Google Translate

luni, 7 aprilie 2014

Ualeii... tine-te drace! UPDATE. Dumitru Dragomir, reţinut. Mitică de la Ligă va fi dus în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă

 
Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Dumitru Dragomir a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.
El este acuzat de delapidare, spălare de bani şi evaziune fiscală într-un dosar privind drepturile de difuzare a meciurilor de fotbal din Liga I.
 
UPDATE Procurorii au încheiat audierea lui Dumitru Dragomir, acesta urmând să fie dus în faţa instanţei Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestarea preventivă pentru 30 de zile.
 
UPDATE „Dumitru Dragomir a adus documente justificative, dar ele nu au fost luate în considerare. Probabil le vom folosi în instanţă”, a declarat avocatul fostului preşedinte al LPF.
 
Alături de Mitică Dragomir au mai fost reţinuţi şi afaceriştii Radu Arhire şi Mihai Corbu. 
 
Mai multe percheziţii au avut loc luni în Bucureşti şi în judeţul Ilfov într-un dosar privind vânzarea drepturilor de televizare pentru mai multe meciuri de fotbal din Liga 1. Anchetatorii au fost la sediul LPF, dar şi la locuinţa lui Dragomir.
 
Potrivit unui comunicat emis de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în perioada 2011 – 2013, patrimoniul Ligii Profesioniste de Fotbal ar fi fost prejudiciat cu 3 milioane de euro prin crearea unui circuit fictiv de intermediere a vânzării unor pachete din drepturile de televizare a meciurilor de fotbal, în condiţiile în care vânzarea reală s-a realizat prin negociere directă (fără intermediari) între reprezentanţii Ligii Profesioniste de Fotbal şi reprezentanţii societăţii câştigătoare.
 
Anchetatorii mai precizează că suma de bani ar fi fost spălată printr-un circuit fictiv în care sunt implicate mai multe societăţi comerciale.
 
Luni dimineaţă, Dumitru Dragomir a declarat că va merge singur la audieri şi că este „acoperit” de documente.
 
„Acum mă duc la audieri. Am documente, sunt acoperit de hârtii cât trăiesc şi de pământ după ce mor”, a spus, fostul preşedinte al LPF.
 
Mitică Dragomir: E un război în care eu sunt la mijloc
 
Fostul preşedinte al LPF declara că percheziţiile Poliţiei la locuinţa sa fac parte dintr-un „război” în care el se află la mijloc.
 
„Au venit la ora şase! La mine acasă, la hotel şi la Bogdan (n.r. - fiul său). Acum am casa plină! Mă uit la televizor şi aflu ce se întâmplă cu mine. Oamenii sunt civilizaţi, îşi fac treaba. E un război în care eu sunt la mijloc, de când mă aşteptau duşmanii…. Mă doare la pălărie, sunt în regulă cu toate actele, în orice subiect”,
a declarat Dragomir, pe blogul său.
 
Sursa:

17 comentarii:

  1. Auzi uai:
    =============
    "Mă doare la pălărie, sunt în regulă cu toate actele, în orice subiect”, a declarat Dragomir, pe blogul său.
    =============
    Si pe Jiji Fekali l-a durut la basketi si ne demonstra, in direct la teve, ce face el cu hartiile si citatiile alea pe care i le trimisesera judecatoriile statului ! Ce barosan ierea el, cand le rupea in direct la teve si le calca in talpile gumarilor, in sala principala a Palatului Regal Ceobanesc de Cocalar de la Pipera !
    Si-acusica isi tine AMRul la incubator !
    Mintenas il urmeaza si Corleone Tablagistul, cu tot cu hartiile lui acoperitoare !
    Ca pute a frauda si a cacat pana aciulea !

    RăspundețiȘtergere
  2. În fiecare an, în data de 7 aprilie este sărbătorită Ziua Mondială a Sanatatii, în urma unei decizii luate în anul 1948, în cadrul primei Adunari Mondiale a Sănătaţii desfăşurate în Geneva, Elveţia, de către Organizaţia Mondială a Sănătaţii
    ================================
    Cu aceasta ocaze va doresc LA MULTI ANI si hop, hop, hop, tutulor cititorilor acestui blog !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: ear de Ziua Mondeala a Sanatatii, sanatosi sa me-o loati la ceoc ! Evar si evribadi !

      Ștergere
  3. Haos în Ucraina! Doneţk s-a autoproclamat republică independentă
    Consiliul Naţional Doneţk, a cărui înfiinţare a fost anunţată luni de locuitorii regiunii, care participă la un miting, a anunţat intenţia de a crea Republica Doneţk şi de a intra în componenţa Federaţiei Ruse după desfăşurarea referendumului pe această temă nu mai târziu de 11 mai.

    „Republica Populară Doneţk este creată în graniţele administrative ale regiunii Doneţk. Decizia intră în vigoare imediat după referendum”. Această decizie a Consiliului Naţional, a fost citită de unul din liderii consiliului în timpul şedinţei din clădirea administraţiei regionale. În ajun, demonstranţii, care protestează împotriva noilor autorităţi de la Kiev, au preluat controlul asupra acestei clădiri.
    ===================================
    Tot RasPutin e de vina si aciulea !
    In orice caz, Republica Donetc macar are echipa de fotbal ca lumea si antrenor pe masura ! Asea cacat il are pe Il Luce, ii doare la palarie de Kiev, cum ar zice Don Corleone Dragomir Incatusatul !

    RăspundețiȘtergere
  4. Oooo, mon amur !
    ===============================

    La Harkov, lângă clădirea administraţiei regionale au avut loc ciocniri între adversarii pro-ruşi ai noului Guvern ucrainean şi activiştii din Piaţa Independenţei.

    Potrivit martorilor oculari, participanţii la ciocniri au folosit bâte şi sticle. La locul incidentului au sosit câteva ambulanţe şi probabil există răniţi.
    =================

    Cineva zicea ca nu exista pace, fara razboi ! Nush cine, da are dreptate !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: macar astia-s mai la dreaca-n praznic, spre granita cu CCCP !
      Sa vezi tu, nineaca, cum le da de gandit si altora, ca s-ar putea proclama autonomi !

      Ștergere
  5. Deputatul PSD Cristian Rizea a gafat, sâmbătă, la Realitatea TV, apreciind că premierul Victor Ponta ar putea deveni primul "președinte neocomunist".
    ===========================================
    Extrem de corect si real, cu mentiunea ca ar fi primul neo-criptocomunist, de sorginte bolsevica.
    Omul are dreptate, chear daca-i din Pesede=Fesene=Ciuma Rosie !
    ==============================================
    http://www.dcnews.ro/gafa-de-propor-ii-ponta-atacat-de-un-psd ist_440743.html#sthash.HKjfn5pa.dpuf

    RăspundețiȘtergere
  6. Acţiunile separatiste din estul Ucrainei, unde manifestanţii proruşi au ocupat clădiri oficiale din trei mari oraşe, arată începerea "etapei a doua" a operaţiunilor speciale conduse de Rusia pentru destrămarea Ucrainei, a avertizat astăzi preşedintele interimar ucrainean Oleksander Turcinov într-un mesaj televizat adresat naţiunii.

    Evenimentele de la Harkov, Doneţk şi Lugansk arată că duşmanii Ucrainei 'joacă scenariul din Crimeea', consideră
    şeful statului ucrainean. El a avertizat că autorităţile de la Kiev nu vor permite acest lucru şi vor lua 'măsuri antiteroriste' împotriva activiştilor separatişti care au pus deja mâna pe arme, transmite Agerpres.

    Totodată, Turcinov a acuzat Moscova că se află în spatele manifestaţiilor din estul Ucrainei şi a anunţat consolidarea măsurilor defensive la graniţa cu Rusia.
    ==========================
    Nashpa ! Rusalaii astia, cu capatanile imbibate de vodca si mahoarca, nu se lasa pana n-o pun de-o galceava !
    N-are importanta ca-si creapa capatanile intre ei, ca niste frati adevarati ! Sange sa sara !

    RăspundețiȘtergere
  7. Proiectul de lege înaintat de Guvern care prevede egalizarea graduală a vârstei standard de pensionare la femei şi bărbaţi a fost adoptat tacit, luni, de către Senat, relatează Mediafax.
    Varsta standard de pensionare a femeilor urmeaza sa creasca, gradual, pana la 82 de ani.
    ========================
    O alta realizare de mare succesuri a guvernarii neo-cripto bolsevice. Fiecare guvern se intrece, pe sine insusi, in idiotenii de marca !
    Astea-s vremurilii ! Daca Ceausescu A. Nicolae avea 7,342 milioane de locuri de munca si niciun somer, care sustineau real cele aproape 3 milioane de pensionari, guvernele post lovitura de stat din 89 s-au intrecut, unele pe altele, in politici idioate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: pentru asta i-a votat pulimea, ca sa intre in Parlament pe usile din dos si sa dea legi pe sestake, asea tacit !

      Ștergere
  8. Cand o fi la ora nOO sa ma cati daca am OO, iara cand le vei afla sa te duci in oIo Ma!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ioi, ce zi superba !
    Ce bine e sa fii liber si nu incatuseat, ca alde Nascase, ori Jiji Fekali, ori alti fosti ministri ai apararii, ori ca Mitica de la Brutarie, ori ca alti basoi, ce urmeaza....
    Ioi, ce senzatie placuta sa vad lumina soarelui scaldandu-mi-se pe muian, la prima ora a diminetei, ear eo sa ma sfortez a-mi aduce aminte cine dreaca-i urata de langa mine care inche sforaie, ca o iapa batrana, in drum spre abator...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: Da', da stie babornita sa me-o taie, scurt, cand vorba de o adica !
      Imediat ma composteaza: da cand iereai la ma-ta flacau, ti-o placut de curu'meu si, in loc sa-mi faci o jiaga-jiaga, ma cam chinuiai dijiaba !
      A dreaca hoscaita...
      Acusica ceocu mic, ca mie me-au cam cazut guvernele !

      Ștergere
  10. Bă broscoi bătrîn, de vrei o senzaţie fă-ne o felaţie şi în strigăt de "Hop, Hop", să ne-o iei uşor la cioc.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buey, nu prea am eo timp de clape, ca ma fute baba fara pula, da'voi nu uitati de fix si de jumate, sa me-o loati usior la dinti si apoi de cur in spate !

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca nu te linistesti
    Iti dam oIo sa belesti
    Si in ritmul de HOP-HOP
    O sa-ti punem gurii dop!

    RăspundețiȘtergere
  13. Muei PMT, salutari dela Mitica!
    Si... sa-l pupi in... rozeta!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri