Google Translate

luni, 11 august 2014

Udrea, PMP versus ACL, Klaus Werner Iohannis. Vrabiuta... malai viseaza!



Preşedintele PMP, Elena Udrea, a comentat, luni, desemnarea lui Klaus Iohannis ca prezidențiabil al ACL și a arătat ce așteptări are de la acesta.

             Vezi și: OFICIAL: Klaus Iohannis, candidatul dreptei la prezidențiale: Vreau mai puțin spectacol și mai multă seriozitate
 
Elena Udrea a transmis că este bine că ACL şi-a anunţat candidatul şi că PMP aşteaptă ca acesta să prezinte viziunea sa privind independenţa justiţiei, întrucât dreapta are nevoie de un candidat care să ducă mai departe proiectele lui Traian Băsescu.
 
"Anunţarea candidatul ACL este un punct câştigat pentru această alianţă, pentru că au reuşit să-şi desemneze candidatul. Să sperăm că vor reuşi acum să prezinte şi un program al acestui candidat", a declarat Elena Udrea, citată de Mediafax.
 
În opinia sa, în acest moment dreapta
"are nevoie de un candidat care să ducă mai departe proiectele începute în vremea actualului preşedinte, în vremea lui Traian Băsescu. Dreapta a câştigat atât în 2004 cât şi în 2009, pentru că s-a unit în jurul valorilor susţinute de Traian Băsescu, şi anume independenţa justiţiei, statul de drept, lupta cu marii baroni. Deci sunt valori pe care actualul candidat al dreptei, cel care va intra în turul doi, este obligat să le susţină în continuare, să le afirme, să lupte pentru ele. Aşteptăm ca cel care a fost desemnat candidatul ACL să ne prezinte şi viziunea pe care o are legat de independenţa justiţiei",
a continuat liderul PMP.
 

Citește și: Un politician important a părăsit PMP. Cum își motivează decizia

 

- See more at: http://www.dcnews.ro/ce-a-teptari-au-udrea-i-pmp-de-la-preziden-iabilul-acl-klaus-iohannis_450894.html#sthash.RClTCws7.dpuf
------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 comentarii:

  1. Plangere penala impotriva sefei CNA,
    dupa "plimbarea" Antenei 3.
    ---------------------
    Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat luni ca va depune plangere penala impotriva sefei CNA, Laura Georgescu, din cauza ca institutia nu s-a autosesizat referitor la practicile Antenei 3 din ultimele zile cu privire la apelurile la "plimbarea" din jurul Palatului Cotroceni.

    "CNA nu a intreprins niciun demers pentru a stopa discursul manipulator care a degenerat in forme de dezordine publica la manifestarea de duminica. CNA nu a incercat sa echilibreze situatia la Antena 3 nici in ceea ce priveste modul partinitor, neprofesionist in care a fost prezezentata cazul Dan Voiculescu in ultimele zile ale dosarului penal in urma caruia acesta a fost condamnat.

    Constatam ca institutii cum au fost Jandarmeria Romana, CNA sunt subordonate in acest moment, nu doar actualei puteri, sunt subordonate in acest moment si trustului lui Dan Voiculescu", a spus Udrea, citata de Pesurse.ro.

    "Plimbarea" anuntata de Antena 3 in fata Palatului Cotroceni a degenerat in violente, duminica dupa-amiaza, jurnalisti ai postului de televiziune B1 Tv fiind agresati.

    Protest Antena 3 la Cotroceni: Jurnalisti agresati, "jos Basescu" si amenintari cu noi "plimbari"

    Oamenii au fost chemati la manifestatie prin apeluri televizate ale jurnalistilor Antena 3, dupa condamnarea lui Dan Voiculescu, dar si prin sms-uri, folosindu-se termenul de "plimbare".

    http://www.ziare.com/udrea/partidul-miscarea-populara/plangere-penala-impotriva-sefei-cna-dupa-plimbarea-antenei-3-1315986?

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa „ limbarea” de duminica, Limbistul Sef, Badea Șpagat, amenintaa cu un cutremur de proportii...unde se vor aduna sute de mii de limbisti.Paziti-va dosurile!

    RăspundețiȘtergere
  3. dan voiculescu????.....pur ca lacrima de izvor
    hai sa traiesti dom' sef de puscarie ca dom profesor e doar varanul.....cel cinstit:):)

    http://www.evz.ro/cele-mai-tari-glume-despre-plimbarea-organizata-de-antena-3-in-fata-palatului-cotroceni.html

    PS dupa ce castiga ponta alegerile te reactiveaza astia la puscaria "preacorectului" voiculescu??
    DC

    RăspundețiȘtergere
  4. PS1 inceputuri afaceri voiculescu
    peste un milion de dolari investiti inca din 1991 in postul antena 1.....de unde pulili mele avea asta atatia dolari inca din '91??......ca io nici nu stiam cum arata.Poate a muncit din greu sireacu:):)
    Io va recomand sa-l contactati pe dogaru de la scmd si sa mai faceti o"plimbare" ca va potriviti la lațe

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri