Google Translate

luni, 31 martie 2014

Fiecare... cu visele lui! Antonescu spune că dacă va deveni preşedinte al României la scurtă vreme... Ponta nu va mai fi premier


Liderul liberal Crin Antonescu spune că strategia PNL până la alegerile prezidenţiale nu include ”niciun fel de fuziune” cu alt partid şi susţine că dacă PSD nu câştigă alegerile prezidenţiale, iar el va deveni preşedinte atunci Victor Ponta nu va mai fi şef al Guvernului.

"Nu avem în strategia noastră, pentru viitorul imediat, niciun fel de fuziune. Viitorul imediat, având în vedere că timpul nostru e marcat de alegeri, înseamnă până la prezidenţiale", a afirmat Crin Antonescu duminică, într-o conferinţă de presă la Piteşti, la finalul şedinţei delegaţiei Permanente a PNL Argeş.

Liderul liberal a spus că este posibil ca atitudinea lui Teodor Atanasiu, care şi-a exprimat speranţa ca după alegerile europarlamentare PNL şi PSD să fuzioneze, să se bazeze pe colaborarea bună dintre cele două partide la nivelul judeţului Alba.

Antonescu a mai spus că dacă el va deveni preşedinte al României ”la scurtă vreme Ponta nu mai e premier”.

În opinia preşedintelui PNL, singura variantă în care Victor Ponta şi-ar putea păstra mandatul de şef al Guvernului este cea în care PSD ar câştiga alegerile prezidenţiale.

Antonescu a spus, de asemenea, că are ”impresia” că ”e o problemă” pentru PSD în a-şi găsi un candidat pentru scrutinul prezidenţial programat pentru acest an.

”Sunt unii care se oferă, cum ar fi Tăriceanu sau Geoană. Sunt alţii pe care domnul Ponta i-ar vrea, cum ar fi Isărescu sau Maior, dar care, din diferite motive, nu vor dânşii. Nu ştiu ce o să se întâmple. Dacă găseşte totuşi pe cineva şi-l scoate preşedinte, atunci rămâne premier”, a afirmat Crin Antonescu.

Preşedintele PNL a participat, duminică, la Piteşti, la Delegaţia Permanentă a PNL Argeş, întrunire la care cei mai mulţi dintre liderii liberali care au luat cuvântul au avut discursuri anti-PSD.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »
 
Sursa:
=================================
=============================================
======================================================================

11 comentarii:

  1. PMT vocseste gardul cu pixul, ca vaz cum ca dureaza...

    RăspundețiȘtergere
  2. MPT cu O|O bleaga1 aprilie 2014 la 20:44

    Uai kakaridis, care zda-n pula o vrai la botticeli ? Ca m-am umplut de energii pozitronice, acusica, cat fusei in provans !
    Esti fro unu cari te dai mare sculetty, p-aciulea ?

    RăspundețiȘtergere
  3. MPT cu O|O bleaga, var bun cu a lu'ALUPIGUS1 aprilie 2014 la 20:52

    Uey, nea Boziletty, pregatisi melu pentru proteap ? Ca mintenas se pune de 888 888 ! Si asea ai promis, ca castigatoriul va fi onorat cu titluri regale si bunataturi imparatesti ! Sa traiesti !

    RăspundețiȘtergere
  4. MPT cu O|O bleaga, var bun cu a lu'ALUPIGUS1 aprilie 2014 la 20:59

    Si ce dor m-era: hop, hop, hop, toti cititorii sa me-o ea la ceoc ! Ear la noo fics sa ma pupe drept in pix, apoi pe oo !

    RăspundețiȘtergere
  5. Uai, m-o trimis hoscaita iasta zbarcita, sa cumpar o franzea, cu 0,90 lei noi si m-o trimis la plimbare lucratoarea comerciala, de la keosc ! Chear s-o scumpit franzeaua ? Da Dottore stie ?
    Me-o spus fata ca s-or scumpit gazilii, in cadrul programului guvernamental Dreptate pana la cap, ca o continuare a programului nateonal Sa traiti bine, fapt pt care mai trebo sa vin cu bani, de vreau franzeaua !
    Buey, ce gaozari ! Sa nu zica si ei...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: am aozit, tot ca o parte a programulu "Gaozari, v-am ciuruit", ca s-a scumpit si benzina ! Cica suntem chear si-naintea nemtilor !
      Ioi !

      Ștergere
  6. Uai, noapte bunutza si sa ma ceocanitzi la putza ! Ear tarziu, mai pe la doo, un picut si pe la oo, sa ma mozoliti usior, ca sa nu vorbesc prin somn !

    RăspundețiȘtergere
  7. FOALE VERDE SIMINOC,
    BARAM, BARAM, BARA,
    MPT O EA LA CEOK.
    HUOOP SE-ASA,
    CA SA-I FIE CU NOROC!
    FUSE MPT LA TZEARA
    CA S-O ZUG-A 10-A OARA.
    A ZUPT NUMA LA URZICI
    SI-ACU ZUGE MON CARICI

    RăspundețiȘtergere
  8. Buey, 'mneatza ! Greatza !
    La munca, buey, nu la belit fasola in fata monitorului !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: ori aveti impresea ca agricultura se face cu vorbe si comenturi, cacum fac alde Cacarau, din poza, prin toate Sparlamentele si tiliviziunilii !
      Poate da Domnul Dumnezeul Meu cel Sfant si AutoPuternic sa ploua....de se duce-n pula agricultura babornitei...
      Haidi bre, ca-ndata-i fix si trebo sa ma faceti tonti la pix ! Ca sa pot conduce relexat !

      Ștergere
  9. O zi buna ! Si vreau foarte mue miscare dela voi !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri