Google Translate

miercuri, 13 august 2014

Elena Băsescu versus Elena Udrea. Un atac dur, care nu va ramane... fara urmari!Elena Băsescu:
Filialele PMP au "probleme" la semnături pentru Diaconescu deoarece Udrea le interzice.

Elena Băsescu susţine, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că organizaţiile PMP au «probleme» în a strânge semnături pentru candidatul la prezidenţiale Cristian Diaconescu "deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru".

"Doamna Ruxandra Dragomir se preface că nu ştie despre ce este vorba: organizaţiile au «probleme» în a strânge semnături pentru Cristian Diaconescu deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru",
scrie Elena Băsescu într-o postare de marţi seară pe pagina sa de Facebook.

În continuarea acestui mesaj, ea face o trimitere la o informaţie de presă în care se arată că membri din PMP ar contesta candidatura lui Cristian Diaconescu la Preşedinţie şi că, potrivit unei declaraţii a preşedintelui organizaţiei de femei a PMP, Ruxandra Dragomir, Diaconescu ar avea probleme în strângerea de semnături, până în prezent reuşind să adune doar 7.000, pentru înscrierea în competiţia electorală fiind necesare 200.000 de semnături.

Candidatul PMP pentru alegerile prezidenţiale, Cristian Diaconescu, a declarat la sfârşitul lunii iulie, pentru MEDIAFAX, că preşedintele Băsescu a semnat la prima poziţie pe lista de susţinători ai candidaturii sale în alegerile prezidenţiale, adăugând că momentul a avut loc în timpul unei întâlniri "de rutină" cu şeful statului.

"Am avut o discuţie cu preşedintele, de rutină. Am vorbit despre probleme de politică internă, de politică externă, în special despre criza din Ucraina. I-am solicitat să-mi facă onoarea de a semna primul pe lista mea de susţinători pentru candidatura în alegerile prezidenţiale. A făcut-o, cu toate datele de rigoare, care trebuie consemnate",
a spus Diaconescu.

Potrivit legii pentru alegerea preşedintelui României, dosarul de candidatură pentru funcţia supremă în stat trebuie să conţină cel puţin 200.000 de semnături de susţinere a candidatului.

Sursa:
http://www.mediafax.ro/politic/elena-basescu-filialele-pmp-au-probleme-la-semnaturi-pentru-diaconescu-deoarece-udrea-le-interzice-13082022
---------------------------------------------------------------


Sursa:
https://www.facebook.com/ElenaBasescuOficial?fref=ts

http://www.ziare.com/cristian-diaconescu/candidat-prezidentiale/revolta-in-pmp-candidatura-lui-cristian-diaconescu-romania-e-pregatita-sa-voteze-o-femeie-1316171
------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 comentarii:

 1. Macel in PMP!
  EBA o acuza de COMPLOT pe Elena Udrea.
  ===========
  Fiica presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a acuzat-o marti pe sefa PMP Elena Udrea de complot impotriva candidatului la prezidentiale, Cristian Diaconescu.

  “Doamna Ruxandra Dragomir (sefa organizatiei de femei a PMP, n.red.) se preface că nu ştie despre ce este vorba: organizaţiile au “probleme” în a strânge semnături pentru Cristian Diaconescu deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru”, sustine EBA.

  Dupa alegerile europarlamentare, mai multi membri PMP si-au dat demisia din partid. Printre acestia, membri cu functii de conducere dar si parlamentari. In plus, PMP anunta ca are probleme cu strangerea de semnaturi pentru candidatura lui Cristian Diaconescu si ca trebuie luata o decizie in acest sens.

  http://www.stiripesurse.ro/macel-in-pmp-eba-acuzatii-grave-la-adresa-elenei-udrea/

  RăspundețiȘtergere
 2. Romania este pregatita sa aleaga o femeie presedinte. Draga Olteanu Matei!

  RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite