Google Translate

joi, 24 iulie 2014

Manipulari emotionale ordinare, dar uriase, de nivel planetar! Zborul MH17,un Boeing 777 aparţinând Malaysia Airlines versus Razboiul din Israel si Fasia Gaza


Bilantul tragic al razboiului din Fasia Gaza: Peste 4.300 de victime, in doua saptamani.

 Bilantul mortilor in conflictul din Fasia Gaza a trecut de 600 de morti, in timp ce mai mult de 3.700 de persoane au fost ranite.
Ministerul palestinian al Sanatatii a transmis ca numarul celor care au murit in operatiunea militara a Israelului este de 605, potrivit NBC News.

Conflictul dintre Israel si Palestina dureaza de doua saptamani, iar pe langa cei peste 600 de palestinieni morti au fost ucisi si aproximativ 30 de israelieni, arata BBC. Dintre acestia, doi sunt civili.

O noua zi sangeroasa in Gaza: Bilantul palestinienilor ucisi a ajuns la sute

Razboi in Gaza: Ofensiva israeliana ia amploare - cea mai sangeroasa zi

Statele Unite ale Americii au trimis ajutoare in Fasia Gaza in valoare de 47 de milioane de dolari, a transmis secretarul de stat John Kerry, care a mentionat ca ajutoarele sunt destinate atenuarii crizei umanitare.

Din numarul total de victime civile, 121 il reprezinta copii din Gaza, adica o treime din cifra totala. UNICEF a informat ca alti 900 de copii palestinieni au fost raniti.
Secretarul general al ONU, Ban Ki Moon, a facut un apel catre Israel si Palestina, vorbind in primul rand despre copiii ucisi: "Prea multe mame palestiniene si israeliene isi ingroapa copiii".

Luni, un atac aerian israelian asupra unui spital din Fasia Gaza a provocat moartea a cel putin cinci persoane si ranirea altor 70.
Sursa:
http://www.ziare.com/international/gaza/bilantul-tragic-al-razboiului-din-fasia-gaza-peste-4-300-de-victime-in-doua-saptamani-1312515


Fasia Gaza. Israelul ar putea fi acuzat de crime de razboi.

Israelul risca sa fie acuzat de crime de razboi, afirmatia fiind facuta de un comisar ONU, care s-a aratat ingrijorat de cresterea numarului de victime in randul civililor. In urma celor 16 zile de conflict, peste 670 de palestinieni si 29 de militari israelieni au fost ucisi, iar ministrul palestinian de Externe a acuzat Israelul de genocid si de distrugerea completa a unor cartiere din Gaza. Oficialul a declarat ca pana acum au fost distruse 2.500 de locuinte.

Citeste si Fasia Gaza. ALERTA in localitatile israeliene din vecinatatea zonei de conflict

ONU a demarat deja o ancheta impotriva Israelului, iar din motive de sercuritate, Autoritatea Aeronautica americana a suspendat pentru inca 24 de ore cursele aeriene catre Israel, dupa ce o racheta a cazut in apropierea aeroportului din Tel Aviv. Mai multe companii europene, printre care Lufthansa si Air France, s-au alaturat si ele acestei masuri. SUA ofera asistenta umanitara in valoare de 47 de milioane de dolari locuitorilor din Fasia Gaza.

Citeste si Fasia Gaza. Consiliul de Securitate ONU cere incetarea focului

Secretarul de stat american John Kerry se afla intr-o vizita in Israel alaturi de Ban Ki-moon, secretarul general al ONU. Cei doi lideri incearca sa gaseasca o solutie pentru incetarea focului. Secretarul american si-a exprimat iritarea fata de Israel, in fata unui microfon ramas deschis, fara cunostinta sa. Ulterior, seful diplomatiei americane a subliniat pozitia oficiala a SUA si a aparat dreptul Israelului la autoaparare, potrivit romaniatv.net.
 
Sursa:
 
NOTA:
====================
Zborul MH17, un Boeing 777 aparţinând Malaysia Airlines s-a prăbuşit în estul Ucrainei, aproape de graniţa cu Rusia, probabil doborât de o rachetă sol-aer. Toate cele 298 de persoane de la bord şi-au pierdut viaţa.
 
Aceasta TRAGEDIE, manipulata ordinar politic, mediatic si emotional... incearca din rasputeri sa ingroape TRAGEDIILE RAZBOIULUI din Israel si Fasia Gaza!
Oameni, treziti-va la realitate!
Opriti Razboiul!
--------------------------------------------
==================================================
=====================================================================

5 comentarii:

  1. NEWS: Afaceri necurate la ALRO si Silcotub cu bani negri de la Bercea?
    Perchezii la clanurile de rromi.
    =======================
    Procurorii de la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti efectueaza joi dimineata zeci de perchezitii la locuintele unor persoane care au legatura cu familia lui Bercea Mondial, intr-un caz de evaziune fiscala si spalare de bani cu prejudicii de 6 milioane de euro aduse statului.

    Vor fi adusi la audieri si directori ai unor combinate cu care reteaua suspectata avea legaturi de afaceri, arata Romania TV.

    Cele 38 de perchezitii vizeaza, printre altele, si familia lui Dan Finutu, un cunoscut personaj din judetul Olt, care este si nasul unuia dintre fiii lui Bercea Mondial, dar si persoane din judetele Teleorman, Iasi, Ilfov sau Arges.

    Decizie de ultima ora: Toate dosarele lui Bercea Mondial si verdictele primite, controlate
    -----------------------------
    Perchezitiile sunt in desfasurare si la combinatele ALRO si Silcotub, unde se cerceteaza implicarea conducerilor acestor companii intr-o schema de importuri de aliaje speciale din strainatate, care ar fi dus la evitarea platii TVA si spalare de bani, prin intermediul unor firme fictive.

    Potrivit Realitatea TV, persoanele din aceasta retea infiintau firme prin care faceau importuri de metale din Polonia, Cehia sau Olanda, pe care le vindeau mai departe unor combinate din Romania, luand insa un pret mai mic, scopul fiind sa fie spalati bani proveniti din alte surse.

    Sursa: http://www.ziare.com/stiri/perchezitii/afaceri-necurate-la-alro-si-silcotub-cu-bani-negri-de-la-bercea-perchezii-la-clanurile-de-rromi-1312777?

    RăspundețiȘtergere
  2. Atac infiorator in Gaza:
    Israelul a bombardat o scoala ONU - zeci de morti si raniti.
    ---------------------------
    Cel putin 15 persoane au fost ucise si 200 ranite cand obuzele trase de armata israeliana au lovit o scoala ONU din nordul Fasiei Gaza, ce era utilizata ca adapost de palestinieni.

    Scoala din Beit Hanoun a fost bombardata joi si potrivit unor surse neconfirmate s-ar fi inregistrat 30 de morti in urma violentelor, scrie Al Jazeera.

    Secretarul general ONU, Ban Ki Moon, s-a declarat "oripilat" de atac si a condamnat bombardamentul in care, spune acesta, au murit multi copii, femei precum si personal ONU.

    Organizatia umanitara a ONU in Gaza, UNRWA, discutase in prealabil cu armata israeliana si furnizase coordonatele scolii, pentru a putea organiza evacuarea.

    "Le-am dat israelienilor coordonatele GPS precise ale adapostului din Beit Hanoun. Incercam sa coordonam o fereastra de evacuare si nu ne-a fost acordata", a spus reprezentantul UNRWA in Gaza, care a numit incidentul "tragic si ingrozitor".

    Robert Turner, directorul UNRWA, a afirmat ca israelienii nu au emis nicio avertizare inainte de atac: "Acesta este un adapost de urgenta. Locatia a fost transmisa israelienilor. Era o instalatie gestionata de noi, monitorizata ca sa ne asiguram ca ne pastram neutralitatea. Cerem mereu partilor sa se asigure ca civilii nu sunt raniti".

    Israelul a mai atacat scoli ONU, motivand ca aici se ascund palestinieni inarmati, iar ONU a criticat, in trecut, gruparile palestiniene, pentru ca folosesc scolile Natiunilor Unite pentru a ascunde luptatori si arme.

    Incidentul de joi este a patra situatie in care un imobil ONU este bombardat de Israel, in cele 17 zile de cand a inceput bombardarea Fasiei. Cel putin 730 de palestinieni au murit si peste 4.500 au fost raniti in aceasta perioada.

    http://www.ziare.com/international/israel/atac-infiorator-in-gaza-israelul-a-bombardat-o-scoala-onu-zeci-de-morti-si-raniti-1312938?

    RăspundețiȘtergere
  3. Israelul,
    acuzat de "crime de razboi" in "lagarul de concentrare" .
    ------------------------------------
    Fostul vicepremier britanic John Prescott a comparat situatia din Fasia Gaza cu o tabara de concentrare si a spus ca bombardamentele trebuie sa fie vazute drept crime de razboi.

    "Actiunea militara care se presupune ca vizeaza Hamasul este atat de brutal disproportionata si atat de grosolan fara discernamant incat este imposibil sa nu se vada actiunile Israelului ca fiind crime de razboi.

    Israelul ii numeste teroristi, insa actioneaza ca un judecator, juriu si calau in tabara de concentrare care este Gaza", a scris John Prescott in Sunday Mirror.

    Fostul vicepremier din perioada lui Tony Blair sustine ca orice alta tara ar fi transformata in "proscris" daca ar actiona in acelasi fel ca Israelul, afirmand ca bilantul mortilor de pe urma atacurilor israeliene in Fasia Gaza se ridica la mai mult de 1.000.

    "Ce s-a intamplat cu poporul evreu in mainile nazistilor este ingrozitor. Dar ati crede ca acele atrocitati ar da israelienilor un simt unic al empatiei fata de victimele unui ghetou", mai spune John Prescott.

    Acesta mai numeste Israelul "o tara care a luat aproape de trei ori mai multe vieti decat cele pierdute in tragedia zborului MH17, in mai putin de trei saptamani; o natiune care a aruncat in aer un spital, a bombardat si a ucis copii care jucau fotbal pe plaja".

    Israelul a acceptat, sambata seara, cererea ONU pentru un armistitiu de 24 de ore, in Fasia Gaza, insa a avertizat ca armata sa va actiona imediat, daca militantii palestinieni vor incalca intelegerea.

    Armistitiul initial a expirat sambata seara, la 20.00, ora locala, iar locuitorii din Fasia Gaza s-au folosit de acest ragaz pentru a recupera cadavre si pentru a strange provizii.

    http://www.ziare.com/international/gaza/israelul-acuzat-de-crime-de-razboi-in-lagarul-de-concentrare-1313296?

    RăspundețiȘtergere
  4. Armata israeliană
    anunță reluarea operațiunilor în Gaza.
    ---------------------
    Armata israeliană a anunțat duminică încetarea armistițiului umanitar și reluarea operațiunilor în Fâșia Gaza, în replică la „tirurile de rachetă neîncetate” ale mișcării islamiste palestiniene Hamas, relatează AFP și Reuters...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce nu inteleg americanii... si nici europenii...!
    "Nivel record de simpatie... pentru Vladimir Putin."
    -------------------------
    Popularitatea presedintelui rus, Vladimir Putin, a ajuns pe noi culmi, saptamana aceasta, pe fondul crizei din Ucraina. Doar 13 procente il despart pe liderul de la Kremlin de dragostea unanima a compatriotilor.

    Potrivit unui recent sondaj de opinie, procentul de rusi care aproba actiunile presedintelui Putin a ajuns la 87%, scrie Mashable.

    Sondajul Centrului Levada, o organizatie rusa independenta, a venit dupa ce avionul Malaysia Airlines, cu aproape 300 de persoane la bord, a fost doborat de o racheta trasa din teritoriul controlat de rebelii pro-rusi din Ucraina si pe fondul masarii a zeci de mii de soldati rusi la granita Ucrainei.

    Chiar daca sanctiunile Occidentului pentru inarmarea rebelilor din Ucraina au inceput sa loveasca in apropiatii lui Putin si in viata de zi cu zi a rusilor, nu au niciun impact asupra imaginii lui Putin pe plan intern.

    Pentru comparatie, popularitatea lui Putin este mai ridicata decat a oricarui presedinte american, cu exceptia celor doi Bush: George W. si George H.W., "ridicati" in sondaje tot de razboaie - razboiul impotriva terorismului, dupa 11 septembrie 2001, si razboiul din Golf.

    E limpede ca rusii ii dau unda verde lui Putin sa continue tot asa. Intrebati in cadrul sondajului daca Rusia "se misca in directia potrivita", 66% dintre acestia au raspuns "da".

    Sursa: http://www.ziare.com/vladimir-putin/presedinte-rusia/razboiul-face-bine-la-imagine-nivel-record-de-simpatie-pentru-vladimir-putin-1315237?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri