Google Translate

luni, 2 iunie 2014

KLAUS VERNER IOHANNIS. Pentru că trebuie să știm adevărul despre onestul și bunul primar KLAUS VERNER IOHANNIS, prim-vicepreședintele PNL


… prim-vicepreședintele PNL, proprietar a șase imobile în zona centrală a Sibiului. După 15 ani de procese, timp în care a beneficiat de sute de mii de dolari din chirii, instanța decide că Iohannis a intrat ilegal în posesia unor imobile. (Foto: stiripesurse.ro)

Tribunalul Brașov, 16.05.2014 – “… Constată nulitatea absolută a contractului de vânzare-cumpărare autentificat sub nr. 924/01.06.1999 de BNP Bucsa Radu Gabriel, încheiat între pârâţii Baştea Ioan – decedat, moştenitor fiind Baştea Rodica, în calitate de vânzător, şi Johannis Carmen Georgeta şi Johannis Klaus Werner, în calitate de cumpărători. Dispune rectificarea CF nr. 9331 Sibiu sub nr. top 45/1 în sensul radierii dreptului de proprietate al pârâţilor Baştea Ioan, Johannis Carmen Georgeta şi Johannis Klaus Werner înscris sub nr. B9,10 şi 11 asupra imobilului de la A+ 1. (…) Obligă intimaţii Baştea Rodica în calitate de moştenitor al intimatului Baştea Ion, Lăzurcă Georgeta, Johannis Carmen Georgeta şi Johannis Klaus Werner să plătească apelanţilor – reclamanţi Oargă Ana, Oargă Ioan şi Antonescu Elisabeta suma de 4855,1 lei iar apelantului – intervenient Marinescu Marius Albin suma de 5,15 lei cu titlu de cheltuieli de judecată.
 
În perioada în care mă aflam la Sibiu și scriam despre acest caz penal, am fost acuzat permanent, de la obsesii, la rasism. Însă, când vezi destine și vieți distruse, dacă ești jurnalist onest, dedicat profesiei, nici măcar un individ de genul Iohannis nu are cum să te facă să închizi ochii în fața abuzurilor. Sper ca ANI să își facă datoria, verificând achizițiile de imobile din mandatele primarului de Sibiu, raportat la venitul declarat în documentele oficiale. Respectul meu domnului Marius Albin Marinescu, ultimul luptător pe meterezele adevărului crud din cetatea Sibiului.
 
Sper, măcar până la prezidențiale, ca presa din București, numită centrală chiar dacă tirajele, în multe situații, sunt sub tirajele locale, să abordeze corect și tranșant cazul Iohannis. Asta, pentru a nu avea neșansa unui președinte sau premier din categoria celor care au furat, înainte de a ajunge. Instanța a dovedit, pentru a doua oară, furtul primarului de Sibiu. Într-un stat de drept, Parchetul ar trebui să se autosesizeze, iar Agenția Națională de Integritate să declanșeze o anchetă pe cât de simplă, pe atât de concludentă.

Textul integral al sentinței AICI
 
Sursa:
-----------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 comentarii:

  1. Lista Nationala.

    Pana in prezent, 28.02.2014, si-au manifestat intentia/acordul de a candida la europarlamentare, pe Lista Nationala, urmatorii patrioti (in ordinea cronologica a inscrierii pe lista) :

    1.Liliana Pagu, presedinta Asociatiei Femeilor din Romania si initiatoarea Miscarii Democratice a Femeilor din Romania. Este, de asemenea, vice-presedintele Aliantei pentru Pace din Romania;
    2.Radu Todoran, inginer, om de afaceri, patron, Alba Iulia;
    3.Viorel Ringhilescu, cetatean roman si olandez, presedinte fondator al Partidului Democrat (PD), cunoscut pentru contestarea in instanta a PDL;
    4.Mircea Comaneci, colonel in rezerva, vicepresedinte al SCMD, mediator, Botosani;
    5.Sorin Rosca Stanescu, senator independent;
    6.Serban Nicolai, colonel in rezerva, avocat, Focsani
    7.Mircea Popescu, inginer, cofondator al Diasporei Romane, California, primul presedinte al Consiliului Mondial Roman, consilier de politica externa al Senatului Romaniei, decorat cu Ordinul National "Pentru Merit" in rang de Comandor, activist al societatii civile pentru reintregirea Romaniei, SUA (candidat retras, vedeti detalii).
    8.Teodor Frunzeti, general-locotenent (r), profesor universitar doctor, fost sef al Statului Major al Fortelor Terestre, comandant (rector) al Universitatii Nationale de Aparare, Bucuresti;
    9.Dascalescu Ion, presedintele Asociatiei Romanilor din Sud Italia - ASRI;
    10.Roman N. Nicolae, general-maior (rtr), profesor universitar doctor, militar cu o cariera de exceptie - a comandat toate esaloanele luptatoare: pluton, companie, batalion, brigada, divizie, a fost sef de structuri in Statul Major al Fortelor Terestre, in Statul Major General si in Ministerul Apararii Nationale; este seful promotiei de ofiteri 1978.

    Propuneri de includere pe Lista Nationala, neconfirmate de catre cei nominalizati:

    1.Domnul Mircea Popescu a propus includerea pe Lista Nationala a domnei Vitalia Pavlicenco, personalitate marcanta a miscarii civice din Republica Moldova, presedinte al Partidului National Liberal si fondator al Consiliului Unirii.
    2.Biroul Operativ al Filialei SCMD Botosani a propus includerea pe Lista Nationala a prof. univ. dr. Dinu C. Giurescu si geolog Stefan Marincea.
    3.Din partea unui grup de cadre militare active, am primit solicitarea de a inscrie pe Lista Nationala urmatoarele personalitati, ilustri si distinsi profesori consacrati: Alexandru Athanasiu, Florin Colceag, Radu Gologan si Gabriel Sandoiu.

    Precizam, din nou, ca lista va avea 40 de candidati si va fi negociata cu partide nationale patriotice, acordul incheindu-se cu cei care vor accepta sprijinul societatii civile dezgustate de jocul politic de pana acum (sunt excluse persoanele care au promovat legile genocidului si ale spolierii nationale).

    Asteptam, in continuare, propuneri.

    Prof. dr. Mircea DOGARU
    http://democratia-cnsc.blogspot.ro/p/lista-candidatilor.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum a fost autodebarcat Crin Antonescu de Complotul Klaus Iohannis - Ludovic Orban.
    Autor: Ion Cristoiu | marţi, 03 iunie 2014 |
    -------------------------------------------------------
    Şedinţa Biroului Naţional Permanent al PNL l-a desemnat, fără vot, drept preşedinte interimar al formaţiunii, pe Klaus Johannis. Renunţarea la vot a avut drept temei oficial realitatea că primarul de Sibiu fusese desemnat prim-vicepreşedinte interimar la recenta Delegaţie Permanentă şi drept temei de culise teama grupului Ludovic Orban-Klaus Johannis de surpriza pe care o putea aduce votarea.

    Desemnarea lui Klaus Johannis drept preşedinte interimar e un prim pas, decisiv, i-aş spune, către dubla desemnare de către congresul PNL de la finele lui iunie:

    1) Preşedinte al PNL.

    2) Candidat al PNL la Preşedinţia României.

    Joi, 29 mai 2014, la analiza pe care o fac săptămînal, împreună cu Rareş Bogdan, la Jocuri de putere, de pe Realitatea TV am exprimat în direct ceea ce deja scrisesem pentru comentariul de a doua zi din Evenimentul zilei.

    Şi anume că mult invocatul cuplu Crin Antonescu-Klaus Johannis, plimbat pe toate televiziunile, nu va rezista probei capitale a oricărei relaţii politice din Istoria României şi din Istorie în general: bătălia pentru Putere.

    Chiar şi unuia care nu a luat Bacalaureatul, Istoria îi scoate în relief că în privinţa relaţiei de Putere nu există fraţi, taţi, fii, soți, nici măcar amanți.

    De dragul Puterii, mama îi scoate ochii fiului (vezi Împărăteasa Irina a Bizanţului) şi soția își ucide soțul (vezi Ecaterina Cea Mare).

    În aceste condiţii, n-am crezut în dezmierdările reciproce dintre Victor Ponta şi Crin Antonescu pe vremea USL.

    Viaţa mi-a confirmat că era o simplă prefăcătorie electorală.

    În aceste condiţii, n-am crezut nici în cuplul Crin Antonescu – Klaus Johannis investit de Crin cu o pasiune care-i lipsea celuilalt, neamţului.

    Am fost sigur, plecînd de la ce-am învățat de la dramaturgul Shakespeare, cel mai mare analist politic al tuturor timpurilor:

    Dacă lui Klaus Johannis i se va ivi prilejul să ajungă el preşedinte PNL şi candidat la Preşedinţie în locul lui Crin Antonescu, nu va ezita.

    — Da, dar e neamţ! mi-au replicat unii.

    Şi nemţii sînt oameni de cuvînt.

    — Da – le-am răspuns, e neamţ, dar e neamț care trăiește în România și, pe deasupra, mai e și politician.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri