Google Translate

miercuri, 8 ianuarie 2014

Nană, e de belea! Va rugam liniste! Comisia de anchetă „Nana”... lucreaza! Vom trai si vom vedea!


Comisia de anchetă „Nana” şi-a intrat în pâine.
Adrian Rădulescu, consilierul lui Traian Băsescu, va fi chemat la audieri.
 
Comisia parlamentară care anchetează afacerea Nana, achiziţionarea de către Traian Băsescu a 290 ha de teren în judeţul Călăraşi, şi-a început lucrările. Comisia îl va audia şi pe consilierul prezidenţial Adrian Rădulescu, implicat în această afacere.

Ce vor verifica senatorii şi deputaţii din comisie
Comisia parlamentară de anchetă privind terenurile agricole din comuna Nana, judeţul Călăraşi, îşi începe miercuri lucrările. Comisia s-a constituit în urma suspiciunilor referitoare la achiziţionarea de către Ioana Băsescu (în fapt achiziţia a fost asumată de Traian Băsescu, acesta declarând public că nu a dispus de garanţiile financiare necesare obţinerii creditului – n.a.) şi urmează să adopte un raport în termen de 60 de zile. Conform Hotărîrii Parlamentului nr. 74 din 10 decembrie 2013, principalele obiective ale comisiei sunt următoarele:
  1. Verificarea trasabilităţii terenurilor înstrăinate în perioada 1990 – 2013 pe raza comunei Nana, judeţul Călăraşi.
  2. Verificarea situaţiei subvenţiilor încasate de la APIA în perioada verificată în zona supusă anchetei.
  3. Verificarea statutului juridic şi al raporturilor de proprietate asupra terenurilor din zona Nana în perioada 1990 – 2013.
  4. Verificarea structurii de culturi a exploataţiilor agricole din zona supusă anchetei.
  5. Verificarea legalităţii tranzacţiilor cu terenuri din zona supusă anchetei în perioada 1990 – 2013.
Consilierului prezidenţial Adrian Rădulescu va fi totuşi audiat la Comisie
Membrii comisiei au anunţat că va fi audiat (în şedinţa de lunea viitoare vor începe audierile) şi consilierul prezidenţial Adrian Rădulescu. Iniţial, când constituirea comisiei se afla doar la nivel declarativ, s-a afirmat că „trebuie verificată” şi implicarea într-o afacere PRIVATĂ (achiziţia terenului de către Ioana Băsescu, aceasta având calitate de persoană privată, la fel ca şi vânzătorul, o firmă deţinută de doi soţi de naţionalitate italiană cu domiciliul în Principatul Monaco – n.a.) a consilierului prezidenţial Adrian Rădulescu. Ulterior, până la declaraţiile date presei miercuri, 8 ianuarie, numele lui Rădulescu nu a mai fost pronunţat. Implicarea acestuia are iz de conflict de interese, dacă nu chiar mai mult. Toate acestea (şi inclusiv eventuale implicări ale altor oficiali din instituţii ale statului) ar trebui să fie verificate de către senatorii şi deputaţii din comisie.

O „întâmplare fericită”
Iată ce a declarat nonşalant Rădulescu în toamna acestui an la Realitatea TV:

„E simplă povestea. Domnul preşedinte a afirmat de mai multe ori că a dorit să cumpere terenuri. L-am auzit că ar vrea să cumpere teren, să devină fermier. Asta a fost acum câteva luni, cred că la sfârşit de august. Chiar nu circulă terenurile astea, e lipsă de cumpărători. Chestiunea asta e în funcţie de unde e terenul, care e bonitatea lui, care e suprafaţa. Sunt mulţi factori care determină preţul unui teren. Într-o discuţie cu nişte colegi, unul zice: «am auzit că domnul preşedinte vrea să cumpere un teren». Şi îmi spune că e la Călăraşi un teren de 290 de hectare. M-am dus să văd terenul, nu mi-a venit să cred. I-am spus domnului preşedinte că i-l recomand (...). Dumnealui şi-a exprimat public de mai multe ori dorinţasă cumepere teren, între 200 şi 300 de hectare. Mi-a dat adresa celui care avea terenul, o firmă românească ai cărei acţionari erau în Italia. I-am dat telefonul avocatei, Ioana a luat legătura cu avocata şi de acolo nu mai ştiu cum s-au desfăşurat lucrurile. A fost o întâmplare fericită”. Credem că orice comentariu este inutil.

Comisia „Nana” va avea site propriu
Legat de ce va face comisia în primele zile ale săptămânii viitoare, senatoarea PSD Gabriela Vrânceanu Firea Pandele a făcut următoarele precizări: „Luni vom avea deja primele audieri. La ora 15.00, reprezentanţii OCPI de pe raza judeţului implicat şi de la ora 17.00, prefectul acestui judeţ. Audierile vor avea două părţi. În prima parte vor fi audiate instituţiile, prin reprezentanţii lor, în legătură cu istoricul acestor terenuri, şi în a doua parte vor fi invitate şi alte persoane în legătură cu care se face vorbire în aceste documente, pe care le vom primi, sperăm, cu celeritate încă de luni. Primele instituţii invitate săptămâna viitoare vor fi OCPI, reprezentanţii Cărţii Funciare, prefectul, primarul, directorul Institutului Fundulea, ANRP, ADS, APIA, Ministerul Agriculturii, direcţiile agricole, consilierul Adrian Rădulescu şi, de asemenea, notarii implicaţi.

Această comisie va avea un site începând de săptămâna viitoare, unde cei care consideră că au anumite informaţii pe care pot să le pună la dispoziţia comisiei să o poată face direct, să se poată înscrie la audieri în faţa membrilor comisiei. Lucrările comisiei vor fi transparente. În momentul în care vor preciza că sunt anumite informaţii clasificate, vă vom informa şi vom solicita ca toţi membrii comisiei să aibă certificate ORNISS”, a precizat senatoarea social-democrată. De asemenea, va fi solicitat şi raportul comisiei “CEC” şi senatorii din această comisie vor fi invitaţi la discuţii, ţinând cont de faptul că afacerea “Nana” este legată de scandalul creditului obţinut de Ioana Băsescu de la această bancă. Reamintim, în 2013, Ioana Băsescu a fost UNICUL cetăţean din România care a obţinut un credit de peste un milion de euro de la CEC pentru cumpărarea unui teren agricol.

Sursa:

http://www.cotidianul.ro/adrian-radulescu-consilierul-lui-traian-basescu-va-fi-chemat-la-audieri-229725/

====================================================


Audierile la comisia de anchetă "NANA" încep luni
Comisia de anchetă privind legalitatea achiziţiei terenurilor din comuna Nana, Călăraşi, şi-a completat, miercuri, conducerea şi a stabilit programul de lucru, şedinţele urmând a avea avea loc de luni până joi, până la finalizarea anchetei parlamentare.

Membrii comisiei au votat, în prima şedinţă din 2014, pe deputatul PNL Ioan Cupşa pentru funcţia de vicepreşedinte şi pe deputatul PC Vicenţiu Irimia ca secretar.

Cei doi au fost votaţi cu unanimite de voturi în cadrul comisiei.

Membrii comisiei au votat, tot cu unanimitate, şi Regulamentul de funcţionare a comisiei, care va fi trimis, pentru un nou vot, în Birourile Permanente ale celor două Camere.
Preşedintele comisiei parlamentare de anchetă, Eugen Nicolicea, a propus şi programul de lucru al comisiei, începând de lunea viitoare. Astfel, membrii comisiei urmează să se întâlnească în şedinţe de lucru de luni până joi, până la finalizarea anchetei parlamentare.

Comisia discută la ora transmiterii acestei ştiri programul audierilor şi persoanele care urmează să fie invitate la comisie, pe tema terenurilor din zona comunei Nana.

Comisia parlamentare de anchetă pentru verificarea legalităţii achiziţiei terenurilor din zona comunei Nana, judeţul Călăraşi, a avut prima şedinţă de lucru în 17 decembrie, când a fost ales preşedintele acestei comisii, deputatul Eugen Nicolicea.

În urma anunţului PDL că nu va participa la şedinţele Comisiei de anchetă, membrii acesteia au stabilit să aştepte o nominalizare din partea democrat-liberalilor pentru funcţia de vicepreşedinte al comisiei. "Dacă până data viitoare, PDL nu va ocupa această funcţie de vicepreşedinte, ea va fi repartizată altor grupuri din cadrul comisiei", spunea Nicolicea, în decembrie.

Comisia de anchetă a celor două Camere se numeşte "Comisia parlamentară de anchetă pentru verificarea legalităţii achiziţiei terenurilor din zona comunei Nana, judeţul Călăraşi", potrivit draftului de Regulament.

Comisia este alcătuită din 13 deputaţi şi senatori PSD, PNL, PC, PPDD şi UDMR, astfel: de la PSD - Gabriela Firea, Eugen Nicolicea, Ioan Adam, Nicolae Şerban, Mihai Vifor, Adrian Solomon, de la PNL - Mircea Dobra, Iulian Dumitrescu, Costel Alexe, Ioan Cupşa, de la PC - Vicenţiu Mircea Irimie, de la UDMR- Tanczos Barna, de la PPDD - Teiu Paunescu.

Obiectivele comisiei de anchetă sunt verificarea trasabilităţii terenurilor înstrăinate în perioada 1990 – 2013, pe raza comunei Nana, verificarea situaţiei subvenţiilor încasate de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură, în perioada verificată, în zona supusă anchetei, verificarea statutului juridic şi a raporturilor de proprietate asupra terenurilor din zona Nana, verificarea structurii de culturi a exploataţiilor agricole şi verificarea legalităţii tranzacţiilor cu terenuri din zona Nana, în perioada 1990-2013.

Comisia de anchetă poate invita pentru audiere şi explicaţii orice persoană care poate avea cunoştinţă despre o faptă ori o împrejurare de natură să servească la aflarea adevărului în domeniul care formează obiectul activităţii comisiei de anchetă.

Regulamentul mai prevede că împiedicarea în orice fel a activităţii comisiei de anchetă în îndeplinirea atribuţiilor sale se sancţionează potrivit legii penale.

În plus, la cererea comisiei, orice persoană care cunoaşte fapte sau împrejurări în legătură cu situaţiile semnalate este obligată să le aducă la cunoştinţă sau să le înfăţişeze, iar instituţiile sau autorităţile cu atribuţii referitoare la faptele înfăţişate sunt obligate să răspundă la solicitările comsiiei de anchetă, în termenul stabilit.

În cazul în care este necesară prezenţa unor experţi pentru lămurirea unor fapte sau împrejurări în vederea aflării adevărului, Comisia de anchetă dispune efectuarea de expertize.

În activitatea sa, Comisia va putea utiliza specialişti fără drept de vot, desemnaţi de grupurile parlamentare. Constatările, conzluziile şi propunerile comisiei vor face obiectul unui raport final, care va fi depus la Birourile reunite ale Parlamentului în termen de 60 de zile de la înfiinţarea comisiei, votul final urmând a fi dat într-un plen reunite al celor două Camere ale Parlamentului.

Sursa REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/audierile-la-comisia-de-ancheta-nana-incep-luni_1353433.html#ixzz2pqXACn00
==========================
=============================================
================================================================

33 de comentarii:

  1. Neatza Buna la ZOO + 9, Cezar sa traiasca, de zor sa ne-o belingheresca, iar pe la 2 sa ne imbeleasca la oaua!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sireacul Romanistan ! S-a transformat intr-o ancheta generalizata ! Fiecare ancheteaza pe cate cineva sau ceva ! Tara anchetellor fara de sfarsit: cand noi pe voi, cand ceilalti noi pe voi !
    Uitati-va la cohortele intregi de oameni constituiti in comisii, subcomisii si secretariate care, in loc sa munceasca si sa produca plus valoare pentru tarisioara iasta, asea cum produceam eo cand ieream apevistul pulei activ, belesc pulilii, pe bani grei, prin palatele patriei, analizand rezultatul actiunii razelor de luna asupra galosilor de guma !
    In asta s-a transformat Romanistanul, intr-o uriasa comisie ! Cum trage unul un basescu, hop si-o comisie de analiza !
    Pai, in fond si la urma curului, cu ce sa se mai ocupe lumea si p-aciulea ! Ca doar vanatoarea e in gena romanasiului inca de pe vremuri demult apuse !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si, ma rog, chiar si daca aceasta supercomisie, formata din puritatea absoluta si exponentii moralitatii dumnezeiestia ai poporului roman, ar constata ceva nashpa, ce-o sa se intample ?
      Hai sa fim seriosi ! Nu mai poate cineva de inca o comisie !
      N-or reusit ele Curtea de Conturi, ori Corpurile de control sa produca efecte cu concluziile lor, in urma unor controale, ca de exemplu cel de la meapene, pe tema penziilor militare facute harcea-parcea, d-apoi o comisie condusa de magnificul si purificul Nicolici Pulifrici Traseist Politruc !
      Da, da, stiu ! E implicata fomelia Intaiului kior al patriei, cu suspiciuni asupra institutiei prezidentiale, si de aia numa o comisie formata din alesii neamului, indeosebi din cei redistribuiti prin manareli smekeresti si intrati pe usa de incendiu in Sparlament, ar avea competente sa faca lumina !
      Kasai diagrama de relatii !

      Ștergere
    2. Pese: bag sama ca, aciulea, nu s-or mai sesizat procororii cu biblia supt brat, ca sa-i ia la intrebari, mintenas, pe cei ce-au manarit creditul asta bancar !
      Numa cand e vorba de morometi, de prostimea satelor, se otosesizeaza din oficiu, ca s-or dus sa voteze !
      Aciulea trebo comisie bre, de aia cat o companie de infanterie, incadrata ca la razboi, care sa ne lamureasca cum sta treaba !
      Din pacate, pentru unii, si din fericire, tot pentru unii, multi ani, de acusica in colo , vom avea parte de balci !
      Nevar nu se va sfarsi !

      Ștergere
    3. Si dache tot s-or apucat astia de analize si-or sa prinda experenta cu cazul Nana-Banana, ar fi bine si indicat, pentru statul romanesc, independent, democratic, suveran si indestructibil, sa puna in analiza cele 5 puncte mentionate in postarea de mai sus si la nivelul intregii tari !
      Sa vada poporenii cam cum si ce e cu pamanturile astea p-aciulea, la nivelul intregii colonii, cu baronii care le administreaza, cu autoritatile locale care le-au instrainat si tot asea !
      Da eo nu cred ca ar potea fi sorprize ! Da zic si eo, asea !

      Ștergere
  3. Ma uitai sa vad ce fekala molfaiam egzagt acusica un an, pe aceasta vreme !
    Pai, pe aceasta vreme, egzagt acusica un an, ii dadeam mue lui Zdrentean, care a vrut sa faca un triplu Axel pe gheata si, neavand ochelarii la el, cu lentilele cat fundul de la borcanele de castraveciori bulgaresti la otet, a dat cu curul de pamant de i se rupse osul femural !
    Ierea in spital, mititelul, iar noi il compatimeam !

    RăspundețiȘtergere
  4. Astia de la Obositorul Militar is inca in vacanta !
    Or ramas tot cu bradul de Craciun, pe ultimul numar, de acusica fro 3 saptamani !
    La ei cica "saptamanal" inseamna o data la 3 saptamani !
    Ori or ramas incotopeniti cu totii, cu redactorul sef in frunte, undeva prin nametii de la Ranca si, in compensare, cand i-or readuce salvamontii la poale, or sa editeze 3 in 1nul !

    RăspundețiȘtergere
  5. Imagini INCREDIBILE ! Cum arata Don Cur de Leu Muci Mereu in Gara Birtolomeu, dupa o sesiune de mucificare totala !
    Multumim pentru pozele trimise !
    ===========================
    http://www.antena3.ro/galerie/imagini-incredibile-cum-arata-barbatul-care-nu-s-a-mai-spalat-de-60-de-ani-242205.html#foto
    ===========================
    Ioi !
    Cam asea am aratat o data si prin scoala, tot plutonul, dupa fro doua ore de instructie tactica in teren, dupa ce ne-a prins OSU ca ieream cu totii in buda, la fumat, in loc sa fim la telejurnal si ne-a dat in gat, a doua zi de dimineata, la comandantul de Co !
    Ioi ce ne-o futat pe dealuri si pe campii, iar afara ploua cu gamela !

    RăspundețiȘtergere
  6. Ispita banului la Patriarhie. BOR, amendata pentru ca ar fi incalcat 3 porunci la o licitatie
    ======================
    Pe ei, futu-i in muie de BORati !
    Sa vedem cine va jiura, cu mana pe biblie, ca va spune adevarul si numai adevarul, asea sa-mi ajiute Dumnezeu !
    Tzapul al batran ar treboi sa dea socoteala, Inalt Preacufuritul !
    Dache ar sti prostimea ce afaceri invart ghiavolii astia, in numele credintei si-al Celui de Sus !
    Ioi !
    Las ca-i bine. Baga mare dom Chitoiu, ca au de unde. Banii manariti de astia, la nivelul intregii colonii, reprezinta aproape un sfert din PIB !

    RăspundețiȘtergere
  7. Uai, o zi buna si muie de 5***** !
    Stiti voi, tre sa plec cu potaia la caca-pisu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: ioi, iar e joi !
      Si iar vine jiaga-jiagaaa !
      Uai, cand ieream apevistul puley activ, parche nu trecea asea repede timpul !
      Iar cand intram de serviciu pe ume, parca statea ceasul in loc ! Aghea asteptam sa dau raportul, dimineata si sa predau serviciul ! Si ce naspa ierea cand prindeam si schimbarea garzilor ! Ai di pula me, treboia sa cunosti toate comenzile de miscare a garzilor, se preda monitia la fata locului, cartus cu cartus, corpul de garda, gheretele, ciupercile ! Asta, ca un bonus !
      Ioi, ce cosimar, lumina-ti-as fata !

      Ștergere
    2. Pese: da ce ii explic eo lu Cufu Rez, ori Caca Rez asta, de-si zice NATOIST ! In mintea lui, armata e ceva asea cacum is pozilii de prin Observatorul Militar, de la pagina cu tehnica secolului XXI, unde -s fotografiilii cu avioanele invizibile si puscoacele care trag dupe colt !

      Ștergere
  8. Uai, m-am intalnit acusica, cand ieream cu potaia la caca-pisu, cu un apevistul pulei, de asta care le are cu finantele publice si ni-o spus ca s-or deschis creditele, asea ca s-ar potea sa ni-o bage mui ne ! Toata ni-o baga, ca cica 12 ii duminica si nu mai are mosnegii bani !
    Uai, daci bine, ca si eo am dat o gremada de bani la popa, cand o venit cu popoteaza si-am remas fara firfirei ! Nici nush daca mai am fro mie de lei, pana luni, cand sigur ni-o baga !

    RăspundețiȘtergere
  9. Inca o comisie de ancheta si analiza si-a finalizat activitatea, in glorie deplina !
    Nimeni nu este vinovat de spagareala din scolile Romanistanului !
    Singurii vinovati sunt parintii, care dadeau spaga de bunavoie !
    Adicaretelea, cum ar veni, aciulea la noi, in spatiul mioritic, spaga a inceput sa se dea cu forta !
    Am aozit ca multi parinti nici nu vor sa auda de scolile unde nu se dau spagi ! Cica sigur ie ceva in neregula unde nu se dau spagi pentru ziua Doamnei, pentru 1 Marte, pentru cadourilii de Ziua Mumei, pentru fondul clasei, pentru fondul scoalei, pentru cserocs, pentru perdele la sala de sport, pentru serbarea de sfarsit de an, pentru bradul de dinainte de craciun, pentru ecscurzea cu clasa, pentru ziua adjunctului, pentru curatenie, pentru stimulent la paznici, pentru detectoarele de fum din cacastor ca sa-i prinda pe bagabonti cand fumeaza, pentru lacuit parchetul, pentru camere de loat vederi in cacastor ca sa-i si vada pe bagabontii de-or facut fum si-or declansat aparatele de detectat fumul, etc !
    Nu va vine a crede ?
    Ioi !

    Deci, in concluze, vinovati is tampitii astia de parinti ! Si n-ar fi exclus sa si auzim de fro 2-3 dintre ei arestati, pentru dare de mita !
    Asea, ca sa se invete minte in ce colonie traiesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: acusica, ca sa nu hiu rautaceos, tin minte ca si pe vremea cand imi desavarseam si eo studiilii militare la cursul de comandanti de companii, pentru a deveni un cadrul militar de nadejde al patriei, bine pregatit profesional si cu un bogat bagaj de cunostinte teoretice si practice, aveam un fel fondul clasei ! Ierea unul in grupa care, lunar, strangea de la fiecare cate o dijma, necesara achizitionarii lunare de cafea si tigari, pentru tovarasii lectori ! Uai, zilnic le bagam la astia cate o ditamai spaga, compusa dintr-o cana babana de nes si cate 2-3 chentane !
      Pe vremea aia...ho, ho ! Ierea marfa de contrabanda, uai ! La un moment dat se invatasera toti lectorii din centru sa vina la o cafea la noi, chiar de mai aveau, ori nu, ore la grupa noastra !
      Ioi, unul ierea zilnic scos de la cursuri si ramanea la garsoniere, ca sa frece la oala de nes si sa incalzeasca apa, cu termoplonjonul ! Avea un fierbator de fro juma de metru, de incalzea, aproape instant, o galeata de apa !
      Uai, ce spagi mai dadeam ! 6 luni or boierit prifesorii nostri !
      Ci fain bre, ce amintiri !

      Ștergere
    2. Pese: uai, pana si organu de partid mai venea, din cand in cand, la cate o spaga, la grupa noastra ! Aveam ore de socialism stiintific si dialectic multilateral dezvoltat cu organul !
      Cre c-o fo cel mai boier ! Ne dadea numa de conzpectat, ne dadeam singuri extemporale si toti or terminat cu media 10, la el !
      Uai, ce spagi ! Doamne feri ! Acusica, cum ai tras o besescu, cum te trezesti c-o comisie de ancheta !

      Ștergere
    3. Uai, si-mi aduc aminte ca apucaturile astea or dainuit, chiar si in anii de dupa lovitura de stat din 89, pana mai in zilele de odinioara, marcate de o democratie accentuata !
      Numa ca se modificasera oleaca cerintele, avand in vedere si nivelul cel mai inalt al institutiei care contribuia la desavarsirea pregatirii mele, precum si faptul ca, un nes si un chentan nu mai aveau efectul emotional din anii dinainte de Marea Rascolutie din Decembre !
      Cerintele iereau altele, adica nu se mai servea decat cafea cibo inbunatatita, cu aditivi fara miros si usor colorati ! La botul calului, odata cu strigarea catalogului, iar lunar, dezbateam problematica acumulata in diverse locatii pitoresti, cu platouri vanatoresti si lautari de first clas !
      Ioi, ce spagari mai ieream ! Intr-o zi n-am ajuns fro 3 zile p-acasa ! Asea de mult a tinut spaga !

      Ștergere
  10. Uai, o zi buna ! Da-le-n pula de amintiri, ca ma tot troncane zbarcita la capulete, ca iar imi curg mucii la leptop si ca nu mai contribui cu nica la viata de familie, ca nici de potaie nu mai am grije, bla, bla !
    Merg sa ma bag oleaca in seama !
    Spor la muie, de 5***** !

    RăspundețiȘtergere
  11. Uai, mai sus, sub Arhiva, gasiti un film care se merita vazut: Prezentare Mehedinti - From legend to present (official HD) - YouTube
    Ai di pula me, tara iasta sigur nu ne merita si nu-i facuta pentru asemenea idioti, cacum suntem !
    Gata, chiar ca fug !

    RăspundețiȘtergere
  12. Interesante obiectivele pe care si le-a propus Comisia Nana, in cadrul anchetei privind efectul razelor de luna, asupra galosilor de guma !
    In special cele cu "trasabilitatea" si "structura de culturi"din zona !
    Parerea mea este ca, daca nu verifica si aspectele legate de secularizarea averilor manastiresti, reforma agrara-ca urmare a unor cerinte mai vechi, impuse de Revolutia de la 848, precum si Legea Consiliilor Locale adoptata inca de pe timpul Guvernului Kogalniceanu 1nu, Comisia Nana-Banana nu are sorti de reusita !
    Ori, mai bine spus, va avea aceeasi soarta ca si comisia cu invatatoarea spagara !
    Ori caco misiile care s-or ocupat, pe viata si pe moarte, de copchilul ala sfasiat de maidanezi si care or rezolvat FIX PULA ! Adica e mai rau si de cum o fo !
    Ori caco misiile care s-or ocupat de blocul ala de-o sarit in aer, din cauza companiei de gazuri, iar vinovati, tu-i in gura, or fo mortii de locatari, ca s-or aflat intr-un loc nepotrivit, intr-un moment f.f. nepotrivit !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acusica, ca sa nu hiu rau, totusi or fo in Romanistan si comisii care s-or facut pe deplin datoria !
      Cacum ar hi Comisia de Onoare si de Judecata Aspra a Ministerului Dezbinarei Nationale, de l-o judecat aspru si mustrator pe locotinentul pulei, de-o avut coraj sa iasa-n Universitatii tobosar si sa zica ca in invatamantul militar, printre altele, este o mafie institutionalizata !
      Ioi, ce lectie de onoare si demnitate or dat apevistii pulei, intregii noastre socetati civile !
      Sa vada lumea cum se face o comisie adevarata, nu caca-maca !

      Ștergere
  13. si-o mai fo o comisie de si-a facut "datoria".Aia de l-o 'puscat p'al batran.....ca trebonal ionopot sa-i zic.Auzi cica ar fi bagat mine sub ieconomia nationala.Ala sireacu in acest domeniu ierea ca un biplan fata de astia de azi care este supersonice

    RăspundețiȘtergere
  14. Mama lui Adrian Cristea: "Cred eu ca Bianca are probleme psihice. Are tulburari de comportament"
    ====================
    Nu tanti, lu jarteaua asta ii place fff mult futatul ! Asta-i tulburarea ei de comportament, ii place sa si-o traga, intotdeauna si forevar, cu altcineva decat cu cel care se afla impreuna, la un moment dat !
    Simplu, o mananca la futelnitza, necontenit. Ca si cum i-ai lua punga cu aurolac, de la gura, unui boschetar de la Gara de Nord ! Pana nu gaseste alta, nu se opreste din zbierat, urlat si facut spume la gura, de o nuanta galben-verzuie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ualeiii.... lesin.... chemati dreak salvarea...

      Ștergere
  15. Tara lu Dorele !
    Drum construit pe mijlocul altui drum ! Atata i-a dus mintea pe "inginerii" romanesti, absolventi de studii inalte la Universitatea Biosferica, intr-o joi dimineata ! Sa construiesti un picior de pod, de trei ori mai lat decat drumul, exact pe trasa acestuia, pentru a monta doua deschideri cat doua lindicuri neexcitate !
    Uitati-va, oameni buni si nebuni la mareata opera de arta, pe care se lipesc masinile in mers, precum mustele pe parbriz la o viteza de peste 89 de km pe h, in afara localitatii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: eote si lindicu, cu pozilii !

      http://adevarul.ro/locale/suceava/masurile-luate-autoritati-zidul-mortii-benzi-rezonatoare-lampi-luminoase-suplimentare-1_52cebe26c7b855ff5656a8ab/index.html

      Ștergere
  16. CEZARIKA, HOP, HOP, HOP,
    TIE SI VINTORULUI DE TIRIAC SA V-O DAU MAMA LA CIOK!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ioi !
    Tineti-va bine, ca vin amerlocii, din nou, sa vada ce dreaca se intampla cu justitia in colonia iasta !
    Iar ne-o parat Partzescu la Oncl Sem !
    Ioi, cum ii mai cheama la raport, sa dea cu suptsemnatul, acest Gion Uain al justitiei mondiale, trimis sa puna ordine si disciplina in cesemeu, deneau, peneau, uteceu si alte cecereuri de astea, pline de procorori cu biblia supt brat, care infaptuiesc actul de justitie, legati la ochi si cu balanta-n manuri !
    Iar ai nostrii, la fel de demni ca si ilustrii nostrii inaintasi, ce-or faptuit istorii pe aceste meleaguri asezate la rascrucea marilor migratii, se tarasc pe coate si genunche la alde Oncl Sem, sa le mozoleasca manurilii cu sarutari patimase de supusi jegosi, precum norodul moastele sfintei Parascheva, in pelerinajul de pe dealul Copoului, colt cu Socola !

    N-avem barbati, bre ! N-avem !
    Am gresit, am gresit ! Da asta nu inseamna ca tre sa dam socoteala la toti veneticii pamantului !
    Suntem mari scule de bascule in asea zisa MUE, insa ne trag de urechi amerlocii, cand vrea muskii lor !
    De fapt, prin cei ce ne conduc destoinic, spre noi si noi culmi de progres si civilizatie, suntem un fel de chelea pulii !
    Vai de capuletilii nost !

    RăspundețiȘtergere
  18. Am oitat sa semnalez ca s-a trezit echipa de la Obositorul Militar si a reusit sa bage si primul numar al ziarului, pe anul asta !
    Greu domle, greu ca vacantele astea !
    Astia or sigilat inainte de Nasterea Domnului si nu s-or mai obosit sa vina la lucru, ca oricum nu s-a mai facut nica prin meapene, fro 3 saptamani !
    In afara de batranele DACuri, care or avut misiuni ordonate de transport cetina de brad, in zona Izvor nr. 4 si de cateva ARO 244D, de-or transportat personalul din serviciile operative, in rest totul a fost un fel de ciocu mic !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: la fel de interesant, nimic de spus ! Nici macar rubrica "Pe loc repaus"a lu generalu Popa n-a disparut ! Chiar daca el a disparut la penzie !
      Cica vor sa bata recordul ProTeveului, cu al 473765lea epizod din Tanar si neprihanit !
      Obositorul vrea sa bata milionul !

      Ștergere
    2. Pese: si mai e o curiozitate, cu grad de general, care mi se pare ca are un fel de barba si se intituleaza Mandrescul !
      Uitati-va si voi ce are aratarea aia pe haina, de zici ca-i pomul de craciun de aciulea din fata magazinului Mega Imagine !
      Doamne feri, la fel ca in mintea lu Cufu Rez, ori Caca Rez, care-si zice OTANIST-MUIST ! Astia-s exponentii armatii, iar daca le pui un pistol in mana, se pusca mai rau ca Nascase Puscarie !
      Ioi !

      Ștergere
    3. Intr-adevar, obositor darn mai ales plictisitor acest obositor militar. Prin 1980 erau gazetele de perete de companie. Continutul nu s-a schimbat decat autorii articolelor: generali, colonei, maiori si ici - colo cate-un plutonier. Halal jurnalisti, sa nu le fie de deochi...

      Ștergere
  19. Minunile pe care le poate face un singur PAHAR CU APĂ băut dimineaţa
    ===============================
    Mare cacat ce au descoperit si japonestii astia, pentru ameliorarea durerilor de hemoro izy !
    Sa va spune Don Cur de Leu Muci Mereu minunile pe care le poate face un pet de vodca "Adio Mama", baut dimineata pe racoare si stand cu muia la soare !
    Nu numai ca micsoreaza durerea de hemoroizi, insa, dupa o perioada, o si anihileaza total ! Se usuca si cad, precum ghindele din stejari, toamna cand frunza devine aramie !
    Numa sa va spuna, sa vedeti de nu-i asea !
    Pe crucea mea !
    =====================
    Ia, ia si lindicul:

    http://www.realitatea.net/minunile-pe-care-le-poate-face-un-singur-pahar-cu-apa-baut-dimineata_1354795.html#ixzz2pvidU19N

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri