Google Translate

duminică, 27 aprilie 2014

"ADRIAN DUICU, SPRIJINIT DE PONTA ȘI DRAGNEA" - titreaza Televiziunea lui Duicu. Un mesaj cretinoid, care tinteste spre mintile unor trogloditi, nu ale mehedintenilor. Face rau,PSD! PSD,trezeste-te!

foto luju.ro

"ADRIAN DUICU, SPRIJINIT DE PONTA ȘI DRAGNEA"
 
"Situatia politica din Mehedinti dar mai ales scandalul in care a fost implicat presedintele Consiliului Judetean , Adrian Duicu nu inseamna ca proiectele din Mehedinti nu pot fi duse la bun sfarsit. Premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea au declarat ca judetul Mehedinti se bucura in continuare de spirjinul Guvernului."
 
 
Urmariti si reportajul VIDEO:
 

========================================
=====================================================
 
Cu toata intelegerea si straduinta mea,
NU am gasit in interventiile Primului Ministru Ponta si nici in ale
Vicepremierului Dragnea, mesajul titrat si repetat cu alte ocazii:
"ADRIAN DUICU, SPRIJINIT DE PONTA ȘI DRAGNEA".
 
 
PSD, trezeste-te!
Pacat! Pacat de manipulara grosolana practicata de un post TV, indiferent de cine ar fi in spate, "omul cu banii"! Nu este Legal!
Mai mult, se aduc DESERVICII imense, ireparabile PSD Mehedinti... si nu numai! Cand se vor trezii/vedea rezultatele acestor ordinarii??
Curand, in prea curand! Pacat, mare pacat!
Pacat de mehedinteni, de zecile de mii de votanti! Pacat de PSD!
 
Admin, Romania Megalitica
=================================
================================================
==============================================================

work offline
=========================

Apropo... Ar fi de dorit ca politicienii nostri... s-o lase mai moale cu declaratiile belicoase! Nu servesc nimanui... de bine!
Romani,treziti-va!


Aegis şi-a găsit naşul în Marea Neagră
Prezenţa militară americană în apropiere de graniţele sudice ale Rusiei şi Ucrainei se intensifică: în Marea Neagră se află două nave americane de război, distrugătorul Donald Cook şi fregata Taylor.

Radarele lor sunt îndreptate spre Crimeea.
Distrugătorul Donald Cook este dotat cu sistemul Aegis şi rachete Tomahawk, iar la bordul fregatei Taylor se află rachete antinavă Harpoon şi sistemul de apărare antiaeriană SM-1MR Standard. Apariţia navelor americane de război în Marea Neagră contravine Convenţiei de la Montreux cu privire la caracterul şi durata prezenţei în Marea Neagră a navelor militare ale ţărilor care nu au ieşire la Marea Neagră.

Statele Unite au hotărât să adauge presiunii economice asupra Rusiei argumente mai grele. Însă lucrurile nu s-au desfăşurat potrivit planurilor lor. Pe 10 aprilie distrugătorul Donald Cook, având la bord rachete de croazieră Tomahawk, a intrat în apele neutre ale Mării Negre. În replică, Rusia a trimis pentru survolarea distrugătorului american un avion Su-24, fără armament, însă, după cum consideră experţii, dotat cu un sistem ultramodern destinat luptei radioelectronice. Aegis a interceptat avionul Su-24, după care a răsunat semnalul de alarmă. Radarele americane au calculat apropierea ţintei şi, dintr-o dată, toate ecranele s-au stins. Aegis a încetat să mai funcţioneze. Su-24 a trecut deasupra punţii distrugătorului, s-a întors şi a imitat un atac cu rachete asupra ţintei. Apoi, s-a întors şi a repetat manevra. Şi aşa, de 12 ori.

A reieşit că cel mai modern sistem Aegis nu a funcţionat la acţiunea sistemului de bruiaj de la bordul Su-24.
Mass-media occidentale relatează că după acest incident Donald Cook a intrat de urgenţă în portul Constanţa. 27 de membri ai echipajului au depus cereri de demisie. Se spune că toţi cei 27 de membri ai echipajului au scris că nu vor să-şi rişte viaţa. Acest l-a confirmat în mod indirect Pentagonul prin declaraţia pe care a făcut-o, în care se spune că această acţiune a demoralizat echipajul navei americane.

Specialiştii consideră că acest incident este extrem de neplăcut pentru Statele Unite. Sistemul de apărare antirachetă dezvoltat de SUA necesită cheltuieli colosale, de fiecare dată trebuie să se dovedească faptul că aceste mijloace trebuie să fie alocate din buget. Componenta terestră a sistemului de apărare antirachetă, antirachete în silozuri, a fost testată în condiţii ideale, cu toate acestea şi-a demonstrat neajunsurile.

Sistemul cu ajutorul căruia Su-24 a băgat în stare şoc distrugătorul american Donald Cook se numeşte Hibini.
Este numele unui masiv muntos din Peninsula Kola aflat după Cercul Polar. Hibini este un sistem modern de bruiaj radioelectronic. Toate avioanele ruse de perspectivă vor fi dotate cu un asemenea sistem. Recent, sistemul a fost supus testării în cadrul exerciţiilor care au avut loc pe un poligon din sudul Siberiei. Se pare că testele au avut succes, dacă după puţin timp sistemul a fost testat în condiţii cât mai apropiate de cele reale.

Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/2014_04_24/Aegis-Si-a-gasit-naSul-in-Marea-Neagra-0658/


SUA denunţă o provocare rusă la adresa unui distrugător american în Marea Neagră
Un bombardier rus Su-24 a efectuat mai multe zboruri în apropierea distrugătorului american Donald Cook, care a intrat în apele Mării Negre pe 12 aprilie, a anunţat serviciul de presă al Pentagonului.

Avionul a efectuat 12 zboruri la joasă altitudine în apropierea distrugătorului Donald Cook, atunci când acesta se afla în partea de nord a Mării Negre. În prezent, distrugătorul de află în portul Constanţa.

„Aceste acţiuni provocatoare şi neprofesioniste ale militarilor ruşi încalcă propriul statut şi acordurile între forţele armate ale celor două ţări”, a subliniat purtătorul de cuvânt.

Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/news/2014_04_14/SUA-denunta-o-provocare-rusa-la-adresa-unui-distrugator-american-in-Marea-Neagra-3110/

=======================================================================
===========================================================
==========================================

▶ Sisters Tolmachevy Katyusha, Катюша Den pobedy 2007 - YouTube



Cantecul, interpretarea, Sisters Tolmachevy... totul la superlativ!
Спасибо, анонимно!
Admin
============================
=========================================================
=======================================================================

3 comentarii:

  1. @admin
    Publica articolul ;"Tara s-o apere bugetarii si asistatii social" aparut in publicatia "Capiatalism pe paine" din 27.04.2014 a lui Mihai Giurgea.Apoi sa le trimiti lui Ponta si baselu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băăă, bagă-ţi-l în coor pe ţiganul ăla de Giurgea!!! Credeam că vii şi tu cu o "chestie mai de Doamne-ajută", nu cu limbrici de ăştia pseudocapitalişti, vînzători de "bumboane agricole"...

      Ștergere
  2. Un nou mandat de arestare pentru Duicu, Ponea şi Popescu. 29 aprilie 2014.
    ----------------------------------------------------------
    Curtea de Apel Bucureşti a prelungit mandatele de arestare preventivă în cazul lui Adrian Duicu, Ştefan Ponea şi Constantin Ponea, arestaţi pentru fapte de corupţie în data de 4 aprilie.

    Pe portalul Curţii de Apel Bucureşti, în sentinţa publicată marţi dimineaţa se arată că mandatele celor trei sunt prelungite cu încă 30 de zile începând cu data de 4 mai.

    “Încheiere 28.04.2014/Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – DNA. În baza art. 236 alin. 1 Cod procedură penală, dispune prelungirea arestării preventive a inculpaţilor: – Duicu Ioan-Adrian, – Ponea Constantin Ştefan şi – Popescu Constantin, pe timp de câte 30 de zile, de la 04.05.2014 până la 02.06.2014, pentru fiecare inculpat. Respinge ca nefondate cererile de înlocuire a arestării preventive cu o altă măsură preventivă mai uşoară, formulată de inculpaţi. Cu drept de contestaţie în 48 de ore”, se arată pe portal.

    Adrian Duicu, Ştefan Ponea, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, dar şi omul de afaceri Constantin Popescu, preşedintele PSD Orşova, sunt acuzaţi de fapte de corupţie.

    Cei trei au fost arestaţi preventiv în data de 4 aprilie, printr-o decizie luată de Curtea de Apel Bucureşti, la propunerea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

    Adrian Duicu a fost suspendat din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, vineri, 18 aprilie, printr-un ordin emis de prefectul de Mehedinţi, Nicolae Drăghiea.

    Procurorii DNA au început urmărirea penală în cazul lui Adrian Duicu pentru trafic de influenţă, cumpărare de influenţă, instigare la dare de mită, permiterea accesului unor persoane neautorizate la informaţii nedestinate publicităţii, în scopul obţinerii de foloase necuvenite, instigare la abuz în serviciu şi două infracţiuni de folosire a influenţei şi autorităţii, de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid politic, în scopul obţinerii pentru altul de foloase necuvenite.

    Constantin Stefan Ponea, şeful IPJ Mehedinţi la data faptelor, este acuzat de trafic de influenţă şi cumpărare de influenţă, iar omul de afaceri Constantin Popescu, de folosire a influenţei şi autorităţii, de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid politic, în scopul obţinerii pentru altul de foloase necuvenite.

    http://adevarul.ro/locale/turnu-severin/un-nou-mandat-arestare-duicu-ponea-popescu-1_535fd3ee0d133766a834450a/index.html

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri