Google Translate

Dictionar WebDex online

miercuri, 4 decembrie 2013

Nanăă... ce mai freamăt... ce mai vuiet! Comisia NANA il va avea ca presedinte pe Eugen Nicolicea

ÎNCEPE ULTIMA REPRIZĂ

 by
basescu ride
nicoliceaUn art. proaspăt pe Mediafax ne anunță că probabil Eugen Nicolicea va conduce comisia parlamentară de anchetă pentru afacerea suspectă de la Nana/Călărași cu terenul agricol cumpărat de Ioana Băsescu, 291 ha, cu un credit de un milion, de la CEC BANK.

Informația vine dinspre Victor Ponta. De sărbători președintele are un cadou frumos din partea USL. Propunerea cu numirea a venit în urma unei discuții in biroul de la Camera Deputatilor al lui Zgonea cu Ponta și lideri celor două grupuri PSD din Parlament. Comisia se formează lunea care vine și trece marți prin vot. Așadar pină în vacanță pornește mecanismul.

Ponta a spus chiar mai mult citez ” Eu vă asigur că tot ceea ce are şi Corpul de control al primului ministru şi orice instituţie din subordinea Guvernului se va pune la dispoziţia comisiei pentru aflarea întregului adevăr. ” Mai candidează la șefia comisiei fosta jurnalistă tv

vranceanu firea
Gabriela Vrânceanu Firea – dar asta se va decide tot luni la vîrful PSD. Varianta cu Ilie Sârbu a căzut ptr că totul ar fi devenit o intrigă iefină de familie, o telenovelă despre războiul dintre două clanuri, fam.Ponta vs. fam Băsescu. Decizie realistă.

Va fi o comisie care ii va da multe dureri de cap lui Băsescu. Va fi principala lui preocupare în anul 2014. Afacerea în care s-a băgat cu achiziționarea de terenuri în condițiile știute s-ar putea să îi facă viața grea lui Băsescu și să ducă la un final de mandat fff.
trist. Vomvedea.

Cred că in mare că această comisia va reflecta natura raporturilor dintre palatele – Cotroceni si Victoria. Cind lucrurile vor merge cît de cît, comisia o va lăsa mai moale. Cînd va fi dihonie și Băsescu va ieși din baie ca ieri, comisia va scotoci adînc dedesubturile acestei afaceri scandalaose și  fără precedent. Cine își imaginează însă că Basescu este terminat se înșeală. Mai are resurse, are imaginație politică și reacție. Va mai face destule necazuri guvernarii USL. Îl obligă sî fie activ 1. două rînduri de alegeri 2. întrebara care va fi soarta lui după ce va părăsi Cotrocenii.

Șase PSD, patru PNL, doi PDL şi cîte unul de la UDMR, PC şi PPDD vor alcătui Comisia care va fi în centrul atenției în perioada următoare. Mass media speră să apară dezvăluiri și subiecte senzaționale. Nu vor lipsi cred nici scurgerile de informații. Comisia va fi ca hîrtia de turnesol - dacă va fi liniște prin tîrg înseamnă că Băsescu și Ponta conlucrează.

Dacă va fi zarvă, înseamnă că sunt la cuțite. E de înțeles de ce jurnaliștii vor sta la pîndă la ușa Comisiei  24 din 24 de ore. Inființarea Comisiei coincide cu intrarea celui de al doilea mandat al lui Traian Băsescu în ultimul an. La anul pe vremea asta vom ști cine îi va succede la președinție. O epocă se va fi terminat.
STELIAN TANASE
Sursa:
http://www.stelian-tanase.ro/incepe-ultima-repriza/
====================================
==================================================
=================================================================

 
Comisia NANA il va avea ca presedinte pe Eugen Nicolicea.  Mondo News
 
Presedintele comisiei parlamentare care va ancheta cazul terenului achizitionat de fiica presedintelui Traian Basescu va fi Eugen Nicolicea, iar Gabriela Firea se va ocupa de comunicare. Comisia nu il are in componenta pe Ilie Sarbu.
 
Premierul Victor Ponta a anuntat ca din comisia Nana vor face parte 6 membri ai PSD (trei senatori si trei deputati), 4 membri ai PNL, 2 membri ai PDL (au anuntat ca nu vor participa), 1 membru de la UDMR, 1 membru de la PC si 1 membru de la PP-DD.
 
Printre membrii comisiei de ancheta in cazul Nana se numara Serban Nicolae, Adrian Solomon, senatorul Mihai Fifor si deputatul Ioan Adam.
 
“Am stabilit despre componenta comisiei. S-a facut o lista de propuneri, sunt 3 senatori si 3 deputati, presedinte probabil va fi Nicolicea. E propunerea noastra. Se formeaza comisia luni, o sa vorbeasca membrii comisiei, nu e treaba Guvernului. Eu va asigur ca orice insitutie din subordinea Guvernului se va pune la dispozitia comisiei”, a declarat Victor Ponta.
 
Intrebat de ce nu a acceptat propunerea facuta de Crin Antonescu, ca aceasta comisie sa fie condusa de Ilie Sarbu, Ponta a raspuns: “Nu, nu, aia a fost pentru presa, nu pentru noi. Nu stiu daca a fost o ironie sau o gluma. Cand o sa fie la PSD, sa faca propuneri. Eu nu fac propuneri la PNL. Toate grupurile parlamentare cu exceptia PDL vor avea reprezentanti in comisie. Sa se discute si sa ase afle adevarul. Singurul lucru care conteaza este daca a fost unit si da, a  fost unit”, a mai spus Ponta.
 
 
========================
============================================
===================================================================

102 comentarii:

 1. Câţi bani europeni au ajuns în România?
  Am contribuit cu 9 miliarde de euro la bugetul UE, dar am luat mult mai puţine.
  =====================================
  Valoarea fondurilor europene atrase de România în 7 ani este la jumătate faţă de suma plătită de ţara noastră la bugetul Uniunii.

  Din 2007 până acum, au fost folosite doar 4,8 miliarde de euro, în timp ce contribuţia noastră s-a ridicat la aproape 9 miliarde de euro.

  Sumele atrase de Bucureşti reprezintă 25% din suma alocată de uniune, adică 19,21 miliarde.

  Important de precizat că la finalul lui 2011, rata de absorbţie ajungea la doar 5,5%.

  http://www.antena3.ro/economic/biz-news/cati-bani-europeni-au-ajuns-in-romania-am-contribuit-cu-9-miliarde-de-euro-la-bugetul-ue-dar-am-luat-mult-mai-putine-236853.html

  RăspundețiȘtergere
 2. ULTIMA REPRIZA PENTRU VANZATORII DE TARA !

  O intreprindere privata care traieste din credite si imprumut este declarata falimentara,
  USL a promis un milion de noi locuri de munca. Si multe altele. In curand spre disperarea
  unora se va sparge in bucati.
  Solutia economica la ordinea zilei VANZAREA TARII.
  Daca nu se da paine se apeleaza la circ. Incepe ultima repriza. Vor urma multe altele pana
  gasca de vanzatori de tara va fi facuta KO de multimea deslantuita.

  RăspundețiȘtergere
 3. USL A PROMIS UN MILION DE LOCURI DE MUNCA SI MULTE ALTELE.
  IN LOC DE PAINE …..SE DA CIRC.
  ANTENA 3 SPECIALIZATA .
  PREOTUL GADEA IN ROL DE CLAUN !

  RăspundețiȘtergere
 4. Da Da Da
  Este lupta intre doua clanuri mafioate. Ponta versus Basescu !

  RăspundețiȘtergere
 5. Jandarmeria terorizeaza tara, Dece nu scrii nimic de vanzarea tarii. Pari un om de bine.Un patrot.
  Sau numai pari.
  Foşti securişti, numiţi în 2011 la conducerea Jandarmeriei

  Inspectorul general al Jandarmeriei Române, colonelul Costel Gavrilă, şi şeful Statului Major al Jandarmeriei, colonelul Adrian Faur, sunt foşti ofiţeri de Securitate. În CV-ul celor doi apare informaţia mincinoasă că ar fi absolvit cursurile Şcolii de Ofiţeri de Jandarmi de la Băneasa. Amândoi au urmat cursurile între 1984 şi 1987, dar în perioada respectivă nu exista Jandarmeria, iar denumirea era Şcoala de Ofiţeri de Securitate Băneasa.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Taci muei zugravule! Mai ia un fir de par pentru bidinea de la sula mea.

   Ștergere
 6. Uai, mneata !
  Greata !
  Ai di pula me, iar e gioi !
  Indata-i jiaga-jiagaaa !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pese: sa nu uitati de ciubote, uai, ca sa vina Mosiu cu sacul plin, la noapte !
   Eo nu prea am ce pune la usa, decat gumarii !

   Ștergere
 7. Frig tare, uai bre ! Miroase a jingăl bel, a plugusioare, a paranghelie...de ziua blogului ! Azi merg sa-mi iau belete, de la agentie, ca nu vreau sa-l dezamagesc pe domnu cu administratia ! Si-n coparseu sa hiu, da tot merg la Trompeta !
  Vorba aia, "O data-n veata"!

  RăspundețiȘtergere
 8. Tipa pulimea de prin tara ca le ingheata boracii prin scoli !
  Zeci de scoli fara caldura !
  Mare cacat, oricum faci scoala de pomana, asa ca mai bine ar suspenda invatamantul pe timp de iarna, ori de canicula !
  Indata vine bacul si iar rup astia carandasele, de inteligenta !

  RăspundețiȘtergere
 9. De Sf. Nicolaie, lui Robortel + Cezarel, o sa le pun in cisme cite-un rahatzel!

  RăspundețiȘtergere
 10. Patru din zece elevi români pot citi acest text, dar nu-l înţeleg. Liceenii români, printre cei mai slabi din lume la testele PISA.
  România se situează printre ultimele 20 de clasate.
  ===============================================
  http://www.gandul.info/stiri/patru-din-zece-elevi-romani-pot-citi-acest-text-dar-nu-l-inteleg-liceenii-romani-printre-cei-mai-slabi-din-lume-la-testele-pisa-11741051
  ===============================================

  Sa-i vezi pe astia, cand or ajunge sa guverneze p-aciulea !
  Ioi, Jiji Fekali o sa hie ca un fel de titanic al colturii universale !

  RăspundețiȘtergere
 11. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animle!

  RăspundețiȘtergere
 12. HotNews.ro

  Cel putin 385.000 de romani si bulgari vor veni in Marea Britanie dupa ridicarea restrictiilor, la 1 ianuarie 2014, conform unui raport al Democracy Institute, care da vina pe guvernul britanic, scrie The Telegraph.
  ==============================
  Drum bun ! Si sa nu uitati, dreagi rromani, sa calatoriti numai in haita si sa nu va parasiti, neanuntati, satra !
  Si, eote asea, pe langa deja celebrul "Done moa, sil vu ple, un euro, maca-ti-asi", o sa apara, si mai celebrul, "Ghiv mi, pliz, o lira, ca te sparg, sa moara mama"!

  RăspundețiȘtergere
 13. Bravo MPT . Azi nu ma voi piisa pe tine.
  Un adevarat patriot.

  RăspundețiȘtergere
 14. Cind s-au dus peste amaritii din fostele lor colonii a fost bine.

  RăspundețiȘtergere
 15. Imbeciilii so copii spun adevarul. Se pare ca MPT a depasit varsta prescolara

  RăspundețiȘtergere
 16. Alta buluceala prostodoxa, la pupat de boase sfinte !
  Hoarde nintregi de pochi, sute de imbuibati bortosi care-si freaca burdihanele de placere, cand vad prostimea multilaterala, cum cotizeaza la bunastarea lor !

  RăspundețiȘtergere
 17. Este foarte interesant ce vomita acesta boratura. Jos palaria!

  RăspundețiȘtergere
 18. Ma duc sa-i scriu lu Mosiu, ce sa-mi aduca. De mana, cu picsu !

  RăspundețiȘtergere
 19. Plecarea plauzibila dintre noi a lui MTP vs fi o lovitura pentru armata si aliatii nostrii.
  Propun impaierea lui din timpul vietii. Apoi un mausoleu unde sa-si odihneasca oaseleputuroase.
  Un compiutar in loc de perna. Flori albe prospete udate cu pisat prospat.

  RăspundețiȘtergere
 20. Fostul secretar de stat pentru revoluţionari George Costin, condamnat la şapte ani de închisoare !
  Foarte bine ! Foarte fain !
  Fara numar, fara numar !
  Iar lista-i deschisa ! Asteptam, cu nerabdare si alte nume celebrice, ca Nuti spaima Putei, Besescu & co, Hoprea Izmana-n varf de bat, samd !

  RăspundețiȘtergere
 21. Fro 8 medici chirurgi din Romanistan, premiati la Briucsel pentru ca au inventat o inventie buna pentru nervii periferici !
  Meritul cercetatorilor romanesti va fi recunoscut, din plin, si in tara. Ministrul Sanatatei le va oferi, in semn de recunoastere, cate un cos imbelsugat cu produse de Craciun !
  S-ar fi acordat si mai mult, insa inche nu s-a promulgat legea bugetulu cu 7 euro centi si cu taxa pe stalpi !
  Aiasta, bineinteles, daca se mai intorc inapoi in colonie !

  RăspundețiȘtergere
 22. Romanistanul=principala colonie si cea mai importanta din Europa la exportul de carne de STRUT !!!
  Pai ce pula me sa mai exportam si noi !
  Vace, pula, oaiele-s in transhumanta, porcile au triki, cichen is betege...
  Or mai ramas culturile de STRUTI !
  Doamne feri !
  Am ajuns sa exportam Loganuri si struti. Iar ca maine-poimaine, vom trimite masiv la export si banane, altoite pe butasi de vita de vie, din soiul Bohotin, ori Jidvei 16 Tzatze !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pese: din cel mai important exportator de masini si agregaturi agricole, ori de utilaj greu de constructii, ori de rulmenti, ori de otel, ori de vampoare si avioane utilitare, ori de sare, ori de grane, ori de vagoane, ori de piele de cea mai buna calitate, ori de ciment, ori de aparatura optica mai tare decat Carl Tais Iena, ori de armament, ori de ingrasaminte chimice, ori de tevi sudate si utilaj petrolier, ori de ce pula me mai fauream pe meleagurile astea,

   am ajuns sa exportam STRUTI !

   Nu ca ar hi rau, pentru ca, deja, se simte o relansare serioasa a economiei locale si nationale, inclusiv o explozie a PIBului, asea cum am vazut eo in Star Tric o explozie a unei Supernove !

   Ori la adminu, pe blogul Hronicu Semnalelor, am vazut, ca nu mai tin bine minte....

   Ștergere
 23. O zi buna si muie de 5 ***** !
  Potaia, caca-pisu, hoasca....

  RăspundețiȘtergere
 24. Iote na!!

  "RIDICAREA MAŞINILOR a devenit ILEGALĂ. Sentinţa VIZEAZĂ două SECTOARE din Bucureşti, dar poate funcţiona ca PRECEDENT pentru TOATĂ ŢARA
  Autor: Şerban Buşcu
  Consiliile locale au modificat ilegal Codul Rutier, a stabilit instanța. Precedentul poate arunca în aer ridicările de mașini din toată țara. Decizia aruncă în aer şi afaceri foarte profitabile făcute prin forţarea şoferilor să achite tarife mult umflate. Este vorba de 210 lei simpla ridicare a mașinii pe platformă o operațiune de trei minute, 168 de lei kilometrul de transport și 168 de lei depozitarea mașinii, pe zi, taxă achitată la aceeași valoare dacă mașina stă acolo 15 minute sau 24 de ore.
  Ridicările de mașini din întreaga țară riscă să devină ilegale
  Avocatul Gheorghe Piperea a obţinut, la începutul acestei săptămâni, o hotărâre definitivă şi irevocabilă stabileşte că ridicarea maşinilor parcate în locuri nepermise, precum şi taxarea proprietarilor acestora, la recuperare, sunt ilegale. Mai mult, persoanele care au plătit deja respectiva taxă sunt îndreptăţite de acum să solicite returnarea banilor.
  Citiţi mai mult: România, așa cum nu o vezi la TV: Cum TE JEFUIEȘTE Poliția Locală și șmecherii care ridică mașini

  Hotărăre emisă de Curtea de Apel Bucureşti aruncă în ilegalitate ridicarea maşinilor parcate în locuri nepermise în sectoarele 4 şi 6 ale Capitalei. Potrivit avocatului Gheorghe Piperea, cel care a obţinut respectiva decizie, devine ilegală şi perceperea taxelor de returnare a maşinii. Persoanele care au plătit deja această taxă sunt îndreptăţite să solicite returnarea sumelor.
  "Spre deosebire de chestiunea clauzelor abuzive, de exemplu, legea Contenciosului Administrativ reglementează în mod expres situaţia în care un anumit act a fost declarat ilegal. În această situaţie, respectivele prevederi încetează automat să-şi mai facă efectul", ne-a spus Piperea.
  Dosare pe rol şi pentru celelalte sectoare
  În ultimii ani, mai mulţi avocaţi au obţinut pentru clienţii lor anularea amenzilor primite pentru parcare neregulamentară. De această dată, însă, Piperea a contestat chiar legalitatea unor hotărâri de Consiliu Local, fapt care generalizează efectele deciziei. Concret, pentru că amenzile primite de şoferi erau contestate uşor, iar instanţele dădeau decizii favorabile, mai multe consilii locale au decis să aducă modificări la Codul Rutier.
  Una dintre modificari prevede că nu mai e nevoie să vină poliţistul de la Poliţia rutieră să asiste firma care ridică maşinile parcate ilegal, ci vine agentul de la Poliţia comunitară. Astfel, nu se mai emite un proces verbal de contravenţie, ci o dispoziţie de ridicare, asupra căreia judecătoria nu se mai poate pronunţa. Era anulată astfel, posibilitatea de a contesta în justiţie amenda, în cotextul în care contravenţia a fost înlocuită cu o taxă de returnare a maşinii.
  Gheorghe Piperea a susţinut în faţa judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti şi,ulterior, în faţa celor de la Curtea de Apel, că un act normativ cum este Codul Rutier nu poate fi modificat decât prin lege sau prin ordonanţă. Ambele instanţe i-au dat dreptate. Din datele revistei Capital, pe rolul Tribunalului Bucureşti se află deja dosare similare care vizează ridicările de maşini din sectoarele 2 şi 3 ale Capitalei. Mai mult, având în vedere că pratica hotărârilor de consiliu a fost adoptată şi în alte oraşe din ţară, decizia Curţii de Apel poate funcţiona ca un precedent.


  Citiţi mai mult: RIDICAREA MAŞINILOR a devenit ILEGALĂ. Sentinţa VIZEAZĂ două SECTOARE din Bucureşti, dar poate funcţiona ca PRECEDENT pentru TOATĂ ŢARA - Bucureşti > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/ridicarea-masinilor-a-devenit-ilegala-in-doua-sectoare-ale-capitalei-1070897.html?utm_source=export&utm_medium=rss&utm_campaign=b13#ixzz2maeVUe1X
  EVZ.ro

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In Sectorul 6 te ridica cu tot cu masina ! Astia-s in stare sa te ridice chiar si cand esti pe rosiu, la semafor !
   Zbang ! Si numa ce te vezi suspendat, in drum spre platforma !
   Baremi in sectorul 4 mai gasesti cate un loc, unde sa te strecori . In 6, daca mergi la piata Moghioros cu masina, ti-ai futat norocul ! Ajungi sa ti-o parchezi undeva prin Prelungirea Ghencea ! Asta, daca ai norocul !

   Ștergere
  2. Pese : cel mai fain e in Sectorul 5. Primarele care este nu ridica nika ! Nici masini, nici gunoaie, nici cainii bagabonti, nici comertul stradal infloritor, nici coloratii de te fura feisw tu feis...Nica bre, nu ridica asta !
   Sa speram ca poate-l ridica pe el, cat de curand, procororii cu biblia !

   Ștergere
  3. Avocatul Gheorghe Piperea reuseste PERFORMANTA sa arunce în aer afaceri foarte profitabile ale unor MAFIOTI, care de ani si ani de zile au incalcat Legea. Ne-au luat cu JAPCA banii! RIDICAREA MAŞINILOR a devenit ILEGALĂ. - http://onouaatitudine.blogspot.ro/2013/12/avocatul-gheorghe-piperea-reuseste.html - Multumesc pentru semnalare,
   Don Corleone /// 5 decembrie 2013, 11:16

   Ștergere
 25. Lasa muey ca-i facui suta!!

  Don Corleone5 decembrie 2013, 11:02
  zice adminu'......

  Admin, Romania Megalitica4 decembrie 2013, 16:36
  România a avut cea mai mare creștere economică din UE în trimestrul trei din 2013.
  io zic: creste cu 1,6% fata de Mue dar din ce???
  Ca una e sa cresti dezvoltarea economica cu 1,6% din un (1) euroi si alta e sa cresti cu 0,4% din 1000de euroi.
  Vai de pula lor de analisti economici!!!
  Pai mai nea adminule! cand dai procente ca pe vremea lu' ceasca vezi si la ce sume totale se raporteaza procentili halea....ca la noi 1.6% din nimic,ghici ce inseamna?
  Io prefer o crestere de 0,4% la belgia,anglia,sau franta decat 10% la suta la romanake......oare care o fi mai mare??
  In rest...PROPAGANDA IEFTINA:):)


  mai zice adminu'.......

  "cheltuielile cu dobânzile cresc cu 5,41%,....."

  Io zic: adica cum pula mea??....hac!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aaaaa...suta, da, da !
   Sa aibe si el, acolea, de una mica !

   Ștergere
 26. Don Corleone5 decembrie 2013, 11:04
  Sa vina mpt sa ne iesplice asta

  "cheltuielile cu dobânzile cresc cu 5,41%,....."

  RăspundețiȘtergere
 27. Iote na masuri guvernamentale!!!

  "Transportatorii de mărfuri opresc activitatea din 9 decembrie, nemulțumiți de acciza pe carburanți
  Un articol de: B1 TV | 05 Dec 2013, 10:57

  Transportatorii de mărfuri au decis să oprească activitatea la nivel naţional începând cu data de 9 decembrie! Astfel, magazinele nu vor fi aprovizionate pe perioada sărbătorilor de iarnă. Iar motivul principal al grevei din transporturi este acciza de 7 eurocenţi pe care guvernanţii vor să o introducă şi pe care reprezentanţii transportatorilor o cataloghează ca fiind un abuz din partea Executivului.

  Decizia transportatorilor va influenţa semnificativ economia. Şi mai mult decât atât, magazinele pot rămâne goale în perioada sărbătorilor de iarnă.

  Transportatorilor de mărfuri vor astfel să transmită un semnal de alarmă Guvernului, după ce, spun ei, au epuizat toate căile diplomatice.

  „Transporturile, dacă ar fi privite cu importanța cuvenită, ar trebui să aibă mai mult interes din partea guvernului și cred că asta încearcă acum transportatorii să demosntreze. Că sunt totuși o veriga foarte importantă în lanțul trofic economic și ca trebuie ca angajamentele asumate de guvern să fie duse la capăt”, a declarat pentru B1 TV, consultantul în Transporturi Augustin Hagiu.

  Criticată a fost şi decizia de introducere a accizei pe carburanţi. Transportatorii autohtoni spun că nu pot înţelege şi nici nu pot accepta explicaţiile lipsite de logică prin care Guvernul încearcă să justifice abuzul comis.

  Transportatorii români avertizează că vor fi pur şi simplu aruncaţi în afara competiţiei din piaţa europeană şi regională, atâta vreme cât preţul carburanţilor va ajunge să fie mai mare decât în aşte ţări europene. "

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Foc de pae ! Frecte la bastonul de la umbrela !
   Daca, spre egsemplu, s-ar uni toti nemultumitii, cacum ar hi si proaspetii ghenerali trecuti in rezerva, altfel ar suna protestu !
   Spre egsemplu, cele doua plutoane de ghenerali ar potea protesta cu refuzul categoric de a-si mai preda fonctiile si bunurile din dotare, la magazii si depozite.
   In semn de solidaritate frateasca cu transportatorii, si nu ca or iesit pe contributivitate- ce-i mai buna decat toate !

   Ștergere
  2. SUGI PULA PROSTACHE......... cat ii benzina in UE?? ACCIZA INTRA OBLIGATORIU IN VIGOARE....!!!

   Ștergere
  3. Pese: ca tot ii vorba de acciza, vrau sa intreb daca exista frun domn de bine, p-aciulea, care sa ma lamureasca la urmatoarea mea framantare: oare o sa hiu afectat cumva si la scaderea semnificativa a pretului la paine, de la 1 leu, la 90 de bani, masura a guvernelor Ponta 1 si 2, care mi-a adus beneficii enorme, mie si hoscaitei ?

   Multumesc anticipat.
   Inclusiv administratiei, ca mi-a permis sa postez aciulea framantarilii mele !

   Ștergere
  4. USL ..PLATESTE...+ Dobanzile la imprumuturile de 20miliarde ale lui BASE + LENUTA COUR DE FIER..a dat ..25 % la salarii...CAS ..furat de Nutica la Hoscaitii de penzionari.... a redeus TVA ..9%......a dat toate platile pentru cei ce au casygat in instanta .au dat marirele -indexarea pensiilor si NOT BENE ..a dat APEVISTILOR PULII si nu numa ..REPARATII NEMERITATE ....DA DE UNDE BA JEGOSILOR ..de unde
   SA MAI TOT DEA ......de eram eu va dateam melul la supt ...


   6;6

   Ștergere
 28. Ioi, se inteteste vantul la rafala, in 19 judete !
  Si eo simt, asea, un fel de cod galben-maroniu, la curul izmenelor, de cate vanturi la rafala tot trag, dupe fasolea de 1 Decembre, oferita de la cazanul generalului Sector 2 !

  Ioi, ce vanturi la rafala am !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. USL ..PLATESTE...+ Dobanzile la imprumuturile de 20miliarde ale lui BASE + LENUTA COUR DE FIER..a dat ..25 % la salarii...CAS ..furat de Nutica la Hoscaitii de penzionari.... a redeus TVA ..9%......a dat toate platile pentru cei ce au casygat in instanta .au dat marirele -indexarea pensiilor si NOT BENE ..a dat APEVISTILOR PULII si nu numa ..REPARATII NEMERITATE ....DA DE UNDE BA JEGOSILOR ..de unde
   SA MAI TOT DEA ......de eram eu va dateam melul la supt ...


   6;6

   Ștergere
 29. Liviu Dragnea isi trage otostrada Bucuresti-Alexandria !
  Ca le si trebo morometilor din Telemorman autostrada ! Pentru cativa saci de floarea soarelui, o banita de papusoi si cateva cosuri de corcoduse ! Ca cam asta se mai produce la Telemorometi !
  Sa speram ca se elibereaza rapid garsonera lu Jiji Fekali de la Poarta Alba, ca sa aiba timp administratorul s-o zugraveasca, proaspat, pentru toarsul Liviu !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pese: da, de fapt, nu trebo sa-mi fac eo probleme ca va exista aceasta otostrada frodata ! Decat pe hartie si pe swtudii de fezabilitate, de calitate si caritate !
   Oricum, garsonela de la Poarta Alba trebo eliberata !

   Ștergere
 30. Cazul Spitalului Judeţean din Ploieşti arată eşecul sistemului sanitar. „Sunt atâtea probleme, încât dacă stăm să le discutăm, terminăm poimâine“ !
  ===========================
  Asta-i politica din ultimii 23 de ani si-oleaca, dusa de vajnicii nostri ministrii, alde Ritli-Pitly Lotzislau, Ceoke-Boke Otila, Hojdu Gabor Baci si Francisc Barany de pe Statue, ce ne-o dat oleac'de mue !
  Si dake tot n-o putut fura Erdely de la noi, baremi oleac de mue sa ne dea, in sistem.
  Astia nu ne-or mai pus matilii in prepeleci, ca la Ip, Traznea si Moisei, ci ne-or casapit stiintific si institutionalizat !
  Impreuna cu ceilalti masoni, facuti din laba de pula, cu nume semi-rromanesti !
  Acusica ne dam ca capatanile de borduraq ca-i dezastru in spitale ! De parca spitalele astea functioneaza in Taivan !
  Asa-i cand o tot Nicolaiesti, la nesfarsit ! Ajungi sa halesti Branzan cu Cepoi, pana ti-o canta Cinteza la cap si-o sa Videanu numa Beureni !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pese: si ne mai miram de ce ni se tireaza doctorii, cate 14000 pe an !
   Si ne mai miram de ce, daca te duci la frun doctor de asta chirurgical, de-o ramas de caruta, risti sa te opereze de pula, ca dr, Ciomu, in loc de galcii de la amigdale !

   Ștergere
 31. Ioi !
  ==================
  "George Maior a adaugat ca SRI asteapta de la viitorul presedinte "aceeasi libertate care i-a fost asigurata de Traian Basescu. Nu e cazul să ne jucăm cu vorbe goale. Statul român trebuie să fie puternic în interior. "
  =====================
  Si la Jijilava este libertate !
  Desigur, sereiul, seteseul, sepepeul, sieiul si uteceul trebo sa devina mai poternice si mai libere, ca nicicand pe acest pamant !
  Numai asea, Romanistanul, va fi puternic in interior ! Cu cat mai multi securisti la Directia a 5cea, cu cat mai multi orelisti si timpanisti ciripitori, cu atat mai mult se va dezvolta multilateral socetatea noastra !

  RăspundețiȘtergere
 32. 'Am fost și rămânem un susținător fidel al parcursului european al Republicii Moldova. Suntem convinși că viteza de deplasare a Republicii Moldova către Uniunea Europeană și a UE către Republica Moldova ar trebui să fie cât mai mare', a declarat Crin Antonescu în cadrul unei întrevederi cu premierul Iurie Leancă, potrivit unui comunicat al guvernului de la Chișinău.
  ========================

  Sa dea Domnu. Cu cat mai repede Moldova-n mUE, cu atat mai bine pentru noi. Vom scapa, temporar, de ultimul loc, pe care il ocupam la tot ce este pozitiv. Insa ne vom mentine, desigur, primul loc la tot ce este nashpa !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In replica
   ================
   Liderul separatist de la Tiraspol, Evgheni Şevciuk, a propus Sovietului Suprem al Transnistriei un proiect de lege de modificare a “constituţiei”, care presupune aplicarea pe teritoriul enclavei a legislaţiei Federaţiei Ruse. Informaţia a fost confirmată de serviciul de presă al “preşedinţiei Transnistriei”, scrie 24h.md.

   “Este important pentru fecare ţară, mai ales una nerecunoscută pe plan internaţional, ca forţele armate să fie în stare să o apere”, a declarat Şevciuk.
   ===================

   Pute a oleaca de galceava, cu iz de celovek !

   Ștergere
 33. MPT cu O|O bleaga5 decembrie 2013, 14:13

  Mi-a raspuns Mosiu la scrisoarea de dimineata ! Cica imi aduce o pula (PÚLA s. f. Unitate monetară în Botswana.). Si cica decalotez urjent si penisul daca nu ies cu potaia la caca-pisu !
  Ce oameni, uai, ce oameni !
  Si eo care spermam...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu a vrut sa raspunda la scris cu picsu' , o sa dorm cu sosonii in picioare ca raman fara ei , daca ma cauta o grija mare sa-i pun la usa ! Dar il rog frumos , sa nu mai primesc iar muie si anul viitor .

   Ștergere
 34. Pai si ce! Nu-i buna o pula?
  ca si mie imi trebo.

  Mi-a zis o gagica mai deunazi ca ii trebuie o pula ca nu mai poate.I-am zis ca ce-i trebuie ei imi trebo si mie.....s-a'ntristat sireaca pizdoaca:):)

  RăspundețiȘtergere
 35. Uai, hai saluti !
  Cam blegomani azi, cam !
  Ca inainte de codul galben !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am eo, asea, un filing profund ca miroase poternic a vant la rafala !

   Ștergere
 36. Uai, este unul care manareste un blog de-i zice R-26499 OTAN, destinat elitei de rezerva !
  S-o suparat si i-o scris lu dna Mareana, de la Munca !
  Mai bine zis o interpelat-o, deschis, cu fro doua amenintari, de cred ca s-a si cacat babaciunea pe ea, de frica ! Sigur i s-or umplut strampii la cur de materie lipicioasa, de emotie !
  Ca cica daca nu-i raspunde de ce se da nasoalca, ca Ana Paucher si poporul rus-libertatea ne-or adus, si ne confunda cu artistii si cascadorii de la Nottara, o baga la galeria bocilor !
  Ioi !

  Uai baiete, ai luat-o si tu pe urmele lui Dogy-Scoby Du ?
  Asta nu intelege ca chestiile astea cu penziile militarilor or inceput sa produca emotii profunde in randul clasei politice cu o majoritate confortabila !
  Din complezenta pentru reporterul emisiunii, hoscaita numa ca nu a zis ceva de genul : Ce pizda mea mai vor, iarasi, si militarii astia ? Le-a facut boc penziile din nesimtite, si mai nesimtite, iar Dottore Privatizattore al nost i-a amnistiat si reparat pe toti !

  Stai usior bre, ca deocamdata sobectul cu penziile apevistilor puley este incuiat. Iar amenintarea ta valoreaza egsact cat o ceapa degerata, ori cat un cotor de varza murata ce impute aerul, in atmosfera caniculara a unei zile de vara secetoasa !

  Gata, s-a fumat sobectul cu penziile militare. Judecatoriile or dat mue, CEDO a dat mue, cecereul o dat mue, anecemerereul s-a retras, secemedeul are alte trebi, activii au o durere profunda in cur, asea ca pas !

  Mai tipa cate un scapete izolat, pe ici-colea, in ceata, ca n-are penzie tip OTAN !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pese: ierea o treaba de actualitate pe cand era bretonel ministru, iar Nea Cashu ot Craiova ii loa interviuri de valoare, ca la Uasinton Post !
   Da dache n-a fost sa hie si s-o legat de listele izmanarului, cu avansatii...

   Ștergere
  2. MPT cu O|O bleaga5 decembrie 2013, 15:31

   Pese: nu ca n-ar hi buna analiza aia politico-economico-sociala ! Doamne feri, e documentat omul. Se vede ca si-a facut stagiul in penzii la Casa de Avocatura Mos Kalicu & Pulano 10 si Asociatii !

   Ștergere
  3. Pese: s-apoi, la astia de conduc pe bune sistemul de aparare si securitate, alde sereisti, sepepisti, setesisti si alti muisti din tagma ochiul si timpanul, ce au salarii de salarii si sporuri de sporuri si prime de prime, nu ca puletii, le convine !
   Ii doare pe ei la basketi ca un comandant de batalion pifanterie iese pe sistemul actual cu o penzie de nivel administrator piata zarzavaturi !
   Pai ce sa-i faca sistemul, daca atata a contribuit la pluton, zeci de ani, apoi la companie, alti ani de zile, apoi prin statul major, ca berila, pe o solda de 3 parale !

   Ștergere
 37. USL ..PLATESTE...+ Dobanzile la imprumuturile de 20miliarde ale lui BASE + LENUTA COUR DE FIER..a dat ..25 % la salarii...CAS ..furat de Nutica la Hoscaitii de penzionari.... a redeus TVA ..9%......a dat toate platile pentru cei ce au casygat in instanta .au dat marirele -indexarea pensiilor si NOT BENE ..a dat APEVISTILOR PULII si nu numa ..REPARATII NEMERITATE ....DA DE UNDE BA JEGOSILOR ..de unde
  SA MAI TOT DEA ......de eram eu va dateam melul la supt ...


  6;6

  RăspundețiȘtergere
 38. can' vazui pozele cu infanterii ingramaditi pe coloare ....in pula mea!!! ma gandii ca aia ie ca gainile la abator,vai de pulili lor de pifani,ca cu'o singura drona ii face pe puleti zugraveala pe pereti.....vai de pula lor prostanaci; se cred in paspatru??
  da o volhoava ie si mai si.....sau nu swtiati ca volhov trage si terestru si antinava.Pai marochinu' ala de olescu ie cu pluta vai de pula lui!!!
  Si-a pus si el olita pe cap si cica ie dastept....vai de el si viata lui!!!:):)
  PS.OLESCU=parca aduce a olita

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bey, nu fa atac la persoane, ca noi aciulea e seriosi si educati.

   Ștergere
 39. ... vezi ca o parte din puletii -pifani ..e posibil sa nu fie in front ...umbla ca ursu pe la punctele de lansare si va ADOARME ..inainte sa stti ce v-a lovit !! Apoi ..fiarele ale le duc la un centru de ..colectare ...fac un banut cinstit !!!
  6;5

  RăspundețiȘtergere
 40. Hans-Peter Friedrich, ministrul german de Interne, a declarat, joi, că progresele realizate de România şi Bulgaria nu sunt suficiente şi nu este momentul ca cele două ţări să intre în Schengen, scrie Die Welt.
  ======================
  Adica, nazat ! Pasol na turbinca cu voi, in pula mea de paduchiosi !
  Ceea ce este corect !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pese: pai de se ridica controlul bagajelor la granite, intr-o luna ramane Romanistanul fara rulmenti, panze de bomfaier, blugi si ciunga !

   Ștergere
  2. @mpt
   tu vorbesti de anii 9zeci?
   s-a fumat de muuuult!

   Ștergere
 41. Aloooo...Muica Macovei, unde pula me esti ? Alooo....Cristi Danicret, unde dreaq esti ? Acusica nu mai faceti scandal prin sparlamentele europene si pe la nush ce teveuri, cu coruptia din justitie ?
  Ori cand e vorba de futaciosul lu baseasca, nu se pune !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Uai, astia trebo bagati urgent la zdup. Iar judecatorii sa se scuze public, ca au judecat pe acte si inscrisuri falsificate !
   Pe timpul lu Ceasca, erai deja puscat. Si prelucrat, cu activul de partid, la sedintele beobe si utece !

   Ștergere
 42. ULTIMA OARA: Limba romana este limba de stat a Republicii Moldova - Curtea Constitutionala
  de I.R. HotNews.ro
  =======================
  Extraordinar, ce constatare ! Si eo care credeam ca, pana acusica, s-a vorghit malgasa, acolea !
  Poate scapa Brejnev, ori cum il cheama pe tatucul de la Moscova, fro fasaita de aia de colhoznic, de-or sa vorgheasca si prin somn limba rusa !
  A dreaq celoveci, acusica vor si in Europa mUE !

  RăspundețiȘtergere
 43. Nana...Nana...Nanaaaa !
  Bate vantul si ii geroasa
  Nanaaaa..N...N,,,
  Lu Base ..Ponta..de_o comisie ii trasa !!
  Naaaaanaaa...N..N....

  RăspundețiȘtergere
 44. Românii, depăşiţi doar de bulgari în topul celor mai prost plătiţi angajaţi din mUE !
  Chiar şi după majorarea salariului minim la 900 de lei, la jumătatea anului viitor, România va continua să ocupe penultimul loc la nivel european în ceea ce priveşte nivelul acestui venit.
  ========================================
  Insa, cand e vorba de justificari, pentru noi taxe si alte biruri pe capul puletilor, toti idiotii astia de se fac ca fac ceva p-aciulea, o tot dau cu "Asa-i in toate tarile din mUE", ori ca "Asa se procedeaza in toate tarile civilizate din Europa"!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pese: e vorba, desigur, de puletii din invatamantul primar si liceal, de doctoroii rezidenti si personalul auxiliar, de armata-mai putin Degheia, care-i alta armata, de functionarii publici de la ghisee care vand timbre fiscale, printre doua seminte de bostan crapate si de alte categorii de astea socio-profesio, care mie imi cam scapa acusica !
   Ca, daca te duci la o companie de STAT, alde Hidromorisca Electrica, unde pana si soferul sefului de sectie de la supraveghere rotire turbina are 9000 de lei in mana net, fara prime si stimulari, altfel se pune problema !
   Ceea ce mi se pare corect. Un dascal, de exemplu, cam fute vantul de pomana ! De esti idiot si te apuci de invatat, ai sa stai o viata intreaga la mila guvernului !

   Ștergere
 45. USL ..PLATESTE...+ Dobanzile la imprumuturile de 20miliarde ale lui BASE + LENUTA COUR DE FIER..a dat ..25 % la salarii...CAS ..furat de Nutica la Hoscaitii de penzionari.... a redeus TVA ..9%......a dat toate platile pentru cei ce au casygat in instanta .au dat marirele -indexarea pensiilor si NOT BENE ..a dat APEVISTILOR PULII si nu numa ..REPARATII NEMERITATE ....DA DE UNDE BA JEGOSILOR ..de unde
  SA MAI TOT DEA ......de eram eu va dateam melul la supt ...

  RăspundețiȘtergere
 46. Nana..nana...Futalaul lui Baseasca ..avocat si parte ..in dosar ..declara oameni morti si le ia ..averea !!! Nana..nana...!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nana..nana...si 10.000.000.de euroi de la buget ..nana...aaA

   Ștergere
 47. Uai, de la "Om bogat, om sarac" n-am mai vazut un serial asea de bun, ca ista ce se difuzeaza in fiecare seara, din Cotrocesti !
  Bun-bun, si al 3lea episod, din Base-Razboinicul Luminei !
  Nush ce se intampla cu Stapanul Inelelor, din Victoriei, de nu iese la pupitru. Ca are si el la Guvern, pupitru de ala fromos, cu doua microfoane !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E tare samuraiul ista tataro-mongol ! Auzi bre, cine se ia de fii-sa, se ia de el ! Are sange in instalatie !
   Stai sa-l vedem pe Plagiattore cum reactioneaza, ca i s-a loat ast batran de socru-su !

   Uai, ce incaierare ! Ce fain e la romani !

   Ștergere
  2. Uai, sigur tre sa iasa la contraatac si Ala mare si negru, de respira greu, tata socru, ca prea l-o mozolit de cacat ist batranu !
   Ioi !

   Ștergere
 48. Uai, tre sa sterg oleaca ecranu la teveu, ca tat ii plin de sange !
  Dau toti ca la hochei, cand se pune de o bataie generala !

  Si romanii de puleti, ce face ei ?
  Pai, ei priveste inmarmuriti, aia treji, ori muti, aia muci, cum organilii noastre supreme si-o trag. Ca la Bobalna !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pese: l-or incoltit bagabontii pe mistret ! Daca acusica fro 3 seri ierea matrafoxy, in episodul din seara asta o fo cam constipat, de-a binelea !
   Uai, s-a trecut pe metoda da si fugi !
   Jiap-jiap, doua smetii peste muie si tuleo ! Riba-ribaaaa....

   Ștergere
  2. Iar spekerul ala de Cacarau s-a dus la bunicuta din padure, ca sa vada daca n-a papat-o lupul cel rau, de la Moscova !
   Sta la umbra, nu se baga in galceava !

   Ștergere
  3. Ioi, da ce fromos e-n tara in care m-am nascut !
   Cat de curand o sa-mi para rau dupa aceste zile, cand o sa him, din nou, uniti in cuget si-n simtiri, cu totii, sub conducerea glorioasa a Frontului Salvarii Nationale !

   Ștergere
  4. Pese: ma rog, am incercat eo ceva, da nu mi-a iesit nica...

   Ștergere
 49. Baaai... cine-l duce la TUNS _RAS _FREZAT ..pe demiUrgul ...de Craciun??
  2;1

  RăspundețiȘtergere
 50. Băi...sara bună! Acu venii d-afară cu cadouri de Moş Sugiolaie, pentru RH NeuIorkezul, Cezar muci pe faţă şi Culionezul, adică multă mooie şi să ne dea limbi pe koaie!
  PS. Şi-l invit pe Stănescu/Cezar----la Nana, cu limba-i să-mi spele blana. Blana mea cîrlionţată şi drîmba să mi-o zugă toată!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ioi, nebune ! Da fain te-ai gatat !

   Ștergere
  2. Sa beau oleaca de apa, ca am o palpitatie ! Ioi, ce fatzau !

   Ștergere
  3. Ba TAGANE ..uschi d-aici !

   Ștergere
 51. Uai, sa nu uitati sa vi-i felicitati pe
  Nicolaie
  Nicole
  Nico
  Nicoleta
  Nic
  Niki
  Nicu
  Niculita
  Nicoara
  Niculai
  Niculae
  Nae
  Nicusor
  Neculce
  Nicos
  Nicolina
  samd !

  Ioi, am oitat sa-mi pun gumarii la usa !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sanatate tuturor , mai multa minte nu aduce , pastram ce avem !

   Ștergere
 52. Muei, ati damblagit de tot? Ce-i nebunia asta aici? Muei MP3, ai consumat lecitina sirop din dop?!
  Ai di capuletili meu, ne opresc astia curentul.

  RăspundețiȘtergere
 53. Uăi băieţ, io totuş i-aş face o vezetă lu" Nea Bazileus, aşa di zîua bloagei "mnealui, de Saint Andrew, că de Vasîli Sfîntu", vă zîc io, co să-mi iei un ochi şî căciula vîntu. Voi ci zîceţ? O puni Nea Bazil la propţap, frun mistreţ? Macari unu" di fro 2 kili, cam cît îi di gre şuba pi mini...

  RăspundețiȘtergere
 54. Tzagane ..meri cu pisaca moarta pe la poarta lu domnu ..Vasili..!!

  RăspundețiȘtergere
 55. Curtea de Apel Piteşti
  interzice accesul la dosarul privind afacerea viitorului ginere prezidenţial.
  =====================================
  Curtea de Apel Piteşti interzice accesul la dosarul privind afacerea imobiliară a iubitului Ioanei Băsescu.

  Prin sentinta data de Curtea de Apel, Radu Pricop a primit 10 milioane de euro de la statul român.

  Deşi în această sentinţă nu au cum să apară date de importanţă strategică sau care privesc siguranţa naţională, conducerea Curţii de Apel interzice accesul la dosar.

  http://www.antena3.ro/romania/curtea-de-apel-pitesti-interzice-accesul-la-dosarul-privind-afacerea-viitorului-ginere-prezidential-236945.html

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si astia din justitie trebuie jupuiti, ca de 24 de ani numai hotii facura mina-n mina cu labarii de puliticieni.

   Ștergere
  2. Da bai pula!! pune-l tu pe gadea ministru la justitie,sau pe dana grecu:):)

   Ștergere
 56. ...si daca dottore plagiattore pinochio ajunge la puscarie??...Aiiii!!;ca daca a zis baselu ca ie corupt ala are docomente ca altfel nu se risca la un proces de calomnie.Nashpa,nashpa rau!!

  RăspundețiȘtergere
 57. ..daaa Cour de leut ..si daca le are de ce nu le pune pe masa ??......face troc ..ai ? Vai de capul tau de HALCOOLIC...!

  RăspundețiȘtergere
 58. stai ba prostane ca abia a zis in seara asta.
  Si maine e o zi: ce te tot caci pe tine bolsevicule!
  DC

  RăspundețiȘtergere
 59. Oricum, tati tre footooti.

  RăspundețiȘtergere
 60. traiasca Nicolicea!!.....ca morcovu'n pamant!

  RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite