Google Translate

marți, 18 martie 2014

DIICOT... in actiune! Sa spuna Ioan Niculae, Patronul Astrei, de nu-i asa... Bonus... Afaceri cu... popi. Deocamdata... Popi is... doi!


Ioan Niculae a fost chemat, luni, la sediul DIICOT, pentru a-i fi adus la cunoştinţă faptul că s-a dispus o expertiză în dosarul în care Adriean Videanu este acuzat de abuz în serviciu, prin faptul că l-ar fi favorizat pe omul de afaceri.

 "Ne-au chemat să ne aducă la cunoştinţă că s-a dispus o expertiză şi ne-a dat un termen până la care să venim cu completări, observaţii la obiectivele de expertiză. (...) Eu ştiu acum două firme străine care iau discount, să nu-i zicem discount, preţ, cu 137 de dolari mai ieftin, e adevărat că-s două firme străine în România şi pentru care nu a început niciun fel de anchetă împotriva lor, iar noi, pentru faptul că am respectat o decizie legală, o lege trecută prin Parlament, suntem chemaţi la DIICOT", a declarat Niculae, la ieşirea din sediul parchetului.

În a doua jumătate a lunii februarie, procurorii DIICOT au schimbat faptele pentru care este urmărit Adriean Videanu, din complot şi subminarea economiei, în constituire a unui grup infracţional organizat şi abuz în serviciu. Schimbarea încadrării juridice în cazul lui Adriean Videanu a fost făcută ca urmare a intrării în vigoare a noului Cod penal, potrivit Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Procurorul general al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a solicitat, în 2 septembrie 2013, Senatului şi, respectiv, şefului statului declanşarea procedurilor pentru formularea cererii de începere a urmăririi penale în cazul lui Varujan Vosganian şi, respectiv, Adriean Videanu, pentru complot şi subminarea economiei naţionale.

Preşedintele Traian Băsescu a transmis, în 8 septembrie 2013, ministrului Justiţiei cererea de urmărie penală pentru Adriean Videanu.

În 12 septembrie 2013, Adriean Videanu a fost informat de procurorii DIICOT că este urmărit penal pentru complot şi subminarea economiei naţionale, în legătură cu favorizarea intereselor firmei Interagro.

Videanu declara că, după discuţia cu anchetatorii, că a înţeles că are toate argumentele şi probele necesare dovedirii nevinovăţiei sale în acest dosar, pe care le va înmâna procurorilor pe parcursul anchetei.

Ulterior, în 30 septembrie 2013, DIICOT a instituit sechestru asigurător pe cinci imobile ale lui Adriean Videanu din Bucureşti, Ilfov şi Constanţa, până la concurenţa sumei de 277 de milioane de lei, pe 66.906 acţiuni de la trei firme şi pe sumele din conturile deschise la două unităţi bancare.
În 7 octombrie 2013, plenul Senatului a respins solicitarea privind începerea urmăririi penale în cazul lui Varujan Vosganian, votul fiind covârşitor împotriva cererii procurorului general al Parchetului ICCJ. În aceeaşi zi, Varujan Vosganian şi-a anunţat demisia din funcţia de ministru al Economiei.
Potrivit procurorilor, Varujan Vosganian şi Adriean Videanu, în perioada în care au fost miniştri ai Economiei, au aprobat şi susţinut în Guvern mai multe acte pentru a sprijini interesele financiare ale lui Ioan Niculae şi au folosit unitatea naţională de interes strategic SNGN Romgaz în interesul privat al SC Interagro SA, producând un prejudiciu de aproximativ 130 milioane de dolari.

Procurorii DIICOT susţin că SNGN Romgaz SA a livrat către Interagro gaze naturale din producţia proprie în valoare de aproximativ 1,5 miliarde de lei, respectiv aproximativ 500 de milioane de dolari, din care 270 de milioane de lei, respectiv 92 de milioane de dolari, reprezintă "valoarea reducerilor comerciale acordate ilegal".

Demersul miniştrilor Vosganian şi Videanu s-a realizat în condiţiile în care SC Interagro SA înregistra o datorie reprezentând aproximativ 70 la sută din bugetul anual al societăţii naţionale, au precizat procurorii.

Dosarul este desprins din cel în care, în decembrie 2011, procurorii au început urmărirea penală în cazul a 40 de persoane cu funcţii de conducere din Romgaz, Ministerul Economiei şi Agenţia Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei, pentru complot şi subminarea economiei naţionale.

"Probleme şi pentru Ioan Niculae? Patronul Astrei a fost chemat la DIICOT"
Autor:  Otilia Ciocan
Sursa: MEDIAFAX  ///  http://www.gandul.info/
==================================
=====================================================================

 
Afacere: Preotul Sicoe a vândut la speculă 18.756 locuri de veci!!!
 
O vorbă din bătrâni spune „să faci ce zice popa, nu ce face popa”. Cam aşa s-a întâmplat şi în cazul unui preot din Braşov, care nu le-a dat un exemplu prea bun enoriaşilor săi, iar acum este cercetat pentru abuz în serviciu de către poliţiştii braşoveni.
Nu de puține ori s-a vorbit despre o mafie care manevrează locurile de veci. În sfârșit, oamenii legii au „rupt“ pisica într-un astfel de caz. Încă o dată se deovedește că moartea este o afacere pentru slujitorii Domnului.

În data de 24.11.2011, polițiștii Secției Regionale Transporturi Brașov  s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că preotul Sicoe, de 63 ani, din municipiul Brașov, conducător al  administrației parohiale (președinte al Consiliului Parohial și al Comitetului Parohial), percepe tarife și taxe pentru locuri de veci în condiții ilegale.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate de polițiști s-a stabilit că parohia preotului a închiriat în anul 2005 un teren de 114.621 m.p. de la Compania Națională de Căi Ferate, cu clauză de interzicere a vânzării locurilor de veci. De asemenea, conform Regulamentul pentru organizarea și funcționarea cimitirelor parohiale, cimitirele pot fi înființate pe terenuri care sunt în proprietatea parohiei și nu pe terenuri închiriate,  iar tarifele și taxele de înhumare nu pot depăși sumele percepute la cimitirele locale de stat.
CITEȘTE ȘI: Ionel Ganea, la un pas să-l bată pe preotul Sicoe
Cu toate acestea, preotul a vândut 18.756 locuri de veci, pe terenul închiriat menționat, cu sume cuprinse între 1.000 şi 4.000 lei, deşi preţul stabilit de Consiliul Local Braşov pentru locurile concesionate în Cimitirul Municipal Brasov era de 400 lei. Conform raportului de expertiză contabilă  întocmit în acest caz valoarea totală a prejudiciului cauzat este de 585.422 lei.
„Parohia deţine legal terenul, l-a administrat legal. Iar instanţele braşovene au confirmat prin hotărâre definitivă.

Recursul la Înalta Curte se face în anumite condiţiuni”, a declarat avocatul Ioan Terţa, apărătorul preotului.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, sub aspectul comiterii infracțiunilor de evaziune fiscală, abuz în serviciu şi înşelăciune.
Sursa:
http://newsbv.ro/2014/03/17/afacere-preotul-sicoe-a-vandut-la-specula-18-756-locuri-de-veci/
===================================================================
====================================================

 
Preot cercetat pentru pentru evaziune fiscală şi înşelăciune cu locuri de veci. Prejudiciul se ridică la aproape 600.000 lei
 
Un preot din Braşov, şef al administraţiei parohiale, este cercetat pentru evaziune fiscală, abuz în serviciu şi înşelăciune, fiind acuzat că a vândut locuri de veci pe un teren închiriat, la preţuri chiar de zece ori mai mari decât cel stabilit de Consiliul Local, prejudiciul fiind estimat la circa 600.000 lei.
 
Preotul Andrei Sicoe, 63 ani, parohul Bisericii „Sfânta Parascheva” din Braşov, situată în cartierul Triaj, la ieşirea spre Sf.Gheorghe, este urmărit penal de procurorii Parchetului Judecătoriei Braşov sub acuzaţiile de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, înşelăciune şi evaziune fiscală, legate de vânzarea locurilor de veci din cimitirul bisericii.
 
Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Braşov, dosarul penal împotriva preotului a fost demarat în noiembrie 2011 de poliţiştii Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Braşov, care s-au autosesizat cu privire la faptele imputate părintelui Sicoe, deşi acestea sunt de notorietate în Braşov de mai bine de două decenii.

În fapt însă, susţin surse bisericeşti, autosesizarea a fost rezultatul unei dispute a preotului cu un ofiţer de la Poliţia Transporturi, căruia nu i-a permis să amenajeze cu oamenii aduşi de el mormântul pentru înhumarea unei rubedenii, obligându-l să plătească în acest scop groparii bisericii. Preotul Sicoe a început construirea Bisericii „Sf. Parascheva” în urmă cu 22 de ani, pe un teren de câteva sute de metri pătraţi primit de la conducerea de atunci a Regionalei CFR Braşov, dat fiind că mulţi dintre locuitorii cartierului Triaj erau ceferişti.
 

Foto: Adrian Popescu, Gândul

La scurtă vreme, în jurul capelei ridicate iniţial au apărut şi primele morminte, fără nici o autorizaţie, numărul acestora crescând apoi vertiginos până la aproape 20.000, câte sunt la ora actuală, întinse pe o suprafaţă de aproape 12 hectare. Primul contract de închiriere între biserica preotului Sicoe şi Regionala CFR Braşov a fost încheiat abia în 2005 – reînnoit  apoi, în 2010 - pentru o suprafaţă de 114.621 metri pătraţi, cu o chirie de 2087 lei lunar, contractul prevăzând, între altele, şi interdicţia de vânzare a locurilor de veci din cimitir, întrucât biserica nu este proprietarul terenului.

Cu toate acestea, spun anchetatorii, preotul Sicoe nu doar că face un adevărat negoţ cu locurile de veci, dar practică şi nişte preţuri de până la zece ori mai mari decât cele legale stabilite de municipalitate. Astfel, deşi tariful stabilit de Consiliul local Braşov pentru concesionarea unui loc de veci în Cimitirul „Municipal” este de 400 lei, părintele Sicoe  ar fi vândut ilegal aproape 19.000 de locuri de veci din cimitirul bisericii sale cu sume între 1.000 şi 4.000 de lei „bucata”, paguba cauzată stfel cumpărătorilor ridicându-se la 585.422 lei întrucât pe chitanţele eliberate acestora erau trecute sume de doar 3-400 de lei.

Chestionat cu privire la aceste acuzaţii împotriva preotului Sicoe, protopopul Braşovului, părintele Dănuţ Benga a declarat pentru gândul doar că nu are „nimic de spus până nu se finalizează ancheta penală şi apoi judecarea procesului în acest caz delicat, iar până atunci funcţionează prezumţia de nevinovăţie, pe care trebuie să o respectăm cu toţii”.
Preotul Sicoe nu a putut fi contactat până la ora transmiterii acestei ştiri pentru a prezenta un punct de vedere.

Personaj controversat
Preotul Andrei Sicoe este unul dintre cei mai controversaţi slujitori ai Domnului din urbea de sub Tâmpa, atitudinea şi acţiunile sale făcând de-a lungul vremii obiectul a numeroase reclamaţii, atât la Protopopiatul Braşov, cât şi la Mitropolia Ardealului de la Sibiu, toate rămase însă fără nici o urmare. În 1995, el a mai fost anchetat penal - şi trimis apoi în judecată - pentru instigare la profanare de morminte, după ce preoţii câtorva parohii braşovene l-au reclamat că a pus vreo 300 de enoriaşi de-ai săi din cartierul Triaj să dezgroape dintr-un cimitir învecinat două cadavre abia  înhumate, care au fost apoi reînhumate în cimitirul bisericii părintelui Sicoe. Condamnat iniţial de judecătoria Braşov, preotul a fost achitat apoi, în apel, de Tribunalul Braşov, soluţie menţinută apoi, în recurs, şi de Curtea de Apel Braşov.
Adrian Popescu este senior reporter al Ziarului Gândul
Sursa:
http://www.gandul.info/stiri/preot-cercetat-pentru-pentru-evaziune-fiscala-si-inselaciune-cu-locuri-de-veci-prejudiciul-se-ridica-la-aproape-600-000-lei-12278278
===============================================
========================================================
=======================================================================

40 de comentarii:

  1. tonmai can ii futeam si io directia lu' pmt pa pagina anterioara mi-a futat-o si mie adminu'.
    da las ca-i bine ca se vb si la bv de ghiavolu' numit popa şicoaie

    RăspundețiȘtergere
  2. Fostul internaţional s-a enervat pentru că părintele l-a certat că a intrat în capelă cu lumînări cumpărate din altă parte, nu din biserica pe care o slujeşte. Incidentul s-a petrecut luni, la Biserica Sf. Parascheva, unde era depus trupul neînsufleţit al naşului său, Ioan Drăgan (46 de ani), fost fotbalist la FC Braşov în anii '90

    Ionel Ganea a început anul cu un mare necaz în familie, dar şi cu un scandal mai puţin obişnuit, dezvăluit încă de marţi seară de GSP.ro. Fostul internaţional de 38 de ani a avut luni o altercaţie dură cu un preot, la priveghiul naşului său de cununie, Ioan Drăgan (46 de ani), fost fotbalist la FC Braşov în anii '90, decedat pe 2 ianuarie, din cauza unui cancer la colon.

    Scînteia conflictului
    Incidentul s-a petrecut la Biserica Sf. Parascheva din cartierul braşovean Triaj, iar matori oculari au povestit că golgeterul a fost la un pas să-l ia la bătaie pe părinte, considerînd că acesta i-a vorbit pe un ton nepotrivit.

    Ganea susţine însă că nu a intenţionat să-l lovească şi a explicat ieri pentru GSP.ro versiunea lui: "Eram cu soţia. Am cumpărat o coroană şi cîteva lumînări, aşa cum se procedează la o înmormîntare, apoi ne-am dus la capelă. La un moment dat, a venit lîngă noi un bărbat îmbrăcat în civil, cu o pălărie pe cap şi cu o geantă în mînă, care a început să ne certe: «De ce aţi venit cu lumînări din afară? Nu ştiaţi că trebuie să cumpăraţi de aici, de la biserică?»".

    "Ne-a luat la mişto"
    Fostul "tricolor" continuă: "I-am răspuns că nu cunoaştem această regulă. «Păi, ce, nu ştiţi să citiţi?», a zis el. Habar n-aveam la ce se referă, dar ne-a indicat un afiş de pe peretele capelei. Era nervos, vorbea pe un ton ridicat. Ne-a luat la mişto. Nu-mi venea să cred. Ne-a mai zis: «Dacă nu aveţi bani de lumînări, vă împrumut eu». L-am rugat să se calmeze, eram destul supărat, nu avem chef să mă cert cu nimeni, mai ales că totul se petrecea lîngă sicriu. Am stins lumînările şi am cumpărat altele de acolo, apoi am scos coroanele afară, că nu te lăsa nici cu astea în capelă".

    "A fost doar un dialog, nimic mai mult. N-am ţipat, nu l-am ameninţat! Nici măcar nu ştiam că e preot, am aflat după aceea. Îl cheamă Andrei Sicoe şi am înţeles că ăsta e stilul lui: ţipă, urlă, dă morţii afară din biserică"
    Ionel Ganea, fost internaţional

    "Iartă-i păcatele că nu ştie ce face!"
    Preotul paroh Andrei Sicoe are o altă versiune despre incidentul cu Ganea: "N-am jignit pe nimeni, dar m-am simţit întristat sufleteşte pentru momentul respectiv. N-am fost agresat, doar verbal s-a petrecut totul. Dumnezeu să-i dea înţelepciune şi sănătate! Mîntuitorul a zis cînd era pe Sfînta Cruce: «Doamne, iartă-le lor păcatele că nu ştiu ce fac!». N-am ştiut că e fotbalistul Ganea, mi-ar face plăcere să-l cunosc şi să-l îmbrăţişez. A îndemna creştinii să folosească lumînările bisericii e un lucru firesc".

    "O explicaţie a comportamentului domnului Ganea poate fi faptul că oameni care sînt de felul lor pacifişti devin mai irascibili în momente triste"
    Andrei Sicoe, preot paroh Braşov

    Implicat într-un proces de profanare de morminte
    Preotul Andrei Sicoe are o reputaţie controversată în Braşov. Presa locală a scris că a transformat înmormîntările, nunţile şi botezurile într-o prosperă afacere personală, de pe urma căreia ar fi strîns mai multe proprietăţi în Predeal şi Bran şi că deţine şi cîteva apartamente în Braşov. Preotul Andrei Sicoe a fost implicat într-un proces de instigare la profanare de morminte, fiind achitat în 1998 de Tribunalul Braşov.

    PS io stiu si adresa apartamentului unde fute "popa sicoaie" cu comanda de la saloanele de masaj....doar coana preoteasa habar n-are sireaca

    RăspundețiȘtergere
  3. @sugiu er simeon XXX

    na na ca se-ncinge!!

    Tanar din Sfantu Gheorghe care s-a pozat cu steagul Romaniei, amenintat pe Facebook. "In locul tau n-as mai iesi pe strada"

    Un adolescent din Sfantu Gheorghe care s-a fotografiat cu steagul romanesc, sambata, avand pe fundal mii de maghiari ce sarbatoreau Ziua Maghiarilor, si a postat poza pe Facebook a primit mai multe amenintari pe reteaua de socializare.
    Baiatul s-a fotografiat cu steagul tricolor atarnat de gat, avand in spate sute de persoane care sarbatoreau Ziua Maghiarilor de Pretutindeni si care aveau steaguri ale Ungariei si steaguri secuiesti, in centrul municipiului Sfantu Gheorghe, transmite corespondentul MEDIAFAX.
    El a postat fotografia pe Facebook, generand o disputa intre romani si maghiari.
    Pana in prezent, peste 440 de utilizatori ai retelei de socializare au comentat fotografia intr-un limbaj vehement, printre ei aflandu-se si mai multe persoane de etnie maghiara care il ameninta cu bataia pe baiat. Unul dintre comentarii, postat de Czine Hunor, este: "In locul tau nu as mai iesi pe strada", iar in altul, David Laszlo scrie: "Cred ca meriti o bataie mare". Un alt etnic maghiar, Deak Attila, spune: "Cred ca va trebui sa mergi sa te distrezi de-acum in Brasov si in Voinesti", in timp ce Sanci Kanyo scrie: "Nu-l omorati, vin acasa si vreau si eu sa-i dau".
    Pe de alta parte, adolescentul este laudat de catre romani pentru gestul sau, iar printre sustinatorii acestuia se numara si Sabina, eleva din orasul Covasna care anul trecut, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, a mers la scoala cu o bentita tricolora.
    "Sunt alaturi de tine, Cosmin, si te sustin pentru ca am trecut si eu prin asta..sa nu-ti fie teama. Gestul tau este unul de normalitate totala si nu are nevoie de vreo justificare! Bravo!", scrie Sabina.
    Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Covasna, Nicoleta Marin, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca nu a fost depusa nicio plangere in legatura cu amenintarile la adresa baiatului.
    Reprezentantii Inspectoratului scolar Judetean Covasna nu au putut fi contactati.
    Anul trecut, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, cativa elevi romani de la Liceul "Korosi Csoma Sandor" au mers la scoala cu accesorii in culorile tricolorului romanesc, iar una dintre eleve, care purta o bentita tricolora si a carei fotografie a fost postata pe o retea de socializare, sustinea ca ar fi primit amenintari.
    Conducerea Inspectoratului scolar Judetean Covasna afirma atunci ca situatia creata la Liceul "Korosi Csoma Sandor" din orasul Covasna a fost una singulara si ca orice persoana are dreptul de a-si manifesta convingerile si prin purtarea unor insemne nationale.
    Sursa foto: gandul.info
    Citeste si
    10.000 de participanti la manifestarile de la Tg. Secuiesc. Tokes: Impreuna cu romanii, trebuie sa luptam pentru autonomie
    Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, va defila calare la Targu Secuiesc, de Ziua Maghiarilor
    5000 de maghiari au protestat, luni seara, pentru autonomia Tinutului Secuiesc. Manifestantii s-au imbrancit cu jandarmii

    RăspundețiȘtergere
  4. Si, fiindche-acu o eau din loc
    Mai am un scurt ragaz
    Ca pe-al meu falnic praz
    Sa mi-l loati la ceoc !

    Hop, hop- tango !

    Ear pan'ma voi intoarce
    Sa hiti mosnegi cu minti,
    Ceva de nu-mi va place,
    Va si lucrez la dinti !

    Pana atuncea, ca sa va tin neuronul inteligentei de care dispuneti intr-o stare relativa de veata, exersati combinatii cu urmatoarele cuvinte: mue, hop, dau, ceoc !

    RăspundețiȘtergere
  5. mpt

    erata: a se citi

    "Si, fiindche-acu o eau la ceoc
    Mai am un scurt ragaz........."

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai the my pula, ear e mercuri !
    Ear se-apropie jiaga-jiagaaa...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: chestea nasipa e ca a trecut de si jiumate si-am uitat sa va rog sa ma loati de cur in swpate ! Bineinteles, si intr-un ritmic hop, hop, hop, sa me-o loati suav la ceoc ! Acusica, dimineata pe recoare, cans stati cu muia la soare sa priviti pe ceru'al mare !

      Ștergere
  7. Auzi ce zice la radeo, ca undeva prin Salaji, colonia Romanistan, s-au inchis toate scoalele, din lipsa de analfabetici ! Ear mai multe s-or comasat prin compresie fortata, de-or incaput intr-o singura sala toate clasele, de la zero, la a 8ta ! Si inche or mai ramas locuri vacante !
    Exact ce ziceam, vizavi de invatamantul deosebit de performant, inregistrat zilele astea la stimularile de la textele nateonale si bocoloreat: ne intoarcem in anii 47, cand cel mai destept din sat ierea doar militianul !
    Ear o buna parte din scoale abea or fo modernizate cica, pentru ca, acusica, sa le bage in conservare !
    Eu prepun sa le daramati, sa-i bagati la zdup pe aia de-or sifonat banii publici de pomana si sa va reorientati cu muianele tembele catre sfanta biserica, ca acolea-i viitorul si bunastarea !
    Da-o'n pula de scoala, caca sa speli macaronarii-broscari la cur, in Italea, nu-ti trebo nici macar doua clase !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acusica se tot vorbeste despre orele de pregatire suplimentara a elevilor, pentru a imbunatati performantele acestora !
      Doamne feri !
      Sa va bagati orele suplimentare in cur, in frunte cu diriga si cu ministrul educatiei Franghiu Apizditei ! Daca nu v-ati facut treaba cand treboia si ati permis transformarea scolilor in cluburi de cocalari manelizati, de derbedei si drogati etnobotanizati, de-or facut din voi albie de porci, in cel mai democratic stil copiat de la poporul popoarelor lumii, acusica nu mai aveti nicio sansa !
      Invatamantul este in cadere libera ! Ce rezultate sa ceri dache in invatamant or ramas toti ratatii, care participa la examenele de titularizare doar ca sa se afle in treaba, apoi asteapta sa-i repartizeze calculatorul undeva pe la mama dreaca, in functie de notele catastrofale obtinute pe materie !
      Ai di pula me !
      Asea va trebo, haidamacilor, ca ati tot facut experimente pe scoala romaneasca, pana ati bagat-o in cacat ! Haos buey, asta ati generat !
      Cateva scoli care mai fac performanta si inca reusesc sa se mentina in top, nu inseamna invatamant national !

      Ștergere
  8. Pese: totusi, ca sa nu ne nervam prea tare, asea, de la prima ora a diminetei si sa ne filoxeram ziua cu energii negative, eu prepun ca, pe la fix, sa-mi umblati nitel la pix, cu sau fara de hop, hop, hop, insa sa mi-l loati la ceoc !

    RăspundețiȘtergere
  9. Auzi ce zice la radeo, ca prin Crimea or inceput aplicatiile cu trageri de lupta si razboi ! Cica se trage de-a bunelea, ca la jocurile alea de paintbol. Pana acusica e 1 la zero pentru Rusea, care a reusit sa doboare din prima un ofiter ukra, cu un 7,62, drept in muie !
    Sa vedem replica.

    RăspundețiȘtergere
  10. Alt derbedeu !
    ====================
    Presedintele Camerei de Comert a fost retinut. Mihail Vlasov a fost surprins in flagrant in timp ce primea 200.000 de euro !
    ====================
    Doamne ajuta, la incubator cu ei ! Si, cu profunda emotie sufleteasca, astept si alte nume, cacum ar hi de exemplu Goprea izmanarul, RoBorta curului, clanul basoii, Adriean Bordura, samd, ca lisata-i lunga !
    Tu-i in gura de nehaliti ! La inviorare cu voi, supt comanda lu Gica Popescu !

    RăspundețiȘtergere
  11. A zis la radeo ca peste 40 la 100 din studentii galateni abandoneaza scoala ! Intervievati de un reporter radeo despre motivilii abandonului scolear, studentii or raspuns:
    - Nu mai am bani cu ce sa-mi platesc cazarea, cantina, transportul si celelalte cheltuieli. Din ce-mi trimit parintii, abea de-mi ajung pentru bautura si etnobotanice !
    - Altul: doresc sa-mi fac o cariera la strans de capsiuni, in Spanea unde, oricum, voi castiga mai mult, pe sezon, decat ca inginer in Romanistan, aptsolvent de automatica.
    -Altul: ca sa stergi cururi de cacat in Italea, nu-ti trebo facultate ! Am aproape 31 de ani si am cheltuit averi, de cand tot sunt student ! Vreau sa traiesc pe picioarele mele, vreau sa ma afirm in Italea ! In Romanistan nu ti se ofera nimica !
    -Una, eminenta: am o promisiune de contract ferm in Turcea. Am semnat un precontract de 2000 de euro, cu posibilitatea de majorare, in functie de numarul de clienti rezolvati in 24 de ore ! Nu mai are rost sa studiez medicina in Romanistan, pentru un ajutor de somaj pe care mi-l da statul.

    Frumos, nu ? Si-or mai vorbit fro doi studenti de astia, care nu stiau prea bine la ce facu studiaza si nici in ce an iereau.

    RăspundețiȘtergere
  12. Victor Viorel Poante le face din nou ochi dulci liberalilor: "Dupa 25 mai vom fi din nou impreuna"
    ===================
    Doamne feri, asta prinde fluturi, rau de tot ! Pai, buey zgrebla, de ce dreaca mi-ai mai adus bozgorii in guvern, dache vei fi din nou impreuna cu labaralii ?
    Ca sa mi-l ameninte cu moartea pe copchilu ala romanesc, de s-o foto cu steagul romanesc, in Romania ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: uai, daci-mi zvac o tan pla ! Cred ca de la preziune. Si ca sa nu ma surmenez, apelez cu plecaciuni la dumneavoastra ca, intr-un dans mirific de hop, hop, sa me-o loati foarte usior ! (na: la ceoc, bineinteles ca se intelege si din contextul frazeologic textual)

      Ștergere
    2. Pese: Ear acusi, la noo fix, sa-mi unblati si-un pic la pix ! Egzagt cand da ora exagta, ca s-o mi-o puteti loa pe toata, intr-un ritmic hop, hop, hop, drept in ceoc !

      Ștergere
  13. Cu potaia voi iesi
    Eara voi cuminti sa fiti !
    De nu vreti ca intre dinti
    S-o loati cand voi reveni !
    =====================
    Ioi, ce talentat sunt ! Cred ca dache asi preda disciplina limba si literatura, cu siguranta ca toata clasa mea ar promova cu magnum cum laude la bocoloreat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-mi zica mie Domnul Maestrul Biliputza, de la Tolba cu Sageti, ca nu-i asea !
      Gata, fug, ca se aude un mormanit de intimidare, dinspre bucatarie...

      Ștergere
  14. Auzi ce-o zis Iulea Timosenco, intr-un interviu dat zearului Blitzcraig Mohengladbah Tzaitung Morghen, ca Gaspadari Putin e sisi la balcon ! Si ca asta nu se lasa pana n-o pune de-o aroganta mondiala, asea de plictiseala !
    Cica omul ar fi discutat oleaca cu galbejitii, insa aia nu au timp acuma de arogante si, cica e-ar fi spus lu Vladimir, sa inceapa el, ca dupe aia se baga si ei, la una mica !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: ma duc sa-mi caut dreaca cureaua cu deagonala, cizmele de la promote si portharta, ca umbla zvonul ca s-ar face mobilizari de fosti activi, actuali inactivi, si peste varsta de 63 de anisiori, adunati in buchetul frumos al vietei !

      Ștergere
  15. Toate activitatile din zona duc, neindoielnic, la o pace stabila si sigura, fara niciun risc pentru Romanistan, asea cum declara guvernatorul general al coloniei noastre, fosta candva Republica suverana, puternica si demna, necocosata de catre toate oficinile, alde FMI, banca mondeala, ordinul masonic planetar, mUE, samd.
    Eote:
    Ministerul ucrainean al Afacerilor Externe a înmânat o notă de protest diplomatului rus Andrei Vorobiov în legătură cu alipirea Crimeii la Rusia.

    Kievul consideră acţiunile Moscovei drept „anexare cu forţa” a unui teritoriu ucrainean.
    „Partea ucraineană respinge categoric suveranitatea Federaţiei Ruse asupra teritoriului ucrainean ocupat de ea şi îşi ia dreptul de a adopta măsuri în conformitate cu dreptul internaţional şi legislaţia Ucrainei”, se menţionează în document.
    ==========================================
    Sau, eote
    Militarilor ucraineni li s-a permis să folosească armele în Crimeea
    =============================================
    Ori:
    NATO nu recunoaşte includerea Crimeii în componenţa Rusiei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: totul decurge intr-o atmosfera degajata, de respect reciproc intre popoare si natiuni, ca de exemplu:
      =======================
      Aviaţia militară israeliană a atacat poziţii pe teritoriul Siriei

      Ștergere
  16. Buey PMT,
    Daca te mobilizeaza astia sper sa crapi primu'. Nu de alta da mai vedem asa cum stam cu arogantele astea ,esti pe post de material didactic.Si hop,hop sa ne-o iei la cioc,ce minunatie si ce frenezie,uai!Si,evident ca ma-ta-i proasta si curva,educatoarea,bianca ,mariusica in dorneasca acolea TI-O IAU LA CIOC EVER.Pai,nu?

    RăspundețiȘtergere
  17. Gata, fug cachear me-o fur peste aparatul respirator !
    Mue de 5***** !
    Si nu uitati, nu neglijati si vigilenti sa stati, ca la cel mai neinsemnat hop, drept in ceoc s-o loati !

    RăspundețiȘtergere
  18. Eote, ca nici nu ma incaltai bine cu gumarii, ca si ascultai o stire noo la radeo, potrivit careia Hilari Claiton zice ca: Vladimir Putin vrea să "rescrie" harta Europei de Est si ca de el depinde dacă va fi sau nu un nou "război rece" !
    Adica, cand e vorba de Rusea nu se mai rupe nimenea in figuri cu raidurile aeriene si terestre, de restabilire a democratiei si ordinii mondeale ! Cum s-ar zice, mai pe foale, asea numa la nivel de declaratii, de ceva sanctiuni economice si politice !


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si, ce-i mai grav, ghiavolii aia de peste ocean ii intarata pe idiotii astia din Europa ca, in numele nush carui OTAN si a pricipiilor sale morale, sa se infoaie ca niste curcani beliti la cei ce libertatea ne-or adus si-or bagat spaima-n burgheji ! Ear tembelii alde astia ce cefele late, de la sud, ori astia de la vest, care viseaza numa la cai verzi, ori alde noi, punem repede botul !

      Ștergere
    2. Pese: buey, gata, am fugit, ca chitaie potaia a caca-pisu profund !
      Pana ma intorc, formulati propozitii simple cu urmatoarele cuvinte: ceoc, loati, hop, drept, mirific, evribadi !

      Ștergere
  19. Ear acusi, c-ati fo cuminti
    A salta eo cred ca pot
    Chear aciu, pe MHDinti
    Intr-un ritmic hop, hop, hop
    Sa v-o dau un pic la dinti
    S-apoi sa me-o loati la ceoc !

    Ioi, cum urla talentu-n mine ! Cred c-asi loa bocoloreatul din prima, fara sa copiez !

    RăspundețiȘtergere
  20. Uai, a aparut onlaine inche un numar din Obositorul Militar !
    Nu ma mai leg de astia, ca ear ma pun la panoul "Nu faceti ca dansul" si me-o dau, asea suptil, pe la botticelli !

    RăspundețiȘtergere
  21. Aflam, cu mare mandrie patriotica, ca pe 29 marte serbatorim 10 ani de la intrarea in OTAN !
    10 ani in care, pricipalele realizari ale ostirei romanistane, supt steagul OTANist, sunt:
    -o armata mai sireaca ca oricand, cu un buget de cacat
    -jde generali bagati la racoare si condamnati pe banda rulanta pentru mita, trafic de influenta, fals si uz de fals, coruptie si instigare la acte de coruptie, cat n-a avut Romanistanul in intreaga sa istore moderna, de la Cuza incoace;
    -aviatie militara fara avioane si cu o resursa tehnica buna de pus langa tunurile de expozitie din fata Muzeului Militar Central:
    -salarii la nivelul personalului administrativ -gospodaresc de la hotelul Meriot ! Kasa-i la romani, doar titulaturile sa fie in acord cu cerintele aliantei, ca in rest...las ca merge si asa:
    -mii de doctori in stiinte si securitate militara, facuti intre doua sesiuni sparlamentare, de nici armata Chinei nu are atatia si sute de generali si colonei in rezerva, facuti pe criterii uneperisto-izmanare
    -o rezerva divizata, inraita si ingretosata, gata-gata sa se ia de gatzi cu partea activa inactiva, ori sa si-o traga ei insiva intre dansii
    -tehnica veche de pe timpul cand Rusea inche mai ierea CCCP, cazarmi care stau sa cada, poligoane vandute pe nimica
    -o armata plina de fartangai neinstruiti, de neamuri si politruci inventati prin fel de fel de filiere indirecte, indecente si mafiote, sau pe filiera datului cu curul, la liber, in ordine ierarhica
    -milioane cheltuite de pomana cu cursuri prin cele tari, fara nicio aplicabilitate pe plan intern, din lipsa arhicunoscuta de tehnica si mijloace compatibile
    -zeci de puleti ucisi si schiloditi pe la dracu-n praznic, pentru nicio cauza care sa defineasca spiritul poporului roman !
    -o intreaga armata de ies-meni prin structurile centrale, care se calca pe bombeuri unii pe altii, superspecializati in inventarea si perpetuarea continua de noi si noi situatii de belit pula la urs, pentru a le face viata un calvar celor de la talpa, si-asa napaditi de tot felul de psihologi, pochi, securisti, purtatori de cuvant si alte meserii de astea nobile
    -un staf total aservit politic, cu un corp de generali muti, fara curajul de a apara imaginea sistemului, grijulii doar la scaunele de sub cur si la vipusca de la izmene, sa nu le-o fure cineva ! Acest lucru a facut posibila bataia de joc a cine si cum a vrut la adresa armatei, pe toate posturile teve,la terfelirea si modificarea legilor militare cum a vrut muschiul fiecarui handicapat de politician, la manevrarea si bascalizarea armatei de rezerva, la jocul de-a uite legislatia-pula legislatia, dupa cum a vrut fiecare neinstruit, ajuns pe usa din dos in sparlament

    Cam asta este bilantul principalelor realizari in domeniu, de cand am intrat in acest OTAN faimos ! Ne mai lipseste doar o galceava cu Rusea, cu vecinii nostri, pentru ca asea ar vrea nush ce ghiavol de peste ocean, ori nush care al 4lea Raih, ce nu o sa uite in veci cum s-or pisat cazacii pe zidurile Berlinului !
    Restul, sunt hartii frumos colorate, planuri zmangalite in doua limbe, protocoale si alte cacaturi !
    Daca cineva are impresia ca participarea tilicarilor nostri pe la scormonit de bombe prin nisipul deserturilor, ori pe la executarea patrulelor de du-te vino si de paza, inseamna armata profesionista, se inseala ! Tabloul asta e pentru puletii care aplauda cum invart puscoacele, aia de la Regimentul de Garda !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese:insa, ca sa nu mi se intample o scadere brusca a glicemiei calciufuroase, o sa va rog ca, egzact la fix, sa sariti oleaca hop, si sa me-o serviti la ceoc !

      Ștergere
  22. Eheee acu e vremea puletelui olescu.Pai nu e el otan pana-n curu' chilotilor cu "urme de frana" ???
    Esteee!!!
    ia-n sa vedeti voi cum aduce olescu pacea si democratia in eurasia de- o sa zica crimeenii ca sunt toti ai lu' dogaru.Nea Putin o sa invete germanschi mintenas,gaz moca la frau merkel si tot asea.Restu' luati-va seminte si bere si vedeti cum olescu rezolva el tot,tot,tot.

    PS pai daca otanu si mue au luat muie scurt /2 nu trebo sa vina criogenatu olescu? trebo! n-asa?

    RăspundețiȘtergere
  23. apropos: cica tot zice pmt p'aia cu "belit pula la urs" Eote na ! chiar s-o'ntamplat.....iar pe urs nici la mama rasiia nu-l doare:):)

    RăspundețiȘtergere
  24. In rest, nu am ce sa reprosez zearului, care, cu o indarjire spartana, de cand fortele aeriene nu mai au caricioplane, se tot incapataneaza sa ne arate ca, totusi, mai exista cate un cariciopter, pe ici pe colea, ori cate un avion scoala, ori cate un harb de ala donat mocca, ca sa faca carausie pe aiurea !
    In rest totul este ochei, inclusiv echipamentele alora de la Enbisi, cu complete si masti de muian de pe vremea cand tatal meu o facut instructea la Aneme ! Jalnic, ca in era razboaielor electronice, psihologice, ori alte cacaturi de astea, tilicarii romanesti inche sa se mai opareasca la cur cu talcul de pe izmenele de protectie antichimica, contemporane cu retragerea armatei rusesti din garnizoanele RPR !
    Da, da, stiu, dupa buget ! Ca si asa armata nu produce nicio plus-valoare, ca cheltuie banul public aiurea, in timp ce ar treboi sa ne apere NATO, asea cum face la Deveselu !

    RăspundețiȘtergere
  25. ....a mai iesit si tanti timoshenko din puscarie fix ca sa mai prinda o muie.Si-a prins-o!!...cre ca i se uscase botu'

    RăspundețiȘtergere
  26. na ca mi-adusei aminte!!! kingu fonfanitu' si iepsunele lui nu zic niica???? pana acu ceva vreme erau mari regi si monarhi.Acu e ceoku mic??? tu-i in gura de nehaliti!

    RăspundețiȘtergere
  27. off topic
    mircea diaconu? prost ca noaptea:):)

    RăspundețiȘtergere
  28. €D.C. Salutari din centrul Europei!

    RăspundețiȘtergere
  29. @13:21
    care esti ma?....luminati-as fatza!!
    mersi pentru salutari

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri