Google Translate

duminică, 5 ianuarie 2014

Anul 2014, incepe in forta! Justitia... vom vedea...


Ianuarie fierbinte pentru justiţie. Sunt aşteptate decizii definitive în dosare grele,
dar şi raportul MCV.
 
Ianuarie 2014 se anunţă o lună “fierbinte” pentru justiţie: sunt aşteptate sentinţe definitive în câteva dosare de interes public, se va alege o nouă conducere a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) şi, în fine, la sfârşitul lunii, Comisia Europeană va da publicităţii un nou raport privind progresele înregistrate de România în domeniul reformei judiciare şi al luptei împotriva corupţiei.

Pe 6 ianuarie, prima zi lucrătoare a noului an, este aşteptată pronunţarea de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a deciziei definitive în ultimul proces în curs al fostului premier Adrian Năstase. Este vorba de dosarul cunoscut sub numele de “Zambaccian”, în care Adrian Năstase a fost achitat de către instanţa de fond pentru luare de mită, dar a primit trei ani de închisoare cu suspendare pentru infracţiunea de şantaj.

În acelaşi dosar au fost trimise în judecată şi soţia fostului premier, Dana Năstase, precum şi Irina Jianu, fost şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii. Cele două au fost condamnate la trei ani de închisoare cu suspendare (Dana Năstase) şi, respectiv trei ani de închisoare cu executare (Irina Jianu).
Pe 7 ianuarie, Înalta Curte urmează să pronunţe o decizie definitivă în dosarul fostului ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, condamnat de instanţa de fond la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul “Transformatorul”.

În aceeaşi zi, Tribunalul Bucureşti a fixat termen pentru pronunţarea în dosarul medicului Şerban Brădişteanu, care a fost trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu şi luare de mită, în legătură achiziţionarea de aparatură medicală pentru penitenciare. Iniţial, Tribunalul Bucureşti a dispus achitarea doctorului Brădişteanu, dar – în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti – cauza a fost trimisă spre rejudecare.

În fine, tot pe data de 7 ianuarie, Completul de 5 judecători al Înaltei Curţi va decide dacă deputatul Gheorghe Coman va fi sau nu arestat. În cazul acestuia, instanţa de fond a decis să fie cercetat în stare de libertate, dar procurorii au făcut recurs. Deputatul este acuzat de DNA de folosirea influenţei funcţiei de conducere din partid pentru obţinerea de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite. 

Noi şefi la CSM şi alt raport MCV
Luna ianuarie mai aduce încă două momente importante pentru sistemul judiciar. Astfel, pe data de 6 ianuarie, va fi aleasă noua conducere a CSM, respectiv preşedintele şi vicepreşedintele care vor gestiona pentru un an de zile problemele sistemului judiciar. Surse din cadrul CSM au precizat pentru Jurnalul Naţional că pentru funcţia de preşedinte al CSM şi-a anunţat intenţia de a candida actualul vicepreşedinte, judecătorul Adrian Bordea de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Aceleaşi surse au mai precizat că pentru funcţia de vicepreşedinte cea mai probabilă candidatură este cea a procurorului George Muscalu din cadrul DIICOT.

De asemenea, la sfârşitul lunii ianuarie, va fi făcut public raportul Comisiei Europene referitor la progresele înregistrate de România în domeniul reformei sistemului judiciar şi al luptei anticorupţie. Raportul va analiza practic tot ceea ce s-a întâmplat în ultimul an de zile, inclusiv măsurile luate de puterea politică şi care privesc sistemul judiciar.
Sursa:
======================================
=================================================
============================================================

73 de comentarii:

  1. Cel mai imoportant eveniment al lunii in Justitie se va petrece pe 30 ianuarie la Curtea de Apel Pitesti.
    Atunci NATOISTUL Gourcha, vânatorul de politicieni din România, va afla daca va mai ramâne sau nu cu pensiune militara.
    Eu ii tot spun ca va fi ca intr-o zi de joi, când da.... pensia inapoi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cufu Rez, "dă parola"!

      Ștergere
    2. Uai puleasca, tu ai impresia ca daca ti-ai infipt in veston fro 7 insigne si ti-ai cusut pe maneci nush ce etichete cu vulturi plesuvi si daca te-ai dat cu avionul de fro doua ori pana la dreaca in Irac, ori Afganistan, ca s-o faci pe-a paznicul p-acolea, ori pe-a marele patrulist, gata, esti frun mare luptator cu spada, asea frun un fel de Cechi Cean, ori de Rembo de Arges !
      Uai, ciocu mic si nu te mai sparge in figuri ca mare OTANist, ca tot o trompeta iti va canta Stingerea dupa ce sufli-n veioza !

      Ștergere
  2. Uai , zapacitilor , cautati-l pe cetzarush si oblojiti-i durerile !
    Ia dat gourckha un sut de i-a lipit hemoroizii in cerul gurii !

    RăspundețiȘtergere
  3. Uai, mneata !
    Greata !
    Ai di pula me, iar e luni !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: uai, daci rau ni-o fo ieri ! Am loat toata ziua ALUPIGUS cu moare de curechi si abia-abia de mi-am revenit oleaca !

      Ștergere
    2. Pese: Mai e si Sfuntulionul si gata ! Se incheie ciclul destrabalarilor de iarna !

      Ștergere
  4. Neatza Buna la ZOO + 9! Cezare, oriunde te-ai afla, la 2 sa ne inbelesti la oaua!

    RăspundețiȘtergere
  5. Azi, in spiritul sfintelor invataturi prostodoxe, ma duc s-o pun de-un caft, pe Dealul Patriarhiei, unde se distribuie, la liber ales, acva chiorenzis aghiazmus !
    Ma duc sa-i fac garda de corp zbarcitei si sa ma bag, daca o hi cazul, la o gramada ordonata !
    Traditii, domle, traditii ! Cultura, nu cacat ! Credinta adevarata ! Da parca pot sa ma pun cu hoscaita ?
    Poate crep dreaca p-acolea, la frun mol de asta spontan, in jurul unei oboroace cu acva chiorenzis ot ghiuvetas !

    RăspundețiȘtergere
  6. "Ianuarie fierbinte pentru justiţie. Sunt aşteptate decizii definitive în dosare grele".
    =========================
    Fierbinte o pula ! La Jijilava cu banditii, ca locuri s-or mai gasi ele ! Si asteptam nume si mai sonore !

    RăspundețiȘtergere
  7. cip dragos5 ianuarie 2014, 19:02

    De fapt Huhurez si Lupus sunt aceeasi persoana, sau apara oricum aceleasi interese meschine.
    Mai sunt si cativa latrai de pe vechiul blog Lupus, care lanseaza ineptii si intoxicari pe acest blog.
    Va recomand sa-i lasati sa latre singuri la luna.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna-i dimineata stimati pacienti!

    RăspundețiȘtergere
  9. CEZAR5 ianuarie 2014, 13:19
    Prin legea 241....s-a facut un mare abuz ..in sensul ca unui numar limitat de cadre li s-a dat o indexare pe zeci de ani inainte ! Pe ce baza de calcul ????

    RăspundeţiȘtergere
    Răspunsuri

    EU5 ianuarie 2014, 14:08
    Eu nu inteleg de ce trebuie sa ne contrazicem, banuiesc ca ceva aritmetica stim amandoi! Pe ce baza de calcul? Este simplu - nu li da nimic, in realitate. Sau mai exact, tot ce li se da, este retinut prin neindexare. Indexarea li se retine luna de luna si an de an prin neindexare, pana returneaza tot ce li s-a dat. Toti cetatenii vor beneficia de indexare la intreaga pensie, doar cei "reparati" - nu! Indexarea acea anticipata este exact ca un imprumut bancar pe care cei in cauza il restituie prin neindexare. Este ca si cum ti-ar tie da pensia indexata pe urmatorii 5 ani, dar in urmatorii 5 ani nu ti se va mai indexa niciodata, doar la ceilalti cetateni. In final, nu e acelasi lucru ca si cum nu ti s-ar fi reintregit pensia, dar ti s-ar fi indexat notrmal? Doar este simplu, e calcul matematic elementar.

    [Art. 1 - (4) Cuantumul pensiei cuvenite pentru luna decembrie 2010, prevăzut la alin. (1), se menţine în plată până când cuantumul pensiei rezultat din înmulţirea valorii punctului de pensie cu punctajul mediu anual acordat ca urmare a recalculării sau revizuirii, conform prevederilor Legii nr. 119/2010 şi ale Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 1/2011, aprobată prin Legea nr. 165/2011, cu modificările şi completările ulterioare, este mai mare decât cuantumul cuvenit pentru luna decembrie 2010].

    Uite si exemplu! Sa luam 2 cazuri: unul cu pensie pe Legea 119 cu valoarea de 3 000 - sa zicem ca esti tu. Al 2-lea caz: pensie pe L. 119 cu valoarea de 2 000, dar reintregita in baza L. 241/2013 la 3 000, sa zicem ca sunt eu. Ce urmeaza. Indexari anuale cu 4%:

    TU: 2014=3120, 2015=3245 ... 2024=4617;
    EU: 2014=3000, 2015=3000.....2024=3078

    De ce asa? Prin Legea 241/2013, au am fost imprumutat cu 1000 lei sa ajung ca tine, insa trebuie sa ii dau inapoi, nu sunt ai mei. Tie ti se indexeaza suma de 3000, mie tot cea de 2000, dar eu tot cu 3000 raman - intrucat mi se scade din imprumutul de 1000 ce mi s-a acordat.

    Constati acum ca in 2024 am ajuns inapoia ta cu 1539 lei, desi am plecat cu sume egale? Adica exact ca inainte de aparitia Legii 241? Eu am mai spus ca am fost luati de "retardati" din moment ce au gandit tertipul asta. Detalii aici http://r-26500.blogspot.ro/2013/09/in-atentia-rezervistilor-cu-pensii.html. Si atunci despre ce abuz vorbim cand eu ajung de unde am plecat, adica tot la abuzurile lui Boc, Basescu? Diferenta dintre ce-au facut primii si ce-a facut USL este ca macar primii ne-au "tras-o" direct, n-au mai incercat sa ne ia si "retardati" dupa cum ne-a luat USL.

    Răspundeţi

    CEZAR5 ianuarie 2014, 17:27
    Hai las-o ca macane !! Ai un mod de gandire de ...mor ratele de ras ! Intre Tine si Mine este o diferenta de 1000 in 2014 ! Asta rezulta din calculul pe contributivitate !! Asta-i pensia ta si punct !!!
    Este foarte corect ca nu sunt ai tai si ca trebuie sa-i dai inapoi ! Pana una alta te folosesti de ei ..fara sa platesti ..DOBANDA si COMISIOANE !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. RăspundeţiȘtergere
    Răspunsuri

    EU5 ianuarie 2014, 17:52
    Era doar un exemplu pentru a intelege fatarnicia USL. De fapt, observ ca o constientizezi perfect. Dar daca tot vrei sa coboram nivelul discutiei, ma prind! Exemplul descris, desi perfect real, nu este cazul meu. De fapt, intre mine si tine este o alta diferenta: eu am pensie militara, si tu - nu! Si mi-am recuperat si toate diferentele. Si ar mai fi o diferenta intre noi doi: avand pensie militara, eu am si grad militar, tu - nu! Desi as putea sa tac si sa nu ma mai intereseze de nimeni, nu tac. Spre deosebire de tine care nu ai nicio onoare din moment ce te referi la contributivitate la militari, de parca ar fi lucrat cu ora pe puncte precum croitoresele, eu vreau ca cei 26 500-70 000 de care si-a batut si isi bate joc statul roman, sa isi recapete drepturile si demnitatea. Ca previziune, eu zic ca se va intampla. va mai dura, dar se va intampla. Dar tu tot cu pensie pe puncte vei ramane. Si apropo! Chiar nu ti-e rusine sa faci misto de zeci de mii de oameni, militari de caroera, de care si-a batut joc statul roman?

    Răspundeţi

    CEZAR5 ianuarie 2014, 20:19
    Eu am preluat exemplul tau ! Atat . Cred ca ai inteles ca de aia te-ai ofticat......
    PS. Ai pensie militara ? Felicitari..presupun ca-i kaky cu frunze !
    Ai grad ..militar ? Sa-ti fie de bine ! Dar ce mai faci cu el ?? Bati pas de defilare pe ulita mare ??
    Cum si-a batut statul joc de mine si ..ceilalti ? Prin faptul ca ne-a marit SUBSTANTIAL pensiile in timp de criza financiara ??..esti cel putin narod daca spui asta !!
    A cu honoarea ii altceva ...se mai bate si ala grasu ...sa va dea doar voua mie nu-mi trebuie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CEZAR6 ianuarie 2014, 09:35
      TIPIC pentru TINE sunt cei care latra la unison cu tine ??
      Ar trebui sa va fie rusine ...datorita actiunii voastre subversive...ne-ati pus in cap toata societatea civila ..si ne-ti lasat fara HG1019..care era in curs de generalizare !
      Nu va jenati ca sunteti platiti ...???..dupa o lege ABROGATA ...imorala ...si ..DISCRIMINATORIE ????

      Ștergere
      Răspundeţi

      Ștergere
  11. Uai, am incercat s-o conving pe babornita sa sarbatorim POPOteaza pe 12, cand o tin catolicii, ca aia e mai culti si nu se omoara ca idiotii pentru o sticla de apa chioara !
    Ioi, ce-o fo la gura ei ! Si eo nu froiam decat sa ma lamureasca de ce credinta iasta prostodoxa tipic Romanistanului ar hi mai adevarata decat cea cacatolica ! Ca nie imi place mai mult la ei, ca e civilizati, nu-si trag pumni in cap la gramada, in biserica stai jos, sliujba tine putin , da des, insa numa calindariu ii oleaca defazat si au alti sfinti !
    Eote, ca de egzemplu, la NOI, muine de Sfantul Ion si, tot la NOI, insa ceilalti NOI, muine e sfantul Raymond ! Daci, Ramundul asta nu-i bun ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, o zi buna si muie de 5 ***** !
      Plec cu potaia la caca-pisu, dupe care merg sa ma spovedesc la o agheazma !
      Ioi !

      Ștergere
  12. Iar pana cand ma intorc, justitia sa-si termine treaba ! Sa fie deja toti incolonati cu cap compas Jijilava: Nascase @ Co, Festechiu, Coman, Besesku, Izmanaru Grade Multe, boc=cacat in limba turca, Preacufuritul, samd !

    RăspundețiȘtergere
  13. Pese: uai, daca are cineva oleaca de timp disponibil, sa dea un telefon la crasma din Birtolomeu si sa-l roage pe birtas sa se uite prin jur, poate-l gaseste pe birtolomake de Don Cur de Leu muci mereu ! Prin rigola de la linia 1 doarme de regula, acolea sa-l caute si sa-l intrebe daca nu vrea o sticla de Polar, in loc de una de agheazma !

    RăspundețiȘtergere
  14. Pese: ioi !
    Iar or inceput sa sara peste mie flagurile de la Vizitors !

    Gata, plec, ca-mi umbla hoscaita la mestecatoare !
    Tre sa-i incalzesc si habitaclul de la masina, la temperatura optima, ca sa nu i se abureasca strampii la cur !

    RăspundețiȘtergere
  15. Băsescu va participa la alegerile pentru conducerea CSM.
    Site-ul Administrației Prezidențiale informează că șeful statului va fi prezent începând cu ora 13:00 la sediul CSM, unde va participa la şedinţa plenului.

    Plenul CSM se va reuni luni pentru a alege noul președinte și noul vicepreședinte al forului.

    RăspundețiȘtergere
  16. "Una dintre societatile subordonate Consiliului Judetean Iasi deruleaza contracte secrete cu mai multe firme private • Desi societatea nu are incasarile scontate, conducerea prefera sa nu divulge sursele de finantare si nici informatii despre cei care au inchiriat spatii in ultimul timp • La varful Tehnopolis SA Iasi au fost promovati recent o serie de lipitori de afise, oameni proveniti din aparatul de partid al PNL, care sunt platiti cu mai bine de o mie de euro lunar."

    http://www.libertatea.ro/detalii/articol/director-platit-ascunde-bani-publici-477364.html#ixzz2pblAYy6S

    RăspundețiȘtergere
  17. CEZARIKA, HOP, HOP, HOP,
    SA TI-O DAU MAMA LA CIOK!

    RăspundețiȘtergere
  18. Muei, o hi agiuns chiorila la staboru magi istratilor?
    No, chiar acu or anuntat co fo si huiduit! Las ca-i bini.

    RăspundețiȘtergere
  19. CEZAR6 ianuarie 2014, 12:53
    UITE GOURCHA.....EU...CLEO...CE MARE BRANZA ATI FACUT VOI !! ..SI ASTA_I DOAR VARFUL AISBERGULUI !!!!

    Huhu Rez Mod mos alecu • 2 zile în urmă
    @mosu
    Poate te injura domnul
    colonel, cel cu pensie de 14 000 lei pe L 164 si numai 6000 lei pe L
    119, pentru ca nu-i recunosti calitatea de militar-militar.
    Este unul
    care era pe aceeasi baricada cu d-ta, pe Blogul lui Lupus, in
    combaterea recalcularii pensiilor după veniturile din intreaga cariera.
    El avea, dupa cum vezi, pentru ce se zbate. După L 241 a recâstigat omul
    cele 8000 de lei peste pensia recalculata-revizuita. Nu-l mai
    intereseaza indexarile punctului de pensie si nici nu se mai lamenteaza
    pe toate blogurile posibile. Mai mult, in luna noiembrie 2013, domnul
    colonel G. a renuntat la actiune in justitie.
    Te inteleg doar daca esti si d-ta un astfel de militar.

    RăspundeţiȘtergere
    Răspunsuri

    CEZAR6 ianuarie 2014, 12:55
    PS.. Si CULMEA ..nu sunteti multrumiti !! In nesimtirea voastra vreti ca acestui individ care sfideaza o tara intreaga .....sa-i mai si indexeze anual Pensia !
    Este ca nu sunteti ...sanatosi ???!!!

    Ștergere

    CEZAR6 ianuarie 2014, 12:57
    Te rog ..tu singurul NATOIST .....sa nu stergi !!

    RăspundețiȘtergere
  20. Uai, daci koailii mele facurati, uai !
    Ca eo facui rost de 3 sticle de aghiazma ! Acusica trec la deparazitarea sufletului, cica 8 zile trebo sa bei apa kioara, ca sa-ti sfintesti trupul pentru cele vesnice, unde-i verdeata mereu !
    Asa zicea tapul al batran, Marele Harhar Preacufurit !
    Doamne feri, cand o aparut in fata multimii, cu galeata aia pe cap, cu jde lanturi la gat si cu toiagul ala, am zis ca-i frun klingonian, sau ceva din Star Tric !
    Ioi, la cata aurul avea pe el, de-am zis ca-i ceva ruda cu Faraonicul Tutancamon, ori cu ceva Brahmapula, regele incasilor !
    Uai, cata lume...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: uai, da anul ista e organizare poternica !
      N-ai cu cine s-o pui de-o'nghesuiala, ca e plin de militeni care vegheaza la mentinerea ordinii si disciplinei, intocmai si la timp !
      Numa daca ragai si risti sa-ti furi o smetie in muie, asea pur crestineste, pe ortodoaxe !

      Ștergere
    2. Pese: sa vezi cand or termina Catedrala Mantuirii Neamurilor, aciulea la 2 pasi de casa !
      Ne-o promis Harharul Cel Mare ca ne da agheazma direct la ghiveta de la bocatarie !
      8 zile, gratis, de cea mai buna calitate ! Ca sa nu-i mai dirinjeze pe pomperii din Dealul Spirei, sa aduca agheazma cu tulumbilii, la sfintit ! Cica, mai bine sfintesc din prima tot Lacul Morii si primim direct agheazma, ca sa potem face si bae in ea, ca in Iordan !
      Si care cica mere si la spritz !
      Ioi !

      Ștergere
  21. Uai, am vazut ca miticii or inceput anul in forta !
    Care nu-i in Dealul Patriarhiei, la slujba, ii pe la alegerea cesemeului, ori pe la sedinta useleului !
    Greu, greu !
    Pai, in fond, unde dreaca sa mai munceste si fraierii de-or mai ramas p-aciulea ! Casca gurile la gargaragiii astia de pochi !
    N-asa ?
    Daca Nea Ceasca ne-a lasat mostenire ditamai Ministerul Constructiilor de Masini, acusica o frecam cu Ministerul Fondurilor Europene !
    Daca al batran ne-a lasat Ministerul Industriei Usoare, ori al Petrolului, cu mii de specialisti si muncitori calificati, care aduceau plusvaloare, acusica romanasii munceste in Ministerul Schimbarilor Climatice !
    Tulai !
    Daca aveam ditamai Ministerul Industriei Lemnului, ori al Minelor, ori al Industriei Metalurgice, acusica bugetarii munceste la Proiecte de Infrastructura ! De-am ramas numa cu marile proiecte !
    Ori pe la Relatia cu Parlamentul, ori ala de tine legatura cu romanii de pretutindeni !
    Ai di capul nostru !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, va mai aduceti aminte de Ministerul PETROLULUI ? Astia mai batrani oleaca, nu alde Caca Rez NATOISTUL-MUIST !
      Uai, Romania avea un minister pentru petrol, cu specialisti si tehnologie de primul nivel ! Inclusiv logistica de transport maritim si terestru ierea de nota 10 !

      Acusica am ajuns sa ne zgalme pamanturile, p-aciulea, toti cacatii de pe la Sevron si alte gazpromuri d-astea !
      In timp ce romanasii or ajuns sa stearga italienii la cur, ca sa-si rotunjeasca veniturile ! Cica !

      Ștergere
  22. Uai, daci m-am nervat !
    Merg sa iau un ALUPIGUS, cu agheazma, ca sa ma purific total !

    RăspundețiȘtergere
  23. La Multi Ani tuturor Ionilor, Ioanelor si celor cu nume derivate din acestea, dupe cum urmeaza, asfel: Eote:
    Oana
    Onuta
    Nelu
    Nela
    Janina
    Jana
    Janos
    Jean
    Jeana
    Jeanot
    Jovanni
    Johanna
    Juan
    Juana
    Juanito
    Johan
    Iana
    Ionut
    Ionica
    Ionela
    Ionel
    Ioanichie
    Ioan
    Ioannis
    Ianos
    Ivan
    Ivana
    Gianina
    Gianni
    Giovanni
    Yanni
    Yannos
    ========================
    LA MULTI ANI si lu alde Gioni, ori Gena si ce mai provine din Sfantulion !
    Sus paharul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: uai, pe vremea cand ieream apevistul puley activ, ce-i mai multi si mai destepti din regiment iereau Ionii si derivatii lui ! Plus fro doua tanti Jana, de pe la dactilo si bucatarie !
      Uai, ce paranghelii se dadeau, de gemea regimentul doua zile ! Se licheau de Ioni si fro 2-3 Vasile. Clubul ierea deja decorat, de la tilicari, oamenii aduceau ce le mai ramasesera de pe la Revelion, ca sa hie mesele pline, se monta corespunzator sistemul de sonorizare, de la statia de radio-amplificare a umeului, de unde saluta dimineata bosul regimentul, iar noi zghieram "Sa traiti toa colonel" si dai, si dai !
      Fara alcool, ca ierea interzis. Nuymai cu vin si palinca. Ca astea erau permise. Si in unitate, dar si in timpul programului !
      Uai, si pe vremea aia nu aparuse inca Pinguinele, insa ierea la mare cautare Sarba Olteneasca !
      Ioi ! Ce adeziune ierea in randul colectivului, de la un moment dat !
      Ioi, cum se mai amestecau corpurile de cadre !

      Ștergere
  24. Muei, cari mai aveti neste moare de curechi in botoi?

    RăspundețiȘtergere
  25. Uai, oare ne-o baga mai repede, luna iasta ? Stie cineva ? Ca sa n-o mai sun eo pi doamna gheneral LUPUL, ca s-o derinjez !
    C-am cheltuit dreaca, aproape tata penzia, pe pocnitori, artifucii si petarzi !

    RăspundețiȘtergere
  26. Cancelarul german Angela Merkel s-a ranit dupa ce a cazut la schi in timpul vacantei de Craciun
    =========================
    Uai, da fritzii astia vad ca au o placere din nascare sa se dea cu curul de pamant, la sanius !
    Hai, daca Sumaharul ala mai e de inteles, apoi hoscaita iasta zbarcita ce dreaca cauta cu schiurile ?
    Eo cred ca nemtalaii s-or tampit !

    RăspundețiȘtergere
  27. Primul obiectiv al PSD pentru 2014: Destructurarea regimului Basescu, bazat pe propaganda tipica legionarilor/ Ponta: Viitorul presedinte trebuie sa fie exact opusul lui Basescu
    =============================
    Da cum sa nu !
    Primul si cel mai important, de fapt !
    Si, daca nu ma insel, cred ca si unicul obectiv al neo-cripto-comunistilor ! Concomitent cu regruparea ciumei rosii !

    Cu asta se ocupa alesii poporului, cu nimicirea dusmanului de clasa !
    Da-o'n pula de tara, de pulime si de buna guvernare !

    Ai di pula noastra ce ne asteapta !

    RăspundețiȘtergere
  28. In scoli, frig in continuare, ca in temnitele de la Aiud !
    Pai cine pula me mai este dispus sa cheltuiasca fonduri pe lemnele de incalzit !
    Da-i dreaca de analfabetici, ca si asea nu-s in stare nici macar bocoloreatul sa si-l ia !
    S-apoi, ca sa ajungi deputat, ce multa scoala iti trebo ? Oleaca de auto daca bunghesti, om te-ai facut !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: acusica avem nevoie de cat mai multi ziaristici, ca sa nu ramana, doamne feri, frun post vacant pe la zecile de posturi de televiziune, care halesc zilnic aceeasi fecala, insa fiecare supt o alta sigla, de cat mai multi paznici prin moluri, de cat mai multi pochi, de supraveghetori sala jocuri si de agenti de vanzari, prin telefon, fara numar-fara numar !
      Iar ca sa ajungi pana la un asemenea nivel, trebo doar sa nu rupi carandasul cand te iscalesti !
      In rest, cei cativa doctori de valoare, ori informaticienii de top, ori alti cativa de astia cu stiinta in gena, oricum pleaca !

      Ștergere
  29. Uai, merg sa mai bag o gura de ageasma ! Ca sa ma purific total !
    De cand tot beau la apa sfintita de Preacufuritul, parca-s mai pur...
    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
  30. Sa-mi bag....!!
    Iar isi ia o muie sanatoasa bombonel "nevinovatul".Auzi bre cetâre god!
    al dreak si kiorila cu serviciili si justitiili.il baga iatasi din nou la mititica pe "nevinovatul" bombonel.
    Ba cica isi ia una peste muian si "preacinstita" lui tovarasa de lupta proletara pentru imbogatire
    ca de hahalerele alea de beizadele de dorobanti de cam stiu si altele

    Baaaa ale dreak servicii si justitie!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  31. Bag sama ca Nascase Adi si Danutza fac parnaia in fomelie !
    Brava bre, astia familisti convinsi !
    Pana si la parnaie merg impreuna !
    Ioi ! Sa vezi cand o veni vremea fomeliei Besescu ! Cred ca nu agiunge un etaj intreg de la Jijilava ! Ca-i mare fomelia, ca un fel de LA PIOVRA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, sa-l pazeasca cineva, ca ista iar pune mana pe pizdol, de ciuda, si isi face harakiri !
      Iar il scoate din Zambaccian cu tolul, ca sa-l duca la incubator !

      Ștergere
  32. Ba,!!.... sa faca useleu o adunare de sparlamentaristi si sa mearga sa-l libereze.In frunte sa fie micul tontalescu ca asa a facut si bombonel pentru nemernicu de Bivolaru.Oaiiii ce vremuri domne ce vremuri.Da atunci justitia nu era aservita domne ,nu era ca o batea bombonel cu pliciu mai rau decat prigoana pe aia cu tigaile

    RăspundețiȘtergere
  33. E clar cu dictatoru' Base nu-i de joaca.Ma duc sa incui usile ca acusica vine clasa muncitoare sa urle.Stai sa vezi ce-o sa fie pa bloguri.Oaileiiii.Io ma duc sa-l citesc pe-al lu' bombonel adel(blogul) ca sa aflu cum s-a mai dat inca o lovitura "democratiei" intruchipate de dinastia Nascase

    RăspundețiȘtergere
  34. Uai, parca s-o aozit un foc de revolver, dinspre Zambaccian !
    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
  35. Adrian Năstase a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru luare de mită şi 3 ani pentru şantaj. Va executa 4 ani de închisoare.
    Dana Năstase a fost condamnată la 3 ani pentru complicitate la luare de mită.

    Irina Jianu a fost condamnată la 4 ani închisoare cu executare pentru spălare de bani.
    Instanţa a decis confiscarea sumei de 1.824.303,73 de lei de la Dana şi Adrian Năstase şi suma de 80.482 de doslari de la Paula Jianu. Judecătorii au decis menţinerea sechestrului asigurator pe imobilele familiei Năstase.


    Care ziceai ba ca bietu bombonel ie sarac.Daca prem menestrul ia mita de-un cocart apai de amarasteni ce sa mai zici


    Citiţi mai mult: DOSARUL ”ZAMBACCIAN”. Adrian Năstase: 4 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită. Dana Năstase: 3 ani de închisoare cu suspendare pentru complicitate! -

    RăspundețiȘtergere
  36. Fam Nascase e NEVINOVATAAAAAAA!!Iote NA


    Adrian Năstase, ultimul cuvânt
    ”Se împlinesc 24 de ani de când sunt om politic. De nouă ani sunt prin tribunale. Coperțile dosarelor sunt politice, la fel filele și agrafele. Încă din 2001, primarul general a făcut controale la casa din Zambaccian.
    În această țară, politica înseamnă partizanat și împărțirea în tabere. Mulți mă vor condamna din principiu. Le sunt antipatic. Cei care mă susțin gândesc tot politic. Mă întreb dacă dvs. veți judeca fără bruiaje exterioare. N-am să vă spun de ce mă simt nedreptățit de unele instituții ale statului.
    Acuzațiile DNA mi se par degradante. Am donat statului o colecție de peste o mie de hărți vechi. faptul că sunt hărțuit mă deranjează.
    În 2003 am mers în China și am stabilit o relație foarte importantă. Pentru DNA, acest dosar are o miză importantă. Am asistat 5 ore la un dialog al surzilor. Sentința este necesară pentru a justifica eforturile financiare din ultimii ani. S-a încercat manipularea instanței și a opiniei publice cu punerea sub acuzare a expertului din dosar. faptul că s-a blindat cu microfoane nu-i o provocare?
    M-a deranjat că procurorul a reluat o temă explicată de mine. Păun a fost retras în 2005. A fost o manipulare și a lui Păun. El și Cristina Popa au fost pregătiți pentru a introduceanumite informații. Dumneavoastră judecați acum o imagine a unui Năstase avut și corupt. Nu se va ajunge la asta. Viața politică funcționează mai bine fără mine? Nu cred!
    Sentința se va da probabil în preajma Crăciunului. Sunt nevinovat, la fel și soția mea. Ar fi momentul ca această acțiune să înceteze”.
    Dana Năstase, ultimul cuvânt
    ”Nu am săvârșit nicio infracțiune. Opt ani am stat acasă și am citit 12.000 de pagini pentru a înțelege ce înseamnă importuri. Apoi m-am uitat în Codul Penal și n-am vazut nicio probă pro. Singurii bani dați lui Păun sunt cei 35.000 de dolari pentru tratamentul mamei. Cum pot să iasă 700.000 de dolari?
    Bunurile din China le-am adus personal în țară. Pentru casa din Zambaccian am avut un contract în asociere în participațiune. În 2005, constructorul a cerut bani și pentru apartamentul nostru.
    Încă ne judecăm. Credeți că eu am plecat în China pentru obiectele sanitare ale lui Țiriac?Nu suntem vinovați de faptele de care suntem acuzați. Sper să dați o hotărâre dreaptă”.
    .................................................................................................

    Pam,pam!!

    RăspundețiȘtergere
  37. "sa ne radem" cu comici vestiti:):)

    Io's mai sadic da tanti asta pricepe asa de greu?

    Dana Năstase, ultimul cuvânt
    ”Nu am săvârșit nicio infracțiune. Opt ani am stat acasă și am citit 12.000 de pagini pentru a înțelege ce înseamnă importuri.

    RăspundețiȘtergere
  38. Hai, altii la rand, ca ista s-a fumat deja !
    Parca mai ierea o lista intreaga si cu "Case pentru generali", cu alde Dobriţoiu, Traian Pigui - fost şef al Direcţiei domenii şi infrastructură din MApN, Sergiu Medar - fost şef al serviciului secret al Armatei, ex-consilier al preşedintelui Traian Băsescu, Gheorghe Rotaru, - fost şef al Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei (DGIA), fost consilier al preşedintelui interimar Crin Antonescu, Francisc Radici - fost şef al DGIA, Floarea Şerban, - fosta şefă a Direcţiei de Legislaţie şi Asistenţă Juridică din MApN, fost secretar de stat, Mircea Chelaru - fost şef al Marelui Stat Major, Constantin Năstase - fost şef al Direcţiei Financiar-Contabile MApN; Dumistrăcel Cătălin - locţiitor al şefului Direcţiei structuri şi planificarea înzestrării din Statul Major General, Petru Chertic - fost director general al Direcţiei Medicale din MApN, Gheorghe Nicolăescu - fost şef al Contra-informaţiilor militare, etc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si, nu-mi amintesc prea bine, da parca mai urmeaza un dosar baban, intitulat "Grade pentru curinpupisti si penzii pentru uneperisti", cu unul denumit Cumatrul Izmanar, fost sef al mafiei personale a lu asta bagat la incubator, 4 ani !
      Ori, asta fiind reabilitat de Kiorpecul de la Nana si de Plagiattore-Dottore-Privatizattore, a fost replanificat, deocamdata !

      Ștergere
  39. hai hai ca astia sunt ciubucari mai mititei.Totusi fonctia conteaza,nu-i ase?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băi Birtolomake ot Cur de Leu, Smeagol cu capu" gol, băi ieşti-să trăieşti mai frumos decît ierai înainte! Bagă, bagă!!!

      Ștergere
  40. totusi adminu' a nimerit-o la fix cu articolu' aista tocma' azi

    hai,hai, scriti,scriti....:):)

    RăspundețiȘtergere
  41. Lasa uai, ca altii, tot in familie, or fo puscati, chiar si pentru mai putin de atat !
    Asa ca sa zica mersi bocu, ca o scapat numa cu 4 ani si ca n-o dat peste frun Gelu Voican, frun Brucan, frun Kemenici, ori frun alt jdan de asta, alde Stanculete-Pulete !

    RăspundețiȘtergere
  42. Uai, numa ce am primit invitatia, la nunta, la Andreea Marin -Banica Junior, cu Tungeai Agatiurc !
    Ca cica face una si in Bucale, in Pipera, intr-un cort inchiriat de la Meapene !
    Ioi ! Oare cat sa dau in masa ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hoasca me zice ca sa dam in masa 100 de lei si sa-i ducem si-un cadou, o lenjerie de pat, de la Dragonul Rosu ! Cica o vazut ea acolea, ceva ca lumea, la 14 lei setul !
      Na, eo nu ma bag, ca ea stie mai bine, da mie mi se pare cam mult !
      Eo ma gandeam la 50 de lei si-o gaina !

      Ștergere
  43. Turcia plăteşte americanilor noile avioane F-35 construind fuselajele acestora
    http://romanian.ruvr.ru/2014_01_06/Turcia-plateSte-americanilor-noile-avioane-F-35-construind-fuselajele-acestora-7147/
    ======================================
    Si Romanistanul isi plateste flota de F-16, de cea mai noua generatie, cu care vor zbura candva pilotii romanesti, construind abtibilduri si autocolante cu insemnele RoAirFors, ce se vor lipi pe coada avioanelor !
    Trebo sa recunosc ca avem o industrie de aparare puternica, cu un segment de cercetare extrem de eficient ! In curand va intra in dotare si transportorul SAUR, a carui constructie a inceput la Automecanica Moreni, in 1958, imediat dupa retragerea Armatei Rosii, cand Ana Paucar si cu Dej or bagat spaima-n burghej !

    RăspundețiȘtergere
  44. S-or trezit prostanii din Tara lu Dorele ca strangerea banilor prin scoli, pentru cadouri la profi, la doamne si la personalul auxiliar este, de fapt, o practica mai veche in sistemul de invatamant !
    Extraordinar ! Acusica s-au trezit autoritatile !
    Pai, la cati bani am dat eo invatamantului romanesc gratuit, inclusiv pe vremea comunistilor autentici, pentru cadouri, martisoare, mosi gerila si alte fonduri ale clasei, ar treboi sa hi fost atarnat in lat, asea cacum o facut Ciobo Borno cu Craisoru nost, de cand haul !
    Incluziv in invatamantul militar am pompat ceva ! Si sa nu mai zic de invatamantul de dupe Lovitura de Stat din 89, cand s-or mai linistit oleaca vremurile cu Mineriadele lu Iliescu !
    Ioi, la un moment dat or descoperit crestinii romanesti o gramada de sarbatori si evenimente care necesitau donatii la scoala !
    Ca sa nu mai zic ca, numa acu cativa ani in urma, iti puteai comanda o diploma de inginer, ori de ziaristic, ori de avocat, ori de ce vroiai, prin internet ! Treboia sa ai grija doar sa nu gresesti cenepeul si sa-ti dai numele corect ! Ti-o aducea prin Fan Curier, sau Sped Curier in 24 de ore, cu livrare gratuita !

    RăspundețiȘtergere
  45. Uai, s-aveti o seara buna si muie de 5 ***** !
    Ni-o venit o vecina, cu aghiazma !
    Sa vezi nineaca cand se pun babornitele, acusica, pe fumat si pe dezbatut noutatile de pe scara blocului !
    Ioi, ce-i la gura lor !

    O seara buna !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, si LA MULTI ANI la toti Ionii si Ioanele !

      Hop, si hop, si hop-hop-hop !

      Ștergere
  46. Pichincha
    Ghana (GH)
    Greater Accra
    Kenya (KE)
    Nairobi Area
    Bolivia (BO)
    La Paz
    Mozambique (MZ)
    Maputo
    Togo (TG)
    Maritime
    Reunion (RE)
    N/A
    Fiji (FJ)
    Central
    Lithuania (LT)
    Panevezio Apskritis
    Guatemala (GT)
    Guatemala
    San Marino (SM)
    N/A
    Egypt (EG)
    Al Qahirah
    Lebanon (LB)
    Beyrouth
    Syrian Arab Republic (SY)
    N/A
    Georgia (GE)
    Dushet'is Raioni
    Montenegro (ME)
    N/A
    Bangladesh (BD)
    Dhaka
    Oman (OM)
    Masqat
    Panama (PA)
    Panama
    Mongolia (MN)
    Ulaanbaatar
    Philippines (PH)
    Rizal
    Puerto Rico (PR)
    N/A
    Hong Kong (HK)
    N/A
    Venezuela (VE)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acoilea suntem cam ignorati si nu inteleg ce le-am facut

      Ștergere
    2. care astia si ce face ei? si ei scrie sau doar noi/voi,scrim/scriti

      Ștergere
    3. Ei la TINE dat MUUUIE!!!

      Ștergere
    4. "inteligent" spus:):)of,of,of,

      Ștergere
  47. .....si mai usor cu MUUU.... ca nu se scriaza asa boulica!....MUUU!!!

    RăspundețiȘtergere
  48. ,,Catarat pe zidul care imprejmuieste ospiciul, un nebun se zgiieste la un pescar care sta de ceasuri intregi, aproape nemiscat, cu undita in mina, pe malul lacului.
    - Vad ca zaci acolo de dimineata. Macar ai prins vreun pestisor?
    - Nu.
    - Si atunci de ce nu vii la noi?''

    RăspundețiȘtergere
  49. Noapte buna, stimati pacienti si dragi... animale!

    RăspundețiȘtergere
  50. coruptia ucide

    http://www.ahewar.org/eng/show.art.asp?aid=1882

    http://www.gorjnews.ro/slider/subcomisarul-tacu-nu-isi-poate-justifica-averea.html

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri