Google Translate

luni, 14 iulie 2014

"Am intrat intr-un rahat toti". DOCUMENTE EXPLOZIVE publicate chiar acum de procurori. Adevarul despre Traian Basescu a iesit abia acum OFICIAL la iveala. GANDUL.INFO. Update. Mircea Basescu, trimis in judecata de DNA


NOI STENOGRAME în cazul Bercea Mondial.
Dicţionar de personaje: cine sunt Băsică şi Felix în Clanul Bercea - INFOGRAFIC GÂNDUL.

O nouă înregistrare audio-video anunţată la finalul săptămânii trecute şi depusă la dosarul în care Mircea Băsescu este arestat arată cum a încercat fratele preşedintelui, la începutul lunii iunie, să îi convingă pe copiii lui Sandu Anghel să nu meargă la DNA cu filmul traficului de influenţă.

Potrivit înregistrării difuzate duminică seara de Antena 3, intermediar a fost tot Marian Căpăţână care a sugerat ca argument, pentru a-i opri, puterea pe care ar avea-o preşedintele Traian Băsescu:
„Oamenii ăştia acum stau de vorbă cu tine, cu mine. Peste o oră stau cu preşedintele Poloniei, cu... Păi tu te pui cu ăştia, mă? Mânca-v-aş gura voastră!”,
spune Căpăţână, în prezent arestat preventiv pentru complicitate la trafic de influenţă.

Izaura Anghel nu mai era, însă, dispusă să negocieze:
„Să moară fata mea de nu ajungem şi la Obama! Şi la Obama!”
Descifraţi, mai jos, într-un infografic Gândul, reţeaua relaţiilor din jurul lui Bercea Mondial şi locul lui Mircea Băsescu între oamenii acestuia.



Cu două săptămâni înainte de a fi arestat preventiv, fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, şi-a trimis partenerul de afaceri, pe Marian Căpăţână, cu 20.000 de euro la familia lui Sandu Anghel (cunoscut ca „Bercea Mondial”) pentru a-i determina pe copiii acestuia să nu le predea procurorilor înregistrările care îl compromiteau.

Printre argumentele cu care Marian Căpăţână a încercat să o convingă pe Izaura Anghel s-a numărat inclusiv puterea preşedintelui Traian Băsescu:
„Oamenii ăştia acum stau de vorbă cu tine, cu mine. Peste o oră stau cu preşedintele Poloniei, cu... Păi tu te pui cu ăştia, mă? Mânca-v-aş gura voastră!”.


Discuţia, care a avut loc după arestarea lui Marius Constantin, partenerul Izaurei Anghel, dar înainte de denunţ, aşadar între 31 mai şi 6 iunie 2014, a fost înregistrată de aceasta, fiind depusă la dosar la finalul săptămânii trecute. Fragmente din acest film au fost difuzate duminică seara de Antena 3.

Imaginile prezentate includ frânturi ale mai multor discuţii în care pe de o parte Marian Căpăţână se arată dispus să jure „la biserică” pentru faptul că nu a păstrat „niciun leu” din suma de 600.000 de euro pe care a luat-o de la Florin Anghel „ca să îl scape pe Bercea”, sugerând că toţi banii au ajuns la Mircea Băsescu, pe de altă parte încearcă să îi înduplece să nu meargă la Parchet, pentru a evita scandalul.
„Am intrat într-un rahat toţi! E foarte greu să mă mai spăl. E rău de voi, ca familie, e rău de mine, e rău de el. Mi-a spus că e bine să nu se dea nicio filmare”,
se prezintă el ca emisar al fratelui preşedintelui.

Pentru a înţelege contextul în care apar ameninţările din stenogramele reproduse mai jos, citiţi, într-un infografic Gândul, reţeaua relaţiilor din jurul lui Bercea Mondial şi locul lui Mircea Băsescu între oamenii acestuia.

Tribunalul Bucureşti judecă marţi, pe 15 iulie, cererea lui Mircea Băsescu de revocare a arestului preventiv.

Sursa:
http://www.gandul.info/stiri/noi-stenograme-in-cazul-bercea-mondial-dictionar-de-personaje-cine-sunt-basica-si-felix-in-clanul-bercea-infografic-gandul-12932332
---------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
UPDATE
Mircea Basescu, trimis in judecata de DNA
 
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au dispus trimiterea in judecata a fratelui presedintelui, Mircea Basescu, si a celui care ar fi intermediat banii intre acesta si familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, Marian Capatana. Cei doi, care se afla in arest preventiv, au fost trimisi in judecata in dosarul in care Mircea Basescu este acuzat ca ar fi primit mita de la rudele lui Sandu Anghel pentru a-l scapa pe acesta de inchisoare.

Procurorii anticoruptie arata ca Mircea Basescu este trimis in judecata pentru trafic de influenta, in vreme ce Marian Capatana este acuzat de complicitate la infractiunea de trafic de influenta.

Mircea Basescu, arestat pentru ca voia sa vanda libertatea ca o marfa

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Constanta, cu propunere de a se mentine masurile preventive si asiguratorii dispuse in acest dosar.

Ce acuzatii i se aduc fratelui presedintelui

In rechizitoriul intocmit de procurorii DNA se arata ca Mircea Basescu s-ar fi folosit de calitatea de membru al familiei prezidentiale si de numele sefului statului pentru a obtine o solutie favorabila in cazul lui Bercea Mondial.

Anchetatorii sustin ca este clar din inregistrarile depuse drept proba de familia lui Bercea si facute publice de Antena 3 ca Mircea Basescu si Marian Capatana s-au folosit de numele presedintelui si ca fratele sefului statului a primit bani pentru a interveni la Traian Basescu.

Inregistrarile cu Mircea Basescu la "negocieri" sunt reale - expertiza ceruta de DNA

Procurorii au precizat ca "exista probe si indicii temeinice din care rezulta suspiciunea rezonabila" ca Mircea Basescu, in perioada februarie 2011 - februarie 2012, a primit suma de 250.000 de euro din totalul de 600.000 de euro de la un denuntator, prin intermediar.

In schimbul celor 250.000 de euro, Mircea Basescu a promis ca va interveni pe langa magistratii care se ocupa de cazul "tatalui denuntatorului", adica Bercea Mondial, pentru "a obtine o hotarare favorabila, fie condamnarea la o pedeapsa mai mica, fie punerea in libertate".

DNA pune sechestru pe averea lui Mircea Basescu - despre ce suma uriasa e vorba

Mircea Basescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pe 20 iunie, iar DNA a pus ulterior sechestru asigurator pe averile fratelui presedintelui si a lui Marian Capatana.
 
Sursa:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------

15 comentarii:

  1. Magistratii condamnati pentru coruptie raman fara pensie speciala.
    Basescu a promulgat legea.
    ------------------------------
    Presedintele Traian Basescu a promulgat, luni, legea prin care se elimina pensiile speciale in cazul magistratilor condamnati definitiv pentru fapte de coruptie.

    Administratia Prezidentiala a transmis, printr-un comunicat de presa, ca presedintele a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru completarea Legii nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor.

    Magistratii corupti raman fara pensii speciale
    --------------------------------------------------------------
    Pe 18 iunie, Senatul a adoptat legea care prevede ca magistratii condamnati definitiv pentru fapte de coruptie nu vor mai beneficia de pensii speciale. Proiectul de lege fusese adoptat tacit de Camera Deputatilor, in luna octombrie 2013.

    Prevederile legii nu se vor aplica retroactiv, ci pentru situatiile constatate dupa momentul intrarii in vigoare a acesteia.

    Senatorii au decis: Judecatorii condamnati definitiv raman fara pensii speciale

    Anularea pensiilor speciale ale magistratilor corupti - Pana unde se poate merge?

    La inceputul lunii iunie, senatorii juristi au formulat un raport de admitere a proiectului de lege privind eliminarea pensiilor speciale ale magistratilor condamnati definitiv pentru fapte de coruptie, dupa ce legea fusese amanata de mai multe ori.

    Astfel, acestia au decis ca nu beneficiaza de pensia de serviciu si de indemnizatie judecatorii, procurorii, magistratii asistenti si personalul de specialitate juridica asimilat magistratilor, care au fost condamnati definitiv pentru o infractiune de coruptie, fie si dupa eliberarea din functie, sau pentru o fapta asimilata infractiunilor de coruptie, inainte de eliberarea din functie.

    http://www.ziare.com/basescu/presedinte/magistratii-condamnati-pentru-coruptie-raman-fara-pensie-speciala-basescu-a-promulgat-legea-1311069?

    RăspundețiȘtergere
  2. SONDAJ. Cine câştigă finala prezidenţială.
    ----------------------------
    Premierul Victor Ponta ar bate orice candidat al dreptei în turul doi al alegerilor prezidenţiale, arată un sondaj realizat de INSCOP Research , la comanda „Adevărul“. Cele mai mari şanse să-l învingă pe Ponta le are liberalul Klaus Iohannis

    Cu patru luni înainte de alegerile prezidenţiale, premierul Victor Ponta pare marele favorit să-i succeadă lui Traian Băsescu la Cotroceni, deşi, paradoxal, încă nu şi-a anunţat oficial candidatura, arată un sondaj realizat de INSCOP la comanda ziarului „Adevărul“. Singurul care i-ar putea ţine piept premierului ar fi proaspătul preşedinte al PNL, Klaus Iohannis, aflat şi el, deocamdată, la stadiul de potenţial candidat. În rest, niciun alt nume, fie el de dreapta, de stânga sau independent, nu i-ar putea sufla lui Ponta fotoliul prezidenţial.

    Însă, până să ajungem la turul doi, la finala Ponta-Iohannis, să vedem cum vor depăşi cei doi lideri etapele preliminare: bătălia internă din partid pentru desemnarea oficială a candidatului şi disputa din primul tur. În ceea ce priveşte propunerile de candidaţi ai partidelor politice, 62,9% dintre respondenţi îl preferă pe Victor Ponta ca prezidenţiabil al PSD, comparativ cu Mircea Geoană, care ar fi preferat de 37,1%. Astfel, Mircea Geoană, fost preşedinte timp de o noapte în urmă cu cinci ani, se vede scos în afara jocului, deşi mai spera, poate-poate, ca el să fie candidatul PSD la prezidenţiale, iar Victor Ponta să rămână premier.

    De partea cealaltă, disputa Klaus Iohannis - Crin Antonescu, care va fi decisă peste o săptămână în Delegaţia Permanentă a PNL, este la fel de dezechilibrată: 66,1% dintre respondenţi îl preferă drept candidat din partea PNL pe Klaus Iohannis, în timp ce Crin Antonescu ar fi preferat de 33,9% dintre cei chestionaţi. Dacă ne raportăm la opţiunile celor care declară că vor merge sigur la vot sau probabil vor merge la vot la alegerile prezidenţiale, Victor Ponta şi Klaus Iohannis îşi măresc, uşor, avansul în faţa lui Mircea Geoană, respectiv Crin Antonescu.
    --va urma-

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MRU, în picaj
      --------------------------------
      Puşi să bifeze un nume dintr-o listă cu variante predefinite, cei mai mulţi români l-au ales pe Victor Ponta (Alianţa PSD-UNPR-PC) ca viitor preşedinte al României. Astfel, candidatul stângii ar fi votat de 43,6% dintre respondenţii care au o opţiune clară de răspuns, adică 68,1% dintre respondenţii care au ales un nume de candidat (cifrele rezultă din eliminarea opţiunilor de răspuns „altcineva“, „nu sunt hotărât“, „nu voi vota“, „nu ştiu/nu răspund“). Victor Ponta este urmat de Klaus Iohannis (PNL-PDL) cu 31,2% şi, la mare distanţă, oarecum surprinzător, de Mihai Răzvan Ungureanu (Forţa Civică) cu 9,6% dintre opţiuni.

      Pe locul patru în intenţia de vot se situează liberal-reformatorul Călin Popescu Tăriceanu (măsurat ca independent) cu 4,5%, urmat de ministrul demisionar al Culturii, Kelemen Hunor (UDMR), cu 3,5%. „Tribunul“ Corneliu Vadim Tudor (2,8%), Cristian Diaconescu (PMP) cu 2,6% şi Dan Diaconescu (PPDD) cu 2,2%, intră doar în marja de eroare. 5,2% din totalul populatiei aleg varianta „altcineva”, 16,2% nu sunt hotărâţi, 6,5% nu ar vota, în timp ce 4% nu ştiu sau nu răspund la această întrebare.
      -va urma-

      Ștergere
    2. Ponta şi Iohannis, în finală
      ----------------------------------------------
      Marea finală electorală, turtul doi al alegerilor prezidenţiale, prefigurează o lupta acerbă între stânga şi dreapta, între Victor Ponta şi Klaus Iohannis. Dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri prezidenţiale pentru turul doi şi ar avea de ales între Victor Ponta şi Klaus Iohannis, 52,8% din respondenţi ar vota pentru Victor Ponta în timp ce 47,2% l-ar alege pe Klaus Iohannis. Balanţa ar putea fi inversată de cele un milion şi jumnătate de voturi venite din partea etnicilor maghiari, care l-ar putea prefera pe Iohannis pentru simplul fapt că şi el este minoritar. În plus, Iohannis vine din partea PNL, iar electoratul maghiar votează, de regulă, cu candidaţii de dreapta la prezidenţiale.

      Raportat la populaţia care declară că se va prezenta la vot (65,9% din eşantion), Victor Ponta ar obţine în turul al II-lea 54,8%, în timp ce Klaus Iohannis ar fi votat doar de 45,2%, situaţie nu tocmai roz pentru neamţul Iohannis, care speră să atragă voturi de la electoratul total dezinteresat de politică, absent de la urne la ultimele alegeri. „Datele sugerează că nehotărâţii şi cei care vin la vot doar la alegerile prezidenţiale vor fi miza principală a bătăliei prezidenţiale“, spune Remus Ştefureac, director INSCOP.

      În afară de Klaus Iohannis, ceilalţi candidaţi ai dreptei au şanse infime sau doar teoretice de a-l învinge pe Victor Ponta într-o confruntare de tur doi. Dacă ar avea de ales între Victor Ponta şi Mihai Răzvan Ungureanu, 58,3% dintre respondenţi ar vota pentru Victor Ponta, în timp ce 41,7% l-ar alege pe Mihai Răzvan Ungureanu. Raportat la populaţia care declară că se va prezenta la vot (65,9% din eşantion), Victor Ponta ar obţine în turul al II-lea 62,6%, în timp ce Mihai Răzvan Ungureanu ar fi votat de 37,4%.

      „Încă nu am intrat în atmosfera electorală“
      ----------------------------------------------------
      Fostul prezidenţiabil al USL, Crin Antonescu, se vede acum surclasat de fostul său partener politic. 60,7% dintre respondenţi ar vota pentru Victor Ponta în timp ce 39,3% l-ar alege pe Crin Antonescu, deşi o astfel de confruntare se dovedeşte, pe zi ce trece, utopică. Premierul ar câştiga la pas şi un posibil duel cu Cătălin Predoiu: 66,7% l-ar prefera pe liderul PSD, în timp ce 33,3% l-ar alege pe Cătălin Predoiu. Cel mai slab dintre candidaţii dreptei se dovedeşte a fi Cristian Diaconescu, susţinut de PMP şi, implicit, de Traian Băsescu. Fostul ministru de Externe ar fi votat de numai 32, 5% din respondenţi, în timp ce Ponta ar atinge 67,5%.

      „Rezultatele măsurătorii opţiunilor electorale ale românilor pentru alegerile prezidenţiale trebuie analizate cu moderaţia impusă de faptul că, deşi au mai rămas mai puţin de patru luni până la alegeri, încă nu am intrat în atmosfera electorală, încă nu cunoaştem toţi candidaţii, încă nu au fost prezentate proiectele candidaţilor. Clarificarea acestor aspecte ar putea produce efecte asupra opiniei publice, cu implicaţii asupra opţiunilor electorale pentru alegerile prezidenţiale“, arată Remus Ştefureac.

      Sondajul a fost realizat de INSCOP la comanda „Adevărul“ în perioada 1 - 6 iulie 2014, pe un eşantion de 1.055 de persoane. Eroarea maximă admisă a datelor este de ± 3%, la un grad de încredere de 95%. Chestionarele au fost aplicate în 38 de judeţe şi Municipiul Bucureşti, într-un total de 75 de localităţi (oraşe mari, oraşe medii, oraşe mici, comune, sate).
      -va urma-

      Ștergere
    3. Prezenţa, spre 50%
      ----------------------------------
      Spre deosebire de alegerile europene, intenţia declarată a românilor de a se prezenta la votul pentru alegerile prezidenţiale este semnificativ mai mare. 48,6% afirmă că se vor prezenta în mod sigur la vot şi 17,3% sunt ceva mai temperaţi, afirmând că, probabil, se vor prezenta la vot. Cumulat, răspunsurile pozitive în privinţa prezenţei la vot la alegerile prezidenţiale însumează 65,9% dintre opţiuni. 6,4% afirmă că sigur nu se vor prezenta, în timp ce 7,9% spun că probabil nu se vor prezenta la vot. De asemenea, 15,9% încă nu s-au hotărât, în timp ce 3,8% nu ştiu sau nu răspund la această întrebare.

      https://ro.stiri.yahoo.com/sondaj-cine-c%C3%A2%C5%9Ftig%C4%83-finala-preziden%C5%A3ial%C4%83-035908440.html

      Ștergere
  3. @Anonim15 iulie 2014, 02:07
    --------------------------------
    Nu-l iubesc pe Kiorilă -vedea-l-aş la Poarta Albă spărgînd piatră dar, aici are dreptate. Ce fel de prim-ministru sau ministru de finanţe eşti, dacă te duci la o discuţie pe tema bugetului, complet nepregătit, fără nici un document care să argumenteze practic această reducere a CAS-ului? Modul în care Tonta + ministreasa de la finanţe s-au dus la întîlnire cu beţivanul naţional dovedeşte lipsă de profesionalism/amatorism. Şi, era sigur că Ciclopul le va pune tălpi şi va mai pune de-un scandal pentru a devia atenţia românilor de la frac-su. Cît despre modul de exprimare la adresa femeii aceleia...ce să-i ceri unui derbedeu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristian Tudor Popescu
    Dublu viol cu perversiuni la Cotroceni

    Caligula o prinde pe tânăra mireasă și o abuzează scurt într-un ungher. Mirele vine să protesteze și Caligula îl abuzează și pe el, democratic, după care îi înfige în posterior o viorea.
    Nu doar figura de împărat roman dement, din amurgul imperiului, a lui Traian Băsescu mi-a adus în minte scena asta din „Caligula”, cu Malcolm McDowell, dar și cei doi abuzați la Cotroceni, Viorel și ministruța Harvard. Ce-au căutat acolo, cu lumânarea, mi-e imposibil să pricep.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dacă ai acceptat să mergi la Băsescu, și nu singur, ci împreună cu ministrul de Finanțe, atunci mizezi, evident, pe argumentele zdrobitoare pe care le vei aduce în favoarea măsurii tale, reducerea CAS, ca să convingi publicul și să câștigi electoral.
    Dacă nu ai niciun argument solid, economic, cu cifre și procente, atunci refuzi cu mândrie să te supui chemării la ordine din partea tiranului, aștepți să n-o promulge, Parlamentul i-o mai dă o dată, și gata.
    Tertium non datur. Ori e albă, ori e neagră.
    Dar în România funcționează cu succes principiul terțiului inclus: între alb și negru există totdeauna o zonă gri-șobolan.
    În zona gri-șobolan s-au plasat Viorel și ministruța Harvard venind la Cotroceni ca doi bobleți. Dânsa a adus ca prim argument... sufletul, întreg sufletul personal, pus la bătaie în sprijinul reducerii CAS. D-șoara Petrescu ar trebui să nu fi uitat, dacă a știut vreodată, că răspunsul „Sufletu!” înseamnă în românește n-am bani, canci, nexam. Or, tocmai asta a întrebat-o pe diverse tonuri, de la amenințător până la compătimitor, Traian Băsescu. Care sunt sursele de acoperire a găurii bugetare provocate de scăderea CAS cu 5%? Show me the money, pe înțelesul Harvyței.
    Răspunsul a fost tipic comunistoid, dacă nu jignesc în felul ăsta comunismul: banii or să vină din economia neagră, care o să se albească și din investițiile pe care or să le facă negreșit întreprinzătorii. Viitorul de aur ca soluție pentru găurile prezentului, am mai auzit asta cândva, nu?
    Băsescu mai întreabă, totuși, cu un soi de milă: o estimare, o hârtie, niște cifre pentru conversia economiei negre aveți?
    Petrescu se consultă din ochi cu Ponta, ca o făptașă cu avocatul, și răspunde cu dârzenie: „Lucrăm la asta...”

    RăspundețiȘtergere
  6. Conu Leonida și Coana Efimița, Tanța și Costel, Iri și Moni în mizerie sunt cuplurile sagace care îmi trec prin cap în vreme ce ascult holbând ochii.
    Dar secvența-medalion, care va rămâne celebră peste ani, ca un final de Casablanca, este mișcarea facială și oculară a lui Victor Ponta când Băsescu îl întreabă: „Dar cu cele 5 miliarde pentru MTO, cum faceți?” Prim-ministrul României rotește ochii în sus, în jos, la stânga și la dreapta, ca un șobolan de desen animat, înțelege cu groază că de la făptura aflată în dreapta lui, pe postul lui Florin Georgescu nu are a aștepta vreun ajutor, drept care scheaună încetișor: „Le rezolvăm pe toate, domnu președinte...”
    Remarc finețea sadică a lui Băsescu de a nu-i explica ce înseamnă MTO-ul ăla - Medium Term (Budgetary) Objective - provizionul de risc bugetar cerut de UE pentru prevenirea dezechilibrelor.
    Nu sunt economist, nu mă pronunț în legătură cu oportunitatea reducerii CAS, dacă e o măsură utilă sau doar o nouă electorată.
    Dar sunt critic de film și pot să vă spun că, după ce ne oprim din râs, vom constata că ce joacă domnul Ponta e un horror în toată regula.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Base stia ca e filmat , tot ce a facut a fost un circ ieftin. Paine si circ sa uite lumea de fratele Mariei Sale. Ponta a fost atras marsav intr-un circ televizat. Din start avea ' el presidente " intentia de a difuza discutiile. Si asa se intampla cand unul stie ca filmeaza si celalalt nu. A fost ca la fratior, numai ca Basescu purta cravata.

      Ștergere
    2. Asta este si parerea mea.
      Mai mult, totul a fost bine regizat, stiind ca urmeaza a fi dat publicitatii!
      Ma surprinde ca mass-media a cazut in aceasta capcana ieftina, de doi bani!

      Ștergere
  7. Ole! S-au desteptat baietii, parca „ e” mai destepti ...umor fin, comentarii inteligente...brava! Unde fuserati la studii?

    RăspundețiȘtergere
  8. Râde ciob de oală spartă:
    EBA o ceartă la partea economică pe ministra Finanţelor
    după „tăcerea asurzitoare” de la Cotroceni.
    -----------------------------------
    După publicarea înregistrării consultărilor de ieri de la Palatul Cotroceni, la care premierul Victor Ponta şi ministrul Finanţelor nu i-au adus niciun argument preşedintelui Traian Băsescu pentru a promulga reducerea CAS, Elena Băsescu a comentat episodul, artătând că "până şi ea" îşi dă seama "că Ioana Petrescu nu are habar de economie".

    Cunoscută pentru ieşirile ei în decor, mai ales pentru exprimările gramaticale, fiica cea mică a preşedintelui, Elena Băsescu o critică pe Ioana Petrescu, actualul ministru al Finanţelor, pentru prestaţia de la consultările de la Palatul Cotroceni. Argumentul Elenei Băsescu: "până şi eu îmi dau seama că Ioana Petrescu habar nu are de economie sau de finanţe".

    Comentariul fiicei preşedintelui a fost postat pe pagina sa oficială de Facebook, la scurt timp după ce Preşedinţia a făcut publică înregistrarea discuţiilor de la Cotroceni în care Ioana Petrescu şi premierul Victor Ponta nu au adus nici măcar o analiză financiară pentru a susţine acoperirea în buget a reducerii CAS la angajator dacă măsura s-ar aplica de la 1 octombrie.

    "La consultările de la Cotroceni de astăzi, ministrul "apciza", Ioana Petrescu, a lovit din nou prin tăcerea asurzitoare a argumentelor pe care le-a adus în sprijinul reducerii contribuţiilor la asigurările sociale cu cinci puncte procentuale începând de la 1 octombrie. Ca om care a făcut parte cinci ani din comisia ECON (Afaceri economice şi monetare) a Parlamentului European şi care a terminat, e adevărat, o mult mai modestă facultate cu profil economic, până şi eu îmi dau seama că Ioana Petrescu habar nu are de economie sau de finanţe şi în nicio ţară civilizată nu ar putea pretinde să ocupe un rol atât de important precum cel de ministru al Finanţelor", a scris fostul europarlamentar, actual membru PMP.

    http://www.gandul.info/politica/rade-ciob-de-oala-sparta-eba-o-cearta-la-partea-economica-pe-ministra-finantelor-dupa-tacerea-asurzitoare-de-la-cotroceni-12934954

    RăspundețiȘtergere
  9. A vorbit gainatul cu bot de rata!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri