Google Translate

luni, 24 martie 2014

Adevarul... ca adevarul... A iesit la lumina! 9 teorii ale conspiraţiei care s-au dovedit adevărate


De la atentatele de la 11 septembrie până la aselenizările din cadrul programul spaţial Apollo, sau la asasinarea lui John Fitzgerald Kennedy, toate evenimentele importante au născut scenarii alternative din partea scepticilor, de multe ori fanteziste.
Unele teorii ale conspiraţiei însă, s-au dovedit a fi adevărate. 

      * Departamentul Trezoreriei din Statele Unite a otrăvit alcoolul în timpul Prohibiţiei
Prohibiţia a fost o interdicţie naţională de a produce, comercializa, importa sau transporta băuturi alcoolice, impusă în Statele Unite la începutul anilor '20. Măsura a fost luată pe fondul unei mişcări împotriva consumului de alcool, susţinută în principal de protestanţii din mediul rural. Legea Volstead şi al 18-lea amendament la Constituţia SUA au pus în practică prohibiţia naţională, care a durat până în 1933. În ciuda legilor dure şi a măsurilor luate de autorităţile americane, Prohibiţia nu a reuşit să elimine consumul de alcool, în cei 13 ani în care a fost în vigoare, ba mai mult, a dus la apariţia unor reţele de crimă organizată şi la dezvoltarea celor existente, cum ar fi Mafia.

Pentru a face faţă cererii uriaşe, contrabandiştii nu numai că produceau alcool, dar şi furau cantităţi mari de alcool industrial, relatează Business Insider. Chimiştii plătiţi de traficanţi se asigurau apoi că elementele nocive, în special alcoolul metilic, erau eliminate, şi se putea trece la realizarea produselor atât de căutate. Guvernul american a aflat de această practică şi a început să adauge în alcoolul industrial substanţe chimice mult mai periculoase, cum ar fi kerosenul, acetona sau cloroformul.

Acestea trebuiau să îmbolnăvească un număr de consumatori şi să-i descurajeze pe ceilalţi. Se estimează că numai în New York, între 1926 şi 1927, au murit peste o mie de persoane, otrăvite de substanţele adăugate de autorităţi în alcoolul industrial.
  • Serviciul de Sănătate Publică din Statele Unite a tratat greşit, în mod deliberat, pacienţi bolnavi de sifilis
În 1932, Serviciul de Sănătate Publică din SUA, împreună cu Institutul Tuskegee, au demarat un studiu clinic pentru a analiza evoluţia naturală a sifilisului netratat la bărbaţii de culoare. Subiecţii au fost atraşi în cadrul programului sub pretextul că primesc asistenţă medicală gratuită din partea guvernului. Nu numai că participanţilor la studiu nu li s-a spus că sunt bolnavi de sifilis, dar nici nu au fost trataţi corespunzător, nici măcar după apariţia şi acceptarea penicilinei ca remediu împotriva infecţiei. 

Experimentul a reunit 600 de bărbaţi afro-americani, 399 de bolnavi şi 201 sănătoşi. Deşi studiul era planificat să dureze doar şase luni, a ţinut, până la urmă, 40 de ani. A fost întrerupt în 1972, după un articol Associated Press, care a făcut publice toate neregulile care se petreceau în cadrul experimentului Tuskegee.
  • Mai mult de 100 de milioane de americani au fost vaccinaţi cu un virus potenţial cancerigen
Din 1954 până în 1961, virisul simian 40, SV40, s-a regăsit în componenţa vaccinului împotriva poliomielitei. Cercetările estimează că cel puţin 98 de milioane de persoane au fost injectate cu vaccinul contaminat doar pe teritoriul Statelor Unite. Guvernul federal a modificat prevederile referitoare la vaccinurile orale în 1961, dar medicii au continuat să administreze medicamentele până în 1963.

Virusul SV40 este cunoscut pentru faptul că duce la apariţia cancerului la animale, dar nu există studii care să-l lege de dezvoltarea bolii la pacienţii umani. Totuşi, anumite cercetări au descoperit urme ale virusului în componenţa tumorilor cerebrale şi pulmonare, atât la adulţi cât şi la copii.

  • O parte a incidentului din golful Tonkin nu a avut loc
Incidentul din golful Tonkin este expresia folosită pentru a desemna două lupte între nave americane şi nord-vietnameze, care au avut loc pe 2, respectiv 4 august, 1964. Întâmplarea a dus la declanşarea războiului din Vietnam, iar autorităţile americane au fost acuzate, în numeroase rânduri, că au fabricat incidentul pentru a justifica o intervenţie în statul comunist.

Oficial, distrugătorul american USS Maddox a fost implicat într-o luptă împotriva a trei nave vietnameze, în golful Tonkin, pe 2 august 1964, în urma căreia patru soldaţi vietnamezi au fost ucişi, iar navele lor au fost serios avariate. Peste două zile, distrugătorul a răspuns unui atac vietnamez în aceeaşi zonă, iar preşedintele Lyndon Johnson a hotărât să ceară Congresului aprobarea pentru o intervenţie militară, fapt care a dus la începerea războiului din Vietnam. În 2005 însă, NSA a desecretizat documentele legate de eveniment, conform cărora al doilea atac, cel care a determinat intervenţia americană, nu a avut loc. Se pare că soldaţii de pe USS Maddox au interpretat nişte semnale radar false drept un atac asupra lor din partea vietnamezilor, care nu au întreprins nicio acţiune în acea noapte.
  • Liderii americani plănuiau să însceneze o serie de atacuri teroriste, pentru a interveni în Cuba
În 1962, la scurt timp după ascensiunea lui Fidel Castro la putere în Cuba, Departamentul Apărării din Statele Unite a propus demararea Operaţiunii Northwoods. Aceasta urma să utilizeze o serie de măsuri pentru a câştiga sprijinul opiniei publice americane şi internaţionale şi pentru a justifica o intervenţie armată în statul comunist. Conform dosarelor, care au fost desecretizate recent, tacticile care urmau să fie folosite includeau răspândirea unor zvonuri, distrugerea unei nave americane în golful Guantanamo şi chiar organizarea de înmormântări pentru victimele fictive, sau chiar deturnarea unor avioane comerciale sau vase de croazieră. Din fericire, preşedintele John Fitzgerald Kennedy a refuzat propunerea oficialilor.
  • Guvernul SUA a testat efectele LSD-ului pe cetăţeni canadieni şi americani, fără ca aceştia să ştie
La începutul anilor '50, guvernul Statelor Unite a autorizat CIA să înceapă Operaţiunea MKUltra, un studiu clinic care urma să analizeze efectele hipnozei, torturii, izolării şi ale LSD-ului, asupra pacienţilor umani. Cei mai mulţi dintre aceştia nu ştiau despre ce e vorba, iar medicii şi personalul spitalelor implicate au fost plătiţi pentru a nu informa subiecţii corespunzător. Autorităţile au oferit chiar heroină unor persoane dependente, pentru a le convinge să ia parte la experiment.
Până la încheierea operaţiunii, în 1973, când multe dintre documente au fost distruse, mai mult de 30 de universităţi au fost implicate şi cel puţin o persoană a murit, sinucigându-se după ce a ingerat LSD fără să ştie.

  • Americanii au scos la suprafaţă un submarin rusesc cu trei rachete nucleare armate la bord
În 1974, Richard Helms, directorul CIA, a obţinut aprobarea preşedintelui Nixon pentru a începe o operaţiune de recuperare a unui submarin rusesc scufundat în Oceanul Pacific. Americanii erau interesaţi de cele trei rachete nucleare armate, de câte o megatonă fiecare, care se aflau la bord. Deşi documentele au fost desecretizate, unele informaţii lipsesc sau au fost distruse, aşa că nu se ştie dacă operaţiunea a reuşit sau nu. Totuşi, vasul care trebuia să asiste la scoaterea la suprafaţă a submarinului a ajuns în Hawaii pentru "descărcarea elementelor recuperate".
  • Guvernul Statelor Unite a vândut arme Iranului şi a folosit banii pentru a susţine militanţii din Nicaragua
În 1985, mai mulţi oficiali americani, apropiaţi preşedintelui Reagan, au facilitat vânzarea de arme către Iran, încălcând astfel un embargou care era în vigoare la acea perioadă. Profitul obţinut astfel a fost apoi folosit pentru finanţarea grupului Contras, rebelii anti-comunişti din Nicaragua.
Întreaga situaţie a fost declanşată de capturarea a şapte cetăţeni americani în Liban, de către un grup ostil care avea legături cu Iranul. După negocieri care au implicat şi Israelul, Statele Unite au fost de acord să vândă arme Iranului, în schimbul eliberării ostaticilor. Implicarea preşedintelui Reagan în toată afacerea nu este cunoscută.
  • O companie de relaţii publice a obţinut sprijinul opiniei publice pentru intervenţia SUA în războiul din Golf
În 1990, o fată de 15 ani din Kuwait, a depus o mărturie, în faţa Congresului din Statele Unite, împotriva soldaţilor din Irak. Nayirah, aşa cum a fost numită fata, a spus că militarii luau bebeluşi din incubatoarele spitalelor şi îi aruncau pe podea, ca să îi omoare. Mărturia fetei, împreună cu alte motive, a dus la intervenţia Statelor Unite în războiul din Golf.

O investigaţie ulterioară a demonstrat că discursul pe care fata l-a ţinut în faţa Congresului a fost conceput de gigantul de pe piaţa companiilor de relaţii publice Hill & Knowlton şi, mai mult, că "Nayirah" era fiica ambasadorului din Kuwait în Statele Unite. Tom Lantos, cel care a co-prezidat comisia în faţa căreia fata a depus mărturie, a coordonat întreaga afacere. Coincidenţă sau nu, comisia pe care o conducea închiria spaţiu în sediul central al companiei de PR care a pus totul la punct.
 
Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »
 
====================================================================
===========================================================
=================================================

61 de comentarii:

  1. Ai the my pula, ear e luni !
    S-a dus si luna marte ! Uai, daci trece veata pe pomant...
    Vine ziua pacalicilor, acusica ! In opinea mea, e ca si trecuta ! E vb doar de-un timp relativ, in care doar ora de pe ceas se va modifica !
    Oricum, ca tot e trecut de si jumate, rogu-va de cur in spate, un picut ca sa ma loati, ear acusi, exact la fix, al meu pix sa-l ceocuiti, in timp ce hop,hop, o sa sariti !

    RăspundețiȘtergere
  2. Auzi ce zice la radeo:
    =======================
    Regina Marii Britanii are doar câteva luni de trăit, conform prognozelor medicilor, anunţă revista americană Globe.

    Potrivit publicaţiei, Elisabeta a II-a i-ar fi vorbit prinţului William şi soţiei sale, Kate Middleton, despre boala fatală cu care a fost diagnosticată.
    ========================================

    Nu creapa babaciunea ! Stati linistiti, ca nu scapa pomantul de-o hoscaita basinoasa, chear asea, pac-tzac ! Belitii astia de regi, de n-or facut nica la veata lor, is un fel de nemurici ! Uitati-va si la fonfanitul nost de king, de zici c-o jucat laiv in filmul "Mumia", fara recuzita de machiaje, daca are maria sa majestatea regala frun deranj !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si, pana la inmormantare, de-o hi sa hie, mai avem suficient timp de-un hop, hop, hop !

      Ștergere
  3. Uai, daci greu tre sa hie in agricultura, unde se lucreaza zi lumina !
    Sapai si eo, olecuta, p-aciulea prin jiurul bloculu, si ma cocarjai de tot, de zici ca fusei la arat si semanat !
    Acusica tre sa mai dau cu niste gazon si sa seman niste flori, ca ne-o spus babornita cum se procedeaza ! Eo am vrut musai sa pun pizda tigancii si mai nush ce pula ceobanului, ca sa ma inspire la meditatie culturala, ori de cate ori asi trece pe langa dansele, insa babornita asta a me o zis ca-s dus cu capul !
    Fug sa plantez gazonul ! Si, fiindche numa ce-o fo 12 fix, am sa va las al meu pix, ca, saltand un pic pe loc, sa mi-l loati suav la ceoc !
    La munca, uai, nu la belit cartita in fata monitorului...

    RăspundețiȘtergere
  4. Cresc pensiile. Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a anunţat, luni, că 234.000 de pensionari vor primi pensii mai mari, în medie cu 63 de lei, până la sfârşitul lunii martie, după aplicarea indicelui de corecţie şi suplimentarea punctajelor în cazul persoanelor care s-au pensionat după 1 ianuarie 2011. Mediafax.ro

    RăspundețiȘtergere
  5. Auzi ce-a zis la radeo, cat dadeam eo cu tarnacopul, ca sa fac o borta de 40 pe 40, ca sa plantez gazonul si semintele de "Pizda Tigancii":
    =======================================
    150 de ticăloşi ne-au otrăvit mâncarea. Carnea stricată a ajuns şi în şcoli. Firmele „Mafiei” au furnizat alimente la cantinele săracilor, în penitenciare și unități de jandarmi
    Zurza: Excrementele Zilei punct dublu ve ro
    =============================
    De fapt asta-i fata adevarata a acestei colonii, guvernata, exclusiv, de bagabonti, derbedei, golani, evazionisti, clanuri mafiote si alte gasti de partid si de stat !
    Uitati-va 24 de ore la teveul care vrea muskiu dumneavoastra incordat si dache imi veti putea enumera macar o singura fapta buna, petrecuta in acest interval de timp pe teritoriul Romanistanului, eo imi decupez fosta pula si o arunc pe geam la potaile din fata blocului, care se puricesc la soare ! In afara de arestari, de condamnari, de crime, de razboaie intre clanuri cu sabii si topoare, de sinucideri, de furturi, de evaziune, de devalizare, de prostitutie secsuala si politica, de certuri, de comisii de ancheta, samd, nu puteti sa-mi dati niciun singur exemplu de bine !
    Sireaca fosta republica, a ajuns bataia de joc a jnapanilor, care ne otravesc cu chimicale, deseuri si alimente stricate !
    Am ajuns groapa de gunoi a lumii, unde borfasii-si fac propriile legi, iar politistii sunt judecati si dati afara, pentru ca au indraznit sa se ia de frun cocalar, ori sa-i administreze fro doua palme unei tiganci imputite si gaozare, prinsa la furat !
    O tara cumprinsa general de sindromul mafiei: cand nu auzi de mafia petrolului, auzi de cea a cerealelor, cand s-a terminat cu scandalul mafiei tigarilor, incepe scandalul cu mafia carnii stricate !
    Bineinteles, concomitent cu actiunile mafiotilor din vami, din porturi, din justitie-care vad ca se inghesuie si ei pe la usa Deneaului, de parca ar da acolea Vanghele ajutoarele de la mUE, pe luna sectembre 2013, ori cu mafia din sindicate, din administrarea cimitirelor, sau cea a retrocedarilor, samd !
    Fug sa borasc oleaca. Cine stie cata carne alterata am bagat in mine si in ce dihonie de mutant m-oi fi transformat ! Numa mutantu ista din izmene nu vrea sa miste si el si zace ca o pula bleaga, intre coaie, cu capul inghesuit in fermoarul de la slitz !

    RăspundețiȘtergere
  6. Un tribunal din Egipt a condamnat la moarte 529 de susţinători ai preşedintelui răsturnat, Mohammed Mursi.

    Ei au fost acuzaţi între altele de uciderea unui poliţist şi atacuri asupra poliţiei.
    ============================

    Doamne feri !
    La noi o fo rasturnat gaozarul de doua ori si, in loc sa-i ia procororii cu biblia la rost pe cei de-l sustineau, p-acolea prin garaj, le-or tras-o tot la rasturnaci !
    Ce oameni, bre, ce oameni...
    Chestea e ca, daca s-ar fi aplicat si la noi, asea ipotetic vorbind, o masura de asta, am fi ramas, in primul rand, fara Cecere ! Apoi, fara miii si mii de labagisti portocalii !
    Insa, ca un veritabil popor de credinciosi ce suntem, ne-a ferit Tatal Ceresc de un asemenea dezastru !

    RăspundețiȘtergere
  7. Si, fiindca acusica-i fix, al meu pix ma pregatesc, usiurel sa-l scot hop-hop, ca sa mi-l serviti la ceoc !

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai the my pula, ear e marti !
    Pace voo supt kaskete !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LA MULTI ANI tutulor celor care au de serbatorit ceva, chear azi !

      Ștergere
    2. Pese: tot azi, armata ii serbatoreste, cu bere si mici cu bicarbopotas, pe cei din specialitatea militara Operatii Psiho-Coco ! Astia-s aia care zapacesc dusimanul la psihic, pe timpul luptei, de le da mesaje non-stop pe mobil cu indemnuri prietenesti, alde "Sanii pupi in cur pi tati"!

      Ștergere
    3. Multumim,multumim..s-a auzit urarea pana aici..in fund, printre oale si ulcele! :)

      Ștergere
  9. si hiop, hiop, hiop, sa te-o dam la ceoc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Sinaxar 25 Martie (†) Buna Vestire (Blagoveştenia) (Dezlegare la pește)

    Superstiţii de Bunavestire: De ce nu trebuie să te prindă cântecul cucului cu stomacul gol

    Bunavestire se prăznuieşte, în fiecare an, pe 25 martie, fiind prima sărbătoare creştină închinată Fecioarei Maria. În calendarul nostru popular, Bunavestire este cunoscută sub denumirea de Blagovestenii sau Ziua Cucului.
    În ziua de Bunavestire este bine sa ai bani in buzunar, sa fii imbracat in haine curate, pentru a te gasi asa cantatul cucului, caci daca te prinde cantatul altfel, nu vei beneficia de aceste lucruri tot anul.

    Bunavestire: Tradiţii şi obiceiuri de Blagoveştenie

    In Bucovina nu se pun oua la closca de Bunavestire, pentru ca se considera ca ar putea iesi pui cu doua capete si patru picioare.

    In unele zone, pentru a avea roade bogate in livezi, pomii se amenintau cu toporul si se stropeau cu tuica. Tot acum, gospodarii din Maramures aduna lucrurile de prisos de prin curti si le dau foc. Ritualul, cunoscut sub numele Noaptea focurilor, e practicat la fiecare casa maramureseana, el durand pana dupa miezul noptii sau pana in zori.

    Buna Vestire: De ce consumă creştinii peşte în această zi de sărbătoare

    In popor se mai spune ca pescarii nu au voie azi sa arunce mamaliga in apa, pentru ca mor pestii.

    Superstiţii legate de cuc

    Cucul perceput ca incarnare a stramosului mitic, pasare cu un pronuntat substrat erotic, anunta sosirea efectiva a primaverii. Primul sau cantec care are loc de obicei la Bunavestire, trebuie sa fie asteptat de toti oamenii in haine curate, veseli, cu stomacul plin si cu bani in buzunare. Daca nu ar fi indeplinite aceste conditii rituale, oamenii respectivi nu ar beneficia de toate acele lucruri in anul care va urma. Daca primul cantec al cucului era auzit cumva pe stomacul gol, in partea stanga sau in spatele omului, era semn de rau augur, potrivit crestinortodox.ro.

    Flacaii si fetele il intrebau pe cuc cand se vor casatori: "Cucule voinicule/ Cati ani imi vei da/ pan’ m-oi insura (marita)?". Daca se intampla ca dupa rostirea acestor cuvinte, cucul sa cante, cantecul sau echivala cu un an de asteptare. Dimpotriva, daca el tacea, tacerea sa era semn ca avem de-a face cu o casatorie grabnica.

    De asemenea, craca pe care a cantat cucul de ziua sa, era taiata si pusa in scaldatoarea fetelor, in speranta ca flacaii nu le vor ocoli.
    ====================================

    Uai, la mine inche nu me-o cantat cucul ! M-am uitat in izmene si inche doarme sireacu !
    Hai, la biserica, pacatosilor, nu stati toata ziua cu dansele in gura, pe net !
    Gata, m-am imbracat aligant, cu crivata, me-am pus gumarii de Dragasiani si merg cu zbarcosenia asta de babornita, ca sa ma spovedesc supt poala popii !



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Beiii...ia-ne si noua cucii la ceoc! Si Hop, Hop, Hop!

      Ștergere
  11. Hola, hola, amigos !
    Por favor, un poco la ceoco, me-o sugero ? Prego, doar un poco, in ritmo di hopo !
    Ai di capu meu, cata latina stiu ! Ioi !

    RăspundețiȘtergere
  12. Da,da mpt ia-ne-o si noua la ceoc!Asa suav in ritm de hop,hop!

    RăspundețiȘtergere
  13. Proiectul de lege privind reorganizarea STS ca departament in Ministerul de Interne a fost adoptat tacit de Camera Deputatilor
    HotNews.ro
    ========================================
    Ioi ! Sau, se mai numeste si arta la romani ! De a da muie !
    Asteptam si alte reorganizari importante, ca de exemplul: trecerea tacita a Sepepe in suptordinea Regimentului de Garda, transferul pe sestake a Serei supt aripa Degheia si tot asea !
    In opinea mea, treboia desfiintat de tot, iar bugetul dat la Meapene, ca sa-si cumpere niste avioane second hend, din targul de vechituri de la Vitan Barzesti, ca sa aiba acolea ceva, pana vin efurile din Portugalea !

    La geaole, uai ! Si sa plateasca si telefonul strambului nateonal, de i l-or montat fara aprobare, in garaj, pe timpul suspendarii ! Ca nu-l platesc eo, si cu babornita, din banii mei, dati d-a'mpulea pe taxe si impozite !

    RăspundețiȘtergere
  14. Eote ce zice la radeo:
    ========================
    Tribunalul Bucuresti a admis, ieri, partial actiunea fostului sef al Consiliului Superior al Magistraturii, Oana Schmidt Haineala, care a dat in judecata postul Antena 3 in urma unor linsaje mediatice care vizau familia sa. Tribunalul a condamnat Antena 3 la plata a 10.000 de euro despagubiri pentru prejudiciu moral. Procesul a inceput in noiembrie 2013 iar sentintinta poate fi atacata cu apel. Tot in prima instanta au mai pierdut Mircea Badea, Oana Stancu si Mihai Gadea.
    ==============================

    In opinea mea, postul teve Latrina 3 ar treboi desfiintat urjent si inlocuit cu un post profesionist si patriotic, cacum ar hi "De streaja Patrei"!
    Era si de asteptat ca alde scalpatii aia de Zgadea, ori Badea, ori cucuveaua aia constipata de Zgrecu, sa si-o fure !
    Din cauza postului Haznaua 3 ierea sa ma bat cu babornita, p-aciulea prin apartamentu propretate 50 % !

    RăspundețiȘtergere
  15. Si, fiindca tot a trecut de fix, sa ma molfaiti la pix !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si fiindc-a trecut de 4, sa o ei la buci baiatu.

      Ștergere
  16. Ear acusi, la si jiumate
    Intr-un ritm perfect de hop
    Sa ma loati de cur in spate
    Si sa me-o serviti la ceoc !

    RăspundețiȘtergere
  17. Eote ce zice la radeo:
    =========================
    Victor Ciorbea va demisiona din Senat pentru o funcție în cadrul ASF
    ===============
    Pai da, are si strambul asta, cu fata de bidon turtit, de zici ca l-a lovit trenul pe podul Constanta, treaba cu politica, pentru care a fost trimis de alegatori in senat, la fel cum am si eo legatura cu blogul lui Cucu Cret, ori Curu Roz, ori Cufu Rez, ori cum s-o chema el !
    Cum a mirosit ca-i vb de parai ca lumea, de zeci de mii de euro, obtinuti doar din supravegheri de belit pula la urs, s-a tirat momarlanul !
    Sa-l mai votati, uai puletilor ! Gretosii astia de la Penele, de-or tras cu tunurile in rasculatii de la '907, sunt cu capul numa dupe afaceri, ciupeli, tunuri si alte aranjamente !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: Ear fix la si 42
      Sa m-apucati toti de-un coi
      Si, strigand hop, hop, hop, hop,
      Sa me-o si loati la ceoc !

      Ștergere
  18. Ear pe la si 39
    Sa ma scarchinati la OO !

    RăspundețiȘtergere
  19. Eote ce zice la radeo:
    ============================
    Ministrul pentru Societatea Informaţională, Răzvan Cotovelea, a calificat serviciile furnizate populaţiei de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală că fiind mizerabile şi primitive.
    ============================

    Mare noutate ! Pai, ce vroia sa gaseasca intr-o colonie bananiera, de categoria a doua ! Se plange ca a stat 45 de minute la coada, ca sa-si plateasca taxele !
    Pai, buey Cotzo, buei pretine, du-te sa-ti scoti, spre exemplu, un certificat de atestare fiscala si-ai sa vezi atunci cum se fut hartiile, de la un ghiseu la altul ! Stai la coada la 6, ca sa intri in posesia cererii tip pe care, dupe ce o zmangalesti, pe niste pupitre de alea de la sfarsitul sec 19 si incep sec 20, intr-un miros imbacsit de pizde nespalate si de transpiratie de bahalde cu cururile cat canapeaua cu doua locuri, te asezi la coada, la ghiseul 4, ca sa-ti verifice dosarul, sa te citeasca ca esti bun platnic fara restante si sa-ti dea doua limbi la un timbru fiscal, de doi lei !
    Apoi, dache ai noroc sa ai toate hartoagele, te duci la ghiseul 1, pentru viza ca nu ai amende neplatite si ca esti cetatean corect. Aciulea nu stai mult, decat fro 15-20jde minute, dupa ce ti-ai depus " Dosarul" + cam fro juma de ora efectiva, la coada ! Daca nu ai ghinionul sa prinzi, in fata, fro unul care si-a achizitionat un intreg parc de autovehicule si are un maldar de dosare !
    Apoi, dupe ce te anunta de la amenzi ca-i ochei, pleci teleleu prin oras, timp de fro doua, trei ore, timp in care dosarul se indreapta catre un stampilor sef, apoi catre un semnarici adjunct, ca, in final sa ajunga la o hoscaita chioara, care-si pune semnatura finala !
    Te intorci dupe trei ore, te asezi la ghiseul 2, la alta coada, unde se elibereaza certificatele si mai iei, pret de 15 minute, inca o portie de miros de pizde nespalate, dospotite pe dupa tejghelele alea construite pe la sfarsitul anilor 40 !

    Domn ministru Cotzo, de nu ma crezi, fa o simulare la o AF. Si, sa zici mersi de nu te ia si la frun 13-14, fro bahalda de aia, ca i-ai intrerupt frun proces de ala important, de crepat seminte de dovleac, ori de mozolit fro ceasca de cafea !
    Incearca, incearca...Si ceocul mic, ca n-ai descoperit tu apa calda !
    Lumea s-a si plictisit de cand tot promiteti ca faceti ceva, iar voi, in afara de vorbe, faceti o pula !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ear acusi, la si 17 minute, pen ca nu gasesc o rima, repet ce v-am zis la fix, si-al meu pix, direct in ceoc sa mi-l loati, hop, hop !

      Ștergere
  20. Eote ce zice la radeo:
    =======================
    2.500 de angajaţi din cadrul CFR Marfă trebuie disponibilizaţi până la sfârşitul anului, a anunţat ministrul Transporturilor Dan Şova. Potrivit acestuia, reducerile de personal au fost convenite cu Fondul Monetar Internaţional.
    ==============================
    Actiunea face parte din programul guvernului Dottore-Privatizattore 1, de reducere semnificativa a numarului de someri si de crestere a nivelului de trai a puletilor, in paralel cu scaderea drastica a nivelului de trai al baronilor locali, zonali si nationali, precum si a gastilor de partid si de stat, ingramadite pe la tot felul de companii cu salarii de mii de euro lunar !
    Stiti voi care, nu le mai enumar, ca ma doare clantza de cat tot am clampanit !
    Cam asta-i problema, in aceasta colonie bananiera de mana a doua ! Ceausescu cica a subminat economia de stat, care duduia, cand l-or puscat veneticii ovrei si masoni !
    Astia or distrus, din temelii, intreaga economie si ne-or pus gatlejul sub papuc strain, or adus tara in sapa de lemn, la mana tuturor veneticilor planetari, or vandut-o pe bucati si au otravit-o , iar totul este ochei !
    Dreptate pana la capat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si, intrucat tre sa fug la cuibar, nu uitati de expresiile: fix, pix, hop, ceoc, etc !

      Ștergere
  21. Auzi-o si pe Coana Usturoi, de la Finante:
    ==========================
    Ioana Petrescu, ministrul Finanţelor: Pensiile depind şi de aplicarea taxei de 7 eurocenţi pe carburanţi
    dacă această taxă ar fi anulată, ar pune presiune şi pe pensii.
    =======================
    A inceput si copchila asta sa gandeasca ca un om mare !
    Da parca ne spunea altceva Plagiattore, in campania electorala ! Ca pedelicii e urati si prosti, ca ei nu stie sa guverneaza, ca sunt bani cacarau-fapt confirmat de insusi copresedintele Cacarau, bla-bla...
    Sau m-am uitat eo pe alte canale teve, ceva Doice Vele, ori ProZiban, ori TzedeEf, ceva !

    Tu-va-n gura de zborsiti !
    Pula mai vedeti voi buletine de vot de la mine, in urna ! Sa va voteze bozgalaii si Giobika !



    RăspundețiȘtergere
  22. Ai the my pula, ear e mercuri, ear apare zearu Obositorul Militar !
    Buey, in ce ritm ametitor trece veata...

    RăspundețiȘtergere
  23. M-o trezit dreaca hoscaita, ca cand lucram la regiment, casa nu perd otobuzul umeului, casa mergem azi la mosie. O umplut jiuma de hol de seacose, plase si cutii, cu fel de fel.
    Uai, daci emotii am ! Sper sa nu-mi hi furat, dreaca, si gardu ista nou !
    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
  24. Auzi ce zice la radeo:
    =======================
    Vor să salveze TVR-ul pe banii noştri. TAXA pe care românii o plătesc lunar va fi MĂRITĂ
    Stelian Tănase a anunţat că va face restructurări în Televiziunea Română, dar nu a vrut să spună câţi oameni vor fi daţi afară. Acesta a primit sprijinul Guvernului pentru strategiile de reorganizare a TVR.
    ===========================
    Ma fut, asea de dimineata, in strategiile voastre, de dat oamenii afara ! De cand tarisoara asta s-a facut democratica, numa de strategii de astea idioate, de desfiintat, de taiat, de reorganizat, de lasat oamenii pe drumuri, etc. am auzit si vazut !
    N-aveti nicio strategie in cap, sunteti prosti gramada, ca si haia dinainte, care, din pacate, tot din neamul asta de putori, de betivani si de hoti se trag !
    Singura voastra strategie este ca sa taiati, sa dati afara si sa mariti taxele, pe spinarea iobagilor !
    Aceeasi strategie, de moarte in agonie prelunga, ca si la Cefere !
    Ia-n desfiintati emisiunile in limba bozgoreasca, care zgarie sticla teveului pe dinauntru, pe alea care se ocupa de propaganda politrucilor, dati afara sutele de directori si sefi de departamente, care s-au imbuibat destul din banul public, cu salarii de 7 ori cat a unui medic chirurg, fugariti toate neamurile si amantele de p-acolea, care sifoneaza statele de salarii si-o sa vedeti cum va reveniti !
    Insa strategia voastra este sa mariti taxele, sa dati cativa puleti afara, ca sa va ramana tot voua salariile alea grase, sa aveti cativa dobitoci, cu ciocul mic, care sa munceasca cat pentru 4-5 si sa mai sperati la ceva mila guvernamentala, cu stergerea datoriilor publice !
    Tu-va-n gura de impotenti, care ma faceti pe mine la portofel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana acusica n-a vazut nimenea ca tevereul asta national e in cadere libera !
      Avem jde organe de astea de control financiar, curti de conturi, cefeiuri, autoritati de supraveghere de belit pula la urs, samd !
      N-a vazut nimenea, ani si ani la rand ca televiziunea asta basista se duce dreacului ! Ca doar datoriile alea nu s-or facut peste noapte, ci in timpul celor peste 10 ani de basism, de curvasaraie politica prin toate departamentele, de curinpupism, de nepotism si gasti de familie, constituite pe principii de La Piovra si Omerta !

      Ștergere
  25. Auzi ce zice la radeo:
    =====================
    Ministrul de Finanţe, Ioana Petrescu, a declarat pentru Hotnews.ro că ''e îmbucurător că oamenii mănâncă pâine şi foarte mulţi oameni săraci consumă acest aliment''.
    =====================
    Da, da, e foarte imbucurator ca romanii or inceput sa manance paine !
    E ceva mirobolant ca saracii or inceput sa crape in ei paine ieftina, cu sacii, ca sa aiba burtile pline !
    Patzakina asta habar n-are pe ce lume traieste !
    Eo va prepun, stimati sarantoci, sa bagati si cate o funie de usturoi la 2-3 paini crepate in voi, ca sa nu va creasca trigliceridele !
    Ai di capul meu ce mentalitati de politici fiscale...

    RăspundețiȘtergere
  26. LA MULTI ANI tutulor celor care sarbatoresc azi ceva, ori pe cineva, cacum ar hi, de exemplu, un numar de ani, de la eliberarea din sistem, ori din parnaie ! Printre altele !
    Ear la si 42, imediat dupa si 41, sa ma scarchinati la koi si strigand cu tontii HOP, sa me-o loati usior la CEOC !

    RăspundețiȘtergere
  27. Uai, si nu mai apare odata, dreaca, zearu ala cu Obositorul Militar, ca tre sa plec cu babornita si ma pusca o cacareeee...de zici c-am crepat in mine numa dude si lapte de capra !
    Ear fara sa citesc fro 2-3 randuri, din noul nr., nu pot sa ma asez pe buda ! Me-asi strica cea mai mare emtie de mercuri !

    RăspundețiȘtergere
  28. Uai, s-aveti o zi buna si mue de 5***** !
    Tre sa ma pun in miscare, ca mormane hoscaita asta a me, nush ce tot nu-i convine !
    Va rog insistent sa nu uitati ca, intotdeauna si permanent, cand da ora egsagta la fix, ori pe la si jumate, sa aveti ceocul pregatit, pentru al meu pix !

    RăspundețiȘtergere
  29. Uai, sa hiti cuminciori ! Dache nu ploo, ca sa ma umezeasca la oo, ne mai "aozim" saptamana cealalta ! Inse, dache ploo si fac igrasie la oo, imediat ma voiu intoarce, pen ca-ntr-un ritmic hop, hop, hop, sa vi le ofer voo, ca sa mi le loati la ceoc !

    RăspundețiȘtergere
  30. Ete-a dreacu de huolteni, că nu le mai place buda aia ecologică, stămoşească din 3 pari; de unul se ţin, de unu-şi agaţă pălaria, iar cu ăl-lalt se apără ce cîini şi strigă "Haida, haida"! Ete ce făcură:

    "Toaletă la preţ de garsonieră, în Olt. WC-ul din Slatina costă 28.000 de euro VIDEO

    Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/toaleta-la-pret-de-garsoniera-in-olt-wc-ul-din-slatina-costa-28-000-de-euro-video_134504.html#ixzz2x3vzhMQU"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Breee Nea Caşule, ia vezi mata! Fă-i o probă şi zi-ne şi nouă cum te-ai simţit pe tron!

      Ștergere
  31. Si-nc-o data HOP, HOP, HOP, MPT o ea la ceoc!

    RăspundețiȘtergere
  32. Bag sama ca PMT ii ramas far de gard.

    RăspundețiȘtergere
  33. Muine punem de-o JIAGA- JIAGA?

    RăspundețiȘtergere
  34. Bai cracanatilor, ce dreaca frecati p-aciulea ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand sa m-apuci si eo de-o treaba, incepura ploile ! Asea ca am aruncat dreaca cazmaua, ii dadui zbarcitei comanda "Pregatirea pentru imbarcare" si tuleo, frate !
      Da voi, mai stiti sa saltati un pic, hop, hop ?

      Ștergere
  35. Vad ca nici apa la pesti n-o schimba Burcubista Per Scrotilio ! Ce dreaca de debandada-i p-aciulea, bre ! Numa la jiaga-jiaga va e capuletii !

    RăspundețiȘtergere
  36. Auzi ce zice la radeo, ca ar treboi revizuita altitudinea clasei politice conducatoare, fata de bugetul armatii si de institutia in sine, in general !
    Dupa ce, timp de peste 20 de ani, si-au batut joc de institutie si de personalul ei, dupa ce au saracit-o, decimat-o, vandut-o pe bucati, ca pe parcelele de la Nana, destructurat-o, deprofesionalizat-o, politizat-o pana-n maduva, populat-o cu fel de fel de filiere, bascalizat-o pe la toate posturile de teve, inversunat-o intre activi si rezervisti, dupa ce au lasat aviatia fara resursa iar trupele cu tehnica de pe timpul celui de-al doilea RM, dupa ce au bagat-o cica in OTAN numai cu numele si steagurile arborate pe ici-colea, acusica le tremura izmenele-n cur ca am putea fi loviti la integritate !
    Fain, fain !

    RăspundețiȘtergere
  37. Uai, am citit si eo presa. Numa stiri de stiri !
    Cel mai tare e zearul Obositorul militar ! Am citit popismele de la pag 19, margine drepta, pe nerasuflatelea !

    RăspundețiȘtergere
  38. Eote ce a publicat unul "victor", pe pagina SCMD Pitesti-sa traiesti !
    ===================================================

    Deputati si senatori ai Romaniei
    In timp ce in tarile civilizate din occident, in fruntea statului ajung intelectualii si cei mai educati oameni, in Romania este exact invers. Lasand la o parte cateva personaje care si-au plagiat lucrarile de doctorat, in rest in fruntea tarii se afla numai oameni care par mai degraba din "clasa muncitoare" decat din cea a intelectualilor...
    1. Dumitru Chiriţă, electrician şi şef tură între 1981 - 1990, deputat PSD
    2. Constantin Adăscăliţei, antrenor de karate, deputat PSD
    3. Dorel-Gheorghe Căprar, mecanic, conducător auto, deputat PSD
    4. Dan Ciocan, subofiţer IPJ Olt 1985-2001, deputat PSD
    5. Ion Melinte, horticultor, urmărea activităţii în cadrul fermei pomicole, deputat PSD
    6. Neculai Răţoi, mecanic locomotivă 1958-1980, deputat PSD
    7. Victor Roman, 1981 - 1982, tehnician auto, deputat PSD
    8. Vasile Berci, tâmplar, sortator şi maistru la C.P.L. Sighet între 1964 - 1971, acum deputat PNL
    9. Dan Bordeianu, merceolog, 1988 - 1992, acum deputat PNL
    10. Constantin Gălan, morar la Fabrica de Morărit şi Panificaţie Suceava între 1973-1974, lăcătuş mecanic în perioada 1974-1976, acum deputat PNL
    11. Andrei Dominic Gerea, electronist 1987 - 1991, acum deputat PNL, fost ministru al Economiei
    12. Dumitru Verginel Gireadă, mecanic agricol - SMA Agromec Botoşani 1987-1990, acum deputat PNL
    13. Titi Holban, muncitor CPL Gugeşti 1983 - 1984, muncitor IPILF Râmnicu Sărat 1984 - 1985, merceolog, acum deputat UNPR (fost la PNL până zilele tecute)
    14. Mihai Lupu, operator chimist Fabrica de Antibiotice Iaşi în 1981, mecanic IUG Basarabi 1982 - 1985, acum deputat PNL
    15. Eugen Nicolaescu, tehnolog, merceolog la Complexul de Hoteluri şi Restaurante Flora din ITHR Bucureşti - Ministerul Turismului în perioada 1976 - 1985, acum deputat PNL, ministru şi fost ministru
    16. Valentin Rusu, mecanic Masini si Utilaje, 1990 - 1992, acum deputat PNL
    17. Aurel Nicolae, tehnician, 1980 - 1990 , acum deputat PNL
    18. Sorin Teju, muncitor necalificat 1985-1988, lăcătuş mecanic 1988-1989 şi 1991-1997 la Schela Boldeşti, acum deputat PNL
    19. Radu Bogdan Ţîmpău, merceolog, 1998 - 2001, acum deputat PNL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20. Costică Canacheu, tehnician electroenergetic la I.D.E. Bucureşti în perioada 1978 - 1989, acum deputat PDL
      21. Vasile Iliuţă, lucrător comercial la Remat Călăraşi, 1990 - 1993, acum deputat PDL
      22. Mircia Muntean, electrician la turnatoria - otelaria " Siderurgica " S.A., Hunedoara, 1982 - 1990, acum deputat PDL
      23. Eusebiu Manea Pistru-Popa, mecanic auto, 1988-1995 la service auto, acum deputat PDL
      24. Ionaş Florin Urcan, gestionar SC Poliuretani S.A. Luduş, acum deputat PDL
      25. Iulian Vladu, tehnolog Dacia-Service, Găeşti în perioada 1984-1989, acum deputat PDL
      26. Mircea Vicenţiu Irimie, mecanic Trustul de Constructii Turda, 1985 - 1990, instructor karate Shotokan - Fudokan, acum deputat PC
      27. Valentin Blănariu, magazioner, Dacia Service Reşiţa, 1986 - 1991, acum deputat PPDD
      28. Ştefan-Petru Dalca, mecanic Maşini şi Utilaje Vagoane 1988 - 1994, revizor Tehnic Vagoane 1994 - 1998, Maistru Electromecanic 1998 - 2000, toate la CFR, acum deputat PPDD
      29. Adrian-Nicolae Diaconu, muncitor calificat UM Plopeni Prahova 1985 - 1990, acum deputat PPDD
      30. Niculina Mocioi, agent comercial Flamingo Computers, 2004, acum deputat PPDD
      31. Constantin Moisii, operator chimist - Arpechim Săvineşti, 1970 - 1978, acum deputat PPDD
      32. Cezar Cioată, şef sector electromecanic subteran Compania Naţională a Uraniului SA Bucureşti, Sucursala Suceava, 2007 - 2012, acum deputat PC
      33. Gheorghe Coman, lăcătuş mecanic MECON SA, acum deputat PC
      34. Răzvan Rotaru, muncitor necalificat, 1996 - 1998, lăcătuş, 2000 - 2002, fotbalist nonamator, 2002 - 2004, acum deputat PC
      35. Claudiu-Andrei Tănăsescu, merceolog, 1988 - 1990, acum deputat PC
      36. Haralambie Vochiţoiu, strungar Umirom Petrosani 1988 - 1991, muncitor E. M. Petrila 1991 - 1997, acum senator PSD
      37. Viorel Chiriac, tehnician OMNITEC Brasov, Tractorul Brasov 1981- 2000, acum senator PSD
      38. Dan-Aurel Ioniţă, cofetar patiser Ploiesti, 1987-1992, acum senator PSD
      39. Ákos-Daniel Mora, tehnician automatist, 1991-1995, acum senator PNL
      40. Ioan Deneş, electrician Căile Ferate Române, 1988 - 1993, acum senator PNL
      41. Ion Popa, tehnician SC Automobile Dacia, 1986-1994, acum senator PNL

      Ștergere
    2. 42. Mihai Niţă, tehonolog Uzina de Avioane Craiova, Uzina Autoturisme Pitesti 1980 -1983, acum senator PC
      43. Ioan Iovescu, mecanic Autobaza 4 Lugoj 1979 - 1982, sofer, Autobaza Lugoj, 1984-1987, acum senator neafiliat
      DIN LISTA VAD CA NU APARE NICIUN UDEMERIST...OARE nu au si ei mitocani sau...autorul e ...probozgor???...
      Nici Crin Antonescu, liderul PNL şi Valeriu Zgonea, şeful Camerei Deputaţilor, nu s-au omorât cu şcoala. După cum reiese chiar din biografia sau din propriile declaraţii, primul a rămas repetent de două ori, iar al doilea, de trei ori!
      Crin Antonescu a urmat cursurile de cinci ani ale Facultăţii de Istorie-Filozofie, dar le-a încheiat în şapte, doi ani repetându-i, “din proprie iniţiativă”, după cum a declarat acesta presei.
      Liderul deputaţilor a lucrat ca lăcătuş
      “Am decis să repet anul, împreună cu încă doi sau trei colegi. Ultimul an de studii l-am repetat pentru a evita ca, după absolvire, să primesc o repartiţie într-o localitate rurală, eu dorind să ajung la Tulcea, oraşul în care locuia familia mea”, a recunoscut Crin Antonescu.
      Şeful deputaţilor, social-democratul Valeriu Zgonea, l-a depăşit însă. A terminat studiile de cinci ani ale Institutului de Construcţii în opt ani. Se pare că fostul lăcătuş-mecanic a repetat anul de trei ori.
      Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/repetenti-facultate-valeriu-zgonea-crin-antonescu-432438.html#ixzz2wuBcWJR6
      P.S.- Acum nu poti spune ca printre ei nu sunt si oameni de calitate, inteligenti, cu aptitudini pentru astfel de pozitii, asa cum si printre cei cu patalamale ( obtinute asa cum stim si noi…) nu sunt inepti, prost vorbitori, anagramati si…ce mai chiar “tonti” in toata regula! Dar ma intreb altceva. Aceste persoane, in general, isi aduc o contributie “financiara” la visteria partidului pentru a fi cuprinsi in listele de candidati, deci de unde si cum, au ajuns la astfel de posibilitati banesti incat sa poata contribui la campania electorala si nu numai…???????
      “That is the question!”
      Publicat de victor la 13:27

      Ștergere
    3. Pese: interesant este si comentariul lu' victor cel viteaz si merele de aur, de la PS, unde, intr-o inteligenta debordanta, concluzioneaza, printre altele, ca nu toti sunt "inepti, prost vorbitori, anagramati si…ce mai chiar “tonti” in toata regula! "!
      Ioi, victorase ! Ca esti prost vorbitor, asta e ! Ca mai esti si prost scriitor, n-ai ce-i face ! Insa, ca esti si prost de-a binelea, insa cu pretentii de om destept, asta chiar ca-i grav !
      Buey puleasca, ai inteles ceva, ori am scris prea "anagramat" pentru neuroana ta !

      Ștergere
    4. Pese: si, cum ma fute pe mine cateodata coriozitatea, t-o'n gura s-o fut, am intrat pe pagina de "Blogger" a lu nea victoras, ca sa aflu ca omu' e "militar de cariera in rezeva .economist ,doctor in economie ;maxima seriozitate si verticalitate in comportamentul general unanim acceptat ,exigent,pragmatic ,respectuos si riguros ,ordonat si disciplinat ;apreciez valorile si respect ierarhia lor ,detest minciuna ,lasitatea si tradarea -sunt neiertator cu tradatorii si impostorii ."!!!
      Ai di pula me !
      E plina tara de idioti, insa majoritatea stau acasa si se uita la teveu, ori isi numara banii de le-or mai ramas din pensie !

      Ștergere
  39. Buey, cel mai poternic imi place de ala de la nr.crt.12,- Dumitru Verginel Gireadă, de-o fo mecanic agricol la SMA Agromec Botoşani 1987-1990, iar acum e deputat PNL ! Ce nume de istorie are ! Tare familia asta Gireada, de-a dat posteritatii si-un Verginel !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: m-a mancat in cur sa invat carte si sa ma fac de "maxima seriozitate si verticalitate in comportamentul general unanim acceptat", cum ar zice victoras ot Pitesti-sa traiesti !
      De ieream si eo frun ingrijitor ori manevrant lopata curatat gainat la ferma de gaste si curcani, cred ca acusica eram om mare de tot ! Cel putin europarlamentar, coleg cu Eba !

      Ștergere
  40. Doamne feri, acusica vazui si eo ca contorul se roteste ca nebunul spre 888888 !
    Ia-n sa-l sun pe domnul Burcubista Per Scrotilo, sa vedem ce premiu ne pregateste ! Sper sa nu-i vina fro idee hoscaitei, zilele astea, cand tocmai se pune de 888888, ca sa plecam dreaca de-acasa si sa perd evenimentu'!
    Ioi, acusica-l sun !

    RăspundețiȘtergere
  41. Cerşetoria îi scoate din sărăcie pe cei care o practică. Şi asta, pentru că, un cerşetor câştigă pe zi chiar şi un salariu mediu net. De asta s-au convins poliţiştii locali din Piteşti, după ce l-au depistat pe un bărbat care nu apucase să lase acasă banii câştigaţi într-o zi, aproximativ 1700 de lei.

    http://adevarul.ro/locale/pitesti/un-cercesor-castiga-intr-o-zi-muncitor-intr-o-luna-zile-1_53356c960d133766a84cb929/index.html#photo-head
    =================================================
    Ear pe mine m-a mancat in cur sa invat carte si sa ma fac apevistul puley de "maxima seriozitate si verticalitate in comportamentul general unanim acceptat", cum ar zice victoras ot Pitesti-sa traiesti !
    Sigur ieream si eo acusica frun mare sef de trust teve, gen Haznaua 3, si sponsorizam, la greu, campanea electorala a Pesedeului, ori de jea ieream ministrul muncei, din partea Unepereului, pe filiera mafiilor personale !
    Pfai de mine, ce am ratat ! Cacuma e tarziu sa ma mai apuc...nu cred ca-mi da voe L329 ca sa cumulez penzia cu cersitul !

    RăspundețiȘtergere
  42. Ioi !
    Mâncarea care îi face să râdă pe clienţii unui restaurant din Sibiu. Ce este şi cum se găteşte „pizdulicea“

    Citeste mai mult: adev.ro/n33wl6
    =====================================
    Specialiştii spun că pizdulicea iese cel mai bine dacă este pregătită la grătar !
    Eo zic ca cea mai delicioasa pizdulice de porc e in combinatie cu pulicica de cal si coite de taur, preparate ca frigarui !
    Si eo care credeam ca pizdulicea ii buna numa pentru limbi si futat !

    RăspundețiȘtergere
  43. Ar fi bube si coitele tale la gratar...daca le-ai avea.

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna seara gospodari,
    De cei cu coaiele mari!
    Am venit sa va salut si pe MPT sa-l foot,
    Sa il iau in mataringa,
    Pin-o sa-nceapa sa plinga.
    Sa-l regulez olteneste
    Pi"n i-or creste ochi ca de peste.
    Ochisori ca la scrumbie
    Lua-mi-ar cucul la ceoc mie.
    Si-nc-o data hop, hop, hop
    Sa mi-o beleasca pe loc!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri