Google Translate

marți, 11 februarie 2014

Wow!... Udrea: Candidatul PMP va câștiga alegerile prezidențiale din 2014. Andreea Paul: “Traseista” Elena Udrea se gândeşte la candidatura la preşedinţie

 
Elena Udrea a declarat luni seara că cel care va câştiga alegerile prezidenţiale de la finalul anului va fi candidatul propus de Partidul Mișcarea Populară. Ea a explicat și care este strategia care ar urma să ducă la acest deznodământ.
 
Eu le spun să nu îşi facă griji (n.r. – celor din USL). Va câştiga candidatul Mişcării Populare. Vă spun şi de ce, nu este doar de campanie. Mişcarea Populară va trimite un candidat în aceste alegeri, care în turul unu îl va bate pe Crin Antonescu sau candidatul PNL-ului. Iar în turul doi, în competiţie cu Victor Ponta, candidatul Mişcării Populare va beneficia şi de sprijinul electoratului PNL. Să se gândească la faptul că indiferent cum îşi fac ei jocurile acum şi cum riscă guvernarea, preşedintele României din 2014 va fi candidatul propus de Mişcarea Populară”, a spus Elena Udrea, citată de realitatea.net.
 
Întrebat dacă USL mai există, deputatul de Roman a răspuns: „Nu. Formal şi juridic, încă există. Ei vor spune că există, pentru că nimeni nu are curaj să spună. Ei se bat pentru putere şi atât. Bătălia este cine câştigă prezidenţialele din noiembrie”.
 
Sursa:
====================================================================
==============================================================
===============================================

Andreea Paul: “Traseista” Elena Udrea se gândeşte la candidatura la preşedinţie
 
Aflată la Iași, prim-vicepreşedintele PDL, Andreea Paul, nu a scăpat prilejul de a o ataca pe fosta colegă de partid, Elena Udrea. Andreea Paul a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă la Iaşi, că nu exclude ca după afilierea la Partidul Mişcarea Populară, Elena Udrea să candideze la preşedinţie. “Ce ne spunea Elena Udrea? Într-o zi era candidat Emil Boc, apoi era Mihai Răzvan Ungureanu, pentru ca în altă zi să ne vorbească de George Maior.
De fapt, ea se gândeşte la propria candidatură”, a spus Andreea Paul.
 
Prim-vicepreşedintele PDL a adăugat că este posibil ca “după trecerea prin acordeonul Boc-MRU-Maior, în final să candideze chiar Udrea”. Andreea Paul a afirmat că rămâne o “pedelistă sută la sută” şi că nu-şi pune problema trecerii la PMP, întrucât nu este “traseistă”.
 
 Ea a mai spus că toate sondajele dau PDL la 20 la sută şi că acest partid este al doilea ca forţă, pe eşichierul politic, chiar şi după plecarea “aripii Udrea”. “Avem cel mai bun candidat la prezidenţiale, pe Cătălin Predoiu, şi vom obţine cel mai bun scor dintre partidele dreptei la europene. PDL va unifica dreapta în jurul său, iar oamenii nu trebuie să se lase dezinformaţi că susţinem alt candidat”, a mai spus Andreea Paul.
 
Sursa:
================================
=============================================
===================================================================

20 de comentarii:

  1. Ai the pula me, ear e mart !
    Si ce frumos este la Sochi, sa ma trageti toti de Flochi !
    Mai ales ca o-nceput si intrecerea de curling femeiesc ! Ci-mi place mie cand alea doua o freaca repede-repede, iar aia de a lansat-o, ca s-o bage drept in gaura, tipa de parca atuncea are un orgasm in chiloti !
    Ioi, da fain e cur lingul !

    RăspundețiȘtergere
  2. 1. Neatza Buna la ZOO + 9, iar la 2, Cezar maiMUCEA duios sa ma mingaie pe oaua!
    2. Durerea mare a acestor asa-zise partide pulitice e ca nu au specialisti care, pe baza competentelor si a experientei acumulate, sa poata conduce eficient domeniile de activitate in care sunt numiti; fie in fruntea unor ministere, fie in fruntea unor "deconcentrate". Toti prostovanii si kurvistinele-ca cele 2 de mai sus din foto, se cred mari specialisti. Nu conteaza ca la transporturi ministru ar trebui sa fie un specialist in domeniu ori la sanatate unul la fel; avem tot felul de "juristi" si economisti de mina a 7- a, numiti doar ca sa gireze hotiile partidelor din care fac parte. Nu mai vorbesc de padurarul de Dushka numit ministru la aparare...
    Io cred ca si Cezar maimuca al nostru ar putea fi un bun ministru al culturii dupa standardele actuale, mai ales ca de cind frecventeaza MH-ul online s-a mai "culturalizat" si el putin...

    RăspundețiȘtergere
  3. Oaiii ce dilema!!! la care sa ma inscriu? pe care s-o fut? Ca amandoua-s bune!!
    Da las ca mai bine dau o muie lu nea dottore+somnorila....asa de incalzire:).dupa care trec si la astea adevarate.
    PS tractoristu' Zgonea mai traieste? Baaa ce moaca sovietica are ala!

    RăspundețiȘtergere
  4. Oaileeee ce fromos visai!...hac!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curleoane, io li luai pi muistele ăste doauă sî li inițiez în Mișcarea PoPULAră, țîe ți-o lăs pe Monica Macovei să i-o dai pi undi vrei.Iar ca bonus, poți s-o iei ți pi aia di la Min. Muncii !

      Ștergere
  5. ,,Unde-i baba sa-i tai laba?''

    RăspundețiȘtergere
  6. CEZARICIU, HOP, HOP, HOP,
    SA TI-O DAU TAICA LA CIOK
    LA CIOK SI LA NARETA
    SI SA TE SPARG LA ROZETA!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai the pula me, ear e mercuri !
    Cred ca azi ni-o baga, sigur ! C-o vorbit un vecin d-aciulea, cu doamna Lupul, care o confirmat ca ni-o da azi !
    Si ce frumos e la Sochi, sa ma trageti toti de Flochi !

    Uai, oare ce coloare sa fac la gard ? Un portocaliu sidefat, iar stalpii de un portocaliu accentuat, ar merge ? Ca primarele o ramas tot pedelic si tare-i mai place portocaliul !
    Ce dreaca, in caz de fro catastrofa, il pot schimba mintenas in rosu bolsevic !
    IDoamne feri !
    Ma duc sa ma spal oleaca la cur, de flocii morti lipiti de gaoz, ca dache ni-o baga doamna Lupul, macar sa ma gaseasca cat de cat curat !

    RăspundețiȘtergere
  8. Poza de la analiza FORTELOR NAVALE pe 2013: in prim plan 4 aviatori si-un pifanter, care l-or loat la intrebari pe un barcagiu, ce sta ca un pulete in picere, in coltul salii !
    Pai ce pula me, daca tot nu mai avem avioane, cu ce zbura, macar de analize si bilanturi sa ne ocupam si noi !
    Da, da, las ca stiu, nu mai urlati ! Unul e flaiboi Danila Betmen, si de aia are translatori numa de aviatie ! Ca sa vorgheasca aceeasi limba, ce dreaca ! Ori se razbuna pe marinari, ca tot asea o facut si Corsaru Marin, cand o umplut sala de ratoi la bilantul aviatiei !
    Eote colea, la fila 3 a Obositorului nou.
    Nu ca ar hi un capat de tara, insa-i smeker a dreaca pozarul !

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce-mi plac mie denumirile astea alde B 666 Infanterie Dragonii Transilvani, ori Scorpionii Verzi !
    In spiritul traditiei, bineinteles ! Dragonii si scorpionii au radacini adanci in constiinta acestui popor, greu incercat, in special in luptele cu turcii !

    Da, da, las ca stiu, nu mai urlati ! E asea o denumire de generic, data pentru cand pleaca la teatru, ca sa nu se incurce amerlocii in denumirile noastre romanesti, aproape imposibile pentru ei !
    Doar ziceam si eo...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai cum s-ar oita un amerloc la o denumire de genul B 666 Pifantere de Asalt Regele Ferdynand I de Hohenzolern von Sigmaringhen ! Nu ?
      Mai shto e Red Scorpion's, ori Ielău Uolf's !

      Da, da, las ca stiu, OTAN cere sacrificii, nu asea oricum !
      Mi-a povestit mie redactoru sef de la blogul R-26498 Elita ! Ori Caca Rez, ca nu mai tin minte egsact, insa Dogariul sigur nu ierea !

      Ștergere
  10. Uai, s-aveti o zi buna si mue de 5***** !
    Fug la mosie, sa duc de crapelnita si de beut la meseriasii pulei ! Ca, de nu-i supraveghezi numa oleaca, pula gard !

    RăspundețiȘtergere
  11. Bai, fratilor, din ce grota a preistoriei ati iesit, ma ? Ce dracu de blog e asta ? Aici poti scrie absolut orice ? Baaaaa, olteni bastarzi, puscaria va mananca, ba !

    RăspundețiȘtergere
  12. @11:04
    lasa buei ca nu te fute grija! Daca vrei o/un mumu te servim.Pana atunci haleste un ALUPIGUS tzarane!!(tzaran de ala de pe dorobanti)
    PS contacteaza PMT! poate mai are pe stoc
    PS2 mars la mironosite ca pe blogu asta scrie asa, sus in varfu lu pagina.
    "O comunitate virtuala de prieteni, de camarazi adevarati. Un forum de discutii, o tribuna a libertatii in comunicare! Blogul pe care te afli, este tot ce te intereseaza. Trăim în România și asta spune totul! Chintesența zilei, servita free. Gratuit, doze duble de buna dispozitie! Pentru asta, urmareste comentariile, inscrie-te in comunitate! ATENTIE! Blogul acesta, creeaza dependenta! Nu este pentru minori si nici pentru mironosite! Sa nu zici, ca nu ti-am zis! Admin"
    In concluzie: MAAARŞ!!

    RăspundețiȘtergere
  13. @11:04
    Na ca uitai:):) :anonim=cacat

    RăspundețiȘtergere
  14. anonim = cacat
    boc = cacat

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest mesaj nu are statutul de campanie electorala conform Legii administraţiei publice locale nr. 215⁄2001 modificata.

    Stimati conationali

    Sunteti chemati la miscarea patriotica a romanilor si promovarea acesteia in toata lumea, prin care sa ne redam identitatea, mandria nationala, dragostea de patrie, harnicia, corectitudinea, respectul pentru tot ce este romanesc, dragostea si atasamentul fata de conationali, calitati pe care societatea moderna le-a distrus.
    Nu ezitati si intrati in randurile noastre, dati-va osteneala si interesul pentru a fi patrioti, sa luam pozitie fata de cei care ne terfelesc numele si tara, pentru a-i aduce pe toti romanii in rand cu noi.

    Atotputernicul sa ne ajute !

    A aparut o speranta pentru o schimbare radicala in Romania. Nu putem sta alaturi si privi in continuare cum suntem vanduti ca sclavi, cum suntem prostiti si batjocoriti in tara noastra, pentru care strabunii nostri s-au jertfit de a ne-o lasa mare frumoasa si bogata. Sa profitam de aceasta speranta care poate fi salvarea noastra.
    In Noembrie 2014 vor fi alegeri prezidentiale. Daca sunteti patrioti, sustineti candidatura lui

    Mircea Moise
    la alegerile pentru presedentia statului Roman.

    WEB site: http://alegerile-prezidentiale-2014.webnode.com - cu posibilitatea de a comenta
    http://alegerile-prezidentiale-2014-ro.ibk.me
    http://www.spin.de/hp/MirceaMoise/blog

    El are capacitatea, vointa si metodele pentru o schimbare pozitiva in Romania, ceeace guvernantii de pana acum nu le-au avut.

    m-moise@t-online.de

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri