Google Translate

duminică, 24 august 2014

Ciobanul Ghiţă, concediat de Vodafone! Tembelismul anti-Ponta... a dus la concedierea lui Ghita Ciobanul. Vodafone, a facut o alegere proasta!



Prieteni, atentie la "extremismul de dreapta"!
(Hitler, asa a ajuns la putere!)
Extremistii lui Basescu, plini de tupeu fara margini,
reuşesc sa provoace... inca o victimă... colaterala!

 P.S.: Vodafone, de azi... nu mai sunt clientul vostru!...

Sper sa vedeti... unde si cat... ati gresit!

 ------------------------------------------------
Ciobanul Ghiţă, concediat de Vodafone!
------------------------------------------------

 Ciobanul Ghiţă, cunoscut publicului datorită reclamelor pentru compania de telefonie mobilă Vodafone, a pierdut contractele de publicitate din cauza politicienilor.

"Problemele" lui Ghiţă au început atunci când pe reţelele de socializare au apărut fotografii cu ciobanul alături de Victor Ponta şi familia sa, precum şi alături de Nicu Bănicioiu. Mai multe reacţii negative, inclusiv ameninţări de reziliere a contractelor de telefonie mobilă, au dus la decizia de încheiere a colaborării.

Victor Ponta s-a pozat cu Ghiţă, iar fotografia a fost postată în 29 decembrie pe Facebook de către premier alături de mesajul „În baza iniţiativei lui Andrei (prieten pe Facebook cu Ghiţă Ciobanul), am luat o masă tradiţională savuroasă, la Jina, cu primarul, familia sa şi cu acel Ghiţă pe care îl iubesc toţi românii! Mulţumim pt ospitalitate!".

Gheorghe Dănuleţiu, alias Ghiţă, are 29 de ani şi a fost ales de publicitarul Cătălin Dobre după o preselecţie la care au participat circa zece candidaţi. Baciul din reclamă a terminat opt clase la şcoala din sat şi este cioban de la 14 ani.

Este singurul băiat dintr-o familie cu încă cinci fete şi duce prin oierit o tradiţie începută de strămoşii familiei. Alături de ceilalţi ciobani din Jina (Sibiu), practică transhumanţa mergând aproape 300 de kilometri până la Zalău, unde rămâne din octombrie şi până în aprilie.

Ghiţă a câştigat în defavoarea celorlalţi datorită caracterului sociabil: „Este exact genul acela de personaj care te întâmpină şi care nu te lasă să pleci până nu îţi pune ceva de mâncare în faţă„. Ideea a venit ca soluţie pentru promovarea atipică a creşterii zonei de acoperire cu servicii de date a reţelei, primul punct din cadrul proiectului. „Trebuia să găsim un personaj pentru care reţeaua şi viteza de date pot să schimbe total modul de viaţă, nu ca la oraş, unde interconectarea este o normalitate şi a fost folosită deja în mai multe campanii publicitare."

Chiar şi BBC a publicat, în luna ianuarie, un material despre Ghiţă Ciobanul, "Ciobanii au un loc special în istoria şi cultura României, iar stilul lor de viaţă nu s-a schimbat prea mult timp de secole. Acum, reţelele sociale i-a transformat, măcar pe unul dintre ei, în personalităţi celebre", nota BBC.

Sursa:https://www.google.ro/?gws_rd=cr%2Cssl&ei=WMb5U_vML4eaygPP_4G4BQ#q=Ciobanul+Ghiţă%2C+concediat+de+Vodafone&safe=off
---------------------------------------------
Admin Romania Megalitica -
http://romaniamegalitica.blogspot.ro/ -
-----------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Ghiţă, nu fi trist!
Romanii te apreciaza, te iubesc!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------

Un comentariu:

  1. Preşedintele CJ Botoşani şi soţia sa, deputat PNL,
    concediu de două săptămâni la mare pe bani publici „ca să moară duşmanii de ciudă”. Ţurcanu: „Aşa, şi? Dumneavoastră n-aveţi duşmani?”
    ------------------------
    Din seria aleşilor care se folosesc de banii publici în scopuri personale, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, liberalul Florin Ţurcanu, a petrecut două săptămâni la mare, alături de soţia sa, cei doi copii şi încă trei consilieri. În plus, a folosit şi maşinile Consiliului Judeţean pentru a face drumul până în Eforie Nord. Totul, din bugetul CJ Botoşani. Scuza invocată de Ţurcanu: a fost acolo pentru nişte cursuri de admnistraţie, pe care aproape că este obligat prin lege să le facă, potrivit statutului aleşilor locali. Mai mult, ca să afle toată lumea de concediul pe bani publici, soţia sa, deputata PNL Roxana Anuşcă, a postat pe contul personal de Facebook un mesaj către „toţi duşmanii”: „să moară de ciudă!”.

    Povestea celor două săptămâni la mare pe bani publici începe cu un proiect de hotărâre al Consiliului Judeţean Botoşani, de la sfârşitul lunii iulie, prin care se aprobă participarea lui Florin Ţurcanu la „cursuri de perfecţionare”, în perioada 3-17 august 2014. Organizatorul cursurilor: firma Chiriţă Ionel Întreprindere Individuală Bucureşti, prin marca înregistrată Partener APL, alături de firma Public Research (furnizorul trainerilor), care a trimis oferta, pe mail, reprezentanţilor unităţii administrativ-teritoriale.

    Dintre toate cursurile puse la dispoziţie de firma menţionată mai sus, Ţurcanu şi-a ales două: „servicii de asistenţă profesională” şi „gestionarea documentelor unei instituţii publice; protecţia şi gestionarea informaţiilor clasificate”. Fiecare câte 800 de lei.

    Tot în oferta firmei respective se găsesc şi tarifele pentru cazare şi masă în funcţie de hotelul şi staţiunea alese. De exemplu, în Eforie Nord au existat două variante pentru cazare. La Hotel Felix, un sejur de o săptămână în respectiva perioadă ajungea la 2.275 lei, iar la Hotel Dunărea 2.475. Mâncarea, câte 100 de lei pe zi. Iar preşedintele CJ Botoşani a stat două săptămâni. Ce-i drept, în oferta primită de la Ionel Chiriţă Întreprindere Individuală, hotelierii ofereau cazare gratuită pentru un însoţitor adult şi doi copii sub 12 ani. În cazul lui Florin Ţurcanu, soţia şi doi copii ai săi.

    În hotărârea de CJ, adoptată de consilieri, este ataşat şi raportul de specialitate al Direcţiei buget-finanţe, în care se precizează că în bugetul pentru cheltueli şi venituri pe anul 2014, pentru instruirea profesională au fost alocaţi 35.000 de lei. Şi ca să fie totul perfect, familia Ţurcanu a preferat să folosească maşinile instituţiei pentru a face drumul până la Eforie.

    http://www.gandul.info/politica/presedintele-cj-botosani-si-sotia-sa-deputat-pnl-concediu-de-doua-saptamani-la-mare-pe-bani-publici-ca-sa-moara-dusmanii-de-ciuda-turcanu-asa-si-dumneavoastra-n-aveti-dusmani-13122077

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri