Google Translate

miercuri, 29 ianuarie 2014

Trafic de organe, cu acoperirea medicilor. Cum se negociază viaţa la Institutul Fundeni din Bucureşti. CAMERA ASCUNSĂ.


CAMERA ASCUNSĂ. Trafic de organe, cu acoperirea medicilor. Cum se negociază viaţa la Institutul Fundeni din Bucureşti.
Digi24.ro
 
 24.10.2013 19:23 ~
 
Reporterii Digi24 au descoperit o reţea în care medici cu renume sunt implicaţi în transplantarea de rinichi cumpăraţi pe internet. Deşi legea interzice asemenea tranzacţii, operaţiile se fac cu complicitatea medicilor şi a asistentelor de la un mare spital din Bucureşti.
 
Reporterii Digi24 au pretins – în cadrul unui reportaj realizat cu camera ascunsă - că o rudă face dializă de trei ani de zile şi că are nevoie urgent de transplant. Au sunat la unul din sutele de anunţuri şi au negociat cu unul dintre cei dispuşi să vândă un rinichi. Discuţia este scurtă: „Cât ne-ar costa?”. „30.000 de euro”, vine răspunsul la întrebare.
 
În cel mult un minut, tranzacţia este pusă la cale. Pasul doi, şi cel mai important, este acceptul medicilor de la Institutul Fundeni, unul dintre cele trei centre din ţară unde se fac transplanturi. O asistentă nu pare surprinsă când li se cere o intervenţie ilegală. Astfel, reiese că medicii, care ar trebui să împiedice asemenea operaţii, au de fapt grijă ca ele să reuşească.
 
Discuţie reporter – asistentă:
 
„Au mai fost făcute operaţii cu donatori luaţi de pe internet?
 
Da, s-au făcut. Dânsul (doctorul - n.r.) nu vă lasă să îi daţi ceva înainte (avans din plata pentru rinichi - n.r. ) la donator. O să îl consulte, o să îi facă fel şi fel de investigaţii.
 
Dar se poate, da?
 
Da, da, nu e nicio problemă”
 
Asistenta trece apoi la ce o doare. Se grăbeşte să anunţe că trebuie să fie recompensat şi personalul medical.
 
Discuţie reporter – asistentă:
 
O dată internaţi, trebuie operaţi şi vă descurcaţi. O să vedeţi că pe secţie sunt fetele, e o şefă, sunt mai multe.
 
Şi trebuie dat la fiecare?
 
Păi da, măcar în primele zile cât o supraveghează. Trebuie să fiţi atente, ca în orice spital. Sunt patru ture, asistenta şefă. Să acoperiţi şi voi fetele.”
 
Asistenta dă şi un sfat: discreţie la abordarea medicului.
 
Discuţie reporter – asistentă:
 
„Intraţi la dânsul, vă faceţi că omiteţi că e contracost (rinichiul - n.r. ).
 
Un alt medic din echipa dânsului, mai e cineva? Doar dânsul operează?
 
Dânsul e mâna întâi, el e pionul principal. Toate listele de transplant, dânsul le face. Îi e frică de scandal, vă daţi seama. Cine ştie ce se aude în presă. Că donatorul de obicei face scandal. Tuturor le e frică de scandal, e vorba de locul de muncă.”
 
Dovadă că la Institutul Fundeni se fac transplanturi interzise de lege, cu organe cumpărate, este că medicii şi asistentele nu fac un secret din transplanturile ilegale. Pacienţii cunosc legea nescrisă din spital.
 
Discuţie reporter – pacient:
 
„La cât aţi găsit?
 
30.000
 
E cam scump. Mai bine dai cinci-șase mii.
 
Dar se poate? Cui trebuie dat?
 
Ei ( n.r. medicului). Te trimite la altcineva, îţi face analizele.
Şi îţi găseşte ea donator?
 
Da, normal. Vă aduce de aici, din altă parte... Te trage pe listă mai în faţă...”
 
Directorul Agenţiei Naţionale de Transplant refuză să creadă că asemenea intervenţii chiar se fac. Admite însă că asemenea încercări pot avea loc, dar pare sigur că medicii le resping.
 
„Eu sper că nu se practică aşa ceva în România sau măcar că nu se ajunge în sala de operaţii cu un donator plătit. Din cauza unui deficit de organe pentru transplant, unii dintre pacienţi au tendinţa de a-şi rezolva problema mai repede trecând peste cadrul legal”, spune Dan Luscalov, directorul Agenţiei Naţionale de Transplant din România.
 
Media în România este de 6 donatori la un milion de locuitori, în condiţiile în care media europeană este între 13 şi 15 donatori la un milion de locuitori. Cei care vând sau cumpără organe trebuie să ştie că riscă închisoarea de la trei la cinci ani. Deşi în ultimii 23 de ani niciun astfel de caz nu a fost anchetat.

Sursa:
Urmariti AICI si MATERIALUL VIDEO. Click here:
 
 
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Social/CAMERA+ASCUNSA+Organe+tocmite+in+spital+Cum+se+negociaza+viata+l

===================
=========================================


La Multi Ani, celor care praznuiesc azi!
La Multi Ani, si TUTUROR prietenilor mei!


 In fiecare an, in ziua de 30 ianuarie, sunt praznuiti Sfintii Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigorie de Dumnezeu Cuvantatorul si Ioan Gura de Aur. Ei au trait la sfarsitul secolului al IV-lea si inceputul celui urmator si fiecare dintre ei a avut o contributie esentiala la teologia crestina, fiind numiti "Protectori ai invatamantului teologic". Cei trei teologi sunt praznuiti si separat, insa, pentru a arata unitatea de invatatura, Biserica a randuit si o zi de praznuire comuna.
Admin Romania Megalitica - http://romaniamegalitica.blogspot.ro/

============================================================
=============================================
===============================

51 de comentarii:

  1. Ioi, ce m-am speriat !
    Am ponit compiuteru si can am accesat MH, o-nceput sa cante la difuzor, pe ecran !
    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
  2. Uai, ase de mult coasta un riniche ?
    Uai, da pentru atata amar de parai, eo-s in stare sa-mi donez si-un coi...ba chear p-amandoi, ca oricum nu mai am nevoe de dansii, de cand imi folosesc fosta pula doar pentru pisucu !
    Caci, cum ar zice Minulescul, poietul sufletelor, simbolistul peisajelor,
    Când inima şi ochii-ţi poftesc şi-ai vrea să fuţi,
    Ea doarme, n-o aţâţă nici sânii desfăcuţi
    Nici bucile n-o saltă sub foşnetul mătăsii
    Păi să nu-i fuţi Cristosu' şi Adormirea mă-sii?
    ============
    N-asa ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba chear am vrut sa-i stimulez si circolatia ! Atata am tot frecat-o, pana am invinetit-o, de zici ca ierea indigo !
      Da tot ciuciu ! Zici ca-i o smochina expirata !

      Ștergere
  3. Uai, da sa nu divaghez de la tema, ca ear se ia Cur di Leu de faptul ca, orice ar posta Bozile, tot aiurea clampanim ! Fiecare cu ce-l doare !
    Asea ca, ca sa hiu in ton cu postul, da bre, e o mafie al dreaca de mare in transplantul de organuri !
    Pai cum pula me sa nu hie mafie, cu un vice fost sef de mafie perzonala, cu un presedinte care se lauda ca ne-a ciuruit, ca pe niste gaozari si cu holurile instantelor de judecata gemand de "mari oameni politici" !

    RăspundețiȘtergere
  4. Uai, bine ca nu mi-am loat bilete la tren, pentru Trompeta Severin, ca froiam sa-i fac o vizita de lucru lu Adminu, sa verific calitatea vinului si dache berbecu pentru proteap e-n parametrii normali cu cresterea si dezvoltarea armonioasa !
    Ca n-asi vrea ca, la marea intalnire, sa bem nush ce acritura de vin si sa crepam in noi numa seu de oae !
    Ce bine, uai, ca ma prindeau temperiile in tren, la Craeova ot Neacsu Cascavete !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: uai, daci mi-e dor de-o paranghelie ostaseasca, de apevistii pulei adevarati !
      Uai, va mai aduceti aminte de parangheliile de lux, astea de vesela amintire, post-lovitura de stat, de se zgaltaiau umeurile ?
      Ioi, cel mai nashpa iera momentul de inceput, ca treboia sa vina comandantul, iar noi stateam de parca aveam hemoroizi ! Nimeni nu gusta, nimeni nu se avanta, toti ierea manierati si controlati !
      Venea sefu, spici, urari, bla-bla, lumea incepea sa serveasca timid, se vorbea tot mai tare...pana anunta cineva ca or plecat sefii !!!
      Moaaamaaa...si ce paranghelie incepea ! Ioi, ce sarbe si ce bluzuri !
      Si, ioi, ce fete aveam a doua zi, de parca sudaseram, fara masca, toata noaptea ! Si ce muiane botite, de parca ne barbieriseram cu geamul de la bucatarie !
      Ce vremuri bre, ce sefi dom-le ! Ce coieziune de grup, ce unitate de spirit si actiune !
      Cred ca acusica nu mai sunt apucaturi de astea, acu e tip OTAN, nu ca pe timpul meu cand inca se mai resimteau reflexele tratatului de la Varsovia si suflul Armatei Rosii eliberatoare !

      Ștergere
    2. Pese: acusica, dupe cum vazui, toti e doctori in stiinte militare, au pe veston atatea insigne de zici ca-s pomi de craciun, stiu numa de gioint, de capability, de fors, de pi ef pi si alte spekerii de astea ! Numai ca, din pacate, au o mica si nesemnificativa problema: sunt in curul gol ! Tance pula, vampoare ciuciu, avioane canci ! Iar tunurile is de pe vremea cand o facut si bunicul meu armata, 7 ani, undeva prin zona Muntenegru !

      Na, zic si eu, da nu cred ca-i chear asea ! Eu cred ca-s si oleaca invidios, ca nu m-am instruit si eo tip OTAN si nush cum se bate pasul asta nou de defilare !

      Ștergere
    3. Pese: da am sa-i rog pe colegii activi de la Cemese 5 sa ma cheme oleaca la concentrare, la ce umeu vor ei, ca sa-mi actualizez cunostintele teoretice si deprinderile practic aplicative, aptsolut necesare unui inalt nivel de operabilitate si interoperabilitate !

      Ștergere
  5. Muei, tu nu esti normal! Aproape esti genial, dar fara gard. La drum.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ptiu drace!! Ptiu satana! Ucide-l-ar toaca! Oaii ce ma spariai,can' am auzit peserele cantand in capulete....hac!! Tonmai can' sa sun la 911 ma prinsei ca-mi canta bloaga.....Oaiii ce ma spariai!!...hac!

    PS acu nu ierea ca:) canta da ierea inca o melodie in capulete cu care tonmai veneam de la birt si aparu mixaju' cu mehedinti sa ti-o dau in dinti.Baaaa ce bun ie digeiu nea Bazile.Bine ca n-am sunat la 911 ca-mi mai futeau astia si-o amenda tonmai acu':) can' governu o tine tot in comandamente si inspectii pe front de zici ca-i hapocalipsa.Si ce fromos ie la BV! Oaiii o minunatie de iarna.Zapada iecsat cat trebo ca sa mearga si masinile si saniutili si schiurili si toate alea,alea.Oaiii si vant iecsact cu v=0km/h.Bine ca n-am sunat la 911! Ce dastept sunt!

    RăspundețiȘtergere
  7. Uoai pooleti, vazi ca-n ROmanistan, parte a mUE, tre sa folosesti 112 sa ma tragi di-un testicool

    RăspundețiȘtergere
  8. Uoai, tre sa tin muzica la mic mic, ca-mi rupe fomeile usia la grasoniera !!!

    RăspundețiȘtergere
  9. io am gasit botonu' ala de-i zice miute
    Baaa la 112 sa suni tu ca si-asa nu vine nime. io sun unde vrea peleu meu prostane.....ca o halisi intreaga si nemestecata,hi,hi

    PS asta-i pen' navlegu de 18 impartit la 18

    RăspundețiȘtergere
  10. pese doi, sa m-apuci de un testicoi navlegule de la 112(asa se scrie+ca are si rima)

    RăspundețiȘtergere
  11. Uoai birTOLOMACHE, inche nu ti-a inghetatat apa-n cap?!Cit miti lic bagi in tine?

    RăspundețiȘtergere
  12. Opt dintre consilierii lui Băsescu pleacă de la Cotroceni la Mişcarea Populară.
    Funeriu îşi anunţă candidatura la europarlamentare.

    Opt dintre cei 18 consilieri ai preşedintelui Traian Băsescu au fost eliberaţi din funcţie şi vor pleca de la Palatul Cotroceni începând cu data de 1 februarie. Este vorba despre consilierii prezidenţiali Gabriel Berca, Adrian Rădulescu, Sebastian Lăzăroiu, Virgil Păunescu şi Daniel Funeriu, dar şi despre consilierii de stat Mariana Bitang, Raluca Boboc şi Daniel Andrei Moldoveanu.

    Plecarea acestora apare, în câteva cazuri, din motive personale, în altele în contextul în care Curtea de Apel Bucureşti urmează să se pronunţe în zilele următoare în cazul apelului privind înregistrarea Partidului Mişcarea Populară.



    Primul care şi-a anunţat inclusiv intenţia de a candida la europarlamentare a fost Daniel Funeriu. "Mă înscriu în Partidul Mişcarea Populară pentru a-l creşte şi a-l face puternic. Intenţionez să cer încrederea colegilor pentru a reprezenta, împreună cu cât mai mulţi candidaţi, PMP în Parlamentul European", a explicat Funeriu. by gandul.info

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim29 ianuarie 2014, 18:21

    Hopaa....
    Lumeee, lume... pregatiti-va de mari... DEZVALUIRI !!!!

    Muei, tu ala ratacitu-n vreme! Vezi ca ti-ai ,,depus oalele'' in trecutul nostru nu prea indepartat. Asia ,,rapanos'' cum imi pari te ajut, ca sa nu te... dezamagesc.
    Anonim29 ianuarie 2014, 18:21

    Hopaa....
    Lumeee, lume... pregatiti-va de mari... DEZVALUIRI !!!!
    ----------------------------------------------
    „90 la sută din ce s-a spus în spaţiul public despre accident ESTE FALS!”

    A trecut o săptămână de când un avion s-a prăbuşit în munţi. A venit viscolul şi viaţa a mers înainte. Nu-mi ies, totuşi, din cap, vorbele, pentru prima oară în câţiva ani necenzurate, ale câtorva oameni pe care i-am tot căutat ca să înţeleg ce s-a petrecut în seara aceea de luni dincolo de acel omenesc "Vai, ce naşpa!" în care un controlor de trafic a îngheţat întâmplarea.

    "Noi am dat de la început un perimetru mult mai restrâns şi mult mai precis. Şi da, puteam face mai mult, dar n-a ţinut de noi", îmi spune un ofiţer SRI fără să ne ştim, neapărat, prea bine. Vorbeşte şoptit şi face, parcă, în mintea lui de om, nu de ofiţer al unui serviciu de informaţii, un calcul tacit că, şi dacă s-ar fi câştigat numai 30 de minute sau o oră, tot ar fi fost ceva.

    De la Unitatea Militară din Câmpia Turzii vine un mesaj. În spatele anonimatului, ni se povesteşte că paraşutiştii au primit alerta în nici 20 de minute după ora prăbuşirii, s-au echipat, au pregătit un elicopter capabil să zboare în condiţii meteo dificile cu militari de elită şi au aşteptat, pentru a pleca, un ordin care n-a mai venit.

    "Multe aş putea spune şi abia aştept să se încheie ancheta, să pot ieşi si să vă explic exact cum a funcţionat totul. Aş face-o şi azi, dar a trebuit să dau în scris că nu fac niciun comentariu public până nu e gata ancheta. E fals 90% din ce vedeţi acum în spaţiul public", se apără, cu jumătate de gură, unul dintre cei obligaţi la demisie.

    http://www.gandul.info/90-la-suta-din-ce-s-a-spus-in-spatiul-public-despre-accident-este-fals-11982769.html?

    RăspundețiȘtergere
  14. Muei ,,dragi tovarasi si preteni'', tare mi-as dori parerea lui mos alecu in legatura cu balamucul cu avioane. ,,Cap limpede''. Ca restul comentatorilor par a fi ,,incompatibili''.
    Propun sa votam.

    RăspundețiȘtergere
  15. Anonim29 ianuarie 2014, 18:21

    Hopaa....
    Lumeee, lume... pregatiti-va de mari... DEZVALUIRI !!!!

    Muei, tu ala ratacitu-n vreme! Vezi ca ti-ai ,,depus oalele'' in trecutul nostru nu prea indepartat. Asia ,,rapanos'' cum imi pari te ajut, ca sa nu te... dezamagesc.
    Anonim29 ianuarie 2014, 18:21

    Hopaa....
    Lumeee, lume... pregatiti-va de mari... DEZVALUIRI !!!!
    ----------------------------------------------
    „90 la sută din ce s-a spus în spaţiul public despre accident ESTE FALS!”

    A trecut o săptămână de când un avion s-a prăbuşit în munţi. A venit viscolul şi viaţa a mers înainte. Nu-mi ies, totuşi, din cap, vorbele, pentru prima oară în câţiva ani necenzurate, ale câtorva oameni pe care i-am tot căutat ca să înţeleg ce s-a petrecut în seara aceea de luni dincolo de acel omenesc "Vai, ce naşpa!" în care un controlor de trafic a îngheţat întâmplarea.

    "Noi am dat de la început un perimetru mult mai restrâns şi mult mai precis. Şi da, puteam face mai mult, dar n-a ţinut de noi", îmi spune un ofiţer SRI fără să ne ştim, neapărat, prea bine. Vorbeşte şoptit şi face, parcă, în mintea lui de om, nu de ofiţer al unui serviciu de informaţii, un calcul tacit că, şi dacă s-ar fi câştigat numai 30 de minute sau o oră, tot ar fi fost ceva.

    De la Unitatea Militară din Câmpia Turzii vine un mesaj. În spatele anonimatului, ni se povesteşte că paraşutiştii au primit alerta în nici 20 de minute după ora prăbuşirii, s-au echipat, au pregătit un elicopter capabil să zboare în condiţii meteo dificile cu militari de elită şi au aşteptat, pentru a pleca, un ordin care n-a mai venit.

    RăspundețiȘtergere
  16. Buei, tocmai pe Moş Kaliku ţi-ai gasit să-l propui? ",,Cap limpede"...Da, limbede ca oul de sub cloşcă care n-a făcut pui. Pe Moş Kaliku îl pui să-ţi descînte de pensii, nu de probleme importante ca astea. E drept că şi moşul a zburat, dar la sfîrşit de carieră şi cu o cismă sănătoasă în cur.

    RăspundețiȘtergere
  17. Uoai, dac aiasta-i problema importanta ieou is seful statului.

    RăspundețiȘtergere
  18. Muei belitilor, il vreti ex pert pe 2cuncoi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, ii vrem experti pe cacaciosul din Urzicati si pe Cezar maimucea!

      Ștergere
  19. remember....din pagina anterioara.Cineva se pregateste a fute pe cineva.....are CU CINE are UNDE dar are cu CE?
    Noooo asta-i!!
    ....................................................................................
    MPT29 ianuarie 2014, 13:35
    Ioi ! Mi-o ramas hoasca Inszapezita, cu doua seacose in manuri, intr-un morman de zapada, infipta pana la zona curului !
    S-o ferit de-o masina de pomperi, ce mergea la o intervente, s-acolea o ramas ! Noroc ca am triangulat-o pe gipiesul de la mobil si m-am dus s-o iau la stanga !
    Bine macar ca n-o fo cazul de fro respiratie gura la gura, ca nu s-o barghierit de fro saptamana, de zici ca-i Erol Flin, cu mustacioara din tinerete !

    Răspundeţi
    Răspunsuri

    Anonim29 ianuarie 2014, 15:15
    Superba exprimare!
    PMT, te tuca o ardeleanca! O meriti,ma narodule plin de talent!

    RăspundețiȘtergere
  20. Auzi! cica pmt-ul "o merita".Bravos bobocule .bravos....te-ai scos de un futai virtual pe cinste!
    PS ca intre noi fostii barbati.Pssst....vezi sa nu afle hoasca......stii tu ca am fost si tineri.Oaiiii ce vremuri!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. dac-o meriti chiar ti-o da! Daaa tu ce-i dai?:);)

    RăspundețiȘtergere
  22. Hai, viju la culcare. Si nu visati prostii!

    RăspundețiȘtergere
  23. Mneata !
    Greata !
    Ai the pula me, ear e gioi !

    Ce frig , uai, ce frig ! Minus 10, Cel Sus ! Fierbe cotoroanta iasta a me, de la ora 5, la orez pentru potai !
    Zici ca-i bucataria regimentului aciulea la mine, ca pe vremea cand avea cate 4-5 sute de tilicari pe serie !
    Ioi, oale cu ceai, lamui si peturi de juma, ca sa-l duca hierbinte la nush ce boschetari de canal, d-aciulea de peste drum de biserica, pachete cu crapelnita, nush ce pomeni...
    Ioi, iar ma fute, pe post de caraus !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, LA MULTI ANI, lu nenea Bozea, de sf Vasile cel Mare !
      Si lu Grigore, si lu Ioan si lu toti derivatii lor !
      ====================

      Tupa, tupa Vasali
      Joaca bine, mai Dumi

      Cine sare cum sar eu
      Dau o suta si un leu
      Cine sare ca si mine
      Dau o suta si mai bine !

      Ștergere
  24. Neatza Buna la Zoo+ 9! Cezare, pe la 2 sa faci un padispan dintre ale noastre oaua!

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna-i dimi!
    Valeu, valeu, valeleu! Mi-am rupt carca de atita zabata.

    RăspundețiȘtergere
  26. Miscarea Poponara si Tolomac ! Doua nume predestinate sa dispara in neant...
    Uitati-va la al sau presedinte tolomac, ce tic nervos are pe grimasa partii stangi a muianului si cum clipoceste doar dintr-un ochiu, cand ne vorbeste despre prosperitatea si fericirea for evar a poporului roman, cand o sa hie el la botoane !
    Pazea, ca se da drumul la curvasareala, la liber ! Cum mai fuge ei, toti neajunsii de prin pedele, la poponari, ca sa se faca vice ! Asta inseamna sa ai convingere politica, pana la moarte, cum zicea Mutu Cocaina, de la Dinamo ! Numa ca, pana la moarte, a schimbat, oleaca, Dinamo pe Petrolul, pentru ca, chear de nu mai e caine pana la moarte, da macar curge paraiul !
    Asea si cu pedelicii !
    Ma fut in muia lor de poponari ! Chear dache n-am cu ce, dar macar mimez asea oleaca, din cur !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: uai, daci m-am nervat ! Ma duc sa iau un ALUPIGUS, ca ni se zbate o pleoapa si ma gaseste hoscaita, can o veni de la Casa Domnului, crepat, dreaca !

      Ștergere
  27. Un bărbat la volanul unei maşini. Noapte, el foarte obosit după multe ore de condus. La un moment dat, trage pe dreapta pentru foarte necesarul pui de somn. Nici n-apucă s-aţipească, că-l trezeşte unul:

    - Nu vă supăraţi, aveţi un ceas? Omul nervos răspunde:

    - E 4 jumate! Se bagă iar la somn.

    După ceva timp, altul îi bate-n geam:

    - Nu vă supăraţi, aveţi un ceas? Ăsta, şi mai nervos:

    - E 5 fără 10! După care scrie pe o foaie mare: "NU ŞTIU CÂT E CEASUL" şi o lipeşte pe maşină.

    Un al treilea se opreşte şi îi bate-n geam.

    - Tu ce mai vrei mă? întreabă şoferul enervat la culme.

    - E 5 şi 10!



    RăspundețiȘtergere
  28. Muei, io de oi crepa, imi las limba mostenire lui PMT.Dar si de creapa dreaku iel inaintea mea, o iau pe a lui.OM ma fak!

    RăspundețiȘtergere
  29. Dupa o prima privatizare de un succesuri rasunator, Oltchimic-Dan Diaconescu In Direct, guvernul Dottore- Plagiattore a reusit-o si pe a doua: Cefere-Gruia Stoica Puscarie !
    Ole, ole, ole, oleeee
    Gruia Stoica, nu mai eeee !

    Si-ole, ole, ole, oleee,
    Nici Fenechiul, nu mai eee !

    Oricum, oleaca mai bine decat privatizarile mafiotice, pe un dolar, a guvernelor anterioare, in special a celor liberal taraniste, aia de l-or puscat pe Vasile Roaita si-or macelarit taranii cu tunurile, in 907 !
    Na, zic si eu, din punct de vedere al faptului ca urmeaza, totusi, o dreptate, pana la capat !

    RăspundețiȘtergere
  30. eote na!! cum se pregateste "terenul" din timp pentru sifonare de bani si ridicare de osanale
    I-auzi ia.....numa sa asteptati sa treaca riclamili si-atunci sa te tii nineaca.Bine ca n-am vazut emisiunea in direct ca-mi puneam funia......Baaa si ce comparatii de cacat:):)

    http://accesdirect.a1.ro/culise/Imagini-cu-marele-viscol-din-iarna-anului-1954_8717.html

    RăspundețiȘtergere
  31. eote na! la astia ce cod o fi? rosu inchis?

    http://adevarul.ro/international/europa/pistele-biciclete-copenhaga-curata-prioritate-bicicletele-raman-favorite-trafic-iarna-7_52e8e3acc7b855ff56e5dbf3/2_52e8e5d9c7b855ff56e5eab3.html#photo-head

    RăspundețiȘtergere
  32. Uai, Nenea Bozile va multumeste pentru felicitarile transmise, insa, din motive temeinic intemeiate, azi nu poate comunica pe blog !
    Asea ca m-a sunat pe mine sa va comunic, in numele lui personal, ca va multumeste anticipat, pentru urarile de Sf Vasile cel Mare !
    Unde se afla el acusica, nu poate comunica decat pe frecventa 104,5 MH, cu triangulatie numai printr-o statie RL de la Moskova !

    RăspundețiȘtergere
  33. Ce bine ie de la unu feb.

    te cheama procororu si iti spune duios
    -Ba vezi ca am inceput urmarirea penala impotriva ta.De maine iti ascultam telefoanele, ca sunt obligat sa-ti spun chestia asta.Ai grijeeee!!!!

    Boierie mare pe traficanti de acu incolo.......pula urmariri penale! Va fi o tara de Dorei cuminti:):)
    Gourcha traficantu' ar trebui sa se rilăudid:Am auzit eu ca asa e si in restu ieuropii si la amerloci

    RăspundețiȘtergere
  34. PS si era o porcarie sa asculti telefonu lu Dorele inainte de ancheta.Da-o'n carici de ancheta ca nu trebo! Liber la trafic cu ce vrei si ce nu vrei!!

    RăspundețiȘtergere
  35. Multumesc tuturor prietenilor pentru urari si gandurile lor bune, indreptate catre mine!
    La Multi Ani,tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioi, s-o trezit Bozile !
      Uai, ai grije la botoiul ala de vin, sa nu inghete ! Pune mantaua pe el !
      Berbecul da-l in ma-sa, ca rezista si la minus 3zeci !

      Ștergere
  36. Relutu Fenechiu-Transformator= pusicarias !
    Numa 5 anisiori, la Jijilava !
    Doamne ajuta ! Si n-a trecut nici macar o luna ! Nascase, Fenechiu...Ritzi-Pitzi, Ileana ot PlesCoi, Basoii...pardon, ultimii is pe teava, inche n-au fo procesati !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai, ca mai avem la "abuz in serviciu" , ca de exemplu : Izmana Grade Multe, Lupul Cap cu Coc, samd ! Mai insistati, mai insistati ! Prego.

      Ștergere
    2. Pese: si, ce-mi place mie f mult la jiustitea noastra este faptul ca le da numa-n zile de sarbatoare crestineasca: in preajma de sf Gioni Boboteaza o muscat-o Nascase, iar azi, de sf Gioni Muie de Aur o muscat-o Festechiu !
      Ioi !

      Ștergere
    3. Pese: inseamna ca, in ritmul asta, de Sf Endriu, sau cel mai tarziu de sf Fane- ca-i ultimul din an, o musca si Basaul&Co

      Ștergere
  37. Uai, de la 1 febroare oare mai am voe sa vorghesc mascari, p-aciulea ?
    Ori ma trezesc cu smurdu la use, dimineata, pe racoare !
    Daca ar mai hi fost blogul ala partener, cu Mos Kalicu justitearu, poate-l rugam sa ma lamureasca, ca el e meserias 1 (si sofer) pe probleme de jurisprudenta aplicata !
    Uai, sau poate sa dau un mes la SCMDemoralizate, ca aia are specialisti de top !

    RăspundețiȘtergere
  38. SERVICIUL M16 DESPRE MAFIA ....SPITALUL FUNDENI !
    SEFUL SERVICIULUI BRITANIC A SOSIT DE URGENTA LA BUCURESTI
    S.0.S !

    John Sawers, Şeful Serviciului de Informaţii Externe al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord – MI6, a efectuat o vizită oficială în România.

    TRAFIC DE ORGANE SI COVER-UP LA CEL MAI
    INALT NIVEL AL STATULUI !

    Președintele României, domnul Traian Băsescu, l-a primit joi, 30 ianuarie a.c., la Palatul Cotroceni, pe domnul John Sawers, șeful Serviciului de Informații Externe al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord – MI6.

    Document britanic
    despre aceasta vizita …fragmente

    DOCTOR ARAFAT ISRAELI CONECTION !
    ....it would be safe to assume that more than 2000 Romanian citizens have sold their organs in the last decade. Each year, about 100 Romanians sell kidneys to Israeli brokers who work with South-African hospitals and another 200-300 sell organs, mostly kidneys, to criminal rings and networks with connections to Turkey, Brazil, Italy, and the USA.
    MAJOROTATEA DONATORILOR OAMENI SARACI
    SI COPII DE TIGANI
    Organ sellers – euphemistically called “donors” – are mainly poor, unemployed, and Roma. Romanians who want to emigrate or are in debt sometimes end up selling their organs or brokering such sales …………. even adolescents.
    PRIMUL MINISTRU AL ROMANIE FACE PARTE DIN MAFIE
    ACTIUNEA ESTE ACOPERITA DE SERVICII,POLITIE, GRANICERI !
    Many people are involved in these networks: from petty criminals to politicians as Premier Ponta and from medical doctors ( Fundeni hospital ) to businessmen. In Romania, the typical organ broker is a donor: someone who sold his kidney. Small-time criminals are also involved as well as officials in Customs and Immigration, Ssecret services, and, to a lesser extent, the Police and the Airports. Even hospital directors as Irinel Petrescu- Fundeni are in on the take.

    ROMANIA ESTE SINGURA TARA DIN LUME CARE A REFUZAT SA
    SEMNEZE DECLARATIA CARE INTERZICE TRAFICUL
    DE ORGANE !

    UN TRANSPLANT 120.OO0 $ JUMATATE AJUNGE LA CUPLUL
    PONTA- ARRAFAT !

    A typical patient pays c. $120.000 per transplant, so there is a lot of money to divide betw…Arafat and Ponta It is no wonder that Romania was the only country not to attend the conference that yielded the Istanbul Declaration against organ trafficking and transplant tourism!

    VA URMA

    RăspundețiȘtergere
  39. Mai maimutoiule, foloseste ,,Evenimentul zilei''.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri