Google Translate

luni, 2 decembrie 2013

Premierul Ponta despre Presedintele Băsescu: rol nociv pentru România; incapacitatea de a lua parte la lucruri constructive; în cei zece ani de mandat prezidenţial se va dovedi că "a construit zero" şi a distrus foarte mult, "îmbătrânind urât" din punct de vedere politic.


Premierul Ponta a declarat că preşedintele Băsescu are rol nociv pentru România, pentru că are incapacitatea de a lua parte la lucruri constructive, iar în cei zece ani de mandat prezidenţial se va dovedi că "a construit zero" şi a distrus foarte mult,
"îmbătrânind urât" din punct de vedere politic.
 
"(Preşedintele Băsescu - n.r.) are un rol nociv în România, pentru că toate ultimele lucruri pe care el le face, diverse poiecte blocate, sabotajul ăsta cotinuuu, legi care sunt adoptate de două ori de Parlament şi nu sunt promulgate, denotă o incapacitate de a participa într-un fel sau altul la lucruri constructive. Domnia sa, în istoria, cel puţin post-decembristă, a României va rămâne ca omul care a distrus cel mai mult. Dacă la anul, pe această vreme, de 1 decembrie, vom încerca să vedem ce a construit domnia sa în cei zece ani - zece ani sunt foate mulţi ani, totuşi, de politică, nu mai vorbesc de primărie patru ani, nu mai vorbesc de ministru al Transporturilor -, veţi vedea că rezultatul este zero. Domnul Băsesecu a construit zero şi a distrus foarte mult. Că acuma distruge şi mai mult sau sabotează sau împiedică e până la urmă faptul că îmbătrâneşte urât (...) Vorbeam politic",
a afirmat premierul Ponta, într-o emisiune difuzată de România TV duminică seară.

===========================================
======================================================
===============================================================

51 de comentarii:

  1. Operatiunea din lac in puta. Mai precis.....Pula.
    In curand mamaliga va exploda. Va fi ca in 1907 sau mai nasol.!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru cine nu a prins declaratia madamei Campeanu la televizor ieri seara, pe RTV: "nu ne grabim cu legea pentru pensiile militare... Avem un proiect de la ministerul lor dar trebuie sa vedem ce facem cu el, sa prindem cat mai multe spete in el, sa nu modificam legea dupa trei luni... NU SE PUNE PROBLEMA SA II SCOATEM PE MILITARI DIN SISTEMUL CONTRIBUTIV ... mai ales ca au fost deja scosi si este foarte bine asa... NU NE GRABIM CU LEGEA ASTA, NU ESTE O URGENTA..."
    Acum pricepeti cum stau lucrurile? Ce a facut Basescu+Boc+Oprea ramane definitiv si se slefuieste de Ponta+Campeanu+...
    Niste impostori si niste mincinosi patentati!

    RăspundețiȘtergere
  3. Fane spoitorul de politruci says:
    Decembrie 1, 2013 at 4:17 pm
    Pe la Constanta au fost angajate[contra cost sau....] in perioada 2006-2009 cam toate prostituatele in M.I. in special la politia de frontiera de credeam ca au deschis bordel acolo [pe multe le cunosteam cu colegii din trecut ca veneau sa le caut grilele de rezolvare ''pentru examen'' puse pe net la asa zisa facultate ''Spritu Harem'' .Dupa aia a urmat restructurarea inversa in 2011 [au fost dati afara doar cei cinstiti si corecti care nu faceau oala mai sus]la chestorii bra[n]conierului Igas .Stiti cate fetite au fost disponibilizate din birourile caldute la Constanta ? 0. Nici una. Dar politisti operativi cu scoala [ de pe fasie vreo ] 170 .. Una singura era sa o pateasca deoarece refuza sistematic sa se duca si la Bucuresti sa presteze [se cerea in special show lesbi ca saracii chestori erau cam ipotenti] la chestorii IGPF .Fata asta presta atunci doar sefului unui IJPF la Dambovita .Pana la urma au cuplat-o cu una la Cernavoda si le-au trimis la o petrecere a unui chestor din sistem[Tarsanoaga]si au lasat-o in pace..Cam asta inseamna moralitate militara la fete si nu e numai vina lor..

    RăspundețiȘtergere
  4. Insfarsit ceva sculativ.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce vrei sa spui? Moralitate militara la fete ?
    RH

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa mai vorbim si de MILITIENI - MILITIENCE ...ca doar ii blogul lor !!!
    2;1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce nu, se pot creste porci.. says:

      Intamplator am avut mai demult 9 amo functie prin care am cunoscut cateva muierusti cu grade din astea genul Maria Lupu.Crede-ma nu ai vrea sa stii de cate compromisuri sunt in tare muierile astea pentru o functie calduta la birou.Mai grav e ca eram prieten cu unii din sotii lor iar cand un grad mai mare sau sef cu functie de comanda le chemau ”la ordin” in diferite locatii [citeste restaurante sau hoteluri] veneau fara cracnire de imi crapa mie obrazul de rusinea lor .Lor nu le pasa [ba chiar isi justificau gestul abject prin concurenta de ''disponibile'' pe postul lor] , doar vroiau discretie ca sa se pastreze aperentele.Dar poate erau doar exceptii [care confirma regula]ce am intalnit eu din pacate .Oricum curvasaria pe angajari si functii caldute e in floare la noi in toate sistemele .Mai grav e ca din cauza unora ca toapele astea erau marginalizati multi colegi capabili.Si spun asta fara misoginism dar cu regret ca s-a ajuns aici.Cinstea onoarea[nu doar vorbe in vant] si corectitudinea sunt flori rare si cine le mai cauta acum denota o mare naivitate.

      Ștergere
    2. Respect, Traian Berbeceanu!
      Inca nu am vazut, in societatea noastra amortita, o miscare de sustinere atat de ampla pentru un militar!

      Ștergere
    3. Pula militar ......politist !
      Stai sa vedem ...a zis orbul-ca inca nu-i clara ! Alti POLITISTI zic ca-i ..pula pula ...cu mafiotii !

      Ștergere
    4. 12...NUL NUL
      Si despre tine toti spun ca esti idiot, numai RH te ridica in slavi!

      Ștergere
  8. Da uăi, duceţi-vă pe bloaga lu" Cezar maimukles dacă nu vă place! Să vă regulaţi în coor cu RH-ul...

    RăspundețiȘtergere
  9. Se prezinta o fatuca la interviu, patronul o ia si-o prelucreaza:
    - "Fata draga, noi nu zicem NU la clienti chiar daca nu avem produsul in stoc.... ii aburim, ii amanam".
    Zis si facut, trece o luna, prinde fata manevra, intra un cetatean:
    - Manusi aveti?
    V: Pai, sigur... de care sa fie? de piele? tricotate? cu un deget, cu 2 cu 5?
    - De piele, normale, cu 5 degete
    V: Le purtati la palton sau la jacheta?
    - La palton, ca vine iarna
    V: Domnule, eu va propun sa veniti maine cu paltonul, sa vedem ce se asorteaza.
    Pleaca omul, cand sa iasa pe usa intra unul hiper-furios c-un colac de buda si c-o placa de faianta in mana:
    - Cucoana, uite asta-i capacul de la buda, asta-i nuanta la faianta, fundul ti l-am aratat ieri, acuma-mi dai hartie igienica?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buuuunnnn rauuuu, nanaaaaa..... Ualeiii... ce-am putut rade!

      Ștergere
  10. CEZARIKA MAZARIKE
    SA NE SUGI PUTIN DE ICRE
    SI-MPREUNA CU-AL TAU HUN
    SA NE SUGI SI DE FURTUN!

    RăspundețiȘtergere
  11. Este ordin. Anonimi intoarceti-va de unde a-ti plecat. Din pizda mamelor voatre.
    Executarea !

    RăspundețiȘtergere
  12. ... Boule, dupa revolutie ordinul se analizeaza, se verifica legalitatea lui, daca este conform cu preceptele morale si cele religioase, daca nu contravine convingerilor personale etc, etc... Asa ca iati ordinul si baga-l in curu lu matale! Iar dupa, treci si suge pula la licuricii de pe aici (RH+, MPT, Bartolomeu, Cezarica & compania...)!!!
    Mars, potaie!

    RăspundețiȘtergere
  13. Cu plecaciuni, dar si inainte ,,de'' era la fel ca acum. In primul rand comandantul(seful) nu trebuie sa fie un bou, si inainte de a da un ordin sa analizeze legalitatea. Sa nu sara vreun vitel rau de gura si sa bage textul cu ,,ordinul se executa si nu se discuta''.Stiu ca la intrarea pe poarta si inainte ,,de'' si acum se face o scurta ,,inspecte tehnica''.

    RăspundețiȘtergere
  14. Corect: poate fi si o vaca!

    RăspundețiȘtergere
  15. domnu cezar pres-e-dinte! ca cum vorbeste iel nu vorbeste nici-unul, ca iel da cu voarba, iel da cu replica!

    RăspundețiȘtergere
  16. io cred ca domnu cezar ie po mina cu domnu burciu, ca prea ii face reclama si baga comentari la greu paici,mai ceva ca pe blogul lui personal.ie om bun domnu cezar cal ajuta pe domnu burciu, ca altfel ar mori blogul fara obectul batjocurii.

    RăspundețiȘtergere
  17. ..sa-mi sugi pula ..de simpatic ce esti !!
    6;6

    RăspundețiȘtergere
  18. 4X4 says:
    In ciuda injuraturilor de cea mai joasa speta pe care le suport de la badaranul de cezar, aici trebuie sa-i dau dreptate, armata trebuie redata militarilor de cariera.E nedrept ca in functii de conducere sa ajunga incadrati din surse externe, cu studii civile.Sunt sectoare unde intr-adevar este nevoie de oameni cu pregatire de specialitate,insa pe functii de conducere sa fie promovati militari de cariera , cei care si-au ales profesia inca de la 14 ani si s-au sacrificat pentru ea. Niciodata un civil, oricat de constiincios ar fi, oricat de pregatit, nu va simti, nu va gandi si nu va actiona ca un militar format in niste ani de scoala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai, PULA de cezaroi...io sunt si 4x4 si Mucifer, manca-mi-ai slobozul.Asta nu e o declaratie de pace , ci un ajutor dat unui napastuit al sortii.In plus, e chiar parerea mea, sincera.Hai, la lupta!

      Ștergere
    2. La ..care ..LUPTA ??
      6;5

      Ștergere
  19. ,,Filiera incorecta'' este floare la ureche in comparatie cu mascarile ,,constitutionala'' !!!

    RăspundețiȘtergere
  20. mascarile ,,constitutionalE'' !!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Atac la Pungesti.
    PORCUL DE PONTA NU MAI PRINDE CRACIUNUL !
    RH.

    RăspundețiȘtergere
  22. Muei zaharisitilor, cica a reaparut cometa Beton, Flatron ori Goscom cum s-o intitula. Asta-nsemneaza ca muine tre sa reapara si puletele cela de MpeIII. Pariez pe doua aspirine si un Sevikar. Care te bagi?

    RăspundețiȘtergere
  23. PORCK MAI MARE
    DECAT CEZAR KKREAZA SI RH GASI-V-OM NOI OARE?
    CA EI N-ARE ASENANARE
    SUGE AMZNDOI SULE PRIN PARKARE
    IN PARKARE LA TURKALETI
    EI DOI SE FOOTE IN KUR
    SI SUGE SULA LA BAIETI!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CEZAR CU AL LUI BOZGOOR
      SA NE PUPE DREPT IN COOOR.

      Ștergere
  24. http://www.evz.ro/detalii/stiri/avanpremiera-paradei-militare-evenimentul-zilei-va-prezinta-programul-defilarii-1070157.html

    "Forţele Aeriene trec pe sub Arcul de Triumf cu sistemul de rachete sol-aer cu baza la sol - HAWK şi cu radarul mobil TPS-79R.
    Detaşamentul de rachete sol-aer cu baza la sol HAWK este condus de locotenent Alexandra NEBLEA din Brigada 1 Rachete Sol-Aer "General Nicolae Dăscălescu".

    Forţele Aeriene intră în Piaţa Arcului de Triumf cu detaşamentul de radare TPS-79 R, condus de sublocotenent Roxana PARASCHIV. Sistemul radar „Gap Filler” asigură ..."

    Ce zici Corleoane = Volhoave?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curlonul de 3 zile nu s-a mai ridicat din şanţ! Nu din comuna Şanţ-fute-l-aş în jbanţ, ci de la Birtolomeu, unde aurolacu îl pupă în cur la greu pe dracu!

      Ștergere
    2. Curleon e plecat cu MePe3 la sapat santuri.Cica l-ar fi arvunit mosierul pentru fro 50 litri vin de buturuga suge-m-ar de mataruga.

      Ștergere
  25. Ia lasati - i in rahat pe toti si bucurati - va ochii si sufletul!
    Ce vremuri! Ce fotbal! Ce jucatori!
    http://ro.stiri.yahoo.com/faza-zilei-hagi-rămâne-hagi-123235401--spt.html

    RăspundețiȘtergere
  26. O babuta se ruga fierbinte in Biserica, in genunchi, in fata crucii pe care era rastignit Mantuitorul Iisus.

    Presedintele Basescu o vede si-o intreaba de ce nu se roaga si la presedintele tarii ca poate-i indeplineste ruga.
    -M-as ruga maica, m-as ruga ... daca l-as vedea rastignit ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. domnu cezar pres-e-dinte! ca domnu cezar stie sa smulga oile lui domnu danila si sa bea laptii lui stelica, tzapul lui domn danila care ie plecat in transhumanta hai-hui la babele.

      Ștergere
  27. sa va fie rusine asemenea expresii in viata mea nu am auzit!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muei @19:25,
      ori esti chior(si nu ai mai ascultat pina acum), ori esti straterestru.
      Bisti inapoi in congelator, Hibernatuse!

      Ștergere
    2. jaug...insemneaza ca nu esti de la Noo, nici de la Zoo, nici APVp. Ce specie ii fi tu, oare?

      Ștergere
    3. Si eu le-am zis ..da- in ..ula mea de neghiobi !!
      6;1

      Ștergere
  28. Mey, va amintiti voi de unul ..Stelian P. ?

    RăspundețiȘtergere
  29. CEZARIKA MATZE FRIPTE
    VA AJUNGE PRESeDINTE!

    RăspundețiȘtergere
  30. Se pare ca anonimii aproba cu calde urale vanzarea Romaniei.
    catre americani, chinezi, israelieni.


    Ponta: La Pungeşti jandarmii au aplicat legea şi îi felicit pentru asta !

    RăspundețiȘtergere
  31. Vezi de indienii tai, muei!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri