Google Translate

luni, 9 iunie 2014

Ha ha ha... DNA... falimentează cazinourile...!


Dacă în ultima perioadă am remarcat o activitate intensă a procurorilor DNA, patronii de cazinouri nu au niciun motiv de bucurie. Ei susţin că frenezia procurorilor anticorupţie i-a dus la faliment. Cei mai buni clienţi ai lor sunt acum la închisoare.

Proprietarii de cazinouri spun că nu doar criza îi trimite n faliment, ci şi arestrile din ultima perioadă, care au dus după gratii mulţi dintre clienţii fideli.
 
„Este un business mort! Din cauza crizei, care încă nu s-a terminat, şi pentru că nu sunt bani cash pe piaţă. Nu mai sunt clienţii! Ne-a arestat DNA-ul toţi clienţii VIP: Pe Gigi, pe Giovanni, pe Mişu Vlasov! Pe toţi! Am rămas fără clienţi! Pierdeau sume mari, de ordinul milioanelor de euro. Într-o seară! De către un singur personaj!”,
a declarat Sorin Constantinescu, preşedintele Asociaţiei Organizatorilor de Cazinouri din România, pentru gandul.info.

Mihail Vlasov, fostul şef al Camerei de Comerţ a României, se află în arest la domiciliu pentru că ar fi cerut mită un milion de euro de la un om de afaceri, promiţând în schimb să îl va ajuta să câştige un dosar de arbitraj. Procurorii Parchetului Capitalei spun că nea Mişu, aşa cum era cunoscut în rândul pasionaţilor de jocuri de noroc, frecventa săptămânal cazinourile.

„La cazino joacă și prințul Albert, jocurile de noroc sunt o îndeletnicire a nobilimii! Nu văd o crimă, nu violează, nu omoară, joacă la cazino. Ce e rău în asta? La cazino pierzi, câştigi, cred că în final pierzi”, spunea fiica lui Mihail Vlasov.

Vanda Vlasov, fost preşedinte al Curţii de Arbitraj Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ a României, este şi ea urmărită penal pentru fals într-un dosar care are legătură cu cel al tatălui său.
Printre clienţii cărora le duc dorul proprietarii de cazinouri de află verii George şi Ioan Becali. Ambii au fost condamnaţi în dosarul Transferurilor din fotbal. Ioan Becali, cunoscut ca Giovani, a primit șase ani şi patru luni de închisoare şi este închis la penitenciarul Slobozia, în timp ce George Becali, cunoscut ca Gigi, este încarcerat la penitenciarul Poarta Albă unde execută o sentinţă de de trei ani şi jumătate de închisoare.

Potrivit unei analize a cotidianului Gândul, în prezent, în ţară sunt opt cazinouri, dintre care şase în Bucureşti, comparativ cu 2007, când erau 37. Anul trecut, din taxarea jocurilor de noroc, la bugetul de stat au fost colectate peste 724 de milioane de lei.

Sursa:
https://ro.stiri.yahoo.com/dna-falimenteaz%C4%83-cazinourile-051407776.html
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------

4 comentarii:

 1. LA MULTI ANI parasutistilor militari!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cezare, maimuco, tu esti? Bai, ce negru si urat esti.

   Ștergere
  2. Nu e Cezar!E ma-ta!Tot neagra si urata...

   Ștergere
 2. Dupa stil parc-ar fi sconcsul !

  RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite