidenţială, în Preşedintele României.

    Acum, pe pupitru scrie din nou Administraţia Prezidenţială, doar că în locul stemei a apărut silueta unei clădiri.
    http://www.antena3.ro/romania/de-ziua-nationala-a-disparut-stema-romaniei-cum-jongleaza-basescu-cu-simbolurile-administratiei-prezidentiale-236619.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Sârbu: „Este o premieră care se apropie de demenţă. Îl lăsăm să facă ce a făcut Nero? Sunt prevederi în Constituţie, PUNERE SUB ACUZARE, lucruri care pot fi discutate”. AUDIO.
    =======================================
    Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sârbu, a declarat pentru gândul că ultima ieşire a preşedintelui Băsescu reprezintă o „premieră care se apropie de demenţă”, iar în Constituţie sunt prevederi, precum punerea sub acuzare, care ar trebui discutate în USL.

    „Este o premieră care se apropie de demenţă. Astea sunt mult mai grave decât o suspendare...Sunt în Constituţie şi alte prevederi, dar când vrei să nenoroceşti o ţară, sunt punere sub acuzare, sunt lucruri care pot fi discutate. Cum? Pe ce motiv? Dacă ar fi vorba şi ar vrea să fie credibil pentru această acciză, pentru noi cei care mergem cu maşinile, ştim că preţul barilului de petrol scade şi nu are influenţă. Dacă se comportă ca acum sunt foarte sceptic că mai putem coabita un an, deşi am făcut tot ce a depins de noi. Noi vrem să fie bine, el vrea să fie rău, atunci trebuie să găsim o soluţie, stăm toţi cu mâinile încrucişate şi admirăm deviaţia de la modul normal şi firesc. Ce facem îl lăsăm să facă ce a făcut Nero?”, a declarat pentru gândul Ilie Sârbu.

    Preşedintele Băsescu a anunţat că nu va semna memorandumul cu FMI din cauza măririi accizei la carburanţi.

    „Gestul este unul iresponsabil, aruncă ţara în haos, sau poate chiar aşa vrea, să dea foc Romaniei, se apropie de demenţă. A ajuns în pragul falimentului mental, vrea să distrugă tot. Cred eu că va trebui să găsim o formulă să-l aducem la realitate pe domnul Băsescu. Problema e alta, asta trebuie să vedem, ce se întâmplă cu preşedintele în ultimul timp. Anumite stări de spirit se deduc şi din acţiunile noastre", a declarat Ilie Sârbu, la Parlament.

    Întrebat dacă există posibilitatea ca acciza suplimentară de 7 eurocenţi la carburanţi să fie retrasă, conform dorinţei preşedintelui, Sârbu a explicat că, în realitate, Băsescu vrea doar să fie popular, majorarea acestei accize fiind doar un pretext pentru a fi popular.

    "Dacă retragem majorarea accizei la carburanţi nu influenţează cu nimic, ăsta e doar un motiv. De ce nu se uită se buget poate la alte capitole, să plângă de mila copiilor, a handicapaţilor, a pensionarilor, agricultorilor? A găsit el aşa o chestie care crede că-l face popular. El trebuie să înţeleagă că indiferent ce ar mai face, popular nu va mai fi niciodată, decât dacă rămâne în partidul popular”, a mai spus Sârbu.

    http://www.gandul.info/politica/sarbu-este-o-premiera-care-se-apropie-de-dementa-il-lasam-sa-faca-ce-a-facut-nero-sunt-prevederi-in-constitutie-punere-sub-acuzare-lucruri-care-pot-fi-discutate-audio-11736112

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incepand cu vara anului 2012 in Romania s-a unstalat prin lovitura de stat o conducere dictatoriala a unei familii si de atunci ceea ce spun altii este gresit,toate esecurile politice se datoreaza lui Basescu si guvernelor anterioare.Pe cand o guvernare responsabila,domnule Ponta?Cand aveti de gand sa va amintiti de popor?Vointa poporului nu este vointa USL.

      Ștergere
    2. Mananci cacat ..jegosule ! USL..are 70%...asta nu-i vointa poporului ?
      A fost vointa poporului aliantele de conjunctura facute de CHIORETE cu toate minoritatile ...pentru a intoarce VOINTA POPORULUI ?? Jegos imputit carele ..esti !!

      Ștergere
  3. Stimata Redactie.
    Nu Basescu arunca Romania in aer.....Romania este in aer. O parte din ea ( 4 milioane ) a plecat.
    Cine a ramas. Pensionarii , asistati sociali, cei fara ceva intre picioare. Sunt si exceptii.
    Oameni de calitate ca Cezar. Cei care se fac ca muncesc sunt mai putini decat bugetarii care o freaca. Peste 7-10 ani se va ajunge la nivelul 89. Romania produce mai nimic. In fostul granar al Europei majoritatea produselor alimentare sunt importate.
    Bineinteles Basescu e vinovat de toate .
    ROMANIA TRAIESTE DIN BANII VENITI DEAFARA SI ECONOMIA SUBTERANA.
    Ponta incearca singura solutie.
    Sa vanda tara. Oricarui . Chinez , american, israelian etc.
    PREFER RAUL MAI MIC ......BASESCU.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băi zugrav pîrlit ce eşti, să-ţi dăm carasul să ni-l mozoleşti!!!

      Ștergere
    2. Bey, corcitura de bozgor,sa-l pupi pe cezar in cur! Iar pe noi, pe toti gramada, sa ne sugi pe rand de coada!

      Ștergere
    3. ESTI UN BOU !!
      6;6

      Ștergere
  4. Ia luaţi d-aciulea copii, să vedeţi şi voi cum "stau treaburile" la alţii :
    ----------------------------
    China
    20.000 de funcţionari pedepsiţi pentru exces de birocraţie sau mediocritate

    20.000 de funcţionari mai ales din administraţia locală au fost pedepsiţi de guvernul chinez pentru "exces de birocraţie". Mai ales zonele rurale au fost vizate.
    Venirea noului preşedinte al Chinei, Xi Jinping, a adus un nou val de luptă împotriva corupţiei şi birocraţiei în China. Cel puţin aşa anunţă oficialii Partidului Comunist. Deocamdată lupta se duce în zonele rurale. 20.000 de funcţionari au primit diverse sancţiuni, amenzi, pedepse pentru "mediocritate" sau "indolenţă", scrie rt.com, citat de REALITATEA.NET
    5000 de funcţionari publici au folosit în interes personal maşinile de serviciu, iar 900 de angajaţi au fost sancţionaţi pentru organizarea unor evenimente cu prea mult fast angajând cheltuieli inutile în plus.
    Preşedintele Xi Jinping şi-a preluat mandatul anul trecut criticând corupţia şi excesul de birocraţie. Cele mai grele arestări au fost operate în compania gigant PetroChina, câţiva şefi mari din conducere fiind arestaţi la începutul lui 2013. În mai, Liu Tienan, un înalt funcţionar şi-a pierdut funcţia după o acuzaţie de corupţie postată online.
    --------------------------------------------------------------------
    http://www.cotidianul.ro/20000-de-functionari-pedepsiti-pentru-exces-de-birocratie-sau-mediocritate-227590/
    -------------------------------------------
    Pe cînd şi la noi aşa ceva?


    RăspundețiȘtergere
  5. Ioi, unde-am nimeritără !?
    Doamne feri !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uăi rapăn bătrîn, preia ştafeta că am treabă. Tre să tai nişte lemnuri...Vezi că Cezar maimukles se piteşte mai curînd sub "pseudo" 6x6- suje-i-ar nasul lu" C. Tănase.

      Ștergere
    2. ase ..cheama ..cadavrele ..moarte carele se plimba la ciolanul cu fasui !!!
      2;1

      Ștergere
    3. Respect, Traian Berbeceanu !

      Ștergere
    4. vai domnu cezar ca tare miera dor de mata-le ca nu tiam simtit rusaflarea in ultimele zile paicea de credeam ca nici nu m-ai rasufli aier de romania si ca teai mutat cu totul in bozgoria lu domn er has cu care iesti preten la catarama.ca doar no sa fi preten cu micimanii de aici care nu stie decat sa injure cu voarbe prostituate si sa inproaste cu noroi neste simboluri ale idioteniei precum esti mata-le cu er has.

      Ștergere
    5. Sa-mi sugi ..PULA de simpatic ce-mi esti matale
      6;6

      Ștergere
    6. si tu mie, din antipatie! vezi, ti-am pus si RÎMĂ !

      Ștergere
  6. Muei pelete, ce vorbit-ar- am noi? Un umbli ca husa pe baston? Suntem in pericol sa raminem pe dinafara !

    RăspundețiȘtergere
  7. POLITICĂ
    HOME / POLITICĂ / Suspendata, mâine-i gata
    Suspendata, mâine-i gata
    Crişan Andreescu / 03 Dec 2013 08:06 Salveaza PDFPrintEmail13 comentarii744 accesari
    Premierul Victor Ponta aruncă bomba: USL ia în calcul inițierea unei noi suspendări a președintelui Traian Băsescu, după ce acesta a anunțat, luni seara, că nu va semna memorandumul cu FMI.

    Suspendata, mâine-i gata Decizia finală privind inițierea unei noi suspendări a lui Traian Băsescu se va lua, marți, în cadrul grupurilor reunite ale USL, care va avea loc la Parlament.

    RăspundețiȘtergere
  8. Din ordinul generalului Victor Stanculescu, opt parasutisti de la Boteni au fost imbarcati in doua elicoptere pentru o „misiune de gradul zero“. Capitanul Ionel Boeru si cei sapte subofiteri din subordinea sa nici nu banuiau ca merg sa execute pe cineva.
    Cezare!!!!


    RăspundețiȘtergere
  9. Parlita e mata care te-a nascut pensionar militar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ,, Ma-ta,, are cratima!!! Pentru documentare, consulta DEX.

      Ștergere
    2. ? La ce te referezi?

      Ștergere
    3. La mata, sau la ma-ta, cum vrei s-o iei! Sus sau jos!

      Ștergere
  10. ..e mai bine la ma-ta.....daca-i mai tinerica asa!!

    RăspundețiȘtergere
  11. TAB-ul lui gogonel era un Trabant modificat, cu tractiune pe o singura roata.

    RăspundețiȘtergere
  12. DOMNU CEZAR CU ER HAS
    AU FUGIT PESTE IMAS
    SI S-AU DUS COLO SUS
    INTR-O HRUBA S-AU ASCUNS
    AU MANCAT SI AU BAUT
    SI IN KOOR EI S-AU FOOOTOOT!

    RăspundețiȘtergere
  13. Folosind drept MESAGER pe INEGALABILUL OM DE CULTURA RH+
    Armata Ro ...ureaza un Craciun fericit ...USARMY!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vrei sa spui ca tu esti Armata Ro? Si INEGALABILUL este acelasi cu cel care ne face LUMPENI, CERSETORI, ASISTATI SOCIALI ?

      Ștergere
    2. ..doar pe cei care ..MERITA !!!
      6;6

      Ștergere
    3. NU MERITA niciun ofiter al Armatei Romane sa fie jignit de un bozgor securist!!!!

      Ștergere
    4. ..nuuu..doar PMT...si inca vreo doi trei....Rh+ nu stie ca cea care injura din toate pozitiile ii o militianca in courul gol si cu pulanul in mana ! De aici ..CONFUZIA lui RH+!!

      Ștergere
  14. Muei Petrisor, muei, tu esti ,,de-al nostru''.
    Iesi se sub acoperire Stanescule, nu te rusina ca tiganetul nu vrea sa vorbeste cu tine mo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LUI PETRIKA PETRISOR
      O SA-I DAM MOOIE DE ZOR!!!
      DIMINEATA PINA SEARA
      CU SULA O SA FACA GARGARA!!!

      Ștergere
  15. Uai, fusei sa-mi treag o porte de fasui, de ziua nateonala, de la cazanul Academiei Tehnice si ma ratacii, dreaq ! Dormii fro doua nopti cu orolacii, p-aciulea prin zona, la intersectea cu Vladimirescu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: Uai, da fain e-n Romanistan ! Ptiu, sa nu-i deochi dreaq pe lider-sipii istia, din capul statului !

      Ștergere
    2. Pese: numa sa-mi desclestesc oleaca muia, ca ni-o'ntepenit, dreaq, prin suptteranele astea !

      Ștergere
  16. Sunt doua categorii. Lumpeni si nelumpeni. Transmit un gand de bine tuturor inclusiv poporului
    scandinav te tip coreolon.Inchei .......spunand .....Traiasca Cezar ! Muritorul Robert te saluta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi 2 categorii de zugravi...
      1. Meseriaşi - nu-i cazul tău;
      2. Cîrpaci zugător de poole ca tine băşinosule!
      Noroc de nevastă-ta ai că te ţine în cîrcă, că altfel ai dormi ca porkul prin paie şi-ai mînca de prin gunoaie, aurolcule!

      Ștergere
  17. @ Futu-va in gura de pensionari militari infecti . Caca-m-as pe mancarea mamelor voastre.
    Violatori de caini morti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să te footem în gingie şi-n koor să-mi dai limbi mie!!!

      Ștergere
  18. “Urlã lupul la Pungesti/România, unde esti?”
    – spun versurile acestui cântec, prin care copiii Pungestiului cer spijin!, un grup de copii, pe-o margine de drum din Pungesti, s-au apucat sã cânte! Singuri si fluturând în mâini un steag tricolor, copiii au început sã cânte tare: “Plânge mamã, plânge tatã/România e furatã/Urlã lupul la Pungesti/România, unde esti?” – rãsuna pânã departe, cântecul sincer al copiilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LA PUNGESTI, RH-ULE SULA LUI TERENTE-O BELESTI!
      HAI NOROK SI SA TRAIESTI!

      Ștergere
  19. Uai, ca fapt divers, care aveti de gand fro data sa "vizitati" spitalul Colentina, cica mare scula in ortopedie, e bine sa va pregatiti, din timp, asea cum s-o pregatit echipajul lu Apolo 11spe, de s-o dus pe luna !
    Ca de nu, riscati sa beliti organul cu care faceti copulatie si mictionati ! Am un moromete internat acolea, ca sa-i schimbe o balama la genunchi si sa faca nush ce recuperare !
    Doamne feri ! Uai, daca n-ai in ranita tot ce-ti trebo, ai futat-o. Inclusiv lanterna, ca la trusa de alarma !
    Decat sa arenjez cu frun doctor sa ma internez acolea, mai bine arenjez cu popa, ca-i mai eftin !

    RăspundețiȘtergere
  20. Folosind drept MESAGER pe INEGALABILUL OM DE CULTURA RH+
    Armata Ro ...ureaza un Craciun fericit ...US ARMY!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei baragladina, cata si umfleaza-ti caucioacele la TAB(ala schiop de-o punte, doua), ca iti tragem un darab de te rupem fix... pe mijloc...!

      Ștergere
    2. CEZARIKA, HOP, HOP, HOP,
      SA TI-O DAU MAMA LA CIOK
      PE BUZE SA-TI PUN LINDIKUL
      CA E DULCE CA SHORIKUL
      AL DE-L ARE ROBORTEL
      CEL CU CAPUL DE PURCEL.

      Ștergere
  21. Muei, ii si mai higienic !

    RăspundețiȘtergere
  22. Pensionarii militari de azi injura cumplit. Batranii nu injurau. Obiceiul e luat in mare parte de la tigani. Popoarele cu buna crestere nu cunosc injuraturile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ciugulesti barzoiul!

      Ștergere
    2. Nu cunoaştem nici-o înjurătură, noi cunoaştem că trebuie să te regulăm în gură!

      Ștergere
  23. No, no, ca vazui acusica o harta a Romanistanului cu reteaua de otostrazi, asea cum o sa arate ea dupe spusele lu Dottore-Plagiattore !
    Initial zisei ca-i emisiunea lu Urania, aia de prezinta horoscoapa, si afisara istia pe ecran fro harta de aia cereasca !
    Uai, Doreii romanesti n-or fo in stare sa intretina un pod, ca ala de la Agigea, da'sa mai si construiasca ceva !
    Ba, or facut, totusi, podul Preteniei, care-i plin de boarte ! Deja !

    Na, asa ziceau astia la teve, da eo nu cred ! Eo zic ca acest popor e talentat si harnic si cinstit, mai tare decat nemtii !

    RăspundețiȘtergere
  24. @ V-am stiut io de tarani fara cultura,
    dar nu non stop cu pula
    in gura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vrei să ţi-o mai scoatem niţel, ca să poţi să întorci capul, ori te axfixiezi?

      Ștergere
  25. @MPT
    Gata-i projectul pentru gardul ignifug ? Muei ce om rau ! Sa lasi vecinii fara lemne de foc...

    RăspundețiȘtergere
  26. No, no, ca vazui si eo, acusica, in arhiva, ca kioru o dat liber la instelati ! 41 de bucati ! Nu i-a mai tinut Comandantul Suprem, ca sa nu faca contributivitate nesimtita !
    Si madame LUPUla mea ii place muia ei, vad ca a trecut in rezerva dezbinarii nationale !
    Am aozit ca se inscrie la Secemede, ca sa hie coleaga cu generalul fatza sparta. Nastase parca-i zice !

    RăspundețiȘtergere
  27. France Press La parada a participat alaturi de militari americani si un batalion de etnie roma.
    Toti
    inbracati cu paltonase rosii si caschete trase snechereste pe ureche ......

    RăspundețiȘtergere
  28. Mai asta cu bomba atomica, nu ai traba la ICR?

    RăspundețiȘtergere
  29. DA, DA, LUI RH + CEZAREL
    IN CURAND, DE IGNAT, AI VOM ACOPERI CU PAIE
    SI AI VOM PRAJI LA KOAIE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si la coaie si la bot
      Pe fiecare netot(vorbim despre astia doi...) !

      Ștergere
  30. Ioi !
    Ministrul Muncei, Mareana Campoiu: apevistii pulei ramane in sistemul public de penzii ! Ciocu mic si jioc dă glesne !
    ========================
    „Cum sa schimbam iar acum totul? Militarii abia au inceput sa contribuie. Ce facem acum? Le retragem banii de la contributii si bulversam iar sistemul?"
    ========================

    Chiar asea, dreptate pana la capat, nu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: uitai sa dau zurza: Ciuciu Rez.

      Ștergere
    2. Cand va spuneam io.. CONTRIBUTIVITATEA>>>nu se mai atinge nimeni de ea !!
      6;6

      Ștergere
    3. In an electoral se va vota legea.

      Ștergere
  31. Sa ne traiti d-na lupuloaica, sa ne traiti ca sa ne-o ciufuliti! Cat ati luat pentru ,,instalarea'' la cuibar?

    RăspundețiȘtergere
  32. Besesku va respinge bogetu ! Mare cacat ce va face Chioriciu, in Tara lu Dorele !

    RăspundețiȘtergere
  33. "Poliţist austriac, după 3 ani în România: “Mai repede faci pană decât să fii jefuit”
    ----------------------------
    Tamara Kerbl are 40 de ani şi se află de trei ani în România. Este unul dintre cei 28 de poliţişti austrieci, ataşaţi ai Ministerului de Interne din Austria, aflaţi în misiune în străinătate. Înainte de a se muta cu toată familia în România, ea a petrecut câţiva ani într-o misiune similară în Spania. Biroul ei se află în incinta Ambasadei Austriei la Bucureşti, iar misiunea este de a crea o punte de legătură între autorităţile române şi cele austriece.

    “Ca turist în România nu trebuie să te temi că vei fi jefuit. Probabilitatea este mult mai mare să faci o pană de cauciuc pe străzile de proastă calitate”, caracterizează ea situaţia din România pentru nachrichten.at. “În cele mai multe cazuri în care sunt solicitată este vorba despre furturi comise de români în Austria. Particip la percheziţii de locuinţe şi la arestări ale suspecţilor”, explică Kerbl.

    Cadavrul din şură
    Momentul culminant al misiunii în România de până acum a fost descoperirea unui cadavru al unei femei date dispărute în Niederosterreich. “A fost doar o coincidenţă că am găsit cadavrul ei îngropat într-o şură din România. Oricât de cumplită a fost crima, victimei i s-a făcut dreptate, iar ucigaşul ei a ajuns după gratii”, mărturiseşte ea.

    Comparaţie cu Spania
    Diferenţa faţă de cei cinci ani petrecuţi în Spania este totuşi mare. ”Pare doar o rază de soare, dar în realitate a fost o misiune foarte dificilă, fiindcă Spania dispune de nenumărate mijloace de supraveghere. În România este altfel. Poliţiştii operează cu cele mai simple mijloace. Au maşini vechi, calculatoare puţine, dar sunt foarte angajaţi. Oamenii sunt deschişi şi nu am avut nici un fel de experienţe neplăcute. Fiul meu de şapte ani merge la şcoală, iar fetiţa la grădiniţă. S-au adaptat rapid la viaţa de aici şi vorbesc mai bine româneşte decât mine”, spune femeia de 40 de ani.

    Regretă cârnaţii de acasă
    “Criminalitatea din România este destul de limitată. Vilele luxoase nu sunt ţinta jafurilor. Acest lucru are legătură şi cu structura statelor în care fiecare ştie ce face vecinul său. De asta cei mai mulţi nu riscă, şi preferă să comită infracţiuni în străinătate. Nu regret că am venit în România. Mi-e dor doar de mâncarea noastră tradiţională, cârnaţii, dar o să îi import de la părinţii mei din Oberosterreich”, a încheiat Tamara Kerbl."
    ____________________________________
    Muei, cinste lor, politailor de-si fac treaba!!!
    -------------------------------------------------------------
    Rusine noua apv-istilor, care-l avem intre noi pe Cezar maimuta-mingaia-mi-ar putza, ca ne facu de ris saracu, cind pierdu TAB-u la dracu!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaai, ete zurza, ca uitai:
      http://jurnalul.ro/stiri/externe/politist-austriac-dupa-3-ani-in-romania-mai-repede-faci-pana-decat-sa-fii-jefuit-656599.html

      Ștergere
    2. Muei, las" că lu" Cezar muci pe faţă, îi dau io un cîrnaţ, afumat în şură, numa că pe iel scrie: "Cap de Sulă"!!!

      Ștergere
    3. Inca nu a dat peste reprezentantul militiei in relatia cu hotomanii..plotonier GARCEA ! Are vreme nu-i bai ....

      Ștergere
    4. HOOOP...HOOP
      LUI CEZAR I-O DAM LA CIOK
      PMT PRINTRE ULUCI
      I-O MAI TRAGE SI LA BUCI!

      Ștergere
    5. SI MAI VINE SI DANILA
      CARE TE TRAGE PE SULA

      Ștergere
    6. CEZARIKA CEZAREA
      CE-O SA TE FUTA GARCEA..

      Ștergere
  34. Uai, si cata agitatie, cata adrenalina: Dobritoiu, liste cu coloneli facuti la apelul ciorapilor, dezbateri fulminoase pe proiectul noii legi a penziilor militare de stat, Luminita Sarbu-cea mai tare din parcare, redarea onoarei grav afectata, retrocedarea demnitatii puternic viciata, tragerea de raspundere, etc !

    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
  35. domnu cezar pres e dinte, domu er has prim premier!

    RăspundețiȘtergere
  36. Doamne feri, vine soacra-mea la mine, taman de Ziua Blogului de MH !
    Mi-o trimes si poza cu noul luc !
    Ioi !
    =====================
    http://www.academiacatavencu.info/stiri/o-baba-din-vaslui-isi-vinde-virginitatea.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. valeu..domnu potae ca urat vorghiti!

      Ștergere
    2. valeuu..domnu potae ca ma dusei la lindikatu lu mata-le sil vazui pe domnu cezar in travesti..

      Ștergere
    3. RH+...atentie la militianca in courul gol si cu pulanul in mana !
      Trage ..adica injura din toate POZITIILE ..de zici ca-s 3-4 Apevisti .....
      6;6

      Ștergere
    4. vaiii domnu cezar, nu va loati dupe domnu potae cu voarbele..mata-le vorbesti ca la carte asea cum zice si domnu er has ca iesti cool t..

      Ștergere
  37. CEZARIKA VIRGINIKA
    SA NE PUPI IN GAURIKA

    RăspundețiȘtergere
  38. CEZAR NU ESTE OM CULT
    ESTE DOAR UN BIET FUTUT

    RăspundețiȘtergere
  39. Na, că-n-curînd facem de-o sută!
    RH-ule, Cezar muci pe faţă în coor să te footă!
    PS. Uăi beliţilor-că toată ziulica Cezar + RH v-o belesc precum furnica", voi aţi mai urmărit contorul ăla de pe blog? Hai, că la meleon, Nea Bazile, pentru noi, pune la proţap un purcel de 2 kile, iar Cezărel (mai nou 6:6), la aperitiv o să ne-o sugă niţel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va pune don Bazilos un CANE ..mort de 5 zile...ca sa fie bine fezandat ! Ai dreak ..doar la potol Moca va sta gandul !
      De ce nu ati zis ..hai ba sa-i sapam gradina omului c-o fi beteag si nu mai poate !! fomistule
      6;6

      Ștergere
  40. Ioi !
    S-a afisat "intretinerea" pe luna octombre ! Cand am avut, fro juma de luna, si caldura de la RADET !
    Ioi ce preturi !
    Ma uitai si eo la 3 camere, 4 person's-2 adulti si 2 mucosi. Aproape 5 bulioane, fara cativa lei ! Fara gaz si fara corent, care si alea mai fac iu un milion !
    Pai, la salariul ei de "lucrator comercial" la magazinul de ciunga de la parter, cred ca sigur si-l lasa, integrum valahorum, la domnul cu administratia !
    Jiaga-jiaga !
    Stai sa vezi cand o veni pe luna noembre, cu 30 de zile de caldura, din care fro 10 data de-a'mpula, cand afara iereau 18-20 de grade ! Cel sus !

    RăspundețiȘtergere
  41. Uai, numa ce mi-o sunat la use firma de curierat rapid Fan Cur ier Express si mi-o adus o mare sorpriza: invitatia lu Domnu Burcu de a participa la aniversarea a 4 ani de viata a blogului de MH, ce se va organiza la Trompeta pe 8 decembre !
    In sfarsit, credeam ca n-o sa mai apuc ziua !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da şi la aperitiv ne va fi servit morun-sula pe creştetul lui Czar s-o pun! Şi la feliul 2, saramuie de baboi-cîn" Cezar + RH da-ne-vor pielea prepuţului înapoi. Şi în loc de sărmăluţe, Cezărel va suje puţe, iar ca vin om bea molan, RH să ne zufle-n burlan.

      Ștergere
    2. ...nu te gudura potae ca mai este pana pe 8....

      Ștergere
  42. Muei, mai bine-l ,,frigem'' pe gogonel !

    RăspundețiȘtergere
  43. Instanţa supremă i-a condamnat, marţi, pe Codruţ Şereş la şase ani de închisoare cu executare şi pe Zsolt Nagy la cinci ani de închisoare cu executare, în dosarul privatizărilor strategice.
    ===================
    La parnaie cu ei, in coloana cate unul !
    Iar cu cati mai multi d-astia alde Ciobo Borno Tokeos Balmos, cu atat mai bine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: iar capitanul Seres, SALT INAINTE !
      ================
      Politicianul roman Codrut Seres ( numele complet este Ioan-Codrut Seres) s-a nascut in Zalau, judetul Salaj, la 02 august 1969. A absolvit in anul 1993 Academia Tehnica Militara si in perioada 1993-1999 a lucrat in Ministerul Apararii Nationale. A parasit armata cu gradul de capitan si a absolvit Academia de Stiinte Economice
      =============================
      La Poarta-i Alba cu el, ca sa faca nitzika instructe cu Jiji Fekali !
      Ioi !

      Ștergere
    2. Uăi rapanule, Sereş fu RM-ist la EleftroMagnetica înainte de- fi ament de-al Voiculesei...

      Ștergere
  44. Va pune don Bazilos un CANE ..mort de 5 zile...ca sa fie bine fezandat ! Ai dreak ..doar la potol Moca va sta gandul !
    De ce nu ati zis ..hai ba sa-i sapam gradina omului c-o fi beteag si nu mai poate !! fomistule
    6;6

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RH+...atentie la militianca in courul gol si cu pulanul in mana !
      Trage ..adica injura din toate POZITIILE ..de zici ca-s 3-4 Apevisti .....
      6;6

      Ștergere
  45. Ioi !
    Dejea ma si vad la sfarsitul anulu 2016, cum voi "naviga" pe ruta Bucuresti-Brasov, via Birtolomeu Gara, pe pilot automat, pe cea mai tare otostrada !
    ====================
    Contractul pentru Autostrada Comarnic- Brașov va fi semnat până la sfârșitul anului, iar lucrarea va fi gata la finalul anului 2016, a susţinut premierul Victor Ponta luni seara, la Antena 3.
    ====================
    Moaaamaaaa, ce-am sa ma dau cu masina pe otostrada asta ! Cand la deal si cand la vale !

    RăspundețiȘtergere
  46. Muei, mai bine-l ,,frigem'' pe gogonel, sa-l mai ,,desteptam'' nitel !

    RăspundețiȘtergere
  47. Moneda chineza a devenit in octombrie a doua valuta cea mai utilizata din lume pentru tranzactii financiare, depasind euro, a anuntat marti societatea financiara Swift, citata de AFP.
    ==========================
    Ioi !
    Pai, la cati gumari vand astia prin lume...
    N-ar fi exclus ca, in cativa anisiori, pana termina Dottore-Plagiattore-Privatizattore otostrazile, sa primim penziile in yuani !

    RăspundețiȘtergere
  48. LUMPENUL MAJORITAR
    Ceausescu v-a scos depe camp. Taranul roman era sufletul Romaniei. A vrut sa-l faca proletari.
    Asa a aparut lumpen proletariatul. Uni au luat calea armatei devenind lumpenul militar.
    Ei sunt majoriratea.

    O parte a folosind tranzitia s-a scolit. A pus mana pe carti. S-au cizelat devenind intelectuali.

    Cu ei discut.
    Restul om cur a-i fut.

    RăspundețiȘtergere
  49. Da MPT puturos
    In coloniile Imperiului Chinez salarile si pensiile folosesc moneda chineza, Cu fata si spatele
    lui Mao. Cei netrimisi in vre-un lagar de munca vor primii o mica carticica rosie,

    RăspundețiȘtergere
  50. Uai, o zis la teveu ca luna iasta ni-o baga mai repede, ca sa avem masa bogata de sarbatori !
    Am dat un telefon la OSU de la Defece, ca sa aflu egsagt cand ni-o vara, da ala nu stie nica. Cica n-or primit inca ordin, iar toata lumea e preocopata ca sa-i faca fisa de lichideala doamnei Lupu, care cica-i un fel de Doamna apevistelor din armata, asa cum Marioara Murarescu e un fel de Doamna Cantecului Popular !

    RăspundețiȘtergere
  51. Miercuri, 4 decembrie, o delegatie a Parlamentului European va fi in Romania pentru a intalni oficialitati romane pentru discutii cu privire la problema cainilor fara stapan si modul de abordare, conform unui comunicat de presă al Federatiei Nationale pentru Protectia Animalelor .
    ==========================
    Ne-am dat dreaq ! Pana acusica cativa ani ne tragea de atentie Brijit Bardo ! De acum suntem monitorizati de Sparlamentul Europei !
    La fel o fo si cu tiganii, in primii ani de dupa Rascolutia din 89. Noi le spuneam ca boratii nu pot fi integrati, pentru ca asea e gena lor, iar civilizatia europeana ne facea zdrente, pen ca nu ne implicam si ca suntem pasibili de sanctiuni !
    Acusica, cand boratii au migrat in toata lumea, de-au bagat spaima in mapamond, s-au lamuritara cu integrarea !
    La fel si cu potaile. Cand or trebuit tanasiate, acum zeci de ani, or sarit de cur in sus ca suntem barbari. Acum belim pula, cu Oprescu in frunte. Pana prind labagiii astia 3 potai, ca sa le taie coaiele, a si aparut o noua generatie, de 3 ori mai numeroasa !
    Cand or incepe si potaile sa migreze, in haite, in spatiul Senghen, s-or lamuri !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: mai avem, totusi, o speranta. Sa vina galbejitii, astia de-or semnat cu guvernul Dottore-Privatizattore, mii de acoarde economice !
      Ori, sa le exportam ovinele la pachet cu potaile !

      Ștergere
  52. Problema majora este integrarea puradelului batran MPT in societate
    In cazul in care se gaseste o solutie pentru cainii maidanezi apare o alta problema
    majora. MPT nu va mai putea regula catele ........

    RăspundețiȘtergere
  53. Bai, or sa eggzporte si de alde zugravi ca RH si pastori de purcei, ca Cezare-de kuk sa ma iei!!!

    RăspundețiȘtergere
  54. Coreolonii nu pot fi integrati . Acesta se caca si pise in mijlocul orasului . Un obicei luat dela
    stramosi. Armata si disciplina militara au fost fara rezultat.
    Coreolonii trebuie sa inteleaga ca gunoiul trebuie aruncat in cosul de gunoi, iar nevoile se fac la toaleta, nu in curtile germanilor, sustin autoritatile locale.
    Angajatii departamentelor sociale din Dortmund si Duisburg au cerut ajutorul ambasadelor romane si bulgare la sfarsitul lunii septembrie, pentru rezolvarea acestor probleme, in contextul in care numai in Duisburg locuiesc, in prezent, peste 8.000 de persoane sarace din sud-estul Europei inclusiv un fost militar ....care se recomanda Coreolon


    RăspundețiȘtergere
  55. Am informati credibile. Cezar nu se caca in mijlocul oraselor. El se caca in gura anonimilor.
    Scuzati limbajul mirositor/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Horvaţ-găinaţ, nu mai mînca căcat ş-atunci n-o să mai puţi tataie, iar cînd îi dai limbi zugravule, roagă-l pr PMT să se mai spele de brînză pe la coaie!

      Ștergere
  56. "Am ales să nu prelungesc activitatea (niciunuia dintre cei 41) pentru că nu puteam aplica criterii subiective, unuia să îi prelungesc şi altuia nu", a spus Duşa.

    Întrebat dacă această măsură are efecte negative asupra funcţionării Armatei, Duşa a negat.
    "Avem peste 1.700 de colonei şi alţi ofiţeri cu experienţă, unii în Afganistan, unii în NATO, care aşteaptă promovarea. Dacă ţineam sistemul blocat, nu mai ajunge nimeni în grad de general", a spus Mircea Duşa.
    ===================================

    Ioi ! Parca trebuia sa functioneze prin armata o celebra Piramida a gradelor, ori Piramida lui Barbu ! Pe sistem OTAN !
    Adica, dupa calcule amerloace, la o armata de 90 de mii de apevistii puley, cu tot cu pemecei si sesecei, iereau de ajuns fro 90 de ghenerali si cel mult fro 800 de coloneli !
    Or deformat-o bagabontii, de-a ajuns sireaca piramida bortoasa ! O carca de colonei si maiuri in varf, si cativa cacaciosi de suptlocotenenti si capitani la baza, cu cate 7-8 fonctii prin cumul !
    Bravo bre, noroc c-or plecat astia 41 de sapcalii instelati, ca de altfel se bloca sistemul !
    Se umplea armata de coloneli, in cativa ani !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si, biansiur, nu se poate fara parerea socetatii civile
      =============================
      #3 Mascalzone
      28.11.2013 20:36
      Raspunde
      la cata armata avem ( cateva bande de mercenari ), dece *` ne trebuie atatia generali?! Daca-i socotim pe Gaby Izmana si te Ontanu - Sarmale, ar trebui sa avem armata cat Franta. Aparatul represiv, in Romania, e format din fostele trupe de securitate, botezate mai nou " jandarmi ", SRI, SIE si Politia de toate felurile. Armata, care a tras in `89, s-a redus ca sa nu mai prezinte pericol pentru securisti.

      #4 pitagora
      28.11.2013 20:45
      Raspunde
      Nu pot uita scena cand seful aviatiei militare se cacaia sa urce cu capu-nainte in carlinga unui avion.
      Cat profesionalism.... ?!?!
      Sigur ca sunt suparati ca i-a scos la pensie de mii de euro dela salarii de zeci de mii avand ca singure misiuni de lupta din viata lor de militari,defilarile la 23 august.

      ===============================

      Ștergere
    2. Pese: mai baga uai: huoooo !
      Eote:
      =============================
      #12 Old bear
      29.11.2013 09:31
      Raspunde
      Să-i ia *`pe toți puturoșii ăștia:bineînțeles că vor avea pensii total nesimțite!Pt. ce?!Pt. că au tras în noi?! HUOOOOOOOOOOOOOOOO!

      #13 Old bear
      29.11.2013 09:37
      Raspunde
      @oltete:probabil că și tu iei o pensie nesimțită (sau ai vreo rudă care o ia d`ampulea)după ce n-ai cotizat niciun ban la fondul de pensii, ți-a crescut curu`la popotă cu haleală moca și,ai plimbat porthartu` pe burdihan în timp ce îți băteai joc de militarii în termen!Bașca țoale gratis cât ai avut și solda grasă,nemuncită!HUOOOOOOOOOOOOOO!

      Ștergere
  57. Incendiar :
    MPT suge lindicul vaduvelor militarilor decedati . Politia a demarat o ancheta........

    RăspundețiȘtergere
  58. Coreolone nu poate fi degradat. El nu a avut si nu va avea niciodata vreun grad.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim3 decembrie 2013, 22:51

      Horvaţ-găinaţ, nu mai mînca căcat ş-atunci n-o să mai puţi tataie, iar cînd îi dai limbi zugravule, roagă-l pe PMT să se mai spele de brînză pe la coaie!

      Ștergere
  59. Cezărikă-puţă mikă, păzea că vin aştia din MUE să te viziteze:

    "Implicare
    Delegatie a Parlamentului European la Bucuresti, in problema cainilor fara stapan"
    http://www.cotidianul.ro/delegatie-a-parlamentului-european-la-bucuresti-in-problema-cainilor-fara-stapan-227649/

    RăspundețiȘtergere
  60. da muie la @ Anonimi


    Etymology
    da (to give) + muie (face - in roma language). Roughly "to give it in the mouth"
    Verb
    a da muie 1st conj.
    (vulgar, slang) to receive a blowjob (fellatio)

    RăspundețiȘtergere
  61. Cu alte cuvinte voi numii pe muisti .....felationisti

    RăspundețiȘtergere
  62. Uai, cica s-a mutat sediul Secemede !
    Deocamdata nu se stie unde. Ori ca sa nu-i gabuiasca bagabontii de fosti sindicalisti, ca sa-i intrebe de miliardele cheltuite cu casele de avocatura de-a'mpulea, ori pentru ca au inceput lupta de clasa, din ilegalitate, ca Vasile Luca comunistul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: ori ca, din tot sindicatul, a mai ramas doar CDul si au inchiriat o cabina telefonica, ca sa-si tina sedintele !

      Ștergere
  63. NB la ZOO + 9, iar RH + Cezar, pe la 2 să ne vîrtos limbi îm coor nouă!

    RăspundețiȘtergere
  64. Donaris Cernea 3 decembrie 2012, 12:43

    Hei, voi, prietenii mei!
    Va multumesc TUTUROR celor care ati fost langa mine zilele trecute.
    Mi-a fost pe bune, tare rau. OK, pana la urmatoarea statie,m-am facut bine! Acum am alt dreak, dar il rezolv eu si pe asta! Oricum, prin "ferestrele" "permise" ori "fortat nota", am reusit sa mai postez cate ceva, sa pun si un nou widget cu "Recent Coments", atat de indragit!
    Mergem inainte! Tot inainte!
    P.S.: Atentie bloggeri!
    Am trecut pe noua platforma: "Blogger +"!
    Vad ca se misca ... binisor!
    =============================
    Mergem tataie, mergem !
    Tot inainte, pana-n pula !
    Nu ne lasam !

    RăspundețiȘtergere
  65. MPT Multa sanatate si pisari usoare la muian. Cand te simti mai confident
    incearca ceva ( supozitoare ) pule in cur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Măi zugrav de la NY metro, să-mi scutur trandafirul pe nasul tau!

      Ștergere
  66. MPT Zicere :Ai die pula me, mă dor coaiele.

    RăspundețiȘtergere
  67. Uai, m-as duce si eo la cuibar, insa parca-mi pare rau sa inchid netu si sa ma culc.
    Mai bine mai stau, ca maine-s liber dupa serviciu !
    Ioi, ce amintiri !
    Iesise, la un moment dat din istoria recenta a Armatei Romane moderne, moda ca, dupa serviciul de zi, puletii cica ramaneau la program, ca sa rezolve o serie de sarcini ce nu sufereau amanare, iar in schimb isi trageau liber o zi intreaga !
    Texte ! Aveam si eu cativa puleti de astia, de ziceau ca ma fraieresc cu ramasul la program, dupa ce ieseau din serviciul de osu, ca sa-si ia o zi libera ! De regula, intotdeauna vinerea sau lunea, ca sa le cupleze cu uichendul.
    Unul facea naveta la Ploiesti, altul la Targoviste...asea ca ma lasam fraierit.
    Ce vremuri bre, ce vremuri !

    RăspundețiȘtergere
  68. Nu poti sa ii aduni pe toti sub aceeasi palarie. Majoritatea, ii drept sunt murdari, hoti, smecheri, insa am cunoscut si tigani de omenie. Nu e cazul lui Corleone. De MTP nici nu mai amintesc.....

    RăspundețiȘtergere
  69. Tiganii is negri si put…..le pute capu….fura telefoane…. au animalute mici de companie (paduchi si purici) ,deci in concluzie tiganii put …..daca se spala intr-un lac mor toti pestii din el… …se fut si fac puradei multi ca soarecii
    tiganii nu poarta chiloti si umbla cu pula la vedere si cu pizda goala….Vezi anonimii.

    RăspundețiȘtergere
  70. Da muei, faine vremi. Ar mai fi si acum, dar cum sa-i aduci la unitate dupa un serviciu cf. regulamentului !? Cu SMURD-ul ? Uoai, istia adorm si-ntr-o zi normala, ca la 6zeci de ani nu-i ca cind esti tinar fecior...

    RăspundețiȘtergere
  71. Sfat pentru MPT. Mai spalate in fund ( cur ) ca pute.

    RăspundețiȘtergere
  72. Baga uai:
    ==============================

    Politistii ar putea primi sporuri salariale intre 20 si 50 la suta din salariul de baza, bani de chirie, daca lucreaza in alte localitati decat cea de domiciliu, si plata dubla pentru zilele de sarbatoare muncite, potrivit noului Statut al politistului, supus dezbaterii publice si citat de agentia Mediafax.

    La capitolul "Drepturi compensatorii" din proiectul publicat pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) se arata ca politistii care accepta sa lucreze in mediul rural sau in localitati izolate vor primi un spor salarial de 20 la suta din leafa de baza.
    ======================================

    Le au si acuma, ca nu-s prosti militenii !

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-16127253-sporuri-salariale-intre-20-50-suta-proiectul-noului-statut-politistului.htm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eote si asta, ce curios e el:
      ========================
      Copil de apv-ist (Marţi, 3 decembrie 2013, 21:23)
      bubaru [utilizator]
      1. Ce le dati apv-istilor care stau in unitati sau aplicatii la dracu-n praznic, 24 de ore din 24?
      2. De ce coeficientii de functie la politisti au fost si sunt mai mari decat coeficientii de la m.ap.n.?
      3. De ce apv-istul la ,,nesatisfacator,, este bagat in consiliul de onoare si este ,,ejaculat din sistem,,, iar politistul mentinut pe o functie mai mica?
      4. De ce politistul are un sindicat sa-l apere, iar apv-istul are o singura sansa - instanta?
      raspunde trimite
      ===========================

      Asta stie el ceva, nu vorgheste aiurea !

      Ștergere
  73. ISTORIA LUI COREOLONE
    1000 - Țiganii ajung în Imperiul Bizantin.
    1300 – Intrarea țiganilor în Europa.
    1400 - Sunt menționați în Bulgaria "în numar mare".
    1417 - Regele Sigismund al Ungariei emite un ordin de
    libera trecere pentru nomazii țigani.
    1422 - Roma primește primii țigani.
    1427 - Ajung la portile Parisului.
    1445 - Domnitorul Vlad Țepeș aduce în Țara Româneasca
    12.000 de oameni - despre care se spunea ca "arată ca niște egipteni".
    1449 - Sunt goniți din Frankfurt pe Main.
    1471 - Stefan cel Mare aduce în Moldova 17.000 de
    țigani.
    ......
    ...............................................
    Apoi se aciuiaza pe un blog semnind @ Anonim

    RăspundețiȘtergere
  74. MPT Ejaculeaza mereu pe bloguri. Diaree la gura si cur.

    RăspundețiȘtergere
  75. MPT . Opriti drumul cu limba spre anus !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri