Google Translate

vineri, 21 februarie 2014

"Tot ce vedeţi este doar un divorţ cu scandal", a spus premierul Victor Ponta


Ponta, la Chişinău: "Sentimentul meu este că Antonescu a luat de mult decizia. Tot ce vedeţi e doar un divorţ cu scandal"

De la Chişinău, premierul Victor Ponta susţine că doreşte ca "decizia colegilor liberali să fie aceea de a rămâne la guvernare", dar admite că "sentimentul" său este că USL se rupe deja, printr-un "divorţ cu scandal". Ponta l-a ironizat în mai multe rânduri pe Antonescu şi a explicat şi de ce nu i-a răspus aseară la telefon: era la masă cu premierul Republicii Moldova.

Înainte de termenul avansat de liberali pentru tranşarea crizei din USL prin ruperea sau păstrarea coaliţiei, premierul Victor Ponta a dat verdictul: "Tot ce vedeţi este doar un divorţ cu scandal", a spus liderul PSD aflat la Chişinău, acuzându-l pe preşedintele PNL, Crin Antonescu că a premeditat acest moment în logica unei campanii pentru prezidenţiale din Opoziţie.

"Sentimentul meu este că Crin Antonescu a lua de mult decizia şi tot ce vedeţi este doar aşa, un un divorţ cu scandal", a rezumat Ponta stadiul negocierilor cu PNL.

Dacă, în timpul discursului său, a enunţat de mai multe ori "dorinţa" ca "decizia colegilor liberali să fie aceea de a rămâne la guvernare", Ponta l-a ironizat pe Antonescu în mai multe rânduri. "Aş vrea să nu fim ridicoli", a comentat premierul, referindu-se la faptul că preşedintele PNL a avut o poziţie publică legată de o întâlnire PSD-UDMR informată de Ponta.

O aluzie a făcut şi la faptul că Crin Antonescu a vorbit abia aseară despre două întâlniri pe care le-a avut anul trecut cu preşedintele Traian Băsescu fără ştirea PSD. "Vedeţi, despre întâlnirile domnului Antonescu aflaţi mai târziu", s-a poziţionat Ponta în antiteză.

Preşedintele PSD susţine, totuşi, că Antonescu "greşeşte cu opoziţia" şi că ar trebui să se solidarizeze cu Guvernul.

Întrebat de ce nu i-a răspuns lui Antonescu la telefon dacă încă mai crede în menţinerea USL, Ponta a invocat faptul că a văzut prea târziu apelul aliatului său politic oficial. "Aseară, după cum ştiţi, am avut o întâlnire informală cu prmierul Leancă. Atunci când am ajuns la hotel, după ora 12.00, am aflat că m-a sunat domnul ANtonescu. Cred că ştia că sunt la masă cu prim-ministrul Moldovei. N-a fost vorba de nicio intenţie negativă", s-a justificat el.

Sursa:
http://www.gandul.info/politica/ponta-la-chisinau-sentimentul-meu-este-ca-antonescu-a-luat-de-mult-decizia-tot-ce-vedeti-e-doar-un-divort-cu-scandal-12124562
---------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

5 comentarii:

  1. Ear belitii astia, capatanosi ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Hopy, hopy, hopy
    Care-o mai vrai la ceoky ?

    RăspundețiȘtergere
  3. S-a apucat si adminu sa-si schimbe izmenele, dupe fiecare partz ! Pana acusica fro 2 zile clocea postul cate o saptamana, pana se-mputea de tot, de te si intrebai, asea retoric, dache mai egzista admin pe blogul ista, ori o intrat in insolventa din cauza privatizarii nereusite cu cine stie ce mosi aleci, ori pulano 10 !
    Acusica tre sa hii atent, ca numa ce-ai intors oleaca muia si te si trezesti ca traiesti in trecut, ca proasta !

    RăspundețiȘtergere
  4. Gata, fug la cuibar, ca sigur o eau la ceoc de la paroasa !

    RăspundețiȘtergere
  5. 2 tolomaci!!! Ride kioru- tu-l-as in kelie si in ecartul pupilar, de moare. Asta-i si va fi Romanika dintoteauna, de- a pururea si-n veacul vecilor, de la Bures Bista si pina la Armagedon...

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri