Google Translate

luni, 17 martie 2014

Grav, dom'le, foarte grav! Dar... cine verifica cele spuse si comentate la TV? Chiar nimeni? "Caracatita din Portul Constanta". Cum a ajuns inima comertului romanesc jucarie pentru politicieni


Potentialul portului Constanta este formidabil: ca marime e al doilea din Europa dupa Rotterdam, dar ca activitate este mult in urma altor porturi europene. Capacitatea sa de operare – 120 de milioane de tone de marfuri pe an – nu e folosita nici la jumatate. Profitul „e ridicol”, spune primarul Mazare – 8-10 milioane. Infim pentru un adevarat colos, asa cum e Portul Constanta, intins pe 4000 de hectare, practic un oras langa oras. Imaginile din materialul video va vor convinge de valoarea acestei resurse a Romaniei.



Terenul din port este domeniul public al statului si este gestionat de Administratia Porturilor Constanta care il inchiriaza pamantul celor aproape 800 de companii care fac afaceri de miliarde de lei. Si cum Portul Constanta este o mina de aur, nu e de mirare ca se dau lupte pentru controlul sau, lupte ascunse insa de ochii opiniei publice.

Caracatita din portul Constanta este mai puternica decat orice si reuseste sa stranga tentaculele atat de bine incat nimeni nu poate sa faca nimic”, spune unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din port. Administratia portului colecteaza bani de la operatorii portuari, dar si mai important, ii cheltuie in contracte generoase cu firmele de casa ale Constantei. Mizele sunt de miliarde de lei iar batalia se da la cel mai inalt nivel.

Radu Mazare

In ultimii ani, primarul Radu Mazare si-a exprimat intentia de a prelua controlul Administratiei Porturilor Constanta de la Ministerul Transporturilor. Spune chiar el de ce:
Pentru ca ca am constatat ca in 24 de ani de la Revolutie el merge mai prost decat pe vremea lui Ceausescu”.
Pe de alta parte, oamenii de afaceri cred ca „porturile nu sunt o jucarie pentru politicieni”. Mai mult despre intentiile primarului Mazare, in materialul video.

In 2012, dupa preluarea puterii de catre USL , la conducerea portului au fost propulsate persoane din PSD Constanta. A aparut o intreaga increngatura politica, dar si de familie. Insa, desi era vorba despre apropiati ai primarului Mazare, performantele promise nu s-au vazut. Fostul ministru al Transporturilor, Ramona Manescu, constanteanca de origine, a recunoscut ca sunt „probleme care trebuie rezolvate rapid”. Dar totul a ramas la stadiul de promisiuni, mai ales dupa plecarea liberalilor de la guvernare. Viitorul portului Constanta nu arata deloc bine.

Sursa: Pro TV
================================================
===========================================================
=====================================================================

48 de comentarii:

  1. Ai the my pula, ear e luni !
    S-a dus si jiaga-jiaga asta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pliz, de ziua Sfantului Petric
    S-aveti parte d-un lindic !
    Uai, se serbeaza l-amerloci
    Sa ma gadilati evribadi la floci !

    RăspundețiȘtergere
  3. Mascariciul asta de Fasolea, de la Constanta Bici, are impresea ca portul e totuna cu joaca lui de-a carnavalul, prin Mamaia Bici, cand se imbraca el in Hitler, ori in Ceghe Vara, cu pitipoancele lui !
    Uai mascariciule, lasa dreaca afacerile portuare pe mana caracatitei, a adevaratilor baroni zonali, locali si de cartier, ca n-ai tu moaca de asea ceva !

    RăspundețiȘtergere
  4. Io n-am citit ca ma revolta prea mult.
    vreti sa dati portul adevaratei mafii? dati-l nenorocitului de mazare!!
    sau ii place lu adminu ca e pezedizt:):):)

    PS cacatu asta de mazare(fost ziarist la telegraful puley mele) a imbracat la viata lui toate felurile de haine.Doar costumul de primar nu l-a imbracat niciodata
    PS pe ce punem pariu ca nu trece anu' si-l ascund procororii si pe nenorocitu asta

    RăspundețiȘtergere
  5. de ce e mazare primar??
    pentru ca in constanta si in port mafiotii si tiganii sunt majoritari.....mazare le apara interesele si uite asa a obtinut/obtine/va obtine majoritatea voturilor la primarie

    oameni cinstiti in constanta??? o pula!! asa ceva e SF.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ii multumesc lu adminu ca a postat inregistrarea de la "romania te iubesc' ca eu am pierdut-o ieri.....eram prea beat....hac!!,da si nemernicu ala de mazare l-a luat gura pe dinainte
    i-auzi,ia:
    "constanta n-are o traditie muncitoreasca aici" zice cretinul mazare(de la minutul 05.47).probabil ca in port lucreaza doar filozofi,mascarici si ma-sa lu mazare futu-l in gura.
    baaa care mai ai gloante???

    Baaa mazare futu-ti gura matii.constanta e a tarii nu a curvelor tale,cretinule!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ii multumesc lu adminu ca a postat inregistrarea de la "romania te iubesc' ca eu am pierdut-o ieri.....eram prea beat....hac!!,da si nemernicu ala de mazare l-a luat gura pe dinainte
    i-auzi,ia:
    "constanta n-are o traditie muncitoreasca aici" zice cretinul mazare(de la minutul 05.47).probabil ca in port lucreaza doar filozofi,mascarici si ma-sa lu mazare futu-l in gura.
    baaa care mai ai gloante???

    Baaa mazare futu-ti gura matii.constanta e a tarii nu a curvelor tale,cretinule!

    RăspundețiȘtergere
  8. adminuuu!!!
    multumesc inca o data!!!
    CSAT-ul ce parere are ???

    RăspundețiȘtergere
  9. off topic

    aia din crimeea au votat ca vor sa fie rusi,base se pune pe invers.....vai de pulili noastre.daca trag rusnacii o besina doar arma secreta PMT ne mai poate salva.....vai de pulili noastre,aia care mai aveti.

    RăspundețiȘtergere
  10. stai asea usure!!
    s-au dus rusii in crimeea?s-au dus! a declarat crimeea independenta?? a declarat-o! a facut crimeea referendum?? a facut!!! fac rusiice vrea pula lor acolo?? fuck!!

    ce "face" MUE si SU ale A?? va spun io: beleste pula la urs si in curand si a lu' pmt (in rest gargara de prost gust) poate le taie rusii gazele la fritzi....sa vezi "ce ma mai rad"

    RăspundețiȘtergere
  11. pa fritzi o sa ii alimenteze frau merchel cu gaze de cur:):)

    RăspundețiȘtergere
  12. alt cacat ;MM Stoica!!!
    io chear n-am piula sa-i fut pe toti nenorocitii

    RăspundețiȘtergere
  13. na,na luati si molfaiti pularailor!
    Procurorii DNA au reținut-o pe Daniela Dobrilă, director la Direcţia Licenţe din cadrul Autorității Rutiere Române (ARR) Bucureşti, sub acuzația de luare de mită și complicitate la spălare de bani. Ea a cerut și primit un autoturism, două laptopuri și mai multe alte bubnuri pentru a acorda licențe de transport anumitor firme.
    În același dosar au mai fost reținuți soții, Șefan și Olezia Cadar, mituitorii din acest caz. Din ordonanțele de reținere întocmite de procurori a rezultat că există indicii temeinice privind săvârşirea unor fapte de corupţie în contextul derulării licitaţiei privind “Programul de transport public de persoane prin curse regulate în trafic judeţean pe anii 2014-2019”. Astfel, la data de 29 noiembrie 2013, la nivel naţional s-a declanşat procedura de licitaţie pentru atribuirea traseelor cuprinse în programele judeţene de transport pentru perioada 1 ianuarie 2014-30 iunie 2019. În contextul demarării procedurilor pentru licitarea atribuirii traseelor de transport judeţean de persoane, Cadar Eronim Ştefan şi Cadar Olezia, ar fi apelat la ajutorul Danielei Dobrilă, pentru ca, prin prisma funcţiei deţinută de aceasta, să le înlesnească câştigarea unui număr cât mai mare de trasee, din cele scoase la licitaţia ce a debutat la finele lunii noiembrie 2013.
    A intervenit și în procese
    De asemenea, a mai rezultat că, tot la ajutorul lui Dobrilă ar fi apelat pentru a obţine acte necesare câştigării procesului intentat împotriva Consiliului judeţean Cluj, în legătură cu scoaterea de la licitație a unor trasee din Zona Metropolitană Cluj. Procurorii au stabilit că, în vederea câştigării licitaţiei Cadar Eronim Ştefan s-ar fi deplasat în perioada noiembrie – decembrie 2013, în mai multe rânduri, la Bucureşti pentru „a rezolva” din timp licitaţia, locuind efectiv, cu aceste ocazii, la

    RăspundețiȘtergere
  14. Daniela Dobrilă. Pentru sprijinul promis în câștigarea licitației, Dobrilă ar fi acceptat şi ar fi primit de la cei doi oameni de afaceri, nemijlocit sau prin intermediari, bunuri şi bani cu titlu de mită: un autoturism, un televizor, boxe, suma de 10.000 lei, un mp3 player şi mai multe obiecte de îmbrăcăminte (valoarea totală fiind de cca 12.000 euro).
    A cerut și două laptop-uri
    De asemenea, în acelaşi scop de favorizare a firmei inculpaților, a rezultat că Dobrilă Daniela ar fi pretins de la soții Cadar Eronim Ştefan şi Cadar Olezia remiterea a două calculatoare laptopuri marca Apple, în valoare de cca 3500 euro. La data de 18.11.2013, consecutiv cu înmatricularea autoturismului primit, Dobrilă Daniela ar fi întreprins demersurile necesare şi ar fi emis un act (punct de vedere al ARR), datorită căruia, la data de 25.11.2013 Tribunalul Cluj a dispus suspendarea actului administrativ al CJ Cluj. Consecinţa directă a acestei hotărâri, urmărită de soţii Cadar, ar fi constat în reintroducerea în licitaţie a unor trasee de transport persoane.
    A dezvăluit date confidențiale
    În vederea câştigării licitaţiei, șefa de la ARR ar fi furnizat lui Cadar Eronim Ştefan date confidenţiale, ce nu sunt destinate publicităţii, din bazele de date ale instituţiei unde aceasta lucrează, privind ofertele/documentele depuse de ceilalţi operatori de transport persoane, concurenţi ai firmei inculpaților, favorizând astfel, societatea comercială a celor doi, în procedura de licitaţie. La data de 19 decembrie 2013, comisia paritară de la nivelul de Consiliului Judeţean Cluj, după analizarea actelor transmise de ARR Bucureşti, a opinat că licitaţia trebuie anulată, amânând luarea unei decizii. Decizia finală a Comisiei paritare a fost luată în data de 23 decembrie 2013 şi validată de Consiliul Judeţean Cluj în şedinţa din aceiaşi zi, stabilindu-se varianta agreată de inculpați. În cauză se efectuează cercetări și față de alte persoane fizice și juridice. Procurorii DNA, în instrumentarea dosarului, au beneficiat de sprijinul de specialitate al SRI. Inculpaților li s-au adus la cunoştinţă calitățile procesuale în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală, urmând a fi prezentați Tribunalului Cluj, în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă, pe o durată de 30 zile.


    Citiţi mai mult: Șefa licențelor din cadrul Autorității Rutiere Române, reținută de DNA după ce a primit mită o mașină, două laptopuri, haine, un televizor și boxe

    RăspundețiȘtergere
  15. toarsa anca buliman a bulito!!
    vai de ea si pizda ei:):)

    RăspundețiȘtergere
  16. Uai, daci fain e afara ! Pana si potaia parche s-o bucurat, cand fusei, acusica, cu ea la caca-pisu ! Primavara adevarata, sa-ti tot vina sa salti hop, hop...

    RăspundețiȘtergere
  17. "Viitorul portului Constanta nu arata deloc bine.".
    Ma doare la floci de viitorul portulu Costanta ! Ba chear poa sa-l si lipeasca la Ungarea Mare, in cadrul proectulu asua guvernamental bozgoresc intitulat HarCoCov !
    De un singur lucru, insa, ma tem, ca de moartea prin asfixiere, cu perna pe fata, si anume de "Dreptatea pana la cap"! Totusi, mai trag nadejdea ca domnu Victor Viorel ne va mai pasui nitel. Pai, ce ne-am mai face noi fara niste arestari zilnice, la nivel inalt, foarte inalt si mijlociu, pentru coruptie, ori mita, ori devalizari de milioane, ori spaga, ori, pur si simplu, furt, ce ne-am face noi dache economia s-ar relansa si ar dudui, precum tulumba de la REBU, care ea gonoiul d-aciulea, de la bloc, ori dache pe ceriul patrei ar zbura aviatea militara, ca libelulele in sezonul de imperechere, prin stuful laculu Sutghiol, ori fara furtul in stitutionalizat al padurilor, ori fara braconajul cu acte in regula din delta, ori fara risipirea miliardelor pe la regii asfaltului, ori pe la baietii destepti din energie, cu increngaturi ancestrale in firmele de familie, ori fara La Piovra din justitie, in special cea formata in ultimii fro 10 ani la inalta scoala de arte si meserii basesciene...
    Ai ? Oare ce ne-am face ? Am beli pulilii, dache ar face Viorel Dottorel dreptate pana la capat ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si, indiferent de ce ne rezerva viitorul, eo vrau ca sa-mi traiesc intens prezentul, intr-un frenetic hop, hop, hop, ear voi sa me-o loati la ceoc ! Si, ca sa vedeti ca nu sunt un mosneag ursuz si rau la corazon, ii invit inclusiv pe astia de se fac ca guverneaza p-aciulea ca sa incerce mirobolantul dans al pinguinului !

      Ștergere
  18. Cea de-a 11-a ediţie a Jocurilor Paralimpice s-a încheiat.

    Pe stadionul Fişt din Soci a avut loc ceremonia de închidere. La aceste întreceri, sportivii ruşi au doborât recordul mondial privind numărul de medalii câştigate de o ţară în cadrul Jocurilor Paralimpice. În 1984, la Innsbruck, sportivii austrieci au câştigat 70 de medalii. La Soci, sportivii ruşi au câştigat 80 de medalii.
    Gazdele Jocurilor Paralimpice 2014 au câştigat 30 de medalii de aur, 28 de argint şi 22 de bronz. Sportivii germani au câştigat 15 medalii, dintre care 9, de aur.
    ======================================
    In Tara lu Dorele, chear si cei mai sanatosi fizico-psihico-cucu is mai handicapati decat astia de-or aratat lumei intregi ca, sportul, se poate face si fara picere, ori cu alte dizabilitati !
    Alta mentalitate, alt fel de implicare a celor desemnati sa gestioneze domeniul !
    In Tara lu Papura Voda ideea care domina in capatanile burtosilor cu cururile cat un fotoliu gonflabil este de a scoate, cat mai rapid, scutire de la orele de sport, ca sa nu li se surmeneze cumva boracii !
    Iar in capul autoritatilor noastre de belit pula la urs, ideea de sport consta in construirea unui stadion de milioane de euro, bun de nimic, pe care sa se injure cocalarii de la steaua si dinamul, ori a unui bazin olimpic, fara a prevedea si finantarea necesara functionarii, ori a unui teren de fotbal pe dealul de la Dalga, activitati din care sa se poata sifona, in liniste si buna pace, banul public !
    De aceea am ajuns o tara de umflati impotenti, ori de cocarjati cracanati !
    Romania, pe vremuri, cand se facea armata, domina canotajul mondial !
    Romania, pe vremuri, cand exista Daciada, domina gimnastica mondiala !
    Romania, pe vremuri, cand nu existau MecDonaldurilii, domina atletismul in lume !
    Eram in top la lupte, la box, la haltere ! La Balcaniada rupeam totul !
    Acusica am agiuns fix o tara de handicapati care, prin minune, mai ciupeste cate o medalie, pe ici pe colea, din an in paste !
    In loc sa construim un stadion olimpic, care sa permita dezvoltarea tuturor disciplinelor in aer liber, am dat banii pe-un cacat de arena, ca sa vad niste handicapati analfabeti, ori niste ratati si drogati alde Muta ori Tamas, cum alearga ca scapetii dupa o minge, incasand milioane de parai !
    Si, deocamdata, inca mai e cat de cat bine . Mai traim din inertia trecutului si, de bine, de rau, mai avem, totusi, cate un pulete de asta, de face performanta pe cate un domeniu !
    Ai the pula noastra !

    RăspundețiȘtergere
  19. După şaptesprezece ani, Rusia trimite din nou o femeie în cosmos.
    http://romanian.ruvr.ru/2014_03_16/Femeia-nu-doar-colega-ci-o-adevarata-sarbatoare-8518/
    ==========================
    Romania isi trimite femeile in Italea, ca sa spele cururile de cacat la macaronaro-broscari ! In timp ce boracii, ramasi in tara, traiesc adevarate drame, ramasi pe mana bunicilor, deveniti in marea lor majoritate ori niste drojdieri de frunte ai comunitatii, ori niste sectanti inraiti ai religiei !
    Apoi ne miram de rezultatele de la testele nationale, ori de laq bocoloreat, ori de abandonul scolar !

    RăspundețiȘtergere
  20. Crimeea şi-a declarat independenţa.
    ===============================
    Parlamentul a solicitat aderarea Crimeii la Rusia în calitate de subiect al Federaţiei Ruse.
    Anterior, s-a anunţat că 96,77% din locuitorii Crimeii care au participat la referendum s-au pronunţat pentru aderarea la Rusia.
    ===============================
    Mai urmeaza si alte regiuni rusofile, vorbitoare de rusofona !
    Ori mUE are impresea ca toata Europa e tembela, ca sa puna botul la conceptul asta al lor, cu federalizarea continentului pe principiul bogatii in vest, iar sarantocii in est !
    Oare ce o fi in mintea Consiliului NATIONAL Secuiesc ? Oare ce discuta ei, acusica, in limba bozgara, despre fenomenul Crimeea ?
    Ce zic ei, pai dache astia, cu 96% or putut, apoi noi, care suntem, in Harghita, 101 % bozgalai, oare de ce n-am putea ?
    Na, zic si eu, ca nu poate nimeni sa stie ce-i in mintea astora, de-or facut epurare etnica totala in Harghita, iar in Covasna dache ai norocul sa auzi o vorba in romaneste, inseamna ca nu degeaba te-ai aventurat sa tranzitezi judetul !

    RăspundețiȘtergere
  21. Retineti si nu uitati de fenomenul hopy, hopy, hopy, potrivit principiilor caruia, ritmic trebo sa me-o loati la ceoky !
    Si chear de-i ameaza, vigilenta trebo sa va hie treaza, astfel incat, la cel mai mic hop sa me-o si loati direct la ceoc !
    Se aude si acolea in fund, la grupul simpatic de doamne onorabile ?

    RăspundețiȘtergere
  22. Inalta Curte de Gazatie si Jiustite a decis ca Viorel Victor nu mai este un Dottore-Plagiattore !
    Ramane doar un grande Privatizattore !
    Ceea ce e corect, pentru che, cum se zice in Romanistan, cartilii din carti se face ! A uitat si omul sa specifice de unde a copiat teza si, gata, toata lumea pe capul lui !
    Lasati-l uai, ca are treaba ! Asea, in ritmul ista, cand sa mai aplice si el dreptatea pana la capat !

    RăspundețiȘtergere
  23. MPT, muei, hău, hău, hău,
    Să mă scarchini la bîrnău şi...
    Hop, hop, hop şi iară hop,
    Pinguine s-o ei la ceoc!

    RăspundețiȘtergere
  24. ce cacati!! pai la astia le dau io singur muie la foc automat.Voi relacsativa pana termin cu dobitocii din poza cu ecspiratii....da nea sugiu er simeon pe unde o fi? ca sa-si vada labagii pe care ii tot admira......in pula mea!!

    PS si e unu mic in poza.Oaii nici nu trebe sa stea in genunchi.Ii dau muie derect asea
    Oaiii ce cazaturi.....doi de-un ban

    http://ro.stiri.yahoo.com/photos/mikola-bela-lider-al-g%C4%83rzii-maghiare-din-ardeal-photo-130452320.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eote la boratania aia de sta pe varfuri si cu labele din fata la spate ! El, bozganul, o face pe-a seful !
      Parche ierea interzisa, prin lege, asocierea, constituirea, organizarea, sau cum pula mea s-o numi, in astfel de organizatii extremisto-hortiste de belit pula la urs !
      Ori Harcovul ista nu mai ie prin Romanistan !
      Alooo, ce pula me facurati din colonia asta ? Otoritatile, se aude ?

      Ștergere
  25. Ai the my pula, ear e marti, ear e trei ceasuri rele !
    Uai, cum trece timpul...acusica-i Inviorarea de Pasti si ma invita adminu la Gala Decernarii Premiilor MHdinti, ear eo inche nu me-am dat tenisii la resapat ! Nici nush cu ce dreaca o sa ma incalt, ca musai tre sa fiu aligant !

    RăspundețiȘtergere
  26. Rezultate catastrofice la stimularea bocoloreatului in MeheDinti !
    Cica, aciulea, prifesorii or ajuns sa predea la bancilii goale !
    Uai, sa zica mersi ca, totusi, mai au banci, ca mai au cateva scoale, de nu le-or furat inche, si pe alea, lumea buna din Strehaia !
    Pai la ce pula me le mai trebo scoala, ca la selectea pentru spalat cururi de macaronari, in Italea, nu se cere asa ceva in sivi !
    Auzi, nici macar 2 din 10 n-au optinut note de trecere, iar in 7 licee niciun bombalau nu a promovat !
    Astea-s noile promotii de paznici de mol ai Romanistanului colonizat si democratic !
    O sa ajungem ca prin anii 45 cand dache se mai gasea cate unul cu 8 clase, militian il facea tara !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese:
      Si nu uitati, la si jumate
      Sa ma loati de cur in spate
      Si strigand cu tontii HOP
      Sa me-o loati direct la CEOC !

      Ștergere
  27. Sfarsitul festivitatii de decernare a premiilor MHdinti onlain, editea 2014.
    Locatea: hotelul Continental, camera 413, Trompeta Turu Sobelim.
    =============================
    http://life.hotnews.ro/stiri-fun-16845450-clipul-zilei-sfarsit-petrecere-polonezi.htm?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+hotnews%2Fyvoq+%28Hotnews.ro%29

    RăspundețiȘtergere
  28. Raz, dva, tri, czacioc,
    MPT o ea la ceoc!

    RăspundețiȘtergere
  29. pulă ziua!

    domnu adminu! io iti dau informatia bruta mataluta o slefuiesti si ne-o servesti dupe ce muncesti.E si asta cu ghiavolii de pochi

    na,na!!

    http://newsbv.ro/2014/03/17/afacere-preotul-sicoe-a-vandut-la-specula-18-756-locuri-de-veci/

    Ps da io stiu chiar mai mult decat ieshte in lindikmic

    RăspundețiȘtergere
  30. mai na,mai na!!

    https://www.google.ro/search?q=preotul+sicoe+din+brasov&oq=preotul+sicoe&aqs=chrome.2.69i57j0l5.17759j0j7&sourceid=chrome&espv=2&es_sm=93&ie=UTF-8

    cu respect!!

    RăspundețiȘtergere
  31. popa asta nemernic a fost condamnat si pentru profanare de morminte .....ptiu drace

    RăspundețiȘtergere
  32. io cre ca dache pmt-ul isi baga boticul prin lindicimici afisate mai sus are ce molfai la comenturi o saptaluna.Oaieleee abia astept sa se dezlantuie pmt:):) deja incep sa rad in avanpremiera

    RăspundețiȘtergere
  33. nius!!
    transnistria tocmai a cerut alipirea la rusia.
    gata scapa cine poate......rusii poate trag basina care ne spulbera pe tonti(adica "va")

    RăspundețiȘtergere
  34. am belit piula de capison!!
    in harcov o sa vb bozgoreasca la botseni, sugiteava si iesi o sa vb limba rusnaca.
    numai la trombeta turu sobelim o sa vb limba prazarilor.
    vai de piulili noastre cu asemenea conducatori!!!

    RăspundețiȘtergere
  35. ba ce nevasta buna are presu bozgalailor!! aproape mai buna ca ielena ot plescoi.ca si pula bozgores nu putea sa-l vada pe shachespeare acolo la iel in bozgoria.....ierea musai la "város Szentgyörgy"
    ai dreak parsivi boanghinile astea!!!
    Da las da-i in piula!!! hai mai bine sa vb de pochi

    RăspundețiȘtergere
  36. Transnistria a cerut alipirea la Federația Rusă
    ==================================
    Ceea ce este imposibil, intrucat nu este vecina cu Rusea !
    Ca s-o alipeasca ar treboi s-o ea din coasta Moldovei, s-o treaca peste Ukra si s-onghesuie undeva, p-acolea. Deci, dpdv etimologic, cuvantul n-are ce cauta in sintaxa frazei !
    S-o alipi ea marca de plic, ori flegma de chiuveta, insa nu si TransNistrea de Rusea ! La fel cum nici Harcovul nu poate fi alipit la Ungarea, intrucat se interpun slaninarii jumaristi, cu capatanile imbibate in palinca, ca visina in alcool !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Insa, asta nu inseamna ca Transnistrea nu poate trece, cu tot cu satra, inapoi in bugetul mamei Rasia ! Pe care o doare la basketi de disperarea coanei frau Mercal, ori a lu Obalama, care se uita ca niste chiompi cum gaspadar Putin joaca lego cu harta Europei !

      Ștergere
    2. pai le face coloar nene pa undeva prin bsns....ca ie planurili mai vechi nu de azi de ieri

      Ștergere
    3. Pese: totusi, parerea mea, Rusea ar face bine sa se gandeasca profund, inainte de a face fro miscare in ceea ce priveste Transnistrea, intrucat Moldova nu-i Ukraina !
      Sa fie clar, altfel s-ar pune problema in cazul unei intentii de rapt teritorial, aidoma Crimeei !
      Aici nu mai discutam de un stat ravasit politic si economic, cu o armata inexistenta si o populatie muci de beata, de nici habar n-are ce se-ntampla prin batatura lor !
      Aici, de jea, e vorba de un stat puternic, calit in luptele de la Dubasari, cu o armata moderna si inzestrata superNATO si cu aliati deosebit de hotarati, cacum ar hi betivanii de Vaslui-zona Pungesti, care s-au batut pe veata si pe moarte cu cotropitorul cu gazilii !
      Pfai, pai despre ce geopolitica vb noi aciulea !

      Ștergere
  37. da ma lesi? hai zii de pochi si baga-ti boticu in lindikurili de mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  38. io cre ca articolu' s-ar putea numi "popa sicoaie"

    RăspundețiȘtergere
  39. Uai, s-aveti o zi buna si mue de 5***** !
    Si nu uitati de traditionalul hop, hop, hop
    Care va permite sa me-o loati ritmic la ceoc !
    Tre sa plec dreaca, cu zbarcita, ca sa ea nush ce de post, ca nu poate crepa in ea mancare normala. T-o'n mestecatoarea cu care ma clantaneste, cu cacaturilii ei !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: uai, si sa ma anuntati cand apare Obositorul Militarilor Onlain, ca eo sunt dependent de dansul, ca diabeticul de insulina ! De nu citesc, periodic, zearul sistemului care m-o educat si instruit, care m-o facut om si cetatean onest al patrei, care me-o dat sa mananc si loc ca sa-mi intemeiez o familie, care a vegheat la sanatatea mea si care imi va trage cu pusca la cap, cand plecat voi hi in rai, eo intru in deprese acutizata !

      Ștergere
  40. 8imistule!! pe dreak rai,scaraotchi ne manca pe tonti.Noroc ca dansul nu se egzista!!
    na,na!
    "religia? o fraza de dansii inventata,ca cu a ei putere sa ne mentina in jug"
    zurza:eminovici

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri