Google Translate

sâmbătă, 28 decembrie 2013

Monden! Primarul Severinului, la petrecerea Elenei Udrea


Primarul Severinului, Constantin Gherghe, s-a numărat printre invitaţii la petrecerea Elenei Udrea, organizată de ziua ei. Edilul şef i-a oferit un tablou semnat de maestrul Ştefan Popa Popas.

Printre fotografiile postate de Elena Udrea pe o reţea de socializare îl găsim şi pe Constantin Gherghe, primarul Severinului. După zâmbetul larg al sărbătoritei se pare că tabloul oferit cadou, semnat de marele artist Ştefan Popa Popas, i-a plăcut foarte mult, mai ales că Elena Udrea a ţinut să posteze fotografia pe Facebook.

Deşi teoretic primarul Constantin Gherghe este membru al PDL Mehedinţi, acesta nu s-a sfiit să declare în public, la vizita din luna martie a.c. a premierului Victor Ponta la Turnu Severin, că a bătut palma cu adversarul de la PSD, că „a făcut un parteneriat” cu Adrian Duicu, nimeni altul decât preşedintele PSD Mehedinţi.

Iată însă că participarea lui Constantin Gherghe la petrecerea Elenei Udrea, dovedeşte încă o dată că primarul ţine să-şi păstreze bunele relaţii politice, mai ales că în perioada în care aceasta a deţinut funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale, Severinul a primit fonduri substanţiale pentru o serie de proiecte importante menite să schimbe faţa municipiului.

De altfel, primarul a reuşit anul acesta (n.r. 12 martie 2013) să mai suprindă pe membrii PDL Mehedinţi  atunci când la vizita de campanie a Elenei Udrea la Turnu Severin şi-a făcut apariţia la Hotel Traian şi Constantin Gherghe. Şi-a amintit brusc că este preşedintele organizaţiei municipale a PDL şi i-a oferit placheta de cetăţean de onoare Elenei Udrea.

Sursa:
http://adevarul.ro/locale/turnu-severin/primarul-severinului-petrecerea-elenei-udrea-1_52bead74c7b855ff560c5738/index.html
===================================
===============================================
=====================================================================


Elena Udrea, în alb, la 40 de ani. Cum şi-a petrecut fostul ministru ziua de naştere

Deputatul PDL Elena Udrea a dat o petrecere tematică cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani, la care au fost invitaţi toţi cei care i-au fost aproape în ultimii 20 de ani.

„Eu simt că am făcut ceea ce am vrut să fac. Sigur, nu toate lucrurile care s-au întâmplat în viaţa mea au fost aşa cum aş fi vrut eu să se întâmple, însă le-am luat ca atare, pentru că viaţa nu este numai cum vrei tu să fie. Nu depinde numai de tine. Per total, sunt mulţumită cu viaţa mea aşa cum este astăzi şi, sigur, mai sunt lucruri de adăugat. Mai sunt lucruri pe care să le fac inclusiv în viaţa personală şi sper că, la 40 de ani, acest capitol nu este la finalul lui, dimpotrivă“, a spus Elena Udrea, înainte de petrecere.

La eveniment au fost prezentă şi familia prezidenţială, împreună cu fiica cea mică, Elena Băsescu, şi soţul său, Bogdan Ionescu. „Este o petrecere white party, e în mijlocul iernii. Este totul neatins, ca la început, am invitat toţi colegii, oameni care mi-au fost alături toată viaţa, toţi cei care au fost alături de mine. Dezavantajul e că eu sunt născută după Crăciun şi mulţi au programul făcut. I-am invitat pe toţi cei care au trecut prin viaţa mea în ultimii 30 de ani. Voi vedea câţi ajung“, a spus Udrea.

Deputatul PDL s-a născut pe 26 decembrie 1973. „Patruzeci de ani! Au trecut ca o clipă... Şi totuşi înseamnă o viaţă...Nu regret nimic, nu aş schimba nimic. Sunt fericită cu alegerile pe care le-am făcut. Momentul acesta este un sfârşit şi este un început. Sunt pregătită pentru a porni mai departe şi vă mulţumesc pentru că îmi sunteţi alături!“, a scris Udrea, pe pagina sa de Facebook, imediat după ora 00.00.

 Sursa:
http://adevarul.ro/news/politica/elena-udrea-alb-40-ani-petrecut-fostul-ministru-1_52bd3b80c7b855ff56059258/index.html
=======================================
=================================================
==================================================================

8 comentarii:

  1. NB la ZOO + 9! Io va doresc voua sa visati ca E. ot Pleshcoaie va mangaie pe oaua, beeeiii!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Neatza si-o lemonada cu lamuie ca dupa atitea sarmale sa vi se taie greatza!

    RăspundețiȘtergere
  3. Uai, LA MULTI ANI, uai !
    Si lu Ileana Udrea LA MULTI ANI, uai ! La Parnaie, desigur, uai ! Sa stea colea la Jijilava, cat o stat si Mandela Mobutu Sekoku Mazabanga !
    Alaturi de cel mai iobit fiu al poporulu, seful mafiei personale, izmanarul sef si viceguvernatorul constipat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vine, vineeee !!!
      Pute-a zeghe si s-aude un zornait proaspat de lanturi si catuse !!!

      Ștergere
  4. Uai, LA MULTI ANI si lu Elena Cobuz !
    Pe buni, ca-i ziua ei de nastere !

    RăspundețiȘtergere
  5. LA MULTI ANI, Elena Cobuz !
    Multa sanatate, bucurii si impliniri, alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult pentru urari. Va doresc multa sanatate si ... tot binele din lume!
    Cu mare drag,
    Elena

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri