Google Translate

marți, 11 martie 2014

Pensiile vor fi indexate în 2014 afirma Premierul Ponta. // Temuta judecatoare Livia Stanciu, presedinta Curtii Supreme aduce disperare nemarginita in casele coruptilor din Romania

 
Ponta: Pensiile vor fi indexate în 2014.
 
Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Victor Ponta, a dat asigurări că pensiile se vor indexa, în 2014, în raport cu rata inflației și creșterea salariului mediu brut.
 
El a declarat, luni seară, într-o emisiune la postul de televiziune Antena 3, că majorarea pensiilor este prevăzută în strategia fiscal-bugetară.

'Lucrurile trebuie să fie foarte clare. Banii pe care îi dăm la pensii vin tot de la oameni, pentru că nu îi am nici eu, nici doamna Petrescu (n.r.—Ioana Petrescu, ministrul de Finanțe). Românii au muncit mai mult anul trecut. Anul acesta, deja pe prima lună s-a înregistrat o creștere a comenzilor în industrie cu 10%. Oamenii muncesc mai mult. Muncesc mai eficient. Asta înseamnă că avem creștere economică',
a afirmat Ponta.
 
Premierul speră ca măsurile de creștere economică să fie aplicate în același timp cu cele de combatere a evaziunii fiscale.
 
AGERPRES/ (A—Cristian Lupașcu)
http://www.agerpres.ro/politica/2014/03/10/ponta-pensiile-vor-fi-indexate-in-2014-22-41-12
 
========================================================================
========================================================
=============================================
 

Veste bombă pentru cei cu procese – ADIO condamnari cu suspendare
In ciuda atacurilor dezlantuite impotriva magistratilor, iata ca lupta anticoruptie nu doar ca nu va fi abandonata, dar risposta justitiei se anunta mai dura ca oricand. Potrivit stiripesurse.ro, avertismentul a fost lansat chiar de catre temuta judecatoare Livia Stanciu, presedinta Curtii Supreme cerandu-le colegilor din magistratura ca, daca sunt convinsi de vinovatia inculpatilor, sa nu mai mearga pe calea de mijloc a condamnarilor la inchisoare cu suspendare, ca pana acum.

Demersul judecatoarei care conduce asa numitul „complet negru” de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, care a trimis deja dupa gratii pana acum toate numele grele condamnate pentru coruptie, este unul cat se poate de oficial. Astfel, conform aceleiașI surse, intr-un ghid de orientare profesionala a judecatorilor realizat de ICCJ, Livia Stanciu insista ca singura cale prin care Justitia poate lupta eficient cu fenomenul coruptiei, care inca face ravagii in clasa politica romaneasca, este pronuntarea, atunci cand probele sunt indubitabile, a unor pedepse cu inchisoarea cu executare.

De altfel, documentul la care au lucrat atat specialisti ai Departamentului de Stat al SUA, cat si experti care au elaborat Raportul MCV nu lasa loc de nicio interpretare in acest sens. Mai mult, atat raportorii europeni, cat si partenerii americani au avertizat recent ca, in ciuda progreselor uluitoare inregistrate de DNA dupa numirea in functie a Laurei Codruta Kovesi, numarul condamnarilor cu suspendare a crescut ingrijorator de mult.

Asa ca marii corupti care au pe rol dosare din care sperau ca vor iesi cu cazierul patat, dar in liberate, au toate motivele sa se teama de noul „trend” al judecatorilor.
Maria Tudor, A.M.PRESS
Sursa:
http://ampress.ro/stiri/veste-bomba-pentru-cei-cu-procese-adio-condamnari-cu-suspendare/
===================================================================
=========================================================
============================================

12 comentarii:

  1. Buna dimineata!
    Don Corleone, ia baga matale un link cu evenimentele de la Tg. Mures, ca esti mai aproape de scena evenimentului.Cica ungurii au scandat pentru prima oara, apasat,impreuna cu alesii UDMR, ca vor AUTONOMIE TERITORIALA!! Iar Ponta vorbeste despre pensii...si domnul Burcu ii ureaza „ succesuri”. Pe cand se va desecretiza intelegerea facuta cu UDMR pentru a-l sustine la putere? Ne-a sacrificat pe noi pentru a ramane clanul la ciolan? L-a surescitat si pe defunctul Tariceanu, pentru ce? A...uitasem...amandoi sunt ...„ de auto”. MPT, malul liber!

    RăspundețiȘtergere
  2. Suntem o ţară de tot rahatul...

    RăspundețiȘtergere
  3. eheee daca strigau doar atat...ma durea la piula
    problema ca au srigat mult mai mult si mult mai grav,dupa umila mea parere.Oricum sunt sigur ca stiti deja....dar sunteti si constienti???(nu voi ci mancatorii de clisa)
    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/VIDEO+Incidente+Targu+Mures+extremisti+Garda+Maghiara

    Doar in "mitici" mai avem o nadejde.plus,plus,plus.Sa vina Galatiu' sa vina Braila cu brailita si cu Craiovita malu rosu

    RăspundețiȘtergere
  4. PS si ca veni vorba de "plus"
    plus steagul pe care au incercat sa-l infiga in gatul unui jandarm

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca tot a venit vorba de galati.Ia-n vedeti ce-a ajuns "onorul la general"
    Io stiu?, poate ca generalii de astazi chiar merita.Noooo sigur merita!!!

    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Fanfara+in+cinstea+unui+excavator+O+comuna+din+Galati+a+sarbator

    RăspundețiȘtergere
  6. De chitoiu si "bretenii" lui nu ziceti nimic?Baaa ce nevasta buna are chitoranu ala:):):)
    Democratie mare si cu comisiile astea....ce pula mea:):):)

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca mai zic ceva de chitoiu precis se supara adminu......ca orice ancheta asupra lu' chitoiu duce automat la dottore-plagiattore.Pe bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai inviat bai barzaune verde? Vaz ca s-a incalzit si pe la voi pe-acolea prin Birtolomeu.

      Ștergere
  8. 1. @ Anonim11 martie 2014, 08:31
    Sa avem pardon, nu Ponta i-a adus pe unguri la guvernare ci crinu adormescu cel vestejit, denumit si "cacarau" labe1tv, unde acum isi da talente. Am fost oarecum fan al lui crin dar pe individul asta, care de la prima vedere mi s-a parut un pic ciudatel, l-am reevaluat doar cand a fost co-presedinte al USL. L-am iertat chiar si cand a dat cu stangul in dreptul, la vizita oficialilor FMI. Pai, mai nene, o engleza ca a lui vorbesc si eu, chiar daca n-am mai vorbit din 1989. (atunci un american mi-a spus ca am accent texan - pe dracu, era pur romanesc). In momentul in care "si-a strans jucariile si a plecat" a redevenit smecherasul in care la inceput nu aveam incredere.
    2. @ Don Corleone 11 martie 2014, 14:14n – Nasule, cu tot respectful, traiesc intre unguri de 57 de ani sin u mi-a facut niciunul rau. Nu pot sa spun acelasi lucru despre bravii nostril romanasi care s-au inghesuit sa ma manance. Din pacate, (boc, udrea, basescu, blaga, anastase) au reusit. Sin u doar ei. Ungurii sunt la fel ca noi – vor sa-si vada linistiti de viata lor. Si, hai, fii cinstit, in viata ta n-ai iubit sit u o unguroaica? Si atunci de ce esti fariseu? Lasa-I pe mitici in pace, ei cu ei si noi cu ungurii. Nu de alta dar traiesc alaturi de noi si multi ne sunt prieteni. Crezi ca ei nu se uita pe Mhblogonline? Si cand vad ce prapastii spui, sin u doar tu, ma indoiesc ca mai ai curajul sa dai fata cu ei. Cat despre faptul ca sunt si extremisti printer ei, eu nu-ti dau exemplu decat unul de-al nostrum – CV Tudor.
    3. Vis-à-vis de dl. Chitoiu – nu ma stiu, nu ma bag.
    4. @Admin – Nu stiu cat de corect poate fi Ponta dar sunt intru-totul de accord cu d-na Livia Stanciu – LA ZDUP CU EI!!!
    Si daca-i vorba de zdup, imi pare rau de Gica Popescu dar daca si-a bagat degetele in miere, n-are decat sa plateasca. Indiferent de cine a fost or ice a fost – tot HOT ramane. Va mai amintiti - daca revizia gasea lipsuri, toti vinovatii plateau. De ce n-ar plati si Gica?
    Si acum, injurati-ma cum va vine la gura, dragi prieteni de pe Mh. Asta-I opinia mea si nu mi-o schimb, indiferent de ce spuneti voi. Dar ma intereseaza feed-back-ul. ASTEPT!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga prieten, Stimate coleg Simion R. Suciu,
      Personal nu pot decat sa apreciez "analiza" punctuala, si sa multumesc frumos!
      Oricand, esti binevenit!

      Ștergere
  9. https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=M8_C2xSssmk#t=9

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri