Google Translate

duminică, 3 august 2014

Mircea Băsescu, mason gradul 32 ? Este implicata MASONERIA?


Scandalul "Bercea-Băsescu" pune pe jar MASONERIA!
DEZVĂLUIRI INCENDIARE din interiorul templului masonic.


Continuă să apară dezvăluiri şocante după ce "ring" a publicat informaţia potrivit căreia fratele arestat al preşedintelui României ar fi putut primi "actele de graţiere", de la fiul lui Bercea, cu ocazia unei întruniri masonice la Teatrul Odeon. Să baţi cu putere la poarta templului! Este prima regulă fundamentală, este "sesamul" care-i permite unui neiniţiat să pătrundă în discreta lume a "frăţiei" masonice. Veţi afla azi, în premieră, dintr-o sursă de grad zero, cum a decurs ritualul primirii în masonerie a "fratelui Băsescu". Mircea Băsescu.

 
 
"L-am văzut eu personal pe Mircea Băsescu. L-au făcut gradul 32"

O nouă confirmare vine să întărească informaţia că fratele preşedintelui României a bătut la poarta templului masonic de la Odeon. "L-am văzut eu personal pe Mircea Băsescu. L-au făcut gradul 32 şi chiar l-am văzut când a depus jurământul cu mâna pe Biblie. A şi vorbit după aceea. (...) Ultimul grad în masonerie este 33. Mircea Băsescu a fost iniţiat şi ridicat direct la gradul 32 probabil pentru că este fratele preşedintelui. Oricum, a fost un scandal acum, recent, când s-au mai întâlnit la teatru. Era acolo masonul-şef pe România. (...) Scandalul a apărut din cauză că l-au primit pe Mircea Băsescu. Ăia de sus, de la masoneria-mamă, care sunt peste ei, au spus despre scandalul cu Bercea Mondial", ne-a dezvăluit, ieri, sursa noastră din Odeon. Întrebat dacă a auzit de o eventuală discuţie privind posibila excludere a lui Mircea Băsescu din masonerie din cauză că a fost arestat, sursa din Odeon răspunde: "Asta decid ei, pentru că se mai întrunesc lunar şefii ăştia mari. Ei discută ce e de făcut. Vor mai veni în toamnă la noi. Atunci probabil vor lua o decizie. Eu am mai prins odată, acum câţiva ani, când unul a încălcat jurămintele şi l-au dat afară".

 
"I-au spus «Fratele Mircea Băsescu»!..."

 Cât despre ritualul propriu-zis ţinut cu ocazia primirii în masonerie a fratelui preşedintelui, sursa noastră relatează următoarele: "Adunarea se ţine în sala mare a teatrului. Vin deja îmbrăcaţi în costume negre, cămaşă albă şi poartă mănuşi albe. Aşa era îmbrăcat şi Mircea Băsescu. (...)
 
Totul este făcut tip spectacol: cu lumini, cu actori, cu muzică. Pentru fiecare grad, altă muzică. Se depun jurăminte care diferă de la grad la grad. (...) I-au spus «Fratele Mircea Băsescu». Bineînţeles că i-au pus şi şorţuleţ. Fiecare grad are alt tip de şorţuleţ. La unul din grade îţi dă şi un inel. La gradul pe care îl are, Mircea Băsescu are şi inel".

PRIMA DISCUŢIE CU "SURSA ODEON"

Pentru conformitate, vă prezentăm şi două mici dialoguri purtate de reporterii "ring" cu SURSA "(IN)DISCRETĂ" de la ODEON.

REPORTER "RING"(R.R.): Ar putea să fie o confuzie în legătură cu ritualul masonic de la Teatrul Odeon la care susţii că l-ai văzut anul trecut pe Mircea Băsescu?

SURSA "ODEON"(S.O.): În niciun caz. L-am văzut eu personal pe Mircea Băsescu. L-au făcut gradul 32 şi chiar l-am văzut când a depus jurământul pe Biblie. A şi vorbit după aceea. Eram acolo, deci nu poate fi vorba de nicio confuzie.

R.R.: Ce înseamnă gradul 32?

S.O.: Deci ultimul grad este 33. Mircea Băsescu a fost iniţiat şi ridicat direct la grad, probabil pentru că este fratele preşedintelui. Oricum, a fost un scandal acum, când au mai fost ei la teatru, acum o lună.

R.R.: De ce?

S.O.: A fost scandal din cauză că l-au primit. Ăia de sus, din MASONERIA MAMĂ, care sunt peste ei, au spus despre scandalul cu Bercea Mondialu’.

R.R.: S-a discutat în şedinţă la Odeon treaba asta?

S.O.: Da. Păi, ăştia au vorbit. Eu l-am lăsat pe colegul meu să facă deschiderea şi atunci au discutat despre scandal. În orice caz, eu l-am văzut pe Mircea Băsescu când l-au primit, anul trecut. Dar trebuie să ştiţi că ei (n.r. - masonii) fac şedinţe aici de ani de zile.

R.R.: Cum sunt şedinţele astea?

S.O.: Ei iau câte un candidat, dar pe lângă acel candidat ales mai sunt şi alţii. Nu poate să-i ia pe fiecare pe rând, deoarece ar dura mult. Intră în clasă (n.r. - sală) cu toţii, le pune uniforma aia, cu şorţuri, cum este procedura.

R.R.: Ai auzit discutându-se sau ai idee dacă vor să-l excludă din masonerie pe Mircea Băsescu din cauză că a fost arestat?

S.O.: Asta decid ei, pentru că se mai întrunesc lunar, şefii ăştia mari. Discută între ei ce e de făcut. Or să mai vină în toamnă la noi. Atunci probabil or să ia o decizie.

R.R.: Deci ei au practic întâlnirile astea cam din trei în trei luni.

S.O.: Nu, se mai întâlnesc între ei, dar numai ăştia care sunt mai mari. La noi, la teatru, se întâlnesc de trei sau patru ori maximum pe an.

R.R.: Dar, până la urmă, e posibil ca Mircea Băsescu să fi primit actele acelea, de la fiul lui Bercea Modial, atunci, la întâlnirea masonică de la teatrul Odeon?

S.O.: Asta nu ştiu. Dacă s-o fi întâmplat la intrare, pe treptele alea de la intrare... Nu ştiu... Acest fiu al lui Bercea putea să fie acolo, la intrare. Eu n-am ieşit atunci, am stat în teatru.

R.R.: Dar prin teatru se discută de lucrurile astea?

S.O.: A spus cineva că a văzut în "ring" articolul.

R.R.: Cum este când se întâlnesc masonii acolo, cum decurge ritualul?

S.O.: Adunarea se ţine în sala mare a teatrului. Se mai întâlnesc şi sus, acolo, când te duci spre directoare, într-o săliţă. Se întâlnesc acolo când merg la dineu, că fac dineu. În foaier discută când se întâlnesc între ei. Când vin, vin deja îmbrăcaţi în costume negre cu cămaşă albă, şi poartă mănuşi albe. Sunt foarte mulţi care paticipă la şedinţele astea. Sunt şi de pe la televiziune... Sunt oameni şi din cultură, din toate domeniile... Ei nu prea vor să se ştie că se organizează la noi. Ei plătesc pentru sala asta. (...) O perioadă veneau dintre ai lor, din televiziune, şi filmau. Au filmat şi tot ei au luat înregistrările.
 
 
A DOUA DISCUŢIE CU "SURSA ODEON"

  R.R.: Poţi să descrii mai în detaliu ritualul la care susţii că ar fi participat Mircea Băsescu?

  S.O.: Mai întâi trebuie să înţelegeţi că toate ritualurile acestea sunt tip spectacol: cu actori, cu lumini, cu muzică – pentru fiecare grad altă muzică, evident, clasică. Mai este şi unul de la televiziune, care are rol de povestitor. Totul este făcut artistic.

  R.R.: Se bate cu un baston în poarta templului?

  S.O.: Da, ca să-l primească. Dar depinde de grad.

  R.R.: Adică?!...

S.O.: Păi, se depun jurăminte de la grad la grad.

R.R.: Revenind la Mircea Băsescu, atunci când a fost primit, era îmbrăcat, ca toţi ceilalţi, cu haine negre şi mănuşi albe?

S.O.: Da, aşa era îmbrăcat şi Mircea Băsescu.

R.R.: I-au pus şi şorţuleţ?

S.O.. Sigur că i-au pus. Odată ce semnezi nişte acte, că semnezi înainte să intri la ritual. Se plătesc astea, nu se fac pe gratis. Fiecare contribuie. Şi se dă la fiecare şorţul pentru gradul respectiv. Au şi mănuşi albe şi ce le mai pune la gât. Că au şi la gât câte ceva, în funcţie de grad. La unul din grade îţi dă şi un inel. La gradul pe care îl are, Mircea Băsescu are şi inel.

R.R.: În timpul ritualului i s-a pronunţat numele lui Mircea Băsescu?

S.O.: Da.

R.R.: I-au spus FRATELE MIRCEA BĂSESCU?

S.O: Da, când l-a adus acolo şi l-a ales. Că din toţi se alege un singur candidat. Ceilalţi stau pe scaune în jur. Mircea Băsescu a depus mai întâi jurământul pe Biblie. Că se depun mai multe jurăminte în funcţie de grad.

R.R.: Putea participa şi Traian Băsescu, în calitate de frate, sau altcineva apropiat?

S.O.: Exclus. Din afară nu are ce căuta nimeni. Şi nici femeile nu au ce căuta.

R.R.: Şi deci ai auzit când i s-a spus FRATELE MIRCEA BĂSESCU?

S.O.. Nu numai că am auzit spunându-i-se FRATELE MIRCEA BĂSESCU, dar l-am şi văzut când a intrat şi când a jurat pe Biblie. Eram foarte aproape.

R.R.. Ai recunoscut în momentul primirii lui Mircea Băsescu şi personalităţi publice-masoni care au participat?

S.O.: Sunt mulţi. Păi, e un actor important, foarte cunoscut, nu vreau să-i dau numele, care era organizator pe acolo. El chiar are un rol acolo în ritual. Un rol pe care-l interpretează.

R.R.: Şi era prezent acest actor când a fost primit Mircea Băsescu?

S.O.: Cum să nu. Păi, pe Mircea Băsescu l-a băgat direct în grad superior. Gradul 32 este grad mare. Gradul 33 este ultimul.

R.R.: Şi, în afară de acel actor mare, mai erau şi alte personalităţi?

S.O.: Mai mulţi. Era unul de la Televiziunea Română, e director pe acolo, care are voce de povestitor. Şi el e tot mason. E şi un cunoscut cântăreţ folk cu grad mare (nu mai ţin minte dacă era atunci acolo). E şi un mare sportiv, multiplu campion olimpic. Dar mai sunt o grămadă pe care nu-i cunosc. Şi din primărie şi...

R.R.: Din Primăria mare?

S.O.: Aşa am auzit. Eu spun ce am auzit între ei, pentru că eu nu-i cunosc pe toţi.

R.R.: Ţinând cont că vorbim de fratele preşedintelui, ai văzut sau auzit să fi participat şi oameni cu rang înalt, din armată, din serviciile secrete?

S.O.: Păi, ştiu că este şi un preot cu funcţie mare aici la noi.

R.R.. Da?!...

S.O.: Da. Aici, se foloseşte şi mir, la unul din grade, nu la toate.

R.R.: Spui că în urmă cu aproximativ o lună au fost discuţii legate de Mircea Băsescu. Era tot o întâlnire masonică şi a ieşit scandal sau cum a fost?

S.O.. Mai întâi a fost deschiderea. Şi, la deschidere, şeful cel mare, şeful Masoneriei pe România – asta este masoneria de rit scoţian antic şi recunoscut (n.r. - Supremului Consiliu de grad 33 al Ritului Scoţian Antic şi Acceptat din România ), în care a fost şi Brătianu şi atâţia alţii – a discutat şi despre cazul Băsescu. Au fost pe la Masoneria mamă şi i-au luat ăia...

R.R.: Aşadar, această discuţie, acest scandal, a fost în deschidere?

S.O.: Da, da, în deschidere. Era masonul şef pe România împreună cu gradele superioare.

R.R.: Era şi Mircea Băsescu de faţă?

S.O.: Nu, au fost doar discuţii între cei cu grade superioare. Eu am mai prins acum vreo câţiva ani când, tot aşa, unul a încălcat jurămintele. Că e cam încălcare de jurăminte (n.r. - jurăminte masonice) ce a făcut Mircea Băsescu. Şi, atunci, acum câţiva ani, cum v-am spus, tot aşa l-au prins pe unul că a făcut ceva rău, a încălcat jurămintele şi l-au dat afară.

R.R.: Aşadar, e posibil ca şi pe Mircea Băsescu să-l dea afară?

S.O.: Da, da, se poate.

R.R.: Este un ritual anume când este exclus un mason?

S.O.: Nu, nu. Propune şeful pe România şi ceilalţi votează şi îl dau afară pe cel în cauză. De fapt, aici e cam o structură militară. Ce zice şeful, cam aşa e.


 "Mircea Băsescu nu a făcut obiectul interesului şi activităţii SPP"

În altă ordine de idei, ieri, preşedintele Comisiei pentru apărare din Senat, Corneliu Dobriţoiu, a declarat (printre altele) că Mircea Băsescu nu a prezentat interes pentru SPP şi că acestă structură informativă de protecţie şi pază nu a primit de la celelalte servicii informaţii prin care Sandu Anghel zis Bercea Mondial să fie nominalizat ca fiind un potenţial pericol pentru preşedintele Traian Băsescu. "Domnul Mircea Băsescu nu a făcut obiectul interesului şi activităţii SPP, Serviciul având stabilit, prin Hotărârea CSAT, demnitarii şi familiile asupra cărora să îşi exercite activitatea. Mircea Băsescu nu a beneficiat de protecţie fizică sau informativă, fiind rudă de gradul II a preşedintelui (...)
 
În ce priveşte acţiunea de la Costeşti, cu prilejul Zilei culturale a romilor, SPP nu a primit niciun fel de informaţii de la celelalte servicii şi nici din acţiunea de procurare a informaţiilor proprii nu l-a individualizat pe Bercea Mondial ca fiind o persoană care ar putea reprezenta un risc potenţial de atentat asupra vieţii, integrităţii fizice a preşedintelui României. În ce priveşte activităţile ulterioare, preşedintele nu s-a întâlnit cu Bercea Mondial şi cu familia acestuia, de unde rezultă faptul că SPP nu a fost nevoit să solicite alte date şi informaţii suplimentare de la serviciile cu care cooperează", a spus Dobriţoiu la finalul şedinţei Comisiei pe care o conduce. Aşadar, ca şi SRI, nici SPP nu pare responsabil pentru neprevenirea scandalului în care se află în prezent preşedintele României. Atunci... cine?



Aşa cum am mai precizat în articolul de săptămâna trecută intitulat "«ACTELE DE GRAŢIERE» PENTRU BERCEA, DATE LUI MIRCEA BĂSESCU LA O ÎNTÂLNIRE MASONICĂ?", şi azi, precizăm încă o dată că e greu de confirmat, chiar şi "oficial" o informaţie potrivit căreia cineva ar fi mason. Şi asta pentru că, de obicei, masonii nu-şi "trădează" fraţii, singurul care poate recunoaşte că aparţine masoneriei este cel în cauză. Aşteptăm, aşadar, în continuare, spre publicare în paginile "ring", un punct de vedere al lui Mircea Băsescu, dar şi, de ce nu, şi punctul de vedere al Lojii la a cărei poartă a "bătut" ( dacă " a bătut") fratele preşedintelui.
Mai citeşte şi:


ÎNTÂLNIRI DE GRADUL TREI! "Actele de graţiere" pentru Bercea, date lui Mircea Băsescu la O... ÎNTRUNIRE MASONICĂ?

DEZVĂLUIRE-ŞOC: FRATELE PREŞEDINTELUI Băsescu promitea, într-o înregistrare, GRAŢIEREA LUI BERCEA MONDIAL

INCENDIAR ! Avem STENOGRAMELE INTEGRALE din scandalul "Bercea –Băsescu" care DEZVĂLUIE LEGĂTURA dintre cele două FAMILII

"Scandalul a apărut din cauză că l-au primit pe Mircea Băsescu. Ăia de sus, de la masoneria-mamă, care sunt peste ei, au spus despre scandalul cu Bercea Mondial." - SURSĂ din Teatrul Odeon

"Mircea Băsescu nu a beneficiat de protecţie fizică sau informativă (n.r. - din partea SPP), fiind rudă de gradul II a preşedintelui." - Senator C. Dobriţoiu (preşedinte al Comisiei de apărare din Senat)
 
Sursa:
-------------------------------------------
----------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------

3 comentarii:

  1. Buei, ati lasat lumunile aprinse in saloane!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba nu! Cezar maimucea cel ce duce crucea! Petrica Petrisor putza mica ca aia de furnica! Acu limbrikul sovietic a inviat si inoata pe blogul lui Olescu in kkt.

      Ștergere
  2. Si trimisul nostru special la birtolomeu?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri