Google Translate

luni, 10 martie 2014

Venituri salariale record in Consiliul Superior al Magistraturii! In conturile unor inspectori intră lunar până la 20.000 de lei! UPDATE. Calin Popescu Tariceanu, al doilea om in stat: A fost ales presedinte al Senatului


Inspectorii CSM beneficiază de venituri imense, care în unele cazuri depășesc 200.000 de lei pe an. Cu diurne și bani de chirie, în conturile unor inspectori intră lunar până la 20.000 de lei, cu 20% mai mult decât încasează la un loc șefa Curții de Apel București, Lia Savonea, și președinta Tribunalului Municipiului București, Laura Andrei, scrie luju.ro. Inspectorul Tamara Manea primește mai mulți bani chiar decât președinta ÎCCJ, Livia Stanciu, adaugă sursa citată.
 
“Din păcate, resursele noastre umane și materiale sunt la limita supraviețuirii”, atrăgea atenția șefa Inspecției Judiciare a CSM, Rica Vasiliu Cravelos, la 6 martie 2014.
 
Cu numai câteva zile înainte de această declarație, senatorul Valer Marian adresa ministrului Justiției, Robert Cazanciuc, o interpelare în care îi acuza pe inspectorii judiciari de lipsă de competență si reclama salariile nejustificat de mari de care s-ar bucura aceștia.
 
În baza declarațiilor de avere de pe site-urile CSM și ANI, luju.ro a contabilizat veniturile inspectorilor CSM și pe cele ale magistraților “cu statut și responsabilități mult superioare”. Rezultatul în competiția veniturilor este net favorabil membrilor Inspecției Judiciare a CSM.

 
 
Sursa:
Venituri imense pentru inspectorii CSM: Record – 250.451,40 lei/an / http://www.dcnews.ro/2014/03/venituri-imense-pentru-inspectorii-csm-record-250-45140-leian/
=====================================================================
==========================================================
==============================================
 
 
UPDATE. Calin Popescu Tariceanu, al doilea om in stat: A fost ales presedinte al Senatului
 
 Fostul liberal Calin Popescu Tariceanu a fost ales, luni dupa-amiaza, presedinte al Senatului, fiind votat de 93 de senatori, in timp ce 60 au fost impotriva sa.
Din numarul total al senatorilor, 171, au votat 157. Voturile valabil exprimate au fost 153, in timp ce 4 voturi au fost declarate nule.
Fostul prim-ministru PNL a fost propunerea PSD pentru postul de presedinte al Senatului.
Tariceanu nu a avut emotii in ce priveste castigarea functiei, votul fiind practic o formalitate.
Din partea PDL, propunerea a fost liderul senatorilor democrat-liberali, Dumitru Oprea, care a primit 15 voturi. De asemenea, propunerea liberalilor a fost Marius Obreja, anuntat de liderul de grup Puiu Hasotti, desi initial se vehiculase numele lui Teodor Atanasiu. Obreja a primit 45 de voturi.

Tariceanu, ales sef al Senatului: Voi incerca sa fiu corect, echilibrat si echidistant

Ponta explica de ce l-a propus pe Tariceanu la sefia Senatului. Iata cine vor fi contracandidatii (Video)

Prim-ministrul Victor Ponta a explicat, luni, de ce fostul premier liberal Calin Popescu Tariceanu a fost desemnat propunerea PSD pentru presedintia Senatului.

Intrebat de ce nu a fost ales unul dintre senatorii social-democrati, presedintele PSD a raspuns: "Pentru ca asa am promis si ne-am angajat cand am format USL: PSD are presedintia Camerei Deputatilor si un reprezentant al ceea ce era atunci PNL - PC, presedintia Senatului".

Tariceanu este propunerea PSD pentru presedintia Senatului (Video)

In schimb, presedintele PNL, Crin Antonescu a catalogat propunerea lui Tariceanu de catre PSD drept "o situatie jenanta".

"Este cea mai rusinoasa atitudine a unui fost presedinte al PNL. PNL a avut multi presedinti, unii dintre ei au murit in puscariile comuniste. Altii dintre ei - Valeriu Stoica, Theodor Stolojan - parca totusi n-au fost in situatia atat de jenanta incat sa ajunga la mana si la usa PSD", a spus liderul liberal.

Crin Antonescu si-a dat demisia din functia de presedinte al Senatului, marti, in plenul Parlamentului, dupa un an si opt luni de mandat si dupa un schimb dur de replici cu prim-ministrul Victor Ponta. De cealalta parte, Tariceanu se afla la al saselea mandat de parlamentar, dar primul de senator.

 Sursa:
===================================
=================================================
=============================================================

39 de comentarii:

  1. Nişte nenorociţi şi nişte hoţi ăştia din justiţie. Joacă precum le sunt interesele. Uitaţi-vă numai la CCR; înafară de Mona Pivnicieru, ceilalţi sunt nişte handicapaţi, în frunte cu Zegreanul ăla cu ochelari ca fundul sticlei de sifon.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai the pula me, ear e luni !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta-i legea unitara a salarizarii unice din Romanistan, alu Roborta Curului, boc=cacat in limba turca, seitan-sa m-apuce de bulan si a altor handicapati nateonali, in frunte cu guvernatorul lor, kiompec&fiicele !
      Precum vazuram, astia alde Asefe, Ceseme, Cecere si Pecere sunt mai unitari decat toti !
      Iar Plagiattore, asta cu dreptatea pana la cap, ciocu mic !

      Ștergere
  3. Buei, care mai trăieşti, ai? Toată noaptea staţi pe FBooci-MPT de cuc să m-apuci şi dormiţi pîn" la 12. Parcă sunteţi precum ăla, cum îi zice? Cufurez, Căcărez...
    Şi-acum, pentru a avea bună dispoziţie pentru muncă toată săptămîna, transmitem, la cererea radioascultătorilor şi telespectatorilor, şlagărul zilei propus pentru Iurovision de către românaki:
    " Şi Hop, Hop, Hop, MPT s-o ea la ceoc!"

    RăspundețiȘtergere
  4. Tara baronilor, imparatilor si regilor de toate natiile, si ai fotbalului, si ai tiganilor, si ai asfaltului, si ai manelelor, in care un sofer de la Hidroelectrica are salariu 9000 de lei pe luna, fara bonusuri si stimulente, in care doar doi angajati de la Asefe de Belit Pula la Urs-Aripa Batrana, or loat pe 2 luni aproape 80 de mii de ieuro, inclusiv prima de Craciun, ca sa aibe si ei de-o portocala, in care niste fosti magistrati au penzii de peste 25000 lei nou-nouti, pe luna (!!!) si tot asa !
    O tara de handicapati, in care nimenea n-are curajul sa puna mana pe-un ciomag, ca sa stabileasca niste limite, de o decenta normala !
    Da, cine dreaca sa puna ordine ? Primul mafiot al patriei, pe care il fute grija numai de afaceri cu terenuri, cu imprumuturi preferentiale de pe la banca statului, cu manareli de milioane de euro pe retrocedari ilegale, cu trafic de arme prin firmele lu fra-su ? Primul plagiator al patriei, care nu misca in front, decat atat cat ii dau voie baronii si capul mafiei ? Kingu Mishu, care dejea e imbalsamat, insa-l mai tine, pentru aparitii publice, ca pe Lenin ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si, in sfarsit, s-a facut dreptate, pana la capat, si in salarizarea medicilor rezidenti ! Pe langa ajutorul de somaj de 899 de lei, le-or mai dat si un bonus de cateva sute de lei, ca la mucea, ca sa le fie emigrarea mai usioara si sa nu se mai imprumute de la parinti !

      Ștergere
    2. Pese: ear acusica, pe recoare, mainile sus si hop, hop, hop, ca s-o loati ritmic la ceoc ! Si hop, si hop, egsagt la ceoc, cu dansa belita, sa nu faceti gingivita !

      Ștergere
    3. Pese: hai, mainile sus toata lumea, si doamnele de acolea, din spate...

      Ștergere
  5. O Saptamana norocoasa sa aveti, Mosilor!

    P.S. Si...hai, mainile sus..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumim, mulţumim sexule frumos!!! Felicitările astea să i le transmiţi şi lui MPT, că saracul, în ultima vreme uită să se descheie la prohab cînd se pişă...

      Ștergere
  6. Buei, ia luati d"aciulea sa vedeti cit e de parsiv amerlocul si cit de escroc fritz-ul si cit de naiv e polakul:

    " Donald Tusk: Dependenţa Germaniei de gazul rusesc ameninţă suveranitatea Europei...

    http://jurnalul.ro/stiri/externe/donald-tusk-dependenta-germaniei-de-gazul-rusesc-ameninta-suveranitatea-europei-663224.html"

    RăspundețiȘtergere
  7. Peste 88 la suta din elevii de clasa a 8ta, dintr-un judet fruntas la bautura, vecin cu judetul care detine toate recoardele la nivelul de alcoolemie, abia au reusit sa faca de un 4 plin, la simularea examenului de evaluare nateonala !
    Uai, puteti sa faceti voi cate stimulari vrati, chear si cate 3 pe zi, simultan cu rugaciunile de dimineata, pranz si seara, ca tot o pula rezolvati !
    Bombalaii tot bombalai vor ramane, in vecii vecilor si pururea, amin !
    Nivelul de inapoiere, prin unele zone al;e patriei noastre, candva socialista si orientata spre noi culmi de progres si civilizatie, este atat de accentuat, incat, se poate lesne spune ca, situatia taranilor de la 907 ierea una privilegiata fata bde cea actuala !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pese; da, de fapt, nu trebo sa ma mire situatia din nush ce judete boschetare, producatoare de aurolaci de lux, de betivani de top si curve internationale, cand vad ce-i chear aciulea, in scumpa noastra capitala ! Cu cateva exceptii, ca si emigrate de jea, in rest pute a analfabetism acut ! Ng, ng...

      Ștergere
    2. pese: nu ca eo asi fi nush ce alfabet de marca, insa baremi nu rup carandasul, dache ma pui sa semnez ! Noroc cu sistemul ceusist si cu armata, de m-or facut om, ca cine stie ce baron local, ori senator, ori sef la Asefe ieream acuma, de-mi crepa obrazul de rusine !
      Doamne feri, nici nu vreau sa ma gandesc !

      Ștergere
  8. Tăriceanu: Voi încerca să fiu un preşedinte al Senatului corect,
    echilibrat şi echidistant, dar implicat.
    ===========================
    Noul preşedinte al Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, şi-a prezentat, luni, în plen, obiectivele pe care le va urmări la şefia Senatului, precizând că va încerca să fie un preşedinte corect, echilibrat şi echidistant, dar şi implicat, care nu va asista pasiv la ceea ce se întâmplă în societate.

    "Voi încerca să fiu un preşedinte corect, echilibrat şi echidistant, implicat. Nu voi asista pasiv la ce se întâmplă în societate şi în politică", a spus Tăriceanu, luni, adăugând că rolul Senatului nu trebuie să fie doar legislativ, ci să aibă şi rol de dezbatere şi de garant al democraţiei şi statului de drept.

    De asemenea, Tăriceanu a mai spus că va milita pentru cele patru libertăţi fundamentale, pe baza cărora s-a construit Uniunea Europenă şi pe o societate bazată pe modelul social european.

    "Vreau să ajungem să trăim într-o ţară normală, care nu mai este divizată şi măcinată de conflicte, aşa cum s-a întâmplat în ultima perioadă. Trebuie să avem şi curajul şi dorinţa de a colabora pe anumite teme majore", a mai declarat noul preşedinte al Senatului.

    Totodată, noul preşedinte al Senatului a declarat în plen, după alegerea sa, că proiectul politic USL este în momentul de faţă, din punctul său de vedere, un proiect care nu au reuşit să fie dus la îndeplinire.

    "Proiectul politic al USL este în momentul de faţă, din punctul meu de vedere, un proiect pe care nu am reuşit să îl ducem la îndeplinire. Ne-am angajat să punem România pe picioare, toţi cei care am fost aleşi sub sigla USL şi având în vedere că misiunea nu ne-am dus-o la îndeplinire, vreau să cred că trebuie să lucrăm împreună pentru a nu-i dezamăgi pe cei care ne-au votat, pentru a nu le distruge speranţele într-o viaţă mai bună", a afirmat Tăriceanu.

    El a mai spus că, după aderarea la Uniunea Europeană şi NATO, România duce o lipsă acută de un proiect major.

    Călin Popescu-Tăriceanu a fost ales, luni, în funcţia de preşedinte al Senatului. Senatorul independent Călin Popescu-Tăriceanu, susţinut de grupurile PSD, PC şi UDMR, a întrunit din partea senatorilor 93 de voturi "pentru", 60 de parlamentari votând împotriva alegerii sale.

    http://www.antena3.ro/politica/tariceanu-voi-incerca-sa-fiu-un-presedinte-al-senatului-corect-echilibrat-si-echidistant-dar-implicat-246587.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Hai DINAMO!

    Si hop,hop.hop....ce mai faci MPT? Iar clocesti pe cuibar?

    RăspundețiȘtergere
  10. Ia luati de-aciulea pina nu se raceste:

    "Fost procuror general adjunct al României, condamnat la închisoare cu executare pentru corupție

    Citiţi mai mult: Fost procuror general adjunct al României, condamnat la închisoare cu executare pentru corupție - Justiţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/fost-procuror-general-adjunct-al-romaniei-condamnat-la-inchisoaer-cu-executare-1086258.html#ixzz2vaPrw4cX
    EVZ.ro "

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabriela Ghiță a primit doi ani de închisoare cu executare în dosarul examenelor fraudate. Procurorii Eugen Cojocaru şi Gheorghe Dumitru au fost condamnaţi la trei ani de închisoare cu executare, iar Gheorghe Cerbeanu şi Sterian Guli au primit pedepse de doi şi doi ani şi şase luni de închisoare cu executare.

      Gabriela Georgeta Ghita, fost procuror general adjunct al Romaniei este acuzata de fapte de coruptie

      Decizia instanței este definitivă. Inițial, fostul procuror general adjunct al României Gabriela Ghiţă a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare pentru permiterea accesului unor persoane la informaţii nedestinate publicităţii, în cazul acesteia judecătorii stabilind un termen de încercare de cinci ani.

      Citiţi mai mult: Fost procuror general adjunct al României, condamnat la închisoare cu executare pentru corupție - Justiţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/fost-procuror-general-adjunct-al-romaniei-condamnat-la-inchisoaer-cu-executare-1086258.html#ixzz2vaRAK4Jd
      EVZ.ro

      Ștergere
  11. GOOOOOOLLLLL! MPT--hop,hop,hop...stelistii sa o ia la cioc!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ai the pula me, ear e mart !
    Oare cand ne-o baga doamna Lupul, dela Defece ? Ca am sunat-o s-o'ntreb, da-mi raspunde ca momental doamna Lupul nu poate hi contactata. Inseamna ca-i la em o 100, la domnu ministru grade multe Izmana Polonicaru, cu coletu ala legislativ...
    Oare ne-o baga azi ? Intreaga ?

    RăspundețiȘtergere
  13. Ioi, aparu si-o moaca noua in peisagiul lu Mehedinti, unde ne-o dam toti pe la Dinti, dimineata pe recoare, cand stam cu muia la soare: Cacalin Prostescu Razgandeanu !
    Eo il stiam pe ista cu chicioru-n ipsos, de cand o cazut cu tricicleta !

    RăspundețiȘtergere
  14. Uai, daci zi frumoasa-i aciulea, in sectoru 5 care este ! O raserit si soarili...ii numa bine de-un hop, si hop, si hop, cu deosebita candoare sufleteasca sa me-o loati la ceoc !
    Uai, sa nu uit, azi trebo sa apara si Obositorul Militarilor ! Numa de n-ar incepe bonbardamentu in Creimeea de vest, rusii cu ucrainistii !

    RăspundețiȘtergere
  15. Auzi ce-o zis la radeo, ca mue ne-o dat o dispensa zpeciala, ca sa putem crepa in noi, in conti, mici cu bicarbonat de sodiuNaHCO3, de cur sa ma iei !
    Uai, ce ma bucur, ieream ca si disperat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MPT...Actualizeaza-ti starea, vino in prezent! Comentezi in trecut!

      Ștergere
  16. Bozgorii revansarzi- miting antiromanesc, antistatal, revizionist si destabilizator, in inima Romaniei !
    Iar autoritatile, ciocul mic !
    Hortistii aia din Giobika se plimba p-aciulea, ca la ma-sa'n batatura, fac spume la gura, iar autoritatile belesc pula la urs !
    De fro 20 de ani tot urla unii a disperare, ca bozgorii or inceput epurarea etnica, iar otoritatile puley pun aceeasi placa: e normal si european !
    De fro 20 de ani bozgalaii isi tot bat joc, inclusiv prin consiliile europene, de tot ce este romanesc, iar otoritatile ranjesc ca pizda la pula !
    De fro 20 de ani se tot organizeaza hortistii astia, de ne-or pus matilii in pari la Ip, Traznea si Moisei, in grupari paramilitare, inarmate, deosebit de agresive, iar otoritatile nici nu vor sa auda de asea ceva, intrucat au de belit pula la urs !
    Uai, de n-om aozi intr-o dimineata ca brigada artistica de la Miercurea o fo dezarmata si trimisa in concediu fara plata, pe perioada nedeterminata...
    Hai-hai !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia si un lindic:
      http://www.ziare.com/stiri/proteste/miting-cu-scandal-la-targu-mures-imbranceli-intre-jandarmi-si-secui-1287063

      Ștergere
    2. Ear halitorii de clisa si jumari, cu creierele plutind in palinca de 60 de grade, buna pentru diluat lacul de parchet, stau si se uita cum le-o trag secuii la gaoz ! Astia i-or prins de pampalai si le-o trag pe unde apuca, exact cum le-o trageau grofii iobagilor !
      Numai maine-poimaine e ziua bozgorilor si sa vezi atunci p-aciulea, din nou, manifestari de alea revizioniste, alde spanzuratul lui Avram Iancu in piata publica, ori cu crepatul capului lui Cofariu, ori cu amenintarea cu moartea a lu Sabina, aia cu bentita tricolora, ori cu calcatul in picere a tricolorului la nush care meci de hochei si intonarea imnului bozgoresc...

      Ștergere
    3. Sunt fapte consumate, deja-vu...La meciul CFR-Steaua, arbitrul roman BALAZS, a oprit meciul pentru ca suporterii stelisti scandau „ ROMANIA”, i-a amenintat pe cei de la Steaua ca suspenda meciul si vor pierde la masa verde! Cica erau scandari sovine si provocatoare! Ne meritam soarta...suntem anti-nationali. Si da, pe 15 martie vor sa vina cca 10.00 de bozgori sa marsaluiasca prin inima Ardealului, iar noi, romanii, halitori de clisa sau de „ boc” ( in lb. turca), ne vom chiori din spatele ecranelor.

      Ștergere
    4. Si hop, hop...te jiga,az a szep, az a szep...

      Ștergere
    5. Ioi, ca de asta n-am aozit, cu albitru ala romanesc, care-o fecut limbrici in timpul meciului ! Si, sa inteleg ca bozgoroiul o pus la punct tribunele, nu ?
      Ia-n sa me uit si eo la meciuri de achium, case vad cu ochii mei cat e de prosti poporenii astia geto-daci, facuti din laba de pula romana !

      Ștergere
    6. Pese: si, oricum s-ar pune problema dpdv istoric, chestea cu hop-hop, la ceoc-ceoc sa me-o loati, ramane aptsolut valabila, indiferent de contextul politico economic al zilei si, mai ales, militar !

      Ștergere
  17. Uai, s-aveti o zi buna si muie de 5***** !
    Stiti voi, potaia, caca-pisu, baba care clampaneste...
    Merg sa bag oleaca de soare la epiderma, ca de cand nu l-am mai vazut, sunt cam straveziu la muie ! Zici ca-s ala mic si urat, din Stapanul Inelelor, cum dreaca il chema...parche Smeogăl

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: da las ca-mi revin eo, bag 10 borsuri de urzici, ear o luna halesc numa spanac proaspat, cu iaurt de ala bun, cu 0% grasimi si sa vezi cum ma refac !

      Ștergere
    2. Pese: si, oricum, fara un pas saltat in ritmuri de hop-hop, ca sa me-o puteti loa ostaseste la ceoc, nici nu concep sa ma despart de tastatura...
      Poa sa urle baba pana face spume la gura, asea cum fac caii de tractiune la cur, vara, in efort prelungit !

      Ștergere
  18. O parte a galeriei Stelei a părăsit stadionul din Cluj după ce arbitrul Balaj oprise jocul din cauza scandărilor antimaghiare.

    "Ni s-a transmis că nu mai avem voie să strigăm nici măcar ”România”", susţin suporterii. Campioana risca să piardă cu 0-3 dacă scandările ar fi continuat.

    CFR-Steaua a produs o scenă rar întîlnită la meciuri din Liga 1. Cristi Balaj a oprit jocul din pricina scandărilor xenofobe. "Afară, afară cu ungurii din ţară!" şi "Ungaria" a auzit arbitrul. Şi a stopat meciul pentru cîteva zeci de secunde, timp în care Balaj l-a trimis pe căpitanul Pintilii să le vorbească fanilor şi să-i convingă să înceteze.

    Suporterii s-au oprit, dar unii dintre ei au părăsit stadionul şi au publicat un comunicat ieri. Susţin că li s-ar fi transmis că au interdicţia de a mai striga "România", întrucît o asemenea scandare ar suna tot ca o provocare: "Prin mesajul transmis către sectorul ocupat de suporterii echipei Steaua, ni s-a adus la cunoştinţă că la orice scandare la adresa Ungariei, a minorităţii maghiare din România, chiar şi la scandarea numelui ţării noastre, fiind considerate provocatoare, meciul va fi întrerupt, iar echipa gazdă va cîştiga partida la masa verde".
    ============================================

    Eo cred ca grofu ista avea impresea ca albitra meciul dintre Honved Cionved Koloszvod si Honved Mrszgszved Borno Ciobo !
    Bine ca prostanii aia din tribune stiu sa-si crepe testele numai intre ei !
    Cum le-o spus hortistul Ciocu Mic, cum s-or executat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: da nu e nicio problema la noi ! Mai mult, bozgorii or si reajuns la guvernare, avand cateva tinte precise: facultate de doctori in limba bozgora, care sa furnizeze medici pentru Regiunea Autonoma Maghiara si a Secuilor, purificarea etnica totala a Harcovului si cresterea procentului de maghiarizare a Muresului undeva inspre 70-75 % ! Restul, cu limba-n cur, cu inscriptiile bilingve, cu steagurile, cu reinhumarea nush carui scriitor revizionist Biro Niro Dano-Nino si alte manifestari de astea de 3 lei snopul, sunt micisme !

      Ștergere
  19. Oricum, chear si-acu pe inserate, sa ma loati de cur in spate, sa saltati cu tontii hop si sa me-o loati la ceoc !

    RăspundețiȘtergere
  20. Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni de la ora 19.30, informeaza Administratia Prezidentiala
    ==================================
    Ce pula me mai vrea si agariciu asta bisuspendat, che m-am saturat de muianul lui si de toti basaii ca de mere padurete !
    Che doar n-o decretiza mobilizarea generala pentru Razboiul Intregului Popor !
    Sigur ear se ea de Plagiatore-Dottore-Bozgore !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri