Google Translate

marți, 22 iulie 2014

Un nou scandal... in PNL(PDL). Ioan Ghișe – gândim și comunicăm liber deci existăm liberi! News: Ghişe: Demisionez din PNL şi strâng semnături pentru a candida ca independent la prezidenţiale. Reacţia lui Iohannis


Comunicatul 1/01.06.2014

Aduc la cunoştinţă colegilor din partid, dar şi opiniei publice, că mi-a fost refuzată, în mod repetat, cererea legitimă  de a primi adresele de e-mail ale membrilor PNL.

Solicitarea mea a fost motivată de dorința de mă adresa în mod exclusiv colegilor din PNL, pentru a nu încălca prevederile Statutului și Codului Etic al PNL.

 În consecință am decis, în numele dreptului la opinie, în conformitate cu dezideratele liberale, ca, începând cu data de 31 mai 2014, să deschid o platformă on-line de comunicare publică, deschisă tuturor membrilor și simpatizanților PNL, interesați de binele României și al partidului.

Adresa blogului meu personal este https://ioanghisepnl.wordpress.com

Cine doreste sa imi trimita mesaje personale are la dispoziție și adresa de e-mail audiente@ghise-ioan.ro

Cu această ocazie vă anunț că NICI UNUL din profilurile de Facebook, care circulă în mediul virtual, nu îmi aparține și nu intențonez să comunic prin nici o platformă de socializare, datorită vulnerabilității dovedite ale acestora.

Rog membri PNL, din întreaga ţară, să urmareasca propunerile mele, privind programul politic al partidului, precum şi cele privind îmbunătăţirea Statutului PNL.

 În acest sens aştept cu plăcere şi interes să primesc opiniile şi sugestiile dumneavoastră.

Cu stimă,
Ioan Ghișe
Senator de Brașov


Congres PNL - discurs senator Ghise partea 1  


Congres PNL - discurs senator Ghise partea 2


 



News: Ghişe: Demisionez din PNL şi strâng semnături pentru a candida ca independent la prezidenţiale. Reacţia lui Iohannis.

Senatorul PNL Ioan Ghişe a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că intenţionează să demisioneze din partid, nemulţumit de decizia fuziunii cu PDL şi desemnarea lui Klaus Iohannis ca prezidenţiabil, precizând că miercuri va anunţa public intenţia de a strânge semnături pentru o candidatură independentă.

"Fuziunea cu PDL este inacceptabilă", a spus Ioan Ghise, precizând că acesta este principalul motiv al deciziei sale de a demisiona din PNL.

În plus, Ioan Ghişe a arătat că nu este de acord nici cu desemnarea lui Klaus Iohannis ca prezidenţiabil al PNL, la doar doi ani după ce acesta a venit în partid.

Ghişe a anunţat că va face o conferinţă de presă, miercuri, la Senat, în care îşi va anunţa intenţia de a demara strângerea de semnături pentru o candidatură independentă la alegerile prezidenţiale.

El a mai spus că, în urma demisiei din PNL, va activa ca senator independent.

Iohannis, despre Ghişe: Am aflat că intenţionează să ne părăsească; îmi pare rău

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a precizat, luni, după Delegaţia Permanentă, că a aflat în pauza reuniunii că senatorul Ioan Ghişe intenţionează să demisioneze din PNL, el arătând că îi pare rău, în timp ce fostul lider, Crin Antonescu, a menţionat că această plecare ar reprezenta o pierdere.

 "Am aflat acum că domnul Ghişe intenţionează să ne părăsească. Nu ştiu care este gândirea domniei sale. Îmi pare rău. Îmi pare rău pentru orice membru PNL care, din motive temporare de obicei, consideră că trebuie să plece un pic din partid", a spus Iohannis.

Intenţia senatorului Ghişe de a părăsi PNL a fost comentată şi de fostul lider liberal Crin Antonescu, acesta apreciind că eventuala plecare a senatorului va reprezenta o pierdere.

"Îmi pare rău. Îl cunosc pe domnul Ghişe de mulţi ani, suntem colegi de la începutul anilor `90 în Parlament, după aceea domnia sa a fost vreo opt ani primar. Nu avem aceleaşi păreri azi nici despre PPE, nici despre alte lucruri, dar nu regret mai puţin, pentru că domnul Ghişe e un om onest în felul său, care are sinceritatea convingerilor lui", a spus Antonescu.

http://www.mediafax.ro/politic/ghise-demisionez-din-pnl-si-strang-semnaturi-pentru-a-candida-ca-independent-la-prezidentiale-reactia-lui-iohannis-12952683

-------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 comentarii:

  1. Klaus Iohannis, desemnat candidatul PNL la Preşedinţie:
    Nu a fost un vot "controversial", nu au existat nici un fel de contre.
    ============
    Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost desemnat, luni, de Delegaţia permanentă, drept candidatul partidului la alegerile prezidenţiale din noiembrie, au declarat pentru MEDIAFAX surse liberale.

    Preşedintele PNL Klaus Iohannis a declarat, după ce a fost desemnat de către DP drept candidat al partidului la prezidenţiale, în detrimentul lui Crin Antonescu, fostul lider liberal, că votul delegaţilor nu a fost unul "controversial" şi că nu au existat niciun fel de contre legat de acest subiect.

    "Dacă veni vorba de a detalia un pic acest vot, pot să vă spun că nu a fost un vot controversial, a fost un vot absolut democratic (...) Nu au existat nici un fel de contre, nu au existat luări de poziţii critice. Este un lucru important, fiindcă această - cum spuneţi dumneavostră - luptă a fost un concept care a fost vehiculat în spaţiul public fără să existe în realitate", a spus Iohannis, răspunzând unei întrebări.
    ......................................
    Conform surselor citate, Iohannis a obţinut un număr de voturi aproape dublu faţă de Antonescu, din partea membrilor Delegaţiei Permanente.

    Astfel, pentru Klaus Iohannis au optat 110 membri ai Delegaţiei Permanente, în timp ce pentru Crin Antonescu au votat doar 56.

    http://www.mediafax.ro/politic/klaus-iohannis-desemnat-candidatul-pnl-la-presedintie-nu-a-fost-un-vot-controversial-nu-au-existat-nici-un-fel-de-contre-12950304

    RăspundețiȘtergere
  2. S-a dus _ulii de suflet si PNL-ul! Rasuflarea bahica + otravitoare a kiorului, ce atinge vestejeste precum mana. Si totul a inceput de la kkrau...Avea dreptate motanelul kkcios.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nemtoiul ista parca n-are vlaga in iel, n-are sarm, n-are vocabular, n-are..n-are...Cine dreak l-a fabricat si pe iel ca pe Conchita? Oaiii....si ce dor mi-e de mp3!!!!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri