Google Translate

miercuri, 4 iunie 2014

Ilie Sârbu vs Mircea Geoana. Partidul nu uită! Geoana visează cai verzi... pe pereţi portocalii!


Ilie Sârbu îl îngroapă pe Geoană: Partidul nu uită!

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, spune că Mircea Geoană, care vrea să fie candidatul PSD la prezidențiale,  nu se mai poate reinventa, aducându-i aminte fostului ministru de Externe că partidul nu uită "gesturile" sale în raport cu formațiunea social-democrată.
 
 
Sârbu, o voce cu greutate în PSD, a dat în același timp și un semnal că nu poate exista un alt candidat la prezidențiale în afară de Victor Ponta, pentru că "partidul își dorește să câștige, nu se mai joacă, nu mai are timp de analize".

"I s-a dat  funcție destul de importantă la nivelul guvernului (Înalt Reprezentant - n.r), adică lucruri care se pot face pentru Geoană. Președintele partidului nu a avut niciun moment tendința de a-l avea în atenție pentru cele ce s-au întâmplat. Știți bine că a ieșit și a spus cum a fost învățat să mintă, toate... Sunt gesturi pe care le uită. Nu se uită. Memoria partidului e încă vie, sunt lucruri care nu pot fi uitate și cred eu că va fi foarte complicat. La ora actuală, partidul își dorește să câștige alegerile. Nu se mai joacă, nu mai are timp de analize, de... Calm și înțelepciune da, dar nu analize.

 
Cu toată prietenia față de Mircea Geoană, nu pot să înțeleg, la ora actuală, tot niște consilieri l-au adus în situația în care a fost săracu' atunci  și acum cred că aceeași oameni i-au spus la ureche că e posibil să se reinventeze. Îmi vine foarte greu să cred",
a declarat Ilie Sârbu, miercuri după-amiază, la Antena 3.
 
- See more at: http://www.dcnews.ro/ilie-sarbu-il-ingroapa-pe-geoana_445079.html#sthash.nf8eIhnJ.dpuf
====================================
===================================================
===================================================================

6 comentarii:

  1. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, miercuri seară, declarația lui Mircea Geoană, care a afirmat că se află pe lista scurtă a posibililor candidați PSD la Președinție și că o decizie în acest sens va fi luată ”la timpul potrivit”.

    Citește și: Deputat PSD: Geoană e un Iohannis în variantă oltenească

    Analistul politic a opinat că, prin astfel de declarații, Mircea Geoană încearcă să obțină o funcție în cadrul Partidului Social Democrat. El a adăugat că fostul lider PSD nu are șanse să fie desemnat de congres prezidențiabilul partidului.

    "Eu cred că dl Geoană încearcă să-și negocieze o poziție în partid, prin acest gen de declarații, fiindcă dacă va face congres PSD, la cum îi cunosc eu pe social-democrați, pe structura actuală dl Geoană nu va fi ales candidat la Președinție. Adică va obține un scor ca dna Monica Macovei, când a vrut să fie președinte la PDL", a declarat Bogdan Chirieac, în emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3.
    - See more at: http://www.dcnews.ro/chirieac-ce-urmare-te-geoana-cand-se-autopropune-preziden-iabil_445098.html#sthash.YlzydwvQ.dpuf

    RăspundețiȘtergere
  2. 1- bogdan chireac=sluga voiculescu
    2-intrebare retorica.Cine este ilie sarbu(autoimpuscatul in coaie) ?Nu cumva tatal dacianei? si pe cale de consecinta........socrul mincinosului national??
    3-(n.b.) daca si postul tv elodia ajunge sa ma conduca in tara asta,e clar ca trebuie sa emigrez.
    cum e posibil ca un superpartid PSD sa se alieze cu PPDD si acesta sa ceara si posturi de ministrii.......e clar este "noaptea mintii"
    Don C

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curleoane, tu eşti bă? Pe unde umbli? Ori ai intrat în partidul lui Ciumac/Ciumec?
      Vezi că "miniştri" se scrie cu-n singur "i"!

      Ștergere
    2. Cu ,,i" scurt?

      Ștergere
  3. "România este în capitalism. Regulile capitalismului funcţionează în România. Dacă discutăm strict de sectorul particular, privat, care nu are legătură cu statul, nu face afaceri cu statul, el funcţionează după regulile economiei de piaţă şi într-un capitalism în România. Problema României nu este asta. România are o singură mare problemă care nu s-a discutat până acum niciodată pe fond. Şi din această problemă derivă toate nenorocirile care sunt în România. Problema României este salariul minim, de 900 de lei, 200 de euro. Asta este problema României, ţară a UE, salariul extrem de mic. Generează toate probleme care se discută zi de zi în ultimii 25 de ani. De ce avem salariul aşa mic? Ce au alţii şi nu avem noi? Dacă discutăm de România, constatăm că avem de toate. Nu ne lipseşte nimic, în comparaţie cu alte ţări care au mai puţin decât noi. Şi totuşi noi avem cel mai mic salariu din UE. Răspunsul vine aproape firesc. Avem o clasă politică care a ajuns să fie detestată de populaţie pe bună dreptate. Avem partide politice şi instituţii, cum e Parlamentul, care au ajuns să fie detestate de populaţie. Trebuie să spunem că vinovaţi pentru această situaţie sunt partidele politice, partide politice care, fără excepţie, în ultimii 25 de ani, nu au făcut ce trebuie pentru România şi nu au pus degetul pe rană. Nu au făcut nimic să crească acest salaru, nivelul de trai care să ne ducă şi pe noi într-o altă lume a bunăstării şi a civilizaţiei", a spus Cataramă.
    Omul de afaceri a mai declarat că partidele politice sunt "structuri mafiote".
    "În acest moment, partidele politice sunt structurile mafiote cel mai bine organizate din România. Structuri mafiote extrem de bine organizate. O persoană independentă, competentă şi capabilă nu poate intra într-o astfel de structură, iar dacă intră este imediat rejectată, dată la o parte, de aceste structuri. Aproape toate partidele care au guvernat România au lăsat şi au perpetuat sistemul de furt din banul public", a spus Cataramă.
    Viorel Cataramă atrage atenţia că 80% din banul public se fură.
    "În acest moment, până la 80% din banul public a ajuns să se fure, să dispară. Dau un exemplu. În Elveţia, un kilometru de autostradă costă 2-3 milioane de euro. În România, costă 30-35 de milioane. În România, deszăpezirea costă de 10 ori mai mult decât în Finlanda. De ce e posibil acest lucru? Pentru că legislaţia permite persoanelor aflate în funcţii să semneze, să organizeze în mod incorect licitaţii, să modifice contractele de licitaţii o dată câştigate. Niciun preşedinte român şi niciun partid politic care a guvernat nu a dorit să schimbe această legislaţie", a mai spus Viorel Cataramă.
    ------------------------------------------------
    http://www.realitatea.net/viorel-catarama-declaratie-soc-partidele-politice-structuri-mafiote-extrem-de-bine-organizate_1455227.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca DD- ul primeste ministerul dezbinarii ( a poporului ) dubleza pensiile fostilor militari vii!
    Votati PP-DD, votati televiziunea papei!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri