Google Translate

sâmbătă, 22 martie 2014

Asa a stabilit... UE! Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor dă o lovitură grea crescătorilor de oi,dar şi creştinilor ... O bataie de joc perpetua, la adresa taranului roman!


Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor dă o lovitură grea crescătorilor de oi, dar şi creştinilor care vor să aibă pe masa de Paşti, carne de miel.
 
Anul acesta, în Mehedinţi există o singură locaţie autorizată pentru sacrificarea mieilor aflată  la aproximativ 40 de kilometri de Drobeta Turnu Severin. Este vorba despre Broşteni, în apropiere de Motru. Asociaţiile de profil reacţionează. Măsura atrage creşterea preţului cărnii de miel pentru masa cu cel puţin 30%.
 
 
Sursa
===============================================================
=======================================================
======================================
 
 
CIOBANI NEMULŢUMIŢI
 
Nemulţumire cât cuprinde în rândul crescătorilor de ovine din Mehedinţi, care au aflat, astăzi, că mieii nu vor mai putea fi sacrificaţi în târguri, ci doar în abatorul de la Broşteni. La Gârla Mare, ciobanii au fost chemaţi la Primăre pentru a fi înştiinţaţi referitor la decizia Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare. Oamenii se tem de faliment pentru că nu îşi permit să transporte 170 de kilometri mieii pe care i-ar fi vândut de Paşte în târguri din apropiere. Speră din tot sufletul că cineva le va veni în ajutor.
 
Sursa:
====================================================
============================================================
====================================================================

16 comentarii:

  1. Uai, 'mneata !
    Sa-ti dau melu,
    Sa-mi zugi creata !

    Uai ciobanoilor, uai branzarilor, s-aveti o zi mirobolanta si sa fiti cu tontii multumiti, cand melutzul mi-l beliti, ca pe melu din postare, ins-al meu e-ntre picioare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese:
      Ear azi, pe 22
      Ati aflat ! Doresc un Hop
      Dupe ce-mi masati un coi
      Sa me-o loati si-un pic la CEOC !

      Ștergere
  2. Ne fute mUE cum vrea muskii ei ! Veci n-o sa uite cel de-al treilea Raih ca le-am intors curul si ne-am dat cu bolsevicii, supt conducerea inteleapta a fonfanitului regal !
    Acusica, fac astia de se cred un fel de coiul lui Herculece in Europa, ce vor cu colonia asta, a nimanui ! Gradual, au obtinut tot ce-au vrut: au pus armata pe chituci, au indatorat tara cum nu a fost niciodata pana acum, in istorie, pe la toate bancile si fondurile mondeale, au desfiintat industria, iar acum ne impun, cu forta, sa mancam numai ce vor ei !
    Nu poti trage o basina, in casa ta ca, pazea, vine FONDUL !
    Zau de nu avea dreptate Patapievici, pe care am inceput sa-l inteleg ca, la vremea respectiva, cand isi ragaia operele de arta, avea previziuni adevarate !
    Adica, ce nu-i adevarat cand ne atragea de atentie ca:
    ===============================================
    „Toată istoria, mereu, peste noi a urinat cine a vrut. Cînd i-au lăsat romanii pe daci în forma hibridă strămoșească, ne-au luat în urină slavii: se cheamă că ne-am plămădit din această clisă, daco-romano-slavă, mă rog. Apoi ne-au luat la urinat la gard turcii: era să ne înecăm, așa temeinic au făcut-o. Demnitatea noastră consta în a ridica mereu gura zvîntată, iar ei reîncepeau: ne zvîntam gura la Călugăreni, ne-o umpleau iar la Războieni și așa mai departe, la nesfîrșit. Apoi ne-au luat la urină rușii, care timp de un secol și-au încrucișat jetul cu turcii, pe care, în cele din urmă, avînd o bășică a udului mai mare (de, bețiile...) i-au dovedit.” ?
    =============================
    Nu-i adevarat ? Ba da ! Ear acusica, intrucat rusii sunt preocupati cu bugetul pentru Crimeea si alte anexari de astea amicale, au inceput sa se pise pe noi astia din vest !
    Si ce pisaturi au teutonii astia, de zici ca stau toata ziua la octoberfest, pe butoiul cu bere !
    Lasa, ca asa ne trebo !

    RăspundețiȘtergere
  3. Adica nu ierea buna tarisiora asta, cand ierea plina de 3 turme de oi, cu trei ciobanoi, unul betivan, unul bozgorean si-altu' criminal ! Cand se imbatau, capul si-l crapau, pentr-o Miorita, oaie buca lae, ce dadea din gura, ca proasta la pula, ca cel bozgorean si cel criminal, vor ca sa i-o traga celui betivan !
    Ioi, stapane, stapane, mai cheama s-un cane...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba da, iera bune tarisoara asta! Taci nu te-nerva, mai bine de vrai brinza natur de oaie, vin" de mi-o rade de pe coae.

      Ștergere
  4. V-a treboit rivulutie, ai ? Sa-l puscati pe Ceausescu, care facuse tara ca o floare, ai ? V-a treboit lovitura de stat, ai ? Ca sa va calce acusica in picere toti bozgalaii !
    Atunci, ciocu mic si roadeti la zgarciurile melului din izmene !
    Fostele ferme de stat, care ne situau in primele trei locuri la numarul de capatani de vita furajata, n-or fo bune, nu ?
    Las ca-i bine acusica, cu agricultura faramitata in mii de parcele si loturi, lucrate ca pe timpul dacilor liberi, cu lana aruncata la gunoi, cu oile date la export, ca sa le suga araboii melu, cu ciobanii disperati, cu monitorizare mUE la orsce basina trasa !
    Tu-va-n gura de scalpati, de-ati distrus tarisoara asta din temelii si ati vandut-o pe parcele, la toti veneticii de etnie huno-tatara !
    Avea dreptate HR Patapievici cand spunea ca
    „Radiografia plaiului mioritic este ca a fecalei: o umbră fără schelet, o inimă ca un cur, fără șira spinării”,
    sau ca
    „un popor cu substanța tarată. Oriunde te uiți, vezi fețe patibulare… guri vulgare, trăsături rudimentare”,
    ori ca
    „Românii nu pot alcătui un popor fiindcă valorează cât o turmă” !
    Asea e uai, avem o radiografie ca o fecala, niste conducatori fara spinare, niste patibulari cu fetele ca un cur !

    RăspundețiȘtergere
  5. Din ciclul Dreptate pana la un capat:
    ==============================
    doamnelor si domnilor rezervisti militari din armata,

    Actiunea Filialei Pitesti de a determina legal M.Ap.N.,implicit CPS, de a pune in executare HJD ale procesului de recalculare a pensiilor militare, s-a incheiat ieri 20 03 2014 la sediul M,Ap.N., cu un esec total;
    Nu vreau sa comentez absolut nimic.
    Concluzia Generala desprinsa, se rezuma la cateva aspecte deosebit de importante:
    1.M.Ap.N. si CPS nu sunte interesate sub nici-un fel de aspect, de solutionarea problematicei pensiilor militare de stat; Desi nu au temei legal, persista a se impotrivi la punerea in executare a HJD in procesul de recalculare a pensiilor militare;
    2.Noua lege a pensiilor militare ''de stat'', este un vis prea indepartat;
    3.Comanda politica periculoasa data de acest regim impotriva pensionarilor militari, in lipsa unei reactii unitare si ferme a tuturor cadrelor militare, va anihila orice posibilitate de aparare a acestora:
    4.SCMD a ramas in continuare structura care, reconsiderandu-si, componenta si atitudinea intr-un timp scurt,( inca nu este tarziu) poate da riposta cuvenita, sistemului politic actual corupt si compromis , pentru apararea drepturilor cadrelor militare;
    Drept urmare, pe termen scurt, noi ne concentram atentia pe actiuni in justitie, strangerea de semnaturi pentru sprijinul unor candidati independenti ( vezi exemplul Mircea Diaconu ) la alegerile europarlamentare si vom sanctiona prin vot, orice politician inscris pe listele acestor alegeri!

    Honor et Patria, Vae Victis!
    Vicepresedinte CD/Coordonator FMS
    colonel Victor Popescu
    ===============================
    Mai pe scurt, unii viseaza inca la cai verzi pe pereti, iar altii au o durere profunda la epiderma de pe pula !
    Mai pot concluziona si cu alte cuvinte, insa nu cred ca mai e cazul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este clar ca pensiile stabilite prin hotarâri judecatoresti, in procesul de contestare a recalcularii pensiilor, au fost supuse revizuirii potrivit art. 20 din Anexa 3 a OUG nr.1/2011?
      Cum sa fie puse in executare pensii al caror cuantum a fost revizuit in baza legii?
      Doar urechistii in probleme de drept pot crede asa ceva.

      Ștergere
    2. Tocmai aciulea e problema-n tara asta, in care toti urechistii or devenit mari sculeri in probleme de drept ! Dă haia stam asea dă bine la infaptuirea actului dă justite, in Romanistan ! Ca sa nu zic dă infaptuirea dansului prin umeurile armatei, pă unde, dă nu esti atent, in loc sa te apere de duhul rau, ofiterul cu justitea te baga la groapa cu fekale, cat ai zice Goprea !
      Exact, cum dreaca sa fie pusa in executare o decizie, ori hotarare, cum s-o chema ea, definitiva, a unei instante de judecata ? Pai ce pula mea e aici, fiecare judeeca cum vrea si hotaraste cum vrea ?
      Dom-le, asea ca principiu de drept, in tara asta punem in aplicare NUMAI hotararile care ne convin, iar cele care ni se par mai nashpa, da-le-n pula ! Intotdeauna, la romani, se va mai gasi o lege, un paragraf, un articol sau ceva, cu care sa intoarca chiar si o hotarare definitiva si in baza carora sa mai dea din clanta !
      N-am eo puterea sa va adun pe toti, ca v-as bate pana v-ati pisa puroi cu sange !
      Tu-va-n gura de scalpati, voi ati pus umarul la vraistea din sistemul legislativ specific militar !
      Nu vorbesc de tine, ca tu esti baiat giugiuc, care, in afara faptului ca ai pus doar niste stampile de viza, pe niste deconturi de misiune, in rest ai clampanit ca sa te afli in treaba si ca sa-ti masori muskiul, cu alde Mos Kalicu, ori cu ala de la R-26500 !
      Uai, ceocu mic si lasa dreaca tezele astea sopenhauriene despre filozofia actului de justitie !
      Treci aciulea, in hora cu noi, la un mic hop, hop, hop si-ai sa vezi cum te purifici de apasarile ce te bantuie zi si noapte !

      Ștergere
  6. Ioi !
    Republică, măreaţă vatră,
    Călită-n foc de bătălii,
    Înfloritor pămînt al păcii,
    Republică, slăvită fii.

    Refren: Republică biruitoare,
    În veci de veci să înfloreşti,
    Puternică şi apărată
    De braţe tari muncitoreşti!

    Tango !
    ====================================
    Militarii rusi au efectuat exercitii militare in Transnistria, a anuntat, vineri, un purtator de cuvant al armatei ruse.

    Potrivit colonelului Oleg Kotsetkov, purtatorul de cuvant al Districtului militar de Vest, manevrele ar fi avut ca scop "sa antreneze trupele in vederea unui eventual atac inamic", transmite agentia Interfax, citata de publicatia germana Zeit.

    Transnistria cere alipirea la Rusia
    ===============================
    Sau, cum ar zice Margineanu,
    Zarita Zanga, mi se rupe ranga!
    Mi se-ntrerupe la misto!

    Buey Dorine, buey Pizdoaca
    Ati belit-o ! Toata, toata !

    RăspundețiȘtergere
  7. Buey Dorine/Dorele, Curleon, vin" si-o trage de manson!

    RăspundețiȘtergere
  8. Da'p-asta o auzirati ?
    =====================
    INCREDIBIL! "Patrule lingvistice" verifică folosirea limbii maghiare.
    Consiliul Naţional al Maghiarilor din Serbia va trimite "patrule lingvistice" pentru a verifica respectarea legii privind folosirea limbii ungare în instituţiile din regiunea sârbă Voivodina, potrivit Mediafax.
    ==================================
    Da noi, istea de vorghim limba romana, cand trimitem niste patrule in Harcov, ca sa le-o dea la cap, ca la sarpe ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Uai, numa de ciobanoii nemultumiti, din BeheDinti, tu-va-n dinti, nu discutaram noi, p-aciulea !
    In replica la

    Cetatene de la bloc
    Taie-ti pula-n loc de porc !
    Taie-ti-o cand e sculata,
    Ca sa ai masa bogata,

    am putea interveni cu o parodie, in ton cu apropiatele sarbatori ale Inviorarii de Pasti, care sa ne pregateasca intrucatva, dpdv psihic, mai ales, la lipsa melutelor de pe petele mioritice, cam asea:

    Sa-ti tai pula-n loc de oaie,
    Jos cu ea ! Cu tot cu coaie !
    Sa le manci, cu-a ta muiere,
    Chiar in noaptea de-nviere,
    Cetatene de la bloc,
    Fara miel si fara porc !

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai the my pula, ear e duminica, ear e slujba la biserica, ear scap de hoscaita si ma uit la filme xxx !
    Doar ma uit !

    RăspundețiȘtergere
  11. Ear acusi, la 7 fix
    Cauta-voi al meu pix
    Un pic sa vi-l dau si voo
    Sa mi-l scarchinati la oo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si-nc-odta hop, hop, hop, sa ti-o dam si azi la ceoc!

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri