Google Translate

luni, 27 ianuarie 2014

"Episcopul de lux” a fost chemat la Vatican pentru a-şi justifica averea! Hmm... pe la altii... se poate!



Episcopul german Franz-Peter Tebartz-van Elst a fost convocat la Vatican pentru a explica în faţa conducerii Bisericii Catolice cheltuielile exagerate pentru reşedinţa sa din Limburg.


Clericul, care a fost numit de presa germană "episcopul de lux”, este suspectat că a cheltuit peste 30 de milioane de euro pentru construirea palatului eparahial. El este acuzat că a minţit în privinţa fondurilor pentru imobilul extravagant.

Confruntat deja cu cereri de demisie, episcopul Tebartz trebuie să facă, de acum, faţă şi unei confruntări cu instanţele: procuratura din Hamburg a deschis o anchetă pe numele înaltului prelat, acuzându-l de mărturii mincinoase.



Conform propriilor date oficiale, episcopia Limburg a dispus anul trecut de un buget de 200,2 milioane de euro. Din aceşti bani, 167,1 milioane provin tocmai de la enoriaşi, prin impozitul bisericesc.


După ce a devenit şeful Bisericii Catolice, Papa Francisc a făcut repetate apeluri la toţi slujitorii bisericii să ducă o viaţă mai modestă.


Sursa:
http://www.antena3.ro/externe/episcopul-de-lux-a-fost-chemat-la-vatican-pentru-a-si-justifica-averea-231142.html
======================


ROMANIA.
Topul celor mai chiulangii deputati in 2013.
Cine sunt vedetele care au lipsit cel mai mult de la munca
 
Institutul pentru Politici Publice a dat publicitatii un studiu care analizeaza
prezenta deputatilor la vot in 2013.
 
Astfel, conform sursei citate, deputatii Oana Mizil, Bogdan Niculescu Duvaz, Sebastian Ghita (PSD), Relu Fenechiu (PNL) si Elena Udrea (PDL) se afla in topul deputatilor cu cea mai scazuta prezenta la voturile finale electronice date de Camera pe parcursul anului 2013.

Pe locul intai - cu cea mai scazuta prezenta nominala la voturile finale electronice, in perioada decembrie 2012 - decembrie 2013 - a fost inregistrata de deputatul PSD Gheorghe Netoiu care a contabilizat o prezenta de 1% (7 voturi din 813).

El este urmat de Valentin Rusu (PNL), cu o prezenta de 3% (21 voturi din 813), Oana Mizil (PSD) cu o prezenta de 23% (191 voturi din 813), Bogdan Niculescu-Duvaz (PSD), cu o prezenta de 26% (215 din 813) si Sebastian Ghita (PSD), cu o prezenta de 27% (219 voturi din 813).

In topul deputatilor cu cea mai scazuta prezenta la voturile finale date in 2013 se numara si Relu Fenechiu (PNL), cu o prezenta de 32% (260 de voturi din 813), Eugen Tomac (neafiliati) cu o prezenta de 32% (263 voturi din 813), Elena Udrea (PDL), cu o prezenta de 36% (291 voturi din 813), Monica Iacob Ridzi (PDL), cu o prezenta de 37% (303 voturi din 813), Raluca Turcan (PDL), cu o prezenta de 42% (338 voturi din 813) si Petre Roman (PNL), cu o prezenta de 44% (357 voturi din 813).

IPP considera ca prezenta la minimum jumatate din voturile finale exprimate in plenul fiecarei Camere este o conditie esentiala pentru ca un ales sa isi poata exercita mandatul.

"Nici un argument - in afara celor expres prevazute de Regulamentele celor doua Camere - nu justifica un procent de prezenta sub acest prag, cu atat mai mult cu cat intervalul orar in care se voteaza asupra variantelor finale ale proiectelor de lege este de aproximativ o ora pe saptamana", se mentioneaza in studiul citat.

Din totalul de 406 deputati, 50 de deputati au inregistrat in 2013 o prezenta la votul final electronic de sub 50%. In perioada monitorizata doar sase deputati au participat la toate voturile finale.

Deputatii cu cea mai mare prezenta sunt reprezentanti ai PSD din Valcea, Timis si Botosani (Constantin Radulescu, Gheorghe Ciobanu si Mihai Balta), respectiv PNL din Constanta, Mehedinti si Valcea (Gheorghe Dragomir, Viorel Palasca si Cristian Buican), toti cu 100% prezenta la voturile finale electronice din plen.

Media prezentei la votul electronic in Camera Deputatilor a fost in 2013 de 73%, potrivit studiului citat.
Sursa: Mediafax
 
P.S.2.
Intr-o tara normala, cu oameni normali... ar trebui sa aflam...
si masurile care se iau... in asemenea situatii!
===========================================
========================================================
===================================================================

48 de comentarii:

  1. Cica Muica Jacobs Ritzi-Pitzi e pe cale sa'nfunde 5 anisiori, cu executie la fata loculu !
    Da EBA ? Buzata aia, de vibra de placerea puterii portocalii, cand se aruncau banii pulimii pe fereastra ? Aia nika, nika ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce Bemeve are episcopul !
    Brava lui, uai ! Omul n-are nicio vina ca pulimea e generoasa cu preasfintia sa !
    Pai dache pana si pochii de la mine din sat is la a 4a, ori a 5cea masina de masina, in cativa anisiori ce-or trecut de la Rascolutia din 89, pai ce dreaca sa ne mai mire un episcop ?
    Are ghiavolu al tanar de popa un 4x4 niu generensan, de numa-numa !
    Din solda lui lunara si din salariul coanei preoteasa, care sta tata ziua cu pizda la soare, ca sa nu faca igrasie !

    RăspundețiȘtergere
  3. Uai, eote ce-am gasit, navigand din aproape in aproape :
    =========================
    DESPRE PUPINCURIŞTI ŞI CURŢUCĂI. DISCURS IMAGINAR (ACTUALIZAT) CĂTRE UN PRIETEN
    Recent am constatat că în Românica noastră a apărut o nouă specie. Se numeşte curţucău. Da, ai auzit bine, curţucău - substantiv ambigen, masculin şi feminin, cu pluralul curţucăi [cuvânt compus format din CUR, cururi, (Pop.) Șezut, popou. – Lat. culus și A ȚUCA, țuc tranz. reg. A atinge cu buzele pe cineva (în semn de respect, de dragoste etc.); a săruta]. Fiind specie nouă nu este trecut în DEX şi nici în alte dicționare da’ nu-i bai, tânără-i vremea, cum spun bătrânii satelor. De fapt această specie este varianta perfecționata a pupincuristului, cu o "interfață" super-adaptabilă, direct proporționala cu interesela personale. Pare "un băiat de treabă".
    Conform Dicţionarului on-line 123urban, o colecţie de termeni si expresii care deşi nu şi-au găsit locul in dicţionarele tradiţionale, umblă libere si nestingherite în limbajul colocvial, pupincuristul este definit astfel:
    1. Persoană falsă cu interese ascunse, linguşitoare.
    Exemple: Pupincuristul are de câştigat dar îi pute gura.
    2. Persoană care se dă pe lângă o altă persoană pentru a-i fi lui bine.
    Exemple: Ce pupincurist e ăla la şeful său.
    ===============================
    Mai scrie cate ceva, pe lindicu lu Simion de la Bei Husi, cine vra sa citeasca toata capodopera:

    http://suciusiminfo.blogspot.ro/2014/01/despre-pupincuristi-si-curtucai-discurs.html
    =============================

    Uai, nu c-ar hi prea captivant, insa nie ni-o placut termenul de CURŢUCĂU, adica de ŢUCĂTOR de CUR !
    Din punct de vedere morfologic si ortopedic al limbei romane, eo cred ca am putea face si alte sintaxe, folosind cuvinte ca PULĂ, SUGĂU, CUR , FUTĂLĂU, MUIE, BĂGĂU, etc !
    Sunt doar cateva variante, de mi-or venit in inspiratie, asea, nemanifestand un interes deosebit, pentru o forma sau alta de imbinare a cuvintelor in fraza !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: aaa, si desigur, asa cum se explica si autorul textulu de mai sus, toate cuvintele, alese asea, aleatoriu, la intamplare din vocabularul meu deosebit de bogat si de valoros, sunt explicate, pe indelete si cu mare grije si in DEX, de catre academicienii Academiei Romane !
      Asea ca nu vad nicio suparare, ca as hi cumva un ceva badaran, fara 7 ani, neciopartit, mitocan, etc !

      Ștergere
    2. Uăi rapăn bătrîn, să ştii că de-o să dai colţu", io unu mă angajez în faţa cinstiţilor membri ai Clubului Zoo¤9 ca să te înpăiez/mumific, să-ţi fac o statuie, să institui "Ordinul naţional PMT", iar la CuFurezi, Cezari şi Curleoni, să le dau mooie!

      Ștergere
    3. Totusi, nu pot gasi forma de sex femeiesc a acestei sintagme ! De exemplu, daca am vorbi, sa zicem, de doamna Ileana von Plescoi, care a tucat ea si altceva decat cururi, oare cum ar treboi sa-mi tuguiez biuzilii, ca sa-mi iasa cuvantul ?
      CURTUCHISTA ?
      KISCURISTA ?

      Ștergere
    4. Da uai, si asta cu Ordinul Nateonal e o idee buna, iar Nenea Bozea ar treboi s-o fructifice, nu sa stea ca un pularau, toata ziua, pe feis si pe mes !
      Uai nea adminu, pune dreaca mana, infiinteaza o cancelarie a ordinelor, stabileste un festival nateonal de decernare, cacum au astia cu Premiile Uniter pentru Agricultura si Teatru si da-i bataie ! Ca, in afara de cupe de chele, pula vazuram butoiul cu vin, ori melu la protiap, ori doua peste coapte !

      Ștergere
    5. Pese: eote, vezi cum poti sa devii CURTUCAU, fara sa-ti dai seama de metamorfoza ?
      Doamne feri !
      Mai bine las-o asea, ciocu mic !

      Ștergere
  4. Uăi, vez că Nea Vasîli iar ne invită de Paşte la o felie de pită şi-o hamsie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bey, ete ca invie maimuca!

    "CEZAR27 ianuarie 2014, 14:34

    Si tocmai ca sunt atat de putini, cu atat mai mult trebuie pretuiti! Pilotul Adrian Iovan a fost pilot civil, victima a regimului Basescu-Boc-Oprea care i-a diminuat pensia cu 80%. Iar regimul USL a considerat masura corecta, dovedit prin faptul ca nu a luat nicio masura pt. redarea drepturilor renumitului pilot. Astfel incat, fiind imposibil sa supravietuiasca cu o pensie de 1 800 lei, Adrian Iovan a trebuit sa lucreze din nou. Si asa a ajuns sa lucreze pt. organizatia non-guvernamentala SMURD, pe post de taximetrist aerian. Prin urmare, Adrian Iovan a fost atat un om executat politic in propria tara, cat si un luptator. Chiar asa ???"
    +++++++++++++++++++++++++++++
    Maimuca, maimuca scarpina-ma-n booca!

    RăspundețiȘtergere
  6. Maimutoiu-i instabil cu bibilicu.
    Uoai maimutoiuli, ori ii pi contributali, ori ii pi labareali, ci tat ni aburesti pi blogurli pi undi nadusasti?

    RăspundețiȘtergere
  7. Mneata ! Greata !
    Pace voua, supt casketa !

    Ai the pula me, iar e luni !

    RăspundețiȘtergere
  8. Uai, mie imi vine in cap sa fac o prepunere legislativa de imbunatatire a activitatilor specifice deszapezirilor !
    Sa se completeze Legea nr.347 privind organizarea si functionarea cultelor din Romania, asea: dupe art.42, sa se introduca un nou articol, cu urmatorul continut:
    Art.43 (1)- Fiecare lacas de cult va fi dotat cu tehnica proprie de deszapezire,
    (2)- Deservirea mijloacelor tehnice se asigura prin grijea pochilor si dascalilor, iar mentenanta prin grijea clopotarilor si groparilor din fiecare parohie.


    Moaaamaaa !!! Sa vezi cum nu mai au loc pe strade pochii cu utilajele ! Sa vezi ce liniute baga, pe portiunile drepte, intre biserica si crasma !
    Sa-i vezi cum s-or sparge in figuri la concursuri de drifturi pe gheata !

    Bagati rapid la cursuri de calificare mecanici utilaje grele, de 3 luni, si la munca !
    Cred ca la mine, aciulea, la cate biserici am, la fiecare curba de strada, trebo amenajat un parc auto special ! 1 la brigada de pomperi, una in fata la Mega Imagine, 1 la Clubul Steaua, una oleaca mai sus de Steaua, una in curte la SMTU, una la Razoare, alta la Brigada 30 Garda si Protocoale...
    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna-i dimi, stimati pacienti!

    RăspundețiȘtergere
  10. Neatza Buna la Zoo + 9, pace supt kaskete voua, iar Cezar MuciCiacios sa ma scarpine la oaua!

    RăspundețiȘtergere
  11. Uai, vine din nou vajgaraia, cu vant poternic la rafala !
    De 2 zile il tot cauta jandarii si politea TF pe Curdileu, prin Birtolomeu !
    Daca nici azi nu dau de el...
    Uai, ia-n sa le dau un telefon, ca sa-l caute in rigola de la linia 4, ori in dosul veceului public, unde se pise de obicei ! O fi alunecat omul, exact cand se tinea cu manurilii de pula, a cazut cu tampla de frun cacat inghetat si o intrat in coma indusa !
    Doamne feri, nici nu vreau sa-mi inchipui !

    Da, ca cetatean cu taxele la zi, asi intreba, ca sa auda toata lumea: da Arafat ce face cu Smurdu lui ? Da Meapeneul, ce face ? De ce nu-si cauta camarazii cazuti ? Da SCMDemoralizate, ce face ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Asia, asia, ce lamba mea! Baga mare, ca acusi ii iarasi vineri.

    RăspundețiȘtergere
  13. cu dedicatie;....hac!
    ..........................................................................................

    Reflexe amare fostei mele pule
    de Ion Minulescu

    Când vezi trecând fetiţe care te bagă-n boală,
    Când vezi atâtea ţâţe şi-atâtea pulpe goale,
    Şi când constaţi că pula rămâne veşnic moale,
    Că doarme în izmene şi nu vrea să se scoale,
    Când o ştiam pe vremuri atâta de fudulă,
    Şi chiar neobrăzată şi veşnic nesătulă,
    Mă-ntreb cu-amărăciune de ce-i mai zice pulă?

    Când astăzi nu serveşte decât pentru pişare?
    Şi chiar şi-atunci când pişă, te pişă pe picioare?
    În loc să-i zică pulă, să-i zică pişătoare!
    Să-i zică gumilastic sau chiar veceu anume,
    Da pentru veche-i faimă şi marelui renume,
    Să nu-i mai zică pulă pentru nimic în lume!

    Că numele de pulă legat e de futai,
    De ce s-o cheme pulă, atunci când trec alai,
    Pe stradă mii de pizde, să facă pe niznai?
    Mai bine să ţi-o tai şi la pisici s-o dai.

    Pe vremuri de vedea o fustă, se ridica pe burtă
    Şi se scula de-un metru, pe cât era de scurtă,
    Că azi în loc de burtă se trage înspre craci,
    Că ai ajuns acuma pe dânsa să te caci,
    Când inima şi ochii-ţi poftesc şi-ai vrea să fuţi,
    Ea doarme, n-o aţâţă nici sânii desfăcuţi
    Nici bucile n-o saltă sub foşnetul mătăsii
    Păi să nu-i fuţi Cristosu' şi Adormirea mă-sii?

    De-aceea-n amintirea măreţelor victorii
    Şi preacinstind trecutul încununat de glorii
    Găsesc că-i o insultă zadarnică, cumplită,
    C-această rămăşiţă uscată, smochinită,
    Care-a ajuns o biată ciosvârtă inutilă,
    Acestă stârpitură căreia-i plângi de milă,
    Această căcărează, acest ciot de canulă,
    Să poarte încă titlul imperial... de Pulă.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ioi, de asta cand zici Romania zici Eminescu, zici Creanga si Cartarescu, ori Patapievici si Minulescu !
    Mai zici si Roborta si Kiorbesescu, ori boc cacatul si pontarexul !
    Ioi !

    Nici bucile n-o saltă sub foşnetul mătăsii
    Păi să nu-i fuţi Cristosu' şi Adormirea mă-sii?

    Chear asea !

    RăspundețiȘtergere
  15. Uai, nici nu i-o dau hoscaitei s-o ceteasca, ca zbarcita e-n stare s-o memoreze pe de rost si sa mi-o recite toata ziulica, prin casa !
    Nu brisc eo sa-mi faca frun fel de cenaclu Fleacara, p-aciulea...

    RăspundețiȘtergere
  16. Uoai Birtolomache, suna-ne, sa te ,,triangulam'', sa stim unde sa ti-o dam!

    RăspundețiȘtergere
  17. Iara urla putorile: sa vina armataaaaa...murim de foameeee....murim de seteeeee !
    Tu-va-n gura de betivani ordinari, de putori nesimtite ! Un an intreg ati vandut harbuji cu vagonul, insa nu ati fost in stare sa va cumparati un sac de barabule pentru iarna !
    Urlati ca scapetii dupa armata, r-ati ai dreaca de betivani ! Ca astia de la armata n-au si ei copii acasa, ori neveste tinere ce vor futate, ori parinti batrani si bolnavi ! Trebo sa umble ca idiotii, cu lopetile in carca, pe coclauri, ca sa va scoata pe voi din nameti !
    Tu-vas-n gura de nesimtiti ! Daca erau de mozolit nush ce boase sfinte, scoase de biserica in mijlocul satului, va sfaraiau calcaiele, chiar de iera zapada si de 2 m ! Ca senilatele fugeati la moaste !
    Si vacile alea gravide, n-or putut sa mearga din timp la spital, sa se interneze, ca doar stiau ca tre sa fete ! Iar astia tot anunta la teveu de-o luna ca vin codurile !
    S-or invatat imputitii sa vina armata, la fel ca in capitala, unde toti idiotii stau pe dupa perdele si asteapta sa vina Vanghele sa le faca trotuarele "la negru"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De vro 20 de ani ii tot baga sub zapezi pe harbuzarii astia din Buzau, ori pe castravetarii aia din Braila-Galati si tot nu se trezesc de cap ! Dupa ce-or furat tot ce insemna perdea de protectie s-or desertificat tot ce-o fo padure, acusica urla dupa autoritati !
      Stati dreaca linistiti sub zapada, ca nu chieriti. Bagati puternic sprit de vin cu zapada topita, ca trece codul mintenas ! Ca, fara haloimis, rezistati doua saptamani, fara probleme !

      Ștergere
    2. ...tu-te-n gură!!! să te mai iei de clisari!!! la noi ie liniște și pace!

      Ștergere
  18. chiar asa pmt-ule,chiar asa!!

    RăspundețiȘtergere
  19. De pe saiteul SCMDemoralizate "Istoric Dogarul cel Vesnic Intaiul", aflam ca pe 31 ianoare se convoaca sedinta Comitetulu de Directie.
    Foarte bine, sa nu creada lumea ca zindicatul a defunctat !
    Si tot de acolea, aflam ca la punctul 6 al OZ se va desbate, cu manie proletara, "Sesizarea Comisiei de disciplina in cazul unor membri ai SCMD care produc prejudicii de imagine sindicatului-prezinta Gl Flaer Balan Iosif " !
    Deci, inche mai e unii membrake care dau mue !
    Mai, sa fie ! Si, ca sa nu-i stirbeasca imaginea aia de om botit-bidon turtit a unicului, intaiului si vesnicului nascator de sindicat militar, va fi sesizata comisia de disciplina, care va infiera cu manie proletara si ura de rasa orice prejudiciu !

    A dreaca si sindicatul asta, nu mai are cu ce se ocupa ! Cu penziile s-a terminat, cu marsurile cu fanfara-n frunte, in pas de defilare, s-a terminat, pe la teveuri nu-i mai cheama nici dreaca pe capatanosii astia, asea ca...hai sa instituim programul "Prigoana" !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: scuze, am uitat salutul:
      Horor et Paria, Hae Sictiris !

      Ștergere
    2. Pese: si tot de-acolea, de la Demoralizati, aflam ca exista o procedura de acordare a ajutoarelor DE inmormantare ! Adica atunci cand omului ii arde biuza si n-are bani de-o groapa, de-o lumanare, de-o spaga la popa, SCMDemoralizate vine oportun si imediat la vaduva defunctului plecat la loc cu verdeata si-i si da, cu celeritate, 10 bulioane vechi !

      Ti-ai gasit-o ! Doar pe hartie se cheama ajutor DE inmormantare, ca, in realitate, pana ti-l aproba si ti-l vireaza intr-un cont secret SCMDemoralizate, defunctul mort e deja in putrefactie, la a 6sea-7tea statie spre locul cu verdeata !

      Specific tarii lu Dorele, treboia ca si SCMDemoralizate sa se alinieze, perfect, programului national de futut hartiile ! Cereri, copii dupe acte, declaratii, poze cu mortul cand il scoate pe poarta casii, din care sa rezulte si numarul imobilului, poze la groapa, cand ii bate capacul in cuie, poze de la pomana, din care sa rezulte dezmatul regretului plecarii celui ce-a fost candva...inregistrari video si audio cu "Undea-i plecat tu Grigoreeeeeee !!!"

      In loc sa procedeze simplu, adica, un pretin de-al defunctulu sa mearga la El Lidero Mahimo si sa-i raporteze sincer: dom presedinte, in pula mea, asara o suflat in veioza ALA de-o fo coleg cu mine ! Baga si niatali ajutorul, aciulea, sa i-l duc...cui dreaca o ramas in urma lui, ca sa-i cumpere papuci noi de inmormantare, fara gaurele si tuica de priveghi !
      Dupe care, se faceau ele si actele !
      Ia-n sa vezi, dache creapa...doamne feri, sa zicem asea, intamplator, chear liderul !
      Sa vezi cum fug CURTZUCAII pupincuristi cu banii de inmormantare !
      Pe pariu ?

      Da, de fapt, ce ma intereseaza pe mine, ca eo is membru activ Anecemerere, iar aia iti fac, obligatoriu, inca din timp cat esti activ, un cont special de ingropaciune ! Ceva similar cu Fondul Fenei !

      Da, cel mai mult si mai tare imi place ca nu-ti da banii ches, ci trebo sa-ti deschizi un cont la o banca indicata de ei !
      N-asa ca-i inteligenta miscarea ? De ce sa nu castige si sireaca banca ? Ca doar nu poate crede cineva ca din cauza de securitate si ca ar potea fugi frounul cu banii !

      Ștergere
    3. Pese: mi-asi piula, ca ear am oitat:
      Horror et Paria, Hae Sictiris !

      Ștergere
    4. Pese: uai, daci bine ca sunt doar membru autoexclus al SCMDemoralizate, ca sigur ma chema Comitetul de Inchizitie la Comisea de Disciplina, ca sa ma faca eretic !
      Ce bine ca m-am autoexclus ! Moaaamaaa, ce mi-o furam de la Harcioaga si Popescu Bolsevicul !
      Sigur imi dadea vot de blam cu avertisment si Nese in notarea pe 2014 !

      Ștergere
  20. Sotia ministrului Chtcoiu, urmarita penal !
    In primul rand uitati-va ce muie de penal are chear ministrul in perzoana, asea ca nu-i nicio mirare extraordinara !
    Are cu cine-l inlocui Primul ministru Dottore-Plagiattore-Privatizattore VV Acciza !
    Poa sa-l puna si pe Fane Spoitoru ori pe Brader's Camataru, ca nu-i nicio diferenta !

    RăspundețiȘtergere
  21. Aveti aciulea un filmulet, ca sa vedeti cum se face deszapezirea in Sectorul 5 Marean Vanghelis !
    Imaginile sunt filmate la intersectea stradelor 13 Sectembre cu Sebastean, colt cu Trafic Greu !
    Nu prea stiu cum s-a realizat inszapezirea, insa deszapezirea este pur de-a dreptul !
    ===================
    http://www.realitatea.net/cum-se-face-deszapezirea-in-japonia-video_1366906.html
    ===================
    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
  22. Judetele cele mai asistate social. Morometii de Teleorman sunt campioni, urmati de betivanii de Vaslui si de spargatorii de seminte de Mehedinti. La polul opus, Birtolomeu Gara, Bucuresti si Brasov.
    de Dan Popa HotNews.ro
    http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-16492125-judetele-cei-mai-multi-asistati-sociali-teleormanul-campion-urmat-vaslui-mehedinti.htm

    RăspundețiȘtergere
  23. N-am crepat eo 10 ani de dictatura Curbasista, apoi n-oi crepa nici in aste 45 de saptamani, de-or mai ramas !
    Eote, ca poimaine e iar jiaga-jiaga si s-a mai dus una !
    Ioi !
    Abea astept sa revina kingu si printesele !

    RăspundețiȘtergere
  24. Atunci can' toti urla ca e dictatura SIGUR NU E
    Atunci can' toti urla ca e democratia poporului SIGUR E

    ps ati incercat sa spuneti ca e dictatura pe vremea lu' Ceasca?(atunci era democratie "deplina") Ce ati fi patit?

    RăspundețiȘtergere
  25. CEZARICIU, HOP, HOP, HOP,
    SA-MI SUJI TATA KRICIU
    SI-NC-ODATA HOP, HOP, HOP
    TI-O TRAG TATA LA CIOK!

    RăspundețiȘtergere
  26. Na! apoi vad ca indiferent de titlul articolului tot de-a'mpulea se scrie....fiecare ce vrea el si pula lui!
    Apoi no! ca si io fac la fel.....hac!
    PS bine ca no trebo sa duc pe nimeni la caca-pisu.Am avut ecsperienta asta acu fo 10 ani,da m-am lecuit dupe ce "canishu speniol" mi-a rontait juma din mobila.Da nu era vina lui,ca era mic si prost cu dintii in crestere.Altii sunt mari si prosti.....hac!!

    RăspundețiȘtergere
  27. Mneata !
    Greata !
    Ai the pula me, iar e mercuri, ear e cod !

    RăspundețiȘtergere
  28. Jde familii si celibatari din orasiul sucevean Suceava risca sa hie executati silit din cauza datoriilor la Termica pentru caldura la corolifere si apa calda la ghivete !
    Afara din case, tu-i in gura de imputiti ! Sa mearga sa munceasca in Italia, la sters cururi de cacat, daca n-au bani de platit intretinerea !
    Jos Ceausescu, ai ?
    Macar ala, de trista amintire, iti dadea apartamentul, dupe care il durea in piula prin ce metode improvizate ti-l incalzesti !
    Astilalti, de vesela amintire, dupe ce te-or dat afara si de la serviciu, te dau afara si din casa !

    RăspundețiȘtergere
  29. Uai, muine e sarbatoare mare, cu cruce cod rosu !
    †) Sf. Trei Ierarhi: Big Bozea, Grigorie Teologul şi Gioni Muie de Aur !
    Aveti grije sa va spalati izmenele la cur, de azi si sa nu pacatuiti !
    Eote ce zice de Nenea Big Bozea:
    =======================
    Vasile cel Mare era înalt şi drept la stat, uscăţiv şi slab, negru la faţă, cu nasul plecat, sprâncenele arcuite, cu fruntea cam posomorâtă, asemenea omului gânditor şi îngrijorat, cu obrazul lunguieţ şi cam încreţit, cu tâmplele adâncite, cam păros la trup, cu barba destul de lungă, căruntă pe jumătate. Acesta a întrecut cu scrierile sale nu numai pe înţelepţii din zilele lui, ci şi pe cei vechi. Străbătând toată învăţătura, era stăpân pe toată ştiinţa; se folosea de toată filosofia înţeleaptă în lucrările sale şi sporea în cunoştinţa tainelor dumnezeieşti.
    ======================
    Eoi !
    Cand ii vad poza...
    AMIN !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, si LA MULTI ANI !
      Ca, de fapt iasta froiam sa zic, da m-am loat cu clampanitul si-am deviat !

      Ștergere
  30. Uăi PMT-ule, Sf. Vasîli ăla di cari veorgheşti, nu prea samână cu Nenea Vasîli al nostru ista cu barbâ!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numa la barba samana, oleaca ! In rest...ii mic si cracanat, bortos si plin de osanza, cu un nasos cat o patlagea, chel cacapul pulei, cu muia ca o opinca incretita si ceafa de bohai !
      Insa, la barbison, samana oleaca !

      Ștergere
  31. Ioi, ce gicoleste !
    Numa ce-am venit de afara, de la caca-pisu si m-am chinuit o jiuma de ora sa-mi dau gios turturii de la nas !
    C-o furculita ! Ioi, si ce coloare galben-turcoaz aveau !

    RăspundețiȘtergere
  32. Ioi ! Mi-o ramas hoasca Inszapezita, cu doua seacose in manuri, intr-un morman de zapada, infipta pana la zona curului !
    S-o ferit de-o masina de pomperi, ce mergea la o intervente, s-acolea o ramas ! Noroc ca am triangulat-o pe gipiesul de la mobil si m-am dus s-o iau la stanga !
    Bine macar ca n-o fo cazul de fro respiratie gura la gura, ca nu s-o barghierit de fro saptamana, de zici ca-i Erol Flin, cu mustacioara din tinerete !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Superba exprimare!
      PMT, te tuca o ardeleanca! O meriti,ma narodule plin de talent!

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri