Google Translate

joi, 21 august 2014

Cui ii este frica de Adrian Năstase? "E o toamnă importantă", ne spune Adrian Năstase

Doresc
Domnului "cel mai bun Prim Ministru",
Domnului Profesor Adrian Nastase, multa sanatate, multi ani fericiti!
----------------------------------------------
Admin Romania Megalitica -
http://romaniamegalitica.blogspot.ro/ -

Adrian Năstase a ieşit, joi seară, din penitenciar, fiind întâmpinat de cei doi fii ai săi, el declarând presei că a rămas acelaşi, că ultimii ani l-au întărit şi precizând că are "diverse idei extravagante", pe care însă nu le dezvăluie acum.

UPDATE 19:25 Năstase:
Am primit oferte de la un guvern străin,
scriu o carte, intenţionez să mă întorc la catedră.

Adrian Năstase a declarat, joi, la ieşirea de la Jilava, că a primit oferte de la multinaţionale, dar şi de la un guvern străin, că ar vrea să fie consultant politic, că scrie o carte intitulată "Traversarea deşertului" şi că intenţionează să se întoarcă la catedră.

"Ştiţi foarte bine că în următorii nouă ani eu practic nu voi putea să ocup funcţii publice şi, din acest punct de vedere, mi-a făcut mare plăcere să primesc diverse oferte de la nişte societăţi multinaţionale şi de la un guvern străin. Să nu mă întrebaţi de unde pentru că oricum nu o să vă spun. Dar dacă nu mai este nevoie de mine în România, aşa cum au hotărât instanţele, în mod evident va trebui să găsesc un drum pentru viitor",
a spus Năstase.

Întrebat cum arată în prezent omul politic Adrian Năstase, el a arătat din nou că în momentul de faţă nu are dreptul să voteze, să fie ales şi să ocupe funcţii publice.

"Aş vrea să fiu eventual consultant politic şi eventual să fac contracte cu unele dintre televiziunile voastre pentru a explica diverse lucruri",
a adăugat Adrian Năstase.

Întrebat de ce şi-a lăsat barbă şi dacă va renunţa acum la ea, Năstase a răspuns negativ, adăugând că i s-a spus că, arătând astfel, ar putea obţine cu uşurinţă un rol într-un film. "Nu ştiu (ce rol, n.r.), dar aştept oferte. Există nenumărate documentare la unele televiziuni în care n-aş vrea să joc", a mai răspuns fostul premier la întrebările jurnaliştilor.

Întrebat ce făcea înainte să fie eliberat, Năstase a răspuns că tocmai terminase o discuţie cu o parte din "colegii" săi despre Constantin Brâncoveanu şi şi-a adus aminte că
"de fapt trădarea boierilor a dus la apariţia domnitorilor fanarioţi în România".


Năstase a mai spus că scrie o carte care se intitulează "Traversarea deşertului" şi în care va include experienţa penitenciarului şi că intenţionează să se întoarcă la catedră, la Facultatea de Drept.
Totodată, Năstase i-a anunţat pe jurnalişti că nu va acorda interviuri în perioada următoare.

Adrian Năstase a plecat, joi seară, din Penitenciarul Jilava, după ce Tribunalul Ilfov a decis, definitiv, ca fostul premier să fie eliberat condiţionat, pentru că a executat o treime din pedeapsa de patru ani şi şase luni de închisoare.

UPDATE 19:15 Năstase vorbeşte, la ieşirea de la Jilava,
despre anticipate, amnistie fiscală, graţiere, puşcării.

Adrian Năstase a vorbit, joi, la ieşirea de la Jilava, despre necesitatea alegerilor parlamentare anticipate, a votului pe liste pentru profesionalizarea Parlamentului, despre aministie fiscală, graţiere, şi a subliniat că penitenciarul, cum este acum, e o instituţie depăşită.

Năstase a spus că
"statul român în momentul de faţă are numai două puteri: executivul, format din preşedinte şi guvern, şi justiţia".


"Ar fi necesară o a treia putere, legislativul, şi probabil, fiindcă acum pot să vorbesc mai liber, aş spune că ar fi nevoie anul viitor de alegeri parlamentare anticipate, care să construiască un Parlament solid şi care să rezolve unele dintre problemele care în momentul de faţă sunt fără răspuns. Dar ar fi nevoie fără îndoială de o schimbare a legii electorale şi de revenirea la alegerile pe listă astfel încât să se profesionalizeze Parlamentul".

El a mai prezentat o altă idee, spunând că nu crede că aceasta va surpinde.

"Cred că ar trebui înţeles un lucru simplu: din când în când este nevoie de o lege de amnistie fiscală, dar este nevoie şi de o lege a graţierii",
a declarat fostul premier, precizând că această lege a graţierii ar trebui "să fie într-o formulă înţeleaptă, nu aberantă, cu limite până la 7 ani".

Năstase a mai menţionat că, la ieşirea din penitenciar, a fost salutat de la geamuri de unii din deţinuţi şi a apreciat că "penitenciarul, aşa cum este acum, este depăşit" şi, drept urmare, reprezintă "o fabrică de recidivă".


UPDATE: 19:10 Năstase a ieşit din penitenciar:
Am rămas acelaşi, am diverse idei extravagante.

Adrian Năstase a ieşit, joi seară, din penitenciar, fiind întâmpinat de cei doi fii ai săi, el declarând presei că a rămas acelaşi, că ultimii ani l-au întărit şi precizând că are "diverse idei extravagante", pe care însă nu le dezvăluie acum.

"Am rămas acelaşi. Încercările din ultimii ani cred că m-au întărit",
a spus Năstase, adăugând că are nevoie de timp pentru a-şi contura proiectele pentru viitor.

El a mai spus că vrea să stea cu familia, dar şi că are "diverse idei extravagante", pe care însă nu le dezvăluie acum jurnaliştilor şi nici nu ştie dacă le va dezvălui.

"În ultimii 10 ani aţi dus-o foarte bine fără mine, în ultimii trei ani şi mai bine",
a mai spus Năstase.


UPDATE 18:54 - Andrei Năstase:
Tata merge la Cornu, nu la locuinţa din Zambaccian.

Fiul cel mare al lui Adrian Năstase, Andrei, a declarat joi că tatăl său va face declaraţii imediat după ce va ieşi din Penitenciarul Jilava şi că apoi nu va merge la locuinţa familiei din Zambaccian, ci la Cornu, în judeţul Prahova.

Andrei Năstase a venit la Penitenciarul Jilava, însoţit de Codrin Ştefănescu, pentru a-l aştepta pe tatăl său, după ce instanţa a decis că Adrian Năstase poate fi eliberat condiţionat.

Întrebat dacă Adrian Năstase va merge de la penitenciar la locuinţa familiei din strada Zambaccian, Andrei Năstase a spus că va merge la Cornu.


"Nu vom merge acasă, în Zambaccian, vom merge la Cornu (...) E o toamnă importantă",
a mai spus Andrei Năstase.

Întrebat când va face declaraţii Adrian Năstase, fiul acestuia a spus că va vorbi cu jurnaliştii imediat după ce iese din penitenciar.

Andrei Năstase a mai spus că în seara aceasta va fi o atmosferă de familie.

"În sfârşit ne vom aduna gândurile şi vom putea vorbi unul cu altul fără diferite probleme şi diferite impedimente", a adăugat Andrei Năstase.

UPDATE 17:09 Adrian Năstase va fi eliberat din penitenciar

Adrian Năstase va pleca joi din Penitenciarul Jilava, după ce Tribunalul Ilfov a decis, definitiv, ca fostul premier să fie eliberat condiţionat, pentru că a executat o treime din pedeapsa de patru ani şi şase luni de închisoare.

Instanţa a respins contestaţia Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi a menţinut decizia Judecătoriei Sectorului 4, prin care s-a stabilit ca fostul premier Adrian Năstase să fie eliberat condiţionat.

Tribunalul Ilfov a dispus punerea de îndată în libertate a lui Adrian Năstase, acesta urmând să plece joi din Penitenciarul Jilava.

Sursa:
http://www.mediafax.ro/social/adrian-nastase-eliberat-din-penitenciar-am-ramas-acelasi-am-diverse-idei-extravagante-am-primit-oferte-de-la-un-guvern-strain-scriu-o-carte-intentionez-sa-ma-intorc-la-catedra-video-si-foto-13122422
--------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite