Google Translate

duminică, 28 septembrie 2014

Elena Udrea si PMP da emotii PDL, face valuri in ACL. Emil Boc, Primarul Cluj-Napoca, va fi exclus din PDL / ACL? La orizont un urias scandal, ori umilire fara margini... pentru Vasile Blaga!


Boc despre o eventuală excludere din PDL:
Bucuroși le-om duce toate, nu mă întrebați, e treaba lor.

Primarul Cluj-Napoca, Emil Boc a declarat sâmbătă, la Sinaia, referindu-se la o eventuală excludere din PDL, că 'e treaba lor', acesta reafirmându-și susținerea pentru candidatura Elenei Udrea la prezidențiale și arătând că, din acest motiv, nu a fost prezent la evenimentul de lansare a candidatului ACL.
'Sunt consecvent cu ceea ce am declarat și anume: o susțin pe Elena Udrea în această campanie și dacă o susțin pe ea, nu pot fi în altă parte (...) Consider că dintre toți candidații pe care îi avem astăzi, cel care a demonstrat că poate face din locuri de muncă și investiții adevărata politică a statului român, de care depinde de fapt viitorul României, este Elena Udrea',

a spus Boc.

Întrebat dacă se așteaptă să fie exclus din PDL, acesta a replicat 'e treaba lor'. 'Vorba poetului: bucuroși le-om duce toate, de-o fi una, de-o fi alta. Nu mă întrebați, e treaba lor', a afirmat primarul clujean.

De asemenea, acesta a arătat că nu va apela la ordonanța privind migrația aleșilor pentru că nu vrea să fie folosit drept 'argument' de către PSD pentru a justifica o ordonanță 'nedemocratică'. 'Nu voi lăsa PSD-ul să mă folosească drept argument pentru o ordonanță care nu are nimic de-a face cu spiritul democratic', a mai declarat Emil Boc.

Fostul premier Emil Boc a participat, sâmbătă seară, alături de candidatul PMP la prezidențiale, Elena Udrea, la a XX-a ediție a Festivalului Sinaia Forever.

AGERPRES / (A — autor: Anamaria Toma, editor: Marius Frățilă)
http://www.agerpres.ro/politica/2014/09/27/boc-despre-o-eventuala-excludere-din-pdl-bucurosi-le-om-duce-toate-nu-ma-intrebati-e-treaba-lor-21-54-28
----------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9 comentarii:

  1. Lansarea lui Klaus Iohannis,
    sub sloganul ”România lucrului bine făcut”, estimată la sub 50.000 de euro.
    Un articol de: B1.ro | 27 Sep 2014.
    ---------------------------------------------
    Prezidențiabilul ACL Klaus Iohannis și-a lansat candidatura, sâmbătă, în Piața Victoriei din București, în fața a 35.000 de oameni, o lansare care a costat unde sub 50.000 euro, după estimările Gândul.

    Printre elementele cu care s-a afișat Iohannis în fața susținătorilor se numără nu doar Aurelian Temișan și trafic închis pentru o oră și jumătate în Piața Victoriei, dar și aducerea oamenilor la miting din țară și o scenă impunătoare. Doar scena, sonorizarea și iluminarea au costat peste 20.000 de euro din vistieria PNL

    Ciubucul oamenilor care au participat la miting s-ar fi ridicat, doar în filialele din București, la cel puțin 20.000 de euro, fiind de 30 de lei pe persoană. De altfel, mulți dintre susținătorii prezidențiabilului ACL nici nu au știu să spună motivele pentru care au venit să-l susțină pe acesta.

    De altfel, Temișan, un obișnuit al spectacolelor organizate de primarul sectorului 5 Marian Vanghelie, are un onorariu obișnuit de 500-1.000 de euro.

    Materialele publicitare și steagurile nu au fost nici ele la liber, unul dintre cei adunați la miting mărturisind că tricolorul a fost cumpărat din fondul de partid.

    http://www.b1.ro/stiri/politica/lansarea-lui-klaus-iohannis-sub-sloganul-romania-lucrului-bine-facut-estimata-la-sub-50-000-de-euro-92354.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Ponta, susținut la lansarea candidaturii sale de șapte premieri europeni și alți lideri din UE,
    în timp ce Klaus Iohannis l-a avut alături doar pe secretarul general al PPE.
    Un articol de: B1.ro | 27 Sep 2014.
    ----------------------------------------------
    Victor Ponta și Klaus Iohannis au abordat diferit lansarea candidaturilor pentru Președinția României, însă diferențele dintre cei doi contracandidați pentru fotoliul de la Cotroceni s-au înregistrat și la nivelul susținerii din partea oficialilor din UE și Europa.

    Klaus Iohannis și-a lansat sâmbătă candidatura, în Piața Victoriei, dintre liderii europeni avându-l alături doar secretarul general al PPE, Antonio Lopez, un nume necunoscut pentru români până acum, scrie România TV.


    În urmă cu o săptămână, președintele PSD Victor Ponta își lansa și el candidatura, pe Arena Națională, pe scenă însoțindu-l președintele social-democraților europeni, Serghei Stanișev și premierul moldovean Iurie Leancă. De altfel, mai mulți lideri europeni i-au transmis mesaje video de susținere acestuia, printre aceștia numărându-se președintele Parlamentului European, Martin Schulz, vice-cancelarului Germaniei, Sigmar Gabriel, președintelui grupului S&D din Parlamentul European, Gianni Pittella, premierii Belgiei, Serbiei, Slovaciei, Cehiei, Georgiei, Albaniei.

    http://www.b1.ro/stiri/politica/ponta-sus-inut-la-lansarea-candidaturii-sale-de-apte-premieri-europeni-i-al-i-lideri-din-ue-in-timp-ce-klaus-iohannis-l-a-avut-alaturi-doar-pe-secretarul-general-al-ppe-92330.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Boc si Udrea sunt tineri,cam de aceiasi varsta asa ca"o pot pune de-o mamaliga" noi doar "privim".

    RăspundețiȘtergere
  4. Elena Udrea pierde din susţinători.
    ---------------
    Fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu a anunţat că nu o susţine pe Elena Udrea în cursa pentru Cotroceni.

    Paleologu, deputat PMP, a declarat că a semnat pentru Iohannis. Mai mult, pare ca este atat de suparat pe seful partidului încât spune ca nu o va vota pe Udrea nici în cazul în care Iohannis nu va putea candida.

    Paleologu a părăsit PDL în urmă cu o jumătate de an, pentru a se alătura partidului prezidenţial.

    De-a lungul ultimelor luni, el a criticat constant conducerea partidului, de la rezultatul europarlamentarelor până la modul în care formaţiunea lui Traian Băsescu a ales să îşi realizeze campania pentru prezidenţiale.

    http://www.antena3.ro/politica/elena-udrea-pierde-din-sustinatori-268244.html

    RăspundețiȘtergere
  5. News! ATENTIE, comentarii... la liber! Acord din nou incredere si libertate de comunicare anonimilor! Este ultima incercare! Sper sa fie de bun augur!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey un flatule, pune mana si rezugraveste dreaca p-aciulea, ca mintenas ma ecsternez si, dache-mi prieste treatamentu, ma transfer la vechea sectie de irecuperabili ! Ca sunt liber de contract, iar in Liga a 2-a nu mai activez, ca am si eo valoare-n pula mea ! N-asa ?
      Hai, schimba dreaca gluma iasta proasta cu "biblioteca virtuala privata", ca vin sa te bag in milion, pan la Craciun, cat ai zice muie !

      Ștergere
    2. Ha, ha, ha...
      PMT... n-a murit!
      Buey PMT-ule... mi-a fost al dreak de dor... de tine!
      Dar... da' de ce ma'njuri, nenicule? Buey,hai sa ne traiesti!
      Sectia...va asteapta! Aduna-i, pe apucati!

      Ștergere
  6. Operaţiunea „poşeta, Geantă şi ghiozdanul”.
    Care a fost FACTURA lansării Elenei Udrea în marş prin Bucureşti.
    ---------------
    PMP. Un partid ca o poşetă. Duminică, la lansarea către Cotroceni, Elena Udrea a decis s-o ţină goală. A scos din ea toţi mărunţii - 20.000 de euro - şi cu ei a cumpărat 5.000 de ghiozdane şi câteva poze splendide cu copii trişti, aduşi ca altădată la practica agricolă, să plece cu sacoşa de cartofi acasă. Peste ghiozdane l-a pus şef tocmai pe domnul Geantă, vechi camarad din PDL. De restul, alţi 30.000, tot euro, şi-a comandat un marş şi un miting scurt, în Bucureşti. Doamna poate cumpăra orice, uneori fără bani şi fără card, poate lua cu împrumut copii de 7-8 ani pentru o oră, îi poate îmbrăca cu veste albe „Elena Udrea preşedinte”, poate lua pe credit chiar pâlcuri de simpatizanţi, punându-l garanţie pe Băsescu. În valul lor, opresc un bărbat ştirb, învestoşat de miting: „Vă deranjez c-o întrebare: vă dau ceva?”. Omul se luminează brusc: „Daţi-mi!”, îmi zice cu speranţă. „A, nu. Ei, cei de la partid, vă dau ceva c-aţi venit azi?” „Ei? Nu ştiu, dar daţi-mi dumneavoastră. Oricât. Că vin tocmai din Iepureşti, din Giurgiu, cu tot cu nevastă”. Un altul e dezamăgit: „Bani? Nu cred. Dar ne dau pachete”. Pachetele aşteaptă la autocar, pe bulevardul Kiseleff. Unii, mai norocoşi, primesc „meniuri personalizate” de la un pub din Bucureşti. Alţii, doar apă, sendvişuri cu şniţel şi câte-o bere la cutie. Înaintea oricăror discursuri politice, România frumoasă îşi ascultă, cuminte, cârâitul maţelor. În frunte, Elena Udrea grăbeşte pasul. În urmă, un şir de inşi fără identitate certă poartă icoana ei pe piept. Azi are cam 5.000. Fără Baconscky, Preda sau Diaconescu, cei care n-au ieşit la marşul ei.

    Zi mare. PMP se aruncă într-un marş şi pro şi contra deopotrivă. „Este un marş de protest împotriva proastei guvernări şi pentru locuri de muncă”, anunţă dârză Elena Udrea, tocmind un bătrânel cu portavoce şi listă de lozinci scrise de alţii să le recite în cascadă. La ora prânzului, urcată pe botine cu platformă şi ţinte argintii, strânsă la mijloc într-un cojocel adus anume de la Sâmbra Oilor, are de dus de la Univesitate la Piaţa Victoriei un şir de activişti care o urmează instinctiv pas cu pas. Sunt 5.000 de oameni şi tot atâtea veste ori tricouri cu chipul, cu numele ei. Surprins de generozitatea PMP, un pensionar ia două, trăgându-le, în soarele amiezii, chiar una peste alta.

    5.000 de inşi merg legănat mânaţi de un pumn de gornişti cu portavoci şi cu trompete. „Ponta minte, Udrea preşedinte”, strigă fruntea, fălindu-se cu zâmbetul de neclintit al doamnei sub rujul roz. Se filmează. Ca un antemergător viu, consiliera candidatei ia pulsul presei, de la telefon: „Se dă? Cum se vede la B1? Şi la RTV?” De pe margine, trecătorii se amuză îngăduitori pe Magheru. Nici ei, nici banii care curg în sens invers până la capătul cozii, nu se văd însă la televizor: 5.000 de veste aduse din China - 10.000 de euro; mii de pancarte şi pliante despre care nimeni nu pare ştie unde s-au tipărit, încă 5.000 de euro, cel puţin; o scenă întinsă de Produktiv Sound & Lights, încă 2.000; pachetele de la autocare - un sendviş, „un meniu personalizat” şi o bere pentru 3.000 din cei 5.000 de inşi prezenţi - fac încă 9.000 de euro; la urmă, Romprest leagă transpartinic lansările PSD, ACL şi PMP printr-un sac de gunoi - din nou, 4-5.000 de euro. „Partidul este abia la-nceput, n-are”, mă lămuresc oamenii lui care n-au dat decât o cotizaţie-simbol: 1 leu pe lună. 40.000 de membri au adunat, aşa, în luna de campanie, vreo 10.000 de euro cu totul. Cam tot cât o poşetă.

    http://www.gandul.info/politica/operatiunea-poseta-geanta-si-ghiozdanul-care-a-fost-factura-lansarii-elenei-udrea-in-mars-prin-bucuresti-13353729

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri