Google Translate

vineri, 6 iunie 2014

Cu tristete... despre Crin Antonescu! Elena Udrea loveste... fara mila!

 
"Iohannis l-a trădat până la capăt pe Antonescu"
 
Liderul Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea, susține că edilul Klaus Iohannis l-a trădat "până la capăt" pe fostul președinte al PNL, Crin Antonescu.
             
"Eu de câteva luni le pun o întrebare celor de la PNL: dacă ei sunt siguri pe parteneriatul Iohannis - Antonescu, pentru că mie nu-mi părea deloc certă loialitatea lui Iohannis în tandemul acesta. Mă rog, probabil că ori nu voiau să comenteze, ori n-au intiuit ce se va întâmpla. M-am așteptat ca Iohannis să-l trădeze până la capăt pe Antonescu, pentru că, până la urmă, trădarea a făcut doar retragerea lui Antonescu mai amară. De altfel, Crin Antonescu era în scădere, era în situația în care nu mai prezintă șanse de a intra în turul II, nicidecum să-l bată pe Victor Ponta, și probabil că atunci era inevitabilă (retragerea). Însă s-a întâmplat printr-o trădare, trădarea lui Iohannis",
a declarat Udrea, joi seară, la Realitatea Tv, fără să prezinte dovezi sau să argumenteze.
 
 Crin Antonescu a declarat recent că liberali precum Ludovic Orban și Teodor Atanasiu promovau în spațiul public ideea înlocuirii sale din funcția de prezidențiabil cu Klaus Iohannis, acțiune de care primarul Sibiului nu era străin.
 
"Klaus Iohannis nu era luat pe nepregătite, de vreme ce unii oameni deja umblau prin oraș vorbind că nu mai pot traversa că-i prind cetățenii și-i spun să-l pună pe Iohannis și nu pe Antonescu. Klaus Iohannis era în temă cu asta", a declarat Antonescu, marți seară, la Realitatea Tv.
 
==================================================
=====================================================================
 
Antonescu arată cum jocurile pe axa
Iohannis - Orban - Atanasiu
au condus la retragerea sa

Crin Antonescu a făcut, luni seară, într-o intervenție telefonică la Realitatea Tv, o serie de dezvăluiri din culisele PNL care aruncă o nouă lumină asupra retragerii sale.

Antonescu spune că liberali precum Ludovic Orban și Teodor Atanasiu, prezenți aproape zilnic la televizor, expuneau un discurs standard: oamenii "din stradă" cer candidatura lui Klaus Iohannis la Președinție și un pas înapoi din partea lui Crin Antonescu. Klaus Iohannis era "în temă" cu placa repetată, spune Antonescu, care precizează că Orban și Atanasiu nu ar fi avut avut acest discurs dacă n-ar fi știut că edilul Sibiului vrea să ajungă la Cotroceni.
 

Crin Antonescu a arătat că a renunțat la candidatura la prezidențiale pentru că în PNL există mai multe grupuri de interese și nu și-a putut continua demersul în lipsa unei unități a partidului.
 
"Puteam eu, față de partidul pe care l-am condus, și care este PNL, puteam să-mi permit ca până în luna august la dvs să vină un liberal care să spună 'Antonescu este cel mai bun, Antonescu trebuie să candideze, Iohannis n-are nicio șansă', altul să se ducă la un alt post de televiziune și să spună, cum spuneau cei doi domni (Orban și Atanasiu - n.r), 'Iohannis trebuie să candideze că îmi spune mie lumea pe stradă că Antonescu nu și Iohannis da'?. Eu nu pot să fac asta pentru că n-avem timp, pentru că nu puteam expune partidul la așa ceva și pentru că, din punctul meu de vedere, a apăra până la capăt imaginea unui partid este mai important decât să mă bat pentru o candidatură care avea șansele ei", a declarat Crin Antonescu.

Citește și: Iohannis: Îmi doresc să fiu președintele României. Am șanse rezonabile să-l bat pe Ponta


Liberalul spune că a făcut pasul înapoi crezând că asta va conduce la o opțiune unită a PNL.
 
"Am mari îndoieli că un om cinstit ajuns președintele României nu va fi supus unei mari dezamăgiri. Dar atâta timp cât am simțit în spatele meu toată echipa am dat toate bătăliile și am fost în prima linie. În momentul în care în spate trupele se răsfiră și opțiunile se despart, singura șansă ca partidul să aibă o opțiune unită, să câștige timp, singura șansă ca în ceea ce se cheamă dreapta sau opoziția anti-Ponta să se facă repede un alianiament comun era asta. Eu n-am avut nicio ezitare s-o fac, n-am nici cel mai mic regret și nu știu dacă va fi suficient", a mai arătat Crin Antonescu.
 
Fostul președinte al PNL spune că Iohannis nu era străin de discursul promovat de Orban și Atanasiu și dezvăluie că, întrebându-l recent dacă vrea să candideze la președinție, Iohannis a cerut o serie de măsurători sociologice.
 
"Klaus Iohannis nu era luat pe nepregătite, de vreme ce unii oameni deja umblau prin oraș vorbind că nu mai pot traversa că-i prind cetățenii și-i spun să-l pună pe Iohannis și nu pe Antonescu. Klaus Iohannis era în temă cu asta. N-am avut, din păcate, o discuție tranșantă, atunci când am discutat ultima oară, luni seară, cred, și l-am întrebat 'vrei să candidezi la Președinție, crezi că ești mai bine plasat, facem o discuție despre asta' și a spus că nu, n-ar vrea, dar totuși să facem niște studii până prin luna august. Și atunci decât să fac studii până în luna august prefer, cu ce ține de mine, să dau șansa grăbirii lucrurilor și adunării cât mai largi în primul rând a PNL, dar poate mai mult decât atât, în spatele unui candidat care să aibă o șansă.
 
 (...) De alde dl. Orban și dl. Atanasiu, cu care nu am nimic personal, că nu am nici cu dl Zgonea, n-ar fi umblat prin oraș povestind cum le cere lor lumea să schimbe candidatul dacă n-ar fi știut că dl Iohannis dorește să candideze. Astea sunt lucruri pe care cei cu oarecare experiență politică le știu", a mai spus liderul liberal.

Citește și: De câți ani se gândește Iohannis la Președinție

- See more at: http://www.dcnews.ro/antonescu-arata-cum-a-fost-lucrat-pe-axa-iohannis-orban-atanasiu_444901.html#sthash.Rs1Vf30c.F5vX3fZz.dpuf
==========================================
======================================================
===================================================================

7 comentarii:

  1. "28 mai 2014. ATENTIE! Revin asupra deciziei, la cererea unor buni si vechi prieteni! Cine poate face comentarii? Oricine! Responsabilitatea revine fiecaruia! Sper ca cei predispusi la injuraturi, sa comute canalul! Multumesc!"
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    Gata, a murit şi blogul ăsta la fel ca şi celelalte. Păcat că administratorul schimbă "regulile din mers", la fel ca în politica de kkt a românilor. Eu, unul dintre cei din-tîi care "m-am afiliat acestui blog" nu mai am ce comenta aici. Nu mai am nici oponent, nico corespondent. Rămîneţi cu bine cu tonţii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si aici si-a bagat dracu coada, ca peste tot in Romania!
      Asta e!

      Ștergere
  2. Sa ne scrii cand ajungi unde- ai plecat!
    ,,Nu mai am nici oponent, nico corespondent. Rămîneţi cu bine cu tonţii!" Bine ca esti tu destept!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei rapanosule, omul ala a ajuns tocmai la Obama, mangaia-i-ai banana.

      Ștergere
    2. La banana lui Obama suje boierul de Nana...

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri