Google Translate

miercuri, 15 ianuarie 2014

Uauu... OK! Bravo CCR, invata-i carte...! CCR: Modificările Codului Penal încalcă articolul privind statul de drept

 
COMUNICAT DE PRESĂ.
15.01.2014 - 13:13.
-----------------------------------------------------------
 
În ziua de15 ianuarie 2014, Plenul Curţii Constituţionale, învestit în temeiul art.146 lit.a) din Constituţia României şi al art.15 din Legea nr.47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, s-a întrunit pentru a soluţiona, în cadrul controlului anterior promulgării, obiecţiile de neconstituţionalitate formulate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi de un număr de 50 de deputaţi aparţinând Grupului parlamentar al Partidului Democrat Liberal, cu privire la dispoziţii din Legea pentru modificarea şi completarea unor acte normative (actualul Codul penal şi noul Cod penal) şi la articolul unic din Legea pentru modificarea art.2531 din Codul penal.
 
În urma deliberărilor, Curtea Constituţională, a decis, cu unanimitate de voturi, următoarele:
 
Admiterea obiecţiei şi constatarea neconstituţionalităţii art.I pct.5 şi art.II pct.3 din Legea pentru modificarea şi completarea unor acte normative, care înlătură din categoria funcţionarilor publici şi a funcţionarilor pe Preşedintele României, pe deputaţi şi senatori, precum şi pe persoanele care îşi desfăşoară activitatea în cadrul unei profesii liberale, în baza unei legi speciale şi care nu sunt finanţate de la bugetul de stat. Aceste dispoziţii încalcă art.1 alin.(1) şi (5) din Constituţie referitor la statul de drept şi obligaţia respectării Constituţiei şi a legilor, art.16 alin.(1) şi (2) care consacră principiul egalităţii în drepturi, precum şi art.11 alin.(1) privind obligaţia statului român de a îndeplini întocmai şi cu bună-credinţă obligaţiile ce îi revin din tratatele internaţionale.

Admiterea obiecţiei şi constatarea neconstituţionalităţii articolului unic din Legea pentru modificarea art.2531 din Codul penal, care înlătură funcţionarii publici din sfera subiecţilor activi a infracţiunii de conflict de interese şi care exceptează din categoria actelor incriminatoare emiterea, aprobarea, adoptarea şi semnarea actelor administrative, precum şi cele care privesc creaţia, dezvoltarea, pregătirea ştiinţifică, artistică, literară şi profesională. Aceste dispoziţii încalcă art.1 alin.(1) şi (5) din Constituţie referitor la statul de drept şi obligaţia respectării Constituţiei şi a legilor, art.16 alin.(1) şi (2) care consacră principiul egalităţii în drepturi, precum şi art.11 alin.(1) privind obligaţia statului român de a îndeplini întocmai şi cu bună-credinţă obligaţiile ce îi revin din tratatele internaţionale.

Admiterea obiecţiei şi constatarea neconstituţionalităţii art.I pct.2 şi art.II pct.5 din Legea pentru modificarea şi completarea unor acte normative, privind modificarea art.741 din actualul Cod penal, respectiv a art.3091 din noul Cod penal, dispoziţii care reglementează o cauză de reducere şi de înlocuire a pedepselor pentru anumite infracţiuni, denumite generic „infracţiuni prin care s-a produs un prejudiciu evaluabil în bani”. Aceste dispoziţii sunt neconstituţionale raportat la art.1 alin.(3) şi (5) din Constituţie referitoare la statul de drept, obligaţia respectării Constituţiei şi a legilor în ceea ce priveşte claritatea şi previzibilitatea normelor, art.21 privind accesul liber la justiţie şi art.147 alin.(1) şi (4) din Constituţie privind caracterul general obligatoriu al deciziilor Curţii Constituţionale.

Argumentaţia reţinută în motivarea soluţiilor pronunţate de Plenul Curţii Constituţionale va fi prezentată în cuprinsul deciziilor, care se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.
 
Deciziile sunt definitive şi general obligatorii şi se comunică preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului şi primului-ministru.
 
Compartimentul Relaţii externe, relaţii cu presa şi protocol al Curţii Constituţionale
 
Sursa
===============================================
=======================================================
=================================================================

41 de comentarii:

  1. Ualeiii !!!
    Arestari la drumul mare !
    Hai copiii, bagati ceva arestari si la ceas de noapte si putem spune ca ne-am intors, exact si intocmai, la apucaturile de odinioara ale Legiunii Arhanghelului Mihail !
    Mai ramane sa auzim si de ceva asasinari, prin padure la Baneasa, si-i gata tabloul !
    Tara lu Dorele ! Pana nu face romanasii oleaca de circ, ca sa vada tot mapamondul cat de tari e organilii Romanistanului, nu merge treaba, bre !
    N-aveau altundeva sa-l gabuiasca pe banditul ala de Constanta, decat in mijlocul intersectiei !

    RăspundețiȘtergere
  2. Nicolicea: De Ce nu contează decizia CCR cu privire la Codul Penal.
    =================================
    Deputatul UNPR Eugen Nicolicea a explicat pentru DC News de ce decizia de azi a Curții Constituționale cu privire la modificările aduse Codului Penal are o însemnătate prea mică, dacă nu chiar egală cu zero.

    Eugen Nicolicea ne-a declarat că modificările adoptate de deputați în “marțea neagră a Parlamentului” ar fi fost aplicate actualului Cod Penal, care mai este în vigoare doar până la data de 1 februarie.

    La 1 februarie va intra în vigoare noul Cod Penal, care ar fi abrogat aceste modificări aduse actualului Cod Penal și declarate neconstituționale de către CCR, mai arată deputatul UNPR, care susține că toată această vâlvă creată în spațiul public a fost în zadar.

    Chiar dacă modificările Codului Penal ar fi fost declarate constituționale, intrarea în vigoare a acestora ar fi fost tărăgănată de către președintele Traian Băsescu, astfel că este greu de crezut că ar fi putut fi aplicate până la 1 februarie, ne-a mai spus Eugen Nicolicea.

    http://www.dcnews.ro/2014/01/nicolicea-de-ce-nu-conteaza-decizia-ccr-cu-privire-la-codul-penal/

    RăspundețiȘtergere
  3. Radu Tudor: Cum iese clanul Băsescu din afacere, după 10 ani de mandat.
    ======================================
    Radu Tudor a făcut marți seara un comentariu extrem de dur la adresa familiei Băsescu.

    După 10 ani de mandat, familia Băsescu iese din politică, din afacere, cu milioane de euro, cu milioane de metri pătrați de terenuri si cu mii de metri pătrați de construcții în zone rezidențiale. Din 10 ani de mandat Băsescu, în care această familie se alege cu o bogăție incredibilă, 5 ani au fost de maximă criză pentru majoritatea locuitorilor acestei țări.

    (…) Pentru clanul Băsescu s-au găsit și foarte mulți bani și foarte mulți metri pătrați de treren și foarte multe decizii favorabile in justiție”, a declarat Radu Tudor, în emisiunea ”La Ordinea Zilei”, de la Antena 3.

    http://www.dcnews.ro/2014/01/radu-tudor-cum-iese-clanul-basescu-din-afacere-dupa-10-ani-de-mandat/

    RăspundețiȘtergere
  4. NICOLICIU, CEZARICIU,,,
    SA NE ZUGA AMINDOI KRICIU!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ha,ha,ha...
    Cum se scarpina unul pe altul! Ha,ha,ha...Noi... Noi ramanem... tot ca prostii!
    ===================================
    Gitenstein, fost ambasador al SUA, angajat la patronul României Libere

    Mark Gitenstein, fost ambasador SUA la Bucureşti şi membru în conducerea Fondului Proprietatea, a fost angajat de patronul României Libere, Dan Grigore Adamescu.

    Gitenstein, fost ambasador al SUA, angajat la patronul României LibereMark Gitenstein a devenit consilier special al companiei Astra Asigurări, deținută de Dan Adamescu. Contractul de consiliere a fost semnat la Washington, cu firma de avocatură Mayer Brown unde Mark Gitenstein a revenit după încheierea mandatului de ambasador SUA la Bucureşti, scrie Ziarul Financiar.

    Mark Gitenstein se va ocupa de strategia de dezvoltare externă a companiei şi de o posibilă listare pe bursa de la New York sau de la Londra.

    Compania cu capital românesc s-a extins şi pe pieţele externe în ultimii trei ani și are afaceri de circa 200 milioane de euro.

    http://www.dcnews.ro/2014/01/gitenstein-fost-ambasador-al-sua-angajat-la-patronul-romaniei-libere/

    RăspundețiȘtergere
  6. ,,O femeie trebuia sa treaca noaptea prin cimitir, insa ii era frica. Deodata, vede un tip care venea in intampinare si-l roaga s-o conduca. Merg impreuna, discuta deschis, omul spune bancuri, femeia rade. La un moment dat, femeia spune:
    - Ce barbat amuzant sunteti!
    - Sa ma fi vazut cand eram in viata!''

    RăspundețiȘtergere
  7. ,,- Deci, hotul v-a furat cerceii, bratara de aur si lantisorul de la gat?
    - Da, domnule politist.
    - Si de ce n-ati strigat dupa ajutor?
    - Riscam ca hotul sa-mi vada si dintii de aur.''

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai di pula me, iar e gioi, iar e 16 ianoare !
    Uai, bine ca mi-adusei aminte. Peste 10 zile e ziua tovarasului Ceausescu Nicolae, secretar general al Pecere, presedinte al Resere si comandant suprem al Armatei, genialul cârmaci, cel mai iubit fiu al poporului român, erou intre eroii neamului, personalitate excepțională a lumii contemporane, „luptător pentru cauza dreptății și păcii in intreaga lume, geniul din Carpați, marele nostru conducător spre o viata mai buna si mai dreapta pe drumul inaintarii spre comunism si spre noi culmi de progres si civilizatie !

    Azi merg sa comand o coroana speciala, ca sa i-o duc la comemorare, ici sa, la Ghencea !

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce vremuri bre, ce vremuri !
    Eote, fix amu 1 an, egsagt pe vremea asta !
    =============================
    PMT 16 ianuarie 2013, 13:16
    1 EUROI= 4.3364 RON !

    Nea Basilleos ! Daca o mai tine tot asea, parca vad ca-mi trimit coaiele, la pachet, ca sa mi le postezi la Hronicul semnelor !
    Zic asta, vizavi de fekala pe care am molfait-o la tema de vineri, 4 ianuarie 2013 cu "Vesti bune! Avem cel mai puternic leu din ultimele opt luni" !

    Uai, sa-mi trag siecsu !

    Răspundeţi
    Răspunsuri

    Admin, Romania Megalitica16 ianuarie 2013, 13:24
    PMT,
    Nu fi trist!
    Asa a fost atunci, in ziua aceea!
    In Capitalismul bezmetic, economia nu este planificata!
    Totul este haotic, dupa cum vor muschii unora sau altora!
    Doar rata criminalitatii, este sigur in crestere constanta!


    Mos Kaliku16 ianuarie 2013, 14:04
    Nea Vasile fals! Capitalizmul ala bezmetic de care zici e reprezentat 90% de trusturi/companii multinationale, care-si planifica in mod diabolic fiecare actiune/activitate. Ca, mai sunt din cei 10% ramasi si alde vinzaturi de tigari, dulciuri si oaua, adicatelea micii comersanti, asta ie alta chestie. Romanika are un sistem gen "strutzo-camila". Desi, par exemple, in tari precum Nemtzia si Francia statul detine monopolul in energie si nu numai, la noi, alesii popoului-baga-i-as in kizda mamii lor de la stinga la dreapta si de sus in jos, au vindut tot, din lipsa de "zgirciuri pe creere", ori din rea intentie si subminarea intereselor statului in folosul propriilor boznare. Asta e Romanika, kku-m-as in iea! Oare de ce la altii se poate-vezi Polonia, Slovacia, Cehia si chiar actualele tari din fosta federatie yugoslava, iar la noi NU? Io cred ca la nivel mare, ar trebui o tzira de "drujba"!
    ========================

    Azi, dragul de ieuro s-o facut mare si frumos !
    N-asa ?
    Zgura ma-tii de mason mondial care o faci pe-a seful finantelor !

    RăspundețiȘtergere
  10. Uai, sa nu uitati ca MUIne e sfantul Antonu !
    Ala cu betonu, var cu Marcu care-ti trage-n cur cu arcu !
    Asea ca LA MULTI ANI la toti Antonii, Tonyy, ori Antoanetele, Antoniile samd,etc. !

    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
  11. Neatza Buna la ZOO + 9! Cezare, muciciacios, oriunde te-ai afla, la ora 2 sa ne inbelesti la oaua!

    RăspundețiȘtergere
  12. CEZARICIU, CEZARICIU
    SA NE SCARPINI TATA KRICIU!

    RăspundețiȘtergere
  13. Uai, macar asta de-acusica din fruntea guvernulu, fata de piticania aia cazuta in cap, la propriu, de boc=cacat in limba turca, care stia numai sa taie la salarii, la penzii, la sporuri, la indemnizatii, la locuri de munca, la ajutoare si la tot ce ierea de taiat, macar Plagiattore-Dottore -Privatizattore mai si da cate ceva: cate o taxa-doua in plus, cate o crestere de preturi la giga-megacalorie la corolifer, cate-o marire de ieuroi, cate-o crestere de factura la lumina, cate-o marire la motorina, care a modificat toate preturile din peata la leustean, varza morata si barabulii, cate-o crestere de accize, care a modificat toate preturile prin supermarchet, indiferent dache are sau nu legatura cu acciza, cate, etc !
    Deci asta e mai bun, ca adauga in permanenta, nu ca bocul ala de cacat in limba turca !

    Ioi, acusica ca sa mergi la cumparaturi fara o suma adecvat ajiustata fata de aceeasi perioada a anului trecut, reprezinta o aventura hormonala !
    Risti sa prinzi, la casa de marcat preturile automat, vantul la rafala cu peste 10 m pe s si sa incepi a descarca din cos !
    Norocul meu ca am facut economii serioase de cand a introdus guvernul Plagiattore Doi masura cu reducerea teveaului la produsele panificate din grau si secara, de-am cumparat painea cu 90 de bani bucata + 10 bani punga, in loc de 100 de bani, cu seacosea de acasa !

    Norocul meu, ca de altfel ma umpleam de cacat la curul izmenelor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, cine are barabulii in pivnita, sa tina la ele ca la okiul din cap ! Mai spre vara, sigur vor depasi pretul bananelor aduse din Republica Ecuador, cu Trans-Atlanticul, in portul Constanta, de unde-i baronul ala proaspat bagat la incubator !
      Uai, eo cred ca prin iunie-iulie, barabula va ajunge, la pret, cat ananasul !

      Deci e mai rentabil sa iei portocale, muai, si sa mananci cu carnati de porc, ori sa le faci piure, cu bulane de cichen la cuptior !

      Ioi !

      Ștergere
  14. Uai, cica 34 de ofiteri din US EirFors or fo suspendati, dupa ce or trisat la un examen de rutina !
    Uai, sa-mi ntrag secsu pe supt mine !
    Pai la cat am trisat si copiat eo, pe la toate examenele, ar hi treboit sa ma spanzure istia, simultan, de coae si de gat si sa ma lase atarnat !
    Uai, cateodata, chiar si cand nu froiam sa trisez, tot trisam, in zpecial in poligon, la tragerile cu armamentul de pifantere din dotare, cand nici n-apucam sa dau piedica jos, iar tintele erau deja cazute !
    Striga ala de la botoane "Lovita" !
    Ce lovita bre, scoal-o'n pula mea, sa trag si eo un cartus !
    Iar idiotul o tinea langa "Lovita, dom colonel"!

    Si nu m-or mai suspendat !
    Ca sa nu mai zic de sefu al mare, care nici n-apuca sa armeze pistoletul Carpati md 1974, cal 7,65 mm, destinat luptei antipersonal de aproape, ca si-i cadeau tintele, de zici ca iereau lovite cu serii scurte de AKM !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: bag sama ca la amerloci ii alta politica ! Nu ca la romanistani, unde toti burtosii trec testele anuale de pregatire fizica !
      Mi-l si inchipui pe Generalul Cosicodaru cum face el jde tractiuni, cu manutele alea doua !
      Ori abdomene, de-i paraie curul izmenelor cand isi incordeaza muschii de pe alea 3 burti suprapuse, din care una peste curea !
      Ori cum bate recordul lui Bolt pe 100 de m plati !
      Ioi !

      La noi se respecta regulamentele intocmai !

      Ștergere
    2. Pese: asta e, ce sa-i faci ! Asa se intampla cand la o armata de 2 lulele-3 surcele avem cohorte intregi de generali ! Si tot asa se intampla cand la aceleasi lulele si surcele avem o brigada intreaga de doctori in stiinte militare si securitate mondiala !

      Ștergere
    3. Pese: stiti voi, doctor in stiinte militare, incadrat sef sectie manevrat hartii ! Ca, altceva ce pula calului sa mai manevreze, ca tance ioc, avioane ciuciu, iar Razboiul Intregului Popor canci !
      La fel si cu desteptii de-i trimitem sa faca scoala la Uest Point, iar cand return combec, jiup cu ei, sef birou evidenta chiloti-izmene si materiale perisabile de resortul cur-papirusului, la Depozitul de la Cheile Turdei !

      Ștergere
    4. Na, zic si eu, da nu cred ca-i chiar asea treaba !
      Eo cred ca s-o imbunatatit mult de tot de cand am trecut eo in rezerva meapeneului !
      Cel putin de cand il avem ministru pe domnul general Dobritescu, sigur s-o imbunatatit foarte mult aspectele cu tenta negativa, care aveau tendinte de manifestare in special in corpul ofiterilor si, uneori, si in corpul coloanei vertebrale a armatei !

      Ștergere
  15. Excrementul Zilei: EXCLUSIV. Victor Ponta, CERCETAT la Parchetul General în 5 DOSARE aflate în curs de soluţionare! DNA îl anchetează pentru afacerile Turceni şi Rovinari
    ========================
    Uai, da asta-i mai tare decat Nascase Termopan !

    RăspundețiȘtergere
  16. O legătură de milioane de euro dintre Ioana Băsescu, PDL și Gazprom
    ==================
    Da pe alde astia cand pula me ii baga la incubator, jusitea asta independenta, indestructibila si infailibila ?
    Ca m-am tot saturat de cand tot aud de afaceri cu armament, de vanzari de vapoare, de hectare de teren, de imprumuturi preferentiale, de iubiri secrete cu banditi care or dat tunuri statului, prin retrocedari de milioane si de alte gainareli, d-astea mai mici !

    RăspundețiȘtergere
  17. Pese: ori, deocamdata, nu mai sunt locuri disponibile in incubatoarele de stat, iar la cele particulare costa prea mult intretinerea !

    RăspundețiȘtergere
  18. Muei, cind imi iese cucu si mi-l vad, asa urit si chel, tare ma mai pis pe el.

    RăspundețiȘtergere
  19. superb pmt,superb,esti tareeeee!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Culmea linistii:
    Sa fie atat de liniste in birou incat sa auzi cum te mananca in fund.
    .............
    - Stiai ca prezervativele au serie si numar?
    - Nu?
    - Pai vezi, inseamna ca n-ai derulat niciodata unul pana la capat...
    ............
    El: – Cum vine asta: “contracepție orală?!
    Ea: – Simplu. Tu mă întrebi, iar eu răspund “nu”!
    ...........
    Adaptare modernă a zicalei “Dacă vrei cu adevărat, poţi!”:
    El către Ea: “Daca vrei cu adevărat, pot !”;
    Ea către El: “Dacă poţi cu adevărat, vreau !”
    ...........
    Doi chelbosi se certau:
    − Tu esti mai chel ca mine!
    − Ce prost esti, amandoi n'avem nici un fir de par!
    − Da, dar tu ai capul mai mare!
    .........
    Se duce Strul la rabin si îi spune:- Rabi, s-a întîmplat ceva îngrozitor. S-au deschis doua supermarket-uri lînga magazinasul meu. Unul la stînga si unul la dreapta. Ce as putea face?
    - Nici o problema, zice rabinul, scrie cu litere mari pe usa magazinului tau "Intrare"!
    ..........
    Profesoara: Care este opusul rasului?
    Bula: Sexul.
    Profesoara: Bula, cum poti sa spui asta?
    Bula: Pai rasul este: ha ha ha si sexul este: ah ah ah!

    Noapte pulă!!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Ai di pula me, iar e vineri, iar e jiaga-jiagaaaa !
    Ci fain e de dimineata,
    Cand te scoli cu muia-n ceata !

    RăspundețiȘtergere
  22. Uai, ca se impune cu o rapida celeritate sa zicem un LA MULTI ANI, celor care se intituleaza ANTON, precum si derivatilor acestuia, cum ar hi, de exemplu, cel mai semnificativ si intalnit exemplu, derivata ANTONIA !
    ==============================
    Locuitor pustiului si inger in trup si de minuni facator te-ai aratat, purtatorule de Dumnezeu, Parintele nostru Antonie. Si cu postul, cu privegherea, cu rugaciunea, ceresti daruri luand, vindeci pe cei bolnavi si sufletele celor ce alearga la tine cu credinta. Slava Celui ce ti-a dat tie putere, slava Celui ce te-a incununat pe tine, slava Celui ce lucreaza prin tine tuturor tamaduiri.

    AMIN !
    =============================
    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
  23. Decizia nr. 10 din 14.01.2014 a ICCJ : Admite recursul declarat de Sindicatul cadrelor militare disponibilizate împotriva încheierii de sedinta din 28 noiembrie 2013 a Curtii de Apel Pitesti – Sectia I civila pronuntata în dosarul nr. 2627/109/2012. Modifica încheierea atacata, în sensul ca admite cererea formulata de recurentii contestatori. Dispune sesizarea Curtii Constitutionale, în legatura cu exceptia de neconstitutionalitate a dispozitiilor art.4 din Legea nr.165/2011, (fosta OUG nr.1/2011) si a dispozitiilor art.20 din Anexa nr.3 a aceluiasi act normativ, exceptie ridicata de recurentii contestatori. Irevocabila.
    ===================================

    Art. 4
    Pensiile recalculate pe baza documentelor care atesta veniturile lunare individuale realizate pentru intreaga perioada care constituie stagiu de cotizare raman in plata in cuantumurile rezultate in urma recalcularii.

    Art. 20 / Anexa 3
    Pensiile prevazute la art. 1 lit. a) si b) din Legea nr. 119/2010, ale caror cuantumuri au fost stabilite prin aplicarea unor hotarari definitive si irevocabile ale instantelor de judecata se revizuiesc, dupa caz, potrivit prevederilor prezentei metodologii.
    ====================================

    Mos Kalicu, ori Karadefas, ori Cufu Rez, ori Lupula 10, ma lamuresti si pe noi, ce vrea instanta in pronuntare ?
    Ca eo, in scoale, am studiat mai mult baioneta si nu prea am pregatire de asta jurisprudentionala !
    =====================

    Zurza: Sindicatul Cadrelor Militare Demoralizate, proaspat dat in judecata de Asociatea Cadrelor Militare "Gral Iliescu Securisticul".
    Vae Victis, Hai Sictiris !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: ca, de cand cu procesele astea dintre militarii pasivi, inclusiv functionarii publici cu statut special, fosti candva militeni, inclusiv militarii sereisto-sepepisti, fosti candva securisti, si ministerele in cauza, eo am inteles ca instantele de judecata din Pitesti au tot dat mue la legile lu boc=cacat in limba turca !
      Acusica vad ca, parte dintr-o sentinta data de Pitesti-sa traiesti, o loat mue de la ICCJ !

      Doamne feri ! Pune niste idioti, alde boc=cacat in limba turca sa faca legi, alti labagisti sa o voteze la shto, prin metoda Anastase si alti sefi de mafie personala a lu Nascase Termopan Tamara s-o aplice, si eote ce-a iesit !
      De ani de zile urlete, huiduieli, muie activi cu pasivi, razmerite prin pietele publice cu fanfara in fata, muie rezervisti cu rezervisti, televizoare unse cu cacat pe interior pe la diferite talc souri, flegme, infracturi de inima, blocarea magaziilor de prin instante cu dosare, miliarde cheltuite pe avocati care n-au facut nica, etc !

      Ioi, de asta traiesc in Romanistan !
      No, no !

      Ștergere
  24. Programul "Marul min scoale" in jud Mures s-a blocat, din cauza birocratiei, iar micutii, mijlociii si mariceii risca sa primeasca merele abea in semestru 2. Vor primi si retroactiv, cate o traista, aferenta semestrului 1, al carei continut il pot comercializa in afara scoalei de provenienta, la cursul zilei !

    Ce frumos e in Romanistan !
    Stai sa vezi cand o incepe constructea otostrazii Amarnic-Brasoave !

    RăspundețiȘtergere
  25. Neatza Buna la ZOO + 9, iar pe la 2 Cezar Muci pe Fata sa ne dramaluiasca la oaua!

    RăspundețiȘtergere
  26. MPT17 ianuarie 2014, 07:20

    Uai, ca se impune cu o rapida celeritate sa zicem un LA MULTI ANI, celor care se intituleaza ANTON, precum si derivatilor acestuia, cum ar hi, de exemplu, cel mai semnificativ si intalnit exemplu, derivata ANTONIA !

    Ioi,MPT,
    Atentie la pleonasme! 'Rapida celeritate" tot un drak baltat e n-ai copiat bine in lme-ul ala al tau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MPT cu O|O bleaga17 ianuarie 2014 la 10:21

      Ioi !
      Multumesc, multumesc !
      Ca muream dreaca prost, de nu ma lamureai !
      Dealtfel, stai p-aproape, cu-n pix cu rosiu-n gura, pentru corectura !
      Se simte ca, in esenta dumneavoastra, esti o persoana deosebit de valoroasa !

      Ștergere
    2. MPT cu O|O bleaga17 ianuarie 2014 la 10:29

      Pese: si vă rog să binevoiţi a agrea expresia celor mai bune si distinse sentimente ale mele, odata cu omagiul celui mai profund respect. asigurandu-va de intreaga mea stima si consideratiune !

      Ștergere
    3. Dumneavoastra esti ratacit prin NOO, asia che pazeste-ti dosul ca ti-l ia falosul.
      Pentru o companie inteligent de desteapta viziteaza blogul ACADEMIEI OAMENILOR DE STIINTA DIN ROMANISTAN.

      Ștergere
  27. Uai, s-aveti o zi buna si muie de 5***** !
    Stiti voi, potaia, caca-pisu, hoasca...
    Revine mosiu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si tre sa plece si zbarcita iasta a me la biserica, aciulea aproape, la Sf. Antonie cel Mare si Tare, ca cica azi tre sa te rogi sa te vindeci de cele boale !
      Doamne feri, parca simt ca hoscaita o sa se roage si pentru mine, ca sa mi se faca bine buba de la cap !
      Ioi !

      Ștergere
  28. Io zic(fara virgula) ca mpt este CEL MAI PERFECT!!!
    E bine asea?

    RăspundețiȘtergere
  29. Bai MPT,
    Ce dreak nu stii de gluma? Te comporti ca un paranoic si-un frustrat de diverse chestii!Adica,ce numai tu sa faci caterinca ?Vreau si eu si 'mitoase de la mama si telefoane la oferta '

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un cămeșoi cu mîneci lungi, n-ai vrea? Mai este și un pat disponibil in sectia „ recuperabili”, șef secție MPT.

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri