Google Translate

joi, 5 decembrie 2013

Preşedintele Traian Băsescu... in război total cu Prim ministrul Ponta


Băsescu: Ponta este un premier profund corupt, încearcă să-şi ascundă corupţia sub acuzaţii.
 
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că Victor Ponta este un premier "profund corupt", care încearcă să-şi ascundă corupţia sub acuzaţii, şeful statului enumerând, în acest context, subiectele legate de Roşia Montană, de memorandumul cu FMI şi de acciza la combustibil.
 
"Victor Ponta mai are nişte furii şi încearcă să îşi ascundă propria corupţie sub aceste acuzaţii gratuite, Victor Ponta este un prim-ministru corupt profund, care încearcă să îşi ascundă hoţia sub acte normative. Victor Ponta a încercat să ascundă cei 400 de milioane de dolari ai Rompetrol, ascunzându-se sub o lege care a fost declarată neconstituţională, este corupt pentru că a vrut să îşi ascundă sub o lege Roşia Montană. Victor Ponta este corupt pentru că a luat 200 de hectare pământ de la Academia Siseşti şi a dat-o la Insula Mare a Brăilei. Victor Ponta este profund corupt pentru că încearcă şi îi facilitează lui Ghiţă foarte multe contracte, protejatul lui, principalul jucător în instituţii guvernamentale în proiecte it, oricât se ascunde", a spus Băsescu.
 
Potrivit lui Băsescu, unul dintre motivele pentru care nu a semnat memorandumul cu FMI a fost legat de încercarea premierului de "a-şi ascunde furtul pt partid, pe care îl gestionează împreună cu Dragnea".
 
"Au vrut să-şi ascundă furtul acoperit de semnătura mea către Fond", a spus Băsescu.
 
Sursa:
=============================
============================================
===================================================================


 ==========================================
===========================
=============================
==========================================================
La Multi Ani, tuturor!
Admin
===============================
============================================
===============================================================

57 de comentarii:

  1. eote na!!
    maretili realizari
    semnat
    pinochio

    RăspundețiȘtergere
  2. Băsescu: Voi promulga Legea referendumului pe 14 decembrie noaptea.
    -------------------------------------------------------------
    Președintele Traian Băsescu a declarat joi, la Palatul Cotroceni, că va promulga Legea referendumului pe 14 decembrie seara, în a zecea zi de la primirea motivării Curții Constituționale, care a respins ca neîntemeiată obiecția de neconstituționalitate formulată de șeful statului.

    Întrebat dacă va aștepta zece zile care îi sunt permise de Constituție până la promulgare, președintele a răspuns: "Categoric, da".

    "La mine la Cabinet a intrat pe 5 și în Constituție spune foarte clar: deci pe 15 am eu (termen — n.r.) sau pe 14 seara. Da, pe 14 seara îmi expiră termenul, pentru că la cabinetul meu — deci nu la registratura mare — înțeleg că a venit seara la ora 18,00, iar la Cabinet la mine a intrat pe data de 5 dimineața. Deci pentru mine timpul curge din data de 5, la registratura Cabinetului președintelui și pe 14 noaptea voi promulga legea", a afirmat Traian Băsescu.

    CCR a publicat joi pe site-ul instituției motivarea deciziei din 14 noiembrie prin care a respins ca neîntemeiată obiecția de neconstituționalitate formulată de președintele României și prin care a constatat că dispozițiile Legii pentru modificarea și completarea Legii 3/2000 privind organizarea și desfășurarea referendumului sunt constituționale, în raport cu criticile formulate.

    Băsescu a declarat anterior că va promulga legea referendumului în a zecea zi de la motivarea CCR, susținând că va încerca în acest mod să preîntâmpine un "dezastru", respectiv organizarea consultării populare privind revizuirea Constituției concomitent cu alegerile prezidențiale.

    "Voi promulga legea în a zecea zi la ora 23 și 59 de minte, atât cât îmi permite Constituția, încercând să preîntâmpin un astfel de dezastru. Cred că dacă am organiza un astfel de scrutin în care se alege președintele și se votează și Constituția lovitura de credibilitate ar fi aproape egală cu cea pe care am primit-o ca urmare a acțiunilor de lovitură de stat de anul trecut. Cred că ar fi foarte apropiată, ne-ar decredibiliza complet. Nimeni nu ar putea să înțeleagă cum poți să ceri unui popor să voteze o revizuire a Constituției simultan cu viitorul președinte și problema pe ce Constituție își va face acel președinte campania că dacă nu iese referendumul trebuie să vorbească pe actuala Constituție, dacă iese referendumul trebuie să vorbească precum pe viitoarea Constituție. Un ridicol complet, în care lumea ne-ar considera neevoluați și ca stat și ar fi o notă proastă nu numai pentru politicieni, ci și pentru electoratul care acceptă un asemenea sacrilegiu democratic", a spus Băsescu, la sfârșitul lunii noiembrie. AGERPRES/(A — autor: Victoria Vioară, editor: Mihai Simionescu)
    --------------------------------------------------
    NO COMMENT ... Daca e sanatos sau nu... NO COMMENT

    RăspundețiȘtergere
  3. GUVERNAREA PONTA SINUCIDERE CURATA !
    Ma numesc Robert Horvath si prin casatorie sunt cetatean japonez. In cazul in care se produce un cutremur major
    Japonia va fi rasa depe suprafata pamantului.Un nou cutremur de 7 grade în apropiere de centrala de la Fukushima, Japonia, ar duce la dispariţia Japoniei şi evacuarea locuitorilor de pe coasta de vest a Americii de Nord, a avertizat un expert canadiano-nipon, Comentarii suplimentare sunt de prisos . Se pregateste nu numai vanzarea Romaniei bucata cu bucata ci si punerea in pericol a vietii tuturor. Se planuiesc centrale nucleare chinezesti, Rosia Montana, gaze de sist. Romania este un loc
    amenintat de cutremure. Sinucidere curata.

    RăspundețiȘtergere
  4. UPDATE. Premierul Ponta îi cere președintelui Băsescu să promulge cu"celeritate" legea referendumului.
    ---------------------------------
    Premierul Victor Ponta i-a cerut, joi seară, printr-o scrisoare deschisă președintelui Traian Băsescu să promulge cu celeritate legea referendumului, informează un comunicat al Executivului remis AGERPRES.

    "Având în vedere decizia nr. 471, din 14 noiembrie 2013 a Curții Constituționale, publicată ieri, cu privire la obiecția de neconstituționalitate a Legii pentru modificarea și completarea Legii nr 3/2000, privind organizarea și desfășurarea referendumului, prin care se resping obiecțiile de neconstituționalitate pe care le-ați formulat, vă rog să promulgați cu celeritate legea, pentru a intra cât mai rapid în vigoare. În prezent, după această decizie a Curții Constituționale, nu mai există nici un motiv și nu mai aveți la dispoziție nici un subterfugiu legal în spatele căruia să vă puteți ascunde, în intenția explicită de a bloca aplicarea sa", afirmă premierul.

    Ponta arată că au trecut deja aproape 7 luni de când președintele tergiversează promulgarea actului normativ, în ciuda faptului că, "în două rânduri, Curtea Constituțională a respins sesizările făcute cu privire la această lege".

    Premierul reamintește în scrisoare că modificările la legea referendumului (L3/2000) au fost adoptate pentru prima dată pe 29 mai, de Camera Deputaților.

    "Ulterior, au venit completările CCR, pe 26 iunie, care au fost incluse în lege, după ce s-a respins ca neîntemeiată prima obiecție de neconstituționalitate, formulată de 83 de deputați din partidele de opoziție. Pe 9 septembrie, deputații au respins cererea de reexaminare transmisă de dvs, în care solicitați Parlamentului rediscutarea acestei legi pe aceeași problematică ce fusese deja respinsă de Curte în sesizarea formulată de deputații din opoziție. Ulterior, pe 20 septembrie, la finalul termenului pe care îl aveați la dispoziție pentru promulgarea legii, ați ales o nouă tergiversare, sesizând Curtea Constituțională la rândul dumneavoastră. CCR a preluat sesizarea pe 23 septembrie, a discutat-o ulterior și, pe 14 noiembrie a transmis decizia în care respinge obiecțiile dvs ca fiind neîntemeiate", arată primul ministru.

    Primul ministru punctează că în motivarea Curții Constituționale, în mai multe rânduri, se arată că legea 'a mai fost supusă controlului de constituționalitate în raport de critici similare celor formulate în prezenta cauză', și că decizia din iunie a Curții 'a respins ca neîntemeiate respectivele critici'.

    "Curtea constată explicit faptul că dumneavoastră ați contestat legea pe o problematică similară celei ce formase obiectul controlului de constituționalitate în vară. Vă solicit ca, prin această promulgare cât mai rapidă, să demonstrați că toate aceste șicane puse Guvernului și majorității de 70% a USL din Parlamentul României nu reprezintă doar ambiția dumneavoastră personală și calcule politice mărunte, ce țin de interese de partid sau de familie. 7 luni de amânări și șicane sunt mult prea multe pentru o lege care a fost deja declarată constituțională în două rânduri", arată în finalul scrisorii deschise adresate președintelui premierul Ponta.

    Președintele Traian Băsescu a declarat joi, la Palatul Cotroceni, că va promulga Legea referendumului pe 14 decembrie seara, în a zecea zi de la primirea motivării Curții Constituționale, care a respins ca neîntemeiată obiecția de neconstituționalitate formulată de șeful statului.

    Întrebat dacă va aștepta zece zile care îi sunt permise de Constitutie până la promulgare, presedintele a răspuns: 'Categoric, da'.

    Traian Băsescu a declarat anterior că va promulga legea referendumului în a zecea zi de la motivarea CCR, susținând că va încerca în acest mod să preîntâmpine un 'dezastru', respectiv organizarea consultării populare privind revizuirea Constituției concomitent cu alegerile prezidențiale. AGERPRES/(AS — autor : Doroteea Purcărea, editor: Cristina Tatu)

    RăspundețiȘtergere
  5. Basescu va termina in puscarie. Absolut precis. Totusi el reprezinta raul cel mic.
    Ponta este un criminal notoriu. Toata lumea inchide ochii. L-a ucis pe procurorul Panait.
    Este santajat de rusi si de servicii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mneata !
    Greata !
    Iar e jiaga-jiagaaa !
    A dreaq mai trece timpul !

    Maine-poimaine ne adapostim, si noi, ca Nelson Mandravela !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LA MULTI ANI, uai !
      Tu-l in mue pe Mosiu ! De nu l-oi captusi cu fro 2-3 lopeti mici de infanterie, pe schinare...

      Ștergere
  7. Prepun ca, pentru ziua de azi, sa abordam urmatoarele sobecte:
    1. Veata si moartea lu Nelsy Mandravela
    2. Oarece injuraturi, la liber, pentru incalzire
    3. Veata si afacerile Besinescului & Co Ltd
    4. Mue la toata lumea, indiferent de religie si confesiune
    5. Problema penziilor militare in actualitate
    6. Mue si lu Dottore Privatizatore ca si el ie merituos
    7. Discutii libere, propuneri, sugestii

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna-i dimineata stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  9. Credeti ca glumesc. Exista probe video si audio al crimei Ponta. Am.vrut sa vorbesc public
    cu ocazia vizitei ministrului de externe la New York.....dar am ajuns la spital. Atacul asupra unui cetatean american pe teritoriul SUA nu se putea realiza fara aprobares la cel mai inalt nivel.
    Am predat probele ......unde trebuie. Sper sa contribui la trimiterea la puscarie a amindoura.
    R.H

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BAAA ..esti un bou...vezi ca dispare Japonia cu nevasta-ta cu tot

      Ștergere
  10. ,, nike – victorie, biruinţă şi laos – popor, om ce face parte dintr-un popor victorios.''

    In Romanistan se pronunta ,,niciolae''...

    RăspundețiȘtergere
  11. Neata Buna la ZOO + 9! Cezare, sau cum boala ti-o mai zice, pe la 9, tu + RH zugravul sa-mi dati duios cite o limba pe oaua!

    RăspundețiȘtergere
  12. Muei, azi ii rost de inceput o ,,Jaga- jaga, editie speciala''.

    RăspundețiȘtergere
  13. Buey, peste exact 3 zile este ZIUA lu’ “Mehedinti Blog online - O comunitate virtuala de prieteni, de camarazi adevarati. Un forum de discutii, o tribuna a libertatii in comunicare!” !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un perete de WC..dupe unele pareri supraavizate ca mos PPPPPARTAG!!!

      Ștergere
  14. DCNews a solicitat purtătorului de cuvânt al Guvernului o reacție la acuzațiile lansate de Elena Băsescu, pe Facebook. Europarlamentarul PDL a scris că Victor Ponta pregătește cenzura Internetului, întrebându-se dacă asta a învățat premierul în China. Ea se referea la instituirea unei taxe anuale pentru domeniile cu terminația .ro.

    Palada, despre EBA: Îi apără pe bișnițarii de domenii. Tăticul e în OpozițieMirel Palada, purtătorul de cuvânt al premierului, a declarat că nu se pune problema cenzurii, ci dimpotrivă, măsura este luată pentru a crește accesul utilizatorilor la internet.

    „E o măsură binevenită pentru a permite accesul multora, limitat până acum de către cei care vor să speculeze unele domenii”, a declarat Palada pentru DCNews.

    „Mă refer la cei care au achiziționat zeci sau sute de domenii, în scopul revânzării. Acestea stau nefolosite, iar unii care vor să-și deschidă un site, au o afacere, vor să comunice pe Internet, nu pot achiziționa domeniile respective. Este o taxă modică, nu va afecta utilizatorii, ci doar speculatorii”, a mai arătat purtătorul de cuvânt al Executivului.

    Deci, măsura i-ar afecta doar pe bișnițarii de domenii. De ce protestestează europarlamentarul Elena Băsescu?

    „Putem crede că îi apără pe bișnițarii de domenii, cum le spuneți dv. De fapt, tăticul ei este în Opoziție, așa că are interes să scoată în evidență tot ce cred ei că va crea nemulțumire. Ca să atace politic și, dintr-o măsură bună, să o prezinte ca o măsură rea”, a concluzionat Palada.

    RăspundețiȘtergere
  15. DCNews a solicitat purtătorului de cuvânt al Guvernului o reacție la acuzațiile lansate de Elena Băsescu, pe Facebook. Europarlamentarul PDL a scris că Victor Ponta pregătește cenzura Internetului, întrebându-se dacă asta a învățat premierul în China. Ea se referea la instituirea unei taxe anuale pentru domeniile cu terminația .ro.

    Palada, despre EBA: Îi apără pe bișnițarii de domenii. Tăticul e în OpozițieMirel Palada, purtătorul de cuvânt al premierului, a declarat că nu se pune problema cenzurii, ci dimpotrivă, măsura este luată pentru a crește accesul utilizatorilor la internet.

    „E o măsură binevenită pentru a permite accesul multora, limitat până acum de către cei care vor să speculeze unele domenii”, a declarat Palada pentru DCNews.

    RăspundețiȘtergere
  16. „Mă refer la cei care au achiziționat zeci sau sute de domenii, în scopul revânzării. Acestea stau nefolosite, iar unii care vor să-și deschidă un site, au o afacere, vor să comunice pe Internet, nu pot achiziționa domeniile respective. Este o taxă modică, nu va afecta utilizatorii, ci doar speculatorii”, a mai arătat purtătorul de cuvânt al Executivului.

    Deci, măsura i-ar afecta doar pe bișnițarii de domenii. De ce protestestează europarlamentarul Elena Băsescu?

    „Putem crede că îi apără pe bișnițarii de domenii, cum le spuneți dv. De fapt, tăticul ei este în Opoziție, așa că are interes să scoată în evidență tot ce cred ei că va crea nemulțumire. Ca să atace politic și, dintr-o măsură bună, să o prezinte ca o măsură rea”, a concluzionat Palada.

    RăspundețiȘtergere
  17. Cezarula, azi rozi turta de pe burlan!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. şi brînza de pe pulan!

      Ștergere
    2. Escrocheria de care sunt acuzați zeci de diplomați ruși în SUA
      Roxana Covrig / 06 Dec 2013 08:57 Salveaza PDFPrintEmail0 comentarii108 accesari
      49 de persoane- diplomați și foști diplomați ruși și soțiile lor- au fost inculpate în SUA. Ei sunt acuzați că au escrocat, în mod “rușinos”, mai bine de nouă ani, sistemul de asigurări pe caz de boală, destinat celor săraci.

      Escrocheria de care sunt acuzați zeci de diplomați ruși în SUA

      Escrocheria, în valoare de aproximativ 500.000 de dolari, a avut loc în perioada 2004-2013. Vizați sunt 25 de diplomaţi din cadrul Consulatului General al Rusiei la New York, din cadrul misiunii ruse la ONU şi reprezentanţei comerciale a Rusiei la New York şi soţiile acestora.

      Dacă sunt adăugaţi “zeci de complici nemenţionaţi în actul de acuzare”, valoarea totală a escrocheriei este de 1,5 milioane de dolari.

      Potrivit Mediafax, diplomații sunt acuzați că au mințit cu privire la venituri, deși ”ei cheltuiau zeci de mii de dolari pe bunuri de lux în buticuri ca (bijutierul) Tiffany, (magazinul) Bloomingdale, (firma depantofi) Jimmy Choo şi efectuau croaziere scumpe şi voiaje în Caraibi”, după cum arată procurorul.

      Acuzaţii au fost inculpaţi pentru fraudarea asigurărilor pe caz de boală, dar vor beneficia de imunitate diplomatică, deci nu vor fi arestaţi.

      Ștergere
    3. Uoai, daca n-ai bagat sama, aici ii Romanistanul. Pentru rusi ii cu ,, .ru''.

      Ștergere
  18. CEZARE, DE SF. NICOLAIE A ZIS PRIMARELE DIN PUNGESTI CA TU SA I-O PUNGIBELESTI

    RăspundețiȘtergere
  19. Monica Iacob Ridzi, fostul ministru a Tineretului și Sportului din Guvernul Boc și prietenă declarată a Elenei Băsescu, a fost surprinsă recent în Parlament când citea un mesaj disperat de la Cristina Trăilă, nimeni alta decât fosta șefă a ANRMAP, organismul de stat care aprobă achizițiile publice, și o foarte bună prietenă a Elenei Udrea. “Te rog să faci cerere la instanță de a mă scoate de pe lista de martori”, era mesajul trimis de doamna Trăilă.

    Răspunsul Monicăi Ridzi a fost la fel de disperat: “Trebuie să mă înțelegi, avocații mei nu ar dori decât să confirmi un lucru care s-a întâmplat și te-am sunat și te-am rugat să-l pui în legătură pe directorul de la Achiziții de la MTS cu un specialist de la Achiziții de la AMRMAP”, îi răspundea Monica Iacob Ritzi.

    Fosta șefă de la ANRMAP, Cristina Trăilă, mai are și o altă problemă, după ce instituția pe care o conducea a aprobat și cheltuielile necesare organizării Galei Bute, un eveniment care ar fi trebuit să fie finanțat din bani europeni, dar care a fost subvenționat de la buget. De remarcat că anchetatorii nu au găsit nici până în prezent acte pentru circa două treimi din cheltuielile acestei gale, adică 1,2 milioane de euro, plus TVA.

    http://www.dcnews.ro/2013/12/disperare-vezi-sms-urile-dintre-doi-fosti-demnitari-ai-guvernului-boc-pentru-a-si-acoperi-afacerile/

    RăspundețiȘtergere
  20. Cristina Trăilă, mai are și o altă problemă, după ce instituția pe care o conducea a aprobat și cheltuielile necesare organizării Galei Bute, un eveniment care ar fi trebuit să fie finanțat din bani europeni, dar care a fost subvenționat de la buget. De remarcat că anchetatorii nu au găsit nici până în prezent acte pentru circa două treimi din cheltuielile acestei gale, adică 1,2 milioane de euro, plus TVA.

    RăspundețiȘtergere
  21. Monica Iacob Ridzi, fostul ministru a Tineretului și Sportului din Guvernul Boc și prietenă declarată a Elenei Băsescu, a fost surprinsă recent în Parlament când citea un mesaj disperat de la Cristina Trăilă, nimeni alta decât fosta șefă a ANRMAP, organismul de stat care aprobă achizițiile publice, și o foarte bună prietenă a Elenei Udrea. “Te rog să faci cerere la instanță de a mă scoate de pe lista de martori”, era mesajul trimis de doamna Trăilă.

    RăspundețiȘtergere
  22. Avocatul Radu Pricop pretinde ca declararea ca moarta a mostenitoarei Bratienilor intr-o sentinta judecatoreasca reprezinta o eroare materiala: “In locul numelui de Eleonora ar fi trebuit mentionat un cu totul alt nume... Chiar credeti ca atatea institutii ale statului nu ar fi observat daca ar fi fost vorba de vreo neregula?”

    Pai ce nume sa apara? Muica Morcovei, Lelena Lupulescu? Si ce rost avea sa apara numele unei persoane care nu avea calitatea de mostenitor?! Fuji mai jinerica deaciulea.

    RăspundețiȘtergere
  23. ,,Noroc ca m-am nascut nebun ca altfel o luam razna!''

    RăspundețiȘtergere
  24. DNA și SRI vor fi sesizate de Guvern. Motivul: nereguli în derularea contractului încheiat cu Bechtel la construcţia Autostrăzii Transilvania. Numele a patru foști miniștri ar putea fi oficial pătat de fapte de natură penală. Este vorba de Gheorghe Dobre, Sebastian Vlădescu, Monica Macovei, Radu Berceanu. Alături de miniștri ar putea să cadă și fostul şef CNADNR Cristian Duică.
    Nanaaaa..nanaaa...!!

    RăspundețiȘtergere
  25. Acordul de modificare a contractului s-a făcut în baza unei hotărîri de guvern iniţiată de Dobre şi avizată de Vlădescu şi fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei. Rezultatul: statul a fost păgubit cu 40 milioane euro, prin reclasificarea acestei sume, acordate iniţial cu titlu de avans, drept cheltuieli de mobilizare, cu încălcarea dispoziţiilor legale, scrie Mediafax.

    Pentru crearea unei “aparenţe de legalitate”, a fost însă acceptată creşterea cheltuielilor de mobilizare de la 30 milioane euro la 70 milioane euro, cu toate că acestea se refereau la activităţi anterioare încheierii construcţiei, iar construcţiile erau deja începute din 2004.

    Inspectorii îi acuză astfel pe miniştrii Dobre, Vlădescu şi Macovei că au creat un artificiu pentru a justifica faptul că Bechtel a păstrat 40 milioane euro. În plus, potrivit raportului, reprezentanţii Companiei Naţionale pentru Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) nu au pus la dispoziţia Corpului de Control originalul contractului.
    Nanaaaa..nana..nanaaaaa......Sari COUR di LEUT ..ca-t i fut astia partiduletul !!
    6;6

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha, ha, ha...
      "Nanaaaa..nana..nanaaaaa......Sari COUR di LEUT ..ca-t i fut astia partiduletul !!"
      Co-lo-sal! COLOSAL, 6;6! Nici sa postez nu pot de ras!!!

      Ștergere
  26. ..si PONTA ..PLATESTE !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ,,plateste'' toti, ca nu vor sa vorbeste cu noi, niste tzaranoi. Si sa ne pupe in tirtan care ne-a facut ... ciumec.

      Ștergere
  27. Sa-nceapa Jiaga- jiagaaaaaaaaaaaaaaa!

    http://www.youtube.com/watch?v=7LUm-E4GPU8

    RăspundețiȘtergere
  28. PMT, Tti-au gasit uluicile si gardul!

    http://www.youtube.com/watch?v=5wDpKpdoe0M

    RăspundețiȘtergere
  29. Băsescu mi s-a părut prea supărat pentru ce se întâmplă acum, venind cu replica de "profund corupt". Mă aşteptam la mai mult calm. Eu cred în continuare că această comisie specială nu îşi are rostul, dar e dreptul Parlamentului să-şi facă treaba."
    Ion Cristoiu consideră că Ioana Băsescu ar trebui să iasă public să facă lumină în cazul creditului acordat de CEC Bank
    "Mă întreb de ce nu iese Ioana Băsescu la o conferinţă. Soluţia ar fi ca Ioana să ţină o conferinţă să ne explice, cum a făcut afacerea, în calitate de persoană matură.

    RăspundețiȘtergere
  30. Ion Cristoiu
    Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că Victor Ponta este un premier "profund corupt", care încearcă să-şi ascundă corupţia sub acuzaţii.
    Ion Cristoiu a comentat această afirmaţie:
    "Mie mi s-a părut această acuzaţie ca înscrisă în războiul verbal dintre cei doi. Mai înainte, Victor Ponta l-a acuzat pe Băsescu de afacerea Nana, iar acum Băsescu a venit cu această afirmaţie despre premier. M-a surprins această acuzaţie deoarece nu se lipeşte de Ponta. Despre Victor Ponta nu poţi să spui că este corupt, chiar dacă ar fi.
    Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/ion-cristoiu_1333247.html#ixzz2mh1doNlV

    RăspundețiȘtergere
  31. Muei bucidileu, cirstoi ista cre ca-ti sugi mitilicu din borcan!

    RăspundețiȘtergere
  32. Ha, ha, ha...
    "Nanaaaa..nana..nanaaaaa......Sari COUR di LEUT ..ca-t i fut astia partiduletul !!"
    Co-lo-sal! COLOSAL, 6;6! Nici sa postez nu pot de ras!!!

    RăspundețiȘtergere
  33. Fiecare bancă va fi obligată prin lege
    să menţioneze schema de garantare a depozitelor la care participă.
    ======================================
    În orice formă de publicitate, în toate informările şi/sau documentele precontractuale, în contractele şi corespondenţa referitoare la depozite, băncile sunt obligate să menţioneze denumirea schemei de garantare a depozitelor oficial recunoscute la care participă, potrivit unui proiect de modificare a ordonanţei de urgenţă 99/2006 privind instituţiile de credit şi adecvarea capitalului.



    Prevederea vine după scandalul iscat în primăvara acestui an după ce sucursala locală a Bank of Cyprus şi-a suspendat brusc operaţiunile, iar majoritatea deponenţilor au fost în situaţia de a constata cu surprindere că banii lor nu sunt acoperiţi de Fondul de Garantare a Depozitelor din România în limita plafonului legal de 100.000 de euro, ci de schema similară din Cipru.



    La momentul respectiv oficialii Băncii Naţionale au insistat asupra faptului că orice bancă, indiferent de statutul juridic de filială sau sucursală, trebuie să men­ţioneze în contractele de depozit schema de garantare la care contribuie, însă situaţia de la Bank of Cyprus a arătat că mesajul nu ajunge întotdeauna la clienţi. În condiţiile în care Bank of Cyprus operează în România în regim de sucursală, dacă BNR nu ar fi găsit soluţia transferării depozitelor la Marfin Bank, iar planul de redresare a băncii-mamă din Cipru ar fi eşuat, clienţii ar fi ajuns în situaţia de a aştepta să fie despăgubiţi de schema de garantare a depozitelor din insulă. De asemenea, deponenţii de la sucursala locală au fost în pericol ca banii lor să fie supuşi taxei speciale aplicate pe depozite pentru salvarea băncii.

    Conform proiectului de modificare a principalului act normativ de reglementare a pieţei bancare, sucursalele de bănci străine vor fi obligate să menţioneze inclusiv în materialele publicitare numele schemei de garantare la care contribuie şi care în caz de necesitate ar urma să-i despăgubească pe deponenţi. În România operează în prezent nouă sucursale de bănci străine, dintre care cea mai importantă poziţie pe piaţa de retail este deţinută de ING Bank din Olanda. Aşadar depozitele de la ING Bank România sunt garantate de schema olandeză, banca informând clienţii în acest sens.

    De asemenea, Banca Italo-Romena, sucursală a grupului Veneto, atrage depozite de retail. Până anul acesta alte două sucursale aveau portofolii semnificative de depozite constituite de persoane fizice – Citibank şi RBS, banii intrând sub acoperirea schemelor de garantare din Irlanda, respectiv din Marea Britanie. Din raţiuni strategice portofoliile au fost însă vândute către Raiffeisen, respectiv UniCredit, ambele fiind bănci care contribuie la Fondul de Garantare din România.

    Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.12.2013

    RăspundețiȘtergere
  34. Uoai, cum ai rausit sa plantezi hectarul asta de vorbi, ca ieou n-am rausit !

    RăspundețiȘtergere
  35. UPDATE Teroristul Omar Hayssam a fost adus în România. Traian Băsescu sugerezează că agenţii români l-ar fi răpit pe teroristul irakian. 19 iulie 2013.
    ------------------------------------------------------------
    Omar Hayssam a fost adus în România. Anunţul a fost făcut vineri dimineaţa de Administraţia Prezidenţială. Preşedintele Traian Băsescu nu a putut oferi amănunte şi nici nu a putut confirma misiunea agenţilor români, lăsând să se înţeleagă că aceştia ar fi efectuat o operaţiune neautorizată pe teritoriul unui alt stat pentru aducerea în ţară a teroristului care a coordonat răpirea în Irak, din 2005, a celor trei jurnalişti români.

    UPDATE Motivul pentru care Preşedinţia este instituţia care a anunţat aducerea lui Omar Hayssam în ţară este acela că Hayssam este condamnat pentru terorism, iar terorismul este atributul primordial al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării. Şeful CSAT este preşedintele. Aşa a explicat Traian Băsescu informarea transmisă de Preşedinţie la ora 7 dimineaţă.

    Preşedintele nu a confirmat nimic în legătură cu aducerea lui Hayssam în ţară, explicând că ar prejudicia siguranţa ofiţerilor implicaţi. „Cum aş putea să vă confirm că România a efectuat o operaţiune neautorizată pe teritoriul unui alt stat?”, a întrebat, retoric, preşedintele.

    Hayssam este de acum problema Justiţiei
    „Din acest moment, am conştiinţa împăcată că s-a făcut tot ce a trebuit. Omar Hayssam este o problemă politică, economică, penală. Este, din acest moment, sarcina Justiţiei. Din punct de vedere al Preşedintelui, consider misiunea încheiată. Am văzut sintezele pentru ziua de azi. Presa, cu siguranţă şi cetăţenii, au foarte multe întrebări legate de relaţiile sale politice, de cum a dobândit averea, de cum a finanţat partide, de cum a făcut trafic de ţigări şi de alcool, trafic de armament, dar acestea sunt problemele procurorilor şi judecătorilor”, a susţinut preşedintele.

    UPDATE Omar Hayssam va fi dus marţi, 23 iulie, în faţa instanţei Tribunalului Bucureşti, când va avea avea loc un nou termen în dosarul în care acesta este acuzat de delapidare, prejudiciul creat fiind de aproximativ 20 de milioane de euro.

    În acest dosar, Hayssam a fost trimis în judecată în octombrie 2012.

    SURSA; http://adevarul.ro/news/eveniment/omar-hayssam-fost-adus-vineri-dimineata-romania-1_51e8c2c7c7b855ff565272bb/index.html
    -------------------------------------------------------
    Buey, dar ce-o mai face aista? Cine si ce mai stie?
    Hualeii... si ce mai ziceau c-o sa aflam...
    Cate alea...alea...
    Draci!

    RăspundețiȘtergere
  36. Magistraţii au decis, vineri, să schimbe regimul de detenţie al lui Gigi Becali într-unul deschis. Astfel, că finanţatorul Stelei poate ieşi din penitenciar pentru a merge la muncă.

    http://www.realitatea.net/gigi-becali-va-putea-iesi-din-inchisoare_1333759.html#ixzz2miLgvJG0

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astept ceva asemanator in legatura cu chiorete.Ma gindesc ca i-ar treboi si ceva consilieri...

      Ștergere
  37. Jiaga - jiagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !

    RăspundețiȘtergere
  38. Sunt muist şi sunt un trist, dar sunt un bun zugrav şi vă sug sula grozav!

    RăspundețiȘtergere
  39. Trimit spre o eventuala cenzurare.
    In cazul in care scrisoare mea adresata betivului prezidential
    va fi stearsa ea poate fi gasita pe blogul meu personal sau al prea bunului Cezar

    RăspundețiȘtergere
  40. Uiiii.... da prost mai sunt!
    Aia din Serviciul Extern care m-au caftit sunt in slujba presedintelui.

    RăspundețiȘtergere
  41. Am informatii precise. Intradevar actiunea a fost dusa la indeplinire de membrii serviciului
    extern . Dar a fost cordonata de ministrul de externe aflata in cladirea de 16 etaje a serviciului
    de spionaj. (6 etaje apartin serviciului....milioane de dolari ....ultima tehnologia de filare si ascultare )
    Americanii au intercepta convorbirile acestuia cu Ponta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...şi mi-au dat să zug măduva căpăţînii.

      Ștergere
    2. Baietii au patruns si pe bloguri. Unul din ei a fost Lupus . Aceste suge pulanul la alte departamente. La fel si cel care posteaza Robort.

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri