Google Translate

joi, 20 martie 2014

Ma,ia stai asa! A innebunit lupul? Curtea Constituțională a României a constatat, în ședința din 16 februarie a.c., faptul că nu mai puțin de 26 de articole și alineate din proiectul de revizuire a Constituției sunt neconstituționale. Grav,foarte grav!

 
EXCLUSIV. Trădare națională la nivel înalt. Comisia pentru revizuirea Constituției bătuse palma cu UDMR pentru a le ceda o parte din teritoriul și autoritatea publică a Statului Român. DOCUMENT.

Curtea Constituțională a României a constatat, în ședința din 16 februarie a.c., faptul că nu mai puțin de 26 de articole și alineate din proiectul de revizuire a Constituției sunt neconstituționale. Proiectul de revizuire a Constituției a fost înaintat Curții Constituționale de către Comisia comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru elaborarea propunerii legislative de revizuire a Constituţiei României, condusă de președintele Senatului, Crin Antonescu.

 

Vezi și EXCLUSIV. Limba MAGHIARĂ, a doua limbă OFICIALĂ în instanțele din România. Proiect de lege inițiat de UDMR ADOPTAT TACIT de Camera Deputaților DOCUMENTE

 
 
Forma propusă de către comisia condusă de președintele PNL, Crin Antonescu, conținea câteva articole care au fost introduse în proiect la dorința UDMR. Printre articolele declarate neconstituționale se numără și câteva articole care ar fi constituit carul legal pentru realizarea autonomiei teritoriale pe citerii etnice mult visată de extremiștii din UDMR, PCM și PPMT. Comisia condusă de Crin Antonescu și-a dat acordul asupra unor articole, pe care Curtea Constituțională le-a declarat neconstituționale sau propune Parlamentului eliminarea lor, care constituie dovada unei adevărate trădări naționale la nivel înalt a intereselor de stat ale României. În loc să fie rodul unei dezbateri naționale, revizuirea propusă de comisia condusă de Antonescu a fost rodul unei negocieri politice de conjunctură și a unei trădări naționale.
 
Pentru a avea o imagine foarte clară a acestor articole, propun o scurtă analiză a formulării Comisiei de revizuire precum și decizia Curții Constituționale pentru fiecare articol în parte:
 
Propunerea Comisiei de revizuire:
La articolul 1, după alineatul (1), se introduce un alineat nou, alin.(11), cu următorul cuprins: (11)România recunoaşte rolul istoric în constituirea şi modernizarea statului roman al Bisericii Ortodoxe şi al celorlalte culte religioase recunoscute de lege, al Casei Regale şi al minorităţilor naţionale.
 
Decizia Curții Constituționale:
Cu majoritate de voturi, supune atenţiei Parlamentului observaţiile privind eliminarea alin.(11) propus a fi introdus la art.1.
 
Propunerea Comisiei de revizuire:
După alineatul (3), se introduce un alineat nou, alin. (31), cu următorul cuprins: (31)Prin lege organică se pot recunoaşte zone tradiţionale ca subdiviziuni administrative ale regiunilor.
 
Decizia Curții Constituționale:
cu majoritate de voturi, constată neconstituţionalitatea completării art.3 din Constituţie cu un nou alineat, alin.(31), referitor la posibilitatea recunoaşterii de zone tradiţionale ca subdiviziuni administrative ale regiunilor;
 
Propunerea Comisiei de revizuire:
La articolul 6, după alineatul (1), se introduce un alineat nou, alin.(11), cu următorul cuprins: (11) Reprezentanţii legali ai minorităţilor naţionale pot înfiinţa, potrivit statutului minorităţilor naţionale adoptat prin lege, organe proprii de decizie şi executive, cu competenţe privind dreptul la păstrarea, dezvoltarea şi exprimarea identităţii lor.
 
Decizia Curții Constituționale:
cu majoritate de voturi, constată neconstituţionalitatea completării art.6 din Constituţie cu un nou alineat, alin.(11), privitor la instituirea posibilităţii reprezentanţilor legali ai minorităţilor naţionale de a înfiinţa, potrivit statutului minorităţilor naţionale adoptat prin lege, organe proprii de decizie şi executive;
 
Propunerea Comisiei de revizuire:
La articolul 6, după alineatul (2), se introduce un alineat nou, alin.(21), cu următorul cuprins: (21) Deciziile autorităţilor publice centrale şi locale cu privire la păstrarea, dezvoltarea şi exprimarea identităţii lor etnice, culturale, lingvistice şi religioase se iau după consultarea organizaţiilor cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale.
 
Decizia Curții Constituționale:
Cu majoritate de voturi, supune atenţiei Parlamentului observaţiile privind eliminarea alin.(21) propus a fi introdus la art.6
 
Propunerea Comisiei de revizuire:
La articolul 12, după alineatul (4), se introduce un alineat nou, alin.(41), cu următorul cuprins: (41) Minorităţile naţionale pot folosi în mod liber, în spaţiu public şi privat, propriile simboluri care reprezintă identitatea lor etnică, culturală, lingvistică şi religioasă.
 
Decizia Curții Constituționale:
cu majoritate de voturi, constată neconstituţionalitatea completării art.12 din Constituţie cu un nou alineat, alin.(41), referitor la utilizarea simbolurilor proprii ale minorităţilor naţionale.
 
Așadar, Comisia de revizuire a Constituției României trasase cadrul legal al autonomiei teritoriale pe criterii etnice a maghiarilor chiar în textul Constituției României. În viziunea comisiei Antonescu, maghiarii din România ar fi putut arbora steagul secuiesc pe clădirile publice ale statului român, s-ar fi putut constitui în unități administrativ teritoriale, constituite pe criterii etnice (așa-zisa ”zonă tradițională” din propunerea Comisiei) recunoscute de către statul român și și-ar fi putut înființa organe proprii de decizie, structuri paralele cu cele ale statului român, prin care ar fi putut eluda controlul administrativ și juridic al statului român. Mai mult, Comisia Antonescu propune o falsificare grosolană a istoriei potrivit căreia maghiarii au contribuit la formarea a doua state în Europa: Ungaria și România.
 
De altfel, într-o declarație publică din data de 12 februarie a.c., vicepreședintele UDMR Borbely Laszlo, se arăta încântat de propunerile Comisiei de revizuire:
 
„Sunt patru articole (…) foarte importante pentru noi şi apreciem că majoritatea, care poate decide şi fără noi, a acceptat propunerile noastre. Este vorba despre statutul de factor constitutiv al statului, unde minorităţile naţionale sunt într-o companie foarte onorabilă alături de culte şi Casa Regală, e vorba de a utiliza simbolurile naţionale (…), mai este prevederea cu statutul de autonomie culturală care ţine de identitate şi care este de asemenea foarte importantă şi, în sfârşit, dar nu la urmă, prevederea referitoare la acele subdiviziuni care se pot forma în interiorul regiunilor pe baza unor identităţi sau alte criterii (…) Sunt paşi importanţi în ceea ce priveşte identitatea naţională”, a declarat Borbely Laszlo.
 
Chiar dacă pericolul imediat a trecut, Curtea Constituțională desființând articolele care ar fi pus bazele segregării teritoriale și instituționale a Romaniei pe criterii entice, fapta comisiei condusă de Crin Antonescu rămâne, ceea ce ne îndeamnă la reflecție și la luarea unei atitudini. USL, sprijinită de PP-DD și minoritățile naționale, a comis cu bună știință o adevărată trădare națională în speranța unui pact politic cu UDMR.

Opinia publică din România trebuie să știe că între extremiștii din UDMR care militează pentru segregarea pe criterii etnice și federalizarea României pe traiectul ”drepturi pentru minorități – drepturi pentru minorități peste normele europene – autonomie culturală – autonomie teritorială – federalizare – independență” și politicienii români a existat și există o înțelegere politică prin care primii să-și relizeze o mică Ungarie în inima României iar ceilalți să-și poată continua liniștiți prădarea resurselor României.

Decizia Curții Constituționale poate fi consultată aici.
Forma propusă de Comisia de Revizuire poate fi consultată aici.
Componența Comisiei de revizuire poate fi consultată aici.

Sursa:
http://www.dantanasa.ro/2014/02/21/exclusiv-tradare-nationala-la-nivel-inalt-comisia-pentru-revizuirea-constitutiei-batuse-palma-cu-udmr-pentru-a-le-ceda-o-parte-din-teritoriul-si-autoritatea-publica-a-statului-roman-document/
===========================
============================================
====================================================================

48 de comentarii:

  1. Buey, acusica aflai si eo, de la radeo, ca, tot azi, e Ziua Internateonala a Fericirii !
    E azi prima zi de prima vara ? E !
    E azi ziua Internateonala a Francofonistilor ? Yap !
    E azi Ziua Internateonala a Fericirii ? E !
    Ear pe mine singurul lucru care ma face fericit, in afara de interminabilul hop, hop, hop, e ca sa me-o loati la ceoc, la fix, dar si pe la jiumate, cand ma lo9ati de cur in spate si ma gadilati la pix !

    RăspundețiȘtergere
  2. Uai Nenea BurcuDinti ot Mehedinti !!!
    Pai, acusica, dupe o luna si, imi venisi, uai nana-banana, cu vechitura asta ?
    Pai discutara istea pe teveuri pana la spume, despre bozgorizarea fortata a tarii, iar neatale te trezisi acusica !
    Nu ca nu s-ar impune o vigilenta sporita, pentru a da o riposta hotarata cotropitorului imperialist, chear cu pretul vetii, insa mi s-a aplecat de la atata fecala molfaita !
    Da-i in pula mea de bolsevici, cu tot cu politica lor pro-hortista !
    Cacatii astia de se fac ca administreaza colonia p-aciulea n-au invatat nica din istorea neamului !
    Digeaba or crepat talpasii ca sa faca Romania Mare, degeaba or fo atarnati in prepeleci si trasi pe roata strabunii nostri, degeaba s-a straduit Ceausescu sa duca faima Romaniei peste tot in lume, ca nemernicii astia or facut-o ferfenite !

    RăspundețiȘtergere
  3. Uai CufuRez, ori CucuRoz, ori CacaRez, ori cum ti intitulezi neatale, imi si inchipui ce ACT DE CULTURA s-a consumat la crasma aia, care livreaza pitza cu motoretele la domiciliul umflatilor ! Nici ca se putea un loc mai potrivit, pentru o expozitie de zmangaleli si pentru o tuica de boasca, adusa de acasa, ca sa mearga bine cu niste salam prajit pe-o lipie uscata !
    Uai pulea, actele de cultura se consuma doar aici, pe MeheDinti, un-ne-o dam toti pe la dinti , nu la Crasma Cuptioru cu Lemne care, supt acoperire, este un adevarat cuibusior de nebunii !
    Si, asta, se intampla vizavi de Colegiul Nateonal Mihai Viteazul, astfel ca elevii claselor a 9a si a 10a de la etajiul superior pot trage lejer cu ochiul la dezmaturile de peste drum, care, in dosul cutiilor cu pizarrone, se lasa cu futaturi pe veata si pe moarte !
    Las ca stiu eo, ca ultima data cand am mancat pitza acolea m-am scarchinat o luna de zile la coae !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: uai, CuruRoz asta, nu cumva provine din fostul bloc al oamenilor de stiinta, de rupeau legislatia pe penzii, asea cum rup eo hartia igienica, pe dunga compostata ?
      Nu mai stiu egzagt cum ii zicea acelui blog, care intre timp a fost inchis de garda de mediu, pentru nevidanjare la timp ! Parche PULAno ICS ii zicea, cu LuPULA sef, nu ?
      Ori o hi partener, cumva, cu R-26500 OTAN, cu ala de la Arges, de are 2 penzii, una militara, si una de handicapat gradul ZERO !

      Ștergere
    2. Pese: si, uai CacaRas, sa stii ca eo ma respect uai, nu ingurgitez ori ce act de cultura rasuflata, doar de dragul de a rontai un triunghi de pitza si a ma face ca ma hilizesc, ca proasta la pula, la niste caricaturi, ca sa se simta autorul bine, ca-i bagat in seama !
      Buey acesta, eo cand vreau cultura, aciulea o gasesc ! Plus ca-mi canta si radeo...iar stirile se deruleaza cu o ametitoare frecventa !
      Si-apoi, ca sa te oftic, eo sunt invitat la Mehedinti, la Inviorarea de Pasti, unde adminu da cep la un butoi adevarat de vin si pune la protap un berbec intreg, cu ocazea decernarii premiilor internateonale MH onlain !
      Acolea lume buna, uai, invitati din Madagascar, din Teobago...

      Ștergere
  4. Uai, care-i tema ? Ca ma loai cu CiuciuCret s-am uitat de bozgori !
    Cine-i cacaraul din poza ? Ca parche l-am mai vazut, inclusiv cand ierea presedintele de rezerva, cand ala titularul facea laba in garaj !

    RăspundețiȘtergere
  5. Buei MPT, buei belitule, cum stai cu gardu ai? L-ai gatat, ori alde Viureii de Urzicinei ti l-au "umflat"?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, esti nebun ? Pe asta nu mi-l mai unfla bagabontii nici cu C4 !
      Chestea e sa nu-mi hi lipit pe el cine stie ce afisuri d-alea electorale, ori sa-mi zugraveasca fro unul mai talentat in arta grafitti ceva coae, ori alte organe de astea umane de reproducere umana !

      Ștergere
  6. Ear acusi, pe la si zece
    Cine vrea ca sa me-o frece,
    Mai intai s-o ea la ceoc
    Intr-un ritmic hop, hop, hop !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese:

      Si-a venit momentul,
      IATA !
      Drept la ceoc sa me-o loati,
      TOATA !

      Uite -acusi, la fix si 10,
      Cin' vrea pixul sa mi-l frece ?

      Ștergere
  7. Caricaturi
    Posted on martie 19, 2014 by singur

    Azi, la ora 13.13, la pizzeria “Cuptorul cu lemne” de pe Pache Protopopescu, a avut loc vernisajul unei expoziții personale a caricaturistului Cristinel Vecerdea-CRIV. Prin amabilitatea Elenei Cobuz, am fost și eu invitat. Ba, mai mult, mi s-a oferit șansa să-mi prezint “disertația” intitulată chiar “Caricaturi”, pe care o pun, acuma, și la dispoziția cititorilor acestui blog. Nu înainte însă de a-mi aminti că, atunci când am ajuns la locul faptei am întrebat-o pe o tânără de la intrare: “Aici se face 13-14 la 13-13?”. Întrebare care a speriat-o pe biata fată într-atât încât s-a dus și l-a chemat pe “șefu” fiindcă nu înțelegea ce am cu ea.
    *****
    Caricaturi

    Când vine vorba de caricaturã, tot omul se gândeşte la caricatura graficã. Acea artã care redã realitatea prin desen, într-o manierã prin care anumiţi parametri ai realitãţii sunt fie amplificaţi, fie micşoraţi, fie coloraţi, etc., astfel încât sã se pãstreze, totuşi, recognoscibilitatea a ceea ce a fost caricaturizat. Dar caricatura nu este numai graficã. Existã caricaturã muzicalã, în care actorul Radu Gheorghe, de exemplu, era maestru. Existã caricaturã literarã. Mã rog, în anumite domenii nu se foloseşte termenul “caricaturã”, ci sunt uzitate diverse alte denumiri, cum ar fi “parodii”, “fabule”, “schiţe umoristice”, “şarje amicale”, “trucaje fotografice” şi altele. Pânã şi natura însãşi caricaturizeazã, uneori, chiar propriile-i realizãri. N-aţi vãzut copaci cu excrescenţe care te duc cu gândul la diverse componente ale corpului uman!?! Sunt caricaturi, pentru cã recunoşti, totuşi,…copacul, nu altceva!
    O caracteristicã generalã a caricaturii, din orice domeniu şi oricum ar fi ea realizatã, este jovialitatea. Cãci, caricatura nu urmãreşte sã rãneascã, sã denigreze, ci, dimpotrivã, sã evidenţieze ceva, sã scoatã în relief ceva caracteristic realitãţii pe care o redã. Caricatura adevãratã nu supãrã, ci stârneşte zâmbetul, sau chiar admiraţia.
    Existã, totuşi, şi excepţii. Ca de obicei, excepţiile nu sunt realizãri ale naturii, ci ale oamenilor. Cãci, existã şi caricaturi umane, iar astea nu provoacã nici admiraţie, nici zâmbete, ci doar furie, dezgust, lehamite, iar în spatele lor cu greu, sau deloc, ghiceşti cã s-ar afla oameni normali. Pentru caricaturile umane, ca specie separatã, denumirea general acceptatã este aceea de…politicieni. Si fiecare în parte are un nume, pentru cã, spre deosebire de caricaturile caricaturi, caricaturile umane nu sunt lesne recognoscibile, întrucât îşi modificã aspectul dupã cum bate vântul, dupã cum sclipesc licuricii, sau dupã cum le cade la zar, sau la … aşternut.
    16.05.2010
    Din volumul “Cronicile unui scandalagiu ALTFEL”
    *****
    Cred că am avut o premoniție acum patru ani când am scris aceste “Caricaturi”. Căci, caricatura maestrului CRIV este chiar așa cum am descris-o eu. Este jovială, nu este răutăcioasă.
    About these ads
    Like this:
    Like Încarc...



    MPT,sigur a innebunit,sau mai rau o da cotita pe piste gresite cum c-ar fi cufurez,sau huhurez,tipic SPP-istilor,securistilor din care a facut el parte.Asa-i ma mpt-ule ca-l ai pe altfel la blogroll si te roade pizma ca elena cobuz o fost maestra de ceremonii la ceva de inalta clasa si la cartea aia cu boi si vite de vrei s-o lansezi tu n-o sa vina nici dracu"? Bai,ba tu te pui pe picior de egalitate cu Altfel? el a fost diplomat in Japonia ma starpitura,asa ca bai vitelule ,fara harfe d-astea de vita incaltata!Sa ne freci pixu' si sa ne-o iei la ceoc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ce dreaca te-ai ofticat asea, ca boul, uai ! Sa hii sanatos, tu si cu caricaturile tale, cu care ati mozolit o cotie de pizza, la mana a doua !
      Si, de Altfel, baga-ti caricaturilii in cur, ea-l pe Robert Horvat japonescul de-o aripa si fugiti dreaca la Fucusima, de va iradiati ! Poate asea descoperi si caricatura umana, pe langa aia culturala !
      Ioi, nu se mai poate caca omul linistit, ca te ea unul la shto, ca nu m-am dus sa-i ascult caricaturile, molfaind la o lipie si razbuzind la o posirca de tescovina !

      Ștergere
    2. Pese: ce oameni bre, ce oameni !
      Ear exact cam pe la fix
      Iti dau mina de la pix
      Si, saltand in ritmic HOP
      Sa me-o ei direct in ceoc !

      Ștergere
  8. buey ce impotent esti bre mpt!
    sa-ncurci chestiile sa le amesteci cu trestiile?esti de kkt daca te pretezi la asa cevadepresia si frustrarile bata-le vina!Q.E.D

    RăspundețiȘtergere
  9. Anunţ important pentru toţi românii: Se schimbă CĂRŢILE DE IDENTITATE
    ===================================
    Pai cum sa nu, ca de jea suntem europeni si mus ai ca sa avem si noi buletin cu cip !
    Sa vezi ce s-o mandri tzatza Leusteanca, cu noul boletin, care va raspunde, dtpdv, cerintelor mUE !
    Oricum, problema nu mai putea fi amanata ! Ramasese singura nerezolvata...

    RăspundețiȘtergere
  10. hai la lupta cea mare,
    romanashi sa ne unim
    si cu ceocanul
    dej"tele tilharilor si tradatorilor de tara, noi sa le zdrobim!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine mai are ceocan...poate-poate !
      Eo cu ce dreaca sa ma mai unesc...

      Ștergere
  11. Șeful Noii Gărzi Maghiare din Transilvania, Mikola Bela, declarat indezirabil de Curtea de Apel București (CAB), a fost ridicat de mascați de la domiciliul său din Târgu Mureș, joi, în jurul orei 16.30, și escortat către granița cu Ungaria, informează Agerpres.
    ===============================================
    Ce granita, uai ! Ce dreaca mai consumati motorina ? N-ati gasit si voi o padure, mai p-aproape, unde sa rezolvati problema, in stil texan ?
    Cum o intrat la stramtoare, cum o inceput bozgoroiul sa se planga, ca el n-o facut nimica, ca e baiat cuminte, ca totul este o inscenare, ca el iubeste Constitutea Romanistanului ca pe inima din pept ! La fel ca si derbedeii astia de prin politica, ori de prin futbol- ca tot un dreaca e, care cum se vad cazati la incubator, cum se imbolnavesc de fel de fel de boli inchipuite si nu pot suporta detentea !
    La cap, uai, ca la sarpe !
    Copchilul ala de s-o pozat cu steagul tricolor, fara sa faca nika, o fo amenintat cu moartea, iar hortistul asta, cu capatana numai la autonomie, dezbinare, revolta si dezmat social, e bine mersi escortat, de fro jde masini, ca sa nu pateasca ceva, sireacul mititel !
    Bine totusi ca s-a mai trezit cineva si prin colonia asta, cacu revizionistii astia nu-i de joaca !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: de retinut ca titlul articolului suna cam asea: "Primul extremist maghiar EXPULZAT din România. Mikola Bela, ridicat de mascaţi şi escortat la graniţă"!
      Deci, belitul asta, nu-i singurul extremist maghear !
      Sa videm care-i al doilea extremist bozgar, al treilea si tot asea !
      Eo cred ca tot ce-i bozgar, e si extremist ! Ca cum s-ar zice in gramatica limbei romane, e sinonime si pleonasme !
      Da, da ! Si fiti vigilenti, ca nu numai astia sunt extremisti, care ne vor gatzii si ficatii !

      Ștergere
  12. Bine ca aparu si cacanareala asta cu Crimeea, iar toata lumea sta cu fasolea belita pe RasPutin si pe hopa-miticii astia din Europa civilizata, care se rup in figuri care mai de care cu niste stupizenii de sanctiuni, in care nici ei nush pun nicio nadejde ! Si, eote asea, cu ochii la poporul rus, ce libertatea ne-o adus, guvernul isi face linistit de cap, fara sa mai fie derenjat de cineva !
    Daca se mai pune si de frun razboi in zona, atunci chear ca-i mana cereasca !
    Pai ce, o sa mai am timp sa ma gandesc la taxa pe gard, ori la acciza pe inghetata, sau la impozitul pe fumul de la tigara ? Nuuu, caci involuntar vointei mele otelite, in zeci si sute de ore de poligoane, gandurilii imi vor fi mereu indreptate catre modul cum imi voi indeplini eo atributiile din fisa postului, stabilite pentru situatii de crize si razboi !

    RăspundețiȘtergere
  13. Uai, s-aveti o noapte excelenta !
    Maine e jiaga-jiaga, fapt pentru care se necesita odihna suplimentara !
    Merg sa dau mana cu caricatura asta de pula din izmene, care mi se tot zbate la pisare, ca o rama de aia viguroasa, de gunoi de grajd, dupe care fug in cuibar.
    Nu inainte de a va reaminti ca, fix la si jumate, chear de suntem in virtual, sa ma loati de cur in spate si, in ritm semet de hop, hop, hop, sa-mi loati pixul drept in ceoc !
    NB la ZOO + NOO, chear de-s in insolventa.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mneata ! Greata !
    Ai the my pula, ear e vineri, ear e jiaga-jiagaaaa....

    RăspundețiȘtergere
  15. Neatza si HOP, HOP, HOP,
    MPT s-o ea la ceoc!

    RăspundețiȘtergere
  16. Auzi ce zice la radeo: Chinezii SUNT interesaţi de România. Primul pas făcut spre promovarea ţării noastre în faţa puterii mondiale !
    ==============================
    Ioi, m-am si udat tot la partea din spate a izmenelor, care, in mod normal, ar treboi sa corespunda cu gaozul curului ! De jea ma gandeam la fel de fel de tehnologii, la deschiderea fro unei filiale de constructii-montaj sateliti, ori fro fabrica de gumari, care sa concureze cu Dragasaniul !
    Cand colea, e vorba despre nush ce vinuri, in zpecial cele negre, de au constatat galbejitii ca-i mai valabil de 10 ori decat ginzengul lor, cu care se straduiesc sa-si tina putulicile sculate, pe timpul actului de intromisiune copulatica !
    Pai, cu ce dreaca mai puteam si noi sa ne "afirmam', decat cu niscaiva posirca ! Multa si ieftina !

    RăspundețiȘtergere
  17. Auzi ce zice la radeo: "Un soldat loial armatei ruse a declarat pentru Adevărul: „Mergem spre Kiev mai mult ca sigur.”
    ============================
    Ioi, sper ca nu prin Bucuresti, via M.Kogalnicescu , pe A2 si E85 !
    Mai bine merg sa-mi caut cureaua cu diagonala si casketa de razboi, ca pute a galceava !
    Oare ne da voe cu leptopu in transee, ca vsa navigam, cat avem "Timp liber la dispozitie"?

    RăspundețiȘtergere
  18. Din ciclul Tara lu Dorele si idiotii ei de poporeni:
    Auzi ce zice la radeo:
    ================================
    Se întîmplă în România » GSP a găsit un teren de fotbal construit chiar sub liniile de curent!
    După terenul de fotbal în pantă şi terenul cu stîlp în centru, Gazeta a sesizat o altă anomalie tipic românească. Orice degajare a portarului poate trimite mingea în firele de 380 de volţi, care trec la 8 metri deasupra unui careu!

    Baza sportivă a costat 6 miliarde de lei vechi!
    =======================================
    Astea-i constructii pedelace, marca Curvistina de Plescoi, de pe timpul guvernelor boc (boc=cacat in limba turca), care, pe de-o parte taia tot ce prindea, iar pe cealalta parte sifona pana la eurocentime !
    Nu ca acusica ar sta altfel problemele, da parca nu mai vad toata ziua muianul ala de stoarfa laudandu-se cu fel de fel de telegondole, de piscine, de terenuri de fotbal pe dealuri, de parcuri in mijlocul lanului de cucuruz, de fel de fel de frunze de sters la cur, intitulate brend de tara si de borduri Adriano-Videanene care, intrucat la montaj nu mai incapeau in lungime, incepusera sa le monteze in inaltime !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasă-i bă, că românii e proşti şi masochişti. Stau ca boii pe coadă şi aşteaptă să fie furaţi şi regulaţi de ai lor bravi conducători.
      ---------
      Bă MPT, de mergi la rezboiu, trage şi pentru mine fro 2-3 salve de kalaşnicov. Nu uita de bancnota aia albastră de 100 lei şi să-ţi coşi guleraşul de plastic la veston.

      Ștergere
  19. I-auzi romane, frate ce esti tu cu codrul, ce zice la radeo:
    =========================
    "Maghiarii spun că vor înfiinţarea “Ţinutului Secuiesc”. Dacă eşti roman şi locuieşti în Transilvania, ce iţi vine în minte când maghiarii cer înfiinţarea unui ţinut secuiesc? Că nu e românesc, că nu va fi al lor şi nu al tau, aşa că valea! Cu un astfel de cadru de discuţie, aş fi mirat să aflu că a trecut o zi fără animozităţi între cele două comunităţi"
    Acesta crede că "relaţiile tensionate se datorează statutului inferior pe care l-au avut românii în Transilvania, urmare a Unio Trio Nationum şi al amestecului clerului în viaţa politică".

    În opinia sa, românii trebuie sa renunţe la a considera România pământ românesc, iar "maghiarii ar trebui să înţeleagă că cererea de a crea un Ţinut Secuiesc nu va avea succes atât timp cât îi vor spune aşa, pentru că este un proiect în care niciun român nu are cum să se simta inclus".

    Cititi mai mult, cine mai stie a citi, pe lindicul: http://www.evz.ro/detalii/stiri/marian-hanganu-despre-autonomie-si-tinutul-secuiesc-in-termeni-de-marketing-1088074.html
    ========================================
    Deci, nicio zi fara bozgani !
    Aciulea, pe undeva, bozganii au dreptate. In timp ce ei or supt fro mie si ceva de ani din pamantul Ardealului, triburile razlete de comati continuau sa si-o dea reciproc la cap, sub influenta licorilor bahice de pe dealurile Jidveiului !
    Acusica vor Tinut Semuiesc, vor autonomie, vor enclavizare bozgorizata, vor un fel de Briucsel la Targu Mures, adica asea o capitala bozgorizata a bozgalailor de pretutindeni !
    Hai sictir !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: mi se sufla in casca, din studioul de regie, ca corect se zice "Hai sictir in pizda ma-tii"!
      Ighen ?

      Ștergere
  20. Bravos uai ! Auzi ce zice la radeo:
    ===========================
    Bulgaria nu va susţine sancţiunile împotriva Rusiei !!!
    ===========================
    Trebuie sa fii nebun, ori muci de beat in crasma de la Golden Slitz, ceea ce, in cazul Romanistanului, se intampla cumulat, ca sa te dai cocos la Rusea, in timp ce tu esti legat ombilical de aceasta superputere, de sute de ani !
    Bravo uai balgarski liudi ! Credeam eo ca voi aveti capatanile alea pe umeri, cat lubenitele dă Dăbuleni, numa ca sa aveti loc suficient pentru cefele alea, cat fostul zid al Berlinului, insa vad ca sunteti mai destepti ca noi !

    RăspundețiȘtergere
  21. Ioi, ioi, ioi !
    I-auzi ce zice la radeo:
    ==========================
    In urma sanctiunilor impuse de catre Statele Unite unor persoane si institutii din Rusia, Moscova a anuntat contramasuri, o lista de parlamentari si oficiali ai SUA care au interdictie de intrare in Rusia.

    Ministerul rus de Externe a comunicat impunerea unor sanctiuni simetrice unor politicieni americani.

    Actiunea reprezinta un raspuns la adresa sanctiunilor impuse de Statele Unite unui numar de functionari si parlamentari care au sprijinit referendumul din Crimeea, se arata in comunicatul ministerului de Externe rus, potrivit Voice of Russia.

    Printre cei aflati pe lista sanctiunilor din Rusia se afla:

    Caroline Atkinson, adjunctul consilierului pentru securitate nationala
    Daniel Pfeiffer, asistent al presedintelui SUA
    Benjamin Rhodes, asistent al presedintelui SUA
    Harry Reid, liderul majoritatii din Senatul american
    John Boehner, purtator de cuvant al Camerei Reprezentantilor
    Robert Menendez, presedintele comisiei din Senat pentru Afaceri internationale
    John McCain, senator
    Daniel Coats, senator.
    Roborta Curului Horvath dela Deva Yokohama, cineast mondeal si pictor zmangalici japonezo-amerloc
    =============================
    Asea ca, uai drogatilor, de va credeti buricul universului, loati si voi o muie, cu iz de vodka si faceti bine de va cautati alte zone pe unde sa va suflati mucii din creier !
    Ati ajuns sa mimati asea un fel de futai de ala cu pula bleaga si dati din cur, ca impotentii !
    Bravo gaspadari RasPutin, la geole, tu-i in gura de drogati !

    RăspundețiȘtergere
  22. Doamne feri !
    Eote ce joc de cuvinte reusi sa faca si ziaristicul asta, de s-o scremut sa scrie un titlu si 3,5 randuri de articol !!!
    ========================
    Autorităţile de la Socia nu vor sprijini impunerea de sancţiuni economice împotriva Rusiei, a declarat premierul bulgar, Plamen Oreşarski, înainte de summitul UE.
    ========================
    Eo cred ca el stie ceva anume, legat de Soci si de Sofia, insa nu vrea sa ne spuna ! Ca doar si castravetarii astia a lu Stoicikov is frati cu rusii, nu ?
    Pe cand si o stire si despre Moskuresti ?
    ==========================
    http://romanian.ruvr.ru/news/2014_03_20/Bulgaria-nu-va-sustine-sanctiunile-impotriva-Rusiei-1799/

    RăspundețiȘtergere
  23. Ioi, fug cu potaia, ca scapa gaze, necontrolat !

    RăspundețiȘtergere
  24. Uai, daci frumos ii afara, in plina primavara !
    Plin de apevistii puley rablagiti, cu mucii ca mierea de albine, insa inspre o nuanta de verde sidefat intens !
    Sa dea dreaca, mai toata lumea e prinsa de filoxeras gripatus ! Pai cum pula me sa nu faca virusul ravagii, pe niste organisme hranite numai cu chimicale si cu resturile ramase de la pungile de plastic, pe care companiile multinationale le transforma in cele mai placute alimente !
    Ai di pula me, unde mai vezi p-aciulea mancandu-se asea cum creapa in ei slaninarii jumaristi ardelenesti, de sparg ceapa cu dibla si baga la mestecatoare branza, direct de pe lama cutitului !

    RăspundețiȘtergere
  25. Eote ce zice la radeo:
    ===================================

    ESTE OFICIAL: LIBER LA PLECAT FĂRĂ VIZĂ!!
    Emiratele Arabe Unite au anunţat miercuri că vor ridica obligativitatea vizelor pentru cetăţenii a 13 ţări membre ale Uniunii Europene, printre care şi România şi Ungaria, a anunţat agenţia de presă a Emiratelor Arabe Unite.
    ===============================
    Asea ca, mergeti de va inmultiti, in desertul domnului, dragi concetateni conateonali tuciurii !
    Acolea nu va mai trebo incaltari la boraci, n-aveti de lucrat pamanturi, pen ca nu-s, nu va trebo locuinte, decat un cort care sa va apere de furtunilii de nisip !
    Mai nashpa e ca p-acolea nu gasiti fiare vechi si corolifere de shutit, insa am aozit ca la cersit se castiga bine !
    Drum bun si s-auzim numai de bine de voi, asea cum auzim din statele mUE, ori Canada indepartata, pe care le-ati bagat in sperieti !
    Auguri !

    RăspundețiȘtergere
  26. I-auzi ce zice la radeo: doi tineri de 21 şi 25 de ani au fost prinşi în flagrant, joi seară, în Craiova, în timp ce încercau să vândă cantitatea de 1,775 kilograme de mercur.
    ===========================================
    Tinerii tocmai aptsolvisera, unul la licenta, ear celalalt la master si se angajasera in campia muncii, potrivit specializarilor dobandite !
    Pai, nu trebo si ei sa traieste ? Ce, prazarii nu e si ei oameni ?
    Asteptam cu infrigureala ca sa auzim lucruri frumoase si de alti tineri ai patrei, talentati, care vand apa grea, la Trompeta Turu Sobelim in port, ori plutoniu, la Cernavoda pe ecluza !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: mai gresesc si eo, da dache se intelege, la silabisit, ideea ce-am vrut-o, atunci e bine !
      Sori... scleroza, zona zoster, alzhaimar...

      Ștergere
  27. Auzi ce zice la radeo, ca cica azi e Ziua Mondeala a Padurii !
    Cu acest prilej in Republicile Federative Romanistan, Harcov si Tinutul Semuiesc s-au organizat o serie de ample manifestari culturale, cacum ar hi: Hai sa defrisam haotic, Cum sa furi o pedurice, Romanu cu padurea-i frate, ear bozgoru cu toporu si altili !

    RăspundețiȘtergere
  28. Eote ce zice la radeo:
    ========================
    Vladimir Putin: Rusia nu va răspunde pentru moment sancțiunilor americane
    "Consider că pentru moment trebuie să ne abţinem de la a lua măsuri de răspuns" la sancţiunile americane, a declarat Putin în cursul unei reuniuni a Consiliului de Securitate al Rusiei.
    ==================
    Parerea mea e ca, pe RasPutin il doare la basketi, de asa zisele sanctiuni ale lu Kunta Kinte Ku-Klucs- Klean ! La fel cum il doare si la seapca de faptul ca Geo Biden-Biladen cara avioane pri Polonea, ca sa faca imprese artistica, cacum fac culturistii cand se ung cu rul 100, ca sa le iasa in evidenta coletele pachetizate de muski !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorba aia, desteptul isi vede de treaba !
      Ori, cum zice un cantecel romanesc de-a lu Smaili:
      ======================
      Si crede-ma nu-i usor
      Sa lupt contra tuturor
      Pe bune i-as injura
      Dar pula mea e prea ocupata cu gura ta.

      Ștergere
    2. Pese: hai, ziceti si voi ca n-are mosiu dreptate !

      Ștergere
  29. Ucraina a semnat partea politică a acordului de asociere cu UE
    Sau, cum sa-ti futi norocul, fara sa te doara !
    Mintenas or vedea rusalaii in ce s-or bagat, cand or incepe hoardele de comisari europeni si mondeali sa le stabileasca reguli cum sa se cace, cu ce hartie sa se stearga, ce lapte sa bea, cum sa-si croiasca bugetul, cati sa dea afara din armata, cate uzine sa inchida, cum sa si-o traga, cata vodca sa bea samd !
    Iar Femeiul abea asteapta sa-i bage in cacat de tot, cu datoriile !
    Vai de capatanile lor de rusalai, ca rusi is si astia la origine !
    Asea cum veci n-ai sa faci din tigan, cetatean, asea nu se poate face nici din rusalau, european !
    Pe undeva, au cam aceleasi apucaturi ca ale noastre, deci cum veci n-o sa fim noi, frodata, europeni, asemenea si ei !
    Treaba lor, eu le-am spus, insa nu vor sa ma asculte ! Pe vremuri, Kievul ierea cel mai important oras al Rusiei, iar acusi va ajunge, alaturi de Bucuresti si sora Sofia, in topurile ultimelor locuri, care se difuzeaza zilnic la radeo, despre tot ceea ce este rau, urat si neplacut in mUE !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si hop, hop, hop,
      N-ai luat-o inca la ceoc?
      Ia-o-n mina, o priveste
      Si pe-urma ia de-o beleste.

      Ștergere
  30. Buey, Godzila, care te dai bengos, c-ai palosiul gros ?
    'nca-ti-asi, lumineaza-ti fata !

    RăspundețiȘtergere
  31. Buey, acestia !
    Toata lumea ceocul mic
    Si caramba la nanic !

    Uai, daci obo sunt. Fug la cuibar, asea ca NB la ZOO+NOO !
    Pace VOO supt caskete !

    RăspundețiȘtergere
  32. Muei, vezi ca la ora asta, dzigoinerii te lucreaza la gard!!! Hai, desteptarea si-n patrula, ca altfel o sa ai gard o poola.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri