Google Translate

joi, 29 mai 2014

"...băi, băiatule"... m-ai dezamagit cumplit!... ”Ce faci băi, băiatule? Cum te-am lăsat şi cum te găsesc”!?! dixit Liderul PNL Crin Antonescu catre Liviu Dragnea

 
Schimb de replici Antonescu - Dragnea la BEC,
înaintea ceremoniei pentru mandatele de europarlamentar:
"Ce faci, băi băiatule, cum te-am lăsat şi cum te găsesc?"
- VIDEO -

Liderii PSD Victor Ponta şi Liviu Dragnea, liderul UNPR Gabriel Oprea şi preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, s-au întâlnit joi, la BEC, la ceremonia de înmânare a certificatelor doveditoare europarlamentarilor aleşi, ei schimbând câteva replici pe un ton destins, amical.

Liderul PNL a ajuns la BEC înainte de deschiderea ceremoniei, salutând mai mulţi social-democraţi aflaţi în faţa intrării în Sala Palatului. Între cei care s-au arătat reticenţi în a da mâna cu Antonescu a fost europarlamentarul PSD Daciana Sârbu, soţia premierului Victor Ponta.

Antonescu a dat mâna cu liderul UNPR, Gabriel Oprea, căruia i-a spus: ”Servesc patria”, însă apoi a revenit: ”Nu, păstrez ordinea”.

Europarlamentarul PSD Victor Boştinaru l-a completat pe liderul PNL: ”constituţională”.

În momentul în care Antonescu a dat mâna cu vicepremierul Liviu Dragnea i-a spus acestuia: ”Ce faci băi, băiatule? Cum te-am lăsat şi cum te găsesc”.
La rândul său, Dragnea l-a întrebat pe liderul PNL cum este, Antonescu făcându-i un semn că este bine.

”Nu ştiu ce o să fac, spun ce fac acuma...până la urmă nu prea se ştie”, a spus liderul PNL.
Vicepremierul s-a interesat de soarta lui Klaus Iohannis, dacă va candida la partid sau la Preşedinţie.
”Nu ştiu, depinde. Te rog frumos, un pic mai respectuos. Sunt candidatul în vigoare al PSD”, a spus liberalul.

Dragnea a replicat că ştie că a afirmat că nu mai există USL.

”Păi nu mai există, n-am spus al USL, ci al PSD. E corect?”, a răspuns Antonescu.
Cei doi au avut o atitudine destinsă pe tot parcursul discuţiei.

Ajuns în sala de ceremonii, şi premierul Victor Ponta a dat mâna cu mai mulţi europarlamentari, după care s-a oprit în dreptul preşedintelui demisionar al PNL, Crin Antonescu, cu care a dat mâna amical.

Antonescu i-a spus lui Ponta zâmbind: ”Bravo, ţine-o aşa, cu dreapta”.

Premierul i-a replicat ”Succes”, trecând mai departe.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »
 
Sursa:
=========================
==========================================
===================================================================

7 comentarii:

  1. S-a dus si PNL-ul. Sa- i fie tarana usoara!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne miluieste, Doamne miluieste, Doamne miluieste...

    RăspundețiȘtergere
  3. La Constanta au inceput sa puta unele afaceri. Mondiale.

    RăspundețiȘtergere
  4. Episcop in masina de lux,
    atacat de credinciosi - a fost scapat de politisti .
    ---------------------------
    Preasfintitul Ioachim Bacauanul, episcopul vicar al Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului, a fost huiduit de un grup de localnici dintr-o comuna din Bacau, acolo unde a mers la bordul unei masini de lux cu geamuri fumurii.

    Reprezentantii Arhiepiscopiei sustin ca Bacauanul a mers in satul Cernu, din comuna Poduri, pentru a asista la o inmormantare, insa oamenii sustin ca acesta a venit, in realitate, sa-i anunte ca vor avea un alt preot in sat, transmite Adevarul.

    Localnicii sustin ca actualul preot, care a fost paroh in sat in ultimii 13 ani, a fost inlaturat nejustificat pentru a face loc unui alt preot.

    "E un preot bun, cu har. Sa spuna Ioachim unde a gresit! De ce sa-l schimbe?", a spus unul dintre sateni.

    Oamenii au vrut sa il atace pe preasfintit, suparati nu doar de schimbarea actualului preot paroh, ci si din cauza ca mai marele Bisericii ii sfideaza prin luxul cu care se afiseaza. Acestia sustin ca Biserica Ortodoxa se imbogateste de pe urma spagilor pe care le percepe pentru acordarea de parohii unor teologi dornici sa devina preoti.

    "Noi nu avem nici ce manca, suntem niste oameni saraci. De unde are Ioachim atatia bani pentru o asemenea masina? Ia spagi! Ne sfideaza cu luxul asta!", a strigat o femeie de 68 de ani din multime.

    In cele din urma, Preasfintitul Ioachim Bacauanul a reusit sa scape de multimea furioasa dupa ce a fost escortat de politie pana la bolidul cu care a venit in sat.

    Desi este calugar si viata monahala il obliga la insusirea de buna voie a modestiei, Preasfintitul Ioachim Bacauanul, pe numele sau de mirean Ilie Giosanu, detine un Dodge, un Wolkswagen Transporter si un Citroen Xantia.

    http://www.ziare.com/social/biserica/episcop-in-masina-de-lux-atacat-de-credinciosi-a-fost-scapat-de-politisti

    RăspundețiȘtergere
  5. Un lider PDL si doi deputati,
    audiati la DNA - acuzatii de trafi de influenta si abuz in serviciu.
    ----------------------
    Trei membri importanti ai PDL Timis au mers, vineri dimineata, la DNA pentru audieri intr-un dosar in care acuzatiile sunt de trafic de influenta sau abuz in serviciu.

    Este vorba despre presedintele PDL Timis, Constantin Ostaficiuc (foto stanga), si colegii sai de partid, deputatii Alin Popoviciu (foto dreapta) si Cornel Samartinean. Acestia au fost audiati in dosarul inchirierii spatiilor comerciale de pe Aeroportul International "Traian Vuia", relateaza Vocea Timisului.

    Dosarul porneste de la mai multe controale ale Curtii de Conturi, care au scos la iveala ca in perioada in care Samartinean a fost director general al Aeroportului International "Traian Vuia" Timisoara, acesta ar fi inchiriat spatii comerciale din interiorul aeroportului catre firma unui verisor al deputatului Alin Popoviciu, Cristian Iga.

    Conform pressalert.ro, spatiile din aeroport au fost inchiriate la preturi chiar si de patru ori mai mici decat chiriile anterioare. Mai mult, din raportul Curtii de Conturi reiese ca a fost falsificat si contractul de inchiriere, care a fost prelungit ilegal cu doi ani, pana in 2015.

    Samartinean a fost numit in functia de director general de catre Constantin Ostaficiuc, presedintele PDL Timis.

    Fostul director este acuzat de abuz in serviciu, iar Ostaficiuc si Popoviciu sunt cercetati penal pentru abuz in serviciu, informeaza sursa presa locala.

    http://www.ziare.com/stiri/justitie/un-lider-pdl-si-doi-deputati-audiati-la-dna-acuzatii-de-trafi-de-influenta-si-abuz-in-serviciu-1301830

    RăspundețiȘtergere
  6. Sedinta PMP, zguduita de tensiuni.
    Mai multi lideri isi doresc presedintia partidului.
    -----------------------
    Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a convocat vineri Colegiul National al PMP, pentru a face o prima analiza a rezultatelor din alegeri si a organiza un Congres pe data de 7 iunie.

    Congresul ar putea aduce o alta garnitura de lideri si un nou presedinte. Cristian Preda, Adrian Papahagi si Cristian Diaconescu sunt printre cei care si-au anuntat deja intentia de a fi in fruntea partidului.

    Potrivit stiripesurse.ro, Traian Basescu il doreste in fruntea PMP pe fostul sef al Cancelariei prezidentiale, Cristian Diaconescu. Dupa publicarea rezultatelor in alegeri europarlamentare, in care PMP a luat 6%, si-au anuntat intentia de a candida si Adrian Papahagi si Cristian Preda.

    "Daca va fi un Congres, eu voi candida pentru o pozitie in sanul conducerii partidului, pentru ca impresia mea e ca as putea juca un rol politic in Romania, chiar daca va trebui sa fac in continuare naveta la Bruxelles si la Strasbourg ca deputat", a declarat Cristi Preda.

    Adrian Papahagi, care s-a revoltat in perioada de precampanie impotriva unor achizitii facute de PMP, si care s-a retras la un moment dat din partid in semn de protest, pentru a se reintoarce in ultimele zile, a decis ca isi doreste chiar presedintia partidului.

    "Am decis sa candidez la presedintia partidului, daca nu o va face unul mai bun ca mine, in care caz il voi sprijini. Am fost singurul care a denuntat din interior deriva PMP prin asocierea cu personaje si practici controversate, asumandu-mi pana la capat gestul. Demisia mea a fost un protest fata de indepartarea partidului 'altfel' de la proiectul originar", a declarat Adrian Papahagi.

    Eugen Tomac, actualul lider al PMP, a declarat ca nu e decis daca va mai candida. PMP a luat un scor de 6% in alegerile pentru Parlamentul European, desi in sondajele de dinainte de scrutin, aparea cu 10%.

    PMP nu e dorit in marea coalitie PNL-PDL

    In conditiile in care celelalte partide de dreapta au inceput sa se organizeze pentru a se coaliza intr-o singura mare forta care sa se opuna aliantei de guvernare, PMP nu a fost contactat pentru a face parte din aceasta coalitie.

    Vasile Blaga, presedintele PDL, a declarat ca nu a fost contactat de nimeni de la PMP pentru o coalitie. "Nu m-a contactat nimeni de la PMP, se omoara intre ei", a declarat Blaga.

    http://www.ziare.com/partidul-miscarea-populara/cristian-preda/sedinta-pmp-zguduita-de-tensiuni-mai-multi-lideri-isi-doresc-presedintia-partidului-1301766

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri