Google Translate

sâmbătă, 15 februarie 2014

Viata dupa moarte: 5 experiente uluitoare – VIDEO. Misterele Fascinante ale Lumii de Dincolo (subtitrat romana)


O usurare teribila, o lumina stralucitoare la capatul unui tunel in care simti caldura, abilitatea de a-ti vedea corpul de sus, sau pe cei dragi care au murit demult, care acum te inconjoara intr-o pace absoluta. Acestea sunt doar cateva dintre descrierile oamenilor care au experimentat viata dupa moarte, mai exact perioada in care s-au aflat in moarte clinica.
Nu toate experientele, insa, au fost atat de linistitoare.
Au fost oameni care au povestit ca vazut Iadul, ca au fost lipsiti de speranta si coplesiti de temeri sau chiar ca au fost torturati de demoni.
 
Comunitatea stiintifica este totusi sceptica in ceea ce priveste aceste povestiri, in timp ce altii sunt siguri ca aceste descrieri dovedesc existenta vietii de dupa moarte.
 
Iata in continuare cateva povestiri ale unor oameni care au experimentat viata dupa moarte. La finele lor, va invitam sa urmariti un film documentar uluitor:
“Misterele fascinante ale lumii de dincolo”.

1. Veronika Ulrike Barthel

In 1981, Veronika a fost lovita de fulger in timp ce isi conducea masina prin furtuna. Ea povesteste ca a fost “teleportata” in Iad, cativa demoni excortand-o in “sala de asteptare”. “Aceste creaturi erau mult mai inspaimantatoare decat cele mai ingrozitoare personajele de filme horror pe care le-am vazut vreodata. Azi stiu ca erau demoni. Marsaluiau ca niste soldati pe langa mine. Se auzeau oameni care tipau de durere. Nu puteam sa respir si era un miros teribil. Am vazut un lac. Parea ca mijlocul unui vulcan. Demonii aruncau oamenii in niste caverne si ii intepau cu sulite daca tipau. Pe pamant misunau serpi care intimidau oamenii”, a povestit Veronika.
 
 2. Howard Storm

Howard Storm, profesor universitar american, era intr-un turneu european alaturi de studenti de-ai sai. La un moment dat s-a prabusit intr-un tipat de durere. Ajuns de urgenta la spital i s-a spus ca are stomacul perforat si urmeaza sa fie operat imediat, altfel va muri. In timp ce se afla pe patul de spital asteptand medicii sa-l pregateasca pentru operatie, Howard s-a detasat de corpul sau, simtindu-se mai viu ca niciodata, fara nicio durere. “Am inceput sa aud voci care ma strigau. Mi-am strigat sotia. Nu mi-a raspuns si am inceput sa urmez vocile care m-au scos din salon si m-au adus pe un culoar lung si intunecat. La un moment dat, eram atat de speriat incat le-am spus vocilor ca eu nu mai merg nicaieri. Atunci m-au atacat. M-am luptat si m-am luptat. Ma muscau si ma loveau. M-au umilit, mi-au facut multe lucruri oribile despre care nici nu mai vreau sa vorbesc. Apoi am auzit o voce si am inceput sa spun Tatal Nostru. Dupa alte cateva rugaciuni l-am vazut pe Iisus, care m-a salvat de demoni si m-a trimis inapoi pe Pamant, spunandu-mi ca de-acum incolo sa-mi traiesc altfel viata”, povesteste Storm in cartea sa
“Coborarea mea in moarte”, publicata in anul 2000.

 
3. Dr. Mary Neal
In timpul unei vacante, dr. Mary Neal se plimba cu caiacul. Nu se stie cum, ambarcatiunea sa s-a rasturnat, iar Mary a ramas intepenita cu capul sub apa, neputand sa intoarca in niciun fel barca. A ramas cu capul in apa aproximativ 15-25 de minute. Atunci a “plecat” la ingeri si a stat alaturi de Dumnezeu si Iisus. In timpul acestei experiente, Dumnezeu i-a spus ca familia va avea mare nevoie de ea, intrucat va urma o tragedie, iar ea ii va ajuta pe toti sa treaca peste asta. I s-a spus ca fiul ei (atunci in varsta de 9 ani) va muri, dar nu i-a spus cand, cum si unde. In mod miraculos, salvatorii au reusit sa o aduca la viata pe Mary, care avea doua picioare rupte si multiple complicatii la plamani. A stat o luna in spital si alte 6 saptamani in scaun cu rotile. Zece ani mai tarziu, in 2009, fiul ei Willie a fost omorat intr-un accident rutier. In mai 2012, dr. Mary Neal a scris cartea
“Spre Rai si inapoi” in care a povestit toate trairile sale.
 
4. Colton Burpo
Micutul Colton Burpo nu avea nici 4 ani cand apendicele sau a explodat si a ajuns de urgenta pe masa de operatie. Cand s-a trezit, doua ore mai tarziu, el le-a povestit parintilor ceva uimitor. A spus ca a ajuns in Rai, unde i-a intalnit pe Dumnezeu, Iisus si Ioan Botezatorul. Erau alaturi chiar si membrii familiei care murisera, chiar si surioara lui (mama avusese un avort spontan de care nu-i povestise micutului). Baietelul a mai spus ca a intalnit un barbat “Pop”. Cand familia i-a aratat albumul de fotografii, Colton a reusit sa-l identifice: era bunicul din partea tatalui. Baietelul a mai povestit ca in timpul operatiei a iesit din salon si l-a vazut pe tatal sau in alta camera, rugandu-se.

 

5. Crystal McVea

In 2009, in timpul unei interventii medicale, Crystal McVea a intrat in stop respirator pe masa de operatie. Ea a simtit ca a calatorit in Rai, ceea ce i-a intarit credinta in Dumnezeu, pe care, spune ea,  l-a intalnit in persoana. L-a descris pe Dumnezeu ca fiind o imensa lumina stralucitoare, pe care o putea simti, mirosi, gusta, auzi, atinge. In Rai avea 500 de simturi, nu 5, ca pe pamant. Dumnezeu a intrebat-o daca vrea sa se intoarca pe pamant de doua ori. Si de doua ori ea a cerut sa ramana langa El. Cu toate acestea, Dumnezeu a trimis-o inapoi. McVea poveseste aventura ei in lumea de dincolo in cartea “Trezita in Rai”, publicata in aprilie 2013.
 
Urmareste documentarul
“Misterele fascinante ale lumii de dincolo” aici:
==================================================
=======================================


========================================
======================================================
======================================================
==================================================================

17 comentarii:

  1. Dupe ce-am ramas cu caltabosu-ncipt in gadu PMT-ului imi trebuie sa aflu cum o trece ,,santul'' marinelu!
    Nici ,,dirlidinga'' nu mi-o tihnit az. Mai am 10 mc si termin de cautat economia subterana, ca pe ailalta au ingropat-o prea adinc.

    RăspundețiȘtergere
  2. CEZARICIU, HOP, HOP, HOP
    SA-MI MINGAI TATA KRICIU
    SI S-O IEI DIRECT LA CIOK!

    RăspundețiȘtergere
  3. Guvernul vrea să renunţe la cota unică.
    =============================
    Ministerul Finanţelor Publice şi-a modificat Strategia fiscal bugetara pentru perioada 2014-2016 şi a introdus renuntarea la cota unica de 16% si introducerea impozitului progresiv pe venit, cu trei cote: 8%, 12% si 16%.

    Nu este prevăzut un termen pentru realizarea acestei modificări, dar prevede deductibilităţi fiscale în cazul impozitului diferenţiat.

    „Informațiile apărute cu privire la introducerea impozitului diferențiat nu reprezintă un motiv de alarmare la nivelul opiniei publice. Programul de guvernare asumat de către USL prevede că, pe parcursul mandatului, introducem impozitul diferenţiat regresiv pe venitul salarial, cu menținerea cotei maxime de 16%, iar cotele diferențiate vor fi de 8%, 12% și 16%, urmând a fi stabilite pe grile de venit", spune Eugen Nicolăescu într-un comunicat de presă remis realitatea.net.

    Potrivit lui Eugen Nicolăescu, această măsură "face parte din categoria Finanțe din Programul de Guvernare, la propunerea PNL", ale cărei direcţii de acţiune în orizontul 2013-2016 au în vedere simplificarea și reducerea fiscalității şi sporirea competitivității fiscale a mediului de afaceri.

    http://www.cotidianul.ro/guvernul-vrea-sa-renunte-la-cota-unica-231969/

    RăspundețiȘtergere
  4. Cota maxima de impozitare ramane 16%. Era bine ca in locul impozitarii diferentiate, ori regresive, sa fi majorat salariul minim la 1.000,00 lei. Diferenta de bani o puteau lua de la administratia marinarului, ca are ala cheltuieli ca pentru inca un guvern .

    RăspundețiȘtergere
  5. ce pula me bateti campii tolomacilor!!
    io me uit la maribeal,si coltonu pulii mele si astiea e mai beti ca mine....tui'ngura(mai ales pe maribel la un sugiuc)

    Ioi !! ce belea(depinde unde pui accentu')
    http://www.turnerradionetwork.com/news/206-visually-confirmed-enormous-craft-detected-on-moon
    http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2541410/What-mystery-object-spotted-Google-Moon-Bizarre-wedge-shaped-craft-appears-lunar-surface.html

    PS nea adminu! vezi ca lindicurile sunt bune pentru RO meganehalita...pe bune( si mai ales ca iaste si pe romanake da nu le mai gasesc ca sunt bat....hac!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Na!! iote!!

    http://observator.tv/eveniment/dovada-ca-extraterestrii-exista-americanii-au-gasit-un-ozn-gigant-pe-luna-116907.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai the pula me, ear e luni !
    S-a dus si jiaga-jiaga asta !

    RăspundețiȘtergere
  8. Curleoane, iar ai baut mitilic?

    RăspundețiȘtergere
  9. Uai, sa vezi ce mistere fascinante am trait eo, zilele astea, in lumea de dincolo, unde fusei !
    De dincolo de centura, uai, ca tot un dreac e ! cAND TRECI DE CENTURA SE FACE ASEA CA O LUMINA POTERNICA, de parca plutesti si-ti vezi corpul nemiscat ! Numa coaele parca-mi zvacneau oleaca !
    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe mine cand m-or operat macelarii astia de-or mai ramas prin Romanistan, de m-or hacuit ca pe-o tochitura de la pomana porculu, parca m-am dus oleaca dincolo !
      Frumos bre, dupe ce m-or eutanaseat ca sa adorm, numa luminite am vazut ! Mai ales cand m-am trezit la reanimare !

      Ștergere
    2. Ii fain bre, va confirm si eo ! Nu mai ai treaba cu penzia, ca n-ai ce face cu banii acolea !
      Caldura e, asea ca nu platesti gigacaloria ! Lumina e, asea ca nu-ti mai vine factura de la Enel ! Motorina nu-ti mai trebo, pen ca poti zbura la liber, fara cherosen ! Tilifon nu-ti trebo, pen ca se vorbeste numa telepatic, in orice colt de multivers vrei !
      De asta nu mai vine lumea inapoi, uai ! Ce pula mea sa faca aciulea ? Sa-i taie boc (boc =cacat in limba turca) primele si indemnizatiile ?

      Ștergere
    3. Muei, cand trecusi pi la Centura, o vazusi pe Leana din PlesCoi?

      Ștergere
  10. Proectu de revizionism al Constitutiei !
    =================================
    http://petrosani-cnsc.blogspot.ro/2014/02/proiectul-de-lege-privind-revizuirea.html
    =================================
    Dupe ce ne-or pus matilii pe prepeleci, la Ip, Traznea, Moisei, Nusfalau, Muresenii de Campie si ne-or masacrat bunicii, eote ca fug primul la vot, ca sa aiba boanghenii drepturi speciale !
    Eote acusica, numa sa fac un semn cu un carbune pentru gratar, pe tocul usei, ca sa nu uit !
    Primul fug ca sa votez revizionismul constitutiei, pentru bozgani !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, gata, ciocu mic, ca ma baga mascatii la incubator mintenas !
      Eote ce scrie la pct 23, de cur ma iei:

      (7) Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, profanarea drapelului naţional, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri.
      ===================================
      Adica nu mai am voe sa folosesc in sintaxa vorbei cuvinte tare dragi mie, precum muie, putza, curu si combinatii scurte ca fut gura, gaozist imputit, etc !
      Ioi !

      Ștergere
  11. Iote ce facu Curleonul nostru:

    ""Dorel" lovește din nou... în ţevi. A lăsat brașovenii fără apă potabilă"
    ------------------------
    zurza: http://www.antena3.ro/romania/dorel-love-te-din-nou-in-tevi-a-lasat-bra-ovenii-fara-apa-potabila-244013.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe vremea lu Ceasca daca faceai greseala sa dai 3 piese la rebut, te baga in sedinta de partid, iar maistrul si cu inginerul sef de sectie saibe-piulite iereau atentionati de secu cacam pute a sabotaj si suptminare !
      Beleai pula, si cu mana si cu gura !
      Azi, in aceste zile de un luminos capitalism, nu mai raspunde nimenea, de nimic ! Iar puletii Brasovului, in frunte cu chiriasii din Birtolomeu Gara, vor plati "pierderile" !

      Pazea, ca urmeaza generatiile de-or loat bacul 100 la 100 si au si cate 2-3 facu, in paralel !

      Ștergere
    2. Lectura veche, de 5 carate !
      Asta ziarist, uai, de top ten, nu ca rasuflatii aia de la Obositorul Militar, care nu-s nici comunisti, nici capitalisti ! Is facuti asea in viteza, la ivirea zorilor !
      ==============================
      http://scmdsector6.blogspot.ro/2012/04/generalul-ciribleaga-diliescu.html
      ===============================
      Asta are o colectie intreaga, a scris si despre nush care Goprea, si de Spusu, si de Curcu si de mai nush ce alti parveniti de astia !
      Sta bine cu clanta, uai ! Auzi expresii:
      -precum curul între oase
      -nefinalizat proiect terestru
      -satelizând măriminoşi instituţia supremă a gândirii sale anale
      -ca să zică că-i deştept, îşi mai dă cu muci pe piept
      -plin de stele de sub fălci şi pân’ la puţă, samd !
      Lectura placuta !

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri