Google Translate

joi, 26 iunie 2014

De ce Traian Băsescu il uraste de moarte pe Dan Voiculescu? Poate si din aceasta cauza! Dosarul ALRO... explozie cu efect devastator?!? Milioane de euro... date mita? La cel mai inalt nivel? Trebuie sa aflam adevarul! Vinovatii, sa plateasca!


Dosarul ALRO răbufneşte din dulapul cu “scheleţi” al preşedintelui.
Naiva Nuţi, dorind să lovească în Tăriceanu cu bileţelul roz, uită ce duhori emană din înregistrările făcute de DNA pentru favorizarea ruşilor pe care îi dirijau Stolojan, Cocoş şi Udrea prin catacombele de la Cotroceni.

Codruţ Şereş, ministrul Economiei pe atunci, întreba unde a rămas valiza cu milioanele de dolari a ruşilor. A fost obligat să demisioneze şi i s-au înscenat dosare de trădare şi spionaj.

Deşi face mare agitaţie cu un bileţel roz care s-a făcut galben de când a fost scos de la naftalină, Elena Udrea uită că şi Traian Băsescu a fost acuzat de trafic de influenţă în favoarea unor grupuri de interese. Revoltată că Parlamentul va adopta declaraţia prin care îi cere preşedintelui Traian Băsescu să demisioneze din cauza scandalului Mircea Băsescu-Bercea Mondial, şefa PMP şi-a mobilizat ieri parlamentarii să boicoteze şedinţa plenului, afişându-se cu un mare bileţel roz menit să-i bată obrazul celui care a propus cererea de demisie a şefului statului: Călin Popescu Tăriceanu.

Asta după ce, cu o zi înainte, Udrea a depus o plângere penală la DNA împotriva lui Tăriceanu, acuzându-l că, pe când era premier a făcut trafic de influenţă în favoarea lui Dinu Patriciu, pentru că i-a cerut, în 2007, preşedintelui Băsescu să intervină în justiţie pentru omul de afaceri.

În 2006 însă, Traian Băsescu semna o rezoluţie în care îi cerea fostului ministru al Economiei  Codruţ Şereş să intervină în favoarea companiei Marco - care deţine Alro Slatina.
"Rog analizaţi scrisoarea şi dispuneti măsuri în conformitate cu interesele Guvernului şi, dacă este posibil, şi cu interesele economiei naţionale",
scria şeful statului în rezoluţie, documentul fiind datat 17.04.2006, când Alro voia energie ieftină.

Documentul a fost făcut public de preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu.
"Îl acuz public de trafic de influenţă. Avem un document, o rezoluţie semnată Traian Băsescu prin care îi solicită fostului ministru Şereş să intervină în favoarea unor grupuri de interese. Acesta este moralul Traian Băsescu, omul drept, cinstit, care vede peste tot interese numai în ograda sa, nu",
declara Dan Voiculescu, în ianuarie 2007, într-o conferiţă de presă.

Liderul conservator i-a cerut şefului statului să explice românilor de ce a intervenit în favoarea anumitor grupuri de interese şi l-a acuzat de minciună şi făţărnicie. 
“Dacă Băsescu nu consideră act de normalitate biletul lui Tăriceanu, atunci şi acest act întruneşte condiţiile penale. Să judecăm pe toţi cu aceeaşi unitate de măsură”,
a mai spus Dan Voiculescu.

Traian Băsescu nu a dat nici o explicaţie, aşa cum i s-a cerut, ci a dezminţit, Preşedinţia transmiţând că este vorba despre o “procedură uzuală”.

Trafic de influenţă în favoarea ALRO. Dosarul ALRO a fost pus la dospit şi curăţat de probele care incriminau implicarea Administraţiei Prezidenţiale şi a unui grup de interese pentru favorizarea investitorilor ruşi care cumpăraseră ALRO Slatina. Ruşii erau disperaţi să maximizeze profitul prin accesul la energie ieftină. “Băieţii deştepţi” aveau însă carnetul de dans complet, aşa încât ruşii au învăţat “cum e mersul”. Ei trebuiau să ajungă la Cotroceni, cât mai sus, de unde să vină ordinul de acces la sursa ieftină de energie.

Elena Udrea era consilierul de suflet al preşedintelui Băsescu, Theodor Stolojan avea inima deschisă spre investitorii ruşi, iar Dorin Cocoş ştia ca nimeni altul unde trebuie să parchezi interesele. Interceptările din dosarul ALRO arătau circuitul traficului de influenţă pe aceşti stâlpi ai regimului. Problema însă se înţepenea la ministrul Economiei, Codruţ Şereş, care nu putea favoriza un mare consumator de dragul intereselor ilegale.


Traian Băsescu intervine însă pentru a deschide calea ruşilor cu o rezoluţie pusă pe memoriul ALRO. El arată acum, după atâţia ani, implicarea grupului de la Cotroceni pentru a impune măsuri economice în afara cadrului legal. Procurorii DNA au avut mare grijă să şteargă urmele acestui circuit infracţional. Mai mult, Codruţ Şereş şi Partidul Conservator au fost nevoiţi să iasă din coaliţia de guvernare.

Împotriva lui Şereş, s-a dezlănţuit cu forţă maşina de represiune, mai ales după ce el a întrebat unde s-au oprit valizele cu milioane de dolari cărate de investitorii estici prin Bucureşti.

Sursa: Bileţelul lui Băsescu pentru ministrul Şereş
=======================================
DOSARUL ALRO (1):

DOSARUL ALRO (1): Pentru cine fac umbra Codruta... de medialert
==========================================
OANA STANCU si DOSARUL ALRO (2):

OANA STANCU si DOSARUL ALRO (2): Pentru cine... de medialert
===============================================

14 comentarii:

  1. Băsescu: Parlamentul României a FRATERNIZAT cu clanul Bercea.
    Acest clan a fost condamnat prima dată în mandatul meu. • 26 Iun 2014 •
    ---------------------------------
    Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că declaraţia Parlamentului prin care i se cere demisia este "un lucru extrem de grav", "o acţiune de intimidare a justiţiei", el acuzând Legislativul că "a fraternizat cu clanul Bercea".

    Declaraţia a fost făcută de şeful statului pe Aeroportul Otopeni, înainte de plecarea la lucrările Consiliului European, care au loc joi şi vineri.

    Întrebat ce părere are despre declaraţia adoptată ieri de Parlament, prin care i se cere demisia, şeful statului a spus: "Este o declaraţie a Parlamentului care preia integral susţinerile clanului Bercea şi care judecă înaintea justiţiei. Este, în opinia mea, un lucru extrem de grav pe care l-a făcut Parlamentul, o acţiune de intimidare a justiţiei, pentru că toată declaraţia se susţine pe afirmaţiile, pe frânturile de filmări pe care le-a oferit clanul Bercea".

    Preşedintele a afirmat că, din acest motiv, spune că Parlamentul "a fraternizat cu clanul Bercea".

    Totodată, Traian Băsescu a ţinus să sublinieze faptul că acest clan a fost condamnat în mandatul său.

    "Aţi aflat din declaraţia directorului SRI că acest clan este în atenţia structurilor de securitate din 2001. Nimeni nu observă două lucruri fundamentale: în primul rând faptul că pentru prima dată membrii acestui clan, în frunte cu liderul clanului, au fost condamnaţi în mandatul meu". Apoi, nimeni nu ia în consideraţie punctele de vedere ale celui acuzat (Mircea Băsescu - n.r.), ci totul se sprijină pe afirmaţiile şi probele prezentate de acest clan", a spus Băsescu.

    Preşedintele a adăugat, de asemenea, că nimeni nu ia în coniderare faptul că fratele său a făcut denunţul de şantaj şi anul trecut, şi anul acesta.

    În plus, Traian Băsescu a arătat că s-a abţinut să facă orice fel de declaraţie, deşi a afirmat că ştie punctul de vedere al fratelui său, pentru că nu vrea să se spună că influenţează Justiţia.

    La finalul declaraţiei, preşedintele a lovit din nou Antena 3.

    Parlamentul a adoptat, miercuri, declaraţia prin care se cere demisia preşedintelui Traian Băsescu, urmare a scandalului în care e implicat fratele său, Mircea Băsescu.

    Plenul comun al celor două Camere a adoptat declaraţia cu 344 voturi "pentru", niciun vot "împotrivă" şi 17 abţineri, în condiţiile în care parlamentarii PDL şi PMP au absentat, iar UDMR s-a abţinut de la vot. Adoptarea declaraţiei de către Parlament nu are consecinţe juridice.

    Fratele preşedintelui este acuzat că, în perioada 20 februarie 2011 - 22 februarie 2012, ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Căpăţână, pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care Sandu Anghel era judecat pentru tentativă de omor, respectiv că şi-a înjunghiat un nepot.

    Anchetatorii susţin că, în schimbul banilor, Mircea Băsescu ar fi promis că va interveni la judecători să dispună fie condamnarea lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, la o pedeapsă mai mică, fie punerea în libertate.

    VIDEO. Mircea Băsescu recunoaşte că a luat bani să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial: La mine au ajuns 250.000, mi s-a pus MORMANUL DE DOLARI în braţe. Traian Băsescu ştie.

    Sursa: http://www.antena3.ro/politica/basescu-parlamentul-romaniei-a-fraternizat-cu-clanul-bercea-acest-clan-a-fost-condamnat-prima-data-258516.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O familie de interlopi penali, al carui Sef de clan a scos tara,interesele nationale la mezat. De ani de zile, prosteste "prostii" cu aere de Justitiar, de proptitor nr.1 al Justitiei! Prostilor indobitociti, de pomana le dai video-casete cu "zisele si facutele" mafiotului Mircea Basescu... ei tot nu vad, nu aud, nu pricep!
      Bravos,natiune! Spalati-va cu ei pe cap!

      Ștergere
  2. Jurnalisul Victor Ciutacu a reacționat prompt față de declarațiile oferite, joi, presei de către președintele Traian Băsescu, de pe Aeroportul Henri Coandă, referitor la declaraţia Parlamentului de ieri în cazul Mircea Băsescu - Bercea Mondial.

    "Este, în opinia mea, un lucru extrem de grav pe care l-a făcut Parlamentul, o acţiune de intimidare a justiţiei, pentru că toată declaraţia se susţine pe afirmaţiile, pe frânturile de filmări pe care le-a oferit clanul Bercea. (...) Reacția mea este la întrebarea dumneavoastră și la declarația politică a Parlamentului care deja a fraternizat cu clanul Bercea. Asta este realitatea României de astăzi. Spun fraternizat cu clanul Bercea pentru că este preluată și impregnată de punctele de vedere exprimate de Antena 3, reprezentanții clanului și în general abordează realitățile, între ghilimele, clanului Bercea", a acuzat președintele Traian Băsescu, în declarație de presă susținută pe Aeroportul Internațional "Henri Coanda", înainte de plecarea în Belgia.

    Victor Ciutacu a reacționat față de acuzele sefului de stat la adresa Parlamentului, atrăgându-i atenția că face o mare confuzie. "Domnu' comandant, FRATE-TĂU a luat bani de la clanul Bercea, nu Parlamentul, care zici tu că a FRATERNIZAT cu Mondialii", a scris jurnalistul România TV pe Facebook.

    - See more at: http://www.dcnews.ro/victor-ciutacu-reac-ie-vehementa-dupa-acuzele-lui-basescu_447057.html#sthash.m396zX93.dpuf

    RăspundețiȘtergere
  3. MOTIVAREA deciziei de condamnare a Monicăi Iacob Ridzi:
    Faptele sunt de o "gravitate extremă" după tentativa distrugerii probelor.
    ----------------------
    Faptele fostului ministru al Tineretului Monica Iacob Ridzi sunt de o "gravitate extremă", după ce aceasta a angrenat persoane în tentativa sa de a şterge urmele informatice ale infracţiunilor de corupţie pe care le-a comis, arată instanţa supremă, în motivarea deciziei de condamnare a acesteia.

    Instanţa supremă a redactat motivarea deciziei prin care Monica Iacob Ridzi a fost condamnată la cinci ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupţie, în dosarul manifestărilor organizate în 2009 de Ziua Naţională a Tineretului.

    În documentul de peste 870 de pagini, cei trei judecători - Iulian Dragomir, Rodica Cosma şi Francesca Vasile - arată că faptele fostului demnitar şi ale tuturor complicilor sunt dovedite de probele adunate de procurorii anticorupţie, dar şi de cele rezultate pe parcursul cercetării judecătoreşti.

    De asemenea, cei trei magistraţi explică în detaliu de ce fostul ministru şi ceilalţi inculpaţi din dosar au fost condamnaţi la pedepse cu executare sau cu suspendare.

    "Înalta Curte mai are în vedere că exercitarea abuzivă de către inculpata Iacob-Ridzi Monica-Maria a atribuţiilor de serviciu s-a materializat şi în aceea că a folosit resursele financiare ale MTS alocate Zilei Naţionale a Tineretului pentru realizarea şi difuzarea unor produse publicitare prin care şi-a promovat imaginea de om politic fapt ce contravine prevederilor art. 22 din Legea nr.500/2002 privind finanţele publice, care instituie în sarcina ordonatorilor de credite obligaţia de a angaja şi de a utiliza creditele bugetare pentru cheltuieli strict legate de activitatea instituţiilor publice şi cu respectarea dispoziţiilor legale", se arată în documentul instanţei.

    Judecătorii arată că faptele Monicăi Iacob Ridzi sunt de o "gravitate extremă" şi descriu tabloul infracţional conturat la nivelul ministerului drept unul "dezolant".
    --va urma-

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Înalta Curte mai are în vedere că în arhitectura traseului infracţional din speţă se înscriu cu o egală gravitate extremă infracţiunile informatice săvârşite de inculpaţii Iacob-Ridzi Monica-Maria şi Mărcuţă Marius-Mihail pentru zădărnicirea aflării adevărului în cauză şi care evidenţiază de altfel persistenţa fostului ministru, inculpata Iacob-Ridzi Monica-Maria în ascunderea urmelor de tip informatic ale infracţiunilor deja comise, sens în care din dispoziţia acesteia, coinculpatul Mărcuţă Marius-Mihail, temându-se ca acele probe datorită conţinutului lor, îi pot incrimina a hotărât să cheme la sediul MTS pe martorul Meşină Dan Paul - specialist IT, pentru a şterge definitiv din calculatoarele de serviciu e-mail-urile în scopul de a nu mai putea fi recuperate şi folosite ca probe de organele de urmărire penală (a se vedea în acest sens declaraţia martorului susmenţionat dată sub prestare de jurământ în faţa instanţei de judecată, care configurează cu exactitate un tablou infracţional dezolant al activităţilor infracţionale ce se comiteau în Ministerul Tineretului şi Sportului chiar şi după declanşarea scandalului public naţional cu referire la aceleaşi fapte)", notează cei trei judecători.

      ICCJ mai arată în motivare că gravitatea faptelor este dată de pluralitatea actelor de executare care dovedesc perseverenţa infracţională a inculpaţilor nominalizaţi, cât şi de pluralitatea de infractori din dosar.

      Judecătorii mai spun că au avut în vedere fiecare aspect circumstanţial ce ţine de persoana celor inculpaţi în acest caz, precum informaţii apte să circumstanţieze persoana inculpaţilor, ca şi nevoia de reeducare şi posibilitatea lor de reinserţie socială după executarea unei sancţiuni de drept penal, starea psiho-fizică a fiecăruia, particularităţile psihice ale acestora, mediul social, comportamentul inculpaţilor înainte şi după săvârşirea infracţiunii, faptul că nu au antecedente penale, sunt căsătoriţi, unii au copii, au studii universitare în diferite specialităţi, cu menţiunea că "evaluarea gravităţii faptelor infracţionale trebuie analizată în legătură necesară cu vinovăţia şi atitudinea psihică faţă de faptele comise şi urmările acestora".
      -va urma-

      Ștergere
    2. "Or, din acest ultim punct de vedere, se reţine că toţi inculpaţii din prezenta cauză au avut o atitudine constantă de negare a infracţiunilor imputate, ceea ce însă nu reflectă decât poziţia lor procesuală subiectivă pentru a nu fi atrasă răspunderea penală pentru săvârşirea aceloraşi fapte şi care însă este infirmată de amplul material probator administrat în cauză (...) Din examinarea coroborată a probelor administrate în cursul procesului penal pornit împotriva lor rezultă fără echivoc existenţa faptelor infracţionale şi săvârşirea cu vinovăţie în forma intenţiei a acestora", se arată în motivare.

      Închisoarea cu executare în cazul Monicăi Ridzi, pentru conformarea ei la valorile sociale

      În motivare, judecătorii arată că "analizarea gravităţii concrete a faptelor, influenţată de mobilul şi scopul acestora, în procesul de individualizare judiciară a pedepselor ce vor fi aplicate în cazul infracţiunilor săvârşite în speţă generează, în consecinţă, gradualizarea pedepselor ce se vor aplica în cauză".

      Instanţa subliniază că Ridzi a dispus plata a peste 2,7 milioane de lei din bugetul Ministerului Tineretului şi Sportului (MTS) pe care îl conducea, pentru prestaţii neefectuate sau supraevaluate.
      -va urma-

      Ștergere
    3. "Înalta Curte reţine că acţiunile infracţionale comise în speţă de totalitatea inculpaţilor nominalizaţi trimişi în judecată şi, în primul rând, participarea la simularea derulării unei proceduri de achiziţie, la divizarea achiziţiei în trei contracte şi la recepţionarea fictivă a prestaţiilor, acţiuni ce au avut drept rezultate crearea instrumentelor comerciale (...) şi a actelor justificative care au permis inculpatei Iacob-Ridzi Monica-Maria să dispună plata din bugetul MTS către firme a sumei de 2.737.743,35 lei, pentru prestaţii neefectuate sau supraevaluate, iar societăţilor comerciale Artisan Consulting şi Compania de Publicitate Mark să obţină în acelaşi cuantum avantaje materiale şi care întrunesc în drept elementele constitutive ale infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată dacă funcţionarul public a obţinut pentru altul un avantaj patrimonial", se arată în motivare.

      Judecătorii mai spun că faptele incriminate în dosar au fost săvârşite "printr-un mecanism extrem de insidios, în care au primat activităţile fostului ministru, inculpata Iacob-Ridzi Monica-Maria, constând în antrenarea celorlalţi inculpaţi la săvârşirea, în calitate de coautori sau complici, a infracţiunilor menţionate ce desemnează o altă formă de manifestare a comportamentului său abuziv care, în contextul funcţiei deţinute, imprimă faptelor sale o gravitate deosebită".

      Totodată, arată magistraţii, referitor la participaţia Ioanei Elena Vârsta - fost consilier al Monicăi Ridzi -, se are în vedere că activităţile infracţionale ale acesteia au fost substanţiale şi s-au derulat pe tot traseul faptelor infracţionale consumate în perioada 17 martie - 22 mai 2009, ea fiind cea care a asigurat, în baza unei înţelegeri prealabile cu fostul ministru, punerea în aplicare a planului conceput de aceasta.

      (...) (...)

      http://www.mediafax.ro/social/motivarea-deciziei-de-condamnare-a-monicai-iacob-ridzi-faptele-sunt-de-o-gravitate-extrema-dupa-tentativa-distrugerii-probelor-12837143

      Ștergere
  4. EXPLOZIV! Clanul mafiot care a incalecat Romania, este clar FAMIGLIA PDL:
    Bercea a ajuns la Mircea prin intermediul unui alt interlop, pe numele său Marian Căpăţână, un individ căsătorit cu o solistă de la Teatrul Fantasio din Constanţa, şi care gravita de mai multă vreme, ca un hemoroid, pe lângă imbecilul de frate-său. Acest Căpăţână se laudă că este verişor cu primarul Aradului, Gheorghe Falcă. Iar cunoscătorii ştiu că Falcă a intervenit, la un moment dat, în favoarea lui pentru a obţine, în timpul guvernării PDL, un contract la o subsidiară a Hidroelecrica.

    Search: https://www.google.ro/search?sourceid=navclient&aq=hts&oq=&hl=ro&ie=UTF-8&rlz=1T4NDKB_enRO543RO543&q=C%c4%83p%c4%83%c5%a3%c3%a2n%c4%83+se+laud%c4%83+c%c4%83+este+veri%c5%9for+cu+primarul+Aradului%2c+Gheorghe+Falc%c4%83.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. STAREA NATIUNII :
      LEGATURILE DINTRE FALCA , PRIMARUL ARADULUI SI MARIAN CAPATANA.
      •OMUL-CHEIE DIN DOSARUL M. BĂSESCU, vărul lui Gheorghe Falcă
      •Marian Căpăţână, abonat la contracte cu Hidroserv şi Hidroelectrica în timpul Guvernării PDL
      •Acest Marian Căpăţână (reținut în scandalul mitei acordate fratelui președintelui, Mircea Băsescu) se laudă că este verişor cu primarul Aradului, Gheorghe Falcă. Iar cunoscătorii ştiu că Falcă a intervenit, la un moment dat, în favoarea lui pentru a obţine, în timpul guvernării PDL, un contract la o subsidiară a Hidroelectrica.
      •Tot el a preluat, de la fiica lui Mircea Băsescu, firma prin care acesta era acuzat că a făcut afaceri cu armament.
      •Marian Căpăţână, cel care i-a făcut lipeala cu Mircea Băsescu lui Bercea Mondial, şi cel care îl va îngropa recunoscând acuzaţiile aduse de procurori, este vărul primarului Aradului, Gheorghe Falcă, finul lui Băsescu, şi a apărut brusc, în peisajul judeţului Olt, cu puţin timp înainte de campania electorală pentru prezidenţialele din 2009, fiind băgat pe gât de Vasile Blaga şi Răzvan Murgeanu, actualul consilier prezidenţial. Aşa se leagă şi afirmaţia lui Bercea, din faţa sediului DNA, că a apelat şi la V. Blaga.
      •Dar ăsta este un amănunt minor pe lângă ce o să vă spunem în continuare. Dacă s-ar verifica listele cu convorbirile telefonice din anii 2010-2011 s-ar vedea de câte ori, direct, Gheorghe Falcă a sunat, spre a ruga să fie ajutat, pe directorii zonali din Oltenia ai Hidroserv şi Hidroelectrica. Unul dintre aceşti directori, Marian Chitea, care spera să ajungă director la Bucureşti, îi şi botezase un puradel lui Bercea. Sursele noastre spun că, la şedinţele de campanie, Marian Căpăţână venea cu un bici, pe care îl pocnea ameninţător, şi le spunea celor prezenţi că el aşa îşi struneşte angajaţii. Marian Căpăţână se lăuda încă de atunci cu relaţia sa de prietenie cu Mircea Băsescu. El le povestea apropiaţilor că îi zugrăvise sediul firmei şi un apartament şi aşa deveniseră amici.
      •Vorbim însă despre o relaţie extrem de strânsă. Pe care, fratele lui Mircea, Traian, ar trebui să fie invidios. Mai ales că acest Căpăţână este un dobitoc sărit de pe fix, cu accente de sadism. Foştii lui angajaţi povestesc cum l-a bătut cu biciul pe unul dintre ei deoarece, deşi Căpăţână îi aruncase o bacnotă de 50 de lei să omoare un câine care îl supărase, omul acela a refuzat. Iar cretinul ăsta este prieten la cataramă cu fratele preşedintelui. Atât de prieten încât l-a determinat pe Mircea Băsescu să-l primească în casă pe Bercea Mondial. Să nu mai vorbim că se folosea de numele lui în cele mai penibile situaţii. Doar pentru a epata.

      http://www.jurnalulbucurestiului.ro/starea-natiunii-legaturile-dintre-falca-primarul-aradului-si-marian-capatana/

      Ștergere
  5. Bueiiii, românii, opincarii noştri ie proşti de bubuie! Cît de dobitoc poţi să fii, ca să votezi şi a 2-a oară un cioflingar şi un escroc ca Băşinescu? Vorba unuia de mai sus: "spălaţi-vă cu el pe chelie"! Ieu aş completa pentru cei care l-aţi votat şi cu : "sugeţi-i-aţi mucii!" S-aude acolo în fund la Czar/Petrică-puţă mică-creiere de furnică şi la Curleonul?

    RăspundețiȘtergere
  6. Baconschi a postat pe Facebook o scrisoare prin care o anunţă pe Udrea de DEMISIA sa din PMP: "Am încheiat un capitol, fără să-mi modific valorile" - FOTO.
    **********************************
    Fostul ministru de Externe Teodor Baconschi a postat, joi, pe Facebook, o scrisoare adresată preşedintelui PMP, Elena Udrea, prin care o anunţă că demisionează din formaţiunea pe care o conduce.

    "Am încheiat un capitol, fără să-mi modific valorile", a scris Baconschi, joi după-amiază, pe contul său de Facebook.

    El a postat sub acest text o scrisoare de demisie, adresată liderului PMP Elena Udrea.

    "Doamnă Preşedinte, subsemnatul Teodor Baconschi - membru fondator al Partidului Mişcarea Populară - vă rog să primiţi demisia mea din formaţiunea pe care o conduceţi", se arată în mesajul, scris de mână, adresat Elenei Udrea.

    Teodor Baconschi afirma, în 10 iunie, potrivit RFI, că preşedintele Traian Băsescu şi-a ales urmaşul, în persoana Elenei Udrea, el menţionând că la Congresul formaţiunii intelectualii din partid au fost "evacuaţi şi marginalizaţi", ca la PDL, şi că pe termen scurt va sta în banca sa şi va observa.

    Primul congres al PMP a ales, în 7 iunie, membrii noilor foruri de conducere ale partidului. Baconschi a candidat pentru o funcţie de vicepreşedinte, pentru strategii şi relaţii politice, dar aceasta a fost obţinută de Ştefan Vlaston. Pentru acest post de vicepreşedinte au fost cinci candidaţi: Teodor Baconschi, Adrian Papahagi, Ştefan Vlaston, Radu Mihai Cristescu şi Iulia Mirescu.

    http://www.mediafax.ro/politic/baconschi-a-postat-pe-facebook-o-scrisoare-prin-care-o-anunta-pe-udrea-de-demisia-sa-din-pmp-am-incheiat-un-capitol-fara-sa-mi-modific-valorile-foto-12841341

    RăspundețiȘtergere
  7. Ligheanul lui chiorete ia apa. Sariti basitilor, ca- si uda parul parasuta!

    RăspundețiȘtergere
  8. La base la poarta este- o mata moarta, cine- o rade si- o vorbi...

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri