Google Translate

vineri, 27 iunie 2014

Felicitari, Crin Antonescu! Ce partid, ce functii, ce preşedinţie... Bravo, barbate! Viitorul sotiei, conteaza! Update. Crin Antonescu, chiar a fost TURNĂTOR LA SECURITATE?






















"Crin Antonescu a renunţat la tot ca să își pună soția vicepreședinte al PE"
ne-o spune/argumenteaza prietena de partid a celor doi,
Doamna Norica Nicolai.

 ------------------------------------

 Europarlamentara PNL Norica Nicolai s-a declarat miercuri seară categoric" împotriva fuziunii cu PDL şi a afirmat că fostul preşedinte al partidului, Crin Antonescu, a renunţat la tot „ca să își pună soția vicepreședinte al Parlamentului European".
"Crin Antonescu nu cred ca mai poate reveni vreodată în fruntea PNL sau să mai fie candidat la alegerile prezidențiale. Din păcate, pentru un preț prea mic, Crin Antonescu a pierdut partidul. Ca să își pună soția vicepreședinte al Parlamentului European, Crin Antonescu a renunțat la tot",
a declarat Norica Nicolai la Realitatea Tv.

Întrebată dacă este de acord cu fuziunea PNL-PDL, europarlamentara a răspuns „categoric nu!". „Pot discuta despre o înţelegere, dar această înţelegere nu face decât să amestece problemele majore ale clasei politice româneşti. )...) PDL e partidul care a făcut foarte mult rău României. Eu cred că trebuie să existe o anume decentă. Putem colabora, pentru că compromisurile se fac în politică. Dar nu avem aceleaşi valori", a adăugat Norica Nicolai.

Liberala a mai explicat că bipolaritatea scenei politice româneşti va folosi partidelor care pot decide realizarea unor majorităţi parlamentare şi guvernamentale, precum UDMR. "Cui profită o dreapta puternică? Vom avea două blocuri politice şi un partid-arbitru. UDMR. Niciun partid nu va avea 50% că să guverneze singur. UDMR va decide cine guvernează. Dacă ne uităm în Europa că nu există bipolarism politic", a arătat Norica Nicolai.

Reamintim că, după alegerile europarlamentare din 25 mai, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat demisia în bloc a conducerii partidului, în frunte cu el însuşi, precum şi retragerea sa din cursa pentru Palatul Cotroceni. Liberalii au demarat ulterior negocieri în vederea fuziunii cu PDL şi a desemnării unui candidat unic pentru alegerile prezidenţiale din luna noiembrie.

Sursa: http://www.ziuanews.ro/politica/norica-nicolai-crin-antonescu-a-renuntat-la-tot-ca-sa-i-i-puna-sotia-vicepresedinte-al-pe-125601
--------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------

  • Cum a distrus Crin Antonescu PNL în cinci ani de mandat
În cinci ani de mandat la conducerea Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu a reuşit să pună la pământ una dintre cele mai vechi şi mai respectate formaţiuni politice din România. În acelaşi timp, Antonescu şi aliaţii săi au făcut jocul lui Traian Băsescu, care se visează din nou lider al dreptei româneşti. ZIUAnews vă prezintă jocurile murdare prin care Antonescu a dărâmat partidul, i l-a servit pe tavă lui Traian Băsescu şi a înșelat toate aşteptările liberalilor de rând.
 
Sorin Roşca Stănescu, cartea sacrificată de Crin Antonescu în trădarea USL
A doua zi după alegerile europarlamentare, lumea liberală a aflat cu stupoare că Sorin Roşca Stănescu este în continuare membru al PNL. Senatorul fusese exclus din partid în noiembrie anul trecut, după o serie de atacuri susţinute la adresa partenerilor din USL, în special a premierului Victor Ponta. Biroul Politic Naţional decisese excluderea din partid a fostului jurnalist, urmând ca decizia să fie validată la o dată ulterioară de Delegaţia Permanentă. În luna februarie, Antonescu şi oamenii săi au lansat zvonurile potrivit cărora forul conducător al PNL ar fi aprobat excluderea. Spre surprinderea până şi a senatorului, Antonescu a anunţat însă că Roşca Stănescu a rămas tot timpul membru al partidului. Toată stratagema nu a fost decât o nouă dovadă a jocului la două capete făcut de Antonescu.
 
Dezastrul de la alegeri
Politica nesăbuită a lui Antonescu nu a rămas fără efect în rândul electoratului. După succesul răsunător de la alegerile din 2012, sub egida USL, liderul PNL a decis, după cum se ştie, să rupă alianţa şi partidul să participe la alegeri pe liste separate. Desigur, rezultatul a fost un adevărat dezastru - liberalii au obţinut cel mai slab rezultat din 2000 încoace, atunci când au plătit preţul guvernării CDR.
 
Iohannis, calul troian al lui Băsescu
Omul adus de Antonescu în partid, Klaus Iohannis, a făcut unul dintre jocurile cele mai murdare. Sub aparenţa unui om integru, dedicat doctrinei liberale, primarul din Sibiu a fost pionul otrăvit al lui Băsescu în PNL. Împreună cu preşedintele său, „neamţul" a fost unul dintre artizanii ruperii USL, unul dintre primii paşi făcuţi către distrugerea partidului. Mişcarea avea să se întoarcă precum un bumerang împotriva sa, pentru că Iohannis l-a părăsit imediat după catastrofa de la alegerile europarlamentare.
 
 
Mazilirea brutală a opozanţilor
Iohannis nu a fost, însă, singurul cal troian din rândul liberalilor. La încercarea lui Călin Popescu Tăriceanu de a prelua puterea în Delegaţia Permanentă de după alegeri a ieşit în prim plan şi Ludovic Orban. Adversar al lui Antonescu pe vremea USL, Orban a făcut tot ce a putut pentru a i se opune lui Tăriceanu şi pentru a-l exclude din nou din partid pe fostul premier. Nici nu e de mirare, pentru că Tăriceanu ar fi fost printre puţinii care puteau apropia din nou partidul de USL şi, implicit, de succesul din 2012. Iar Orban este un om care are legături strânse cu Traian Băsescu încă de la începutul anilor 2000, atunci când Băsescu era primar al Bucureştiului, iar Orban era unul dintre oamenii care l-au susţinut din postura de lider al organizaţiei PNL Bucureşti. O altă victimă a lui Băsescu, cu mâna lui Orban şi Antonescu, a fost fostul ministru de interne Radu Stroe.
 
A distrus identitatea partidului
Imediat după eşecul de la alegeri, Antonescu a luat o decizie care a îngropat partidul: a decis ca europarlamentarii PNL să părăsească grupul liberal din Parlamentul European şi să se alăture celui al Partidului Popular European. Or, PPE reprezintă curentul conservator din legislativul continental. Iar liberalii s-au înfiinţat în secolul al XIX-lea tocmai ca o contrapondere a doctrinei conservatoare. Ceea ce înseamnă că, acum, liberalii au devenit un nimic, un partid fără nicio identitate.
 
 
Câştigător: Traian Băsescu
Vă veţi întreba cine beneficiază de această neantizare a liberalilor. Răspunsul este clar: Traian Băsescu. Preşedintele este, poate, cel mai cunoscut membru PPE din România, iar distrugerea PNL înseamnă un singur lucru: Băsescu este cu un pas mai aproape de visul său, acela de a fi liderul dreptei româneşti. Astfel, actualul locatar de la Cotroceni speră să revină la conducerea României din postura de prim-ministru, după o eventuală răsturnare de la putere a alianţei conduse de PSD.

Sursa:
http://www.ziuanews.ro/politica/cum-a-distrus-crin-antonescu-pnl-in-cinci-ani-de-mandat-123051
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------


Guy Verhofstadt: Crin Antonescu MINTE, nu i s-a promis nimic Adinei Vălean

Guy Verhofstadt l-a contrazis joi seară pe Crin Antonescu, precizînd că nu i-a promis niciodată postul de vicepreședinte al Parlamentului European Adinei Valean.

Liderul ALDE Guy Verhofstadt a declarat, într-o intervenţie telefonică la A3,europarlamentarul Adina Vălean nu a fost susţinută de familia sa politică pentru a obţine funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European.

Crin Antonescu a declarat la Jocuri de Putere, RealitateaTV, că soţia sa s-a bucurat de sprijinul lui Guy Verhofstadt pentru această funcţie. 

"Domnul Antonescu spune exact opusul", a declarat liderul ALDE, la Antena 3, care a vorbit şi despre îngrijorarea sa cu privire la fuziunea liberalilor din România cu PDL.

Guy Verhofstadt, liderul ALDE, a precizat joi seară că nu i-a promis niciodată postul de vicepreședinte al Parlamentului European Adinei Valean și că Antonescu minte în această privință.

Având în vedere că Rareș Bogdan i-a refuzat interventia telefonica, Verhofstadt a ales să sune la Antena3 și astfel să transmită un mesaj românilor și în special liberalilor.

Rareș Bogdan a precizat în cadrul emisiunii că "poate să sune oricine în această emisiune, eu îl am invitat doar pe Crin Antonescu".

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/guy-verhofstadt-crin-antonescu-minte-nu-i-s-a-promis-nimic-adinei-valean_154724.html#ixzz35n52vIeC

Guy Verhofstadt, la "Sinteza zilei": Antonescu minte. Adina Vălean nu e sprijinită de ALDE pentru funcţia de vicepreşedinte al PE.
----------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hola, Crin! Buenos días!
-----------------------------------
 

Dosarul de SECURIST al lui CRIN este 2456sca/ DSS 01429

de preluare Exploziv News | Anchete
Miercuri, 23 Mai 2012, 22:15
              
      
 Antonescu chiar a fost TURNĂTOR LA SECURITATE. Aşa cum se cunoaşte din biografia lui, după absolvirea Facultăţii de Istorie-Filosofie, cu doi ani de repetenţie, isi incepe activitatea ca profesor, mai exact în comuna Soleşti, din judeţul Vaslui, după care în comuna Niculiţei, din judeţul său natal, Tulcea. Pentru a merge la oraş, însă, a trebuit să facă pactul cu diavolul, fiind recrutat de Securitate. Bineînţeles că imediat după aceea, ca avantaj, se mută în Tulcea, la oraş, unde activează ca muzeograf. Numele său de sursă era Porumbacu şi cu această sursă au fost predate Securităţii comuniste o serie de note informative pentru care mai primea şi bani. Practic, erau plătite într-un soi de "acord", la bucată. Dat fiind faptul că avea nevoie de bani, Antonescu a început să trimită cât mai multe note informative şi cât mai "poetic" realizate, adică cuprinzând o serie de invenţii şi de născociri, care nu aveau nimic de-a face cu realitatea despre diverşi oameni care erau în anturajul său, prieteni sau duşmani. Acest lucru il afirm chiar ofiterul al carui informator era...
"Motivat de bani - pentru fiecare notă informativă primea 300 de lei de pe vremea lui Ceauşescu, în condiţiile în care un salariu de profesor era cam de 2.000 de lei, deci era plătit bine, Crin Antonescu a început să imi furnizeze din ce în ce mai multe astfel de note informative, majoritatea, inventate, ca în literatură, la care pretindea că se pricepe, despre oameni reali din anturajul său (colegi, prieteni, iubite etc)",
spune Ioan Ichim, cadru al Securitatii tulcene. Cum aceste note informative începeau să fie din ce în ce mai multe, se pare că locul iniţial de întâlnire şi de predare, restaurantul Danubius din Tulcea nu a mai fost suficient, astfel încât Securitatea l-a invitat la un apartament conspirativ, unde să-si predea notele, respectiv pe strada Păcii.
"Banii pentru imaginaţia sa bolnavă şi-i primea prin CEC, fiind depuşi în contul său, la CEC Tulcea de pe strada Isaccei"
isi aminteste fostul sef al lui Ichim, Pavel Ionescu. "Avea o fire care "ştia" să se bage în sufletul tău cu forţa, pentru a se face apreciat, deosebit de "prietenos" cu toată lumea, nu fără interes desigur, asa cum a rămas până azi" spune aceeasi sursa din fosta Securitate a Statului. 
"Dosarul lui Crin Antonescu este unul deosebit de amplu şi are numărul 2456sca/ DSS 01429. În tinereţe, printre principalele sale atribuţii era aceea de a spiona copii, mulţi dintre ei chiar elevi de-ai săi, pentru a afla ce au părinţii lor în cap, dacă se plâng de sărăcie, dacă înjură partidul, dacă nu sunt de acord cu Ceauşescu etc. Bineînţeles că pe lângă ceea ce-i spuneau adolescenţii oamenilor din Tulcea, le mai înflorea şi el. În paralel, a dus o viaţă amoroasă deosebit de tumultoasă, la vremea respectivă fiind cercetat de militie pentru intretinere de relaţii cu minore"
- spune Ioan Ichim, fost ofiter al Securitatii din Tulcea. Astfel încât, aşa cum Securitatea cunoaşte, el are chiar şi un copil din flori, un băiat, pe nume Andrei, conceput cu o minoră. Pentru a musamaliza cazul, la vremea aceea mai-marii Securitatii au aranjat fetei o căsătorie de formă cu un cetăţean moldovean. Femeia se numeste Slavka Popov, iar soţul său, Ioan Atodiresei. Andrei Atodiresei, în vârstă acum de aproximativ 23 de ani este de fapt fiul lui Crin Antonescu, despre care nimeni în afară de părinţi şi de Securitatea din România nu cunoaşte absolut nimic. Activitatea de turnătorie a lui Crin Antonescu, în special cea legată de copii nu s-a oprit aici. I s-a dat misiune să se ocupe de copiii ai căror părinţi erau urmariţi de Securitate, cu care avea abilitatea de a se împrieteni repede, făcându-li-se "simpatic". (va urma)
 
Simona Ela FICA
 
 
Sursa:
http://www.damboviteanul.com/a/6969/dosarul-de-securist-al-lui-crin-este-2456sca--dss-01429.html
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------

7 comentarii:

  1. BASESCU MAI STA LA PUSCARIE – Mircea Basescu nu a avut succes nici la Curtea de Apel Bucuresti. Contestatia fratelui presedintelui fata de masura arestarii preventive pentru trafic de influenta a fost respinsa. Judecatoarea Adina Adriana Radu a confirmat hotararea judecatoarei Brandusa Gheorghe de la Tribunalul Bucuresti, care a considerat ca exista probe ca Mircea Basescu a primit 250.000 euro pentru a interveni pe langa magistrati, cu scopul de a-l elibera pe Bercea Mondial.

    Declaratiile presedintelui Traian Basescu de joi, 26 iunie 2014, in care acesta acuza ca Mircea Basescu nu a fost ascultat si ca se da crezare doar variantei prezentate de rudele lui Bercea Mondial, nu l-au ajutat pe fratele sau. Mircea Basescu va ramane dupa gratii, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. Judecatoarea Adina Adriana Radu de la Curtea de Apel Bucuresti a decis vineri, 27 iunie 2014, respingerea contestatiei formulata de Mircea Basescu fata de hotararea judecatoarei Brandusa Gheorghe de la Tribunalul Bucuresti, care a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventiva. O decizie similara a fost luata si in ceea ce-l priveste pe Marian Capatana, prietenul si partenerul de afaceri al lui Mircea Basescu, inculpat in acest dosar pentru complicitate la trafic de influenta.
    Amintim ca in 201 iunie 2014 fratele presedintelui a fost arestat preventiv, masura fiind dispusa de judecatoarea Brandusa Gheorghe de la Tribunalul Bucuresti. Aceasta a admis solicitarea procurorilor DNA de emitere a unui mandat de arestare si pentru Marian Capatana, partenerul de afaceri si prietenul lui Mircea Basescu, dar si intermediarul banilor care ar fi fost dati pentru eliberarea lui Bercea Mondial.

    Judecatoarea Brandusa Gheorghe de la Tribunalul Bucuresti a considerat ca arestarea preventiva a lui Mircea Basescu este necesara pentru buna desfasurare a procesului penal si pentru ca cercetarile in cauza sa nu fie denaturate. Brandusa Gheorghe a aratat in cuprinsul incheierii din 20 iunie 2014, prin care a dispus arestarea preventiva a lui Mircea Basescu, faptul ca acesta are un ascendent asupra rudelor lui Bercea Mondial si ca luarea unei alte masuri preventive nu ar fi suficienta. Judecatoarea a subliniat ca Mircea Basescu si Marian Capatana au lezat increderea in sistemul judiciar si in autoritatea judecatoreasca, acreditand ideea ca Justitia este la discretia influentelor lor.

    http://www.luju.ro/magistrati/instante/basescu-mai-sta-la-puscarie-mircea-basescu-nu-a-avut-succes-nici-la-curtea-de-apel-bucuresti-contestatia-fratelui-presedintelui-fata-de-masura-arestarii-preventive-pentru-trafic-de-influenta-a-fost-respinsa-judecatoarea-adina-adriana-radu-a-confirmat-hota

    RăspundețiȘtergere
  2. Antonescu a ”clarificat” în Delegaţia Permanentă ”mizeria” făcută de Norica Nicolai - VIDEO.
    ----------------------------------
    Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a fost întrebat vineri de jurnalişti dacă în şedinţa Delegaţiei Permanente a avut un schimb de replici cu Norica Nicolai şi ar fi spus că atacul acesteia la adresa sa a fost ”jegos”, el răspunzând afirmativ, cu precizarea că era nevoie să clarifice lucrurile.

    Întrebat dacă a avut un schimb de replici cu Nroica Nicolai şi dacă a spus că atacul acesteia a fost ”jegos”, Antonescu a răspuns: ”Da, dar a fost înăuntru”.

    ”Nu fost un schimb de replici, eu nu am auzit replica doamnei Nicolai şi nu aş vrea să mai dezvolt. Era de datoria mea să clarific lucrurile, dacă mai era nevoie - şi era nevoie - după o asemenea mizerie, în faţa colegilor din Delegaţia Permanentă”, a mai spus Antonescu.

    Norica Nicolai l-a criticat dur pe Antonescu, într-o emisiune televizată, ea dezaprobând trecerea PNL la PPE, ca şi fuziunea cu PDL.

    Sursa:
    http://www.mediafax.ro/politic/antonescu-a-clarificat-in-delegatia-permanenta-mizeria-facuta-de-norica-nicolai-video-12847653

    RăspundețiȘtergere
  3. Dosarul de SECURIST al lui CRIN este
    2456sca/ DSS 01429.
    ----------------------------------------------
    preluare Exploziv News | Anchete/ Miercuri, 23 Mai 2012.

    Antonescu chiar a fost TURNĂTOR LA SECURITATE. Aşa cum se cunoaşte din biografia lui, după absolvirea Facultăţii de Istorie-Filosofie, cu doi ani de repetenţie, isi incepe activitatea ca profesor, mai exact în comuna Soleşti, din judeţul Vaslui, după care în comuna Niculiţei, din judeţul său natal, Tulcea. Pentru a merge la oraş, însă, a trebuit să facă pactul cu diavolul, fiind recrutat de Securitate. Bineînţeles că imediat după aceea, ca avantaj, se mută în Tulcea, la oraş, unde activează ca muzeograf. Numele său de sursă era Porumbacu şi cu această sursă au fost predate Securităţii comuniste o serie de note informative pentru care mai primea şi bani. Practic, erau plătite într-un soi de "acord", la bucată.Dat fiind faptul că avea nevoie de bani, Antonescu a început să trimită cât mai multe note informative şi cât mai "poetic" realizate, adică cuprinzând o serie de invenţii şi de născociri, care nu aveau nimic de-a face cu realitatea despre diverşi oameni care erau în anturajul său, prieteni sau duşmani. Acest lucru il afirm chiar ofiterul al carui informator era... "Motivat de bani - pentru fiecare notă informativă primea 300 de lei de pe vremea lui Ceauşescu, în condiţiile în care un salariu de profesor era cam de 2.000 de lei, deci era plătit bine, Crin Antonescu a început să imi furnizeze din ce în ce mai multe astfel de note informative, majoritatea, inventate, ca în literatură, la care pretindea că se pricepe, despre oameni reali din anturajul său (colegi, prieteni, iubite etc)", spune Ioan Ichim, cadru al Securitatii tulcene. Cum aceste note informative începeau să fie din ce în ce mai multe, se pare că locul iniţial de întâlnire şi de predare, restaurantul Danubius din Tulcea nu a mai fost suficient, astfel încât Securitatea l-a invitat la un apartament conspirativ, unde să-si predea notele, respectiv pe strada Păcii. "Banii pentru imaginaţia sa bolnavă şi-i primea prin CEC, fiind depuşi în contul său, la CEC Tulcea de pe strada Isaccei" isi aminteste fostul sef al lui Ichim, Pavel Ionescu. "Avea o fire care "ştia" să se bage în sufletul tău cu forţa, pentru a se face apreciat, deosebit de "prietenos" cu toată lumea, nu fără interes desigur, asa cum a rămas până azi" spune aceeasi sursa din fosta Securitate a Statului. "Dosarul lui Crin Antonescu este unul deosebit de amplu şi are numărul 2456sca/ DSS 01429. În tinereţe, printre principalele sale atribuţii era aceea de a spiona copii, mulţi dintre ei chiar elevi de-ai săi, pentru a afla ce au părinţii lor în cap, dacă se plâng de sărăcie, dacă înjură partidul, dacă nu sunt de acord cu Ceauşescu etc. Bineînţeles că pe lângă ceea ce-i spuneau adolescenţii oamenilor din Tulcea, le mai înflorea şi el. În paralel, a dus o viaţă amoroasă deosebit de tumultoasă, la vremea respectivă fiind cercetat de militie pentru intretinere de relaţii cu minore" - spune Ioan Ichim, fost ofiter al Securitatii din Tulcea. Astfel încât, aşa cum Securitatea cunoaşte, el are chiar şi un copil din flori, un băiat, pe nume Andrei, conceput cu o minoră. Pentru a musamaliza cazul, la vremea aceea mai-marii Securitatii au aranjat fetei o căsătorie de formă cu un cetăţean moldovean. Femeia se numeste Slavka Popov, iar soţul său, Ioan Atodiresei. Andrei Atodiresei, în vârstă acum de aproximativ 23 de ani este de fapt fiul lui Crin Antonescu, despre care nimeni în afară de părinţi şi de Securitatea din România nu cunoaşte absolut nimic. Activitatea de turnătorie a lui Crin Antonescu, în special cea legată de copii nu s-a oprit aici. I s-a dat misiune să se ocupe de copiii ai căror părinţi erau urmariţi de Securitate, cu care avea abilitatea de a se împrieteni repede, făcându-li-se "simpatic". (va urma)

    Simona Ela FICA

    http://exploziv-news.ro/contrabanda-arme/833-dosarul-de-securist-al-lui-crin-este-2456sca-dss-01429.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ehee... Asta explica totul!
      In fata santajului... nu a rezistat!
      Cu DOSARUL pe masa, Crin a cedat! Se pare ca aici, e tot "chichirezul"!

      Ștergere
  4. Uoai pooletilor, da' chiar toti sunteti plecati? Cu canele, cu capra, cu intabularea si mai stiu ieou ce PLul MU plecaciuni se mai poarta. Uoai, chiar...

    RăspundețiȘtergere
  5. Circoteca Basescu... se vrea a fi inlocuita... cu circoteca... Antonescu!
    Doamne apara si pazeste!

    RăspundețiȘtergere
  6. Deputatul Graţiela Gavrilescu îşi anunţă demisia din PNL:
    La Congres a funcţionat cooperativa.
    ============================
    Deputatul PNL Graţiela Gavrilescu a anunţat, sâmbătă, că va demisiona din PNL, ea reclamând că la Congres ”s-a votat după cum era aranjat şi bileţele au circulat” şi precizând că se va alătura partidului liberal pe care îl va fonda Călin Popescu Tăriceanu.

    Graţiela Gavrilescu, aleasă deputat PNL într-un colegiu din Prahova şi aflată la al doilea mandat în Parlament, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că va părăsi acest partid şi că este decisă să se alăture viitoarei formaţiuni politice pe care Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că o va înfiinţa.

    ”Se ştia deja că Iohannis va fi preşedintele partidului, se ştia cine vor fi vicepreşedinţii, bileţelele au circulat, s-a votat după cum era aranjat şi nu după conştiinţa multora dintre delegaţi. Cooperativa a funcţionat”, a afirmat Graţiela Gavrilescu.

    Ea a spus că pleacă din PNL întrucât, chiar dacă prin fuziunea PNL cu PDL va fi păstrat numele Partidului Naţional Liberal, noua formaţiune ”nu va mai fi aceeaşi şi nu va mai avea aceleaşi principii”, iar în aceste condiţii ea nu-şi va mai găsi locul în partidul rezultat în urma fuziunii.

    ”Ne ducem unde? Din vechiul PNL la PDL, pentru că viitorul partid de fuziune nu va mai fi aceeaşi formaţiune, nu va mai păstra aceleaşi idealuri. PDL se rebranduieşte, îşi schimbă numele în PNL. Sper ca cei care sunt cu adevărat liberali să se regăsească în noua formaţiune a lui Tăriceanu care, chiar dacă nu va putea duce mai departe numele PNL, va duce cu siguranţă doctrina şi principiile”, a afirmat Graţiela Gavrilescu.

    Deputatul prahovean a mai spus că susţine candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la preşedinţia României şi că speră ca acelaşi lucru să îl facă toţi ”liberalii autentici”.

    ”Dacă a fost un prim-ministru foarte bun, într-o perioadă în care România a prosperat, când a avut loc o creştere economică, iar mediul de afaceri a fost sprijinit, cu certitudine Călin Popescu Tăriceanu poate fi şi preşedintele tuturor românilor. România are nevoie de un preşedinte care să aibă calităţile lui Tăriceanu, un preşedinte diplomat, elegant, bun coleg, parolist, curajos şi care niciodată nu deformează adevărul. Cu certitudine sprijinul meu îl va avea şi sper ca toţi adevăraţii liberali să fie alături de el” a mai spus Graţiela Gavrilescu.

    Ea a precizat că îşi va depune demisia din PNL în cursul săptămânii viitoare.

    http://www.mediafax.ro/politic/deputatul-gratiela-gavrilescu-isi-anunta-demisia-din-pnl-la-congres-a-functionat-cooperativa-12852543

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri